Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
או שרצוי יותר ? נניח רק ווינדואוס ואולי כמה תוכנות קטנות של הלוח אם/כרטיס מסל כולל כל הUPDATES שיהיו וזה.. תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי המחשב שלי בן כחצי שנה ופועל מעולה וחלק אני אפילו מקפיד לעשות לו ניקוי בכוננים ומנקה אותו מאבק כל כמה חודשים עכשיו, כל הזמן ווינדוס מקפיץ לי הודעה (צרפתי תמונה) שהמחשב מתקשה להריץ את ממשק ה-aero של WIN7 עקב חוסר של משאבים וכל פעם שאני מבטל את ההודעה הזו או בוחר באופציה שהוא לא יזכיר לי אותה היא מופיעה מחדש בסופו של דבר מישהו יכול להגיד לי מה מקור הבעיה פה? או איך לסדר אותה? תודה לעונים מפרט: מעבד: i7-2600 RAM: 12GB 1600Mhz כ. מסך: Gigabyte GTX560 TI OC [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב. אני רוצה להחזיר את התוכנות שהיו לי, ויש תוכנות שהוא לא נותן לי להתקין למשל: Acrobat Reader Office 2003 QuickTime Alcohol 120% ועוד כל מיני. הוא נותן לי הודעת שגיאה כשאני מפעיל את הקובץ: windows installation package could not be opened... אני חושב שזה משהו שקשור ל Windosw Installer הורדתי מהאתר של MIcrosoft, ועדיין הבעיה קיימת. בפעם הקודמת שפירמטתי הכל היה בסדר. Windows XP SP2 - חוקי. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יוצא ג'יבריש כזה. מה אני עושה? התקנתי עברית כבר...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, כשאני לוחץ על תיקייה כלשהי או נכנס לאינטרנט אקספלורר קודם כל, התיקיות עולות לשנייה ונסגרות לבד, והאינטרנט אקספלורר לא עולה .. מופיע באינטרנט רק מסך לבן.. רק הכרום עולה אצלי.. *לאחר העדכון שהווינדוס ביקש לעשות .. העדכונים הזמינים .. עשיתי .. ואז זה עשה הפעלה מחדש והתקין ואז העלה את המחשב.. ואני לא יכול פתוח תיקיות. הן מופיעות לשנייה ונסגרות .. תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי יותר מ30 שנה, וויליאם ה. גייטס השלישי מודיע על התאריך בו יעזוב את החברה אותה הקים ביולי 2008. אמנם הוא ישאר כיו"ר לגבי עניינים ספציפיים אך לא יעבוד שם יורת על בסיס יום יומי. פתחתי דיון בו נוכל לדון על "האיש ופועלו". http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2885 אתם מוזמנים להגיב.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. משום מה נעלם לי המסך הזה. לא רואים כלום כאשר המחשב עולה, והדבר הראשון שכן רואים זה המסך של ה LOGIN לביחרת המשתמשים ! ניסיתי גם להחליף את סכימת ה BOOT (קובץ אחר) אולם הבעיה עדיין קיימת ! האם למישהו יש מושג לאן זה נעלם ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני שואל את זה במקום הנכון. התקנתי היום תוכנת הורדות ולאחר שהגדרתי את התיקיית יעד להורדות בהגדרות, התוכנה פשוט הוציאה את כל הקבצים שהיו קיימים כבר בתת-תיקיות של התיקייה אל התיקייה עצמה ויצרה בלאגן מטורף. התיקייה המדוברת היא תיקייה של בערך 70 ג'יגה עם מיליון קבצים מכל הסוגים ולכן רציתי לשאול האם קיימת איזושהי דרך להחזיר את הקבצים אל התיקיות המקוריות שלהן כמו שהם היו (מלבד לעשות זאת ידנית כמובן, שאלוהים יודע כמה זמן ייקח לי לעשות את זה...). תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפתוח את מנהל המשימות (alt+ctrl+del) ומשום מה הווינדווס מעלה לי הודעה מוזרה שאומרת "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" אני הadministrator של המחשב ולא עשיתי כלום שיגרום לזה מישהו יודע איך לסדר? תודה מראש ניר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי Wendows 8 enterprise מישהו יודע האם אני זכאי לשידרוג לווינדוס 10? תודה לכם. והמשך יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , משום מה פתאום נעלמו לי אייקונים של מלא קבצים כמו : כל סוגי office למיניהם , pdf , האייקון של ה מסנג'ר ועוד.. מה שמוזר שיש מלא אייקונים שלא נעלמו כמו אייקונים של MP3 , וידאו , תמונות ועוד רבים נוספים. מישהו מכיר את הבעיה? יש פתרון? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש משהו קטן שאני רוצה לעשות עם המחשב שלי ואני מקווה שתוכלו ליעץ לי איך עדיף לעשות את זה.. במחשב שלי יש שלוש דיסקים קשיחים על אחד מותקן W7 על השני W2008R2 והשלישי שמור לאחסון מה שאני רוצה לעשות זה להתקין גם XP לתמיכה לתוכנות שלא עובדות לי על 7 כעיקרון מוגדר לי היום דואל בוט בין ה7 ל2008 שעובד יופי, מה שאני רוצה זה אם להתקין את הXP על הדיסק שעליו מותקנת אחת ממערכות ההפעלה רצוי בלי לפרמט אף אחת מהן.. יש לי כלי שמשנה את גודל המחיצה ככה שזאת לא הבעיה שלי מה שאני רוצה זה שיהיה לי מסך בחירה לפני העליה של המערכת הפעלה כמו שיש לי היום רק שיכלול גם את הXP המערכת הפעלה שאני יכול לפרמט זאת ה2008 ואז להתקין עליה את הXP ואחר כך 2008 שוב מה שכן איך אני אגרום להן להופיע במסך ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה windows 7 והעברתי חומר שגיביתי ממחשב אחר. חלק מהחומר מכיל קבצים מוסתרים, ואני לא מוצא את המקום בו מורים למחשב להציג קבצים נסתרים (מה שהיה באפשרויות תיקייה בXP) כיצד ניתן לראות קבצים מוסתרים בווינדוס 7? תודה לעוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מקניתי מחשב ניד חדש כאשר מותן עליו WIN VISA אך ברצוני לפרמט אותו ולהחליף לXP אך לא קיבלתי דרייבים(יכול ליות שדודה שלי פספסה דיסק שהביא אותו מחול) ורציתי לדעת איזה מהדרייבים שפה אני צריך להוריד/ שיש דרייבר גלובלי שמתקין את כולם....(אם אלה לא הדרייברים אז בבקשה תביאו לי אותם) http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5100.html תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה שמשעמם קצת למייקרוסופט, והם הוציאו גרסה חדשה ל-SP1. בחדשה פה באתר אמרו שאין שיפור ממש רציני בגרסה הזאת. והמחשב שלי כרגע עובד בסדר, אני לא רוצה שזה יהרוס לי משהו ואז אני אהייה חייב לפרמט. אז האם זה הורס משהו? האם זה עוזר מאוד? או כמו בכותרת: להתקין, או לא להתקין? זאת השאלה...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי אותו על חשבון NORTON (עשה בעיות והתנגשויות עם סקריפטים באקספלודר), יש האטה באתחול המחשב ו"טחינת" ההארד-דיסק בעליית המחשב. כמו כן שאר היישומים עולים טיפה יותר לאט (זכרון? - כנראה שכן), הנה צרפתי לכם תמונה של המשאבים העובדים: סימנתי באדום את מה שקשור לדעתי ל-VShield. תקנו אותי אם אני טועה. כמו שאתם רואים כמעט שום יישום לא עובד ברקע ו/או ב-TRAY. אני שואל אם יש פתרון למצב, או לחלופין אנטי וירוס שלא בולס כ"כ הרבה זכרון ושכבד פחות, אף עם זאת אמין ? (וכאמור, כבר אמרתי לא לנורטון...) תודה וביי. נ.ב. התלבטתי באיזה פורום לכתוב את ההודעה : תוכנות (אבל זה משאבי חלונות..), תמיכה טכנית (זו תמיכה אך לא טכנית...). בקיצור הרגתם אותי- 700 פורומים, עד שהחלטתי איפה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דף הבית שלי הוא walla כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט או נכנס לוואלה עולה לי האתר הזה : http://www.safetyhomepage.com/ ורשום שיש לי וירוס אבל נראה לי שהאתר הזה הוא הוירוס הרצתי סריקה של Ad-Aware ו- NOD32 ד"א NOD32 גם מוחק את הוירוסים שהוא מוצא ? כי אחרתי שעשיתי סריקה והוא מצא כמה ויורסים עשיתי שוב בדיקה והוא מצא את אותם קבצים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה כשאני מנסה להיכנס למחשב שלי\המסכים שלי\ CONTROL PANEL . קיצר כל מה שקשור לזה אז מופיעה לי ההודעה תשלח\אל תשלח . איך אני יכול לסדר את זה ?.. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי חלונות 8 ורציתי האם יש טעם להתקין אנטי וירוס חיצוני (חשבתי לכיוון AVG) או שיש לווינדוס מערכת הגנה מובנית או משהו חינמי אחר של מיקרוסופט. אני לא מעוניין להעמיס הרבה תוכנות שיושבות בזיכרון, מה מומלץ להגנה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה עדיין עובד סבבה? הוא לא משחק במחשב..
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדכון חדש שיצא היום, http://support.microsoft.com/kb/2603229 On a computer that is running a 64-bit version of Windows 7 or of Windows Server 2008 R2, the values of the following registry entries are incorrect:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOrganizationHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOwnerHowever, the values of the 64-bit versions of these registry entries are correct. Note This issue may cause 32-bit applications on the computer to display incorrect license information. אז אם הבנתי נכון לערוך ברג'יסטטרי יש גרסה ב64 וגרסה ב32 והגרסה של ה32 לא מכילה את אותו הנתו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך קובץ התקנה לווינדוס 7 כולל פריצה שאני יכול להכניס לדיסק אונקי ולהתקין, האם מישהו יכול לעזור לי? ויש לי קובץ פאצ' לווינדוס xp, מה זה הקובץ הזה? ואיך אני משתמש איתו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי,אני משאר שזאת בעיית JAVA .. חלונות שאמורים להיפתח לא נפתחים ,האתר Gamer לא עולה לי עד הסוף,הוא נתקע באמצע הטעינה ונשאר ככה,בלי שום תוכן... מאיפה אני יכול להוריד התקני JAVA לדפדפן שלי (IE6)??? הדפדפן לא מבקש להוריד אוטומטית....
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. בעיקר אני עובדת עם VISUAL STUDIO - תוכנה לפיתוח תוכנה. איזו מערכת הפעלה כדאי WIN8 או WIN7 אני מבררת בחנויות כל אחד מושך אותי לכיוון אחר ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-