Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מאז שהתקנתי אותו על חשבון NORTON (עשה בעיות והתנגשויות עם סקריפטים באקספלודר), יש האטה באתחול המחשב ו"טחינת" ההארד-דיסק בעליית המחשב. כמו כן שאר היישומים עולים טיפה יותר לאט (זכרון? - כנראה שכן), הנה צרפתי לכם תמונה של המשאבים העובדים: סימנתי באדום את מה שקשור לדעתי ל-VShield. תקנו אותי אם אני טועה. כמו שאתם רואים כמעט שום יישום לא עובד ברקע ו/או ב-TRAY. אני שואל אם יש פתרון למצב, או לחלופין אנטי וירוס שלא בולס כ"כ הרבה זכרון ושכבד פחות, אף עם זאת אמין ? (וכאמור, כבר אמרתי לא לנורטון...) תודה וביי. נ.ב. התלבטתי באיזה פורום לכתוב את ההודעה : תוכנות (אבל זה משאבי חלונות..), תמיכה טכנית (זו תמיכה אך לא טכנית...). בקיצור הרגתם אותי- 700 פורומים, עד שהחלטתי איפה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה פירמטתי את המחשב ועכשיו ה- Internet Explorer עובד מזה לאט. אתרים כבדים עם הרבה פירסומות כמו www.one.co.il ואפילו אתר זה לקח יותר זמן מהרגיל. שכחתי לציין שיש לי DSL 750. אין בעיה עם מהירות האינטרנט שלי (הורדה מהירה 90 kbps ואף עשיתי פינג ל www.one.co.il וקיבלתי 20 ms). חיפשתי בפורומים אחרים ומאצתי שלהרבה יש את הבעיה הזאת, והם אמרו שזה כנראה spyware ו adware. אז אמרו להוריד adware remover. הורדתי איזה 3 תוכנות כאלה ובאמת מצאתי כמה spywares, הסרתי אותם אבל עדיין זה עובד לאט. יש לי NAV אז חיפשתי אולי זה וירוסים מצא "נדה". תעזרו לי בבקשה אין לי כוח לפארמט עוד פעם . תודה, ליאור עריכה: סליחה על הכותרת הקודמת
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דף הבית שלי הוא walla כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט או נכנס לוואלה עולה לי האתר הזה : http://www.safetyhomepage.com/ ורשום שיש לי וירוס אבל נראה לי שהאתר הזה הוא הוירוס הרצתי סריקה של Ad-Aware ו- NOD32 ד"א NOD32 גם מוחק את הוירוסים שהוא מוצא ? כי אחרתי שעשיתי סריקה והוא מצא כמה ויורסים עשיתי שוב בדיקה והוא מצא את אותם קבצים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שיש לי את הבעיה הזאת, לפחות 3 פעמים ביום אני מקבל מסכים כחולים, כולם נובעים מאותה שגיעה ב ndis.sys. רוב הזמן זה קורה במשחקים אבל גם לפעמים כשהמחשב במנוחה. עשיתי חיפוש קטן בגוגל וראיתי שזאת בעיה דיי נפוצה גם בויסטה וXP, אבל לא מצאתי פתרון... אם למישהו יש עצות\פתרונות בבקשה אנשים.. אני כבר מתחיל להתאס שהתקנתי win7.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל הסיטואציה מתרחשת על מחשב בודד מקומי. במחשב מסוים יש שני משתמשים מקומיים. אחד Administrator עם סיסמא, והשני X שהוא user רגיל בעל הרשאות מוגבלות. אני צריך שלמשתמש X יהיו הרשאות גישה והרשאות מנהל על תוכנה מסויימת. איך אני מגדיר את משתמש X , כך שבעת ההפעלה של התוכנה המסויימת הוא יפעיל אותה עם הרשאות של Administrator ולבטל את הצורך בלהקליד את סיסמת ה- Admin בזמן הרצת התוכנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רץ על Windows XP SP3 ואני רוצה לאחזר את ה- CD-KEY שכרגע מערכת ההפעלה מותקנת איתו כי איבדתי אותו איך אני עושה את זה? תוכנה? דרך הווינדוס? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. בעיקר אני עובדת עם VISUAL STUDIO - תוכנה לפיתוח תוכנה. איזו מערכת הפעלה כדאי WIN8 או WIN7 אני מבררת בחנויות כל אחד מושך אותי לכיוון אחר ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה עדיין עובד סבבה? הוא לא משחק במחשב..
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הסרתי תוכנה שהייתה לי על המחשב (TVTOOL) כשבדקתי ב - EVENT VIEWER של WIN ראיתי שכל פעם שאני מפעיל את המחשב ה - WIN מנסה להעלות את הדרייבר של התוכנה, זאת למרות שכבר הסרתי אותה. מישהו יודע איך לבטל את זה? יש לציין שאין שום שורה של התוכנה ב STARTUP של MSCONFIG. ראיתי שיש סיפריה ב REGISTRY של התוכנה. האם בטוח למחוק אותה? האם זה יעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שרת windows2003 בעבודה שהגדרתי בעבר לחיבור של יותר מ2 חיבורי שולחן עבודה מרחוק אני לא זוכר איך בדיוק עשיתי את זה אז אבל אני יודע בוודאות שלא שילמתי עבור CALs כלשהם... שבוע שעבר נאלצתי לפרמט את השרת הזה.. מאז הוא שוב מאפשר חיבור של 2 משמשים בלבד בו זמנית.. התקנתי את הTS שזה מה שאני זוכר שעשיתי פעם שעברה.. אבל זה לא ממש עזר אשמח אם מישהו יוכל להציע פתרון שלא ידרוש ממני לרכוש רישיונות נוספים כלשהם ממיקרוסופט בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כשאני לוחץ על תיקייה כלשהי או נכנס לאינטרנט אקספלורר קודם כל, התיקיות עולות לשנייה ונסגרות לבד, והאינטרנט אקספלורר לא עולה .. מופיע באינטרנט רק מסך לבן.. רק הכרום עולה אצלי.. *לאחר העדכון שהווינדוס ביקש לעשות .. העדכונים הזמינים .. עשיתי .. ואז זה עשה הפעלה מחדש והתקין ואז העלה את המחשב.. ואני לא יכול פתוח תיקיות. הן מופיעות לשנייה ונסגרות .. תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עדכון חדש שיצא היום, http://support.microsoft.com/kb/2603229 On a computer that is running a 64-bit version of Windows 7 or of Windows Server 2008 R2, the values of the following registry entries are incorrect:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOrganizationHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOwnerHowever, the values of the 64-bit versions of these registry entries are correct. Note This issue may cause 32-bit applications on the computer to display incorrect license information. אז אם הבנתי נכון לערוך ברג'יסטטרי יש גרסה ב64 וגרסה ב32 והגרסה של ה32 לא מכילה את אותו הנתו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם win7 יודע לעשות TRIM לשני SSD בRAID-0 או RAID
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתה לי בעייה עם עדכון KB3081436 שפעמיים ניסיתי להתקין אותו ולא הצלחתי. עכשיו אני רואה שהוא לא מופיע פתאום ב-Windows Update. זה קרה לעוד מישהו? עדכון: הבעיה נפתרה בהתקנה חוזרת של העדכון
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כל פעם להיכנס לתיקיה ולהגדיר view~>Large icons זה כבר נמאס... האם יש דרך? תודה.[br]פורסם בתאריך: 28.12.2010 בשעה 20:33:40 ?[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 01:20:23מצאתי מדריך מושלם:http://www.sevenforums.com/tutorials/11356-folder-view-apply-all-folders.html
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64. שמתי לב שפתאום נוצר לי במחיצה F קובץ בשם "msdia80.dll" בגודל של 883KB. המחיצה הזאת משמשת אך ורק לאיחסון של סרטים וגיבויים. מה זה הקובץ הזה? אני צריך אותו? אני יכול למחוק אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם Windows 8 תומכת באופן מלאה בכונן SSD או שבכל מקרה אני צריך להשתמש במדריך להתקנת Windows על כונן SSD?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הXP הישן שלי לא עובד התקנתי שוב XP ולא מחקתי את הישן השאלה היא איפה אני מוצא את כל האי מיילים הישנים שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אל תשאלו איך זה קרה אבל התקנתי ויסטה על אותו הארד דיסק ועל אותה מחיצה פעמיים. הויסטה הקודמת עם כל התוכן שלה מופיעה בתיקיית Windows.old שם מלבד הווינדוס יש גם את תיקיית program files את המסמכים שלי ובקיצור כל התוכן של הווינדוס הישן. איך אני מסיר את הויסטה החדשה ומשאיר את הישנה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שקניתי כרגע עוד HD חדש אני מעדיף לשאול ולראות מה תשובתכם: מה עדיף - להתקין XP PRO SP1 בעברית מלאה ואז להוסיף SP2 או להתקין XP PRO SP2 באנגלית ואז להוסיף את חבילת השפה שתהפוך אוות לעברית [לא עשית עדיין] ??? עד היום השתמשתי באופצייה הראשונה, כעת עם הקנייה אני מעוניין בתשובה משכנעת... חשוב לי שהכל אבל הכל יהיה בעברית מלאה בלי באגים וכו' מה אתם אומרים? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לפרמט את המחשב שלי ולהתקין עליו מחדש את מערכת ההפעלה האם יש מדריך טוב בעברית המסביר כיצד לעשות זאת? האם כדאי להעזר באיש מקצוע לשם כך? יש ברשותי מערכת של XP כיצד אחרי ההתקנה מחדש אני יכול למנוע התקפה של וירוס? בזמנו היה איזה וירוס שהיית מקבל מיד עם סיום ההתקנה של XP
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה ווינדוס הכי כדאי לי להתקין אני מדבר על 7 HOME? PRO? אני רוצה שינצל את כל המרכיבים במחשב, בנתיים התקנתי ווידנוס 7 סטרטר אבל אני רוצה להחליף למה הכי כדאי ? או אפילו מערכת הפעלה אחרת? אשמח ליעוץ זה המפרט שלי http://www.tms.co.il/preview/spec/rc2x5p3g תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את השם ושם הארגון ב - WINXP? כשהתקינו לי אותו בחנות הקלידו סתם ג'יבריש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, קיבלתי לא מזמן מחשב נייד ישן . המחשב הוא של IBM , פנטיום 3 566 משהו כזה לא זוכר בדיוק ו50 מגה זיכרון. קניתי למחשב כרטיס רשת אלחותי usb . עכשיו הבעיה היא כך: על המחשב מותקן כרגע windows xp pro וביטלתי את כל האפשרויות הוייזואליות אבל עדיין המחשב זוחל ובקושי זז. האם התקנת windows xp home תשפר את המצב ותאפשר עבודה סבירה? המטרה של המחשב היא רק ורק אינטרנט. או שעליי לנדוד לwindows 98 או 2000 המיושנים.. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-