עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, השאלה בכותרת. לוח האם שלי:GIGABYTE GA-EP43-UD3L. זיכרונות:2 סטיקים,כל אחד של KINGSTON DDR2 HYPER-X 2GB 800MHZ. כרגע אני על 32-BIT,מעונין לעבור ל64-BIT. תודה רבה מאוד מראש...

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  2. למה אני שואל כי מיקרוסופט אמרו שהוא צפוי להשתחרר בחודש מאי 2019 ואנחנו כמעט הגענו לאמצע חודש ולא קורה כלום אני מדבר על העדכון המלא והסופי הרגיל RTM או איך שיש ולא preview buiild תודה רבה

3. מה יכולות סיבות לאיטיות ב- W2K? ואם אפשר לקבל טיפים לשיפור ביצועים??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tepez,

לחבר שלי יש מחשב נייד שהוא הביא מבלגיה יש על המחשב winxp pro יש אי תאימות בין המקלדת לבין הפלט כלומר: אם מקישים a מקבלים q אם מקישים q מקביל a וכו' איך אני מגדיר בוונדוס את המקלדת כדי שהיא תעבוד טוב?

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by RLM,

שלום. לאחר כמה פרמוטים והתקנות של מערכות הפעלה שונות ומשונות (ubunbu, osx86) פירמטתי בחזרה את הכונן ויצרתי partition table חדשה עם מחיצה אחת של כל ההארדיסק (500GB). והתקנתי את Win 7 64bit. הווינדוס עולה ועובד תקין, אבל לוקח לו המון זמן לעלות. הוא נתקע בשלב שרואים את הlogo של ווינדוס וכתוב starting windows. בעליה בsafe mode רואים שהוא נתקע על הקובץ CLASSPNP.SYS. מבירור ברשת הבנתי שזה משהו ששייך להארדיסק, או להתקני אחסון חיצוניים. ניסיתי לבטל את הAHCI בביוס אחרי ההתקנה, וגם להתקין את הווינדוס מחדש כשהAHCI מבוטל - אותו דבר. המחשב הוא נייד MSI ex620. עם הארדיסק אחד של 500GB. מעבד C2D, אני לא זוכר איזה בדיוק, אם אני לא טועה P6400, אני אבדוק (כשהמחשב יסיים לעשות chkdisk…

• 8 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. Started by ish,

היי יש לי לוח ASUS P5W DH הייתי רוצה להתקין VISTA ראיתי שיצא דרייברים לצ'יפסט באתר של אינטל לVISTA רציתי לדעת צריך לעשות משהו מיוחד בהתקנה או בדיוק כמו בXP? אודה למי שיענה.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  7. Started by מאור247,

איזו מערכת הפעלה כדאי לשים על המחשב.... xp 32bit או xp 64bit ??? (יש לי מחשב ממש טוב)

8. Started by Night,

יש לי דואל בוט של XP ושל 7. אין לי יותר צורך בXP אז החלטתי לוותר עליו ולפנות מקום בכונן .. איך לעשות זאת בלי לגרום לבעיות? (אני מניח שזה קצת יותר מסובך מסתם DELETE על התיקיה של XP ..) תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by dorman2,

במחשב יש לי כונן קשיח C, כונן דיסקטים A, כונן CD E וכונן צורב DVD F. צצו לי שני כוננים נוספים D ו G שכתוב לידם DVD DRIVE. מי אלו ומה צריך לעשות איתם?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  10. בכדי לבטל כניסת משמשים תחת שם משתמש וסיסמא ולהגיע למצב של כניסה אוטומטית יש להיכנס לרג'סטרי על ידי התחל>הפעלה>regedit ואז נעבוד לפי התמונה לינק לתמונה בגודל מלא http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/Password.jpg

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by benfree,

עשיתי קצת חיפוש ולא מצאתי משהו בנושא הזה. אני עובד עם ווינדוס 7 ועובד הרבה עם הרדיסקים פנימיים, יש לי 2 מגירות וכל פעם אני שם הרדיסק אחר, מחליף בערך 5 כל פעם. לכל הרדיסק אני נותן אות ספציפית בכוונה וחשוב לי שזה ישאר ככה מכוון שאני עובד עם תוכנות שמחפשות את הנתיב הנ"ל. הבעיה מתחילה כאשר אני מחליף בין הדיסקים, בין אם זה דרך טכנלוגיית אכסון מהיר או כיבוי המחשב האות משתנה ולפתרון הזמני אני נכנס לניהול-ניהול דיסקים-שינוי אות ונתיב ומשנה את האות. (לא נח ובזבוז זמן) השאלה שלי היא איך אני גורם לדיסקים להיות אות קבוע, מבלי שיתחלפו? אשמח לתשובה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by QQQ,

לפני כמה ימים עשיתי DUAL BOOT של VISTA ULTIMATE וXP PRO (כשVISTA מותקנת קודם). כל מערכת הפעלה מותקנת על מחיצה אחרת. הכל עבד בסדר. כבר לא הייתי צריך את הXP, אז פשוט מחקתי אותו מהBOOTLOADER דרך EASYBCD, ומחקתי את הקבצים של XP מהדיסק הקשיח. ועכשיו מה שקרה משום מה: יש לי את התיקיות $RECYCLE.BIN וSYSTEM VOLUME INFORMATION במחיצה שבה היה XP. את הסל מחזור אני יכול למחוק אבל הוא חוזר אחרי שנייה בערך, בתיקייה השנייה אני לא מצליח לגעת בכלל. ועכשיו הדבר המוזר שקרה: משום מה הסל מחזור שבמחיצה שבXP הפך למעין שיבוט של סל המחזור במחיצה של VISTA (שוב, מחיצות שונות). עשיתי בדיקה ומחזרתי קובץ וראיתי שבעצם הוא קיים "ב2 סלי המחזור". בדקתי עם UNLOCKER ומשום מה SVCHOST.EXE מפריע למחיקה של התיק…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by Ashand,

הם יותר מדיי גדולים....

14. למי יש מושג מה אני עושה עם זה? אלה הפרטים שקיבלתי אחריי הריסטרט. Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: c2 BCP1: 00000007 BCP2: 0000113D BCP3: 08B10001 BCP4: 846C7888 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini110908-01.dmp C:\Users\Roy.T\AppData\Local\Temp\WER-41340-0.sysdata.xml C:\Users\Roy.T\AppData\Local\Temp\WERDDD0.tmp.version.txt Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409 אחריי שעברתי על הנעוץ שיש באתר הורדתי והתקנתי את הDU…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קניתי מחשב מדיה סנטר מובנה בivory. זה המפרט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6922 המחשב הגיע עם מערכת uefi במקום bios. ניסיתי להתקין כבר כמה מערכות הפעלה דרף usb: 1. אובונטו 2. windows 8.1 3. windows 7 אובונטו הצליח להתקין אבל לאחר ההתקנה והפעלת המחשב מחדש, קפצה הודעה שעלי להיכנס לתפריט בuefi ולהגדיר במסך הboot הגדרות שונות מכיוון שמשהו מונע מהחומרה להיטען כלומר מההארד דיסק החדש שלי, wtf??? עם ווינדוס אני בכלל לא מצליח להתקין ונתקע בשלב יצירת הpartitions, עברתי שם כבר דרך הcmd והשתמשתי בdiskpart על מנת לבחור את הדיסק שלי, לנקות אותו ולהפוך אותו לgpt אני כבר אובד עצות, למישהו יש מושג???? אני רק רוצה שמשהו יעבוד, כבר לא אכפת לי איזו מערכת הפעלה זו תהיה. תודה!

• 22 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. Started by nicirnTAL,

אני יודע שצריך להוריד פאטץ' בשביל לראות JAVA בXP, אבל אני לא יודע מאיפה להוריד?!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by שמנואל,

אהלן. לא היה כפתור אחד שלא לחצתי עליו באתחול - אבל אני לא מוצא את התפריט לכניסה למצב בטוח. זה יכול להיות ? במקרה הצלחתי להכנס לרשימת הדרייברים כדי לבצע BOOT - האם זה קשור ? האם יש מישהו שראה כבר מקרים כאלו ויתן לי עצה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eliemail,

היי יש לי מערכת הפעלה windows 98 se ,וכל האייקונים בשולחן העבודה מופיעים גדולים, הדבר משפיע על כל חלון שאני פותח גם כן, באינטרנט כל התצוגה גדלה באופן משמעותי, ניסיתי לשנות רזולוציה אך לשווא (כעת זה 640 על 480 pixles ) אשמח לעזרתכם המהירה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  19. Started by m0tek,

אני על P4 1500 , 512 RDRAM מחשב יחסית חזק.. הרצתי XP בעבר..אבל אחריי הקריסה של ה HD חזרתי ל 2K הנאמן.. האם 2K "קל" יותר מXP? מה מביניהם עדיף למשחקים והאם זה משמעותי? וה FINAL LINE כדאי לעשות UPGARDE? כי אין לי כוח להתקין מחדש 30 ג'יגה.. תודה!

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by talulush,

אהלן, כבר מספר ימים מנסה להעתיק חומרים שנמצאים על מספר תקליטורי dvd לwindows 10 אך ללא הצלחה. troubleshoter מוצא שתי בעיות : 1)hevc codec not installed 2)cant play 4k videos הורדתי אפליקציה שנקראת hevc extensions אך עדיין המחשב לא מזהה או מגיב לדיסקים שאני מכניסה . מישהו יכול או יודע לאמר לי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בבקשה?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  21. הכותרת עושה עוול לשאלה... יש לי מחשב נייד (Dell Studio XPS 13) שמחובר באופן קבוע אצלי בבית למקלדת\עכבר ומסך (LG W2220P חדש ) המחשב יושב "סגור" (המכסה סגור) על השולחן בצד. במצב הנ"ל ווינדוס מזהה רק את המסך החיצוני ואוטומטית שם רזולוציה מתאימה וכו'. לפעמים אני "פותח" את המכסה של המחשב - על מנת להוציא דיסק, לדבר בסקייפ (בשביל המיקרופון) וכו'. כאשר אני "פותח" את המחשב, המסך של הנייד נדלק, ווינדוס מזהה את שניהם ואוטומטית עושה Duplicate Display ומוריד את הרזולוציה לרמה נוראית על המסך החיצוני... אני מסוגל להיכנס להגדרות ולהגיד לו "Show desktop only on display 2" מה שפותר את הבעיה. הבעיה היא כמובן שברגע שאני "סוגר" את המחשב ווינדוס מזהה שוב מסך אחד ופעם הבאה שאני אפתח אותו…

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  22. אני מדבר על אפשרות ליצור דיסק התקנה\IMAGE שפשוט יועתק יחד עם התקנה מלאה של וינדוס, ותוכנות ועידכונים, ללא דרייברים (פלטפורמות שונות), איך אני מתחיל ליצור דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Stastyle,

אהלן! לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה מוזרה. זה התחיל אחרי שהתקנתי וינדוס 8.1 (מקורי). בכל פעם שאני מעלה משהו (וידאו ליוטיוב, קבצים לדרופבוקס וכו') - אני לא יכול להשתמש באינטרנט כלל - לא להעלות משהו במקביל ולא לצפות בדפי אינטרנט. הכרום מראה את התמונה עם הדינוזאור כשיש בעיה באינטרנט, אבל הקבצים כן מועלים. כאשר ההעלאה מסתיימת, האינטרנט חוזר לעבוד כרגיל. כאילו ההעלאה "סותם" את רוחב הפס לשני הכיוונים. רעיונות לאיך לפתור את זה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. אהלן, מישהו יודע אם (ואיך) אפשר לשנות את הנתיב של המחיצה "document and settings" בחלונות XP (או מחיצת USERS בויסטה). הרעיון הוא שאני רוצה להשתמש בבכל הדברים כמו "המסמכים שלי" "התמונות שלי", "הסרטים שלי" וכו', אבל אני לא רוצה שהם ימלאו לי את הכוננן הראשי שעליו יש לי את המערכת הפעלה. לכן אני רוצה לדעת איפה משנים את ההגדרות שהמערכת הפעלה תדע לחפש את "המסמכים שלי" במיקום אחר (כונן D לדוגמא). תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  25. תאריך היעד לסיום התמיכה ב-Windows 10 מתקרב, ומייקרוסופט נאבקת להעביר משתמשים ל-Windows 11 למרות מכשולים טכניים ותדמיתייםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.