עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, יש לי כונן חיצוני My Book של WD בגודל 500GB כבר מעל שנה מעולם לא הצלחתי להעתיק אליו קובץ הגדול מ4GB. בד"כ מדובר בקבצי ISO ודומיהם. כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ אני מקבל את השגיאה הבאה: Cannot copy [file name] : There is not enough disk space. Delete one or more file disk space, and then try again. To free some space on this drive by deleting old or unnecessary files, click Desk Cleanup כמובן שגם על כונן הC שלי יש די הרבה מקום (7-8 GB לפחות) שלא נדבר שעל הכונן החיצוני יש מעל 300GB פנוי. אולי בעצם אני צריך להגדיר יותר מקום בProfile Storage או משהו כזה? תודה מראש לעוזרים, גל.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DAN,

למישהו יש דRויברים ל XP עבור TERRATVVALUE של TERRATEC גרסת חלונות 2000 לא עובדת כמו שצריך ב XP אך פותרים את הבעיה ? דחוף

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי לפטופ של LG עם ויסטה הומ בייסיק עכשיו, הגדרתי תכרטיס רשת שיתחבר למודם(נתב אלחוטי) שלי, הכנסתי את הקוד הצפנה של המודם, הוא מזהה תמודם אבל לא מתחבר לאינטרנט במרכז הרשת והסיתוף הוא מראה שהוא מחובר למודם ושאין חיבור לאינטרנט .. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם הורדתי את התוכנה להורדת של הקובץ ומחקתי את הוירוס והתקנתי את התיקון ועדין הוירוס חוזר מה לעשות

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Yaniv_sosner,

קיבלתי אתמול שני מחשבים P1 ו P2.. לשניהם יש כרטיס זיכרון של 32MB.. ומהירות מעבד עוד לא בדקית.. יש מצב אני יכול להתקין אליהם windows XP..? ???

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by prozak,

שלום אתמול הדלקתי תמחשב ולא הופיעו .לא איקונים ולא תפריט התחל.. פתחתי את מנהל המשימות וראיתי שתהליך של אקפלורר מסרב להיפתח גם כאשר ניסיתי לפתוח אותו דרך שורת הפקודות יש לי xp home פלוס הס.פי 2 וחשוב לציין שכל שאר התוכנות מגיבות רגיל כאשר אני פותח אותן מישורת המשימות ולא הופיעה לי שום הודעת שגיאה כמו כן סרקתי את המחשב בעזרת קספרסקי והוא לא מצא כלום יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה ללא פרמוט? תודה מראש עפר

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני כרגע משתמש בווינדוס 8 (לא 8.1) ושוקל לשדרג לווינדוס עשר, אני מעוניין לדעת האם 10 חפה מבאגים אקוטיים שהופכים אותה ללא שמישה או דברים בסגנון.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. יש ליתוכנה שעושה בעיות בגלל שהנתיב לשם המשתמש הוא בעברית. איך אפשר לשנות לאנגלית? Windows10 Pro

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. מישהו/י יכול/ה להמליץ על שירות זול ואמין שמגבה תיקיות נבחרות במחשב לענן בתדירות מוגדרת?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי ווינדוס XP במחשב ישן אינטל 2.8 הווינדוס לא עולה, הביוס עולה והכל ואחרי הטעינה המסך נכבה אבל יש את סאונד ברמקולים כאילו זה נכנס לווינדוס. ניסיתי להפעיל ב Safe Mode ועולה, עשיתי Check Disk והפעלתי מחדש ועכשיו גם ה Safe Mode לא עולה. נתקע בסוף כל הרשומות במסך השחור של ה DOS. ניסיתי גם לעשות Last known... וגם לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. היי, יש לי בבית מחשב שמשתף תיקייה, אליה אני מגבה את המחשבים האחרים באמצעות ה-File History של Windows 8. במחשבים אותם אני מגבה משתמשים בני משפחה, שאני לא ממש רוצה שיקבלו הרשאות מלאות לתיקיית הגיבויים, כדי שלא ימחקו משהו בטעות. על השיתוף עצמו יש הרשאות מלאות למשתמש שלי, וכשאני מגדיר את ה-File History במחשבים האחרים אני נותן את פרטי ההזדהות שלו, רק בחלון ההזדהות לחיבור של ה-File History. הבעיה היא שהפעולה הזו מאפשרת לאותם משתמשים להיכנס לשיתוף גם מהאקספלורר באמצעות ההרשאות של המשתמש שלי. זה אמור לעבוד ככה? כי לי נראה הגיוני שהפרטים שאני מספק לשיתוף במסגרת הגיבוי יתפסו רק לצורך העבודה של תוכנת הגיבוי - המשתמש לא צריך גישה בעצמו לשם. מישהו נתקל/יודע מה אפשר לעשות? תודה, גיא

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by chook_rl,

היי, מכמה סיבות, יצא שהתקנתי באותה מחיצה את Win7 מספר פעמים.. ומופיעה לי התיקיה הזאת Windows.old.000 שכעיקרון אמור להיות שם מידע זבל (כי המערכת הפעלה יושבת כמו שצריך ב Windows לא?) אבל עדין משום מה, גם בתור אדמין, אין לי הרשאות למחוק את הקבצים הללו.. למי יש הרשאות? איך אפשר למחוק את ה 10 ג'יגה המבוזבזים האלה בכל זאת.. Win 7 x64 b7000

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by War-Hammer,

כבר שיגע אותי הביל גייטס הזה! 5 פעמים עשיתי פורמט והתקנתי מחדש ווינדוס ב 4 ימים האחרונים (!) בגלל הבעיה הזאת: כל פעם שאני נכנס לאתר Windos Update ומבקש שיסרוק לעדכונים הוא מתחיל ב 0% ואז מייד קופץ ל 100% ומציג את הדף הזה:

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מדברים על ההשקה בכל העולם, אך לא רשום בשום מקום (כולל אתר מייקרוסופט ישראל) מתי תצא הגרסה העברית.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. <script src='http://img585.imageshack.us/shareable/?i=gvfvgfv.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by TheSlider,

שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by lordgod,

יש לי AMD עם 64 BIT... אני יכול לשנות את הצבעים ל64 רק בווינדוס של 64 ביט? והאם תוכנות שצריכות 32 ביט יעבדו ב64?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אז כמו שאמרתי אני התקנתי והסרתי את האובנטו ושיניתי משהו בהתקנה בהגדרות הדיסק הקשיח עכשיו יש לי ויסטה כי רק היא הצליחה להתקין את עצמה על הכונן XP פשוט מציגה לי שגיאה באמצע ההתקנה בפירמוט של הכונן שהכונן דפוק או משהו. אז כניראה שיניתי למצב שהXP לא "מבינה" מה אני יכול לעשות עכשיו? אני מת כבר להעיף את הויסטה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כבר שנה שהנושא הזה משגע אותי. היה אפשר לצפות שמפתחי תוכנות ומשחקים יבדקו את העניין לפני שהם מוציאים תוכנה, או לפחות שיתקנו את זה בהמשך עם PATCH. הנה רשימה קצרה של תוכנות ומשחקים שעושים עם זה בעיות. יש עוד הרבה, אבל אלו הכי מעצבנים אותי לאחרונה (ובכלל), והם טריים אצלי בראש. STARCRAFT 2: העכבר לא זז, או לא זז בהתאם לרזולוציה. WINAMP: חלונות התוכנה קופצות לכל הרוחות כשגוררים אותם. SPLASH PRO: כפתורי התוכנה לא מגיבים בחלון אחרי שהתוכנה היתה במסך מלא. הפיתרון לכולם זה להחזיר את הויזואליות בוינדוס חזרה ל100%, אבל אז לא רואים כלום מהמרחק שאני עובד רוב הזמן. זה מאוד מעצבן לשנות את ההגדרה ואז לעשות RELOG כדי לשנות ל100% ושוב ל150% כל פעם שאני רוצה להריץ משחק או תוכנה. למה ?!?!?! ל…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. איזה ווינדוס הכי כדאי לי להתקין אני מדבר על 7 HOME? PRO? אני רוצה שינצל את כל המרכיבים במחשב, בנתיים התקנתי ווידנוס 7 סטרטר אבל אני רוצה להחליף למה הכי כדאי ? או אפילו מערכת הפעלה אחרת? אשמח ליעוץ זה המפרט שלי http://www.tms.co.il/preview/spec/rc2x5p3g תודה !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by nukbar,

יש לי מחשב עם וינדוס 10 שהתחיל קצת להיות איטי אז חשבתי לפרמט אף פעם לא יצא לי לפרמט אז רציתי לדעת איך עושים את זה והאם אפשר לגבות את ההגדרות ככה שאני יוכל להמשיך לעבוד על המחשב כרגיל כאילו לא קרה כלום תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש ברשותי מחשב של דל שהגיע עמו windows10 מובנה, והנני רוצה להחליפו במחשב אחר שאין בו windows כלל. האם אפשרי ע"י recovery tool של דל שלי להשימו במחשב אחר (שאינו דל)? וא"כ, מה לגבי האקטיבציה? תודה.

23. Started by asichen,

רציתי לדעת איך אני יכול למחוק מהתפריט New שאני לאחץ על הלחצן הימני? אני רוצה למחוק משם new של תוכנה שהתקנתי ומחקתי וה new שלה עדיין בתפריט מכווה שהבנתם...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום יש לי בעיה בזה שאחרי כמה דקות שאני לא עובד עם המחשב המסך נכבה ואם אני רוצה לעבוד עם המחשב אז אני צריך להזיז את העכבר עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את הדבר הזה פשוט אני לא זוכר איך אשמח אם תגידו לי איך מבטלים את זה אגב יש לי windows 7 בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים