עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by לוח שנה,

שלום לכם, נתקלתי בשגיאה הזו, שכבר מוכרת לי, אבל אני לא יודע איך לפתור אותה. למי שיודע, היא מופיעה לפני שמערכת ההפעלה עולה (חלונות 7). אני לא מבין מה גרם לכך פתאום, וגם בדקתי בביוס שהגדרות האתחול תקינות. מה שכן, ניסיתי לעשות תיקון באמצעות דיסק ההתקנה, ושם הוא זיהה את מערכת ההפעלה במחיצה D במקום C. שתיהן באותו כונן פיזי. אשמח אם תעזרו לי, אני בלי מחשב. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. זה בעיה, כי אני משאיר הורדות ובגלל שזה יוצא לי למסך בחירת יוזרים של חלונות הכל מתנתק! אני לא מצליח למצוא איפה אני יכול לבטל את זה , למרות שאני משוכנע שראיתי את האופציה הזאת איפהשהו. תודה לכל מי שיכול לעזור!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לא מזמן רכשתי את המחשב הזה.. intel E8400 Asus P5Ql pro 2x2G DDR2 800 MHZ 500G 32MB Seagate עכשיו בהתחלה לפני שהתקנתי את כל העידכונים וכל הדריברים של המחשב כל העתקה שהייתי מבצע בין הכוננים או בין הכונן להתקן USB הייתה מהירה. לאחר העידכונים הכול לאט לשם השוואה ביצעתי העתה של קובץ בשני מחשבים ואצלי לקח זמן רב יותר השאלה שלי אם ישנו עידכון אולי שיכול ליגרום לכך או איזשהו עידכון לדריבר שידוע עליו או כל פתרון אפשרי אחר תודה לכם חברי HWZONE הוספה... עוד משהו שאני מעלה את המחשב בהתחלה יש לי הודעה כזאות ..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by OFIR N.O.S,

שלום.. יש לי בעיה במחשב ..פירמטתי את המחשב ואחרי הפירמוט הוא מתקין קבצים בשביל לעלות לווינדוס (win xp) אחרי שהוא מסיים להתקין מופיע לי מסך כחול ..עשיתי ריסט ונכנסתי לHD ..הוא מתחיל להתקין ואז שוב פעם באמצע הוא עושה לי מסך כחול .. ניסיתי את זה על מחשב אחר עם אותו HD ודיסק התקנה וזה עבד .. במסך הכחול כתוב : A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damge to your computer IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ואז כתוב שאם זה הפעם הראשונה שאני רואה את המסך הזה לעשות ריסט,אם המסך מופיע שוב פעם לעקוב אחרי הפעולות הבאות : לבדוק אם החומרה החדשה מותקנת כראוי או ה software, אם זאת התקנה חדשה לשאול את ה hardware softwre manufacturer for any windows updates you might ne…

5. Started by ItachiSan,

היי, כשאני מנסה לנגן סרטים בוינדוס 8 התוכנה קורסת ואני מקבל הודעה שלא ניתן להפעיל את הקובץ המבוקש (מצורפות תמונות). הקבצים בסיומת .TS (סרט DVD) וגם .AVI ועובדים על וינדוס 8 בלי בעיות. ניסיתי לפתוח את הקבצים עם כמה נגנים (VLC PLAYER, BS PLAYER, GOM PLAYER, WINDOWS MEDIA PLAYER). בנוסף ניסיתי להתקין את חבילת המקודדים של שארק אבל גם זה לא צלח... http://www.filehippo.com/download_windows_7_codecs/ קראתי ברשת שהרבה אנשים נתקלו בתקלה הזו, ואנשים מעלים ספקולציות שמיקרוסופט חסמו את האפשרות לנגן סרטי DVD בוינדוס 8. אני יודע שזה שטויות כי בעבודה שלי יש לי מחשב עם וינדוס 8 והסרטים עולים שם בלי בעיות.. למישהו יש רעיון? עוד מישהו נתקל בתקלה הזו? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by PJ,

אהלן , לפני כמה שעות שיחקתי ספלינטר סל , במהלך המשחק לחצתי כמה פעמים רצופות על SHIFT והמשחק נתקע (פעם ווינדוס כתב לי שאם לוחצים על שיפט 5 פעמים רצופות קורה משהו , לא בדיוק זוכר מה). על כל פנים , המחשב נתקע אז לחצתי על קונטרול אלט דליט ואתחלתי את המחשב. כאשר ווינדוס עלה לא היו שום אייקונים על הדסקטופ , אפילו לא "המחשב שלי" . לחצתי מקש ימני על השולחן עבודה , נכנסתי לאפשרויות של הדסקטופ ולמרות שהאייקונים של "המחשב שלי" ו"המסמכים שלי" מסומנים כאילו הם אמורים להופיע הם לא. מה קרה? מה לעשות? אה ויש לי עוד שאלה - למרות שהמחשב די חדש , שוב הגעתי למצב המעצבן שכמעט תמיד , מתי שאני רוצה לכבות את המחשב , המחשב נתקע במצב שבו הוא "שומא את הנתונים שלי" , הוא לא ממשיך ל"windows shutting…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לא יודע מה קרה פתאום לפני כמה זמן נעלמו לי חלק מהסמלים של התוכנות שרצות ברקע (ליד השעון). חלק נשארו (למשל החיבור של הרשת, הווליום, last.fm ועוד) וחלק נעלמו (למשל kaspersky, הדריוור של הכרטיס קול וכרטיס מסך, של הלוח אם ועוד), למרות שהם עדיין פועלים ברקע. (avp.exe פעיל ברקע וכו') ולא מדובר ב-"Hide inactive icons", יש את החץ שמראה לי סמלים שמוסתרים, אבל הסמלים החסרים לא נמצאים גם שם. למישהו יש מושג מה יכל לגרום לזה ואיך לתקן את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by elior021,

היי, מישהו מכיר פקודה משורת ה RUN שמציגה את ה WIZARD של הגדרת חייגן ב XP במקום להגיע עד צור התקשרות חדשה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הסרתי את ההתקנה של SP3 ,המחשב התחיל להגיב באיטיות אז איתחלתי את המחשב ועלה לי מסך שחור שאחריו המחשב לא עולה וכתוב בו בקיצור שווינדוס לא יכלה להתחיל בגלל שהקובץ הבא חסר או שגוי System32\drivers\pci.sys ורשום גם שאני יכול להעזר בקונסולת השחזור (revovery) של וינדוס מהדיסק אתחול,שאני יודע איך להגיע לשם אבל אין לי מושג איך להשתמש בזה כדי לשחזר את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by The UnKnown,

אני כבר לא זוכר איך עושים את זה... הכנסתי את הדיסק של XP של ההתקנה כמובן... זכרשתי שיש שם אופציה של ריפייר, אבל לא... מסתבר שאין. מישהו יכול לעזור לי ? תודה רבה, ושבת שלום !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nivezrati,

שלום לכווולםםם הקיצר ניסיתי להתקין XP במחשב השני שעד עכשיו התקנתי בחיים שלי רק 2000 ו98SE אז אין לי ניסיון כל כך עם XP בקיצור הדיסק הוא של חבר ושהכנסתי אותו לכונן ושיניתי בביוס לבוט מהדיסק הבוט עלה מהמחשב ולא מהדיסק משמה הדיסק הוא לא בוטאייבל לא?? הכנסתי את הטקליטון איתחול ונכנסתי לסיפריה I386 ולWINNT.EXE ושזה פתח את ההתקנה הוא שאל אותי מאיזה כונן הדיסק לחצתי וכמובן שהרצתי סמארט דרייב לפני וההתקנה התחילה להעביר קבצים ולא היה את חלון האופציות הרגיל של התקנה והסרה של המערכת הישנה או רק פירמוט או תיקון וכל זה אז יצאתי ישר מההתקנה מישהו יודע למה זה ככה ? אפשר הסבר על המצב? ואיך אפשר להתקין ככה??[ נ.ב הדיסק הוא PRO

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מערכת ההפעלה החדשה והמסוגרת של מיקרוסופט החלה את דרכה עם השקתו של ה-Surface Laptop, אך מתקשה להצדיק את קיומה לעת עתה לכתבה

13. Started by dor123,

שלום. כאשר אני נכנס למדווח הבעיות על מנת להפעיל אותו, הוא נראה כך: שום אופציה לא זמינה, ואין באפשרותי לשנות כלום. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מחשב חדש. ויסטה home perimum 32bit. כל הדרייברים מעודכנים. אף משחק לא פועל. ההתקנה עוברת כנדרש ואז בהפעלה של המשחק הרזולוציה של המסך כאילו משתנה (יורדת) הוא הופך מטושטש קופא לכמה שניות ואח"כ המחשב מאתחל. ניסתי עם call of duty 2, oblivion, farcry, morowind מישהו נתקל בתופעה כזאת? מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yosid,

בלפטופ שלי מותקנת הגרסה האנגלית של windows xp (וגם וורד2000 אותו הדבר) זה יור כמובן המון בעיות כיוון שהמערכת באופן עקרוני לא מזהה עברית. איך מתקנים את זה???? (אולי להוריד פונטים מאיפשהו ולהתקין...?) האם יכול להיות שאם אני מתקין אקספלורר 6.0 בעברית אז תוך כדי הוא יפתור לי את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי המעבד שלי הוא intel Q6700 2.66GHz למה הוא לא מתאים אם הדרישות מינימום הן 1GHz ? מה אני מפספס פה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. חוקי הפורום ברוכים הבאים לפורום 'Windows'! פורום זה נועד לשאלות בכל הקשור למערכת ההפעלה Windows בגרסאותיה השונות. אם נתקלת בבעיה ב Windows, לא מצאת איך להשתמש בפונקציות של המערכת הפעלה או סתם תהית בקשר לעדכון מסויים למערכת זהו הפורום המתאים לשאלתך. בפורום זה ניתן לשאול שאלות רק על נושאים הקשורים ב-Windows. במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלטו מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. לחצו כאן לקריאת חוקי הפורום נא לשים לב שחוקי הפורום השתנו וכעת מותר להקפיץ אם עברו 24 שעות מההודעה המקורית. שימו לב: לאחרונה נפוצה תופעה בפורום של פתיחת ת'רדים בסגנון של "Vista 64 bit או 32" וכו'. כל ת'רד …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי מה הסיבה ?כמה פעמים נתקע באמצע העדכון ולא מעדכן תודה

19. Started by MiniMiX,

שלום, לאחרונה השתלט לי על חלק מתצוגות התוכניות פונט משובש. ניתן לראות בתמונות שצירפתי. בתוכנות שאפשר לבחור פונט אחר, בחירת פונט אחר סידרה את הבעיה. אך ברוב התוכנות כמו התקנות למיניהן הבעייה נמשכת. אני מריץ חלונות 10 עדכני.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by moonjib,

שלום. פרמטתי את המחשב היום, ובטעות מחקתי את האייקון "מיקומי הרשת שלי" מהשולחן עבודה. רציתי לדעת איך מחזירים אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by biggie,

מישו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Alex89,

המחשב נידלק וכל טוב ויפה אבל לוקח לו הרבה זמן לדליק את XP תמונת הרקע של שולחן העבודה מופיעה בלי כלום ואז לוקח לזה איזה דקה בערך אז שהכל מופיעה על המסך. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Avocado,

לפני כמה ימים קרה לי משהו מוזר, כשאני גורר חלונות במחשב אני רואה רק את המסגרת שלהם נגררת כאילו, עד שאני עוזב את הלחצן. פעם הייתי רואה ממש את כל החלון זז. מישהו יודע איך מסדרים את זה? לא הצלחתי למצוא תשובה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום רב, 1) בטח קרה לכם שעשיתם איזה משהו וכל השולחן עבודה שלכם התבלגן ועכשיו אתם צריכים להיזכר איפה כל דבר היה ולהחזיר אותו. יש אולי איזה plug שאפשר להכניס שיאפשר לשמור את הדבר הזה? 2) אני לא רוצה שהמסנג'ר שלי יעלה (לא התחברות) בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. כשאני ארצה להתחבר, אני אפתח את התוכנה. איפה אני מוריד את ההגדרה הזו? עשיתי את זה במחשב הנייח שלי, אבל אני לא זוכר איך 3) הורדתי winamp וכל השירים בעברית מופיעים לי בג'יבריש. יש דרך לשנות את זה?! בתודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם אני מבקש עזרה והסיפור הוא כזה. התקנתי לחבר מחשב ועליו חלונות XP היות והוא זקוק גם לדוס ( עבור חשבשבת) התקנתי לו תחילה את הBOOT של 98 בתחילה בכל האיתחולים של ה XP הופיע לי תפריט ה דואל בוט שנתן לי לבחור בין XP ל 98 והכל היה תקין. לאחר מספר ימים פתאום נעלם תפריט הדואל בוט ,נעלמו קבצי האיתחול של 98 מה ROOT של הכונן, השתנה קובץ ה Boot.ini ואין זכר לדואל בוט. המחשב ישר עולה ל XP. שאלתי היא כיצד אני מחזיר למחשב את האופציה לדוס של 98 שאוכל להגיע או ל XP או לפרומפט של 98 ניסיתי לערוך את ה Boot.ini אבל ללא הצלחה. לדיסק יש שתי מחיצות שתיהן Fat 32 המוזר שהעסק עבד ופתאום השתנה !! בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.