Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
תגידו יש איזשהו הבדל בין גרסת ה-RTM 7600 שחולקה ליצרניות לבין הגירסא שהושקה לחנויות ב-22 באוקטובר?? אני מדבר על גרסאת האולימיט. תודה לעונים..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והוא רושם לי שחסר קובץ עכשיו יש לי xp pro באנגלית והורדתי כמה וינדוסים כבר וכולם נתקעים לי בשלב השני שהוא אומר לי שחסר משהו לוינדוס דרייבר משהו ואני יודע שצריך אותו וינדוס או מקורי ועכשיו יש לי גם וינדוס XP Home Edition מקורי ושהכנסתי אותו הוא עבר לי את השלב שכולם נתקעו בו אבל לא המשכתי איתו כי אני מפחד שלא יצליח וימחק לי את הקבצים ורציתי לשאול אם אני יכול להמשיך איתו או שזה לא יצליח לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי חלונות 8 ורציתי האם יש טעם להתקין אנטי וירוס חיצוני (חשבתי לכיוון AVG) או שיש לווינדוס מערכת הגנה מובנית או משהו חינמי אחר של מיקרוסופט. אני לא מעוניין להעמיס הרבה תוכנות שיושבות בזיכרון, מה מומלץ להגנה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: האם מערכת הפעלה , WIN SERVER 2003/2008 יכולה לשמש גם בתור מערכת הפעלה לכל דבר? כאילו האם זה מערכת הפעלה משודרגת לעבודה עם מספר מחשבים או שזה בכלל מערכת הפעלה אחרת לחלוטין שגם העבודה איתה היא שונה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד HP ProBook 4530s 64bit מזה כשנה. נתוני המחשב די טובים: i7, 8giga ddr3, מאיץ גרפי AMD RADEON 1 giga, על פניו אמור להיות סבבה. אממה, המחשב הגיע עם וינדוס 7 וכל תוכנות HP האפשריות שיש בעולם! המחשב זחל! לאחרונה, כסטודנט, קיבלתי וינדוס 8 והתקנתי - עובד מצוין! המחשב מהיר והכל טוב! (כמעט)... מופיע לי במנהל התקנים 5 רכיבי חומרה שלמעט אחד (AMD RADEON) אני לא מצליח לזהות (ראו תמונה). נכנסתי לדף המחשב הספציפי הזה ב http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=ie&prodNameId=5060884&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4132 והורדתי מספר דרייברים. מה להתק…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד אני מוריד תמונה...אני צריך לעשות עלייה לחצן ימני-->ערוך... בשביל שיפתח לי בצייר... אני לא יכול לפתוח ב-Windows Picture and Fax Viewer.... מישו יודע אולי למה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בסריאל של גרסת השידרוג למערכת חדשה מקום לקנות עוד רישיון של ווינדוס 8 זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דף הבית שלי הוא walla כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט או נכנס לוואלה עולה לי האתר הזה : http://www.safetyhomepage.com/ ורשום שיש לי וירוס אבל נראה לי שהאתר הזה הוא הוירוס הרצתי סריקה של Ad-Aware ו- NOD32 ד"א NOD32 גם מוחק את הוירוסים שהוא מוצא ? כי אחרתי שעשיתי סריקה והוא מצא כמה ויורסים עשיתי שוב בדיקה והוא מצא את אותם קבצים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. יש לי לוח אם חדש ומשום מה הוא מראה שיש לי שני מקלדות ושני עכברים - בדוק שאין לי כל הדרייברים מעודכנים, בלוח אם, עכבר ומקלדת. הביוס מראה שיש לי שתי מקלדות ושני עכברים. אני כרגע בתמיכה מול אסוס מנסה להבין מה זה ולמה זה. בווינדוס device manager אני רואה את העכבר והמקלדת האמיתיים ואז ליד כל אחד HID COMPLIANT MOUSE/KEYBOARD איך אפשר להסיר את זה אפילו אם זה מופיע גם בביוס? האם זה גורם לבעיות? האם זה נחשב לבאג קריטי? הלוח אם: ASUS P8Z77-V-Deluxe תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עקב בעיה בתפקוד WIN7 אני נאלץ לפרמט ולהתקין הכל מחדש. אין לי אפשרות לעבוד מתוך המערכת במצב רגיל אלא רק במצב בטוח. מלבד גיבוי מה שאפשר יחד עם רשימת התקנות חוזרות של כל התוכנות אני צריך גם לגבות את כל הסיסמאות הקיימות במערכת הכל כולל הכל. האם ישנה תוכנה שיודעת לרכז את כל הסיסמאות והיוזרים בצורה מסודרת יחד עם השיוך שלהם? (סיסמאות בכרום/באתרים שונים וכו) כמובן שתהיה אפשרות לייצא את המידע לקובץ טקסט על מנת שאוכל לשמור זאת על מדיה נשלפת. ובאותו עניין, האם ישנם מדריכים המסבירים איך לגבות כל מיני תוכנות יחד עם שמירת כל ההגדרות כמו, יוטורנט, כרום, תוכנת דואר צד שלישי וכו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כשיוצרים קיצור דרך, יש אפשרות שכלוחצים על הקיצור, הוא יפעיל קודם משו אחר ואחר כך את הקיצור דרך.. בקיצור אפשרויות מתקדמות, כמו שאתם יכולים לראות בתמונה הזאת: בשורה של Target, יש תוספת רואים? הינה עוד קיצור דרך מסוים, ואני רוצה שכשאני לוחץ עליו תעלה קודם תוכנה אחת, ואז התוכנה שהקיצור דרך מפנה עליה...אז מה אני אמור להוסיף בשורת קוד שם? **זה הכל בהנחה שזה אפשרי, בעצם אני די בטוח שכן.. ** תודה מראש לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מדוע זה קורה ואיך מתקנים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אתמול לXP H ואני עדיין לא מבין מה ההבדלים... התקנתי את זה משום שהבנתי כי הPRO איטי בהרבה יותר מה H לא? אני חייה דחוף שתענו לי אם להחזיר את הPRO או לא משום שאצלי הH הוא פשוט מגעיל כי הוא בעברית אז לא יודע אולי אני אמצא משהו להפוך אותו אבל במקום לבזבז זמן אני יכול פשוט להתקין את הPRO באנגלית וזהו... מה לעשות? עריכה : טוב תראו הינה השימושים של המחשב : אני רוצה שהוא ירוץ הכי חלק שיכול להיות ושלא יהיו בו בעיות... לא משחק במשחקים מפגרים או עושה אוברקלוק רצחני ... פשוט להיות במחשב אינטרנט סרטים [והרבה] צריבות, שירים, איסיקיו ותוכנות מסרים מיידיות אחרות. המחשב עצמו חזק [המפרט - אבל הוא עצמו לא רלוונטי.. בקיצור המחשב הריץ חלק FARCRY עם כל הפילטרים מופעלים אך לא ש…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שדרגתי את הזיכרון ל 2GB ואנני רואה שום שיפור במהירות המחשב ...בכלום, לא בהעלה של ה Windows לא הרצת תוכנות חשבתי שאולי בהעלאת המשחקים אראה שיפור ( FEAR ) אך כלום גם לא בהרצת המשחק. בטלתי את הזיכרון הוירטואלי אולי בגלל זה ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם win7 יודע לעשות TRIM לשני SSD בRAID-0 או RAID
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי רכש מחשב נייד עם חלונות 8.1 בזמנו השתתף בניסוי גרסת בטא של חלונות 10 עכשיו נוכח לדעת שאין לו אפשרות לשדרג מגרסת הבטא המותקנת לגרסה המלאה. ההתקנה דורשת סיריאל חדש של חלונות 10 גם מייקרוסופט אמרו שאין דרך לעזור לו. המלצתי לו, במידה ולא ימצא פתרון, לפרמט ולהתקין את חלונות 8.1 עם הסיריאל שיש לו ואחר כך לשדרג בחינם לגירסה המלאה. מה אתם אומרים, יש דרך חוקית אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולכם, תופעה משונה שאני נתקל בה לאחרונה כאשר אני מחפש קובץ בתיקייה, ע"י שימוש בשורת החיפוש העילית (כן, זו שנמצאת בד"כ משמאל לשורת הניווט) - בסיום הקלדת מילה אני מקיש רווח לקראת הקלדת מילה נוספת, אלא שהסמן משום מה מבצע על דעת עצמו פעולת מחיקה ומבטל את הרווח שהוספתי, וכך אני ממשיך להקליד משהו שגוי עד שאני שם לב לטעות וחוזר לתקן. בהתחלה חשבתי שמדובר בכשל במקש הרווח במקלדת (razer ortana V2). חשבתי שמקש הרווח פשוט אינו מגיב, אבל אז תפסתי את ההתרחשות בזמן אמת, וכשראיתי שהתופעה הזו מתרחשת רק בשורת החיפוש של סייר הקבצים נפל לי האסימון והבנתי שמדובר בבאג כלשהו במערכת ההפעלה. בינתיים אני עושה חיפושים רק בעברית. לא בדקתי האם זה קורה גם כשאני…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני לא מעוניין למחוק את הקובץ pagefile.sys הענק שתופס שטח של יותר מ 3gb אני מעוניין לאפס אותו . איך עושים זאת בשלבים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום windows 7 updates אני מנסה לעדכן כבר כמה ימים ויוצאות הודעות שגיאה.....ולא ניתן לעדכן. 1..האם באמת העדכונים הכרחיים ? 2...מה עושים במצב כזה ? תודה ויומטוב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים . יש לי במחשב 4 גיגה זיכרון DDR2 800MHZ . יש לי מערכת הפעלה VISTA 64BIT שהיא טובה אבל נמאס לי ממנה ואני לא סובל אותה ובכלל לא את ה64BIT כי אין תוכנות תואמות כמעט למערכת זו . אז החלטתי לשים WINDOWS XP SP2 32BIT במחשב שלי ... אני יודע שהיא תתן לי 3.5 גיגה במקום 4 . אבל שאלתי פה היא האם המחשב יעבוד בפועל עם 4 גיגה למרות שהוא כותב לי 3.5 ? אני לא יודע איך להגיד את זה !!! כלומר האם יש הבדל אם הוא יכתוב לי 3.5 או 4 מבחינת ביצועים ? האם הוא ישתמש ב 4 כולן או ש 500 מיגה זכרון יהיו "שטח מת " ? תודה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלוב רב. רכשתי מחשב חדש עם וינדוס 7 מקורי אשר עימו נרכש כרטיס 5850 של ספייר. אני מנסה לשחק בעותק מקורי של דירט 2 שמתחיל לעלות אבל ברגע שהוא מסיים את המסך הראשון של הפרסומת לAMD הוא פשוט נתקע, ומתחיל לעשות מעברים ממסך שחור ללבן כשהמחשב לא מגיב או מגיב ממש ממש לאט. כנ"ל עם סרט מקודד בHD בקודק של מטרוסקה (או משהו כזה). אשמח לעזרה. אם צריך עוד פרטים אשמח ספק. עריכה. ראוי לומר שכבר שיחקתי במשחק על המחשב החדש. אבל הצלחתי להעלות אותו רק פעם אחת. עם הסרט לא הצליח לי אפילו פעם אחת מעבר לממש התחלת הסרט.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש על מחשב אחד תקיה משותפת ברשת במחשב השני ממופה כונן רשת לתקיה הזאת שנכנסים לתקיה מהמחשב השני רואים את הקבצים באפור (תמונה מצורפת) אי אפשר לפתוח אותם גם חלק שמופיעים עם סימן ירוק לידי אותם כן אפשר לפתוח מה זה? מאיפה זה הגיע? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול לחזור לWIN7 מWIN8 כאשר אין לי SYS RESTORE? עריכה: יש לי את התיקייה Windows.old
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חלונות 10 משודגת ומעודכנתן להיום. בחירת המצב של רזולוציה נמוכה באפשרויות המתקדמות של האיתחול (מאותו המקום שבו בוחרים מצב בטוח) לא פועלת. חלונות עולה עם הרזולוציה הגבוהה המוגדרת לה. האם גם אצלכם זה לא עובד או שזאת בעיה פרטית שלי?.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. בעיקר אני עובדת עם VISUAL STUDIO - תוכנה לפיתוח תוכנה. איזו מערכת הפעלה כדאי WIN8 או WIN7 אני מבררת בחנויות כל אחד מושך אותי לכיוון אחר ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-