Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. התקנתי בהצלחה את חבילת השפה בעברית לXP . אבל הכל עדיין באנגלית כמו מקודם. מאיפה אני מפעילה את השפה עכשיו ?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קרתה לי היום תקלה מעצבנת מאד שבה כל ההגדרות של ה-USER PROFILE שלי הלכו לאבוד או במקרה הטוב נמצאות היכנשהו ואוכל לשחזר אותן. במהלך BOOT רגיל התקבלו פתאום כל מיני הודעות על בעיות שונות ומשונות והתוצאה הסופית היתה שהמערכת העלתה את את ה-DEFUALT USER PROFILE וכך נעלמו לי כל האייקונים מהדסקטופ וכל התכניות בתפריט START-ALL PROGRAMS וכל שאר ההגדרות הספציפיות לפרופיל שלי הוחלפו לכאלה של אחרי התקנת XP. צריך עצה איך לחזור לפרופיל שלי שמלפני הצרה הנ"ל. בתודה מראש. RM
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי מכם שעבר ל-Windows 7 ומשתמש בכרטיס קול מובנה מסוג SoundMax בטח שם לב שפשוט אין דרייברים נורמליים לצ'יפ הזה. במקרה הכי טוב תוכלו לשמוע סטריאו, וגם זה לא כל כך בקלות. לאחר שעות של חיפושים בגוגל ועשרות התקנות והסרות של דרייברים שונים מצאתי סוף סוף את הפתרון האולטימטיבי-זה שיאפשר לכם לנצל את מלוא היכולת של הכרטיס המובנה ולעשות Passthrough ל-AC3 ו-DTS (וכמובן לשמוע גם סטריאו PCM). למען הסר ספק-לוח האם שלי הוא Asus P4P800 (כן..קשיש למדי) והצ'יפ מדגם ADI 1985 הפתרון: הורידו את הדרייבר האחרון ל-AC97 Audio Codec מהאתר של Realtek מדובר בדרייבר שתוכנן ל-Windows 7 ומנסיוני עובד פשוט מעולה. כדי להעביר AC3 ו-DTS לרסיבר אני משתמש בתוכנה FDDShow Tryouts בגירסתה האחרונה (Beta 6). …
-
- 8 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
טוב אני חוזר הביתה ופתאום כלום לא עובד ! כלום ! זה מטורף על כל דבר שאני מנסה להפעיל הוא אומר שה-DLL שלו לא עובד ... מה לעשות ? ??? ??? אהה שחכתי להוסיף ... אי אפשר לכבות את המחשב ... בשום דרך שהיא :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש ועכשיו אני יודע שיש חוק בנעוץ אבל ההודעות שם מ2006 אז רציתי לדעת באופן פרטני לגבי המחשב אז זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/rc2x5p3g עכשיו אני רוצה להוריד ווינדוס 7 עכשיו אני לא יודע מה עדיף 64 ביט או 32 ביט ??? תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
האם כשמתקינים דרך העדכונים האוטומטיים של WinXP את העדכון Service Pack 3 נבדקת גם בדיקת חוקיות הוינדוס Windows Genuine Advantage??? ובאופן כללי, האם ישנה דרך לדעת לגבי כל עדכון האם הוא יבצע WGA או לא? כמובן שלא דרך הסתמכות על הפירוט שניתן בAutomatic Updates וגם לא דרך חיפוש בגוגל בכל פעם שצץ עדכון חדש, אלא משהו יותר יעיל...
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
נתקלתי כבר בכמה אתרים שדורשים הרשמה בחינם\בכסף\סתם אתרים שחסר בהם חצי מהEvents מישהו פה מכיר אתר טוב? תודה(:
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בשעה טובה שידרגתי את המחשב שלי, החלפתי מה Pentium III 733Mhz עם לוח ASUS CUSL2 ו 320MB PC133 SDRAM וכרטיס מסך ASUS V7700 GeForce 2 GTS 64MB למפרט הבא: AMD XP1800+ 256MB DDR PC2100 MSI Geforce 3 Ti200 128MB GigaByte GA-7VRXP המסך נשאר אותו מסך MAG XJ810 19 ! אז הכל טוב ויפה, הייתה לי בעיית חום עם המעבד, אבל לאחר שהרכבתי את כל העסק במארז שלי נפתרה בעיה! (המעבד,במארז רגיל עם שני מאווררים ו Volcano 6, עבד על טמפרטורה של 55 עד 68 נכון להיום במארז שלי עם שני מאווררי 160 ענקיים אני עובד על 40 עד 48 מעלות!) נכון לעכשיו הצרות שלי הם: המסך התחיל לרצד!? אני עובד על 85Hz והוא מרצד!!! מה השתנה? החלפתי לחומרה טובה יותר וזה מה שאני מקבל? ויש לי מספר Services כמו SVCHOST and …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה לפני כמה ימים המחשב שלי לא רצה לעלות אחרי נסיונות רבים החלטתי לפרמט תמחשב ואז הכל פעל , הכל טוב ויפה אבל פתאום המחשב ניהיה איטי גם האינטרנט וה cpu useage שלי תמיד על 100 מה אני עושהההההה?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני מדבר על המסך שאחרי שיש לך איזה תקלה בתוכנה אז הוא מראה לך את המסך הזה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום. לפעמים מופיע הודעה "אירעה שגיאת מערכת" ieupdate.exe כזו. שגיאה.jpg מעצבנת ומה היא מרמזת. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקובץ הזה מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני לא מבין משהו במת לאב כאשר אני ניגש לתיקיית העבודה אני רואה את כל הקבצים ..כאשר אני נכנס דרך ה EXPLORER אני לא רואה חלק מהקבצים. אני זוכר שזה לא קרה לי רק במט אב ..גם באימייול היה לי אותו דבר ...שדרך האמייול רואים קבצים ואילו ב VISTA נעלמים קבצים מה קורה פה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל ממש איטי ... אני לוחץ לפתוח כרום, לוקח 10 שניות, שלא לדבר על וורד או אקסל בקיצור, אי אפשר לעבוד איתו במצב הזה יש לי: HD SSD 500G RAM 16G מעבד i7 1. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור ? 2. אני יכול לחזור לווינדוס 10 ? איך ? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה תוכנה הכי מומלצת ואמינה כדאי להתקין ואם בכלל... מה לגבי Vista Transformation Pack? היא טובה? משהו ניסה? תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
בהתחלה שהתקנתי את הווינדוס כול האפליקציות במסך ה START עבדו ועכשיו יש עליהם איקסים שאני לוחץ על אפליקציה המחשב כותב לי this app cant install מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב כל פעם עם הדלקת המחשב השעון של הוינדוס מתאפס לראשון בינואר 2002. יש לי וינדוס XP PRO SP3 יכול להיות שנגמרה לי הסוללה האחראית לתאריכים כמו שיש במצלמות ( המחשב שלי בן 5 שנים+)? יש איזה פתרונות לנושא? זה לא כל כך הורג אותי אבל זה דיי מציק..
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדי ואפשר לעשות בעצם עוד העתק של הווינדוס במחיצה נוספת? אם למשל קובץ מסויים נדפק בווינדוס, או כל בעיה אחרת כדי שאני אוכל לשחזר קבצים ממחיצה זו או אחרת, בלי צורך של התקנה נוספת. בפעם הבאה שאני מפרמט איך עושים את זה? כי אחרי הפירמוט הווינדוס מכין את עצמו על המחיצה וכבר אין לי אפשרות לחזור למסך הכחול הזה...
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 מקורי לכל השואלים התקנתי אותו בהתחלה על מחשב נייח ולאחר מכן השבתתי אותו והתקנתי על מחשב נייד, ההתקנה עברה חלק ואינ די בטוח שגם ההפעלה עברה. אולם לפני כמה ימים קיבלתי הודעה שאני צריך להפעיל אחרת המערכת תינעל. ההפעלה באינטרנט אומרת שלא ניתן להפעיל את מערכת ההפעלה. עכשיו אני במצב שיש לי ווינדוס מקורי מחשב שהיא מותקנת עליו ועדיין אני לא יכול לבצע הפעלה כנדרש עם מי ואיך אני יכול לדבר על מנת לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים חדשים שאני רוצה להתקין עליהם WIN7 (שאני מתכוון לקנות כמובן). האם אני צריך לקנות שני עותקים, או שניתן להתקין עותק אחד פעמיים?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
טוב תמיד היה לי 4-5 ג'יגה פנוים ב-C אתמול שבאתי לבדוק כמה מקום נשאר לי ראיתי 350 מגה איך זה קרה??את כל הקבצים הגדולים אני שם ב-E למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
פעם התקנתי על כונן C שהיה עליו XP את ה-7 באנגלית, לאחר כמה זמן התקנתי 7 בעברית אבל בכונן אחר, מהיר יותר. אני רוצה לפרמט את כונן C כדי שיהיה ריק, אבל הוא לא נותן לי. בכל דרך שאני מנסה הוא פשוט אומר לי שאני לא יכול, ניסיתי דרך CMD ודרך מנהל האחסון. ודרך אגב מחקתי את ה-7 באנגלית דרך MSCONFIG. אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפרמט את כונן C הישן.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום עולה לי הודעה בזמן הפעלת המחשב http://img300.imageshack.us/img300/1328/48957866en6.jpg ומה שמוזר זה שהתאריך והשעה כן נכונים במחשב. מישהיו יודע למה זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-