עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TNT,

?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. היי חבר'ה שאני רוצה להיכנס לחנות האפליקציות הוא לא מגיב לי בכלל, יש פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום אני הגדרתי אפשרויות כניסה ויצרתי חשבון סיסמה PIN, אחרי כמה ימים קיבלתי הודעה הזאת(מצורף תמונה) האם ההודעה הזאת ישנה לי סיסמה, איך מפסיקים את הודעה הזה שלא ישנה לי סיסמה? אני רוצה סיסמה שלי תיהיה קבועה ובלי לישנות. איך פותרים את הבעיה הזאת ? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Lyor,

קיבלתי עם המחשב נייד שלי את הסיריאל של "ביסנס" (רציתי פרימיום :-\) ורציתי לדעת אם יש הבדלים בין שאר סוגי הויסטות לבין הגרסא הזאת בתמיכה של המשחקים... אני משאר שה"אולטימייט" היא הכי טובה אבל הכוונה שלי היא: האם זה ממש משנה אם יש לך ויסטה כזה או אחר בהתחשב בביצועי המשחק? (אני יודע שיש בין כולם שוני בתכונות, למשל שבבייסיק אין מדייה סנטר ודברים כאלה. אבל זה ממש לא מעניין אותי, אני רוצה רק לדעת את ההבדלים בין ביצועי המשחקים (אם יש...)) תודה מראש, ומצטער אם הייתי קצת לא ברור.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. למי שלא הבין, כשיש לי חלון (למשל דף אינטרנט) פתוח בשורת המשימות, ואני שם את העכבר עליו - נפתח לי חלון קטן שמראה את דף האינטרנט בקטן (או כל דבר שפתוח שם). שמעתי שאפשר לסדר כך שזה לא יראה את זה אלא פשוט (במידה ויש כמה חלונות פתוחים, דפי אינטרנט למשל, שקובצו יחדיו) הוא פשוט יראה את השם של כל אחד ואחד. חיפשתי וחפרתי בעזרת המקש הימיני ולא מצאתי. בנוסף, אם מישהו במקרה יודע איך אפשר לעזעאל לסדר את התיקיות ב-Win שבע באופן ידני, איך שאני רוצה - אשמח לתגובה. עד כמה שניסית בהגדרות וכו'- לא מצאתי ואם מנסים לגרור זה פשוט לא הולך.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי WIN10 על דיסק אחד ושני, 2 בוטים. (אל תשאלו למה). כל הגדרה שאני משנה במערכת הפעלה אחת זה עובר למערכת הפעלה שניה. שיניתי startup לתוכנה מסויימת, זה עובר גם למערכת הפעלה השניה. שיניתי הגדרות שולחן עבודה למערכת הפעלה ראשונה, זה שוב פעם עובר גם למערכת הפעלה השניה. לא פלא שגם במערכת הפעלה שניה יש לי את אותן הבאגים והבעיות שיש לי בראשונה (בגלל זה גם התקנתי WIN10 שוב פעם). עם כל כך הרבה בעיות למה WIN10 מקבל כל כך הרבה ביקורות טובות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Shortboarder,

איך אני יוצר כזה דיסקט,לדוס כדי לעדכן את הביוס של המערכת??????????

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by GuGuSH,

היי, אני רוצה לדעת עד כמה FAT32 היא מחיצה יעילה בגדלים גדולים (עשרות עד מאות Giga) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי בעיה מוזרה עם הויסטה שלי (ultimate) - אני מעבירה תמונות מהמצלמה שלי למחשב והתמונות מוצגות כאילו יש רוויה של צבעים. אם אני אשלח למישהו את התמונות הוא יראה אותם בסדר גמור, אבל על המחשב הן מוצגות מעוות. לא מצליחה להבין למה. זה קורה עם כל מצלמה, כך שזו לא בעיה במצלמה. זה קרה גם אחרי שפירמטתי את המערכת שוב. רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. האם צריך לגבות מידע לפני ? ולאחר ה REPAIR יש להתקין את כל הדרייברים מחדש ? תודה מראש לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by DT2387,

היי, אני רוצה לעשות התקנה נקייה של וינדוס 10 או בחזרה ל 8, ואני לא רוצה להשתמש בוינדוס המובנה במחשב הנייד כי הוא מגיע עם המון תוכנות שאיןלי כוח למחוק אחר כך. השאלה היא אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה איזה דרייברים אני צריך להתקין? רק דרייברים שהמחשב מראה שחסרים ? או את כולם? תודה !!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Haflo,

כשאני עובד על קבצי AVI or MOV ב WinXP ולאחר מכן מנסה למחוק אותם, מערכת ההפעלה מסרבת וטוענת שהקבצים בשימוש ואין אפשרות למחוק אותם, ואני יכול למחוק אותם רק לאחר Restart... מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by e-d-a,

שלום יש לי win7 והכל עובד תקין, יש בעיה עם ההגדרות של השפה שאני עובר מעברית לאנגלית (בהקלדה) ואז שוב רוצה לחזור לעברית אני רואה בשורת משימות שזה עובר בין לבין אבל עדיין לא כותב בעברית... הדרך היחידה לחזור לעברית היא ע"י מחיקה של האנגלית ב"אפשרויות אזור ושפה".

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. אז ככה אני רוצה להתחבר למחשב של אבא שלי ולסדר ולעזור לו בכל מיני דברים...כאילו שאני יושב מול המסך.. וגם שלו תהיה שליטה על המחשב בו זמנית...(שהוא יוכל לראות על מה אני לוחץ).. אני מעוניין בכך שכל עוד המחשב מחובר לאינטרנט אני יכול להכניס סיסמה ולהתחבר אליו ללא צורך באישור שלו... (בקיצור שאני אכניס סיסמה ואני מקבל את המחשב לרשותי מבלי שהצד שאני צריך לעשות כל פעולה שהיא אפילו לא אישור על משהו) מבחינת אבטחת מידע...כמה הדבר מאובטח...מה חוזק הסיסמא? קידוד?.. שנינו עובדים על מערכת הפעלה וינדווס 7.. תודה רבה.. אגב אם יש תוכנות צד שלישי שועשות את זה...אפשר להעביר לפורום המתאים..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by isotoper,

שלום, יש לי 2Gb זכרון RAM , וכן 1Gb זכרון על הכרטיס מסך. משום מה אני רואה ב-WIN7 שהכרטיס מסך לוקח עוד 780 מגה בערך מהזכרון RAM, כלומר shared memory. ביטלתי בביוס אפשרות ל-shared memory אבל זה עדיין קיים. איך אני מבטל את זה ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by someone,

קודם כל הוא פתוח בערך 2-3 פעמים בו זמנית בWINDOWS XP שלי... ובזמן האחרון הוא מתחיל לגדול לגדלים מפלצתיים של מעל 100MB לפעמים, ושזה קורה האינטרנט מפסיק להגיב וכל המחשב נהיה איטי עד שאני סוגר את הקובץ SVCHOST שגדל בעזרת CTL ALT DEL.. מישהו יודע מה הקובץ הזה בכלל? ומה הבעייה איתו יכולה להיות?... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין להתקין וינדוס ויסטה אבל אני לא יודע איך זה הולך בידיוק ההתקנה... 1) האם שווה לי להתקין וינדוס ויסטה על המערכת שלי? 2) האם אפשר להתקין את ויסטה בנוסף ל-XP? 3) האם אני מתקין דרך ה-boot (המסך הכחול) כמו ב-XP? אם אפשר הסבר (או לפחות הפנייה לתראד המכיל הסבר על השאלות).

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, קיבלתי את הודעת ה- NTLDR IS MISSING. נכנסתי לריפר דרך הדיסק של הווינדוס והעתקתי את הקובץ החסר (כפי שקראתי במדריך) לתיקייה של הווינדוס. עכשיו ההודעה נעלמה אבל הווינדוס לא עולה והמחשב עושה ריסטרט במקום להעלות את הווינדוס. יש הצעות? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by drok!,

קניתי מחשב נייד לפני כמה זמן, DELL, 1520.... הכול היה בסדר גמור <.<, אבל היום שהדלקתי את המחשב, זה פשוט נתקע ב " welcome" העיגול הזה מתחת ממשיך להסתובב, וזהו, לא קורה כלום...היום בבוקר הכול היה בסדר....ואני לא זוכר שעשיתי משהו חדש או התקנתי משהו...פשוט סתם כך זה כול פעם שאני מנסה להדליק....זה נכנס לווינדוס עושה את הסוונד של הכניסה ואז "welcome" וזהו....הוא עושה LOADING אבל אף פעם לא מסיים <.< הנייד פקינג חדש מה כבר יכול לקרות? <.< help >.>

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by מטריצה,

יש לי ווינדוס 7 אוליטמט היה לי כרום, הסרתי ועכשיו רוצה להתקין שוב. באופן כללי אני חשה שהמחשב נדפק בעת ניסיון הפעלה כותב את השגיאה הבאה: פרטי שגיאה ‏‏ במהלך פעולה זו זוהו השגיאות הבאות. * [14/05/2014 22:56:19] System.UnauthorizedAccessException - גישה לנתיב 'C:\Users\"matriza"q\AppData\Local\Temp\Deployment\C9M9ZO89.PAH\7X03CJPL.TZ8\GoogleUpdateSetup.exe' נדחתה. - Source: mscorlib - Stack trace: ב- System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) ב- System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by dids22,

מה אומרים הדברים שסימנתי בתמונה? תוודה!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, לפי יומים ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה במחשב שלי, לאחר ההדלקה רציתי להתקין את המשחק DEADSPACE, התחלתי את ההקתנה ובאיזה 50% הוא פשות הפסיק לזוז כל המחשב ניתקע ולפני זה גם סמתי לב שהכל היה איטי, טוב עשיתי RESTART המחשב עלה הכל בדסר, חשבתי היתה בעיה חד פעמית, עוד פעם התחתלתי התקנה ואותה בעיה, בפעם השלישית אחרי RESTART נוסף הדלקתי מראש את הTASK MANAGER והכל בסדר עד שאני מדליק את ההתקנה או יותר נכון עד שהוא לא מתחיל להעתיק קבצים למחשב אז אני קולט שזכרון ה FREE MEMORY פשות מתחיל לרדת ממש מהר מי איזה 2400 שהוא נמצע בו במצב רגיל הוא יורד ל 0 במהירות של איזה 50MB\SEC, אני ממש לא צוחק הזכרון פשות לאנשהוא נעלם, ברגע שזה מגיע ל0 ה MEMORY USE עולה ל 99 - 90 מ 24- 27(מצב רגיל) ואי א…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לחבר שלי בעיה, בכל מקרה לאחר זמן עבודה לא קבוע פתאום מופיע חלון של אתחול לאחר 60 שניות (יש מן ספירה כזו לאחור). להערכתי זה לא הוירוס blaster המוכר מלפני שנתיים מכיוון שבמחשב מותקן serivce pack2 עוד הרבה לפני הוירוס. כמו כן,למרות הפקודה shutdown - a עדיין המחשב נכבה. ( גם בבלאסטר הישן היה צורך רק shutdown -a ואז הורדת עידכון ממיקרוספט+הסרת הוירוס מאנטי וירוס - והתופעה חולפת) כאן כבר העידכון קיים בתוך sp2.) יש המון מדריכים כאן באתר ואתרים אחרים לגבי ההסרה אך אני חושש שמדובר בפיתרונות רק לבלאסטר הישן והמוכר. מכיוון שזה במחשב של חבר שלי אשמח אם תוכלו לקשר אותי לפיתרון החדש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מתכוון ל- Auto insert notification שכשרתה מכניס דיסק הוא מפעיל אוטומטית את הAutorun, אני רוצה לבטל את זה. ????????????????

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by mMmSaK,

שלום התקנתי מערכת הפעלה על SSD ומחוסר ידע גם הדיסק קשיח הרגיל היה מחובר וכנראה זה נשאר עכשיו שאני מפעיל את המחשב זה נותן לי לבחור גירסת ווינדוס וזה מעצבן מציק ואיטי הוצאתי את הדיסק קשיח הרגיל שעליו היה מותקנות הגירסאות הקודמות וזה עדיין עושה את זה איך אני מעיף את זה לכל הרוחות??? תודה מראש לכל מי שעוזר (מדובר במערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים