עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, אני וחבר הרכבנו מחשב חדש (המחשב של החבר) ונתקלנו בבעיה בהתקנת WIN7, ההתקנה היתה איטית מאוד - עברו כמה דקות עד שמסך בחירת השפות בהתקנת WIN7 עלה. ניסיתי להתקין 2 גרסאות של WIN 7 - גירסה של 32 ביט וגירסה של 64 ביט ובשניהם הבעיה חזרה (הגרסאות חוקיות מהאתר של מיקרוסופט). כאשר ניסית להריץ את הדיסקים במחשב שלי (פנטיום 4 3GHz ישן) ההתקנה היתה הרבה יותר מהירה - תוך מס' שניות הופיע חלון הגדרת השפות. ניסיתי גם להעלות את לינוקס אובונטו עם Live CD במחשב שהרכבנו וכאן לא הייתה בעיה והכל רץ יחסית חלק. אני חושב שהבעיה היא בהגדרות הביוס, מה ההגדרות שחשוב להגדיר בביוס לאחר הרכבת מחשב? אם יש לכם רעיון אחר מה יכולה להיות הבעיה אתם מוזמנים לשתף. החלקים במחשב שהורכב: לוח אם של אסרוק P45R2…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הווינדוס בעברית [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%a9%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f-%d7%94-spartan-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. <script src='http://img585.imageshack.us/shareable/?i=gvfvgfv.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם . אז ככה כשאני מנסה להיכנס למחשב שלי\המסכים שלי\ CONTROL PANEL . קיצר כל מה שקשור לזה אז מופיעה לי ההודעה תשלח\אל תשלח . איך אני יכול לסדר את זה ?.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בטעות במקום ללחוץ על רוקן עשיתי מחק איך אני מחזיר תסל מיחזור הזה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ב win7 גודל כונן c הוא 70gb אך סך כל התיקיות הוא 40gb איפה יתר 30gb ? מצורפים גדלי התיקיות והגדרות תיקיה בלוח הבקרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by matizami,

קראתי בדביק על תיקון קבצי מערכת בויסטה ע"י הרצת הפקודה sfc /scannow. לאחר סיום, היה כתוב שהוא מצא שגיאה ויתקן אותה אחרי ריסט. האם אחרי הריסט אני צריך עדיין להשאיר את הדיסק של הוינדוס בפנים, כלומר בוט מהדיסק, או להוציא את הדיסק ולעשות ריסט רגיל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי פחות ממאה מגה פנויים בכל אחד משלושת המחיצות במחשב וכל הזמן קופצים לי חלונות בשורת משימות המודיעים לי על כך, זה כבר בלתי נסבל, כיצד אני מבטל את קפיצת החלונות המודיעים על חוסר מקום? (אני משתמש ב-windows xp) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Moty_p,

ב - Windows 2003 Server Enterprise יש אפשרות ל - DNS לא שאני ממש יודע אפילו מזה DNS אני יודע שזה כל הכתובות שזה ממיר כתובת ל IP לדוגמה: www.melonportal.co.il = 213.8.161.147 אבל אם תכנסו לאיפי הזה זה לא יכניס אותכם לאתר כמו שאתם גולשים לאתר על ידי הכתובת שלו הכיצד? עכשיו אני שואל שאלה חשובה מאוד! אני בונה אתר לצבא, זה יהיה ברשת הפנימית LAN בצבא, לא החיצונית WAN איך אני עושה שאם לדוגמה אני גולש לכתובת הזאת: http://huliat-ashdod.co.il http://www.huliat-ashdod.co.il זה יפנה אותי לכתובת הזאת: 223.16.234.123 http://223.16.234.123 שזה לדוגמה האיפי החיצוני של המחשב השרת בצבא שבו מאוכסן האתר או לכתובת הזאת: http://223.16.234.123/Hulia-WebSite ? תודה ענקית לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תמונה שווה 1000 מילים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מנסה לפרמט דיסק קשיח דרך ניהול דיסקים רשום " אתמול " ולא קורה כלום נשאר ככה ולא זז , זה מעצבן למה זה ככה ?

13. Started by Yaniv_sosner,

קיבלתי אתמול שני מחשבים P1 ו P2.. לשניהם יש כרטיס זיכרון של 32MB.. ומהירות מעבד עוד לא בדקית.. יש מצב אני יכול להתקין אליהם windows XP..? ???

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by TheSlider,

שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי אני קונה בקרוב הרד דיסק חדש - מהיר יותר מהנוכחי שלי ורציתי לדעת אם אפשרי להעביר את המערכת אליו בלי להתקין מחדש ולאבד את כל ההגדרות הנוכחיות ... בכלל, זה יתן לי שיפור מורגש בביצועים אם אני יעשה את זה ? ( מהרד דיסק 5400 RPM ל 7200 עם זיכרון )

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by drbrain,

שלום רב אני עובד עם חלונות 7 ולפעמים אני מקבל את השגיאה הבאה אני מטפל בזה ע"י הסרת התוכנה והתקנה מחדש - זה לא פיתרון יעיל רציתי לשאול למה היא באה ואיך מטפלים בזה? שרון [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dnd_man,

שלום לכולם! ניסיתי להתקין לאחרונה חלונות 7 על המחשב הנוכחי שלי (מפרט קיים בפרטים). בתחילה, ניסיתי להפעיל את ההתקנה ישירות באמצעות boot מה-CD. ההתקנה עלתה קצת באיטיות, אבל לאחר מספר דקות הופיע מסך ההתקנה. לחיצה על install גרמה למחשב להיכנס למצב מוזר, בו המאוורר של כרטיס המסך פועל בעוצמה מלאה, המסך לא מציג כלום (שחור, אחרי הודעה שאיבד תקשורת עם המחשב), ושום כפתור לא מגיב מלבד reset/power שמכבה אותו (גם reset!). הדבר נראה לי מוזר, כיוון שהתעסקתי עם גרסה ישנה יותר של windows 7 (לא התקנתי עד הסוף) לפני, כשעוד היה לי כרטיס מסך ישן יותר (HD3870). יש לציין כי אותה גרסה לא עשתה לי בעיות אז, אבל עושה לי אותן בעיות בדיוק כעת. לאחר מכן, העתקתי את ההתקנה לכונן קשיח חיצוני, והתקנ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by A.Iniesta,

מאיפה אפשר לקנות רשיונות מקוריים לווינדוס 7 ו8 במחיר הכי זול? במידה וקונים כמות מסוימת המחיר יורד? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש עם הארד דיסק של 160 ג'יגה. אחרי שהתקנתי את הווינדווס ראיתי שיש לי על המחשב רק 127 ג'יגה. אני יודע שיצרניות-החומרה מפרשות מס ג'יגה כ 1000*1000*X במקום 1024*1024*X אבל לפי החישוב הזה היו אמורים להיות לי 157 גיגה ולא 127. ואכן, לפני שהתקנתי את הווינדווס באמת ראיתי שיש לי 157 ג'יגה בהארד דיסק, ופתאום אחרי שהתקנתי את הווינדווס יש לי רק 127. על המחשב התקנתי רק ווינדווס אקס-פי וpartition magic 7. אז אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה שיגיד לי בבקשה . תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. נמאס לי ! אפילו מסייף מוד אי אפשר !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by asichen,

רציתי לדעת איך אני יכול למחוק מהתפריט New שאני לאחץ על הלחצן הימני? אני רוצה למחוק משם new של תוכנה שהתקנתי ומחקתי וה new שלה עדיין בתפריט מכווה שהבנתם...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Omri643,

שלום,יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE ויש לי הארד-דיסק 1 של 160GB אני רוצה לפרמט את המערכת וגם לחלק את הכונן ל-PARTITIONS(לא בשביל זה אני מפרמט אבל אני רוצה לעשות גם את זה) יש לי את הדיסק של VISTA והכל, רשום שאם אני רוצה לחלק את הכונן אני צריך להפעיל את המחשב מחדש עם הדיסק או משהו כזה מישהו בבקשה מוכן לפרט לי איך עושים אתזה? צריך קודם לפרמט ואז להתקין את הוויסטה ולעשות PARTITIONS או שאנייכול לעשות משהו פשוט יותר? ועזרה דחוף בבקשה כי אני רוצה לפרמט אבל אני ממש עייף ומת לישון אז אני רוצה להספיק... אהה וראיתי שיש פה איזה תוכנה שעושה אתזה אני יכול לעשות את זה איתה גם אחרי שאני מתקין את המערכת? בכל זאת אני מעדיף שלא להשתמש בשום תוכנות,אז אם מישהו מוכן להסביר לי בנחמדות איך לע…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הדבר אפשרי בכלל ללא פירמוט? אם כן צריך לעשות משהו מיוחד(להסיר דרייברים מסוימים וכו')? בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by D-Max,

היי אנשים אתם חייבים להציל אותי הווינדוס שלי לא עולה .. אוקיי זה הלך כך נכנסתי לMSCONFIG וביטלתי שם כמה תוכניות שאני רוצה שלא יעלו לי על המחשב עשיתי אחרכך ריסט ואז עלו לי מלא שורות כאלה שרשום . 1.0.5 וכל מיני ארורים כאלה הייתי רושם אותם אבל זה ארוך אני לוחץ אנטר שוב ושוב פעם עולה הודעה כזאת אחרי שאני לוחץ שוב אנטר זה רושם לי משהו MINIMAL Bash-like line editing is supported ואז זה נותן לי שורה כזאת להכניס בה כל מיני פקדות שקוראים לה grub . אני לא יודע מה לעשות אני דיי לא רוצה לעשות פורמט מכיוון שיש לי מלא דברים שאין להם גיבוי ניסיתי גם לעזור תיקון מערכת על ידי הדיסק של הווינדוס אבל זה לא נותן לי זה אומר שזה לא תואם או משהו כזה .. אני חייב הודעות זריזות בבקשה ממכם תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יכול להוריד מהאתר של מוקרוסופט: http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3-19990518/cabpool/windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu_a2ca583dedcd86837796111a632efa29a23f4cc0.exe

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים