Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ש XP יכנס ישר ולא יציג לי את המסך הזה. ניסיתי ללכת ל- User Accounts ואז ל- change the way users log on or off מה אני מפספס? האם יש דרך קלה יותר? מה עלי לעשות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, שבכל פעם שאני מקבל הודעה על דף מדפסת שנתקע וכדו' האני לוחץ על הכפתור המבשר לי על הודעה מוינדוס, ואז וינדוס בדראמטיות משחירה את המסך, פשוט מכבה אותו, מפסיקה למספר שניות, ואז מודיעה לי בקטנה שחסר דף במדפסת... בשביל זה היה צריך להתקדם לוינדוס שבע? לא ניתן להודיע הודעות כאלה בלי כזו דראמה? כמו בוינ-אקס-פי שפשוט היית מקבל הודעה ומטפל בה וזהו? אשמח למי שיעזור לי לפתור את הבעיה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מבטלים את הסורק דיסק האוטומטי שמתחיל אחרי ריסטרט ?(WIN XP PRO)? ואיך מתמודדים עם הוירוס MT.EXE
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אנני מבין את המנהל שכול הזמן סוגר את השאלה ולא נותן למשיש לו את הווינדוס לענות מה מפריע לך השאלה הזאת שאתה מוחק כל פעם את השאלה ושוב אין בשום שירשור מידע לאיך לבטל סיסמה לכניסה לויסטה יש אולי לשינוי סיסמה בווינדוס NT
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מבטלים את הסיסמה כניסה לויסטה ? הדבר הזה משגע
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
שלום, בכל פעם שאני מנגן שיר במדיה פלייר, הוא מעלה את תמונות האלבום לאותה ספריה. איך אני מבטל את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
התקנתי את חלונות XP ומיד פתחתי חשבון מנהל. הבעיה היא שחלונות עולה ישירות כ-ADMINISTRATOR כדי לעבוד תחת מנהל אני צריך להחליף משתמש. מה צריך לעשות שהמחשב יעלה ישירות כמנהל? יוצא מצב שחלונות עובדת עם שני משתמשים, אחד בפועל מנהל והשני ADMINISTRATOR עובד ברקע, מאחורי הקלעים מפני שהוא עולה כברירת מחדל.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
וזה מעצבן.. בבקהש עזרה!
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כשעושים SWITCH USER בווינדוס XP, נגן המדיה (אצלי זה REAL PLAYER) מפסיק לנגן. איך מבטלים את זה? משני מאמרים שמצאתי אני מניח שניתן לעשות שינוי ברג'יסטרי - איך עושים את זה? המאמרים: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;294855 http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/apcompat/apcompat/test_your_application_with_fast_user_switching.asp ???
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://img124.imageshack.us/my.php?image=1971tp6.jpg תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הכתב של כל הקבצים והתיקיות בשולחן העבודה מודגש בצבע כחול מאחוריו איך אפשר לבטל את זה? אם לא הבנתם למה הכוונה תגידו ואני יעלה תמונה תודה
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני פוחד שבגלל שכל פעם האי מייל מציג את עצמו בלי שבחרתי בכלל לפתוח אותו אני אוכל לקבל ווירוס תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ויסטה פרמיום. כשהמחשב עולה או כשתוכנות מסויימות מופעלות ,המחשב מבקש אישור מיוחד להמשיך . איך מבטלים צרה זו?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי SP2 והוא תמיד מקפיץ לי חלון שהמחשב שלי לא מוגן כי לא שמתי עידכון WIN אוטו'. וזה מציק. איך מסירים? וגם בתפריט "התחל" אז יש את התוכניות האחרונות ומעל זה (לפני שם המשתמש שבא בכחול) יש עוד רשימת תוכניות קבועות כאלה. ורשימה זו נעלמה לי. איך מחזירים אותה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי WIN 7 X64 ויש לי שאלה קצת אידיוטית אבל בכל זאת כבר יומיים שאני מנסה לשנות הגדרות כדי שהוינדוס לא יכבה את עצמו לאחר כחצי שעה +- שאני לא משתמש במחשב וזה כדי שהאימיול לא יכבה מה שקורה כרגע. איך אני עושה זאת???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקלדת של מייקרוסופט איך אני מבטל שכפתור ה SLEEP וה LOG OFF לא יפעלו ?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש רק משתמש אחד והוא לא נכנס אוטומטית
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב אני מקבל מסך Log In - איך אני מבטל אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP SP3 ואני רוצה לבטל את מסך הפתיחה.... איך עושים את זה?
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
הדרק הזה שתמיד קופץ עם השאלה אם אני רוצה לשלוח דיווח לM$ על תוכנה שלא מגיבה(מקווה שהבנתם למה אני מתכוון)...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate 64bit עם 4GB זיכרון ובלי Page File. Crysis תופס לי 1GB זיכרון, וכשהשימוש בזיכרון מגיע ל-85% בזמן שאני משחק Crysis, אז אני מקבל הודעה שעומד להיגמר לי הזיכרון ומומלץ לסגור את Crysis. איך אני מבטל את ההודעה הזאת, או לפחות מגדיר שהיא תופיע כשבאמת עומד להיגמר לי הזיכרון (כלומר, כשנשאר לי 1% ולא 15%)?
-
- 42 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין cool n quiet של AMD אחרי הההתקנה לא השתנה שום דבר ואין לי את התוכנה ששולטת על המאווררים(cool n quiet) אבל פתאום בהתחלה מופיע לי לבחור ב 2 מערכות הפעלה windows xp pro או windows אין ל 2 מערכות על המחשב האופציה השניה פשט עושה ריסטארט והאופציה הראשונה עובדת איך מבטלים את הבחירה ככה שהמחשב ישר יעלה במערכת הראשונה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בויסטה פרימיום . במקרים רבים שאני מנסה לבצע פעולו כגון העברת קובץ מכונן חיצוני או התקנת תוכנה למשל קופצת לי הודעת חסימה של הויסטה שמעקבת אותי או מונעת ממני לחלוטין לבצע את הפעולה. איך מבטלים הגנה זו? אני מוגדר כאדמיניסטרטור
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-