Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
עשיתי רדיבוסט איך אני יוגע אם הוא עובד\מועיל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לדוס ואני לא מצליח לצאת משם (יש כיתוב \:c על מסך שחור ואין לי מושג מה לכתוב)
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי Norton Ghost 12 בפורמט bin / cue... יש דרך מומלצת לצרוב ב CD שיהיה Bootable למקרה הצורך?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן אם אני רוצה ליצור אייקון של סגירת המחשב או של ריסט על ה-desktop או באחד ה-toolbars איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי מה שעברתי אני חייב אחד כי ההתקנה של XP עובדת רק בוינדוס
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור ב-XP PRO שני משתמשים נפרדים לחלוטין. הכוונה שלי היא שלא יקרה מצב שבו אני מתקין תוכנה אצל משתמש אחד והיא תופיע אצל משתמש אחר. הסיבה לכך היא שאני רוצה ליצור USER שישמש לעריכת סאונד, ואני לא רוצה שיהיה מותקן אצלו כלום פרט לתוכנות העריכה. לא גישה לאינטרנט, לא אופיס כלום. ממש כאליו והיה מדובר במחשב נפרד. האם הדבר אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איך יוצרים בוט בדיסק און קי בווינדוס אקס פי?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך יוצרים גיבוי לWINDOWS עצמו על דיסק או כונן חיצוני ? הבנתי שאפשר ליצור קובץ IMAGE אבל זה דורש המון שטח מאות GB. בקיצור האם אפשרי ליצור גיבוי על דיסק DVDR אחד בודד או שניים?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו XP והוא על כונן C. אני רוצה ליצור כונן ולהתקין עליו את הויסטה.. איך עושים את זה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אני מעונין להתקין על מחשב WINDOWS 7 ולעשות שני משתמשים האחד מנהל והשני שיהיה לו גישה להכל פרט לשינויים בלוח הבקרה וכן שלא יוכל לשנות דברים בדפדפן (IE) מה עלי לעשות בשביל זה?איך עושים כזה משתמש? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אני משתמש במערכת הפעלה WIN-XP כשאני מנסה לכתוב עברית בדוס זה יוצא גבריש יש איזה דרך לכתוב עברית ?(אני מנסה לכתוב תכנית שתפנה לתיקיות וחלק מהתיקיות הם בעברית ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בחלוקה למחיצות של הדיסק הקשיח כפי שאפשר לראות בתמונה על C מותקן win2000 זו המחיצה הראשית על D מותקן winxp ביניהם יש לי שטח לא מנוצל שלא שאינו ממופה. שאר הדיסק משמש לאיכסון (ללא מע' הפעלה) כשמחשב עולה יש לי אפשרות לבחור בין 2000 לXP מאחר וחסר לי מקום ב D אני רוצה לאחד בין שטח הדיסק הלא ממופה למחיצה D בלי להתקין מחדש את ה XP. חשבתי לעשות IMAGE של D , למחוק את המחיצה D ואז לשחזר (בעזרת תוכנה כמו acronis true image למשל) האם זה יעבוד? יש דרך קלה ופשוטה יותר? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מוריד בלילה ולא יכול לסבול את הרעש מהמחשב מצב SLEEP מפסיק את החיבור לאינטרנט האם יש אופציה כזו שהמחשב יהיה במצב SLEEP וימשיך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
כשתי מחשב חדש והחנות התקינה WIN7 גירסת PRO 64 BIT אמרו לי שזו גירסה לא מאוקטבת ושתוך כמה זמן מיקרוסופט ידרשו הכנסת קוד רישיון. יש לי גירסה חוקית של WIN7 שהזמנתי דרך הסתדרות המורים. השאלה איך אני יכול להשתמש ברישיון שקניתי כדי לאקטב את הגירסה המותקנת ללא התקנה מחדש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איפה אני יכול לראות זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבדוק כמה זיכרון פנימי צורך המחשב-ב-WIN 2000 איך אני עושה את זה? כי כשאני לוחץ ALT+CTRL+DEL, הוא לא פותח את החלוון כמו ב-XP. (אלא הוא לא פותח כלום). אז איך אפשר לבדוק את זה בדרך אחרת? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש לי תופעה מאוד מעצבנת לאחרונה, זה לא היה לפני זה ,אבל עכשיו כל פעם שאני נכנס לWORD יש לי את החלון של UAC וזה מתחיל כבר באמת לעצבן... יש דרך לבטל את זה? זה לא היה קודם לכן... לא משנה, פתרתי את הבעיה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני זוכר שנתקלתי בעבר בטיפ לשפר את ביצועי הגלישה ע"י ביטול הקצאה של 25% מרוחב הפס לתוכנית מסויימת של ווינדוס. כעת אחרי שהחלפתי מחשב אני מחפש שוב את הטיפ הזה. מישהו מכיר ויכול לעזור?
-
- 11 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני רוצה לבטל את הבחירה של המשתמשים בהפעלה של WINXP את זה אני מתקוון תודה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, עד כה הווינדוס עבד יופי, אני המשתמש היחיד במחשב ולכן הוא נכנס ישר לווינדוס בהפעלה. אחרי שהתקנתי google sketch up , הוא הכריח אותי להתקין net framework v1.0 K למרות שכבר מותקנת גירסת 2.0 במחשב. מאז אותו אירוע, בכל הפעלה של המחשב יש לי את המסך המעצבן של בחירת משתמש, במקום כניסה אוטמטית. גם מסך הכיבוי השתנה, במקום 3 האיקונים, יש תפריט בחירה כמו בwindows 2000. גם שאני נכנס לtaskmanager, במקום שיכנס ישר, נעלם הרקע ויש לי מסך בחירה ( Log off' shut. task manager..). בדקתי אפשרות לשנות את זה בuser accounts ב control panel , אבל לא ראיתי אפשרות כזו, מה גם שהתווסף שם עוד יוסר ASP.net machine , תוצאה ישירה מהתקנת הframework1/0 אני משער. קיצר, איך אני חוזר למצב הרגיל והנוח? אם …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את ההפעלה של הSCAN DISK שלא יפאל אחרי שלא מכבים את המחשב
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-