Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש באקספלורר 6, יש לי חלונות XP פרו עברית. לאחותי יש לה ילד וילדה, הם גולשים לאתרים בכל מקום. אני רוצה להיסתכל מסמך קובץ היסטוריה שילד\ה ביקרו כמה מקומות אתרים. באקספלורר 6 איפה זה נמצא לראות מסמך קובץ אתרים היסטוריה שהוא ביקר? אני לא יודע איפה זה נימצא. אני היסתכלתי בהגדרות באקספלורר 6 ולא מצאתי. אני לא מתכוון לקיצור דרך לחצן כפתור שנקרא "היסטוריה". אני מתכוון האם יש קובץ אחד קטן או גדול ששמור על אתרים שהילד ביקר מקומות באתרים או אקספלורר מאחסן כתובות אתרים שהילד ביקר באתרים. אני לא צריך תוספת תוכנה צד אחר זה עולה כסף וגם חינם,ולא מבין תוכנה אחרת. אני רוצה לדעת איפה מוחבא קובץ של אקספלורר 6 נימצא כתובות אתרים שהילד ביקר מכמה מקומות אתרים? זה מאוד חשוב ה…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום התקנתי היום בנוסף ל win 7 גם xp אח"כ ניסיתי להתקין EasyBCD אבל כנראה זה לא עובד על xp אז השתמשתי בדיסק של win 7 כדי לתקן את הבוט של win 7 שבא על חשבון הבוט של הxp ניסיתי להתקין EasyBCD אבל עוד הפעם שגיאה השגיאה היא "תווים לא חוקיים בנתיב" ניסתי להתקין על כונן אחר לא עזר הורדתי את התוכנה מחדש לא עזר הורדתי גירסאות קודמות גם כן לא עזר אז השאלה היא איך מגדירים באופן ידני דואל בוט או איך בכ"ז מריצים את EasyBCD ועוד שאלה האם אפשר להפעיל את xp על מצב ahci כדי שאני לא יצתרך כל פעם לשנות בביוס כשאני ירצה להישתמש ב xp תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה שאני רוצה להיכנס לחנות האפליקציות הוא לא מגיב לי בכלל, יש פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום במערכת מחשב בה יש 4 כוננים עם מערכת הפעלה Win 10 אני מעוניין שמערכת ההפעלה לא תוכל לגשת ל 2 כוננים באופן קבוע (לא קריאה ולא כתיבה). איך עושים זאת ? המטרה שלי להתקין 2 מערכות הפעלה של win 10 על דיסקים שונים ולכל מערכת הפעלה יהיו 2 כוננים בלבד (אחד SSD ואחד רגיל), וכל אחד ממערכות ההפעלה לא יוכל לגשת לזוג הכוננים השני. זה לטובת שימוש במחשב ע"י 2 משתמשים, במקום לעשות 2 משתמשים ב win 10. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , צריך בבקשה עזרה דחופה, לפני מספר ימים קניתי מחשב נייד של ,DELL inspiron 1545 מערכת הפעלה windows 7 professional . אני נכנס לתיקיית משחקים שנמצאת בהתחל והתיקייה ריקה, מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת ה-Timeline, שתאפשר למשתמשים לדלג בין מכשירים ומערכות הפעלה שונות ולהמשיך בעבודתם מאותה נקודה מדויקת בה הפסיקו, לא תהיה זמינה בעדכון הגדול הבא של Windows לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מפעיל את המחשב פתאום שוב פעם הווינדווס מבקש ממני לרשום את הקוד, לעשות את זה בתוך 7 ימים. למה זה שוב מבקש??
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מיקרוסופט שחררה היום את הגרסה הסופית של SP1, והיא זמינה להורדה ללקוחות ה-premier. ללקוחות רגילים הגרסה הזאת תהיה זמינה החל מה-9 לחודש, כמתוכנן. עם זאת, אפשר כבר להוריד את הקובץ מהאתר של מיקרוסופט, ללא שימוש בשם וסיסמה. להנאתכם: http://premierdownload.microsoft.com/download/whistler/SP/SP1/WXP/EN-US/xpsp1_en_x86.exe
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני זמן מה היתה לי ככל הנראה חדירה למערכת (XP pro) וקובץ בשם lsass.exe הושתל לי בתיקיית מצביעי העכבר (cursors) שנמצאת בתוך תיקיית הקבצים של חלונות. הקובץ ההוא אמנם סולק כבר מזמן, אבל מאז, בכל אתחול של המערכת קופצת לי מול העיניים הודעה ולפיה הקובץ הזה לא נמצא. כלומר, ישנו איזה תהליך או שירות שנוצרו בעת ההדבקה, שמופעלים בעת האתחול, ומחפשים את הקובץ הזה. יש מישהו מכם שיודע באיזה תהליך/שירות וכו' מדובר, כך שניתן יהיה סופסוף להפטר ממנו סופית? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר ברשת אינטרנט אלחוטית, וכאשר אני מעדכן את המערכת ווינדוס שלי פתאום האינטרנט מסרב לעבוד. לאחר שאני מעדכן את הווינדוס שום דבר לא עוזר, גם אם אני עושה שיחזור מערכת. רק אם אני עושה פירמוט חוזר (כבר עשיתי יותר מ-3 פירמוטים החודש בגלל זה) אני משתמש בווינדוס XP SP3.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://wccftech.com/windows-11-build-22000-282-is-out-for-beta-and-release-preview-channels/ https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/10/15/releasing-windows-11-build-22000-282-to-beta-and-release-preview-channels/ בקרוב נקבל גרסה יותר יציבה... ואולי אעבור בקרוב גם
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין וינדוס ויסטה אבל אני לא יודע איך זה הולך בידיוק ההתקנה... 1) האם שווה לי להתקין וינדוס ויסטה על המערכת שלי? 2) האם אפשר להתקין את ויסטה בנוסף ל-XP? 3) האם אני מתקין דרך ה-boot (המסך הכחול) כמו ב-XP? אם אפשר הסבר (או לפחות הפנייה לתראד המכיל הסבר על השאלות).
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלפתי את win98 ב win xp ב win98 היו דרכים\כלים לשפר את המערכת, כך שwin98 תנצל כמה שפחות את משאבי המערכת ותותיר משאבים פנוים לתוכנות אחרות. [כמו איחוי , סורק הדיסק ,רזולוציה נמוכה,הורדת תוכנות מתפריט התחלה ועוד ] לכן אני מבקש לקבל עיצות איך אני גורם ל winxp לצרוך כמה שפחות משאבים .בכדי שמשאבי מערכת רבים יהיו פנויים. חלק מהדבברים קיימים גם בwinxp למשל את סורק הדיסק לא מצאתי .הקובץ msconfig [ קובץ תצורת המערכת ] השתנה. אני לא מצליח להוריד תוכנות מקובץ התחלה המחשב שלי משמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. הערה : כאשר השתמשתי במחשב ב win 98 לאחר הפעלת המחשב היו לי 94% משאבים פנויים ז"א 6% מנוצלים כיום ב win xp בהפעלת המחשב יש לי 12%--15% משאבים מנוצלים ז"א שרק 85%--8…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר לנעול את הגישה לכרטיס הרשת למשתמש מסוים אשר לא יוכל להשתמש בכרטיס בכלל. האם יש דרך כזה ב-XP?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נמאס לי ששולחן העבודה שלי מלא בערמות של תיקיות וקבצים. הגיע הזמן למצוא סידור אחר - יש למישהו הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי עם המחשב נייד שלי את הסיריאל של "ביסנס" (רציתי פרימיום :-\) ורציתי לדעת אם יש הבדלים בין שאר סוגי הויסטות לבין הגרסא הזאת בתמיכה של המשחקים... אני משאר שה"אולטימייט" היא הכי טובה אבל הכוונה שלי היא: האם זה ממש משנה אם יש לך ויסטה כזה או אחר בהתחשב בביצועי המשחק? (אני יודע שיש בין כולם שוני בתכונות, למשל שבבייסיק אין מדייה סנטר ודברים כאלה. אבל זה ממש לא מעניין אותי, אני רוצה רק לדעת את ההבדלים בין ביצועי המשחקים (אם יש...)) תודה מראש, ומצטער אם הייתי קצת לא ברור.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זהו המפרט שלי: מעבד: ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ?AMD? GIGABYTE Price Units Total M55GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרון: DDR II 667 Price Units Total 512MB Spectek דיסק קשיח: 160GB SATA II W.D צורב: DVD Recorders Price Units Total NEC DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E [עם קרור פסיבי] מארז וספק:FOXCONN TLA-397 400W אז רציתי לדעת אם הויסטה יעבוד אצלי? ואם כן ברמה טובה? ואם לא ברמה טובה אז מה אפשר לשפר בכדי שיהיה ברמה טובה? כמו כן שמעתי שיש כמה סוגים של הויסטה? כולם יכלו לעבוד אצלי? אם לא מה לא? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה זמן אחרי מצב של SLEEP MODE (בלפטופ) היוזר שלי ב VISTA השתכפל ועכשיו יש לי שני יוזרים לבחור כשנכנסים למחשב. (עם אותו שם) משהו יודע איך מורידים את זה? ולמה זה קרה?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי מחשב נייד Acer Aspire 5740G עם Windows 7 Home Premium. הוא התקין אובונטו על המחשב במקום הווינדוס 7, כעת הוא רוצה לחזור לווינדוס 7. ניסיתי להגיע למחיצה שקיימת ברוב הלפטופים שממנה אפשר לחזור למצב יצרן של המחשב. במחשבים של אייסר צריך לרסט את המחשב וללחוץ על Alt+F10 - כשעשיתי זאת הופיעה לי השגיאה הבאה: "hdd recovery validation failed press any key to continue". מצאתי דיסק מקורי של ווינדוס 7 בבית שלי והתקנתי לו אותה על המחשב. כאשר ההתקנה הסתיימה בדקתי את המחיצות במחשב וגיליתי שיש מחיצה של 4GB כמעט שלא פירמטתי אותה ואני חושב שזאת המחיצה ממנה אפשר לחזור למצב היצרן של המחשב. מה עליי לעשות כעת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לפני כמה זמן, DELL, 1520.... הכול היה בסדר גמור <.<, אבל היום שהדלקתי את המחשב, זה פשוט נתקע ב " welcome" העיגול הזה מתחת ממשיך להסתובב, וזהו, לא קורה כלום...היום בבוקר הכול היה בסדר....ואני לא זוכר שעשיתי משהו חדש או התקנתי משהו...פשוט סתם כך זה כול פעם שאני מנסה להדליק....זה נכנס לווינדוס עושה את הסוונד של הכניסה ואז "welcome" וזהו....הוא עושה LOADING אבל אף פעם לא מסיים <.< הנייד פקינג חדש מה כבר יכול לקרות? <.< help >.>
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נראה לי שהמחשב מאוהב בצבים!!! החלפתי את הארדיסק מ-20 ג'יגה ל-80 ג'יגהכאשר הוא מחולק לשניים.. יש המון מקום פנוי בשני הכוננים (על זה שמותן הוינדוס יש 15 ג'יגה פנוי מתוך 20) ולכן לא נראה לי שזו בעיה של מקום... התוכלו לעזור לי? תודה רבה רבה רבה!!! מקווה לתגובה בקרוב!!! NiGhT-FiRe עריכה: מצאתי את הבעיה,נכנסתי למנהל המשימות (קונטרול אלט דליט...) וראיתי שהקובץ eexplorer.exe לוקח לי 99 מה-cpu אז סגרתי אותו ואז כמובן שכל הדברים נעלמו אז החזרתי את הקובץ ולאחר מכן המחשב נהיה נורמלי ועובד פיקס אבל כאשר אני עושה כיבוי והדלקה הוא עוד פעם איטי,יש מצב לעזרה פה? תודה רבה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!! מתחנן לעזרה!!! :'( :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי עם אני קונה WINDOWS 7 HOME BASIC ובזמן הקשת הסריאל אני מדלג על שלב זה הוא יציג לי את כל מהדורות WINDOWS? (אני מודע לזה שבמידה וזה נכון אני לא יוכל להתקין אותם כי הסריאל לא תואם להם) אבל לידע כללי זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם אחרי התקנת ווינדוס 10 צריך להתקין מחדש את כל התוכנות? האם התוכנות שמותקנות עכשיו בווינדוס 7 יעבדו בווינדוס 10? למשל, Nero. אם מדובר בשדרוג חינמי.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
באמצע התקנת הדיקטס אני מקבל את ההודעה הבאה: THE SOFTWARE YOU ARE INSTALLING HAS NOT PASSED WINDOWS LOGO TESTING TO VERIFY ITS COMPABIILITY WITH WINDOW XP אני לוחץ על O.K וההתקנה ממשיכה עוד קצת ואז הוא כותב לי : DIRETX DID NOT COPY A REQUAIRED FILE ואז הוא יוצא לי מההתקנה בלי שהדירקטס הותקו מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע איך זה קרה אבל נעלם כל הסרגל שם עם השורה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-