עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by אבינועם ג,

שידרגתי את מערכת ההפעלה xp ל sp2 . לאחרונה עם הפעלת Msconfig בנסיון לא לאפשר למספר תכנות להיטען באיתחול , בכל זאת הן נטענות למרות שהן לא מסומנות. כמו כן למרות ההוראה בחלון של System configuration utiliy לא להראות חלון זה שוב באיתחול הבא (מסמן וי) החלון ממשיך להופיע וכל התכנות שביקשתי לא להיטען נטענות שוב. מקווה לקבל סיוע ועזרה בנידון בתודה אבינועם

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by zohar678,

לאחרונה עקב בעיות במחשב שלי התקנתי עליו מחדש את מערכת ההפעלה אך המצב נעשה יותר גרוע ממה שהיה קודם. ברצוני לדעת כיצד מפרמטים את המחשב? הדיסק הקשיח שלי מחולק לשתי מחיצות. יש לי XP בעברית.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by THE-MASTER,

האם יש קובץ שיוכל לשנות את הסביבת עבודה של ווינדוס 98 לעברית??? מדובר בווינדוס 98 SECOND EDITION . אשמח מאוד אם תוכלו להפנות אותי לדבר כזה. עריכה:דרך אגב יכול להיות שישנו בדיסק התקנה של הווינדוס התקנה בעברית ואני לא יודע איך להפעיל אותה..אז איך אני משדרג מאנגלית לעברית???

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by bennyye1,

יש לי במחשב שני משתמשים אחד מנהל (עם סיסמא) ואחד חשבון מוגבל.. כשאני רוצה לעבור בניהם אני לוחץ על ניתוק=>החלף משתמש ואז אני מגיע למסך פתיחה ופשוט עובר משתמש. אתמול פירמטתי את המחשב ומאז כמעט כל פעם שאני רוצה לעבור משתמש אני עושה את אותו דבר אבל במקום להביא אותי למסך הראשי של ההחלפת משתמשים, הוא מביא אותי לאיזה חלון שכתוב שם משהו החשב ננעל ורק המשתמש (המשתמש האחרון שממנו ניסיתי להתנתק) יכול לבטל ואז אם הוא מבטל זה פשוט חוזר לאותו משתמש וככה אני לא יכול לעבור משתמש.. מה אפשר לעשות עם זה??

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  5. יש לי שרת ישן אבל חזק עם שני מעבדים ליבה כפולה ו8G RAM רציתי להתקין 2008 X64 אבל אין דרייברים לבקר רייד שלו. אז מה עדיף SERVER 2008 X86 או 2003 X64? (יש לי רשיונות לשניהם)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום. ברשותי התכנה המעולה Diskeeper. בשביל לרוץ, היא צריכה process מסוים שיפעל (שהוא חלק מה- service של התוכנה). עכשיו, התהליך דורש הרבה זכרון שאין לי, וממילא אני מאחה רק פעם בשבוע, לכן לפני משחק או משהו אני רוצה לכבות את התהליך. האם אפשר ליצור קובץ שיסגור לי את התהליך בלי להכנס ל- Task Manager, ועוד יותר טוב - שיפתח לי אותו חזרה (אבל זה כבר לא חשוב). אגב, ניסיתי לעשות את השרות של התכנה כ- Manual ב- services.msc, אבל זה לא פעל.... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by moses_23,

שלום! יש לי וירוס במחשב שמוחבה בקובץ AVI (יעני סרט)וכשאני לוחץ על הקובץ הזה אז פתאום המחשב עובד מאודדדדדדדדד לאט!! הזיכרון של המערכת קופץ לי מ-180 ל- 500!!!ואני רואה שהאקפלורר עומד על תופס זיכרום של 50!!(מדובר כאן כשאני בודק ב-Task Manager) הרצתי בדיקת ווירוסים ע"י האנטי ווירוס שלי (McAfee) וגם עם התוכנות שמחפשות מרגלים ודברים כאלה (spy bot==ad aware) ולצערי הקובץ לא תוקן. אני גם לא יכול למחוק אותו כי ברגע שאני לוחץ עליו הוירוס מתחיל לפעול. נכנסתי דרך ה-SAFE MOD בשביל להיכנס למנהל המחשב ADMI...משהו כזה וגם שמה כשאני לוחץ על הקובץ המחשב קופץ ל-500 זיכרון בשימוש מה לעשות כי אני ממש לא יודע!! תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  8. במחשב של אימא שלי (בו מותקן חלונות XP), נשמעים תכופות קליקים סתם, גם כאשר אני לא לוחץ על שום דבר במסך. לא לפני הרבה זמן, טכנאי המחשבים החליף דיסק קשיח במחשב של אמי, והתקין ווינדוס XP נקי, ועדיין קליקים אלו נשמעים בלי שום סיבה (מיותר לציין שכאשר משתמשי המחשב התקינו שם את תוכונות שלהם, הם התעלמו לחלוטין מההצעות של ההתקנה של התוכנות שלהם, להתקין Bundled Software צד שלישי כדוגמת טולברים (כמו יוטורנטבאר ו-Ask Toolbar ועוד טולברים ותוכנות חסרות שימוש שאינני מכיר) והסכימו להתקין אותם). האם קליקים שנשמעים ללא סיבה מבלי שלוחצים על משהו עם העכבר, הם סימן לוירוס או נוזקה כלשהי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yossi051,

התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה... אני כבר שבועעים מחפש פיתרון ואין לאף בן אדם...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אממ... אני שיניתי את כל ההגדרות שמצאתי לזה שאני [glow=red,2,300]לא[/glow] ישראלי, ו[glow=red,2,300]לא[/glow]מדבר עברית, הורדתי את התמיכה בעיברית בתוך תוכנות (כמו בשמות של הICQ). עכשיו מאוד נחמד לי בלי עברית כמעט, עד שזה מגיע לרשת... נגיד שאני נכנס לMSN (.com) הוא ישר מעביר אותי לIL, בMESSENGER, השמות של המשחקים בעברית, בפרסומות של lycos תקוע לי עברית (אפילו לזבל ברשת זה נכנס!!). זה ממש רודף אותי, וחשבתי שהשארתי משהו שאליו הדברים האלו הולכים ומגלים את מיקומי. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, כי זה גם בעיית תוכנה, וגם במערכת הפעלה, אבל נראה לי יותר מתאים לפה, סליחה אם טעיתי. טוב, עכשיו לתכלס', איך אני מטשטש כל רמז שיכול לעזור לMSN לדוגמה, [glow=red,2,300]לא[/glow] לדעת מאיפ…

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  11. אני יודע שהדיון עובר על חוקי הפורום. אני שואל את השאלה כי נשאלתי אתמול (אני לא מגזים) בערך ע"י 20 לקוחות אם ניתן לבצע שדרוג מ-XP לא חוקי ל-Windows 7 חוקי בלי בעיות ופשוט לקבל Windows 7 חוקי שעובד 100% ומקבל את כל העדכונים. אני מבקש לא לסגור את הדיון כי לדעתי התשובה תעזור להפיץ מערכת הפעלה חוקית בארץ.

12. Started by nati86,

שלום לכולם, ברשותי WIN XPSP2. התקנתי לאחרונה את media player 10 וכמובן כמו רבים התאכזבתי. ניסיתי דרך הוספה/הסרה של תוכניות ברכיבי WINDOWS להסיר את media player, עושה רושם שהוא הסיר. אומנם שאני בא להתקין את media player 9 המחשב מודיע לי שקיימת גירסה יותר מתקדמת של media player ולכן הוא יוצא מתוכנית ההתקנה. אני רוצה להסיר לגמרי את media player 10 ולהתקין את media player 9. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by ZorD,

שלום לכולם. לאחר שהתקנתי את הWIN מחדש (Repair) וחיברתי אותו לאינטרנט, התחלתי בתהליך הסטנדרטי של עידכון הWIN ולאחר שהורדתי והתקנתי את כל הטלאים הדרושים הופתעתי לגלות שעידכון אבטחה אחד, המדורג כקריטי, מסרב להיות מותקן במערכת שלי. כל העידכונים האחרים הותקנו בלי בעיה, רק הוא מתעקש.. מדובר על העידכון הבא: Security Update for Windows XP (KB835732) כשאני מתקין את העידכון לאחר שהורדתי אותו הוא מציג הודעה של שגיעה בגישה Access Denied~ בעייה בREG אולי? גרסת הWIN היא SP1 XP PRO. תודה רבה לעוזרים נ.ב לאחרונה התחלתי לקבל הודעות מערכת מהרשת (כמו אלה שאפשר לשלוח ממחשב למחשב אשר נמצאים ברשת) עם כל מיני הצעות ושטויות, ובכל הודעה הם מתים שאני יכנס ללינק הבא: Wfh4u.net או משהו ב…

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  14. מחפש ולא מצליח למצוא gadget לויסטה שמראה שימוש במעבד הגרפי (GPU Usage). למה אין כזה ??

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  15. עשיתי באנצ' קטן לויסטה שתי מערכות האחת: Dual Core 2.8GHZ לא קור 2 דאו.. 512MB 667Mhz 160GB ASUS PX5L Nvidia Point of view 7100GS המערכת השנייה היא במיפרט שלי. במערכת הראשונה הנ"ל ויסטה עלתה ב-36 שניות מלחיצת כפתור ההדלקה!! (שיא עולם 23 שניות) במערכת השנייה תחזיקו חזק!!! 3 שעות!!!! אני לא מבין למה אצל חבר יש לו מערכת בדיוק כמו שלי אותו מעבד וזכרונות (אגב הוספתי עוד 512MB זיכרון DDR2 עדיין לא עזר) ואצל חבר שלי הכל עובד חלק!!!! שיחקנו Quake 4 וסטאלקר הכל זז טיל... לחבר שלי יש 7600GT בעל S.M3 ולמערכת השנייה שלי יש S.M3 מסקנה שלי אין לי את הטכנולוגיה הזאת אז ויסטה לא תזוז לי מהר? וכל הזמן בתקיעות? איך זה... אם אני יקנה DirectX 10 (ו S.M4) אז זה יעבוד יותר מהר?! תשו…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  16. כותרת. (מפרט בצד). תודה.

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by refaels2006,

שלום לכם , יש לי מחשב תותח ,פשוט תותח .אבל אני לא הכי אוהב את XP ,ולא את ויסטה .אני אחכה ל7 . כרגע הויסטה זולל לי המון מקום ,וגם XP -אני לא הכי מתחבר אליו . האם אפשר להתקין חלונות 2000 עם SP4 על המחשב ?הוא ירוץ טוב ?... יהיה אפשרי להתקין מסנג'ר,אייסיקיו וכל השאר ? ... המפרט : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=566088

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by elibugi12,

היי חברה יש לי win 8.1 והיום קיבלתי הודעה שאפשר לעדכן לwin 10 הבעיה שלי היא דרייברים. העניין הזה עשה לי גהינום כשהתחלתי עם ווינדווס 8.1 היתי צריך להתקין מחדש בערך 6 7 פעמים בתוך פחות מחודש!!!! עד שעליתי על הבעיה ( שהייתה לפי דעתי הנתב האלחוטי של tp link כי מאז שחיברתי את המודם עם החוט למחשב הכל הסתדר) השאלה היא מה קורה עם הדרייברים? עיקר הבעיות שלי היו עם כרטיס המסך (radeon r9 980) אם בהתקנה אני אבחר באופציה של לשמור את כל הקבצים שהיו על המחשב זה יעביר גם את הדרייברים או שאני יצטרך להתקין מחדש? עוד שאלה לגבי משחקים האם אני יצטרך להתקין מחדש? עיקר הבעיה שלי היא gta 5 שלקח לי 11 שעות להתקין!!!!!!!!! וגם לגבי שמירות של משחקים האם הם ישמרו? מצטער על האורך פשוט כשעברתי ל…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Evyatar,

שלום לכולם, יש לי קובץ EXE על המחשב שלא רוצה להימחק. אינ לא זוכר איך הוא הגיע אבל זה היה דרך איזה משו שהורדתי (לא זוכר מה). עכשיו שאני בא למחוק הוא רושם לי שהקובץ בשימוש על ידי תהליך אחר... ניסיתי למחוק דרך מצב בטוח (SAFE MODE) וכנ"ל, אותה הודעה. למישהו יש דרך שאפשר למחוק את הקובץ? תודה.

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by 1900GT,

שלום, יש לי שתי בעיות עם ווינדוס: 1. מדי פעם כל אייקונים שבמחשב נעלמים זה כולל את תפריט ההתחלה , שורת המשימות וכל האייקונים על שולחן העבדוה. זה חוזר לעצמו רק אחרי אתחול. 2. פעם עשיתי שיש אפשרות ללחוץ על התחל ואז לסמן עם העכבר את "המחשב שלי" ואז הכל היה נפתח כמו שקורה עם "כל התוכניות". אבל עכשיו אני לא זוכר איך? בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  21. יש לי וינדוס 7 וזה שהתקין אותו הריץ קובץ RemoveWAT אך שמעתי שזה יכול להיות בעיה והוא לא מומלץ. מישהו יודע מה הקובץ עושה והאם הוא אכן בעייתי?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום אחרי התקנה של מחשב חדש עם windows 7 חוקית . כנראה שבתהליך של התקנות של תוכנות כמו דפדפנים ייתכן והתקנתי משהו נוסף בלי לשים לב. עכשיו באתרים שלא היו בהם פרסומות של גוגל , מופיעות פרסומות (במחשב הנייד שלי אותם אתרים לא מקבלים פרסומות של גוגל). חיפשתי בהסר תוכניות של windows לראות אולי משהו יושב לי שם שלא צריך ולא מצאתי. כמו כן כל הדפדפנים - פיירפוקס,אספלורר ואופרה - מציגים את הפרסומות הללו לכן מדובר ברכיב תוכנה של גוגל שיודע לזהות לאיזה אתר גלשתי ולשתול פרסומות ...רק איפה הרכיב הזה ואיך אפשר להעיף אותו. תודה.

23. Started by fuichtva,

הכנסתי תקליטור DVD המדיה פלייר נפתח אני שומע נגינה אך לא רואה תמונה. מה עלי לעשות? תודה מראש?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  24. פעם בכמה ימים אני מרגיש פתאום שהמחשב נהיה איטי מאוד! אני נכנס למנהל המשימות ורואה תהליך בשם CMD.EXE שתופס את כל הזיכרון! הנה התמונה: מה לעשות? איך אני מעיף את זה?

25. Started by igal_nazar,

רכשתי הארד דיסק חיצוני של WD 320GB בגודל 3.5'. כאשר ניסיתי להעביר קובץ שגודלו כ 4GB זה לא התאפשר. מה עלי לעשות? תודה מראש,

• 7 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.