Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני עובד עם גרסת ה 64Bit של המערכת. אני מנסה להריץ את Yes Streamer ומקבל את השגיאה הנ"ל. חיפוש קצרצר בגוגל, גרם לי להבין שהתקנת Windows Media feature pack תפתור את הבעיה. הורדתי את הקובץ המדובר, ניסיתי להתקין, אך קופצת לי ההודעה הנ"ל: חיפוש בגוגל העלה חרס. נקווה שלכם הפתרונים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
The comp got kind of slow, espically after the installtiobn of the SP2, anyway it freez for about 20 sec at win startup, and the programs gots also slower than they were before. My MSCONFIG is allmost clear, i check for spy files every weak (AD-AWARE), and i clean temp, internet files etc. What can be the problem? Thanks!
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי כולם. עקב מילון ואחת בעיות שיש בי במחשב לאחרונה, עושה רושם שהפתרון הטוב ביותר הוא להתקין מחדש את הWINDOWS. כעת אני בבעיה ואשמח לעזרתכם. הנתונים 1. ברשותי דיסק XP (32) ישן שאינו כולל בתוכו SP2 (בוודאי שלא SP3). 2. למרות שבין היתר מותקנים לי במערכת שני דיסקים קטנים (הגדול בינם בגדול 40 גיגה) כרגע מותקן הווינודס על אחד משני הקשיחים הגדולים (והחדשים ומהירים בהרבה) שלי, קשיח בגדול 500 המחולק ל- 4 מחיצות: 39, 39, 39, 384. כאשר מטבע הדברים הוא מותקן על מחיצה בגודל 39. 3. שאר נתוני המחשב נמצאים במפרט. הבעיה בעת קניית המחשב הסבירו לי פה בפורומים ש- XP ללא SP2 לא יוכל לזהות את כל הגודל של ה- 500 (הבנתי שהוא מוגל עד זיהוי של קצת מעל 100) ולכן עלי להכין ממנו עותק בתוכו עלי להכניס…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גירסה חדשה עשויה להוות יורשת לחלונות RT הידועה לשמצה, כשהמטרה היא להילחם ב-Chrome OS ולהעניק לנו מחשבי חלונות זולים יותר מאי פעם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה קניתי דיסק אונקי ושחיברתי אותו למחשב עם וינדוס ויסטה סרויס פאק 2 עברית הוא שאל אם אני רוצה להישתמש בחלק מהדיסק כשטח אחסון למערכת עשיתי כן \ומאז יש שמה קובץ שקוראים לו ReadyBoost והוא לא רוצה להימחק איך אני מוחק את זה ומקבל את הדיסק שלי בחזרה? חמזה הקובץ הזההה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מישהו שביקש ממני להרכיב לו מחשב בערך עוד חודש חודשיים ככה. זה יהיה מחשב די רציני הוא שם תקציב יפה מאוד והוא צריך רק מחשב יש לו הכל כבר מסביב. שאלתי היא מכיוון שהוא מעוניין בין היתר ברכישה של ווינדוס חוקי מהדרים למחשב החדש וויסטה האם להתקין לו גרסת 64 ביט או 32? אם אני שם לו 64 סביר להניח שאני אשים לו חלקים עם דרייברים מתאימים וכל מה שצריך השאלה היא האם משחקי מחשב ותוכנות יעבדו לו כמו שצריך? אם אני מתקין לו ויסטה 32 זה ישנה כל כך? האיש בעיקר במסנג'ר ומשחק מחשקי מחשב כל מיני...
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי ובוקר טוב אני מדבר על זה כשממזערים את המדיה הוא יופיע כמעין מלבן ליד השעון עם אפשרות לעצור\להשות\לעביר קדימה ואחורה ולהשתיק את הקובץ המתנגן. איך אני עושה שיהיה כזה בווינדוס 7 החדש? כרגע הוא פשוט ממוזער באופן רגיל כמו כל חלון.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נעלם לי סל מיחזור מהמסך..איך אני יכול להחזיר אותו....? כל פעם כשאני גולש באופרה ניפתח לי חלון קטן של אקספלורר אם פרסומת...מה זה יכול להיות....?? מה זה וירוס...??? האם כדי להתקין וינדואס מחדש...?? וגם מי יכול להציע אנטי וירוס טוב...שלא לוקח הרבה כח וקל לשימוש...? תודה מראש....
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש שאני אמור לקבל בימים הקרובים. ואני לא כ"כ מבין איזה מערכת הפעלה תותאם לי הכי טוב כלומר 32 ביט או 64 ביט מדובר בווינדוס 7 המפרט: מעבד: intel core I5 1155 quad 2500 לוח : ASUS P8P67 B3 P67 ספק : CI POWER 550W זכרון : 4GB ddr3 KINGSTONE*2 דיסק קשיח : WD 1TERA SATA3 7200 64MB C.BLACK כרטיס מסך : NVIDIA GEFORCE 9600 GT (נשארתי עם הכרטיס של המחשב הישן אני אמור לקבל בקרוב מחבר שחוזר מחול כרטיס מתקדם יותר) בבקשה איזה מערכת הפעלה עליי להתקין? ואם אפשר הסבר למה. ואם יש תוכנות מומלצות להתקנה על מחשב חדש אני אשמח אם תתנו לי טיפים כמו אנטיוירוס טוב וכו.. תודה רבה לכולם וסוכות שמח
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לאח שלי מחשב Pentium 3 800 מגה הרץ והוא רוצה לעבור לווינדוס XP PRO. האם זה יעבוד על המחשב שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בwindows 7.... האם אני יכול להפסיק את התהליך ולהפוך אותו ללא זמין?? שם התהליך Search Indexer.exe - Microsoft windows search indexer אני רוצה להפסיק אותו כי הוא לוקח כל פעם 7,652 זכרון.. יש סיכון בלהפסיק אותו ולהפוך אותו ללא זמן ואם כן מה הוא עושה??? ודרך אגב נכנסתי לשירותים במערכת הפעלה והפכתי את השירות WMPNetworkSvc ללא זמין שמו המלא Windows Media Player Network Sharing Service ממה שהבנתי זה שיתוף שירים או סרטים בין המחשבים בבית ויש לי רק מחשב אחד בבית ... יש בכך סכנה ??? ואם כל מה ההתהליך הזה עושה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני שם את מערכת ההפעלה על דיסק קשיח של 8 מגה באפר במקום בארדיסק של 2 מגה באפר צפויה הטבה כלשהי בביצועים או אין הבדל בכלל שנראה לעין
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 1 T והוא מחולק ל2 מחיצות ובנוסף יש 100 מגה UNLLOCATED SPACE. כשאני מנסה לצרף את ה100 מגה האלה לאחת המחיצות ואני משתמש בPARAGON PAR|TIT|ION זה אומר לי שהיא אפשר חעשות את זה במערכת הפעלה 64 ביט כאילו שוינדוס צריכה את ה100 מגה האלה ב64 ביט. למה זה ואיך אפשר לצרף את ה100 מגה האלה לאחת המחיצות?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני נכנס לחיבורי רשת במחשב שלי התיקייה ריקה ולא מופיע בה חיבורי הרשת שלי אבל כאשר אני בודק בשורת הפקודה הוא מציג לי את פרטי החיבור של המחשב שלי, כאשר אני עושה רענן לתיקייה חיבורי הרשת הוא מציג לי הודעה ששירות חיבורי רשת לא זמין ויש להפעילו דבר אשר נראה לא הגיוני עקב כך שמזוהה לי הרשת במחשב ויש לי גישה לאתרים וכו', מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה? כיצד אני מפעיל את שירות חיבורי הרשת כך שהוא יציג לי את חיבורי הרשת שלי באופן תקין ?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס 7 אולטימייט 32 ביט. המקלדת שלי היא החיבור USB אני לא מצליח להעלות את הביוס בהתחלת המחשב. הבעיה שחשבתי עליה זה שהמקלדת עדיין לא נדלקת בשלב הזה והלחיצות עליה חסרות משמעות... ניסיתי לשים מתאם לחיבור סגול אבל המקלדת לא הגיבה בכלל גם אחרי שהמחשב עלה... אתם מכירים את הבעיה ? איך אני פותח את הביוס ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע מחשב די ישן אם לא ישן מאוד (AMD 2800 עם לוח לא כלכך מזוהה של epox) והארדיסק sata של WD. בכל התקנה חדשה של מערכת הפעלה נדרשתי להתקין קודם דרייברים של הכונן הקשיח דרך כונן A. בפעם האחרונה שניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה נחרדתי לגלות שאני לא מצליח להתקין את הכונן הקשיח (כונן דפוק \ דיסקט דפוק). האם ניתן לשדרג ביוס כדי לפתור את הבעיה \ האם הסוגיה תיפתר אם אתקין חלונות 7 \ ויסטה \ XP עם SP3 ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הידע שלי המחשבים הוא די גדול, אבל עד עכשיו לא יצא לי להתקין ווינדוס כלשהו. בגלל בעיה במחשב אני מפרמט את הדיסק ומתקין מחדש XP. גיביתי כל מה שאני צריך, וראיתי את הכתבה הזאת שמסבירה מצויין איך להתקין את המערכת. אבל איך מסדרים את כל ההגדרות, הדרייברים? אם אתם יכולים לעשות לי סדר בראש, ולרשום מה צריך לעשות לאחר התקנת הווינדוס לפי הסדר המומלץ זה יהיה נהדר לפי ההגיון: שפות חיבור לאינטרנט הורדת דרייברים והתקנתם (אילו דרייברים? כ. מסך, כ.קול, DX, האם צריך גם ללוח אם?) התקנת תוכנות / משחקים וכו' מה עם SP? האם SP3 בטוחה או שכדאי להשאר עם 2? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי ברשת תמונה שהיא זהה לתקלה שמתרחשת בנסיון התקנת וינדוס XP על מחשב נייד חדש שלHP מדגם פביליון. יש לציין שניתן להתקין בקלות וינדוס ויסטה ווינדוס 7. כמו כן, למחשב זה אין כונן דיסקטים. אשמח לעזרה. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
בעת הפעלת המחשב אני מריץ את התוכנות האלה: NOD32 EMULE אינטרנט פיירול של SP2 ואז זה לוקח לי בערך 190MB (מנהל ההתקנים>ביצועים>שימוש ב-PF) ושימוש ב-CPU זה אחוזים בודדים לאחר יום יומיים שהמחשב עובד, ואני מריץ בו תוכנות ומחשקים, אני יוצא מהכל, חוזר לשולחן העבודה עם אותם תוכנות הנ"ל אז השימוש ב-CPU נותר נמוך אך הביצועים עולים לי ל-250MB למה? (יש לי 256MB DDR 200MHZ)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף, מה ההבדלים, האם עדיף לחכות עוד כי זה רק יצא?
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי 1) במערכת הבקרה אני לא מאפשר מצב שינה אבל עדיין יש לי מצב שינה. דבר זה (נראה לי) גונב לי זכרון שאין לי אבל עדיין זה מוגזם (ראו למטה) 2) דיסק 30G שימושים: - חלונות 2.57G - מסמכים והגדרות 1.16G - ROLLBACK בערך 7G - תוכניות 6G סך הכל נשאר 1.5G ויש על הדיסק 16.73 להיכן נעלמו 12G? זה מונע ממני התקנת תוכנות על המחשב!! תודה יהודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נייד עם ויסטה הום פרימיום ובחנות אמרו לי שצריך להיכנס לאתר של מיקרוסופט ולכתוב שם את הסיריאל שאני יקבל בעת רכישת הנייד ולהזמין דיסק של וינדוס 7 ממירוסופט דרך הדואר עכשיו מה שאני יקבל זה את דיסק ההתקנה עצמו או דיסק של שידרוג ל-7 מויסטה אם מישהו יכול להסביר את כל העיניין של איך השדרוג באמת מתבצע מויסטה ל-7 אשמח מאד להבין את כל זה ש:למה אני עושה את זה לעצמי ת:אני זקוק לדיסק ההתקנה של וינדוס 7 בשביל להתקין אותו על המחשב הביתי ובנייד אני כבר יתקין אובונטו איך שהבנתי כאשר קונים נייד הוא בא בלי דיסק ההתקנה של הוינדוס עצמו אלא קיים כפתור שחזור למערכת בנייד (התשובה של החנות למה אין דיסק) [אני תככנתי על לנובו מאופיס-דיפו] בבקשה תעזרו לי אני מבולבל לג…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך התקנה חדשה או שיש אפשרות לשדרוג?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, חשוב לי לציין שניסיתי לחפש לזה פתרונות בגוגל וכל מה שמצאתי זה פתרונות לא כ"כ יעילים - ומעייפים - של מייקרוסופט. אז החלטתי לפנות ישירות לפורום. יש ברושתי מחשב נוסף שהייתי רוצה שיהיה עליו ווינדוס XP, אבל מיכוון שאני גם רוצה להמשיך לשחק משחקים חדישים עליו, הייתי רוצה להשאיר גם את הווינדוס 7. השאלה שלי, זה האם זה אפשרי להתקין שתי מערכות הפעלה בו זמנית? אני כבר יודעת שאפשר להתקין לדוגמא פעמיים את ווינדוס 7 (לאלו שלא יודעים לפרמט זה קורה הרבה) ויש אפשרות בחירה כשההארד דיסק עולה, אבל האם אפשר לעשות את זה עם שני מערכות הפעלה נפרדות לחלוטין? ווינדוס 7 Ultimate ו-ווינדוס XP pro? המחשב חזק מספיק להכיל את זה, אם יש בעיה כלשהי. (אני אשמח אם לא יהיו תשובות כגון: "אל תהיי בררנית …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כפי שציינתי בכותרת, המחשב שלי קופא לכמה שניות (אפשר להגיד שמדובר ב-10 שניות לערך) ואז חוזר למצבו הרגיל ללא הצורך בביצוע ריסטארט. כשאני שם שיר ברקע וכשבו זמנית המחשב קופא, אפשר לשמוע שהשיר נתקע, כלומר שומעים את אותו הצליל בחזרות... נוסף על כך, במצב שבו המחשב נתקע יש את הצליל המודיע על ניתוק USB, בדיוק כמו שמחברים DOK ואז מנתקים (רק שפה זה צליל הניתוק). המקלדת לא מגיבה ולא העכבר, אלא שהם חוזרים להגיב רק אחרי שהמחשב יוצא ממצב של "קיפאון". אפשר לדעת מה עושים במקרה כזה? ניסיתי לנקות אבק מהמחשב, לבדוק וירוסים באמצעות NIS 2013 ולבצע סריקה של CCLEANER. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-