עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם. בזמן שאני גולש באינטרנט בכמה אתרים פתאום ברגע אחד נסגרו כל האתרים. זה היה נראה קצת מוזר אז נכנסתי להתחל לעשות כיבוי, איך שעולה החלון של הכיבוי הוא נסגר אחרי כמה שניות. ראיתי גם ששיש איזה הודעה מהפיירוואל, בקיצור הבנתי שמישהו פרץ למחשב. כך זה נראה. כיבתי את המחשב ואחרי שאני מדליק אותו הוא עוד לא נכנס לווינדוס והוא נתקע בחלון שרשום " טוען את הווינדוס" משו כזה. (גם העכבר נתקע) מה עושים????? יש לי הרבה קבצים חשובים במחשב.. בבקשה עיזרו לי, תודה!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

היי בעוד כשבוע אני אקבל את המחשב החדש שלי, ואני אתקין בו WIN2000. השאלה שלי, איך אני עושה דיסקט "הצלה" כזה, שכשיש בעיה אני מכניס אותו לפלופי ומפרמט? יש לי כזה עם המחשב הנוכחי, אבל הוא עובד רק על מחשבים מעתיד. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם אני מנסה להוסיף את SP1 לתוך דיסק התקנה של WINDOWS 7 אני משתמש ב RT 7 LITE כדי להטמיע אבל התוכנה יודעת להטמיע רק למערכת אחת בכל פעם הכוונה שלאחר שהטמעתי לתוך הIMAGE של PRO אני חייב לכבות את התוכנה ולהיכנס שוב כדי להטמיע את החבילה בIMAGE של HOME וכך הלאה כל חבילה וחבילה האם למישהו יש רעיון אחר או תוכנה אחרת שעושה את הכל בייחד ???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by mazoneli,

חברתי שני כרטיסי מסך במחשב עבודה אחד QUADRO לצורך תכן ב CAD והשני GEFORCE 210 לצורך שימוש ביציאת HDMI שלו לביצוע סטרימינג ל TV. הבעייה שלי שלמרות שהכל עבר חלק במנהל ההתקנים כל הדרייברים הותקנו, התמונה עוברת גם ל TV, אין לי אפשרות לבחור תחת ה SOUND את ה HDMI כיציאת AUDIO, למרות שכפי שרואים הדרייבר של NVIDIA כן מזהה את הרסיבר. אנא עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז ככה לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה הזאת אז רשמתי פה. אני מכוון את הגאומטריה והכול בכפתורים שנמצאים במסך ואני מכוון את זה איך שטוב לי ומכסה את כל השחור מסביב. אבל שאני מדליק את המחשב או עושה ריסט זה כל הזמן זז מחדש וזקוק לסידור כל פעם. אולי מישהו יודע מה קרה או מה אני יכול לעשות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, מותקנת אצלי מערכת הפעלה win 7 64bit פיניתי קצת מקום בדיסק ויש לי עכשיו 40 ג'יגה unallocatedעליהם אני רוצה להתקין XP האם מישהו יכול להסביר את זה שלב אחר שלב? אני מבין שאחרי ההתקנה של ה XP יהרס לי הרג'יסטרי של ה WIN7 וצריך לשחזר? האם מישהו מכיר עבודה עם vmware במקום ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Semyon171,

שלום יש לי ויסטה חוקי,כל פעם שאני מנסה להיכנס לאקספלורר כתוב לי שעל Com Surrogate להיסגר ואז לא קורא כלום הוא כביכול נסגר אבל הדבר הזה מעצבן כי זה כל פעם שאני נכנס לדיסקים הקשיחים! מישהו יודע משהו על דרך הפתרון של הדבר הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי מספר DOK ודיסקים חיצוניים, בכולם יש את אותה הבעיה, העברת הקובץ "טסה" לפי הפס התקדמות אך נעצרת באמצע/בסוף זמן רב מאוד. כאילו הקובץ עובר אבל יש בעיה עם ה"סגירה", לא יודע, אין לי מושג מה גורם לזה. מדובר על וינדוס 7 בגרסא 64 ביט. ניסיתי לחבר ישירות ללוח-האם ללא HUB באמצע, לא שינה כלום. כל עצה תתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ISR Soldier,

לוח אם Asrock Z77 Pro4 גרסת ביוס לפני עדכון 1.4 גרסת ביוס לאחר עדכון 1.5 לאחר עדכון הביוס דרך ה win7 חזרתי לביוס בכדי לשנות הגד' HDD ל IDE ו BOOT. הביוס עלה כרגיל (מהר מאוד) ולאחר השינוי קיבלתי את ההודעה Missing NTDLR... חזרתי לביוס ושיניתי את ה HDD הראשי לאחר (לא זוכר איזה מהם הוא עם OS) קיבלתי בוט לופ. העלתי CD WIN7 וביצעתי Startup repair בסוף התהליך קיבלתי הודעה שאין מה לתקן. ניתקתי 2 HDD מהלוח, וחיברתי כל פעם אחד, משום מה לאחר שחיברתי שוב את כולם רק אחד מזוהה (כמובן שאין על אף אחד מהם ג'מפר) עוד דבר מוזר שקרה, לביוס לוקח חצי דקה לעלות ולפעמים בכלל לא עולה עד לניתוק HDD אחד. ביצעתי איפוס לביוס, לא עזר. עצות יתקבלו בשמחה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. איך אפשר לדעת אם מחשב נגוע בוירוס ? חייב להיות קובץ מסתורי / משהו שמאמץ את המעבד ? CPU USED במנהל משימות ? או יכול להיות מצב שיש וירוס והמעבד לא מתאמץ בכלל ועובד רגיל ? זה נכון שב 90 אחוז מהמקרים מחשב נגוע בוירוס אז קובץ עובד ברקע עם 50-100 אחוז מאמץ ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, אני לא מצליח למצוא מדריך רשמי של מיקרוסופט או לפחות משהו שנראה רציני על איך מגדירים נכון משתמשים שיעבדו על דיסק שונה מ-C. השינוים הידניים שמכניסים לאחר יצירת משתמש בנתיב הספריות משאירים עדיין הרבה מאוד זבל שמאוחסן ב-C אז איך עושים את זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Lior Azi,

כן, אני יודע שזה מעשה מאוד חכם לעשות.... Windows XP Home היו שני יוזרים, אחד admin והשני guest, והסיסמא של ה admin פשוט נשכחה.... ואין לי מושג מהי עכשיו. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ETB,

אני מנסה להתקין את WIN98 SE על מחשב הישן שלי, עם ארד דיסק שדיי סיים את דרכו WD2.5. לפני שפרמתי את בHD, המערכת הפעלה הייתה WIN XP. עכשיו שאני מנסה להתקין את הWIN 98 הוא לא מצליח להכנס להתקנה, והוא לא רושם כלום. מה יכול להיות הבעיה? אני לא יודע עם זה קשור החלפתי למחשב הישן סידירום חדש. עכשיו הוא הצליח להכנס להתקנה אבל הוא רושם לי הודעה הזאת: Your Computer may have a Disk-Comperession Program installd on it. Because this System may contain an existing Operating System or data, setup Cannot continue. מה ההודעה הזאת אומרת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by udi,

מה ההבדל בין סוגי ה WIN XP שהם OEM RETAIL MSDN מה כל אחד מהם אומר ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by tofitof1,

שלום ! לאחרונה שדרגתי את מערכת ההפעלה של הלפטופ של חברת DEL VOSTRO 3550 מ WIN7 ל- WIN8 אולם ה- bluetooth לא פועל. הורדתי קובץ מאתר DELL אך עדיין לא עובד. מה עליי לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by netanel38121,

שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי מערך RAID 0 500GBX2 שאני מתקין ויסטה הכל מעולה. לאחרונה החלטתי שאני רוצה XP, למרבה הצער ברגע שהמסך של ההתקנה עולה לי (איפה שההתקנה מטעינה את הקבצים של האתחול של ההתקנה של XP במסך הכחול הזה למטה כתוב Windows now is loading Files משהו כזה.) פתאום נהיה מסך כחול או איך שמכנים אותו מסך המוות. זה XP SP2 מעודכן. מקורי. בעיקרון אני חושד ב RIAD האם זה מה שעושה את הבעיה? ואם כן אני יכול לבטל את ה RAID ושכל כונן יהיה בפני עצמו? בתודה .

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ofer_mat,

משהו יודע מה אומר ERROR 102 ב Event Viewer של ה XP הוא מגיע עם ניתוק של המחשב (HARD RESET ) אין לי מצב מסוים שזה קורה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לפני כמה ימים עשיתי פרמוט למחשב בגלל שבעיות שונות שהיו במערכת הפעלה עכשיו אחרי הפרמוט אני יתחלתי לקבל מסכים כחולים זה עכשיו בה לי פעמים בזמן שאני משחק NFSMW אני בקושי שיחקתי 15 דקות וזה הופיעה לי מה שחשוב לצין שלפני הפרמוט היתי משחק שעות ולא היה כלום מה שעוד חשוב שהמחשב די חזק ואמרו להריץ את המשק בלי שום בעיה הינה המפרט AMD 64 3000+ 1024 6600GT מה זה יכול להיות? לפני הפירמוט לא היה לי אף פעם את המסך הזה(כמעת שנה) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by leda,

מחשב חדש E8200, 2G 800MHZ איזה מערכת הפעלה עדיפה? אני רוצה משחקים כבדים אבל לא קרייסיס תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, לאחותי יש שומר מסך במחשב של העבודה, והיא רוצה לשלוח אותו לחברים, השאלה היא: איפה נמצאת התיקיה של שומרי המסך? איך אני אוכל לדעת שזה שומר המשך שהיא מעוניינת בו? ואיך מפעילים אותו במחשבים אחרים? בתודה רבה מראש!!! רועי

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ועוד שאלה. האם ניתן לעשות Reserve ולחכות עם ההתקנה עד מתי שיתחשק לי ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by susuFOX,

שלום לתמיכת מיקרוסופט... התקנתי WindowsXP Home Edition בהתקנה נקייה וחדשה לגמריי דרך תוכנית ההתקנה של WindowsXP (מערכת קבצים NTFS) בהפלה הראשונה ניסיתי לעדכן את ה Windows דרך האינטרנט (דרך האתר Windows Update) והעדכונים האלה נכשלו בהתקנה: 811630: עדכון קריטי (Windows XP) 810833: עדכון אבטחה (Windows XP) 810577: עדכון אבטחה Q328310: עדכון אבטחה (Windows XP) 329170: עדכון אבטחה (Windows XP) Q329390: עדכון אבטחה Q329834: עדכון אבטחה (Windows XP) Q324096: עדכון אבטחה Q329115: עדכון אבטחה Q323172: עדכון אבטחה Q326830: עדכון אבטחה Q324380: עדכון אבטחה Q313450: עדכון אבטחה Q323255: עדכון אבטחה Q329048: עדכון אבטחה Q318138: עדכון אבטחה Q311967: עדכון אבטחה עדכון תאימות יישומים …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי בעייה עם קוד של windows pro. בשירות לקוחות בטלפון לא עזרו לי שם לא משנה מה אמרתי יש מייל שאני יכול לשלוח אליהם את הבעייה ויכולו לעזור לי? אני חיפשתי ולא מצאתי מייל כזה שלהם.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Itzik 007,

אהלן, יש לי מחשב נייח ישן בבית שעם השנים הייעוד שלו הפך להורדות, קצת אינטרנט טגלישה באינטרנט. כל שאר הדברים עושים בלפטופים. המחשב הוא AMD 3200+ 1.5GB זיכרון GF6600GT המחשב כבר עייף... לא עבר פירמוט משנת 2007. כדי לפתוח דפדן אני ממתין 3 דקות, שלא נדבר על זמני טעינה וכיבוי. לכן החלטתי לפרמט - לדעתי רק ל-XP. איזה גירסה מומלצת - הום או פרו? ולמה? ברשת ראיתיח מלא גרסאות מומהרות כמו MICRO XP PRO SP3 TINY XP INTEGRADED וכו'. האם מומלץ להתקין אחת מאלה או ללכת על התקנה רגילה? החיסרון ברגיל זה שעות של עבודה על דרייברים, התקנות וכו'. החיסרון שמע' המוכנות זה שאתה לא יודע אם הכל תקין, עובד וגם שהכניסו לי תוכנות שאני לא צריך. מה מומלץ? ושאלה נוספת - המחשב מחובר ישירות לנתב שנותן רשת לכ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם ברשותי מחשב ישן וחלש ולכן כל תוכנה מיותרת שעולה עם הפעלת Windows מקשה על יציבות המערכת. אני מצרף 2 תמונות (התמונה השניה היא המשך הרשימה) של התוכנות שעולות עם הפעלת המחשב, אודה לכם אם תוכלו לומר לי אילו תוכנות להשאיר שהם חיוניות של Windows ואילו סתם תוכנות שמפריעות. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים