עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. צריך גם מסך בחירת מערכת הפעלה בבוט שXP יהיה בו הברירת מחדל. מה שאני בעצם צריך זה: לפרמט את מחיצת Y בHDD שלי, מחיצת Y הינה מחיצה על כונן טוב וגודלה הוא 29.2 GB. אני מעוניין להתקין על המחיצה את WIN7 ולאט לאט לבצע הגירה של הכל לשם, ז"א כל ההעדפות בכל התוכנות השונות, להתקין מחדש את הכל לאט לאט. אבל שיהיה לי גם וגם בלי התנגשויות. אפשרי? מישהו מוכן לעזור לי במשימה?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. לפני מספר ימים הלך המחשב שלי לעולמו, במיקרה אתמול מצאתי מתחת לביתי מחשב. לקחתי אותו והכל עובד בסדר חוץ מבעיה אחת מטרידה מאוד. בכל פעם שאני מדליק אותו אני מתבקש להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה בכדי לעשות BOOT ורק לאחר שאני נאות להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה הוא נאות להעלות לי אותה. ללא הדיסק המחשב מסרב להעלות לי את מערכת ההפעלה. כיצד אני מבטל את זה? הגדרתי בביוס למחשב שיעלה מההארדיסק אך ללא הועיל. האם ניתן לפתור את הבעיה וכיצד? אני מצרף לינק למיפרט של המחשב http://www.f2h.co.il/1954608601518

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by koz145,

יש לי בעיה בDEVICE MANAGER. שימו לב בתמונה : http://i43.tinypic.com/29dfn6r.jpg שניהם עם סימן קריאה[!] בצהוב. ניסיתי לעשות UPDATE לשניהם דרך לחיצה על לחצן ימני עליהם, אבל זה לא עזר. נכנסתי גם לאתר היצרנית [iNTEL] יש שם כלי שסורק דריברים חסרים, אבל זה מראה לי שכלום לא חסר. מה לעשות? הבעיה הזאת לא נותנת לי לעבוד עם ה DEMON TOOLS ולהתקין משחקים. עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by gilp123,

שלום, אני מנסה למחוק קובץ מכונן שאינו של מערכת ההפעלה והוא רושם לי שאין לי הרשאה לבצע את המחיקה. מישהו יותר למה ? בהתקנה לא ביצעתי הרשאות מיוחדות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני משתמש בחלונות 7 הום פרימיום (עברית). תיסכלו בבקשה בתמונה סמל רשת בתוכו יש משולש צהוב ואחרי כמה שניות ניעלם.והאינטרנט מחובר ועובד ותקין. אני משתמש בראוטר אלחוטי. איך מבטלים משולש צהוב? זה דומה לחלונות XP ברשת ניכנסים ברשת קליק ימני בעכבר לוחצים "מאפניינים"--->ורואים מאפייני רשת למטה בסוף היה מסומן V כתוב: Notify me when this connection has limited or no connectivity היסרתי V.. ואז לא קורה לי משולש צהוב ואין היתנגשות IP או כתובות.ניעלם לי. הכל עובד ותקין גלישה תקינה. איך עושים בחלונות 7? בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מדובר ב Windows 7 ultimate. בהרשאות של כונן חיצוני, מחקתי את קבוצת ההרשאות Everyone שהיתה היחידה, למרות תיבה שהזהירה אותי, חשבתי שאוכל ליצור מחדש הרשאה זו. כעת הוא מציג לי את הכונן החיצוני, אך בניסיון כניסה אליו הוא כותב F is not accessible access is denied, וקודם גם הציע לי לפרמט אותו. כשאני מנסה להגיע להרשאות ע"י מאפיינים, הטאב של Security לא נמצא שם, הוא כותב שגודל הכונן 0 bytes ומראה אותו ריק. בתוכנה לשיחזור מידע כל המידע מופיע כתקין כולל מחיצת NTFS תקינה. לכן אני מאמין שהחזרת ההרשאה של Everyone תפתור את הבעיה. כיצד ניתן להחזיר הרשאה זו ? האם יש תוכנה מסוימת שיודעת לעשות זאת ? ניסיתי על מחשב אחר וגם שם אותה התנהגות. תודה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  8. שלום, אני משתמש בווינדוס 7 64 ביט, הבעיה היא שהסמלים בשורת משימות פשוט הפוכים כפי שמוצג בתמונה: תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, קניתי מחשב חדש מ-RSM ומחנות אחרת קניתי WIN7 HOME PRE 64BIT HEBREW. על המחשב שקיבלתי מ-RSM מותקנת גרסה זמנית של WIN7 32BIT. הכנסתי את הדיסק שקניתי, של ה-64 ביט, והוא לא עבד והודעת השגיאה אמרה משהו בסגנון של "המערכת לא תומכת ב-64 ביט". איך אני יכול להתקין את הווינדוס? האם אני יכול להסיר את ה-WIN7 שעל המחשב בכדי להתקין את ה-WIN7 שקניתי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חברים , חבר שלי נתן לי את המחשב שלו לצורך פרמוט וזה מה שאני מקבל בהתקנת VISTA של המחשב למחשב היה מותקן VISTA בעבר ויש לו partition לrecovery של 9 גיגה אבל הוא מעוניין ב Win 7 , ניסיתי להפעיל את ה RECOVERY אבל החבר לא יצר נקודות שחזור או גיבוי ל RECOVERY המחשב כבן שנה מארה"ב של חברת HP ואין עליו אחריות בארץ . כעת אני מנסה להתקין VISTA אבל זה מה שמתקבל : BSOD- IRQL_NOT_LESS_OR EQUAL ****stop :0x0000000A (0x9c200196 ,0x00000002,0x00000000,0x8883AE9B) המחשב מדגם HP pavilion tx2500 בעל שני ליבות של AMD turionx2 64 bit וכרטיס מסך של ATI זהו לצערי אני לא יכול לספק לכם LOG

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  11. אז ככה, קניתי ווינדוס 7 חדש גסרת home premium שהיא בעברית אבל אני רוצה לשנות את זה לאנגלית כדי שהכל יהיה באנגלית והכפתור של ה"התחל" יהיה בצד שמאל ושבכללי הכל יהיה בצד שמאל. עכשיו נכנסתי לאן שצריך כדי לשנות את זה ואין לי בכלל את האפשרות הזאת שם זה פשוט ריק. וניסיתי לעשות עידכונים כדי להוריד חבילות שפה אבל בעידכונים הוא לא מראה לי שום דבר בנושא של שפות. ובנוסף כשאני מחליף בין השפות ע"י לחיצה alt+shift זה לא משתנה לי בשורת משימות וזה תמיד נשאר על EN. אז מה אני עושה בקשר לשתי הבעיות האלו? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  12. האם ניתן להתקין XP במחיצה נפרדת על מחשב שמותקנת בו כבר ויסטה?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by pak82,

יש לי windows xp sp3 ואני רוצה לבדוק האם המחשב יריץ לי windows 7 ללא בעיה. הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את הכלי windows 7 upgrade advisor ובזמן ההתקנה לא היתה לי שום בעיה אבל כשאני מנסה להריץ אותו אני מקבל הודעת שגיעה: "windows 7 upgrade advisor נתקל בשגיאה לא צפויה. התקן מחדש את windows 7 upgrade advisor ונסה שוב" ניסיתי מספר פעמים להסיר ולהתקין וניסיתי גם להוריד מספר פעמים מהאתר של מיקרוסופט וכלום לא עזר מה עושים?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום לכולם נולדו לי כמה שאלות הקשורות לתכונות של READYBOOST ושל זיכרון וירטואלי READYBOOST: הבנתי מה זה, אבל למה אומרים שהשימוש בו מועיל למהירות של המחשב? אם אני מעתיק קובץ מדיסק קשיח לדיסק קשיח לוקח לי הרבה פחות זמן מאשר אני עושה זאת עם זיכרון USB. האים זה באמת שמיש וכדאי? זיכרון וירטואלי: האים כדאי לי בכלל להשתמש בו? כי זיכרון רגיל הרבה יותר מהיר מדיסק קשיח שבו נשמר הקובץ של זיכרון וירטואלי למה כשאני עושה READYBOOST הקובץ של זיכרון וירטואלי לא עובר לUSB, אלא נשמר ב-C? אשמח לתשובות תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by edenn,

פעם התקנתי על כונן C שהיה עליו XP את ה-7 באנגלית, לאחר כמה זמן התקנתי 7 בעברית אבל בכונן אחר, מהיר יותר. אני רוצה לפרמט את כונן C כדי שיהיה ריק, אבל הוא לא נותן לי. בכל דרך שאני מנסה הוא פשוט אומר לי שאני לא יכול, ניסיתי דרך CMD ודרך מנהל האחסון. ודרך אגב מחקתי את ה-7 באנגלית דרך MSCONFIG. אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפרמט את כונן C הישן.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  16. שלום לכולם, ניסיתי לשנות מיקום של סמלים בתיקיית קבצים פתוחה ב- 7 באופן ידני (גרירת סמל בחלון התיקייה והצבתו בין שני סמלים אחרים, על מנת להעביר קבוצות של קבצים מתיקייה אחת לתיקייות אחרות, לפי סיווג אישי מסויים), והמערכת משום מה סרבה לקבל את השינוי שרציתי לבצע. הסמל קפץ מייד בחזרה למקומו מקורי. בחלונות XP לא התעוררה בעייה כזו. מי מכם נתקל בתופעה? למי יש פתרון? אגב, נדמה לי שבשולחן העבודה של 7, זה אפשרי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by Alonzzz,

שלום, יש לי מחשב חדש יחסית (שנה וחצי+) בהתחלה ה CPU היה עומד על 3 אחוז כאשר אני לא מפעיל שום תוכנת צד או משחק כלשהו עכשיו כאשר אני לא מפעיל כלום הCPU עומד על 50 אחוז ורק לאחרונה החלפתי מאוורר+ספק כוח. הנה המפרט: http://tms.co.il/preview/spec/1jrmcl7x אשמח אם תעזרו לי למצוא פיתרון יעיל לבעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. עשיתי F8 מלא פעמים הגיע לאיזה מסך כחול שהיו שם 3 אפשריות משהו ARAD DISK ועוד 2 אבל לא משהו שרשום שם BOOT או SAFE MOOD יש איזה פקודה לעלות את הסייף מוד כשמחשב דלוק סתומרת דרך פקודה בהפעלה ??

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by Old Cat,

כרגע המערכת SP3 אחרי כל עידכוני האבטחה. נעשתה במצב "בטוח" סריקה עם AVG מעודכן וגם סריקה עם SPY BOT ועם MALWAREBYTES. הכל נקי. משום מה שחזור מערכת מבוטל. אין מושג מתי או מדוע וכיצד זה בוצע, סביר להניח שעל ידי משהו זדוני. נסיון להסיר את הסימון V בתיבת "בטל שחזור בכל הכוננים" מגיב הודעת שגיאה: שחזור המערכת נתקל בשגיאה בנסיון להפעיל..... תמונת ההודעה מצורפת. יש עצה כיצד להשיב עטרה ליושנה? הגדרות באיזה מפתח רישום? משהו? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by mikibo,

שלום רב המחשב מבצע עליה של WIN אולם כאשר מגיע למסך ווידוס והפס הכחול רץ הוא רץ ב sלנצח. המחשב עולה ב safe mode last confi..לא עוזר מה עושים? תודה ויום טוב מיקי

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  21. בזמן ההתקנה של ווינדוס 7 הוא שאל אותי איך אני רוצה לחלק את הכוננים (יש לי חצי טרה) ברוב טיפשותי רשמתי 50 גיגה לכונן אחד וכנראה שכחתי לעשות את שאר ה450 לכונן האחר אחרי שהתקנתי בדקתי מה עם זה וראיתי שהמחשב שלי מנצל רק 50 ג'יגה וכל שאר ה450 הלכו לאיבוד יש אפשרות לעשות עוד כונן בלי לפרמט או שחייבים לפרמט? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by wooper,

היי מותקן לי במחשב על כונן C ווינדוס על כונן D מותקנות כמה תוכנות והכונן כמעט ריק שאני מוציא את כונן D ווינדוס לא עולה יש הודעה NVIDIA BOOT AGENT מה עושים?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by oferplace,

שלום לכולם , כשהייתי עובד עם גרסת XP אז דרך ההתקנה היה ניתן לפרמט , אך בווינדוס 7 הוא נותן את האופצייה לחלק את הכוננים ואז הוא ישר ניגש להתקנה אוטומטית ללא פירמוט , אז איך אני מפרמט , דגש על הפירמוט , לפני ההתקנה ?? תודה

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  24. כאשר אני מצרף לדומיין, לא יכול לבחור יותר Aero Theme הDC הוא SERVER 2003 תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אתם באים לחנות מחשבים ומשדרגים את המחשב שלכם, הטכנאי אומר לכם להתקין וינדוס חדש כי אם משדרגים את החומרה על וינדוס קיים אז הוינדוס עובד יותר איטי. בולשיט או עובדה קיימת?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים