עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tiger2014,

לא מצליח לאשר תוכנות שמופעלות עם UAC USER ACSESS CONTROL נותן לי רק תאופציה לבחור ב no ולא ב yes מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by MichaelZ,

קניתי מחשב חדש ו-ווינדווס 7 OEM. ביקשתי מהחנות שלא יתקינו לי את מערכת ההפעלה ושלא יפרמטו לי את הכוננים. הסיבה לכך היא שהחלטתי לבנות מערך RAID מאותם הכוננים ובמלא אני אצטרך לפרמט את הכל ולהתקין מחדש. בינתיים אני משחק פה עם ה-BIOS, RAID וכל מיני פירמוטים והווינדווס יושב על השולחן אטום בתוך הקופסא המקורית שלו. בזמן שהמחשב מפרמט החלטתי לקרוא את מה שכתוב על הקופסא והבנתי שבעצם יש בעיה עם הרישיון הזה. גלשתי ל- www.microsoft.com/oem וראיתי שכתוב שם שאת הווינדווס צריך בכלל להתקין בעזרת ה- OPK. מה אני הולך לגלות מחר כשאני אתחיל להתקין? יש לי בכלל דרך להתקין את הגרסה הזאת? ישנם חסרונות ב-OEM? (אני לא מדבר על התמיכה והעובדה שאי- אפשר להחליף לוח אם). אני מקווה שאני לא אצטרך להחזיר, א…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Dark Tetris,

יש לי וינדוס XP SP2 יש לי 2 הארדיסקים אחד של 80 והשני שלי 250 חלקתי את ה80 ל2 C של 20 וD של של 60 וG שהוא 250 בעיה מוזרה נעלם לי כונן G לפני שבוע גם קרה לי מקרה דומה שחקתי אם מנהל ההארדיסק וזה הוציא לי את D ולא מצא את G ובישביל למצוא את G הוצאתי את ההארדיק וחברתי שוב הפעם זה לא עבד.... הוא פשוט נעלם! איך אני מחזיר אותו?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by felixb,

שלום, החל משלב כלשהו במהלך היום המחשב התחיל להגיב בצורה איטית יותר. בעת הסתכלות ב TASK MANAGER, שמתי לב שבכרטיסייטת ה PERFORMANCE במקום לראות את ה MEMORY שבשימוש אני רואה את ה PF USAGE. גם אחרי RESTART וכיבוי והדלקה ה TASK MANAGER עדיין ממשיך להציג את ה PF USAGE. מה יכולה להיות הסיבה לכך? (מאילו סיבות ה TASK MANAGER מתחיל להראות PF USAGE במקום ה MEMORY?)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. כמו בכותרת, מאז המעבר ל-7, ישנם שני דברים שממש מעצבנים אותי (בניגוד לשאר שמעצבנים אותי רק קצת), הראשון, כיצד ניתן לבטל את החיפוש בתוך קבצים? אני רוצה שבתור ברירת מחדל, החיפוש יחפש רק בשמות של הקבצים, ולא בתוכם. והשני, כאשר עושים Alt Tab ב-7, אז הוא מראה את שולחן העבודה בתור אפליקציה שניתן לעבור אליה באמצעות Alt tab. אני מעוניין לבטל את זה, שלעולם השולחן עבודה לא יופיע שם, אבל שעדיין יהיה Preview של החלון שאליו אני רוצה לעבור (ניתן בקלות לחזור ל-Alt tab סטייל XP, שבו אין את השולחן עבודה, אך אז גם מאבדים את ה-Preview של החלון) תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by poi17,

היי, בווינדוס יש את האפשרות של schudule task, שאיתה אפשר לתזמן משימות אוטומטיות במערכת ההפעלה. את השימוש הבסיס בפונקציה אני מכיר, אבל יש משהו ספציפי שאני מנסה לעשות אבל לא מצליח. אני רוצה להריץ סקריפט כלשהו, והטריגר של המשימה יהיה בעת הפעלת יישום מסוים שאבחר. לדוגמא בעת הפעלת היישום "בבילון" ע"י המשתמש, יורץ הסקריפט שהכנתי. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. החלפתי היום צורב כי הקודם לא עבד ועכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב הצורב קורא את הדיסק במערכת ההפעלה והוא עובד אבל שאני מנסה להעלות את הדיסק מהבוט הוא לא עולה וממשיך רגיל למערכת המותקנת כמובן שהגדרתי שהבוט יתחיל מהצורב אשמח לעזרה אני חייב להחזיר את המחשב הזה בקרוב תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, יש לי WINDOWS 8.1 ואני עובד עם 2 הארד דיסקים - האחד זה SSD והשני זה WD BLACK. ב-WD יש לי תקיית הורדות שאני כבר עובד איתה שנה פלוס שלא עשתה לי מעולם בעיות. אתמול הכי שסרקתי את המחשב עם AVAST (ב-BOOT) אני לא מצליח להיכנס לספרייה של ההורדות. למעשה אני מצליח להיכנס ליתר הספריות ב-WD אבל לספרייה הספציפית הזו אני לא צליח ומקבל הודעת שגיאה. כל הדיסק של WD עובד מאד מאד מאד לאט. ברמה של 2MB לשנייה וגם אז הוא צריך לעשות הפסקות בכדי להמשיך במהירות ההעברה הזו. ובנוסף, כאשר אני מסתכל על הארד דיסק ב-DISK MANAGEMENT או במחשב שלי אני רואה שהגודל של כל הדיסק WD הוא כמו שהוא היה. כלומר האינפרומציה עדיין שם אבל משום מה הוא לא נותן לי לגשת אליה או להיכנס אליה. אודה מאד אם מישהו יכול לע…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מה המצב חבר'ה ?.. יש לי Windows 7 Ultiamte בעברית ויש שם משהו שמפריע לי קצת שאני רוצה להסיר ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לסדר את זה .. יש לי 3 דיסקים קשיחים שונים ואף אחד מהם לא מחולק לכמה .. ז'תומרת שלכל דיסק קשיח יש מחיצה אחת שהגודל שלה הוא כל גודל הדיסק הקשיח .. בשני כוננים קשיחים [C (28.5 GB) D (38.2 GB)] הכל בסדר ובכונן השלישי ובעל הנפח הגדול ביותר [E (149 GB)] יש תפריט שמפריע לי .. ניסיתי לחטט בהגדרות וחיפשתי בגוגל והחיפוש לא הניב תוצאות .. הנה תמונה: לחצו על התמונה כדי לראות בגדול תודה מראש לעוזרים, משה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. המחשב שלי לא מראה את האייקון של "הוצאת חומרה באופן בטוח" וכל פעם שאני מחבר את הIRIVER H320 שלי אני נאלץ פשוט לנתק אותו! מישהו יודע מה אפשר לעשות??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by מטריצה,

יש לי ווינדוס 7 אוליטמט היה לי כרום, הסרתי ועכשיו רוצה להתקין שוב. באופן כללי אני חשה שהמחשב נדפק בעת ניסיון הפעלה כותב את השגיאה הבאה: פרטי שגיאה ‏‏ במהלך פעולה זו זוהו השגיאות הבאות. * [14/05/2014 22:56:19] System.UnauthorizedAccessException - גישה לנתיב 'C:\Users\"matriza"q\AppData\Local\Temp\Deployment\C9M9ZO89.PAH\7X03CJPL.TZ8\GoogleUpdateSetup.exe' נדחתה. - Source: mscorlib - Stack trace: ב- System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) ב- System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, נראה לי שהמחשב מאוהב בצבים!!! החלפתי את הארדיסק מ-20 ג'יגה ל-80 ג'יגהכאשר הוא מחולק לשניים.. יש המון מקום פנוי בשני הכוננים (על זה שמותן הוינדוס יש 15 ג'יגה פנוי מתוך 20) ולכן לא נראה לי שזו בעיה של מקום... התוכלו לעזור לי? תודה רבה רבה רבה!!! מקווה לתגובה בקרוב!!! NiGhT-FiRe עריכה: מצאתי את הבעיה,נכנסתי למנהל המשימות (קונטרול אלט דליט...) וראיתי שהקובץ eexplorer.exe לוקח לי 99 מה-cpu אז סגרתי אותו ואז כמובן שכל הדברים נעלמו אז החזרתי את הקובץ ולאחר מכן המחשב נהיה נורמלי ועובד פיקס אבל כאשר אני עושה כיבוי והדלקה הוא עוד פעם איטי,יש מצב לעזרה פה? תודה רבה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!! מתחנן לעזרה!!! :'( :'( :'(

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. איך אפשר לנעול את הגישה לכרטיס הרשת למשתמש מסוים אשר לא יוכל להשתמש בכרטיס בכלל. האם יש דרך כזה ב-XP?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dyn,

שלום, כל פעם שאני מדליק את המחשב ועובר את החלון של ה logon, לפני טעינה מלאה של שולחן העבודה אני מקבל שגיאה windows explorer has stopped working ואז ישר אחריה windows explorer restarting ושוב חוזר על אותו הדבר כל הזמן. זה קרה לי רגע אחרי שהשתמשתי ב mkvmerge כדי לערוך סאונד מקובץ וידיאו, לאחר ששמרתי את הקובץ רק כשהסאונד נמצא בו על שולחן העבודה אירעה השגיאה. אני נמצא כרגע ב safe mode וכשאני מנסה למחוק את הקובץ הזה מהשולחן עבודה אני לא מצליח, הוא פשוט לא נמחק, ניסיתי להשתמש בכמה תוכנות כדי למחוק אותו והן נתקעות, ניסיתי לשנות את שמו + הסיומת וכל שולחן העבודה ב safe mode נתקע. (הקובץ עצמו כניראה פגום, כמה נגנים רשמו שהקובץ לא טוב). כנראה הגורם לבעיה זה הקובץ הספציפי הזה... …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Yehudaa,

קניתי ביד 2 ויסטה שהבחור טוען שהוא RETAIL הויסטה הנ"ל חולקה במתנה לעובדי מיקרוסופט ישראל , והם קיבלו אותה ללא קופסא , רק דיסק שלא מוזכר שמה אם זה ריטל או OEM תמונה למטה תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. עד עכשיו השתמשתי ב CHROME והוא אחלה והיה בו מותקן ADblock PLUS שהתמודד מצויין מול חלונות עם פרסומות שנפתחים בעצמם. עכשיו שדרגתי ל IE10 ובשימוש של יומים/יומיים נראה גם כדפדפן מצויין רק הבעיה איתו שמדי פעם נפתחים חלונות עם פרסומות שזה מציק. השאלה אם יד דבר כזה פנימי או חיצוני בדומה ל ADblock עבור IE10 ??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני מנסה להתקין ווינדוס אך ההתקנה לא מסתיימת . לא פעם ולא פעמיים שאני התקנתי כבר ווינדוס. עכשיו אני מנסה להתקין שוב פעם ווינדוס אבל במחשב של חבר, עובר את כל השלבים הראשונים ,ההתקנה מתקדמת באחוזים כהרגלה ,לקראת הסוף המחשב עושה פעם אחת/פעמיים ריסטריט כרגיל ואז כשזה עולה ומגיע לחלון שחור עם לוגו הרגיל שרשום שם ,"ווינדוס נטען..." בידיוק רגע לפני שנכנס לחלונות , אז נהיי מסך שחור ופה לא קורה כלום נשאר קבוע מסך שחור ניסיתי כמה פעמים ולהתקין ואף עם דיסקים שונים ואותה בעיה , מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה ואיך איפשר לפתור את זה???

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by 114508534,

אני מנסה לגשת לתיקיית המסמכים שלי על שם המשתמש שלי שהייתה בשימוש בגירסאת חלונות אחרת שמותקנת על כונן קשיח אחר ואני לא יכול להיכנס , רושם לי אין גישה , יש לי בתיקיית המסמכים שלי המון המון מידע, איך אני פותח אותה , המשתמש היה מוגן בסיסמא כך שאני מניח שאני צריך לרשום איפשהו את הסיסמא . תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום אנשים יש לי Windows 7 Proffesional (חוקי, מ- MSDN Academic Aliiance) דבר ראשון, איפה אני מוצא את המידע על המסך הכחול האחרון שהיה לי? דבר שני, בXP הייתה ב- My Documents איזו תיקייה מוסתרת, נראה לי שקראו לה Application Data או משהו כזה בכל מקרה, היה צריך לעבור דרך התיקייה הזאת כדי להגיע בסופו של דבר לתיקיה שבה הדפדפנים שומרים מידע כמו ה session האחרון שנסגר (כדי לפתוח מחדש את כל הטאבים והדפים שהיו לפני שסגרת את הדפדפן) איפה אני מוצא את זה? עוד דבר - כשאני מנסה לאתחל את המחשב אני מקבל מסך כחול (זה אחרי שאני צריך לחכות הרבה זמן עד שסוף סוף זה יקרה, בד"כ אני פשוט מוותר ולוחץ על הכפתור אתחול לפני שזה מסיים לנסות), כרגע חיפשתי מידע על הבעייה הזאת (ולכן גם רציתי לדעת איפה המ…

20. Started by amd950,

אני חייב דחוף את הקראק של האקטיב של התוכנה אני לא מצליח למצוא בקישורים אנא שילחו לי למייל תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. זהו המפרט שלי: מעבד: ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ?AMD? GIGABYTE Price Units Total M55GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרון: DDR II 667 Price Units Total 512MB Spectek דיסק קשיח: 160GB SATA II W.D צורב: DVD Recorders Price Units Total NEC DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E [עם קרור פסיבי] מארז וספק:FOXCONN TLA-397 400W אז רציתי לדעת אם הויסטה יעבוד אצלי? ואם כן ברמה טובה? ואם לא ברמה טובה אז מה אפשר לשפר בכדי שיהיה ברמה טובה? כמו כן שמעתי שיש כמה סוגים של הויסטה? כולם יכלו לעבוד אצלי? אם לא מה לא? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by eranmor,

הנה תמונה להמחשת המצב. שימו לב שאני פתחתי רק שני חלונות של IE. נ.ב. אני משתמש במעטפת ASTON ולא במעטפת של EXPLORER

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום יש לי Windows 7 ותמיד עיניין אותי לדעת האם העדכוני אבטחה וכל שאר העדכונים שמוציאה Microsoft ב-Windows Update פוגעת \ מאיטה את ביצועי המחשב???? מומלץ להתקין את כל העדכונים החדשים בכל פעם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. בוקר טוב וסופ"ש נעים לכולם יש לי את המפרט הנ"ל-רשום בצד עברתי לווינדוס 7 לפני כחודשיים ואני מאוד מרוצה המחשב שלי דלוק כל הזמן השבוע קרה לי פעמיים שהמחשב נכנס למצב שינה ואי אפשר להעיר אותו בדרך כלל מזיזים את העכבר והמסך עובר מעור קטן צהוב לאור ירוק והכל עובד פעמיים קרה לי השבוע שאני מזיז את העכבר,האור הקטן עובר מאור צהוב לירוק אך המסך נשאר שחור הייתי צריך פשוט ללחוץ על הכפתור RESTART של המחשב,ואז כמובן המחשב עשה הפעלה מחדש הווינדוס פתח לי מסך שחור שאומר שהייתה תקלה והאם אני רוצה להדליק אותו רגיל או בסייף מוד מצד שני המחשב עובד מעולה ואין תקלות לא במחשב ולא בווינדוס אשמח לעזרה תודה רבה ליאור

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by GameGems,

שלום לכם, אתמול המחשב שלי עוד עבד כמו שצריך, והיום הוא פשוט לא עולה. כשאני מדליקה את המחשב מופיע מסך שחור שמציע לנסות להעלות את הוינדוס בצורה רגילה (מופיע הלוגו של וינדוס, מסך כחול לשברירי שנייה ואז ריסטארט) ואפשרות לעשות REPAIR מדיסק, שלא עובדת כיהוא לא מזהה מערכת הפעלה.. אני לא ממש רוצה להתקין את הוינדוס מחדש.. יש לציין שהמערכת הפעלה מותקנת על דיסק SSD של אינטל (320). אני מניחה שהדיסק לא נדפק (כי הוא מזוהה בביוס). עזרה? >:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים