עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל נסמן הוא עובד אצלי הרקע...ואני לא יודע על מה הוא אחראי..... ??? האם זה בסדר ? כנ"ללגבי WINDOWS\system32\lsass.exe THX

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by regev_k,

אני נמצא אחרי שדרוג ל WIN 10 הכל עובד מעולה חוץ מבעיה אחת. כאשר אני מוריד קובץ שהוא עם סיומת EXE אני מקבל הודעת שגיאה NSIS , אבל אם אני מוציא את הקובץ לשולחן העבודה הוא עובד בלי בעיה. למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה הזאת?! עשיתי ניקוי קבצי ספאם סריקת אנטי וירוס ניקוי רג'סטרי וכו' , ועדיין לא עובד.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by refael111,

שלום לכולם האם ניתן ליצור ב- AD משתמש אשר לא יינעל?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם הורדתי את התוכנה להורדת של הקובץ ומחקתי את הוירוס והתקנתי את התיקון ועדין הוירוס חוזר מה לעשות

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by eid101,

שלום חברים . יש לי במחשב 4 גיגה זיכרון DDR2 800MHZ . יש לי מערכת הפעלה VISTA 64BIT שהיא טובה אבל נמאס לי ממנה ואני לא סובל אותה ובכלל לא את ה64BIT כי אין תוכנות תואמות כמעט למערכת זו . אז החלטתי לשים WINDOWS XP SP2 32BIT במחשב שלי ... אני יודע שהיא תתן לי 3.5 גיגה במקום 4 . אבל שאלתי פה היא האם המחשב יעבוד בפועל עם 4 גיגה למרות שהוא כותב לי 3.5 ? אני לא יודע איך להגיד את זה !!! כלומר האם יש הבדל אם הוא יכתוב לי 3.5 או 4 מבחינת ביצועים ? האם הוא ישתמש ב 4 כולן או ש 500 מיגה זכרון יהיו "שטח מת " ? תודה לעוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by D-Max,

היי אנשים אתם חייבים להציל אותי הווינדוס שלי לא עולה .. אוקיי זה הלך כך נכנסתי לMSCONFIG וביטלתי שם כמה תוכניות שאני רוצה שלא יעלו לי על המחשב עשיתי אחרכך ריסט ואז עלו לי מלא שורות כאלה שרשום . 1.0.5 וכל מיני ארורים כאלה הייתי רושם אותם אבל זה ארוך אני לוחץ אנטר שוב ושוב פעם עולה הודעה כזאת אחרי שאני לוחץ שוב אנטר זה רושם לי משהו MINIMAL Bash-like line editing is supported ואז זה נותן לי שורה כזאת להכניס בה כל מיני פקדות שקוראים לה grub . אני לא יודע מה לעשות אני דיי לא רוצה לעשות פורמט מכיוון שיש לי מלא דברים שאין להם גיבוי ניסיתי גם לעזור תיקון מערכת על ידי הדיסק של הווינדוס אבל זה לא נותן לי זה אומר שזה לא תואם או משהו כזה .. אני חייב הודעות זריזות בבקשה ממכם תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אז כמו שאמרתי אני התקנתי והסרתי את האובנטו ושיניתי משהו בהתקנה בהגדרות הדיסק הקשיח עכשיו יש לי ויסטה כי רק היא הצליחה להתקין את עצמה על הכונן XP פשוט מציגה לי שגיאה באמצע ההתקנה בפירמוט של הכונן שהכונן דפוק או משהו. אז כניראה שיניתי למצב שהXP לא "מבינה" מה אני יכול לעשות עכשיו? אני מת כבר להעיף את הויסטה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כיאלו שיהיה שתי חלונות של המשחק ,ושירצו בו זמנית...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. כאשר אני נכנס לכתובת שציינתי בכותרת איך אני יכול לדעת מה זה מה? כל מה שרשום שם זה בראשי תיבות אני רוצה לדעת איך אני משיג מידע לגבי כל Process? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בוקר טוב חברים , לפני כמה ימים התקנתי במחשב שלי windows 7 (סוף סוף ) בכל מקרה , מאז ההתקנה כל פעם שאני עוזבת לשניה את המחשב המסך נכבה . ברור לי כי פשוט צריך לשנות את ההגדרות חשמל במחשב , אך הווינדוס שלי באנגלית ואני מפחדת לגעת בדברים שאני לא אמורה אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בהמשך לדיון על FIT-PC שפתחתי ב"ניידים": מישהו יכול לספר על הגרסה הזו? היא פשוטה להתקנה? תומכת ב-PowerPoint2003 וסרטי XVID באופן מלא (נאמר עם VLC למשל)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shay360,

שלום. עד היום עבדתי עם החשבון שנקרא administrator ועכשיו יצרתי חשבון חדש על שמי וחשבון נוסף. העניין הוא שבחשבון החדש צריך להגדיר הכול מהתחלה ואני לא מצליח "לשכפל" את ההגדרות מה Administrator. בנוסף ניסיתי למחוק את שני החשבונות וגיליתי שאני לא יכול למחוק אותם רק אחד מהם. כאילו אני לא יכול לחזור למצב שיש רק אדמיניסטרטור. עזרה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת, אם אני מחבר התקן חדש למחשב , כמו USB, האם ה - Windows שומר קובץ LOG שיכול להראות לי שחובר התקן חדש? ניסיתי לבדוק ב Event Viewer אבל לא מצאתי שם כלום. כמובן שכשחיברתי את ה - USB , קיבלתי הודעה קופצת למטה שנמצא התקן חדש ואת השם של ההתקן. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by nissim_y,

הוספתי את השורה הבאה בקובץ hosts כדי לחסום גישה לאתר מעריב (לדוגמא) אך החסימה לא מבוצעת ואני ממשיך להכנס לאתר צריך לעשות עוד משהו כדי לחסום גישה לאתר? :-* 127.0.0.1 localhost 127.0.0.1 maariv.co.il

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. <script src='http://img585.imageshack.us/shareable/?i=gvfvgfv.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי אני משתמש SERVER 2008 64BIT עם 6GB וקצת קשה לי להבין מדועה הצריכת זכרון של המערכת שונה מכל אחת אחרת.. אני יודע שמערכת 64 צורכת כפול ולפעמים יותר! אבל לפי התמונה המערכת שלי ב 99% צורכת GB5~6. יש לציין שהמערכת עובדת ממש חלק ויפה קראתי פעם ש64 צורכת את כל הזיכרון לטובת המערכת למרות שבפועל היא לא מנצלת את הכל אבל ברגע שיש צורך בכמות זיכרון לטובת תוכנה אחרת היא מפנה. ש לציין שלפני חודש המערכת עבדה עם 4GB וגם במצב הנל המערכת עבדה יופי..אז לא משנה כמה זיכרון אני יוסיף המערכת תמיד תיצרוך את כל הכמות? אני לא יודע עד כמה זה מדויק אשמח שמישהו ישפוח מעט אור על הנושא [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מישהו יכול להביא לי גאג'ט של שעון דיגיטלי ל WIN7? ואם מישהו יכול אז שיביא את השעון שיש בתמונה הזאת: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7394204&page=2 למשתמש הראשון בעמוד השני יש כזה גאג'ט שמראה גם את התאריך וגם את השעה,אם מישהו יכול להביא לי את הגאג'ט הזה אני ישמח. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. למקרה ואני פעם אשדרג את מערכת ההפעלה שלי לחלונות 8.1 (טוענים שהיא פחות כבדה מחלונות 7), ברצוני לשאול האם יש אפשרות לשנות את בממשק שולחן העבודה הרגיל את ערכת הנושא הרגילה לממשק הקלאסי (Windows Classic) של חלונות (כלומר זה של 95/98/ME) כמו שאפשר בחלונות 7, ויסטה ו-XP? כי פשוט ממשק ברירת המחדל של חלונות החל מחלונות XP ובמיוחד החל מחלונות 7, הוא מסורבל מדי מאחר והוא עתיר בגרפיקה, ונותן עדיפות על אייקונים על חשבון הטקסט (למשל בממשק ה-AERO של חלונות 7 ולפי דעתי גם ב-8.1, בכפתור ההתחל יש סמל בלבד והוא מעוצב יותר מדי, לעומת הממשק הקלאסי, שגם רשום התחל, והעיצוב הוא פשוט ונוח יותר בשבילי).

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by kfirbep,

היי, יש לי WIN 7 premium (מקורי אם זה עוזר) ואני רוצה להתקין אותו על כונן שאני אמיר אותו לGPT רציתי לדעת אם ההתקנה על הכונן הזה תהיה התקנה רגילה (כמו שאני מתקין על על MBR) ובלי סיבוכים מיותר כי הכונן הוא GPT? בנוסף מה שיותר חשוב האם WIN 7 יעבוד כמו שצריך ( כמו שהוא עובד עם MBR) על GPT? מה החסרונות כשהכונן הוא GPT? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי מלא אפליקציות ומשחקים שבאו ככה. יש דרך מהירה להסרה או שצריך להסיר אחד אחד? הבהרה: אנשים שואל גם בשביל אנשים שלא יודעים אנגלית ורוצים חלונות נקי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני לא בטוח לגמרי שזה זה, אבל לפי הסימפטומים כנראה שמדובר בTrojan.Ecure הסימפטומים הם: * המחשב עובד לאט * עמוד הבית הוא C:\Windows\Secure.html * מה שאני לא עושה, זה חוזר להיות עמוד הבית מצאתי באתר של סימנטק את זה:http://www.sarc.com/avcenter/venc/data/trojan.ecure.html#protection אבל אני לא מצליח להיפטר מהנודניק הזה... ADAWARE לא מוצא אותו, והנורטון בהתחלה גילה לי וירוס ומחק אותו אבל הוא עדיין קיים ועכשיו כשאני מבצע סריקה הוא לא מוצא כלל וירוסים.. ניסיתי גם במצב רגיל וגם בSAFE MODE. ניסיתי את ההוראות בדיוק כפי שכתוב אך ללא הועיל.. אם אני מנסה למחוק את הקובץ secure.html הוא פשוט חוזר ואם אני מנסה לשנות את הקובץ hosts בספריית ווינדוס, זה משתנה חזרה מייד. בדקתי בPROCCESSE…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום אני מישתמש חלונות 7 פרו, אני שכחתי סיסמה בכניסה win. הורדתי תוכנה אקטיב בוט. וביטלתי סיסמה. ועליתי חלונות 7 וניכנסתי לשולחן העבודה. אבל פתאום יש הודעה חלון קטן בצד שמאל למטה ליד שעון. כתוב "שקול לשנות את הסיסמה שלך" זה חוזר לי כמה פעמיים הודעה. איך מפסיקים את ההודעה הזה, וגם לא יעשה שינויי סיסמה או לייצר סיסמה חדש? אני חושב צריך להיות בהגדרות regedit לימצוא שם ביטול חלון הודעה הזה? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, אני לקראת רכישת מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון. אני מעוניין להתקין את win7 כמערכת הפעלה, והבנתי שגרסת 64bit תתאים לי. שמעתי שלעתים ישנן בעיות של חוסר תאימות של תוכנות מסויימות וכדומה, לכן יש בי חשש קל. מה אני אמור לדעת על מערכת ההפעלה הנ"ל בטרם ההתקנה? לכל דרייבר יש גם גרסה עבור 64bit? בתוכנות מסויימות אצטרך לבצע הגדרות כלשהן? יש תוכנות עם גרסה ספציפית עבור 64bit? יש תוכנות שלא יעבדו ב-64bit, או לא יעבדו טוב? אני די חושש מכל הבעיות הנ"ל. אשמח להסברים בנושא.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מערכת הפעלה vista ultimate sp1 בעברית. 32bit אם אני משתמש ב אימיול או UTORRENT הכמות חיבורים שם היא 8. בSP1 המקס הוא 10. זה תוקע את הדפדפן. ניסיתי לשים את ה tcpip.sys autopatcher הכי חדש שמתאים לויסטה וזה רושם שהפעולה הצליחה (ביטלתי UAC) ואז כשאני עושה רסטרט למחשב הוא נותן לי מסך כחול. החזרתי את הקובץ המקורי דרך מצב בטוח. הבנתי מחיפוש ברשת שהקבצים בSP1 חתומים דיגיטלית כל שינוי בהם כמו עם הפאטצ' הזה דופק את המערכת ואז צריך כל הפעלה ללחוץ F8 ולבחור בלי חתימה דיגטלית. סתם בלאגן וכאב ראש. מישהו הצליח בSP1 (כי בויסטה בלי חבילות שירות זה עבד מעולה) להעלות את המקס החיבורים חצי פתוחים? הבנתי שיש תוכנה שנקראת readydriver plus שמבטלת את הצורך בחתימה דיגטלית של הדרייברים אבל הסתבכ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. עקב בעיה בתפקוד WIN7 אני נאלץ לפרמט ולהתקין הכל מחדש. אין לי אפשרות לעבוד מתוך המערכת במצב רגיל אלא רק במצב בטוח. מלבד גיבוי מה שאפשר יחד עם רשימת התקנות חוזרות של כל התוכנות אני צריך גם לגבות את כל הסיסמאות הקיימות במערכת הכל כולל הכל. האם ישנה תוכנה שיודעת לרכז את כל הסיסמאות והיוזרים בצורה מסודרת יחד עם השיוך שלהם? (סיסמאות בכרום/באתרים שונים וכו) כמובן שתהיה אפשרות לייצא את המידע לקובץ טקסט על מנת שאוכל לשמור זאת על מדיה נשלפת. ובאותו עניין, האם ישנם מדריכים המסבירים איך לגבות כל מיני תוכנות יחד עם שמירת כל ההגדרות כמו, יוטורנט, כרום, תוכנת דואר צד שלישי וכו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.