Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שאלה קצת לא שגרתית: כאשר קונים מחשב חדש בארץ, ולא משנה מאיזו חברה, ברוב המקרים הוא מגיע עם מערכת הפעלה מותקנת. בחלק מהמקרים (אם לא ברובם) מחיר מערכת ההפעלה אינו כלול במחיר קניית המחשב. כיצד עובדת החוקיות בעניין, כאשר ספק מחשבים יכול להתקין מערכת הפעלה במחשב שהוא מוכר מבלי שתירכש על ידי הלקוח?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת הפעלה vista ultimate sp1 בעברית. 32bit אם אני משתמש ב אימיול או UTORRENT הכמות חיבורים שם היא 8. בSP1 המקס הוא 10. זה תוקע את הדפדפן. ניסיתי לשים את ה tcpip.sys autopatcher הכי חדש שמתאים לויסטה וזה רושם שהפעולה הצליחה (ביטלתי UAC) ואז כשאני עושה רסטרט למחשב הוא נותן לי מסך כחול. החזרתי את הקובץ המקורי דרך מצב בטוח. הבנתי מחיפוש ברשת שהקבצים בSP1 חתומים דיגיטלית כל שינוי בהם כמו עם הפאטצ' הזה דופק את המערכת ואז צריך כל הפעלה ללחוץ F8 ולבחור בלי חתימה דיגטלית. סתם בלאגן וכאב ראש. מישהו הצליח בSP1 (כי בויסטה בלי חבילות שירות זה עבד מעולה) להעלות את המקס החיבורים חצי פתוחים? הבנתי שיש תוכנה שנקראת readydriver plus שמבטלת את הצורך בחתימה דיגטלית של הדרייברים אבל הסתבכ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחותי שחכה את הסיסמא שהכניסה (כמה אני לא מופתע), וכרגע אין גישה למחשב כלל (אין עוד חשבונות משתמשים על המחשב) מה ניתן לעשות? האפשרות היחידה היא פירומט? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
למקרה ואני פעם אשדרג את מערכת ההפעלה שלי לחלונות 8.1 (טוענים שהיא פחות כבדה מחלונות 7), ברצוני לשאול האם יש אפשרות לשנות את בממשק שולחן העבודה הרגיל את ערכת הנושא הרגילה לממשק הקלאסי (Windows Classic) של חלונות (כלומר זה של 95/98/ME) כמו שאפשר בחלונות 7, ויסטה ו-XP? כי פשוט ממשק ברירת המחדל של חלונות החל מחלונות XP ובמיוחד החל מחלונות 7, הוא מסורבל מדי מאחר והוא עתיר בגרפיקה, ונותן עדיפות על אייקונים על חשבון הטקסט (למשל בממשק ה-AERO של חלונות 7 ולפי דעתי גם ב-8.1, בכפתור ההתחל יש סמל בלבד והוא מעוצב יותר מדי, לעומת הממשק הקלאסי, שגם רשום התחל, והעיצוב הוא פשוט ונוח יותר בשבילי).
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם נעלם לי הקיצור דרך של My Documents (שהוא לא קיצור דרך רגיל - מאחר ואפשר לשנות איתו את מיקום הספרייה My Documents!) איך אני יכול להחזיר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . אם השאלות מתאימות יותר לפורום IT אז בבקשה להעביר . 1) איך אני מגביל למשתמש : לוקח בקרה ( שיופיע רק הגדרות תצוגה ) התקנת\הסרת תוכנות. CMD התעסקות בקבצי מערכת \ גישה למנהלי התקנים בלי תוכנות חיצוניות \ בלי להתעסק ברג'סטרי (לא ניראה לי שזה אפשרי ) ואם כן להתעסק ברג'סטרי . איפה אני מוצא מידע ברשת בתחום הזה ? 2) איך אני עושה את את כל מה שרשמתי למעלה . על קבוצה מסויימת . וכאשר אני אקים פרופיל חדש הוא ישוייך אוטומטית לקבוצה הזו .? 3) לא ניראה לי שזה קשור לפה .האם הרשאות GPO של WIN SERVER 2008 יכולות לבצע את כל זה או עד איזה רמה ( אני בטח אקרא על זה בימים הקרובים במדריכים שנימצאים ברשת אבל סתם מעניין אותי לדעת כרגע ) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי WIN 7 premium (מקורי אם זה עוזר) ואני רוצה להתקין אותו על כונן שאני אמיר אותו לGPT רציתי לדעת אם ההתקנה על הכונן הזה תהיה התקנה רגילה (כמו שאני מתקין על על MBR) ובלי סיבוכים מיותר כי הכונן הוא GPT? בנוסף מה שיותר חשוב האם WIN 7 יעבוד כמו שצריך ( כמו שהוא עובד עם MBR) על GPT? מה החסרונות כשהכונן הוא GPT? תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי בעוד כשבוע אני אקבל את המחשב החדש שלי, ואני אתקין בו WIN2000. השאלה שלי, איך אני עושה דיסקט "הצלה" כזה, שכשיש בעיה אני מכניס אותו לפלופי ומפרמט? יש לי כזה עם המחשב הנוכחי, אבל הוא עובד רק על מחשבים מעתיד. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
<script src='http://img585.imageshack.us/shareable/?i=gvfvgfv.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד IBM T42P. אתמול קניתי הארד דיסק מקיי אס פי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6528 160GB של WD חיבור IDE. כאשר התחלתי בהתקנת הווינדוס קיבלתי הודעת שגיאה שלא נמצא הארד דיסק קראתי בסטיקי על הבעייה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg731247 אך מבדיקה חיצונות קצרה של המחשב, הבנתי שאין לי כונן דיסקטים ואין לי מושג מאיפה להשיג את הדריבר. מה גם שהוא IDE. בנוגע ל"חלק מהלוחות אם בהם משולב בקר SATA מגיעים עם דיסקט עליו יש את הדריבר וחלק מגיע עם הדריבר על ה-CD המצורף ללוח" אינני מוצא את אותו הדיסק. יש אפשרות להוריד את הדריבר מאיפושהו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה אולטימייט ואני לא מצליחה לבצע את הפונקציה של "עבור בין חלונות"....(כשהחלונות מסודרים אחד אחרי השני במעין תלת מימד)..... למישהו יש הצעה???
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי גאג'ט של שעון דיגיטלי ל WIN7? ואם מישהו יכול אז שיביא את השעון שיש בתמונה הזאת: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7394204&page=2 למשתמש הראשון בעמוד השני יש כזה גאג'ט שמראה גם את התאריך וגם את השעה,אם מישהו יכול להביא לי את הגאג'ט הזה אני ישמח. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני התקנתי והסרתי את האובנטו ושיניתי משהו בהתקנה בהגדרות הדיסק הקשיח עכשיו יש לי ויסטה כי רק היא הצליחה להתקין את עצמה על הכונן XP פשוט מציגה לי שגיאה באמצע ההתקנה בפירמוט של הכונן שהכונן דפוק או משהו. אז כניראה שיניתי למצב שהXP לא "מבינה" מה אני יכול לעשות עכשיו? אני מת כבר להעיף את הויסטה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאר אני מפעיל את המחשב, הוינודס מגיע למסך של "ברוך הבא" ואז מציג את רקע שולחן העבודה שלי בלבד וזהו. שיחקתי קצת עם מנהל המשימות, וגיליתי כשאשר אני סוגר את התהליך EXPLORER ואז עושה משימה חדשה ופותח שוב את EXPLORER אז הכל עולה. אבל זה מעצבן כל הפעלה לעשות את זה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב שוב יש לי פינגים גבוהים במשחקי רשת ללא סיבה ככמעט ואין תוכנות פועלות דף הבית משתנה לבד האקספלור שוב נדפק.. למרות שעשיתי סריקה של תוכנות פירסום וריגול נמצאו גורמים בודדים אשר הוסרו אך הבעיה נשארה.. היה פה פעם מנהל פורום נראה לי בשם מילק שעזר לי הרבה עם הבעיה הזאת עכשיו יש לי שתי בקשות קודם תעזרו לי עם הלוג פייל מה לתקן ומה להשאיר רגיל..? ובגלל שזאת לא פעם ראשונה מה אני יכול לעשות חוץ מפיירוול ואנטיוירוס..? וכמובן עידכונים של הוינדוס וסריקה של תוכנות ריגול ופירסום.. הלוג פייל- נעשה על ידי התוכנה HIJACKTHIS אם זה עוזר למישהו.. Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מלא אפליקציות ומשחקים שבאו ככה. יש דרך מהירה להסרה או שצריך להסיר אחד אחד? הבהרה: אנשים שואל גם בשביל אנשים שלא יודעים אנגלית ורוצים חלונות נקי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברוב הסרטונים ביוטיוב ואתרים לצפיה ישירה יש לי פס ירוק למעלה במסך והכל מותאם ל3D (לא 3D כחול אדום) אלה 3D החדש למשקפיים שחורות. אין לי מושג איך האופציה נדלקה וזה ממש מציק.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את גירסת PRO 64 BIT חוקית מהאתר MSDN (שבשיתוף של מיקרוסופט והאוניברסיטה למי שמכיר). האם זוהי גירסת PRO שתצא גם לחנויות ? או שמדובר בבטא כלשהו או גירסה "לא סופית" ועדיף לחכות לגירסאות אחרות ? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hi all. I've just installed Windows 98 SE (English version, not Hebrew enabled/localised) and I don't have hebrew support. On 'Regional Settings' I can't choose Hebrew from the language list. What can I do ? thx
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת שחלק מההתקנה שלה היא מנסה להתקין את Microsoft Visual C++ SP1 2005 וכל פעם מוצגת לי הודעת שגיאה - ניסיתי להתקין ידנית את זה אבל גם פה יש בעיה - מוצגת לי השגיאה הבאה (תמונה ) מערכת הפעלה חלונות 7 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לציין תופעה שקורה לי כבר כמה פעמים במספר מחשבים שונים - אחרי פירמוט והתקנה נקיה המחשב (מחשב רגיל עם נתונים סבירם P4 ) אפילו אחרי ההתקנה ובמיוחד כמה שבועות אחרי המחשב ממש נהיפך איטי להחריד. התוכנות היחידות שאני יכול לחשוב שהם אולי אחראיות לעיניין: אנטי וירוס - AVG8 אניטי ספייוור - COUNTER SPY מותר לציין שכל הבדיקות של תוכנות ההגנה המעודכנות לא גילו דבר. מה יכול להיות הגורם לבעיה?מישהו יודע? תודה ביי TANGUSH
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיאלו שיהיה שתי חלונות של המשחק ,ושירצו בו זמנית...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או פקודת API או כל דבר אחר שיגרום למסך שלי להכנס למצב של חיסכון במחשב מיידית אני לא מעוניין בתשובות "חכמות" כמו - תכבה אותו מהכפתור, תגדיר בוינדוס באפשרויות של החשמל שהוא יכבה אחרי דקה או תעשה standby והתשובה ה"חכמה" מכולן - תוציא אותו מהחשמל אני מחפש דרך להכניס אותו למצב של חיסון בחשמל על המקום! בלי לחכות אני מבקש להגיב רק לעניין (את מי שזה ממש מעניין הכפתור של המסך שלי נדפק)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל הוא פתוח בערך 2-3 פעמים בו זמנית בWINDOWS XP שלי... ובזמן האחרון הוא מתחיל לגדול לגדלים מפלצתיים של מעל 100MB לפעמים, ושזה קורה האינטרנט מפסיק להגיב וכל המחשב נהיה איטי עד שאני סוגר את הקובץ SVCHOST שגדל בעזרת CTL ALT DEL.. מישהו יודע מה הקובץ הזה בכלל? ומה הבעייה איתו יכולה להיות?... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב ושנה טובה לכל חברי הפורום יש לי בעייה בהתקנת WIN 7,ההתקנה מגיעה עד המסך השחור ומופיעות לי הודעות שגיאה: 0X000000D1 DRIVERֹ_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0XC0000221/0XC0000098 KERNEL IS MISSING OR CORRUPT WINDOWS\SYSTEM32\NTKRNLPA.EXE הדיסק כולו מפורמט,דיסק מקורי של WIN7 לפי דעתי יכול להיות שיש לי בעיה בזיכרונות או בסלוטים עצמם של הלוח(הבדל של 1000 ש"ח לזכרונות חדשים לבין 5300 למחשב חדש),כך שאני לא יודע אם לפרסם את זה כאן או בפורום של תקלות חומרה תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-