Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, היום הייתי אצל חבר שלי וניסיתי להתקין לו ווינדוס 7 ע"י הכנסת הדיסק והתקנתו בעת שהווינדוס פועל(לא דרך העלאת בוט מהדיסק). הכל הלך החלק עד החלק שבו הווינדוס מתקין עצמו לבד ולא נדרשת יותר התערבות של המפעיל(בערך בשלב השלישי),מה שקרה זה שהמחשב עשה ריסט(דבר שהוא נורמאלי בעת התקנת הווינדוס) אך מנקודה זאת קרתה שגיאה והמחשב הפסיק את ההתקנה. כאשר ניסיתי להעלות את המחשב מחדש המחשב נותן לי מספר אפשרויות להעלאת הווינדוס(מצב בטוח,העלאתו בצורה רגילה וכו'),כאשר אני בוחר להעלות אותו בצורה רגילה מופיע הרקע של לפני ההפעלה של ווינדוס 7 אך שם המחשב נתקע ולא ממשיך(יש לציין שאין לי באמת יכולת בחירה שכן המקלדת לא עובדת ועל כך הרחיב בהמשך,למעשה חיכיתי 30 שניות עד שהמחשב אוטומ…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
השגיאה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: 85FBA510 BCP2: 8F3110A8 BCP3: 00000000 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\062110-16489-01.dmp C:\Users\Niko\AppData\Local\Temp\WER-27705-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt יכול להיות שזה משהו ב…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי. אני עומד לפרמט את המחשב שלי. לפי המפרט, האם כדאי לי להתקין Windows 7? האם המחשב שלי יסחוב אותו? האם אני אראה שיפור בביצועים? האם יש טעם במחיצות? (עד עכשיו הסתדרתי יופי עם מחיצה אחת בלבד) תודה.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, פעם נכנסתי לאיזה מקום במחשב והיה לשנות אייקונים לכל פורמט בנפרד. איך מגיעים לחלון הזה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 5 שאלות: 1. היו לי שתי מחיצות ב-HD, בשמות E+F. אתחלתי את E ומזגתי אותה ל-F דרך ניהול המחיצות של מערכת ההפעלה. עכשיו בתוך "ניהול דיסקים" נשארו לי שתי מחיצות שלשתיהן קוראים E. איך הופכים אותן לאחת? תמונה - ניתן לראות שכונן E מחולק לשתי מחיצות שנקראות שתיהן "E": 2. יש לי שני HD ומשום מה, ליד השעון מופיע לי סמל של USB שנקרא "הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח". ממתי HD שמחוברים ב SATA2 הפכו להיות כוננים ניידים? איך מעלימים את הדבר הזה? תמונה - ניתן לראות שה"חומרה" המדוברת היא בעצם שני הכוננים הקשיחים שלי: 3. הווינדווס היה "חוקי" והתבטלה לי גרסת הנסיון ל-30 יום. אבל משום מה מופיעה לי מידיי פעם הודעה שהווינדווס לא חוקי ושעליי לפתור זאת בדרך מקוונת. מה יש לעשות ב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי דיסק התקנה ובטעות נרשמתי להזמנה עם מחשב שלא קיים אצלי יותר - נגנב... (איך נרשמתי - יש לי סריקה של הסיריאל נאמבר מה שיש מתחת למחשב גם של הגנוב וגם של החדש שנקנה אחרי). קיבלתי את הדיסק התקנה אי שם בפברואר ורק היום פתחתי כי לא מזמן חזרתי לארץ אחרי כמה חודשים. הבעיה שהמחשב HP הנוכחי שלי שבשבילו רציתי להביא את הדיסק התקנה - הוא בעל מערכת ויסטה הום פרימיום בעברית מלאה... והבעיה שהשדרוג שביצעתי היה על מחשב עם ויסטה הום פרימיום 64 ביט בשפה האנגלית.. דיברתי עם מיקרוסופט ישראל וגם עם HP ישראל ושניהם לא יכלו לעזור לי והתנצלו. מה אני יכול עוד לעשות כדי לקבל את זה בעברית ? חבל לי על ה-200 שקלים שבזבזתי לשדרוג לחינם.. לא רוצה להתקין ואז להוריד שפת ממשק מאתר פרוגי כי אמרו לי וגם …
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
עבדתי לפי הוראות ההתקנה באתר, הורדתי את הקבצים, התקנתי, ואני לא מוצא את ה-XP MODE הזה! כשאני מנסה להתקין שוב, הוא אומר לי שהוא כבר מותקן. למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית מחשב נייח שאני מעוניין להשתלט עליו מרחוק באמצעות מחשב נייד שיש לי בבית;הנייח נמצא מאחורי ראוטר והנייד נמצא ברשת אחרת אציין שכשהנייד נמצא באותה רשת של הבית אין בעיה להשתלט על הנייח אבל כשמדובר ברשת אחרת אי אפשר השאלה שלי מה צריך לעשות כדי שאני אצליח לעשו ת זאת? על הנייח יש לי WIN 7 ULTIMATE ועל הנייד WIN 7 HOME PREMIUM אשמח לתגובה בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתהליך של פירמוט המחשב,בהתקנת הווינדוס. אני מפרמט את המחשב בלי שום בעיות עד שאני מגיע לשלב שהמחשב מאתחל את עצמו כדאי להגיע להתקנת הווינדוס. לאחר האתחול, במקום להגיע להתקנת הווינדוס עצמו( ההתקנה עם השעון) זה מתחיל לי עוד פעם עם תהליך הפירמוט איפה שצריך ללחוץ על F8 וזה.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי את עזרתכם בנושא הווינדוס 2000 . אני משרת בגוף מסוים שפועל עם מערכת שעובדת רק על פלטפורמה של ווינדוס 2000 הבעיה היא שהווינדוס הזה לא תומך בכל מיני חומרות חדשות יש לי גירסא עם sp4 וזה לא עובד האם יש למישהו מושג היכן ניתן למצוא גירסא של ווינדוס 2000 התומכת בחומרה כמו בווינדוס XP נ.ב דוגמא לדבר שלא נתמך למשל sata 2 בתודה רון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקלדת של מייקרוסופט איך אני מבטל שכפתור ה SLEEP וה LOG OFF לא יפעלו ?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום שמעתי שתי דעות סותרות ואני חייב להבין איזו מהן נכונה: יש לי מערכת הפעלה XP 32BIT ואני מתקין במחשב 4Gb זיכרון. מה באמת יקרה ? אופציה 1: מערכת ההפעלה תראה את כל ה-4 גיגה ותוכל להשתמש בהם, אבל לא תוכל להקצות ליישום בודד יותר מ 2 גיגה (3 גיגה לאחר שינוי קובץ קונפיגורציה). אופציה 2: מערכת ההפעלה תראה ותשתמש רק ב- 2 גיגה (3 גיגה לאחר שינוי קובץ קונפיגורציה) ותתעלם לגמרי מכל השאר. איזו משתי האופציות נכונה (בבקשב ה רק מי שיודע, ולא משמועות או מחבר של חבר של חבר) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, נכון לעכשי אני עובד עם מערכת WIN7 ULTIMATE 86X מכיוון שבתקופה שהתקנתי את המערכת היה לי רק 2 ג'יגה זיכרון. הגרסא של הוינדוס שלי 7600 (מבדיקה ידנית ברג'יסטרי). עכשיו אני רוצה לשאול 2 שאלות: 1.האם שווה לשדרג את המערכת הפעלה לULTIMATE 64X רק בגלל ששדרגתי זיכרון ל4 ג'יגה?יש לזה משמעות גדולה? 2.האם 7600 זה הגרסא הסופית והאחרונה?האם יצא כבר חבילת שירות רשמית?(אני יודע שהודלפה חבילת שירות של האקרים). יש לי כבר מספר בעיות במחשב אך בכל זאת אני לא רוצה סתם להתקין כי אז כל הקטע של המשחקים..
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שאני נכנס לתיקיה, או שאני רוצה להוסיף תמונה אני חייב להיכנס לתמונה בשביל לראות אותה. פעם פשוט במקום לראות אייקון הייתי רואה את התמונה בקטן. מצטרף תמונה[br]פורסם בתאריך: 21.06.2010 בשעה 00:24:51 תוקן[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה משונה. בתוכנות של אדובי (lightroom 3, photoshop cs5) כאשר אני פותח קובץ CR2 (קובץ תמונה בפורמט RAW), הצבעים שבתמונה נראים ממש רע. מעברי גוונים נראים פשוט נורא, כאילו שהתמונה מרונדרת ב-256 צבעים או משהו בסגנון (אני מקצין..). ברגע שאני עושה לאותו קובץ בדיוק EXPORT לפורמט "רגיל", התמונה מסתדרת ונראית מצויין. ניסיתי גם JPG וגם PNG, שניהם נראים מעולה. מבחינת ניהול צבעים, אני עובד עם sRGB בכל מקום. כמו כן ניסיתי להמיר/לשנות/לשחק עם זה במיליון מקומות ואפשרויות.. כלום לא עזר. והנה תוספת משעשעת: רציתי להכין screen shot בשביל להראות את ההבדלים, אז עשיתי printscreen על החלון של הפוטושופ כאשר הוא מציג את התמונה מצורה מעוותת. העתקתי את זה (את ה-printscreen!) למסמך פו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק 350GB למערכת ההפעלה, ו2 דיסקים 500GB בraid0 ככונן D. כשאני נכנס אליו, לוקח לו כמה שניות להתעורר. מעצבן בטירוף. ב-XP זה עבד חלק. איך מבטלים את הדבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום רב, בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, אין לי פינגים ל- localhost (172.0.0.1), לא ל- Gateway (מקבל timed out) וכמובן לא החוצה, אל האינטרנט (למשל www.google.com). רק לאחר ביצוע Diagnose של Windows 7 לכרטיס רשת, הוא כותב בסיום ש- The default gateway is not available ולצד זה Fixed ואז הכל עובד. ניסיתי לחפש פתרונות באמצעות גוגל, קראתי שרשורים רבים בנושא, אך לפתרון לא הגעתי. שאלותיי הן - האם מישהו מכיר פתרון לבעיה זו? והאם קיימת אפשרות לבצע Diagnose באמצעות CLI, כך שאכתוב קובץ אצווה פשוט שיעלה עם מערכת ההפעלה ויבצע Diagnose אוטומטית. תודה רבה, אורן.
-
- 32 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום . לאחר ביצוע איתחול למחשב ,מערכת ההפעלה xp home וכל מיני תוכנות חיוניות הותקנו במחיצה [C]. ברצוני להתקין את כל תוכן המולטימידה במחיצה [D] אשר כרגע היא ריקה לחלוטין. לפי הבנתי ,בכדי לנהל תיקיות כגון : my music \my picturs וכו. עלי ליצור את תיקיית המערכת Documents and settings ותחתיה את תיקיות המשנה My Documents וכו. האם זה נכון ? .ואם כן , איך אני יוצר אותם .
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
התקנתי היום על המחשב בבית Win 7 Ultimate 64Bit. ויש לי 2 ניידים שהיו מדפיסים דרך המחשב בבית. עכשיו אני משתף שוב את המדפסת אבל בגלל שהדרייבים על המחשב שמחובר למדפסת הם של 64Bit, הם לא יכולים להיות מותקנים על מחשבים הניידים. אני יודע שאמורים להיות איפשהו על הניידים את הדרייבר של המדפסת. באיזה תיקיה זה נשמר?
-
- 13 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
טוב תראו...הסתבכתי לגמרי. פירמטתי מXP לVISTA והייתה לי התיקיה הזאת windows old היו לי בעיות עם הויסטה ואני רוצה לחזור לXP. עכשיו,יש אפשרות לפרמט לXP וכל התיקיה של וינדוס אולד תשוחזר? זה ממש דחוף....איך אני משחזר לוינדוס הקודם בלי שימחקו לי קבצים מהמחשב? תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היי, יצרתי USER חדש במחשב עם חלונות XP והגדרתי אותו כמנהל, כדי שאוכל למחוק את ה-USER הראשי שלי. עשיתי מחיקה כולל מחיקת קבצים, האם כל הקבצים שלי שהיו לי במחשב (בהנחה שאחסנתי אותם ב"מסמכים שלי" ועל שולחן העבודה) נמחקו לחלוטין?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
על המחשב שלי יש תוכנת הפעלה XP מקורית אבל של חבר. ברצוני לעבור ל-win7 ואני מוכן לרכוש תוכנה. איזה סוג/מודל תוכנה אני צריך לרכוש על מנת להתקין מחדש/מאפס את ה-win7 כדי שהמחשב יהיה חוקי לגמרי? לציין שהשימושים שלי במחשב הם בסיסיים, יחד עם זאת המחשב הוא די חזק.
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, לאחר שאני מדליק את המחשב והXP עולה עוברות כ5 דקות עד שאני מצליח להפעיל תוכנה כלשהי, בין אם זה ללחוץ על החייגן של האינטרנט, מדייה פלייר או כל דבר אחר. כלומר, אני לוחץ על האייקון ולא קורה כלום, רק לאחר כ5 דקות החלונות הרלונטיים נפתחים. הבעיה חוזרת על עצמה בכל הפעלה של המחשב. אם צריך לתת פירוט נוסף תגידו לי, תודה על כל עזרה, אשר.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני צריך להתקין ברוסית,שהוינדוב יהיה ברוסית,ניסיתי דרך ההדכונים,וכולם לא מופיע לי שם הכל ריק.. אני צריך רק רוסית..יש איזשהו דרך? תודה..
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי וינדוס אקס פי ופירמטתי לויסטה. עכשיו יש לי את התיקיה הזאת windows old. וכשפירמטתי רציתי שכל הקבצים שהיו על המחשב ישארו לאחר הפרמוט. איך אני פשוט מעביר את כל הקבצים בתיקיה הזאת לוינדוס הנוכחי? משחקים ותוכנות לא פועלים לי...איך פשוט אפשר להשאיר את מה שהיה קודם בלי תקלות? זה ממש דחוף תודה רבה וחיפשתי באינטרנט פתרון ולא מצאתי..
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-