Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם יש קובץ log או משהו שמתועדים בו תאריכים שהמחשב הודלק ונכבה או משהו דומה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה לנגן סרטים בוינדוס 8 התוכנה קורסת ואני מקבל הודעה שלא ניתן להפעיל את הקובץ המבוקש (מצורפות תמונות). הקבצים בסיומת .TS (סרט DVD) וגם .AVI ועובדים על וינדוס 8 בלי בעיות. ניסיתי לפתוח את הקבצים עם כמה נגנים (VLC PLAYER, BS PLAYER, GOM PLAYER, WINDOWS MEDIA PLAYER). בנוסף ניסיתי להתקין את חבילת המקודדים של שארק אבל גם זה לא צלח... http://www.filehippo.com/download_windows_7_codecs/ קראתי ברשת שהרבה אנשים נתקלו בתקלה הזו, ואנשים מעלים ספקולציות שמיקרוסופט חסמו את האפשרות לנגן סרטי DVD בוינדוס 8. אני יודע שזה שטויות כי בעבודה שלי יש לי מחשב עם וינדוס 8 והסרטים עולים שם בלי בעיות.. למישהו יש רעיון? עוד מישהו נתקל בתקלה הזו? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים התקנתי את הפאצ' הזה שהופך את את ה-xp למראה של הלונגהורן, ואני לא יכול להסיר אותו וזה הורג אותי מעצבים! :AR15: :AR15: :AR15: איך אני יכול להוריד אותו בקשה אני עוד יקבל התקף לב מעצבים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין סוגי ה WIN XP שהם OEM RETAIL MSDN מה כל אחד מהם אומר ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hi guys , i need help .i bought new pc and installed vista 64 bit i did format today and after few hours, after i installed all the drivers and programs i saw that i cant write in hebrew. i could write in hebrew before the format i think i forgot to put "V" in the option of hebrew or something like this in the install. there is a fix for that or i should format again and install all the stuff again? i just cant write in hebrew.. thats all the problem thank you guys.. waiting for solutions
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הגרסה החלשה יותר של הווינדוז וחשבתי על האפשרות של שדרוג. האם לשם כך אני צריף פרמוט של המחשב/מחיקה של הכונן, או שזה כמו כל עדכון אחר בווינדוז? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים אנטי וירוס BITDEFENDER והיו 2 אופציות להתקנה 64 או 32 למה אנטי וירוס צריך את זה? ואיך אני בודק איזה יש לי? (32-64) חשוב לי להבין מה זה אומר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי windows 2000 וכאשר אני מבצע כיבוי דרך המקלדת באמצעות כפתור הקיצור שעל המקלדת המחשב נכבה במהירות מדהימה ואילו אם אני מבצע כיבוי "רגיל" דרך start אז לוקח הרבה יותר זמן והוא גם מריץ כל מיני סרביסים ועוד כל מיני. יש למישהו מושג מדוע מתבצע כיבוי כזה מהיר והאם זה טוב למחשב?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול למחוק מהתפריט New שאני לאחץ על הלחצן הימני? אני רוצה למחוק משם new של תוכנה שהתקנתי ומחקתי וה new שלה עדיין בתפריט מכווה שהבנתם...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לדעת איך משנים את השם עליו רשומה מערכת ההפעלה אהל אחרי סיום תהליך ההתקנה. ? בחלונות XP ניתן לראות את הערך המסוים שעליו אני מדבר ב control panel \ system \ general : registerd to: אני חייב לדעת איך משנים את זה בבקשה דחוף
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מה שחבר שלי שלח לי היום בICQ: יש לי איזה בעיה במחשב ואני חושב שאתה יכול לעזור לי. כשאני לוחץ לעשות סיים משימה (קנטרל + אלט+ דליט) החלון נפתח וישר נסגר! אותו דבר גם כשאני עושה בהפעלה (RUN) אם אני כותב לו msconfig. הרצתי סריקה עם אד-אוור6 ועשיתי בדיקת ווירוסים, כלום! מה אני יכול לעשות?? אין לי מושג איך לפתור את זה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת* ועוד משהו, אני רוצה לשדרג לווינדוס ויסטה 64 ביט במחשב נייד שלי, אז רציתי לשאול עם יהיו לי בעיות עם משחקים ותוכנות, דרייברים זה לא בעיה כי המחשב חדש ואני קיבלתי דרייברים בשביל 64 bit. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר לא זוכר איך עושים את זה... הכנסתי את הדיסק של XP של ההתקנה כמובן... זכרשתי שיש שם אופציה של ריפייר, אבל לא... מסתבר שאין. מישהו יכול לעזור לי ? תודה רבה, ושבת שלום !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים מופיעה לי די הרבה השגיאה של מניעת מנת ביצועים, עד ללפני כמה ימים מעולם לא נתקלתי בתקלה הזו. אין לי מושג איזו תוכנה גורמת לשגיאה המלווה גם בשימוש מוגבר במעבד והאטה כללית של המחשב גם אני לא יודע איך אפשר לבדוק את גורם לתקלה. אני אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב של אחי ויתכן ואינני מדייק , מקווה שתוכלו לעזור מערכת ההפעלה לא עולה פתאום ( מדובר במחשב פנטיום 4 ) הוא מקבל הודעה על כך שצריך להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה על מנת שהיא תעלה משם זה מחשב ישן שהוא קיבל במתנה והוא לא קיבל איתו את מערכת ההפעלה על דיסק מה ניתן לעשות ? כיצד ניתן להציל את החומר הקיים בדיסק הקשיח האם צריך לפרמט ? האם דיסק של המחשב שלי שבו יש מערכת הפעלה יפתור את העניין ? תודה וכול טוב ערן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות חדשים אבל אני לא רוצה לפרמט את המחשב כי יש לי עליו הרבה משחקים שאין לי את ההתקנות שלהם. וחלק מהמשחקים לא יכולים לעבוד אם נגיד אני העביר אותם לכונן אחר ואפרמט רק את הכונן של הווידוס.(בגלל הרגיסטרי) אז השאלה שלי האם אני יכול להחליף את הזכרונות מעבד ולוח אם מבלי לפרמט?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את גירסת PRO 64 BIT חוקית מהאתר MSDN (שבשיתוף של מיקרוסופט והאוניברסיטה למי שמכיר). האם זוהי גירסת PRO שתצא גם לחנויות ? או שמדובר בבטא כלשהו או גירסה "לא סופית" ועדיף לחכות לגירסאות אחרות ? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, דבר ראשון חג שמח אמי איתמר, אני קניתי מחשב בסוף 2006 ע"פ המלצות מפורום חומרה ועד היום אני מאוד מאוד מרוצה ממנו. שדרגתי אותו מעט (2 מקלות של ג'יגה RAM וכ.קול ליציאה אופטית) מאז שקניתי, להלן המפרט המקורי: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory Computer Assembly EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card והנה סקרינשוט של CPUZ: כרגע אני מריץ וינדוס XP 32 ביט, וסה"כ בלי תלונות. שימושיי העיק…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן, אני יודע שזה מעשה מאוד חכם לעשות.... Windows XP Home היו שני יוזרים, אחד admin והשני guest, והסיסמא של ה admin פשוט נשכחה.... ואין לי מושג מהי עכשיו. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד מחפש תוכנה להוספת כפתור ההתחל, שמעתי שיש הרבה תוכנות, חלקם חינמיות, חלקם בתשלום איזה תוכנה הכי מומלצת? (בלי לפגוע במשק החדש של וינדוס 8) קישורים להורדה? נ.ב. אה ועוד משהו חשוב שיתאים לוינדוס בעיברית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ואני רוצה לחלק מחיצות באופן אופטימלי ע"י תכנה לחילוק מחיצות כלשהי. יש לי מערכת הפעלה אחת ו- 70 GB זיכרון. האם OFFICE ואנטי-וירוס חייב להיות במחיצה עם מערכת ההפעלה ? האם עלי לשמור מקום רזרבי בכל מחיצה, ואם כן של כמה GB? האם זה נכון שיש להקצות מחיצה ריקה של 2GB ? האם יש מדריך כלשהו לחלוקה למחיצות וטיפים חשובים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני משנה בהגדרות לראות תמונה על קליפים בתיקיה? (דוגמא בפנים) עד עכשיו ראיתי לפחות איזשהי תמונה על כל קליפ ועכשיו בכל תיקיה של סרטונים או סרטים אני לא רואה כלום חוץ מהסמל של WMP
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשיוצרים קיצור דרך, יש אפשרות שכלוחצים על הקיצור, הוא יפעיל קודם משו אחר ואחר כך את הקיצור דרך.. בקיצור אפשרויות מתקדמות, כמו שאתם יכולים לראות בתמונה הזאת: בשורה של Target, יש תוספת רואים? הינה עוד קיצור דרך מסוים, ואני רוצה שכשאני לוחץ עליו תעלה קודם תוכנה אחת, ואז התוכנה שהקיצור דרך מפנה עליה...אז מה אני אמור להוסיף בשורת קוד שם? **זה הכל בהנחה שזה אפשרי, בעצם אני די בטוח שכן.. ** תודה מראש לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר ב Windows 7 ultimate. בהרשאות של כונן חיצוני, מחקתי את קבוצת ההרשאות Everyone שהיתה היחידה, למרות תיבה שהזהירה אותי, חשבתי שאוכל ליצור מחדש הרשאה זו. כעת הוא מציג לי את הכונן החיצוני, אך בניסיון כניסה אליו הוא כותב F is not accessible access is denied, וקודם גם הציע לי לפרמט אותו. כשאני מנסה להגיע להרשאות ע"י מאפיינים, הטאב של Security לא נמצא שם, הוא כותב שגודל הכונן 0 bytes ומראה אותו ריק. בתוכנה לשיחזור מידע כל המידע מופיע כתקין כולל מחיצת NTFS תקינה. לכן אני מאמין שהחזרת ההרשאה של Everyone תפתור את הבעיה. כיצד ניתן להחזיר הרשאה זו ? האם יש תוכנה מסוימת שיודעת לעשות זאת ? ניסיתי על מחשב אחר וגם שם אותה התנהגות. תודה לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בסריאל של גרסת השידרוג למערכת חדשה מקום לקנות עוד רישיון של ווינדוס 8 זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-