Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום ! יש לי ווינדוס XP (ללא SP1) באנגלית וכאשר הוא טוען פתאום מופיע מסך כחול וכתוב UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME ניסיתי Last known good configuration ואממ safe mode שניהם לא עובדים , למישהו יש מושג איך לסדר את זה ? ובגלל מה זה אמור להיגרם ? לפני זה הגדרתי כמה דברים ב-Customizer XP וב-XP Anti-Spy וכשעישתי ריסט המחשב הודיע שחסר לו זכרון וירטואלי והכל נתקע עשיתי ריסט ואז זה קרה..... אשמח לקבל תגובות, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הXP הישן שלי לא עובד התקנתי שוב XP ולא מחקתי את הישן השאלה היא איפה אני מוצא את כל האי מיילים הישנים שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לעפמים שאני גולש אז מופיעה לי הודעה שאני לא בדיוק זוכר מה היא אומרת , יש לי בחירה בין no ל yes , אם אני עושה yes אז נפתחת לי תוכנה אחרת , שאני סוגר אותה החלון של האקספלורר נסגר לי , שאני עושה no לא קורה שום דבר מה זאת הבעיה הזאת? איך אפשר להפתר ממנה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו יש איזשהו הבדל בין גרסת ה-RTM 7600 שחולקה ליצרניות לבין הגירסא שהושקה לחנויות ב-22 באוקטובר?? אני מדבר על גרסאת האולימיט. תודה לעונים..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה די פשוט, פשוט לא יצא לי להתנסות בזה לפני.. קניתי מחשב ואני צריך להתקין עליו ווינדוס, הורדתי ווינדוס 7 בקובץ ISO, עכשיו מספיק להעביר אותו לUSB ולהכניס למחשב וזה מתקין או שצריך להכניס עוד משו או לעשות עוד פעולה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בזמן האחרון שוב חוזר לי איזה באג מעצבן, כל פעם השורה למטה היכן שנמצא התחל מתחרבשת, האייקונים ליד ההתחל פשוט משנים את עצמם לאייקון לא קשור בכלל, כמו ICQ לאייקון של Titan quest, Show desktop לווינאמפ בכלל. מעצבן בטירוף, כל פעם אני משנה ידנית וזה חוזר. יש פתרון? מישהו מכיר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי לא מזמן את המחשב הניד שהזמני. התבצע התקנה אוט', מופיע לי: כונן C תחולה 196G כונן D תחולה 2.06G [Recovery] איך לעזעזל אני מתקי שC יהיה הוינדוס + הרקוברי. D שאר הקשקושים. מה זה הטמטום בזה לדחוף את כל המיד [סרטים,מוסיקה,משחקים וכו'] יחד עם הוינדוס.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדכון חדש שיצא היום, http://support.microsoft.com/kb/2603229 On a computer that is running a 64-bit version of Windows 7 or of Windows Server 2008 R2, the values of the following registry entries are incorrect:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOrganizationHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOwnerHowever, the values of the 64-bit versions of these registry entries are correct. Note This issue may cause 32-bit applications on the computer to display incorrect license information. אז אם הבנתי נכון לערוך ברג'יסטטרי יש גרסה ב64 וגרסה ב32 והגרסה של ה32 לא מכילה את אותו הנתו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי מותקנים שני דיסקים פיזיים. דיסק ראשון מחולק לשניים - E, H כאשר על E בעבר היה מותקן WINDOWS XP וכרגע ריק ו - H הוא הדיסק ממנו עושה המחשב BOOT. דיסק שני מחולק למספר PARTITIONS, כאשר ב - C מותקן WINDOWS XP SP2 אני רוצה לבטל את H, ולגרום לכך שהמחשב יעשה BOOT מ - C. בדקתי, וב - C אין את קבצי ה- SYSTEM כמו command.com ועוד ולכן לא ניתן לבצע ממנו BOOT. מה אני צריך לעשות כדי לבצע BOOT מ-C? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דף הבית שלי הוא walla כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט או נכנס לוואלה עולה לי האתר הזה : http://www.safetyhomepage.com/ ורשום שיש לי וירוס אבל נראה לי שהאתר הזה הוא הוירוס הרצתי סריקה של Ad-Aware ו- NOD32 ד"א NOD32 גם מוחק את הוירוסים שהוא מוצא ? כי אחרתי שעשיתי סריקה והוא מצא כמה ויורסים עשיתי שוב בדיקה והוא מצא את אותם קבצים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את windows xp בקובץ winxp.iso, ואני צורב אותו עם nero or fireburner. וכשאני מתקין את המערכת אני משתמש בשש דיסקטים לאתחול. השאלה שלי היא איך אני מכין bootable wndows xp cd, כלומר שלא אצטרך את השישה דיסקטים אלא שהוא יתקין ישר מה-CD. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם כאשר אני לוחץ על SHIFT+ALT השמאלי המחשב הופך לי שפות אבל כאשר אני לוחץ על SHIFT+ALT הימני הוא תוקע לי את מקש הCTRL מה הקשר? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש על מחשב אחד תקיה משותפת ברשת במחשב השני ממופה כונן רשת לתקיה הזאת שנכנסים לתקיה מהמחשב השני רואים את הקבצים באפור (תמונה מצורפת) אי אפשר לפתוח אותם גם חלק שמופיעים עם סימן ירוק לידי אותם כן אפשר לפתוח מה זה? מאיפה זה הגיע? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פיתום דברים רגילים הפסיקו להיפתח אצלי ומופיע לי הארור שבתמונה במקרה הזה זה מופיע כשאני מנסה למחוק היסטוריה באקספלורר במקרה אחר כשאני מנסה לעשות rar לכמה קבצים הוא לא נותן לי לפתוח winrar (סימון בכפתור ימני וקיבוץ קבצים) אבל אם אני פותח ראר בצורה ידנית זה כן עובד. או כשאני מחבר את הnokia שלי למחשב זה גם מופיע הדראק הזה בדקתי באינטרנט אבל הביאו פתרונות לא מתאימים לי אולי מישו פה מכיר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר ששיניתי את רזולוציית המסך למצב האופטימאלי שלו האייקונים על סרגל המועדפים הפכו כל כך קטנים שצריך זכוכית מגדלת של שען חירש כדי לראות אותם האם יש דרך להגדיל את האייקונים על סרגל המועדפים ללא קשר להגדלת ה DPI הכללי של המחשב
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד HP ProBook 4530s 64bit מזה כשנה. נתוני המחשב די טובים: i7, 8giga ddr3, מאיץ גרפי AMD RADEON 1 giga, על פניו אמור להיות סבבה. אממה, המחשב הגיע עם וינדוס 7 וכל תוכנות HP האפשריות שיש בעולם! המחשב זחל! לאחרונה, כסטודנט, קיבלתי וינדוס 8 והתקנתי - עובד מצוין! המחשב מהיר והכל טוב! (כמעט)... מופיע לי במנהל התקנים 5 רכיבי חומרה שלמעט אחד (AMD RADEON) אני לא מצליח לזהות (ראו תמונה). נכנסתי לדף המחשב הספציפי הזה ב http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=ie&prodNameId=5060884&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4132 והורדתי מספר דרייברים. מה להתק…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך משנים את הצבע הזה? לא מצאתי פשוט אחרי חיפוש מעמיק...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והוא רושם לי שחסר קובץ עכשיו יש לי xp pro באנגלית והורדתי כמה וינדוסים כבר וכולם נתקעים לי בשלב השני שהוא אומר לי שחסר משהו לוינדוס דרייבר משהו ואני יודע שצריך אותו וינדוס או מקורי ועכשיו יש לי גם וינדוס XP Home Edition מקורי ושהכנסתי אותו הוא עבר לי את השלב שכולם נתקעו בו אבל לא המשכתי איתו כי אני מפחד שלא יצליח וימחק לי את הקבצים ורציתי לשאול אם אני יכול להמשיך איתו או שזה לא יצליח לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר שנה שהנושא הזה משגע אותי. היה אפשר לצפות שמפתחי תוכנות ומשחקים יבדקו את העניין לפני שהם מוציאים תוכנה, או לפחות שיתקנו את זה בהמשך עם PATCH. הנה רשימה קצרה של תוכנות ומשחקים שעושים עם זה בעיות. יש עוד הרבה, אבל אלו הכי מעצבנים אותי לאחרונה (ובכלל), והם טריים אצלי בראש. STARCRAFT 2: העכבר לא זז, או לא זז בהתאם לרזולוציה. WINAMP: חלונות התוכנה קופצות לכל הרוחות כשגוררים אותם. SPLASH PRO: כפתורי התוכנה לא מגיבים בחלון אחרי שהתוכנה היתה במסך מלא. הפיתרון לכולם זה להחזיר את הויזואליות בוינדוס חזרה ל100%, אבל אז לא רואים כלום מהמרחק שאני עובד רוב הזמן. זה מאוד מעצבן לשנות את ההגדרה ואז לעשות RELOG כדי לשנות ל100% ושוב ל150% כל פעם שאני רוצה להריץ משחק או תוכנה. למה ?!?!?! ל…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל הסיטואציה מתרחשת על מחשב בודד מקומי. במחשב מסוים יש שני משתמשים מקומיים. אחד Administrator עם סיסמא, והשני X שהוא user רגיל בעל הרשאות מוגבלות. אני צריך שלמשתמש X יהיו הרשאות גישה והרשאות מנהל על תוכנה מסויימת. איך אני מגדיר את משתמש X , כך שבעת ההפעלה של התוכנה המסויימת הוא יפעיל אותה עם הרשאות של Administrator ולבטל את הצורך בלהקליד את סיסמת ה- Admin בזמן הרצת התוכנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי עם המחשב נייד שלי את הסיריאל של "ביסנס" (רציתי פרימיום :-\) ורציתי לדעת אם יש הבדלים בין שאר סוגי הויסטות לבין הגרסא הזאת בתמיכה של המשחקים... אני משאר שה"אולטימייט" היא הכי טובה אבל הכוונה שלי היא: האם זה ממש משנה אם יש לך ויסטה כזה או אחר בהתחשב בביצועי המשחק? (אני יודע שיש בין כולם שוני בתכונות, למשל שבבייסיק אין מדייה סנטר ודברים כאלה. אבל זה ממש לא מעניין אותי, אני רוצה רק לדעת את ההבדלים בין ביצועי המשחקים (אם יש...)) תודה מראש, ומצטער אם הייתי קצת לא ברור.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה עדיין עובד סבבה? הוא לא משחק במחשב..
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי יותר מ30 שנה, וויליאם ה. גייטס השלישי מודיע על התאריך בו יעזוב את החברה אותה הקים ביולי 2008. אמנם הוא ישאר כיו"ר לגבי עניינים ספציפיים אך לא יעבוד שם יורת על בסיס יום יומי. פתחתי דיון בו נוכל לדון על "האיש ופועלו". http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2885 אתם מוזמנים להגיב.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העתקי את מחיצת המערכת מכונן 80GB לכונן 500GB (יWIN7) היו לי בהתחלה קצת בעיות עם הBOOT - שהוא העלה את הWIN מכונן הישן ולא את החדש אבל אחרי קצת התעסקויות (EasyBCD) הצלחתי לסדר את זה הבעיה היחידה שנשארה עכשיו, זה שקבצי הBOOT עדיין על הדיסק הישן ולכן אני לא יכול לנתק אותו (כרגע יש Dual boot). ועוד בעיה, הדגל של המערכת הפעלה נמצא על הכונן הישן (80GB) ולא החדש (500GB) זאת אומרת שאם אני נכנס ל '%systemdrive%' זה נכנס לJ:/ (הדיסק הישן) במקום החדש C:/ (וזה גורם להמון בעיות) מצורפות שתי תמונות מסך שממחישות את הבעיה אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לגולשים היקרים! כרגע מותקנת אצלי גרסה 64 BIT ומאז שהתקנתי אותה האפשריות "צריכת חשמל" לא עובדת כלומר:זה ניתן להגדרה אך לא פועל. 1.בגרסה 32 שהיה לי לפני כן זה פעל כרגיל. 2.האם זה קורה גם אצליכם או שזה רק אצלי? תודה רבה לכם!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-