עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yambtz,

לאחרונה הגיע אליי מסך 15" שהיה צריך בית חם. כמובן שבתור אדם טוב לב לא השארתי אותו בחוץ בקור ובגשם של החורף האילתי העז. חיברתי אותו למחשב שלי בנוסף למסך הקיים. הוא עובד יופי. מה שאני רוצה לדעת זה אם יש דרך לעבור לחלון שנמצא בו בלי למזער את המשחק שרץ במסך הראשי. ככה נגיד כשאני מחכה לסיבוב הבא או משהו כזה, לגלוש בינתיים או לצ'וטט. יש איזשהו hotkey או משהו כזה? אם זה חשוב: P4 2.8 533 1gig DDR266 Gigabyte Radeon 9600 Pro Asus P4G8X deluxe WinXP SP1 והמחשב מריץ את astonshell. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי Windows 10 ואני מעוניין לשמור את המיקומים של כל האייקונים בשולחן העבודה למקרה שהם יזוזו (קרה לי כמה פעמים אחרי הפסקת חשמל או התקנת דרייבר לכרטיס מסך. לכן אני לא רוצה שיקרה שוב). האם אפשר לעשות את זה דרך הגדרה כלשהית בWindows 10 או שצריך תוכנה נפרדת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Zeev86,

היי. אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב (הדיסקים יועברו למחשב החדש), אני מאמין שהרשיון שלי לא יעבוד יותר. איך מעבירים אותו?

4. אז ככה לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה הזאת אז רשמתי פה. אני מכוון את הגאומטריה והכול בכפתורים שנמצאים במסך ואני מכוון את זה איך שטוב לי ומכסה את כל השחור מסביב. אבל שאני מדליק את המחשב או עושה ריסט זה כל הזמן זז מחדש וזקוק לסידור כל פעם. אולי מישהו יודע מה קרה או מה אני יכול לעשות.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מישהו יכול להביא לי גאג'ט של שעון דיגיטלי ל WIN7? ואם מישהו יכול אז שיביא את השעון שיש בתמונה הזאת: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7394204&page=2 למשתמש הראשון בעמוד השני יש כזה גאג'ט שמראה גם את התאריך וגם את השעה,אם מישהו יכול להביא לי את הגאג'ט הזה אני ישמח. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. עשיתי בשעתו שדרוג חינמי ברשת מוינדוס 8.1 ל10 פרו. בהגדרות מופיע אצלי activated with digital license קראתי במספר מקומות על הדרך להתקין מחדש את הוינדוס על מחשב חדש שאני קונה. הבנתי גם שהוינדוס שהתקבל בדרך הזו משויך לחומרה של המחשב. אז לפני שאני מתקין במחשב החדש אני צריך לנטרל אותו במחשב הקיים? הוינדוס יושב במחשב הקיים על כונן ssd . בחדש אשתמש בכונן ssd אחר חדש. בתמיכה של מייקרוסופט כותבים את זה: If you have a digital license, run the Activation troubleshooter. You’ll need to first add your Microsoft account and link your account to the digital license on your device. After linking your Microsoft account, run the Act…

7. שבת שלום, ברצוני לדעת האם ניתן ליצור IMAGE של גוסט כאשר מראש אני מכין מערכת הפעלה ואת כל התוכנות שאני רגיל אליהם, ולבטל את כל החסימה של ה-HAL וכך בעצם לא להיות תלוי בצ'יפסט ובמבנה הרכיבים של המכונה. המטרה היא בעצם לעשות DEPLOY לכל מחשב שמישהו נותן לי כדי לבצע לו פירמוט.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום רב, אני לא מצליח להירשם לשירות XBOX LIVE ואני לא מבין למה. אני מקבל כל הזמן את הודעת השגיאה למטה. אני מנסה ע"ג חלונות 8 פרו (חוקי) עם חשבון הmicrosoft שלי. מה יכולה להיות הבעיה? (ניסיתי הן עם IE והן עם firefox) כשאני לוחץ על support זה גם זורק הודעת שגיאה (השניה למטה) האם זה ספק האינטרנט? אני ב012 סמייל מחובר ע"י superbox (ראוטר + טלפון) והמחשב מחובר לראוטר קווית. האם זה בגלל שחלונות מוגדר בעיברית? האם זה בגלל שאני בישראל? חשבתי שMS תומכים עכשיו בשירות XB בישראל... לצורך העיניין זה קורה לי גם במחשב אחר בבית (אלחוטי עם חלונות 7 starter) ול2 שאלות קצת פחות קשורות, בישראל ניתן לשחק משחקי X360 על חלונות 8 (אני יודע שאמור להיות משהו כזה)? יש דרך בגרסת פרו לא על כל שטות שע…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ISR Soldier,

לוח אם Asrock Z77 Pro4 גרסת ביוס לפני עדכון 1.4 גרסת ביוס לאחר עדכון 1.5 לאחר עדכון הביוס דרך ה win7 חזרתי לביוס בכדי לשנות הגד' HDD ל IDE ו BOOT. הביוס עלה כרגיל (מהר מאוד) ולאחר השינוי קיבלתי את ההודעה Missing NTDLR... חזרתי לביוס ושיניתי את ה HDD הראשי לאחר (לא זוכר איזה מהם הוא עם OS) קיבלתי בוט לופ. העלתי CD WIN7 וביצעתי Startup repair בסוף התהליך קיבלתי הודעה שאין מה לתקן. ניתקתי 2 HDD מהלוח, וחיברתי כל פעם אחד, משום מה לאחר שחיברתי שוב את כולם רק אחד מזוהה (כמובן שאין על אף אחד מהם ג'מפר) עוד דבר מוזר שקרה, לביוס לוקח חצי דקה לעלות ולפעמים בכלל לא עולה עד לניתוק HDD אחד. ביצעתי איפוס לביוס, לא עזר. עצות יתקבלו בשמחה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם חיפשתי היום וחיפשתי וmicrosoft מציעים רק הורדת web אני צריך את זה למחשבים שאני עובד עליהם ללא חיבור אינטרנט ולכל מיני מערכות הפעלה למישהו יש מקור אחר באינטרנט להורדה מלאה בלי שטויות של web download?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Dmoney,

אוקיי..תתכוננו לדבר הכי מוזר ששמעתם בתחום הבעיות בווינדווס. בתור הקדמה אני רוצה להגיד שהכל אמת ואני לא מנסה לעבוד על אף אחד. ברשותי Windows Xp Pro. בטעות מחקתי את התיקייה c:\windows\system. המחיקה נעשתה במצב בטוח ורק הקבצים בתוך התיקייה נמחקו..התיקייה עצמה נשארה שם. כשהפעלתי את המחשב מחדש הכל היה בסדר..הגעתי למסך שרשום "ברוך הבא" אך לאחר מכן נהיה מסך שחור. כלומר, לא רואים את השולחן עבודה. בעקרון המחשב עובד בסדר..אני מריץ תוכניות דרך ה- task manager והן רצות ללא כל בעיה. (winamp, החייגן של האינטרנט וכו'..) אבל בכל זאת..כשאני ממזער את הכל אני עדיין מגיע לשולחן עבודה שחור. המחשב לא מגיב ללחצן ה'התחל'. ניסיתי להריץ את המחשב עם האפשרות של שיחזור ההגדרות האחרונות שעבדו אבל זה ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני בזמן הקרוב קונה לוח אם חדש ומעבד חדש, והבנתי שלאחר החלפת לוח אם רצוי מאוד לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. יש לי כרגע WIN10 פרוץ ששדרגתי מ-WIN8.1, והעניין הוא שאני לא יודע מה הכי טוב לעשות. להתקין מחדש את 8.1 ואז לשדרג ל-10? או שיש דרך מהירה יותר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shay-h,

שלום .. פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש ... אחרי שהתקנתי כמה תוכנות לוח אם וכאלה הטעינה של הוינדוס בהתחלה לקחה בערך 2 מחזורים ואז העלה את הוינדוס מאוד מהר ! אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הטעינה הישתנתה לבערך 15-20 טעינות ... איך אפשר לטעון את המחשב יותר מהר ? ואיך אפשר לתקן את הבעיה !!! תודה רבה - שי ...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אז כמו שאמרתי אני התקנתי והסרתי את האובנטו ושיניתי משהו בהתקנה בהגדרות הדיסק הקשיח עכשיו יש לי ויסטה כי רק היא הצליחה להתקין את עצמה על הכונן XP פשוט מציגה לי שגיאה באמצע ההתקנה בפירמוט של הכונן שהכונן דפוק או משהו. אז כניראה שיניתי למצב שהXP לא "מבינה" מה אני יכול לעשות עכשיו? אני מת כבר להעיף את הויסטה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איך אני יכול למחוק אץ כל הנתונים כלל שמות התיקיות ש/באוטלוק 2003 כך שכשאני מפעיל אותה מחדש כאילו שהיא מופעלת בפעם הראשונה (ללא נתונים כלשהם) ? אני שואל שאלה זו בנוסף וללא קשר לשאלה אחרת ששאלתי בפורום.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מכיוון שקניתי כרגע עוד HD חדש אני מעדיף לשאול ולראות מה תשובתכם: מה עדיף - להתקין XP PRO SP1 בעברית מלאה ואז להוסיף SP2 או להתקין XP PRO SP2 באנגלית ואז להוסיף את חבילת השפה שתהפוך אוות לעברית [לא עשית עדיין] ??? עד היום השתמשתי באופצייה הראשונה, כעת עם הקנייה אני מעוניין בתשובה משכנעת... חשוב לי שהכל אבל הכל יהיה בעברית מלאה בלי באגים וכו' מה אתם אומרים? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אחותי שחכה את הסיסמא שהכניסה (כמה אני לא מופתע), וכרגע אין גישה למחשב כלל (אין עוד חשבונות משתמשים על המחשב) מה ניתן לעשות? האפשרות היחידה היא פירומט? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by susuFOX,

שלום לתמיכת מיקרוסופט... התקנתי WindowsXP Home Edition בהתקנה נקייה וחדשה לגמריי דרך תוכנית ההתקנה של WindowsXP (מערכת קבצים NTFS) בהפלה הראשונה ניסיתי לעדכן את ה Windows דרך האינטרנט (דרך האתר Windows Update) והעדכונים האלה נכשלו בהתקנה: 811630: עדכון קריטי (Windows XP) 810833: עדכון אבטחה (Windows XP) 810577: עדכון אבטחה Q328310: עדכון אבטחה (Windows XP) 329170: עדכון אבטחה (Windows XP) Q329390: עדכון אבטחה Q329834: עדכון אבטחה (Windows XP) Q324096: עדכון אבטחה Q329115: עדכון אבטחה Q323172: עדכון אבטחה Q326830: עדכון אבטחה Q324380: עדכון אבטחה Q313450: עדכון אבטחה Q323255: עדכון אבטחה Q329048: עדכון אבטחה Q318138: עדכון אבטחה Q311967: עדכון אבטחה עדכון תאימות יישומים …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Haflo,

אם נעלם לי הקיצור דרך של My Documents (שהוא לא קיצור דרך רגיל - מאחר ואפשר לשנות איתו את מיקום הספרייה My Documents!) איך אני יכול להחזיר אותו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי מלא אפליקציות ומשחקים שבאו ככה. יש דרך מהירה להסרה או שצריך להסיר אחד אחד? הבהרה: אנשים שואל גם בשביל אנשים שלא יודעים אנגלית ורוצים חלונות נקי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. המחשב פשוט עובד לאט, להוציא קובץ ISO ששוקל 5 GB מראר לוקח בסביבות השעה (מה שאמור לקחת כמה? 5 דקות?) יש לי במחשב אנטיוירוס נוד 32 ואנטי ספייור spy hunter, בדקתי איתם והמחשב נקי. בtask manager אין שום דבר שמצביע על איזה קובץ שנכנס למחשב, חוץ מהעובדה שפיירפוקס לדוגמא לוקח לי לפעמים עד 20 CPU עם טאב אחד פתוח לא הגיוני נכון? ועוד כל מיני תוכנות חיוניות שאיכשהו לוקחות הרבה מאוד CPU, הרבה יותר ממה שאמורות, ווינאמפ עד 10 CPU וכו'.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by meiredri,

היי שלום לכולם יש לי win 7 64bit עם רישיון חוקי אך למחשב נייד שברשותי אני לא יכול להתקין 64BIT אלא רק 32BIT המחשב נייד דגם toshiba satellite l500-1u6 נאמר לי שאני יכול להוריד מהאינטרנט את win 7 32bit ולהתקין עם הרישיון שיש לי שאלתי היא כזו האם אני יכול להתקיi על המחשב הזה 64BIT (באתר של טושיבה יש דריוורים רק ל 32BIT ) ומאיכן אני יכול להוריד WIN7 32BIT כקובץ iso

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Delux,

לא רק מערכת ההפעלה ווינדוס מיליוניום עשתה בעיות רק תבדקו בפורומים כמה אנשים התלוננו בחודש האחרון על ווינדוס XP אני חושב ובעוד כמה חודשים יהיה כתה באתר ווינדוס XP צו איסור!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. נתחיל ונציין שהמחשב עבר פירמוט מלא של כונן הוינדוס בתקווה שזה יעזור אבל זה חזר כמה שבועות אחרי הפירמוט . הבעיה הראשית היא שהמחשב נתקע מידיי פעם שאני מתכוון נתקע אני רוצה לציין שברגעים אלו שאני כותב את ההודעה המחשב תקוע . שורת ההתחל לא מגיבה שולחן עבודה לא מגיב והכי גרוע גם מנהל המשימות לא מגיב בשביל לאתחל תהליך אקספלורר וכו' . אין לי מושג למה זה קורה לא בטוח שזה בגלל עומס או בגלל מה זה אני רוצה לקוות שזה לא תקלת חומרה אבל כבר אין לי מושג . בנוסף בעיה קטנה נוספת היא שגאדג'ט של מזג האוויר מציג לי "השירות אינו זמין " יש למישהו פיתרון ? הבעיה הראשונה הרבה יותר קריטית .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by or_doc,

אהלן. אני עובד עם חלונות 7 כבר כמה חודשים אני כרגע על e2180 עם 8500GT עם 3GB עם אולטימט 64ביט בדקתי גם על המערכות הבאות: P4 3.0GHZ 1.0GB רץ מעולה (אולטימט X86) P4 1.8GHZ 1.0GB (אולטימט X86) AMD +1800 1.0GB (אולטימט X86) שלושת המערכות הישנות רצו גם מצויין. אבל שאני חושב על זה עכשיו. אין דריבר לכרטיס מסך GF4 ואני לא מדבר על הAero שגם ככה הוא לא תומך אני מדבר כאן על דריבר נורמלי שתומך במסכים רכבים במחשבים הישנים יש את הכרטיסים הבאים: MX440,MX4000,TI4200 והם עובדים עם דריבר גנרי של מיקרוסופט. לדעתי זה עוד נפילה כי מי שיש לו מחשב נייד עד 2006 יתכן שיסבול מהבעיה הזאת. עריכה** מצאתי פיתרון סוף סוף אחרי המון זמן גם סך הכל מויסטה זה הקלילות. עזבו את זה שיש תמיכה במסך מגע שלא תעברו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.