עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם . אז ככה כשאני מנסה להיכנס למחשב שלי\המסכים שלי\ CONTROL PANEL . קיצר כל מה שקשור לזה אז מופיעה לי ההודעה תשלח\אל תשלח . איך אני יכול לסדר את זה ?.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Zeev86,

אהלן. לא הייתה לי התקנה אחרת על הUSB אז שפכתי לשם WIN7 PRO 64BIT (וכי זה היה עם כל העדכונים) למחשב מאוד ישן - Athlon 5000+ 2.4 GHz עם 1 ג'יגה זיכרון. האם מערכת ההפעלה תעבוד רגיל כמו 32 ביט? והאם בכלל זה רעיון טוב להתקין מערכת הפעלה כזאת על מחשב ישן כל כך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by War-Hammer,

כבר שיגע אותי הביל גייטס הזה! 5 פעמים עשיתי פורמט והתקנתי מחדש ווינדוס ב 4 ימים האחרונים (!) בגלל הבעיה הזאת: כל פעם שאני נכנס לאתר Windos Update ומבקש שיסרוק לעדכונים הוא מתחיל ב 0% ואז מייד קופץ ל 100% ומציג את הדף הזה:

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by 114508534,

היי אני רוצה למחוק איזה משהו מהרגיסטרי בחלונות ויסטה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך לעשות את זה תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. פתאום לא מצליח. כל פעם אומר שהוא בודק ומודיע על בדיקה בתכלס כלום כאשר אני רוצה לדעת מה הותקן . אין תגובה חוץ מזה הכל עובד פיקס

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by zoyaniv,

שלום בימים האחרונים מופיעה לי די הרבה השגיאה של מניעת מנת ביצועים, עד ללפני כמה ימים מעולם לא נתקלתי בתקלה הזו. אין לי מושג איזו תוכנה גורמת לשגיאה המלווה גם בשימוש מוגבר במעבד והאטה כללית של המחשב גם אני לא יודע איך אפשר לבדוק את גורם לתקלה. אני אשמח לעזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Moty_p,

ב - Windows 2003 Server Enterprise יש אפשרות ל - DNS לא שאני ממש יודע אפילו מזה DNS אני יודע שזה כל הכתובות שזה ממיר כתובת ל IP לדוגמה: www.melonportal.co.il = 213.8.161.147 אבל אם תכנסו לאיפי הזה זה לא יכניס אותכם לאתר כמו שאתם גולשים לאתר על ידי הכתובת שלו הכיצד? עכשיו אני שואל שאלה חשובה מאוד! אני בונה אתר לצבא, זה יהיה ברשת הפנימית LAN בצבא, לא החיצונית WAN איך אני עושה שאם לדוגמה אני גולש לכתובת הזאת: http://huliat-ashdod.co.il http://www.huliat-ashdod.co.il זה יפנה אותי לכתובת הזאת: 223.16.234.123 http://223.16.234.123 שזה לדוגמה האיפי החיצוני של המחשב השרת בצבא שבו מאוכסן האתר או לכתובת הזאת: http://223.16.234.123/Hulia-WebSite ? תודה ענקית לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by idanpc,

מפרט מחשב:לחצ פה!!! אז ככה לפעמים אחרי שאני משחק משחקים "כבדים" מופיע לי אזהרה כזו "VIRTUAL MEMORY LOW" היה רשום עוד הרבה דברים אבל אתם בטח מכירים את הבעיה אם לא אז כשזה יקרה לי עוד הפעם אני יצלם את זה ויעלה את זה לפה. בוונינדוס יש אפשרות להעלות\להוריד את הזכרון של זה אבל יש שם כמה דברים שצריך לעשות ואני לא יודע איך ומה לעשות. חברי הנחמדים אולי אתם יכולים לעזור לי גם הפעם :lol: עידן אשכנזי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. http://leelusoft.blogspot.com/2009/10/xp-quick-fix-plus.html אפשר לראות בתמונה את כל התקלות שהיא יודעת לסדר. לחילופין, אפשר להתקין מערכת הפעלה חדשה יותר שבה אין את הבעיות האלה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by digitalseeker,

יש לי שתי צרות כרגע. האחת - אני לא יכול להפעיל את "מנהל המשימות" גם שאני לוחץ קליק ימני על הTASK BAR אז הוא מסומן באפור. השנייה הWINDOWS מתריע לי ש"שירות מערכת האבטחה" שלי לא עובד וכשאני לוחץ הפעל הוא לא מפעיל. יש לי NAV פעיל ומעודכן. וגם בProccess Explorer אני לא יכול לעשות SHUT לדברים זה גם מסומן אפור. HELP

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by MasterDK,

יש לי windowx XP professional באנגלית האם ניתן לשנות שפה לעיבדית נגיד או שאני צריך לקנות windowx XP professional בעיברית? עריכה כשאני מתכוון "לשנות שפה" הכוונה היא שבמקום START יהיה רשום "התחל" במקום XONTROL PANEL "לוח בקרה" וכו'

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הי, תיקיית התמונות שלי (10 גיגה) הייתה ממויינת לא רע. כל חיבור של המצלמה יצר תיקייה חדשה לפי תאריך. אבל היו לי עשרות כאלו אז רציתי לעשות קצת סדר. טעות!!!!! העתקתי בטעות את כל התמונות לתיקיית השורש. עכשיו אני רוצה למיין חזרה ויש לי בעייה. קודם כל אני רואה את תאריך הקובץ כתאריך ההעתקה כך שאני לא יכול למיין לפי תאריך. חוץ מזה 10K קבצים בתיקייה אחת - קשה לאקספלורר להציג... יש לציין שבפיקסה אם אני נכנס לתצוגת TIMELINE הכל מסודר יפה אבל אי אפשר מהתצוגה הזו להעביר לתיקיות אחרות. ניסיתי להריץ איזה XCOPY עם תיחום תאריך וזה לא עבד יפה. בטח יש למישהו רעיון שלא חשבתי עליו בגלל היאוש :-[ כעקרון אם היה כלי אוטומאטי שמעתיק לתיקיות לפי חודשים (כל מרץ 2010 לתיקייה חדשה, כל א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום. איך אני מבטל את הרקע לכיתוב של האייקונים בשולחן העבודה ב-XP, פשוט שיהיה שקוף. נכנסתי ל: המחשב שלי ->מאפיינים->מתקדם->ביצועים->הגדרות והוספתי V ב"השתמש בצלליות" אבל זה לא עובד. אח"כ מישהו אמר לי להוסיף חזרה את הV ולבטל נעילת סרגל כלים (מה הקשר...) אבל עדיין אותו הדבר... האם אין ברגיסטרי אפשרות שינוי כזו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by position,

התקנתי לאחרונה windows 7 והעברתי חומר שגיביתי ממחשב אחר. חלק מהחומר מכיל קבצים מוסתרים, ואני לא מוצא את המקום בו מורים למחשב להציג קבצים נסתרים (מה שהיה באפשרויות תיקייה בXP) כיצד ניתן לראות קבצים מוסתרים בווינדוס 7? תודה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by bronco,

לאחר ששיניתי את רזולוציית המסך למצב האופטימאלי שלו האייקונים על סרגל המועדפים הפכו כל כך קטנים שצריך זכוכית מגדלת של שען חירש כדי לראות אותם האם יש דרך להגדיל את האייקונים על סרגל המועדפים ללא קשר להגדלת ה DPI הכללי של המחשב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by matizami,

קראתי בדביק על תיקון קבצי מערכת בויסטה ע"י הרצת הפקודה sfc /scannow. לאחר סיום, היה כתוב שהוא מצא שגיאה ויתקן אותה אחרי ריסט. האם אחרי הריסט אני צריך עדיין להשאיר את הדיסק של הוינדוס בפנים, כלומר בוט מהדיסק, או להוציא את הדיסק ולעשות ריסט רגיל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by lital1,

התקנתי ויסטה אולטימייט ואני לא מצליחה לבצע את הפונקציה של "עבור בין חלונות"....(כשהחלונות מסודרים אחד אחרי השני במעין תלת מימד)..... למישהו יש הצעה???

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום כל יום ברגע בו השעון הופך ל00:00 המחשב נתקע לשניה, כאילו שהוא מבצע איזשהו תהליך בעל חשיבות גבוהה לעומת שאר התהליכים שפועלים באותו זמן. זה קורה למשך כשניה ולאחר מכן הכל חוזר לעבוד כרגיל. ניסיתי להזיז את השעון אחורה ל23:59 ולחכות, אבל אז אין שום תקיעה. זה קורה רק לפי שעה מסונכרנת. השעון מכוון להסתנכרן אוטומטית. חשוב לציין שלפני יומיים התקנתי את וינדוס 7 מחדש והבעיה לא נעלמה. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Goat17,

שלום לכולם יש משהו קטן שאני רוצה לעשות עם המחשב שלי ואני מקווה שתוכלו ליעץ לי איך עדיף לעשות את זה.. במחשב שלי יש שלוש דיסקים קשיחים על אחד מותקן W7 על השני W2008R2 והשלישי שמור לאחסון מה שאני רוצה לעשות זה להתקין גם XP לתמיכה לתוכנות שלא עובדות לי על 7 כעיקרון מוגדר לי היום דואל בוט בין ה7 ל2008 שעובד יופי, מה שאני רוצה זה אם להתקין את הXP על הדיסק שעליו מותקנת אחת ממערכות ההפעלה רצוי בלי לפרמט אף אחת מהן.. יש לי כלי שמשנה את גודל המחיצה ככה שזאת לא הבעיה שלי מה שאני רוצה זה שיהיה לי מסך בחירה לפני העליה של המערכת הפעלה כמו שיש לי היום רק שיכלול גם את הXP המערכת הפעלה שאני יכול לפרמט זאת ה2008 ואז להתקין עליה את הXP ואחר כך 2008 שוב מה שכן איך אני אגרום להן להופיע במסך ב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shloosh,

היי לכולם, אני מתכנן להיכנס לתחום הרשתות ואני מעוניין לקנות לפטופ חדש ולהתקין עליו ווינדוס סרבר 2012 החדש שיגע או 2008 R2. האם הדבר אמור להיות בעייתי?? מבחינת דרייברים וכו'? אם כן האם יש לפטופים שמיועדים במיוחד למערכת של הסרברים? וגם אם במקרה מישהו יודע למרות שזה לא הפורום - אם יהיה אפשרי להתקין גם UBUNTU SERVER על אותו לפטופ.? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יכול להוריד מהאתר של מוקרוסופט: http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3-19990518/cabpool/windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu_a2ca583dedcd86837796111a632efa29a23f4cc0.exe

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום רב, כאשר אני במנהל המשימות ותוכנות\תהליכים רצים ברקע, יש הרי באפשרותי לבחור שלדוגמא לתוכנה X תהיה הגדרת עדיפות : רגילה\מעל רגילה\גבוהה וכו'... ברצוני לתת לתוכנה X עדיפות גבוהה ושהדבר ישאר קבוע בכל פעם שאני מפעיל את התוכנה ולא שבכל הפעלה של התוכנה יהיה עלי לבצע זאת ידנית. כיצד עושים זאת דרך מערכת ההפעלה (vista) כאשר בתוכנה X עצמה אין הגדרה לכך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. כשניסיתי להתקין את הגירסאות האלו: WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe WindowsXP-KB936929-SP3-x86-HEB.exe (קבצים בודדים) הוא מראה לי את השגיאה הזאתי: וכשניסיתי להתקין את הגירסה הזאת: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e&DisplayLang=he (תיקייה שלמה) הוא אמר לי שהשפה של המערכת הפעלה לא מתאימה לשפת העידכון עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ב win7 גודל כונן c הוא 70gb אך סך כל התיקיות הוא 40gb איפה יתר 30gb ? מצורפים גדלי התיקיות והגדרות תיקיה בלוח הבקרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ohadaridan13,

יש לי בעיה, האיקונים על שולחן העבודה נעלמו לי ושאני עושה גם קליק ימני על שולחן עבודה אין אפשרויות. יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים