Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעייה של CRASH בווינדוס מה שקורה הוא שXP עושה ריסטרט ואחר כך יש לי הודעת שגיאה, ההודעה היא משתנה התקנתי דרייברים לכרטיס מסך, לביוס, ה-XP הוא נקי כלומר רק OS בלי כלום המערכת שלי היא: Win XP CPU: Q6600 RAM: 2GB GSkill MB:ASUS P5N E SLI חרשתי את האינטרנט ואני לא מוצא שום פתרון! האם מישהו נתקל בכזה דבר? אפילו שאני לא נודע במחשב זה קורה לי.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת הפעלה vista ultimate sp1 בעברית. 32bit אם אני משתמש ב אימיול או UTORRENT הכמות חיבורים שם היא 8. בSP1 המקס הוא 10. זה תוקע את הדפדפן. ניסיתי לשים את ה tcpip.sys autopatcher הכי חדש שמתאים לויסטה וזה רושם שהפעולה הצליחה (ביטלתי UAC) ואז כשאני עושה רסטרט למחשב הוא נותן לי מסך כחול. החזרתי את הקובץ המקורי דרך מצב בטוח. הבנתי מחיפוש ברשת שהקבצים בSP1 חתומים דיגיטלית כל שינוי בהם כמו עם הפאטצ' הזה דופק את המערכת ואז צריך כל הפעלה ללחוץ F8 ולבחור בלי חתימה דיגטלית. סתם בלאגן וכאב ראש. מישהו הצליח בSP1 (כי בויסטה בלי חבילות שירות זה עבד מעולה) להעלות את המקס החיבורים חצי פתוחים? הבנתי שיש תוכנה שנקראת readydriver plus שמבטלת את הצורך בחתימה דיגטלית של הדרייברים אבל הסתבכ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי מערך RAID 0 500GBX2 שאני מתקין ויסטה הכל מעולה. לאחרונה החלטתי שאני רוצה XP, למרבה הצער ברגע שהמסך של ההתקנה עולה לי (איפה שההתקנה מטעינה את הקבצים של האתחול של ההתקנה של XP במסך הכחול הזה למטה כתוב Windows now is loading Files משהו כזה.) פתאום נהיה מסך כחול או איך שמכנים אותו מסך המוות. זה XP SP2 מעודכן. מקורי. בעיקרון אני חושד ב RIAD האם זה מה שעושה את הבעיה? ואם כן אני יכול לבטל את ה RAID ושכל כונן יהיה בפני עצמו? בתודה .
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם קוד של windows pro. בשירות לקוחות בטלפון לא עזרו לי שם לא משנה מה אמרתי יש מייל שאני יכול לשלוח אליהם את הבעייה ויכולו לעזור לי? אני חיפשתי ולא מצאתי מייל כזה שלהם.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל שומך תלת מימדי ב-xp mode הוא לא מציג לי את התצוגה המקדימה. כשאני לוחץ על כפתור ה"תצוגה מקדימה" מטיילת לי על המסך הודעה "אין אפשרות ליצור את התקן ה-Direct3d". במנהל ההתקנים יש לי סימן שאלה צהוב על "התקנים אחרים" כשאני פותח אותו מופיע לי 3 פעמים Virtual PC Integration Device - ליד כולם מופיע סימן שאלה צהוב. אם זה משנה עם עובד עם Win 7 professional באנגלית. ה-xp mode על ה-Win 7 שלי. ב-Win 7 אין לי את הבעיה הזאת. איך פותרים את זה? תודה מראש, dr70
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . אם השאלות מתאימות יותר לפורום IT אז בבקשה להעביר . 1) איך אני מגביל למשתמש : לוקח בקרה ( שיופיע רק הגדרות תצוגה ) התקנת\הסרת תוכנות. CMD התעסקות בקבצי מערכת \ גישה למנהלי התקנים בלי תוכנות חיצוניות \ בלי להתעסק ברג'סטרי (לא ניראה לי שזה אפשרי ) ואם כן להתעסק ברג'סטרי . איפה אני מוצא מידע ברשת בתחום הזה ? 2) איך אני עושה את את כל מה שרשמתי למעלה . על קבוצה מסויימת . וכאשר אני אקים פרופיל חדש הוא ישוייך אוטומטית לקבוצה הזו .? 3) לא ניראה לי שזה קשור לפה .האם הרשאות GPO של WIN SERVER 2008 יכולות לבצע את כל זה או עד איזה רמה ( אני בטח אקרא על זה בימים הקרובים במדריכים שנימצאים ברשת אבל סתם מעניין אותי לדעת כרגע ) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לא מבין איך ולמה אבל מנהל המשמיות נעלם! כאשר לוחצים ctrl-alt-del אין את האפליקציה הרגילה עם ה processים שרצים או הגרפים עם מידע על cpu usage וכו, יש רק את ה TASK LIST וזהו! התקנתי את MSTASK.INF מחדש אבל זה לא עזר, יש למישהו רעיונות? מדובר ב XP HOME תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד אני מחזיר אותו לגודל המקורי? אה, ועוד שאלה. איך אני עושה שטקסט בחתימה שלי יהיה קישור? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב פשוט עובד לאט, להוציא קובץ ISO ששוקל 5 GB מראר לוקח בסביבות השעה (מה שאמור לקחת כמה? 5 דקות?) יש לי במחשב אנטיוירוס נוד 32 ואנטי ספייור spy hunter, בדקתי איתם והמחשב נקי. בtask manager אין שום דבר שמצביע על איזה קובץ שנכנס למחשב, חוץ מהעובדה שפיירפוקס לדוגמא לוקח לי לפעמים עד 20 CPU עם טאב אחד פתוח לא הגיוני נכון? ועוד כל מיני תוכנות חיוניות שאיכשהו לוקחות הרבה מאוד CPU, הרבה יותר ממה שאמורות, ווינאמפ עד 10 CPU וכו'.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נשמר שם שיכול להוות בעיה או שאין בעיה בכלל? ובנוגע לכל הTEMP שנמצאות בDOCUMENTS AND SETTINGS- מה מותר ומה אסור למחוק שם? אני מדבר בסה"כ על יותר מחצי ג'יגה שזה תופס!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שבעדכון הקרוב של וינדוס 10 (THRESHOLD 2) יהיה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה על מחשב חדש ע"י הקלדת הקוד של מערכת הפעלה קודמת שיש ברשותי (7 או 8). כרגע יושב לי על הדיסק קובץ ההתקנה של win10 בגרסה ששוחררה באוגוסט שהורדתי מהלינק שתוכנת העדכון של ווינדוס יצרה. איך אני יכול לדעת מה הגרסה של קבצי ההתקנה? או לפחות לדעת שהעדכון הנ"ל הורד למחשב ואני יכול להכין Bootable USB שיש עליו את הגרסה האחרונה? אפשרות אחרת הא להתקין את הגרסה שיש לי עכשיו על מחשב חדש (גרסה שלא ניתן יהיה לעשות לה הפעלה (ACTIVATION) מכיוון שהיא לא הותקנה ע"ג מערכת הפעלה קודמת (לא בא לי להתקין 7 לעדכן אותו ואז להתקין 10) ולקוות שהמערכת תאפשר לי לעדכן לגרסה החדשה ולבצע רישום של התוכנה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה - הקספלורר נפתח עם הדלקת המחשב. הדבר מאד מאט את תהליך ה-startup. כמו כן ב - msconfig אני לא מזהה את האקספלורר בתגית ה startup על מנת לבטלו. הרצתי מספר תכנות spyware אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור???? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כולם, דבר ראשון חג שמח אמי איתמר, אני קניתי מחשב בסוף 2006 ע"פ המלצות מפורום חומרה ועד היום אני מאוד מאוד מרוצה ממנו. שדרגתי אותו מעט (2 מקלות של ג'יגה RAM וכ.קול ליציאה אופטית) מאז שקניתי, להלן המפרט המקורי: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory Computer Assembly EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card והנה סקרינשוט של CPUZ: כרגע אני מריץ וינדוס XP 32 ביט, וסה"כ בלי תלונות. שימושיי העיק…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לילה טוב לכולכם , לא, לא השתגעתי. אני באמת רוצה להתקין Windows 98se. אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך. במחשב שלי מותקן כבר XP Pro, ומכיוון שאני לא אוהב את הגישה החדשה של מייקרוסופט (לזנוח את כל המשחקים הממש-ישנים שיש להם עוד חוצפה להשמיע קול ברמקולים ו/או להשתמש ב-IPX), אני מעוניין להתקין Win98 שלא עושה בעיות עם משחקים ישנים שכאלה (למשל Doom, Duke 3D ואפילו Worms Armageddon לא עובד אצלי). כבר ניסיתי את כל "מצבי התאימות", ושום דבר לא עובד. האם מישהו/י מוכן/ה להדריך אותי ולהסביר כיצד דבר זה נעשה? תודה מראש ולילה טוב, מר אדון.
-
אני משתמש ב-Windows 7 Ultimate 64-bit במחשב ולא ממש רוצה לשדרג ל-Windows 10. המערכת יציבה מאוד, הכל עובד מהר וחלק והיא מספקת את הצרכים שלי. אני לא ממש אוהב את Windows 10 והמראה שלה, וגם יש את עניין הפרטיות. הבנתי שיש Extended Security Updates = ESU שמיועד למגזר העסקי וזה פועל גם על גירסת Ultimate. https://support.microsoft.com/en-us/help/4527878/faq-about-extended-security-updates-for-windows-7 מקווה שאולי אני אצליח להשיג ESU איכשהו. צאו מתוך הנחה שאצלי זה יהיה בחינם, וכך גם מעבר ל-Windows 10. אני מבין שהשדרוג חינם ל-Windows 10 עדיין אפשרי, למרות שהוא לא רשמי. מה אתם ממליצים? לשדרג ל-10? יש טעם להתקין 10 מחדש בהתקנה נקייה? או שעדיף לשדרג את 7…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לדעת איפה שמורה הססמא של משתמש שעשה לו חשבון ושם לעצמו ססמא הרי זה חייב להיות שמור במחשב איפה שהוא אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איפה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך יוצרים דיסקט מערכת בxp ניסיתי format a: \s וקיבלתי הודעה שהוא לא מזהה את הסויץ \s
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הגרסה החלשה יותר של הווינדוז וחשבתי על האפשרות של שדרוג. האם לשם כך אני צריף פרמוט של המחשב/מחיקה של הכונן, או שזה כמו כל עדכון אחר בווינדוז? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחותי שחכה את הסיסמא שהכניסה (כמה אני לא מופתע), וכרגע אין גישה למחשב כלל (אין עוד חשבונות משתמשים על המחשב) מה ניתן לעשות? האפשרות היחידה היא פירומט? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי הארדיסק חדש, seagate barracuda 1tb כראשי, ואני רוצה להתקין ווינדוז 7 אולטימייט מdvd ישן שיש לי. אחרי התקנון ובחירה בקוסטום ו64 ביט יש לי רק אופציה אחת disk 0 unallocated space 31 mb ב-drive options לא יכול לפרמט או למחוק. רק רענון ו - load driver לחיצים פעם אחרונה שהתקנתי ווינדוז הייתה לפני 7 שנים אז לא זוכר כלום ואם צריך לעשות משהו לדיסק החדש חוץ מרק לחבר אותו... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאר אני מפעיל את המחשב, הוינודס מגיע למסך של "ברוך הבא" ואז מציג את רקע שולחן העבודה שלי בלבד וזהו. שיחקתי קצת עם מנהל המשימות, וגיליתי כשאשר אני סוגר את התהליך EXPLORER ואז עושה משימה חדשה ופותח שוב את EXPLORER אז הכל עולה. אבל זה מעצבן כל הפעלה לעשות את זה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי T61 של Lenovo שהגיע עם Windows XP pro מותקן, מדבקת רישיון ובלי דיסק. איך אני מפרמט אותו ומתקין ת'מערכת הפעלה מחדש ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום כשהדלקתי את המחשב תוך 60 שניות בערך הוא קרס והראה מסך כחול. המסך הכחול שלח אותי "לקרוא עוד באינטרנט" על "Memory Management". לאחר מכן ניסתי להפעיל את המחשב שוב ושוב ללא הצלחה. רק לאחר שכיביתי את האנטי-וירוס שלי ( Kaspersky ) הבעיה נפתרה. יכול להיות שהאנטי וירוס גורם לבעיה? והאם יש פיתרון? האנטי וירוס חוקי לגמרי וקניתי אותו לפני חודש. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים לא מצליח לראות וידאו באתרים כמו אלו שציינתי בכותרת. קבצי וידאו שיש לי במחשב על כל הסוגים פועלים בסדר גמור כך שזה לא בעייה של עדכון מקודדים. גם הדרייברים של כרטיס המסך שלי עדכנים. הבעייה הזו משגעת ואני לא מוצא לכך פתרון למרות שראיתי בהרבה פורומים את הבעייה (כמו שציינתי בשבועיים האחרונים) אבל לא מצאתי פתרון רציני תודה על העצות למי שיש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לתמיכת מיקרוסופט... התקנתי WindowsXP Home Edition בהתקנה נקייה וחדשה לגמריי דרך תוכנית ההתקנה של WindowsXP (מערכת קבצים NTFS) בהפלה הראשונה ניסיתי לעדכן את ה Windows דרך האינטרנט (דרך האתר Windows Update) והעדכונים האלה נכשלו בהתקנה: 811630: עדכון קריטי (Windows XP) 810833: עדכון אבטחה (Windows XP) 810577: עדכון אבטחה Q328310: עדכון אבטחה (Windows XP) 329170: עדכון אבטחה (Windows XP) Q329390: עדכון אבטחה Q329834: עדכון אבטחה (Windows XP) Q324096: עדכון אבטחה Q329115: עדכון אבטחה Q323172: עדכון אבטחה Q326830: עדכון אבטחה Q324380: עדכון אבטחה Q313450: עדכון אבטחה Q323255: עדכון אבטחה Q329048: עדכון אבטחה Q318138: עדכון אבטחה Q311967: עדכון אבטחה עדכון תאימות יישומים …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-