Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
האם win7 יודע לעשות TRIM לשני SSD בRAID-0 או RAID
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מפרמט לפטופ? הרי לפטופ לא בא עם דיסק התקנה, אלא רק עם המדבקה של הקוד של הוינדוס על המחשב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. יש לי לוח אם חדש ומשום מה הוא מראה שיש לי שני מקלדות ושני עכברים - בדוק שאין לי כל הדרייברים מעודכנים, בלוח אם, עכבר ומקלדת. הביוס מראה שיש לי שתי מקלדות ושני עכברים. אני כרגע בתמיכה מול אסוס מנסה להבין מה זה ולמה זה. בווינדוס device manager אני רואה את העכבר והמקלדת האמיתיים ואז ליד כל אחד HID COMPLIANT MOUSE/KEYBOARD איך אפשר להסיר את זה אפילו אם זה מופיע גם בביוס? האם זה גורם לבעיות? האם זה נחשב לבאג קריטי? הלוח אם: ASUS P8Z77-V-Deluxe תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , עקב בעיות במער' ההפעלה ,החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש . עליתי עם דיסק ההתקנה ובחרתי בפורמט מלא לכונן C . מד הפירמוט התקדם עד 100% ואז הופיעה הודעה : "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ניסיתי לפרמט גם דרך דיסקט עם FDISK ל-FAT32 ,אבל גם כאן הוא מגיע ל-100% ואז כשאני עושה ריסט ועולה עם דיסק XP ,יש אותה בעייה . ח"כ גם עליתי עם ERD COMANDER כדי לגבות חומר מ-C ל-D ,אבל בעלייה חוזרת עם ה-ERD הוא נותן הודעת שגיאה שהמחיצה פגומה ב-D (כנ"ל לאחר חיבור הדיסק כמשני במחשב אחר) . פתחתי גם מחשב לחבר מחדש כבלים ואיפוס ביוס עם סוללה . ניסיתי שוב להתקין דרך דיסק XP ושוב נתקע הודעת השגיאה בסוף הפירמוט. ביטלתי גם את מחיצת C דרך FDISK וב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בזמן הקרוב קונה לוח אם חדש ומעבד חדש, והבנתי שלאחר החלפת לוח אם רצוי מאוד לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. יש לי כרגע WIN10 פרוץ ששדרגתי מ-WIN8.1, והעניין הוא שאני לא יודע מה הכי טוב לעשות. להתקין מחדש את 8.1 ואז לשדרג ל-10? או שיש דרך מהירה יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה במחשב שלי מוגדר שיבצע ריסטרט כל כמה שעות ואני ורצה לבטל את זה איך? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה החדשה והמסוגרת של מיקרוסופט החלה את דרכה עם השקתו של ה-Surface Laptop, אך מתקשה להצדיק את קיומה לעת עתה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 7 PRO 64 bit כמובן ברשיון. ומחשב חדיש מאד מרוצה מהמערכת אבל כל חיי מחפש חידושים ,ועכשו הגיע מערכת ההפעלה החדשה ולי יש שאלות למביני ענין. וברשותכם אשאל מספר שאלות: א. האם יש גרסה PRO בעברית 64BIT ב. אם ישנו אפשרות להתקין את המערכת החדשה ישר דרך ה- boot ג. באם אני מחליף את המערכת ההפעלה הקיימת בכונן C אז צריך להתקין את כל האפליקציות הבנויות במערכת מחדש כגון אופיס וברשותי תוכנות עריכה וידיאו וPOTOSHOP ועוד ועוד ד אני קורא באתר מיקרוסופט על שידרוג של כ- 40 דולר ועוד איזה תקליטור על מה מדובר? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. עד היום עבדתי עם החשבון שנקרא administrator ועכשיו יצרתי חשבון חדש על שמי וחשבון נוסף. העניין הוא שבחשבון החדש צריך להגדיר הכול מהתחלה ואני לא מצליח "לשכפל" את ההגדרות מה Administrator. בנוסף ניסיתי למחוק את שני החשבונות וגיליתי שאני לא יכול למחוק אותם רק אחד מהם. כאילו אני לא יכול לחזור למצב שיש רק אדמיניסטרטור. עזרה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ממניח שהכותרת די אומרת הכל... יש לי מחשב חדש שעובד לאט למרות שאני דואג לטפל עם תוכנות איחוי, רגי'סטרי וכו'... בכל מקרה יש לי באופן קבוע תהליך בשם system שמשתמש ב-50% מהזיכרון. אני משתמש בגרסה החופשית של AVG והוא לא מאתר כלום... יש סיכוי שזה לא וירוס? ואם זה כן, כמו שאני חושב, באיזו תוכנה מומלץ להשתמש? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית והאקספלורר שמגיע איתו גרסה 6 וכמעט בכל הפעלה של הEXPLORER אחרי כמה זמן הוא מוצי הודעתצ שגיאה (עם האפשרות לשלוח דו"ח) וסוגר את הEXPLORER הוא עושה את זה בעוד תוכניות כדוגמת REAL PLAYER ובשאר התוכניות בתדירות נמוכה יותר האם הבעייה מהXP ומה עושים כדי למנוע את זה ( התקנתי SERVPUK1 ואפילו ניהיה חמור יותר ) עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד ליצור קובץ התקנה מותאם ל WIN7 - התקנה רגילה של הווינדוס שעימו יותקנו כבר מספר תוכנות שאני מעוניין בהם למה אני צריך את זה ? לעיטים קרובות אני מגיע לבני דודים ועם כל אחד אני מבלה מספר שעות לא מובטל בפרמוט המחשב והתקנת תוכנות. כך שהביקור שלי הופך עד מהרה ללא ידיעתי ליום של התקנות (יש להם ווינדוס חוקי עם רשיון) כך גם אצל בני דודים מהצד השני לכל אחד מהם יש תוכנות אחרות שהם רוצים שהתקין להם "על הדרך" ההתקנה של הווינוס לוקחת חצי שעה בערך והתוכנות שלהם עוד מספר שעות. המטרה : ליצור 2 או 3 מערכות ווינדוס מותאמות אישית (אחת לי , ועוד 2 לבני דודים) שכוללות את כל התוכנות הדרושות כבר בפנים. כך שבפורמט הבא אני יחסוך לי זמן וכוח הדבר היחידי ש…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או פקודת API או כל דבר אחר שיגרום למסך שלי להכנס למצב של חיסכון במחשב מיידית אני לא מעוניין בתשובות "חכמות" כמו - תכבה אותו מהכפתור, תגדיר בוינדוס באפשרויות של החשמל שהוא יכבה אחרי דקה או תעשה standby והתשובה ה"חכמה" מכולן - תוציא אותו מהחשמל אני מחפש דרך להכניס אותו למצב של חיסון בחשמל על המקום! בלי לחכות אני מבקש להגיב רק לעניין (את מי שזה ממש מעניין הכפתור של המסך שלי נדפק)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ולא להתקין אותו על מערכת מחשב ראשית, ואם אתם ממש סקרנים, אפשר לנסות את העדכון באיזה מחשב צדדי , אם ישנו כמובן. מי נגד מי, תמצאו כאן - https://www.theverge.com/platform/amp/2020/10/20/21524590/microsoft-windows-10-october-2020-update-download-install-release
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, איך ניתן לסדר את האקספלורר שבפתיחת חלון נוסף, הוא יפתח על מקסימייז? מערכת הפעלה = XP
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום windows 7 updates אני מנסה לעדכן כבר כמה ימים ויוצאות הודעות שגיאה.....ולא ניתן לעדכן. 1..האם באמת העדכונים הכרחיים ? 2...מה עושים במצב כזה ? תודה ויומטוב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כל פעם להיכנס לתיקיה ולהגדיר view~>Large icons זה כבר נמאס... האם יש דרך? תודה.[br]פורסם בתאריך: 28.12.2010 בשעה 20:33:40 ?[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 01:20:23מצאתי מדריך מושלם:http://www.sevenforums.com/tutorials/11356-folder-view-apply-all-folders.html
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב מצאתי לנכון לשתף אתכם בניהול נכון של xp service יש בערך 89 סרויסס מתוכם 36 מוגדרים לפעול אוטמטית כברירת מחדל אבל אנחנו נצטרך רק 8 מהם ,כל שרות משתמש בכמות זיכרון שנעה בין 1 ל 5 mb וכשמבטלים הרבה סרוויסס שאין צורך בהם,זה חוסך לנו בין 12 ל 70 mb זיכרון(תלוי במחשב) תורם לאיתחול מהיר יותר ולעבודה חלקה יותר של המחשבץ כשאתם עושים את זה תעשו דרך התחל\לוח בקרה\כלי ניהול\שרותים או תרשמו בהתחל \הפעלה" services.msc" אל תעשו את זה דרך msconfig !!! אחרי שעשיתם תעשו reboot הנה איך שהסרוויסס מנוהלים אצלי והכל עובד ומצויון תעשו אצלכם אם אין לכם רשת וזה רק המחשב שלכם לבד+אינטרנט..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קבלתי גישה לMSDNAA כסטודנט ;D וכמובן שהתחלתי להוריד את WINDOWS 7, אבל הגירסה היחידה שיש שם היא גירסת ה PROFESSIONAL ואין שם את גירסת הULTIMATE (שאני כבר מקיר). ישר נכנסתי לאתר של MICROSOFT בשביל לבדוק מה אני מפסיד בזה שאני יתקין גירסת PRO במקום הULTIMATE ויש שם משהוא שהפחיד אותי: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/compare-editions/default.aspx איפה שרשום: Work in the language of your choice and switch between any of 35 languages. מסומן V ליד הULTIMATE אבל לא ליד הPRO. אני אישית מעדיף את הWINDOWS שלי באנגלית כמו שהוא מגיע אבל אמא שלי שמשתמשת במחשב הראשי לא מסתדרת כל כך טוב איתו ומעדיפה עברית, כרגע מותקן אצלי הULTIMATE עם 2 יוזרים, אחד שלי באנגלית והשני שלה ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב נתקע פעם פעמיים ביום אין לי מושג למה, הייתי באתר של מייקרוסופט יש איזכור כלשהו לתקלה הזו הורדתי את הדרייברים של העכבר לוג'יטק שלי כי הם אמרו שזו יכולה להיות הבעיה, יש שם עוד אלף ואחד אופציות לתקלות ואני לא רואה את האור בקצה המנהרה. אני מצרף צילום מסך שתבינו על מה מדובר
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם יש לי מחשב נייד שמותקנת עליו מע' הפעלה WIN7 STARTER. יש לי תוכנה מסויימת שאני רוצה להתקין על המחשב אבל תוכנה זו עובדת רק תחת WIN XP. מכיוון שתוכנה זו חשובה לי מאד, אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקיו עליו XP אבל הWIN7 לא מאפשר את התקנת ה-XP, כפי שוודאי ידוע לכם. איך אני יכול לפרמט - האם ניתן למצוא איזו תוכנה - שמאפשרת לפרמט את הדיסק ל"נקי"? אחר כך להתקין XP כבר לא צריכה להיות בעיה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשיוצרים קיצור דרך, יש אפשרות שכלוחצים על הקיצור, הוא יפעיל קודם משו אחר ואחר כך את הקיצור דרך.. בקיצור אפשרויות מתקדמות, כמו שאתם יכולים לראות בתמונה הזאת: בשורה של Target, יש תוספת רואים? הינה עוד קיצור דרך מסוים, ואני רוצה שכשאני לוחץ עליו תעלה קודם תוכנה אחת, ואז התוכנה שהקיצור דרך מפנה עליה...אז מה אני אמור להוסיף בשורת קוד שם? **זה הכל בהנחה שזה אפשרי, בעצם אני די בטוח שכן.. ** תודה מראש לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חלונות 10 משודגת ומעודכנתן להיום. בחירת המצב של רזולוציה נמוכה באפשרויות המתקדמות של האיתחול (מאותו המקום שבו בוחרים מצב בטוח) לא פועלת. חלונות עולה עם הרזולוציה הגבוהה המוגדרת לה. האם גם אצלכם זה לא עובד או שזאת בעיה פרטית שלי?.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה שבן אדם קונה מחשב חדש עם רישיון לווינדואס אבל בלי דיסק, במקרה שצריך לפרמט ולהתקין מחדש הוא צריך לשלם עוד פעם עבור דיסק/רישיון או מה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hi all. I've just installed Windows 98 SE (English version, not Hebrew enabled/localised) and I don't have hebrew support. On 'Regional Settings' I can't choose Hebrew from the language list. What can I do ? thx
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-