עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי המעבד שלי הוא intel Q6700 2.66GHz למה הוא לא מתאים אם הדרישות מינימום הן 1GHz ? מה אני מפספס פה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by matizami,

קראתי בדביק על תיקון קבצי מערכת בויסטה ע"י הרצת הפקודה sfc /scannow. לאחר סיום, היה כתוב שהוא מצא שגיאה ויתקן אותה אחרי ריסט. האם אחרי הריסט אני צריך עדיין להשאיר את הדיסק של הוינדוס בפנים, כלומר בוט מהדיסק, או להוציא את הדיסק ולעשות ריסט רגיל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by drbrain,

שלום רב אני עובד עם חלונות 7 ולפעמים אני מקבל את השגיאה הבאה אני מטפל בזה ע"י הסרת התוכנה והתקנה מחדש - זה לא פיתרון יעיל רציתי לשאול למה היא באה ואיך מטפלים בזה? שרון [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. תמונה שווה 1000 מילים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. http://leelusoft.blogspot.com/2009/10/xp-quick-fix-plus.html אפשר לראות בתמונה את כל התקלות שהיא יודעת לסדר. לחילופין, אפשר להתקין מערכת הפעלה חדשה יותר שבה אין את הבעיות האלה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by zam,

אהלן לכולם. מחקתי בטעות את סמל המחשב שלי מעל שולחן העבודה. המערכת היא XP ואני הייתי על מצב קלאסי. איך אני משחזר את הסמל חזרה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by אלון פ,

כמה עולה windows xp וכמה vista? המחיר משתנה לפי חנות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ב win7 גודל כונן c הוא 70gb אך סך כל התיקיות הוא 40gb איפה יתר 30gb ? מצורפים גדלי התיקיות והגדרות תיקיה בלוח הבקרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mrraz,

חבר שלי רכש מחשב נייד עם חלונות 8.1 בזמנו השתתף בניסוי גרסת בטא של חלונות 10 עכשיו נוכח לדעת שאין לו אפשרות לשדרג מגרסת הבטא המותקנת לגרסה המלאה. ההתקנה דורשת סיריאל חדש של חלונות 10 גם מייקרוסופט אמרו שאין דרך לעזור לו. המלצתי לו, במידה ולא ימצא פתרון, לפרמט ולהתקין את חלונות 8.1 עם הסיריאל שיש לו ואחר כך לשדרג בחינם לגירסה המלאה. מה אתם אומרים, יש דרך חוקית אחרת ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by idanpc,

מפרט מחשב:לחצ פה!!! אז ככה לפעמים אחרי שאני משחק משחקים "כבדים" מופיע לי אזהרה כזו "VIRTUAL MEMORY LOW" היה רשום עוד הרבה דברים אבל אתם בטח מכירים את הבעיה אם לא אז כשזה יקרה לי עוד הפעם אני יצלם את זה ויעלה את זה לפה. בוונינדוס יש אפשרות להעלות\להוריד את הזכרון של זה אבל יש שם כמה דברים שצריך לעשות ואני לא יודע איך ומה לעשות. חברי הנחמדים אולי אתם יכולים לעזור לי גם הפעם :lol: עידן אשכנזי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by dnd_man,

שלום לכולם! ניסיתי להתקין לאחרונה חלונות 7 על המחשב הנוכחי שלי (מפרט קיים בפרטים). בתחילה, ניסיתי להפעיל את ההתקנה ישירות באמצעות boot מה-CD. ההתקנה עלתה קצת באיטיות, אבל לאחר מספר דקות הופיע מסך ההתקנה. לחיצה על install גרמה למחשב להיכנס למצב מוזר, בו המאוורר של כרטיס המסך פועל בעוצמה מלאה, המסך לא מציג כלום (שחור, אחרי הודעה שאיבד תקשורת עם המחשב), ושום כפתור לא מגיב מלבד reset/power שמכבה אותו (גם reset!). הדבר נראה לי מוזר, כיוון שהתעסקתי עם גרסה ישנה יותר של windows 7 (לא התקנתי עד הסוף) לפני, כשעוד היה לי כרטיס מסך ישן יותר (HD3870). יש לציין כי אותה גרסה לא עשתה לי בעיות אז, אבל עושה לי אותן בעיות בדיוק כעת. לאחר מכן, העתקתי את ההתקנה לכונן קשיח חיצוני, והתקנ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. המחשב נתקע פעם פעמיים ביום אין לי מושג למה, הייתי באתר של מייקרוסופט יש איזכור כלשהו לתקלה הזו הורדתי את הדרייברים של העכבר לוג'יטק שלי כי הם אמרו שזו יכולה להיות הבעיה, יש שם עוד אלף ואחד אופציות לתקלות ואני לא רואה את האור בקצה המנהרה. אני מצרף צילום מסך שתבינו על מה מדובר

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ולא להתקין אותו על מערכת מחשב ראשית, ואם אתם ממש סקרנים, אפשר לנסות את העדכון באיזה מחשב צדדי , אם ישנו כמובן. מי נגד מי, תמצאו כאן - https://www.theverge.com/platform/amp/2020/10/20/21524590/microsoft-windows-10-october-2020-update-download-install-release

14. שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן אני רואה בהרבה מחשבים שתיקיית היוזר היא בנפח מסויים (נגיד 50 גיגה) אבל כשאני נכנס לתוך התיקייה ורואה מה הנפח של התיקיות בתוך התיקייה הראשית של היוזר אני מגלה שסך כל הנפח של כל התיקיות נמוך מהנפח של התיקייה עצמה ואפילו יש פער עצום בין הנפח הכללי לבין הנפח של התיקיות עצמן. לקחתי בחשבון תיקיות מוסתרות וסל מחזור (שהיה ריק) אבל עדיין יש פער עצום מה באמת קורה? מציין שזה מחשבים עם מע' הפעלה וינדאוס 7 בעיקר (לא זוכר אם נתקלתי בתופעה ב XP) עריכה: פתאום מצאתי תיקיה מוסתרת בשם AppData שאצלה כל הנפח שלא מצאתי.. אז מה התיקייה הזאת וכיצד אפשר לצמצם את הנפח שלה? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כל הסיטואציה מתרחשת על מחשב בודד מקומי. במחשב מסוים יש שני משתמשים מקומיים. אחד Administrator עם סיסמא, והשני X שהוא user רגיל בעל הרשאות מוגבלות. אני צריך שלמשתמש X יהיו הרשאות גישה והרשאות מנהל על תוכנה מסויימת. איך אני מגדיר את משתמש X , כך שבעת ההפעלה של התוכנה המסויימת הוא יפעיל אותה עם הרשאות של Administrator ולבטל את הצורך בלהקליד את סיסמת ה- Admin בזמן הרצת התוכנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by position,

התקנתי לאחרונה windows 7 והעברתי חומר שגיביתי ממחשב אחר. חלק מהחומר מכיל קבצים מוסתרים, ואני לא מוצא את המקום בו מורים למחשב להציג קבצים נסתרים (מה שהיה באפשרויות תיקייה בXP) כיצד ניתן לראות קבצים מוסתרים בווינדוס 7? תודה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bronco,

לאחר ששיניתי את רזולוציית המסך למצב האופטימאלי שלו האייקונים על סרגל המועדפים הפכו כל כך קטנים שצריך זכוכית מגדלת של שען חירש כדי לראות אותם האם יש דרך להגדיל את האייקונים על סרגל המועדפים ללא קשר להגדלת ה DPI הכללי של המחשב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הורדתי את גירסת PRO 64 BIT חוקית מהאתר MSDN (שבשיתוף של מיקרוסופט והאוניברסיטה למי שמכיר). האם זוהי גירסת PRO שתצא גם לחנויות ? או שמדובר בבטא כלשהו או גירסה "לא סופית" ועדיף לחכות לגירסאות אחרות ? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by srolik,

יש לי XP PRO באנגלית והאקספלורר שמגיע איתו גרסה 6 וכמעט בכל הפעלה של הEXPLORER אחרי כמה זמן הוא מוצי הודעתצ שגיאה (עם האפשרות לשלוח דו"ח) וסוגר את הEXPLORER הוא עושה את זה בעוד תוכניות כדוגמת REAL PLAYER ובשאר התוכניות בתדירות נמוכה יותר האם הבעייה מהXP ומה עושים כדי למנוע את זה ( התקנתי SERVPUK1 ואפילו ניהיה חמור יותר ) עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by avivlevy,

כשאני נכנס למנהל המשימות אז אני רואה שהתוכנית System Idle Process מנצלת 97-99 מהמעבד מה זו התוכנית הזו? מה קורה?.... בקשה עזרו לי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מה יכולות סיבות לאיטיות ב- W2K? ואם אפשר לקבל טיפים לשיפור ביצועים??

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tomer_et,

איך אפשר לשנות את השם ושם הארגון ב - WINXP? כשהתקינו לי אותו בחנות הקלידו סתם ג'יבריש...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by intel suck,

שלום אני עומד להתקין ווינדוס בפעם הראשונה בפעמים הקודמות התקינו בשבילי מה אני אמור לעשות אמרו לי שרק צריך ללחוץ נקסט נקסט האם אני גם צריך לכתוב אילו רכיבים יש לי או שהווינדוס יזהה לבד תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי שרת ישן אבל חזק עם שני מעבדים ליבה כפולה ו8G RAM רציתי להתקין 2008 X64 אבל אין דרייברים לבקר רייד שלו. אז מה עדיף SERVER 2008 X86 או 2003 X64? (יש לי רשיונות לשניהם)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. חברים,אני לא מאמין שזה קרה לי תמיד הייתי בטוח לי זה לא יקרה היום גלשתי באינטרנט וראיתי כתבה בוואלה שאומרת שיש תקלה באחד מהעידכונים ושהעידכון הזה יכול לגרום לכל מיני בעיות. אני שמתי לב שכבר מלא זמן אין לי עידכונים למרות שהגדרתי שכל פעם שיהיה עידכון יקפוץ לי הודעה... נכנסתי לאתר של מיקרוסופט ועשיתי חיפוש עידכונים זה מצא לי 8 היו 6 בקבוצה אחת ועוד 2 בקבוצה שניה! הורדתי את ה 6 העידכונים הראשונים מתוכם אחד נכשל(פעם ראשונה שקרה לי בחיים) בסדר עשיתי ריסטארט שוב נכנסתי לאתר וביצעתי חיפוש והורדתי את שני העידכונים סיים להוריד וכאשר בא לעדכין הוא רושם לי הודעת שגיאה ורשם לי שאני צריך לעשות ריסטאטרט לחצתי אוקיי ופתאום הופיע לי מסך כחול(פעם ראשונה שלי אם המחשב הזה) הוא רשם לי אם זה פ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים