עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by CaRTeR,

שלום חברים אני רוצה לדעת איפה שמורה הססמא של משתמש שעשה לו חשבון ושם לעצמו ססמא הרי זה חייב להיות שמור במחשב איפה שהוא אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איפה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. המחשב פשוט עובד לאט, להוציא קובץ ISO ששוקל 5 GB מראר לוקח בסביבות השעה (מה שאמור לקחת כמה? 5 דקות?) יש לי במחשב אנטיוירוס נוד 32 ואנטי ספייור spy hunter, בדקתי איתם והמחשב נקי. בtask manager אין שום דבר שמצביע על איזה קובץ שנכנס למחשב, חוץ מהעובדה שפיירפוקס לדוגמא לוקח לי לפעמים עד 20 CPU עם טאב אחד פתוח לא הגיוני נכון? ועוד כל מיני תוכנות חיוניות שאיכשהו לוקחות הרבה מאוד CPU, הרבה יותר ממה שאמורות, ווינאמפ עד 10 CPU וכו'.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by -Tal-,

אהלן ברגע שאני מדליק את המחשב, הוא עולה ומציג לי את ה USER שלי עם התמונה וכל זה.. איך אני יכול לעשות שפשוט יעלה אוטומטית ויכנס ל USER הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tomsher,

שלום יש לי בעייה - הקספלורר נפתח עם הדלקת המחשב. הדבר מאד מאט את תהליך ה-startup. כמו כן ב - msconfig אני לא מזהה את האקספלורר בתגית ה startup על מנת לבטלו. הרצתי מספר תכנות spyware אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור???? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by mar_adon,

לילה טוב לכולכם , לא, לא השתגעתי. אני באמת רוצה להתקין Windows 98se. אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך. במחשב שלי מותקן כבר XP Pro, ומכיוון שאני לא אוהב את הגישה החדשה של מייקרוסופט (לזנוח את כל המשחקים הממש-ישנים שיש להם עוד חוצפה להשמיע קול ברמקולים ו/או להשתמש ב-IPX), אני מעוניין להתקין Win98 שלא עושה בעיות עם משחקים ישנים שכאלה (למשל Doom, Duke 3D ואפילו Worms Armageddon לא עובד אצלי). כבר ניסיתי את כל "מצבי התאימות", ושום דבר לא עובד. האם מישהו/י מוכן/ה להדריך אותי ולהסביר כיצד דבר זה נעשה? תודה מראש ולילה טוב, מר אדון.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by משתמש חוזר,

אני משתמש ב-Windows 7 Ultimate 64-bit במחשב ולא ממש רוצה לשדרג ל-Windows 10. המערכת יציבה מאוד, הכל עובד מהר וחלק והיא מספקת את הצרכים שלי. אני לא ממש אוהב את Windows 10 והמראה שלה, וגם יש את עניין הפרטיות. הבנתי שיש Extended Security Updates = ESU שמיועד למגזר העסקי וזה פועל גם על גירסת Ultimate. https://support.microsoft.com/en-us/help/4527878/faq-about-extended-security-updates-for-windows-7 מקווה שאולי אני אצליח להשיג ESU איכשהו. צאו מתוך הנחה שאצלי זה יהיה בחינם, וכך גם מעבר ל-Windows 10. אני מבין שהשדרוג חינם ל-Windows 10 עדיין אפשרי, למרות שהוא לא רשמי. מה אתם ממליצים? לשדרג ל-10? יש טעם להתקין 10 מחדש בהתקנה נקייה? או שעדיף לשדרג את 7…

7. Started by zahiz007,

היי חברים, מדובר על LAPTOP מסוג X61 עם WINDOWS 7 - ULTIMATE. עד אתמול הכל עבד כשורה, היום את עכבר ה BLUETOOTH שלי (MICROSOFT 5000) חיברתי למחשב אחר ושחזרתי למחשב שלי הוא לא זיהה אותו (מן הסתם). אבל אני לא מצליח להגדיר אותו מחדש, הוא לא נמצא בזמן חיפוש מכשיר BT חדש ואני גם לא מצליח להיכנס לDEVICE AND PRINTERS. הוא פשוט טוען המון זמן ולא קורה כלום. יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by maccabeast,

כשאר אני מפעיל את המחשב, הוינודס מגיע למסך של "ברוך הבא" ואז מציג את רקע שולחן העבודה שלי בלבד וזהו. שיחקתי קצת עם מנהל המשימות, וגיליתי כשאשר אני סוגר את התהליך EXPLORER ואז עושה משימה חדשה ופותח שוב את EXPLORER אז הכל עולה. אבל זה מעצבן כל הפעלה לעשות את זה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ofer_mat,

משהו יודע מה אומר ERROR 102 ב Event Viewer של ה XP הוא מגיע עם ניתוק של המחשב (HARD RESET ) אין לי מצב מסוים שזה קורה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Thunder Child,

אהלן לא מבין איך ולמה אבל מנהל המשמיות נעלם! כאשר לוחצים ctrl-alt-del אין את האפליקציה הרגילה עם ה processים שרצים או הגרפים עם מידע על cpu usage וכו, יש רק את ה TASK LIST וזהו! התקנתי את MSTASK.INF מחדש אבל זה לא עזר, יש למישהו רעיונות? מדובר ב XP HOME תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by winw8888,

יש לי VM של WIN7 ב VM הזה יש רק יוזר אחד מוגדר וכנראה שאין לו הרשאות ADMIN , אני יכול להתחבר אליו אני רוצה להוסיף משתמש ADMIN אני מסמן את האפשרות השניה של ADMINISTRATOR אבל לאחר שאני לוחץ CREATE ACCOUNT שום חשבון לא נוצר לי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, אני לא מצליח למצוא מדריך רשמי של מיקרוסופט או לפחות משהו שנראה רציני על איך מגדירים נכון משתמשים שיעבדו על דיסק שונה מ-C. השינוים הידניים שמכניסים לאחר יצירת משתמש בנתיב הספריות משאירים עדיין הרבה מאוד זבל שמאוחסן ב-C אז איך עושים את זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. א. שונא ויסטה. ב. יש לי בעיה בכל פעם שאני מעיין בתיקיות של קבצי וידאו חדשים שווינדוס מנסה ליצור להם THUMBNAILS אני מקבל את השגיאה הנ"ל ואז האקספלורר נסגר ומתחיל את עצמו מחדש. קודם לכן הייתה לי בעיה של COM SURROGATE שנפתרה לאחר שהסרתי קודקים והתקנתי את VISTA CODECS PACK אבל עכשיו אני מקבל את השגיאה הארורה הזו ואני מתחרפן כבר. ג. יש אופציה לבטל THUMBNAILS עבור סרטים בלבד מבלי לפגוע בקבצי תמונות? עוד פרטים: שימו לב שהבעיה היא בקובץ NTDLL.DLL Faulting application Explorer.EXE, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x47918e5d, faulting module ntdll.dll, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x4791a7a6, exception code 0xc0000005, fault offset 0x00043387, process id 0x7ec, application…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by avivlevy,

כשאני נכנס למנהל המשימות אז אני רואה שהתוכנית System Idle Process מנצלת 97-99 מהמעבד מה זו התוכנית הזו? מה קורה?.... בקשה עזרו לי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי לכולם, אני רוצה לציין תופעה שקורה לי כבר כמה פעמים במספר מחשבים שונים - אחרי פירמוט והתקנה נקיה המחשב (מחשב רגיל עם נתונים סבירם P4 ) אפילו אחרי ההתקנה ובמיוחד כמה שבועות אחרי המחשב ממש נהיפך איטי להחריד. התוכנות היחידות שאני יכול לחשוב שהם אולי אחראיות לעיניין: אנטי וירוס - AVG8 אניטי ספייוור - COUNTER SPY מותר לציין שכל הבדיקות של תוכנות ההגנה המעודכנות לא גילו דבר. מה יכול להיות הגורם לבעיה?מישהו יודע? תודה ביי TANGUSH

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by guyyug,

איך יוצרים דיסקט מערכת בxp ניסיתי format a: \s וקיבלתי הודעה שהוא לא מזהה את הסויץ \s

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by netanel38121,

שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי מערך RAID 0 500GBX2 שאני מתקין ויסטה הכל מעולה. לאחרונה החלטתי שאני רוצה XP, למרבה הצער ברגע שהמסך של ההתקנה עולה לי (איפה שההתקנה מטעינה את הקבצים של האתחול של ההתקנה של XP במסך הכחול הזה למטה כתוב Windows now is loading Files משהו כזה.) פתאום נהיה מסך כחול או איך שמכנים אותו מסך המוות. זה XP SP2 מעודכן. מקורי. בעיקרון אני חושד ב RIAD האם זה מה שעושה את הבעיה? ואם כן אני יכול לבטל את ה RAID ושכל כונן יהיה בפני עצמו? בתודה .

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ועוד שאלה. האם ניתן לעשות Reserve ולחכות עם ההתקנה עד מתי שיתחשק לי ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום רב, אני לא מצליח להירשם לשירות XBOX LIVE ואני לא מבין למה. אני מקבל כל הזמן את הודעת השגיאה למטה. אני מנסה ע"ג חלונות 8 פרו (חוקי) עם חשבון הmicrosoft שלי. מה יכולה להיות הבעיה? (ניסיתי הן עם IE והן עם firefox) כשאני לוחץ על support זה גם זורק הודעת שגיאה (השניה למטה) האם זה ספק האינטרנט? אני ב012 סמייל מחובר ע"י superbox (ראוטר + טלפון) והמחשב מחובר לראוטר קווית. האם זה בגלל שחלונות מוגדר בעיברית? האם זה בגלל שאני בישראל? חשבתי שMS תומכים עכשיו בשירות XB בישראל... לצורך העיניין זה קורה לי גם במחשב אחר בבית (אלחוטי עם חלונות 7 starter) ול2 שאלות קצת פחות קשורות, בישראל ניתן לשחק משחקי X360 על חלונות 8 (אני יודע שאמור להיות משהו כזה)? יש דרך בגרסת פרו לא על כל שטות שע…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. חיפשתי בגוגל אבל אני לא מוצא דבריםש אני אוהב.. ואני מעדיף רקעים של משחקים או סרטים.. אפשר לינקים.?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by prozak,

שלום אתמול הדלקתי תמחשב ולא הופיעו .לא איקונים ולא תפריט התחל.. פתחתי את מנהל המשימות וראיתי שתהליך של אקפלורר מסרב להיפתח גם כאשר ניסיתי לפתוח אותו דרך שורת הפקודות יש לי xp home פלוס הס.פי 2 וחשוב לציין שכל שאר התוכנות מגיבות רגיל כאשר אני פותח אותן מישורת המשימות ולא הופיעה לי שום הודעת שגיאה כמו כן סרקתי את המחשב בעזרת קספרסקי והוא לא מצא כלום יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה ללא פרמוט? תודה מראש עפר

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי בעיה כשאני מדליק את המחשב, הוא עולה, כולל הסמל של הווינדוס בהתחלה עד שהוא מגיע לתמונה של הדסקטופ (ה - wallpaper) שם המחשב נתקע - אין אייקונים, אין טסקבר, אין התחל, אי אפשר לעשות כלום, רק רואים את הוולפייפר. אני כן יכול ללחוץ לפעמים על ctrl-alt-del ואז לעשות ריסטרט או - switch user ואז לפעמים המחשב עולה בסדר. לפעמים אני פשוט לוחץ על הריסטרט ישר וזה מסתדר... או שלא. בדר"כ הבעיה קיימת בתחילת היום כשאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה. לפעמים אני מכבה את המחשב ומדליק אותו נגיד בערב, ואז זה בד"כ לא קורה... (כאילו זה רק קורה אחרי כמה שעות טובות שהמחשב מכובה..) - אבל אולי אין קשר בכלל ואני לא שמתי לב.. בכל אופן, אני אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Do As Infinity,

אני משתמש ב-Windows XP בעברית, ורציתי לדעת אם ההגדרה בלוח הבקרה שמשנה את כל התפריטים לאנגלית באמת משנה את כל התפריטים וכו' לאנגלית מלאה? והאם אצטרך להתקין את כל השפות מחדש אחרי שאשנה את ההגדרה? האם תהיה תמיכה עברית לאחר שאני אשנה את התפריטים לאנגלית? (זו שאלה די טיפשית אבל אני רוצה לוודות). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yambtz,

לאחרונה הגיע אליי מסך 15" שהיה צריך בית חם. כמובן שבתור אדם טוב לב לא השארתי אותו בחוץ בקור ובגשם של החורף האילתי העז. חיברתי אותו למחשב שלי בנוסף למסך הקיים. הוא עובד יופי. מה שאני רוצה לדעת זה אם יש דרך לעבור לחלון שנמצא בו בלי למזער את המשחק שרץ במסך הראשי. ככה נגיד כשאני מחכה לסיבוב הבא או משהו כזה, לגלוש בינתיים או לצ'וטט. יש איזשהו hotkey או משהו כזה? אם זה חשוב: P4 2.8 533 1gig DDR266 Gigabyte Radeon 9600 Pro Asus P4G8X deluxe WinXP SP1 והמחשב מריץ את astonshell. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. כשאני מנסה להפעיל שומך תלת מימדי ב-xp mode הוא לא מציג לי את התצוגה המקדימה. כשאני לוחץ על כפתור ה"תצוגה מקדימה" מטיילת לי על המסך הודעה "אין אפשרות ליצור את התקן ה-Direct3d". במנהל ההתקנים יש לי סימן שאלה צהוב על "התקנים אחרים" כשאני פותח אותו מופיע לי 3 פעמים Virtual PC Integration Device - ליד כולם מופיע סימן שאלה צהוב. אם זה משנה עם עובד עם Win 7 professional באנגלית. ה-xp mode על ה-Win 7 שלי. ב-Win 7 אין לי את הבעיה הזאת. איך פותרים את זה? תודה מראש, dr70

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים