עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by arik100,

אוקיי אז ככה לאחרונה התחלתי להשתמש ב VMWARE WORKSTATION על XP ולהריץ LINUX עכשיו אם אני יריץ VISTA על XP ככה זה יילך טוב? כאילו רק כדי לראות ולא להיפגע ע"י התקנה מלאה מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  2. השתגעתי כבר... תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sifo Jen,

שלום, קיבלתי הרד דיסק חדש והייתי רוצה לחלק אותו, בדוס הייתי עושה את זה עם FDISK אבל איך עושים את זה בחלונות? תודה. יאיר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. למשל אני מעוניין למחוק משהו ואז הווינדוס מודיע לי שהתיקיה שאני מעוניין למחוק בשימוש ואיני יכול למחוק אותה איך אני יכול לבטל את השימוש בתיקיה הזאת ואיך אני בכלל יכול לדעת מי משתמש בה??? זאת תעלומה שכל פעם אני ניפגש בה מחדש...???

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  5. בד"כ לאחר שפירמטתי, אף פעם לא הייתה בעיה עם השמעת קול/צלילים. משום מה, הפעם לא מצליח לשמוע כלום. מהיכן בעיקרון צריך להילקח הדרייבר של כרטיס הקול? מדובר במחשב ישן ואין לי הדיסק המקורי והופתעתי שתקליטור ההתקנה של XP לא זיהה והתקין את זה לבד?!

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by dmx,

שלום, החלטתי להביא לדוד שלי את הנייד הישן אז ניסיתי לפרמט בשביל להתקין 2K אבל משום מה הוא לא קורא שום כונן... יש לי 3 כוננים: C - Windows & Programs - 6.94 GB D - Games,Downloads & Stuff - 10.6 GB X - Music - 1.42 GB כולם בהארד דיסק אחד של 20GB ... מה קורה למה הוא לא קורא לי את האותיות בדוס?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום חבר'ה השאלה בכותרת, חיפשתי בפורום, חיפשתי בגוגל, לא מצאתי וגם רציתי לשמוע חוות דעת. במקרה שלי מדובר על XP אבל תשובות לגבי VISTA גם יתקבלו בברכה

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  8. -כותרת- תודה רבה לעונים!

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by Rafi921,

יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים על דיסק קשיח © מותקנת מערכת ההפעלה שאני מנסה ליצור "יצירת תמונת מערכת" הוא לא מזהה את כל הכוננים (כוננים פנימיים מחוברים דרך SATA - כולם מזוהים ועובדים כמו שצריך ב- windows) איך אני גורם שב"גיבוי ושחזור" הוא יציג את כל הכוננים במחשב? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ככה... יש לי לוח אם של אייביט שקניתי לפני ארבעה חודשים בערך ומידי פעם כשאני מכבה את המחשב השעון של הווינדווס משתנה לי. אני לא חושב שזה ביגלל הסוללה כי הלוח אם הוא דיי חדש, וגם עשיתי סינכרוניזציה עם השעה של ווינדווס (מה שיש ב Date and time properties). יש הצעות??? :-\

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by asilbob,

יש לי עכשיו תמפרט הזה AMD 2500 R9800P 512RAM אפשר להתקין תווינסטה ? עם לא איזה שנוי צריך לעשות בשביבל להתקין תוויסטה למה הוויסטה ניראת ממש יפה .......... בא לי כבר להחליף תXP

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by DAN,

האים משהוא ניתקל בתופעה שבמהלך התקנת WINXP בלוח מבוסס VIA694T לאחר שלב העתקת הקצים והעלאת המחשב מחדש נידפק הבקר של ה IDE ומתחיל ליצר שגיאות !!! פניתי בנושא הלוח ל.... (לא רוצה להזכיר שמות) וקיבלתי תשובה שקודם צריך להתקין בלוח WIN98 אחרי זה לתקין 4IN1 החדש ורק אחר כך לשדרג ל XP ולא לעשות התקנה נקיה כידי שהדריוורים של VIA יעברו לXP עוד לפני סיום ההתקנה וכך הלוח לא ינזק !!! החליפו לי את הלוח לחדש !!! מדובר בלוח חדיש מאוד התומך גם בטואלטין של יצרן מכובד מאוד מאוד !!! דן נ.ב. התצורה בעת ההתקנה היתה :VOODOO3 + CRAETIVE VIBRA128+WS20G+MODEM CREATIVE+512RAM

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Rin,

שלום , יש תוכנות שבמקום לראות בעברית , אני רואה ג'יבריש כזה , מישהו יודע לתקן את זה? בנוסף יש תוכנה שאני מנסה לכתוב בעברית אז זה גם ג'בריש כזה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 8.3k צפיות
  14. לפעמים שאני עוזב את המחשב לכמה רגעים, אני מעדיף להכניס את המסך ל - standby מאשר לכבות אותו. אבל הדרך היחידה לעשות את זה היא דרך ה - Properties->Screen Saver-> Power. ולבחור שהוא ייכבה אוטומטית אחרי דקה. האם יש דרך יותר קצרה לעשות את זה ? בצורה מיידית ?

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by zombie,

שמעתי בבצפר אנשים מדברים על windows vista nvidia evolution נדמה לי ו black eternity... על מה מדובר?זה מערכות שעתידות לצאת?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  16. אלא כCDROM רגיל!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  17. שלו םחברים , אני חדש פה בפורום.. רציתי לקבל עזרה בבקשה קניתי לפני שבוע מחשב חדש , עם WIN 7 ריידון HD 5850 gigabyte p55-us3l i7 שמתי לב שלאחר זמן מה העכבר שלי נהיה גדול.. התקשרתי לאנשים שמכרו לי את המחשב והם אמרו לי להתקין מחדש את הדרייבים אבל זה לא עזר.. אשמח לעזדה.

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  18. Started by dj_horse,

שלום! רציתי לשאול איך ניתן להפעיל את הפקודות הקוליות תודה.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by mifam,

מישהו יודע למה ההארדיסק שלי חסר מנוחה? כל הזמן מתבצע איזשהו access, ומעבר לזה שהוא די רועש אני מניח שזה לא מוסיף לו בריאות. רעיון למישהו? אגב - לא עושה רושם שיש process אחד ספציפי שמעסיק אותו במיוחד. תודה

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by chris_u16,

כל מי שהתקין XPSP2 נא לדווח איזה באגים, אם יש או אין. לי יש באג אחד שברגע שאני גורר קובץ אז לא רואים את הסמל שלו (בעת הגרירה) ורואים רק את מצביע העכבר ואם אני גורר את הסמל למקום אחר ומשהה את העכבר לרגע, לחוץ אז פתאום הסמל מופיע אחרי שנייה. וה"באג" השני הוא שעכשיו לפעמים כשאני שולח פה הודעה בפורום הIE קורס, אני יודע שזו בעייה מוכרת אבל כשהיה לי XPSP1 זה לא קרה כמעט אף פעם ורק לעתים נדירות מאוד. למי שיש באגים נא לדווח!! - תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מקודם המסך פתיחה הציג לי את המשתמשים ככה. http://blog.techinline.com/wp-content/u ... chUser.jpg עכשיו פתאום המשתמש עשה לי בעיות ולא נתן לי להכנס עליו. הוא רשם "התחברות לשירות user profile service נכשלה". עשיתי את המדריך הזהhttp://support.microsoft.com/kb/947215/he והמשתמש התחבר והכול עבד סבבה. אבל עכשיו הוא לא מציג לי את כול שלושת המשתמשים. הוא דורש שאני יזין ידנית ככה. http://www.isg.hest.ethz.ch/docs/window ... .png?hires איך אני מחזיר למסך שיראה כמו מקודם? זה מחשב נייד עם windows בעברית בקצב 32 ביט.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, האוטלוק שלי נתקע על טוען פרופיל וככה הוא נשאר. ניסיתי למחוק את הפרופיל הקיים ויצרתי חדש. למעשה את השלב הזה עשיתי מליון פעם, פעלתי לפי זה: http://gyazo.com/5fd46c90e7f2d082c7b3d01bc5558f7d ולמרות שהאופיס כן עולה במצב בטוח ברגע שאני שוב מכבה אותו ומפעיל את האופיס רגיל אז אני אומנם מתבקש ליצור לעצמי פרופיל חדש ושוב נתקע על טוען פרופיל. ניסית להסיר את האופיס לחלוטין ולהתקין אותו מחדש ולא משנה מה אני עושה האופיס תקוע על טוען פרופיל. מה עוד אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 8k צפיות
  23. החבילות השרות החדשות מתי יוצאות? של וויסטה ושל XP

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by brami,

אהלן אנשים יש לי מחשב P4 2.4G, 256DDRAM , עם כונן קשיח של 30G ובזמן האחרון ה-WINDOWS עולה לאט , כאשר ה-WINDOWS עולה לוקח לו הרבה זמן לחשוב בזמן הטעינה . ניסיתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את ה-WINDWOS אך הבעייה נשארה . ניסיון נוסף שעשיתי הבאתי עוד דיסק קשיח והתקנתי גם עליו ועדיין הבעייה נשארה . ניסיתי גם להוציא ולהכניס את הזיכרון מחדש אך עדיין ללא הצלחה אשמח אם תוכלו לעזור שה-WINDOWS יעלה לי במהירות בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, שלשום פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש וכפי שתראו יש לי בעייה רק באתר הזה עם סרגל הכלים של HWZONE, מישהו יודע איך לתקן את זה זה ממש מפריע זה שקוף כזה וממש מפריע לגלישה... תודה לעונים, דודי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.