Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להתקין יותר ממערכת הפעלה אחת על מחשב נייד חדש עד כה ביררתי שהמחשב תואם הרצה של לינוקס וחלונות 7, לגבי XP, הורדתי דרייברים מהאתר של היצרן אך עדיין לא התנסתי בפירמוט המחשב, והתקנת המערכת אין לי ניסיון בהתקנת XP על Toshiba Satellite C660-115 ניסיון להתקין XP על לוחות אם חדשים שונים נתקל לא פעם בתקלות, אז השאלה שלי אם למישהו יש מושג אם אמורה להיות בעיה בהתקנה של XP על מחשב נייד כזה ? בעבר קראתי המלצה ליצור בכלל דיסק התקנה באמצעות Nlite שיכלול את SP3 + DriverPack Mass Storage כמו להטמיע את הדרייברים של המחשב על הCD ישנם עוד קבצים שכדאי להטמיע בדיסק כזה ? או עוד המלצות כדי לא להיתקל בהתקנה בתקלות ? אם אני זוכר נכון, הומלץ לשנות הגדרת Bios כלשהן לפני ההתקנה, אני ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, הדיסק שלי מפוצץ ומצאתי כי ספריית C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\6ca7b3a8efd5a9b6f87fff395a2eb989 תופסת מעל 1/2 ג'יגה. אני מריץ Win XP SP1 ולפי מה שבררתי הספרייה שציינתי כוללת התקנה של Win XP SP2 (שאין בכוונתי לעשות). האם ניתן בביטחון למחוק את הספרייה? האם ניתן בבטחון למחוק את כול C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\ ? תודה, אבירם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בעבודה שלי לפעמים אני צריך להתקין על diskonkey תוכנה מסוימת ואני מתקין על כ100 disk on key כל פעם התוכנת שאני מתקין היא תוכנה פשוטה של ללחוץ next כמה פעמים ולבחור קובץ מרשימה איך אני בונה קובץ (כמו קובץ bat ב dos ) שיבלחיצה עליו יבצע את כל הפעולות (נקסט וכדומה)לבד זה יחסוך לי הרבה זמן ושעמום של ללחוץ Nextnextnext... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה שהחלה לפני כמה ימים. משום מה, אני לא מתליח להיכנס לאתר הזה, ולפעמים לעוד כמה אתרים, אבל שאר האתרים (מאובטחים או לא) אני נכנס ללא בעיה. פשוט מקבל dns error - page cannot be displayed . יש לי ראוטר. אין תוכנת פיירוול ושל הווינדוס מזמן מנוטרל. האם מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר בעיה עם הקבוצה הביתית שאי אפשר ליצור קבוצה ביתית- "ל Windows אין אפשרות להגדיר קבוצה ביתית במחשב זה"... החלטתי לעשות תיקון\שידרוג לווינדוס(לא פירמוט)כשאני מכניס את הדיסק ובוחר בשידרוג, השדרוג נכשל בגלל שהעידכונים במחשב יותר עדכנים ממה שאני מנסה לשדרג: [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]הבעיות הבאות מונעות את ביצוע השדרוג של Windows. בטל את השדרוג, השלם כל אחת מהמשימות ולאחר מכן הפעל מחדש את השדרוג כדי להמשיך. [/TD] [/TR] [/TABLE] הגירסה הנוכחית של Windows המותקנת במחשב שלך היא עדכנית יותר מהגירסה שאליה אתה מנסה לשדרג. ל- Windows אין אפשרות להשלים את השדרוג. [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]שדרוג Windows ישפיע על התכונות הבאות: [/TD] [/TR] [/TABLE] כל ערכות השפה המותקנ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני נכנס לתיקיה עם קבצים בכונן חיצוני , התיקיה נתקעת. בשיוט בתיקיות אחרות- הכל בסדר. זה ככה רק בכונן החיצוני. נראה לי שהוא נדבק במשהו. למישהו יש מושג כיצד לסדר זאת? אשמח לעזרה פשוט, אין לי כרגע גישה לשום קובץ בכונן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קרה לי משהו מוזר, כשאני גורר חלונות במחשב אני רואה רק את המסגרת שלהם נגררת כאילו, עד שאני עוזב את הלחצן. פעם הייתי רואה ממש את כל החלון זז. מישהו יודע איך מסדרים את זה? לא הצלחתי למצוא תשובה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש...חומרה חדשה, הכל חדש פרט ל-HD שהשארתי עם המערכת הפעלה והכל כמו שהיה במחשב הקודם. חיברתי את ה-HD הישנים("ישנים" הם בעצמם חדשים...בני 2-3 חודשים...המחשב החדש בן שבוע) למחשב החדש והווינדוס הגיע עד למסך הטעינה שלו ואז אני מקבל מסך כחול עם הקוד הבא: 0x0000007B(0xBA4C3524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) למישהו יש מושג אך לפתור את זה? ניסיתי fixboot וניסיתי fixmbr. ניסיתי Safe Mode וניסיתי VGA Mode... לא עזר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל שומך תלת מימדי ב-xp mode הוא לא מציג לי את התצוגה המקדימה. כשאני לוחץ על כפתור ה"תצוגה מקדימה" מטיילת לי על המסך הודעה "אין אפשרות ליצור את התקן ה-Direct3d". במנהל ההתקנים יש לי סימן שאלה צהוב על "התקנים אחרים" כשאני פותח אותו מופיע לי 3 פעמים Virtual PC Integration Device - ליד כולם מופיע סימן שאלה צהוב. אם זה משנה עם עובד עם Win 7 professional באנגלית. ה-xp mode על ה-Win 7 שלי. ב-Win 7 אין לי את הבעיה הזאת. איך פותרים את זה? תודה מראש, dr70
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שבעדכון הקרוב של וינדוס 10 (THRESHOLD 2) יהיה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה על מחשב חדש ע"י הקלדת הקוד של מערכת הפעלה קודמת שיש ברשותי (7 או 8). כרגע יושב לי על הדיסק קובץ ההתקנה של win10 בגרסה ששוחררה באוגוסט שהורדתי מהלינק שתוכנת העדכון של ווינדוס יצרה. איך אני יכול לדעת מה הגרסה של קבצי ההתקנה? או לפחות לדעת שהעדכון הנ"ל הורד למחשב ואני יכול להכין Bootable USB שיש עליו את הגרסה האחרונה? אפשרות אחרת הא להתקין את הגרסה שיש לי עכשיו על מחשב חדש (גרסה שלא ניתן יהיה לעשות לה הפעלה (ACTIVATION) מכיוון שהיא לא הותקנה ע"ג מערכת הפעלה קודמת (לא בא לי להתקין 7 לעדכן אותו ואז להתקין 10) ולקוות שהמערכת תאפשר לי לעדכן לגרסה החדשה ולבצע רישום של התוכנה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי מחשב ישן מישנת 88 של חברת : American Technologhi Association מחשב: PC-AT ויש לו 2 כוננים של דיסקטים ענקיים כאלה(5 אינץ') אז לא יודע איזה מערכת הפעלה צריך בישביל המחשב! ??? בבקשה תעזרו לי! :'(
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את הקובץ דרך מיקרוסופט ולפי עזר (אשף) ההתקנה זה יקח כשעתיים!! ויתרתי על התענוג. חיפשתי ברשת את הקובץ להורדה ישירות לדיסק ומצאתי, הורדתי 125 מגה! עם תחילת ההתקנה קיבלתי הודעה שלא ניתן לביצוע מפני שהמערכת במחשב דוברת עברית ולא אנגלית! הייתכן?! מה זה משנה לעזאזל !!! האם אפשר לקבל קישור להורדה של הקובץ ישירות לדיסק ויתאים לשפה בה המערכת משתמשת (עברית)? המערכת חוקית לחלוטין WINXP HOME
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המעבד שלי הוא intel Q6700 2.66GHz למה הוא לא מתאים אם הדרישות מינימום הן 1GHz ? מה אני מפספס פה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, נתקלתי בשגיאה הזו, שכבר מוכרת לי, אבל אני לא יודע איך לפתור אותה. למי שיודע, היא מופיעה לפני שמערכת ההפעלה עולה (חלונות 7). אני לא מבין מה גרם לכך פתאום, וגם בדקתי בביוס שהגדרות האתחול תקינות. מה שכן, ניסיתי לעשות תיקון באמצעות דיסק ההתקנה, ושם הוא זיהה את מערכת ההפעלה במחיצה D במקום C. שתיהן באותו כונן פיזי. אשמח אם תעזרו לי, אני בלי מחשב. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה של ויסטה. מערכת ההפעלה VISTA לא עולה.. נסיתי להשתמש בדיסק RECOVERY ללא הצלחה (לא בדיסק של מערכת ההפעלה), יש הצעות איך לגבות את הקבצים? תודה רבה וחג שמח!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה בעיה, כי אני משאיר הורדות ובגלל שזה יוצא לי למסך בחירת יוזרים של חלונות הכל מתנתק! אני לא מצליח למצוא איפה אני יכול לבטל את זה , למרות שאני משוכנע שראיתי את האופציה הזאת איפהשהו. תודה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
\windows\system32\drivers\lsi_fc.sys \Windows\system32\DRIVERS\q12300.sys status: 0xc00000e9 info: Windows failed to load because a critical system driver is missing כאשר אני מתקין את הווינדוס הוא רושם לי את אחת הבעיות הנ"ל כל פעם משהו אחר . התקנתי ווינדוס עשרות פעמים ופעם ראשונה שאני נתקל בבבעיה כזאת אודה לכם אם תנחו אותי מה לעשות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! מצאתי איך מתחברים בעזרת netsh לרשת אלחוטית (באמצעות הפקודה wlan), למשל : connect name=Profile1 ssid=SSID1אני אשמח לדעת איך מתחברים דרך חייגן . . . *שימו לב, אני מדבר על חיוג דרך חייגן שקיים, ולא הגדרה שלו מחדש. **מערכת ההפעלה היא Windows 7 . תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםלום לכולם בעיה קטנה. הפכתי לבעליו החדשים של המפלצת , Enermax FS710B . הכל טוב ויפה, פרט לבעיה אחת - עכשיו , בכל פעם שהביוס מגלה את הכוננים, הוא נתקע על הכונן האחרון מעט יותר משהיה עושה בפעמים אחרות, והדבר הכי קטלני - WIN XP משתהה למשך שתי דקות לפני שהוא מתחיל ת'כלס להעלות את עצמו . בדקתי בביוס הכל תקין. בדקתי את הווינדוס - שום דבר לא השתנה. עשיתי איפוס להתקני ה PNP דרך הביוס - כלום. הגדרתי כוננים לבד במקום לתת לביוס למצוא אותם בכל פעם מחדש - כלום.שום דבר לא עובד. הכוננים כולם זמינים ותקינים, ועובדים בצורה טובה, כך ששללתי תקלה באחד הכוננים, או חיבור הפוך. WIN98 עובד מצוין בקונפיגורציה הזו. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? הצילו !?מישהו חושב שהוא יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום כשהדלקתי את המחשב תוך 60 שניות בערך הוא קרס והראה מסך כחול. המסך הכחול שלח אותי "לקרוא עוד באינטרנט" על "Memory Management". לאחר מכן ניסתי להפעיל את המחשב שוב ושוב ללא הצלחה. רק לאחר שכיביתי את האנטי-וירוס שלי ( Kaspersky ) הבעיה נפתרה. יכול להיות שהאנטי וירוס גורם לבעיה? והאם יש פיתרון? האנטי וירוס חוקי לגמרי וקניתי אותו לפני חודש. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברה, Windows 8 כבר עברה את כל חבלי הלידה שלה? מבחינת שימושים כלליים כמו עבודה עם אופיס, העתקת קבצים.. עבודה עם מנהל משימות, וביצועי גיימינג עם חומרה חזקה? איפה נרגיש הכי חזק את ההבדל בין 7 ל 8? למה הכי קשה להתרגל? יש מדריכים שעוזרים למשתמשי נייחים בלי טאצ' וכאלה? ובכללי? שווה להחליף מערכת הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה השתלט לי על חלק מתצוגות התוכניות פונט משובש. ניתן לראות בתמונות שצירפתי. בתוכנות שאפשר לבחור פונט אחר, בחירת פונט אחר סידרה את הבעיה. אך ברוב התוכנות כמו התקנות למיניהן הבעייה נמשכת. אני מריץ חלונות 10 עדכני.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , לפני כמה שעות שיחקתי ספלינטר סל , במהלך המשחק לחצתי כמה פעמים רצופות על SHIFT והמשחק נתקע (פעם ווינדוס כתב לי שאם לוחצים על שיפט 5 פעמים רצופות קורה משהו , לא בדיוק זוכר מה). על כל פנים , המחשב נתקע אז לחצתי על קונטרול אלט דליט ואתחלתי את המחשב. כאשר ווינדוס עלה לא היו שום אייקונים על הדסקטופ , אפילו לא "המחשב שלי" . לחצתי מקש ימני על השולחן עבודה , נכנסתי לאפשרויות של הדסקטופ ולמרות שהאייקונים של "המחשב שלי" ו"המסמכים שלי" מסומנים כאילו הם אמורים להופיע הם לא. מה קרה? מה לעשות? אה ויש לי עוד שאלה - למרות שהמחשב די חדש , שוב הגעתי למצב המעצבן שכמעט תמיד , מתי שאני רוצה לכבות את המחשב , המחשב נתקע במצב שבו הוא "שומא את הנתונים שלי" , הוא לא ממשיך ל"windows shutting…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה פתאום לפני כמה זמן נעלמו לי חלק מהסמלים של התוכנות שרצות ברקע (ליד השעון). חלק נשארו (למשל החיבור של הרשת, הווליום, last.fm ועוד) וחלק נעלמו (למשל kaspersky, הדריוור של הכרטיס קול וכרטיס מסך, של הלוח אם ועוד), למרות שהם עדיין פועלים ברקע. (avp.exe פעיל ברקע וכו') ולא מדובר ב-"Hide inactive icons", יש את החץ שמראה לי סמלים שמוסתרים, אבל הסמלים החסרים לא נמצאים גם שם. למישהו יש מושג מה יכל לגרום לזה ואיך לתקן את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב-XP יש אפשרות של QUICK FORMAT, ובווינדוס 7 לא זכור לי שיש אפשרות לבחור. האם הפירמוט המהיר, פחות פוגע (בהנחה שפירמוט בכלל פוגע דיסק קשיח)?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-