Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, תיסלחו לי אם השאלה הזו הינה קצת טיפשית. אני רוצה להבין משהו, אם יש לי מחשב עם 2 מע' הפעלה דבר שמאוד מקובל היום, נניח שאילו Win98se ו- Win2K . יש לי כרטיס מסל מבוסס צ'יפ של Nvidia GTS2 . עכשיו, אילו דרייברים אני אמור להתקין כאן? של Win2K ו ג ם של Win98se כאשר כל אחד אני מתקין במערכת ההפעלה הרלוונטית שלו? מה שלא מסתדר לי שיש רק כרטיס אחד, אז איך ניתן לשייך לו 2 סטים של דרייברים? תודה מראש...! ליאור
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה.... קניתי נטבוק ואני לא יודע איך לעשות את זה? יש איזושהי דרך לא מסובכת לעשות את זה ??? תודה..........
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין וינדוס 2000 אבל בלי דיסקת רוצה להתקין דריך המחשב. אם אתם יודעם אתם יכולים לצלם ולסים את התמונה ולארות לי דרקו הוא לרשום לי איך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד Dell Latitude E7490 עם 1TB SSD samsun 970 EVO , יש לי קובץ iso של windows בגרסה Windows 10, BUSINESS X64 Version 1903 (build 18362.175) אני מתקין אותו ע"י rufus בקונפיגורציה הבאה: • Partition scheme and target system type, : GPT partition scheme for UEFI computer. • File system, FAT32. •Cluster size, (Default) . ועדיין אני לא רואה פה את העניין שזה מהיר כשהמחשב עולה, והמחשב הזה מהיר, יש משהו שאני לא עושה נכון בהתקנה או בהגדרות? יש שם שתי מחיצות אבל זה לא משהו רלוונטי.. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
1. האם זה אפשרי? אם כן האם זה מומלץ או לא? 2. כמה מקום צריך מינימום בכונן?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי, נניח ויש לי כונן קשיח חיצוני שמחובר ב-USB למחשב, עם כל מיני קבצים עליו. עכשיו, נניח ויש לי בעיה עם חיבור כונן DOK רגיל למחשב (מוזמנים לעזור לי גם שם..), כך שאני לא יכול להפוך אותו לכונן הפעלה דרך rufus ודומיו. ההגיון שלי אומר לי שלא אמורה להיות בעיה יותר מדי גדולה לעשות את ההתקנה הנקייה של חלונות גם דרך הכונן הקשיח - כמובן ללא פירמוט שלו דרך rufus וכו', שכן אני מעוניין לשמור על הקבצים שם. פשוט לשים שם את קובץ ההתקנה ואיכשהו לאפשר ל-BIOS לעשות זאת דרכו. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לצרכי ניסויים, אני זקוק להתקנה של מס' מערכות הפעלה שונות (בעיקר xp pro, 2003 server 32/64bit) על אותה חומרה (יענו מחשב אחד). פתרון של VMWare לא מתאים לי מאחר והוא מעוות את כל מסקנות הניסויים (נעשה כבר). יצא לי בעבר להתקין 2 מערכות הפעלה על אותו כונן, ואז במהלך BOOT יש בחירה איזה מערכת הפעלה להעלות. האם זה יעבוד בהתקנה של 4-6 מערכות הפעלה שונות על אותו כונן ? לדוגמא שתי התקנות XP PRO אחת 32 ביט ואחת 64 ? לחילופין אני מחפש אם בכלל קיימת תוכנה (מיני מערכת הפעלה?) שיודעת לנהל כמה מערכות הפעלה, ואם קיים snapshot אז בכלל אהיה מאושר. מישהו שמע על כזה דבר ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט אקספלורר עושה לי בעיות כמו לדוגמא יש לינקים שהוא פשוט לא מגיב כשלוחצים עליהם ויש אתרים שהוא לא מציג. עברתי לדפדפן אחר אבל יש אתרים שתומכים רק באינטרנט אקספלורר ולכן אני צריך שהוא יפעל טוב. אי אפשר לעשות windows update כי זה אחד האתרים שהאקספלורר לא מציג. ניסיתי להוריד את הסרביס פאק לאקספלורר 6 אבל הוא אמר שהוא מזהה גירסה יותר חדשה של האקספלורר ולכן הוא לא יכול להמשיך. מחקתי את האקספלורר דרך לוח הבקרה וזה לא מחק לי אותו. איך מתקינים אותו מחדש והאם הסרביס פאק 2 יעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי xp ואני רוצה גם שאוכל להשתמש ב98 איך אני עושה את זה בלי לפרמט את xp? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין סקינים לW7 אבל לא ממש מצליח. זה נותן לי קובץ שלא נותן בכלל להשתמש באותו קובץ ולא כלום ואין לי משוג מה עושים עם זה. הנה האתר http://windows7themes.com/ איך אני משתמש בסקין?? תודה מראש אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי לוח חדש של asus p4p800-e אני רוצה להתקין על ההארד דיסק של sreial ata מערכת הפעלה איך אני עושה את זה שהמחשב עולה הוא מזהה אותו ואז שעולה לוינדוס דרך הדיסק הקשיח הרגיל ide אני לא רואה את הדיסק sata בוינדוס למרות שהתקנתי את הדרייבר של הבקר הנחוץ לכך זה דבר אחד דבר שני אני הלכתי לפי הוראות היצרך בכדי להתקין עליו מערכת הפעלה והתקנתי את ה promise על דיסקט 1.44 ושהמחשב עושה boot מה cd הוא מראה לי שיש לי רק ideו לא sata למרות שהוא התקין את הpromise כי צריךללחוץ על f6 ואז מתקין את הדרייבר של הוינדוס ואז צריך לראות בהתקנה את שני הדיסקים אני רואה רק את ה ide איך אני עושה את זה ?? אני לא מצליח בכלל כבר השתגעתי אולי מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת? תודה …
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי Windows XP Pro מחולק לכמה משתמשים. עכשיו כאשר אני מתקין תוכנה אני מעוניין שהיא תתוקן רק על המשתמש בו אני משתמש כרגע, תוכנות מסוימות אכן שואלות אם ברצוני להתקין רק על המשתמש הנוכחי אבל לא כולם. מישהו יודע איך ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
לנעול מסיבות של חוקים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אתר מסויים שאני צריך ביקשו שאתקין גירסה 7 או 6 של אינטרנט אקספלורר במקום גירסה 8. הורדתי גירסה 7 מאתר מיקרוסופט וההתקנה לא הצליחה בגלל הימצאות גירסה 8 העדכנית יותר. אודה על עצה איך להתקין גירסה 7 במקום 8
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לבחור ערכת נושא של וינדוס אקס פי.. והוא משאיר לי "תהתחל" בערכת הקלאסית של וינדוס למרות ששיניתי לערכה של וינדוס אקס פי השורת "התחל" עדיין נישארת אפורה ולא משתנה לשורת התחל הכחולה או הכסופה..! הנה סתכלו בתמונה איך השורה של התחל! אני רוצה להפוך אותה לשניה ו זה לא נותן מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אם יש לי דיסק קשיח ב NTFS ו(של חבר) והבאתי אותו למחשב שלי עם WIN XP PRO כשאצלי זה FAT32, איזו דרך יש כדי לחלץ משם מידע מבלי לפרמט\לפגוע בתוכן הקבצים?
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן חיברתי הרד דיסק למחשב שלי שעליו מותקן XP, עם 2 חשבונות, רק ששכחו את הסיסמאות לחשבונות ואי אפשר לעשות login אלא רק כGuest. יש איזה דרך שאפשר לאפס סיסמא של חשבון בXP?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש ואני עוד מעט אמור לקבל אותו... 8) המפרט בערך כזה: מעבד: AMD ATHELON 3500 64Bit זיכרון: Kingstone 1GB DDR2 667Mhz דיסק קשיח: 250GB SATA2 7200RPM 16MB כרטיס מסך: GIGABYTE 7300GT 256MB קודם כל אני מניח שכדאי לי להתקין ווינדוס XP 64bit, לא? ואם לא אז למה לא? דבר שני... מה לעזאזל אני אומר לעשות עם 250GB??? :-\ אמנם יש לי הרבה מאד סרטים ושירים אבל איך לדעתכם אני אמור לחלק את ההארד דיסק? מחיצה נפרדת לווינדוס ומנחיצה נפרדת לתוכנות ומחיצה נפרדת לסרטים, שירים ומשחקים? (וכמה ג'יגה כל מחיצה?) או שלתוכנות ולווינדוס יהיה אותה מחיצה ומחיצה נפרדת לשירים, סרטים, משחקים וכו'? (וכמה ג'יגה כל מחיצה?) או שבכלל כדאי לי סידור שונה? מה דעתכם? תודה מראש........ :-*
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום. היום קיבלתי את המחשב החדש. מסך: DELL ULTRASHARP 23" U2311H מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY לוח אם: GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 כמות:2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL כמות:2 מערכות הפעלה: WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG - OEM ספק כוח: HEC COUGAR "A" 760W - RETAIL קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB אני מעוניין לשמוע איך לדעתכם אני יכול לנצל אותו כמו שצריך... תוכנות מסויימות? עדכונים מסויימים ? או שפשוט להשאיר את המחשב איך שהוא ולתת לווינדוס להחליט בשבילי ?
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ספריה עם המון מפתחות ברג'יסטרי. כיצד אני יכול ליבא את הספריה למקום אחר, ספציפי, ברג'יסטרי, לאחר ייצוא של אותה ספריה. (במקום להכניס את המפתחות ידנית ). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. יש לי מועדפים באקספלורר (windows XP, EI 6) אני מתכוון לפרמט את המחשב לחלוטין, אבל אני לא רוצה לאבד את המועדפים שיש לי באקספלורר. יש דרך לייצא קובץ מהאקספלורר שמכיל בתוכו את כל המועדפים ? (במטרה לצרוב אותו על דיסק ביחד עם המאט דברים שאני שומר מהפירמוט כמו עזרים ודרייברים חיוניים לווינדואס הבא, שיהיה גם הוא XP) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WIN XP ו-WIN 7 על דיסק קשיח אחר. איך אני יוצר MULTI BOOT לאחר שכבר מערכות הפעלה כבר מותקנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי דיסק SP1, אני רוצה ליצור ממנו דיסק זהה רק עם כל העדכונים של מיקרוסופט מדייה פלייר 10, DX9, ועוד כמה טוויקים... המדריך בסטיקי לא אומר לפחות לי איך לעשות את זה.. תודה שמעתי על התוכנה NLITE היא עושה את זה? אפשר מדריכון אליה?
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. התקנתי עכשיו ווינדוס מחדש. התקנתי גם את כל התוכנות שאני משתמש בהם בדר"כ וגם את כל הדריברים החיוניים. יש אפשרות ליצור איכשהו קובץ אימאג' שיכלול את כל התוכנות והדריבירים האלה? במקום שכל פעם שאני יחליט לפרמט אז אני אצטרך להתקין הכל מחדש,פשוט יהיה לי דיסק מוכן עם כל מה שדרוש. יש תוכנה פשוטה וידידותית שעושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
מצאתי מדריכים שמסבירים איך ליצור ידסק התקנה עם SP2 אבל , וכאן מגיעות 2 שאלות: 1) במדריך מסבירים להוריד SP2 מהאתר של מיקרוסופט אבל זה בכלל הופץ עוד ב-2004 (מה שיש להורדה באתר של מיקרוסופט) ולא מעודכן.... איפה אפשר להוריד SP2 שכולל את כל העדכונים עד היום (או הזמן האחרון). 2) איך מוסיפים להתקנה האוטומטית תוכנות אחרות כמו winrar וכו'? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-