Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, יש לי 9 ג'יגה וקצת פנוי בC, אני לא כל כך מבין למה כי בעיקרון הוא חולק כך שיהיה לו 15 ורק 2 ג'יגה בערך בשימוש כנראה שהלכו כמה ג'יגה בFDISC. בכל אופן, רציתי לדעת כמה מקום צריך להיות בערך בונן C: כדי שהמחשב ירוץ נורמלי, וכמה בכללי צריך שישאר תמיד? תודה רבה לכל המגיבים מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי את win98 ב win xp ב win98 היו דרכים\כלים לשפר את המערכת, כך שwin98 תנצל כמה שפחות את משאבי המערכת ותותיר משאבים פנוים לתוכנות אחרות. [כמו איחוי , סורק הדיסק ,רזולוציה נמוכה,הורדת תוכנות מתפריט התחלה ועוד ] לכן אני מבקש לקבל עיצות איך אני גורם ל winxp לצרוך כמה שפחות משאבים .בכדי שמשאבי מערכת רבים יהיו פנויים. חלק מהדבברים קיימים גם בwinxp למשל את סורק הדיסק לא מצאתי .הקובץ msconfig [ קובץ תצורת המערכת ] השתנה. אני לא מצליח להוריד תוכנות מקובץ התחלה המחשב שלי משמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. הערה : כאשר השתמשתי במחשב ב win 98 לאחר הפעלת המחשב היו לי 94% משאבים פנויים ז"א 6% מנוצלים כיום ב win xp בהפעלת המחשב יש לי 12%--15% משאבים מנוצלים ז"א שרק 85%--8…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ויום טוב! אחרי שבוע שלא הייתי בבית וניתקתי ת'כבל חשמל אני החלטתי להיתחבר לרשת להיתעדכן בעולם החיצון לפתע לאחר שהבר של הווינדוס (XP) נטען אני מקבל הודעת EROR מציקה שפשוט לא מאפשרת לי להעלות את המחשב. אני ניסיתי לשים את הדיסק של ה-XP שלנו כדי לשחק שם עם זה ואוליי לתקן שגיאות מערכת ודרעק שכזה המחשב פשוט מסרב לקרוא את הדיסק במהלך הבוט (יש לציין שהביוס מוגדר באופציה הראשונה שלו קודם לקרוא דיסקים ואחר"כ לעבור לקרוא מההארד דיסק, כך שזה לא נראה לי הבעיה) להלן תמונה של ההודעה שהווינדוס מציג לי לאחר טעינה של המערכת- אם מישהו מכיר את הבעיה/ קרה לו פעם/ יודע איך פותרים את הבעיה אני מאוד אשמח לעזרה מבין התותחים שיש פה! ;D הרבה תודה רבה על כל עזרה באשר תבוא!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם אני שואל במקום הנכון. מישהו יודע או יכול להכווין אותי למדריך איך לעשות דיסק און קי עם התקנות של 7 ו 8 ביחד. ויהיה ניתן לבחור בינהם כשעושים BOOT מה DOK. אני מצליח לעשות XP+8 או XPּ+7 וכו' אבל 7 ו8 אני לא מצליח. זה יעני או 7 או 8. (לא ניסיתי עם ויסטה אבל לפי דעתי זה גם אחד מהשלושה) בעקרון אני משתמש ב YUMI כדי לשים ב DOK. התקנות של ווידוס, HIRENS BOOT, וכו' תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ליבת את'לון 1800, 1G זיכרון. נכון לעכשיו יש לו ווינדוס xp והוא מתפקד בלי בעיות האם הוא יכול להחזיק ווינדוס 7?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נסיתי איזה 50 פעמים(אולי יותר)להתקין את windows xp ps2 והמחשב כל הזמן נתקע בהתחלה של ההתקנה(לפני הפירמוט) מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לפי מה שראיתי באתר של מיקרוסופט ניתן לקנות רק גירסת שדרוג. אם אני רוצה לקנות גרסה מלאה בשביל מחשב שאין בו בכלל ווינדוס מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן אחרי מצב של SLEEP MODE (בלפטופ) היוזר שלי ב VISTA השתכפל ועכשיו יש לי שני יוזרים לבחור כשנכנסים למחשב. (עם אותו שם) משהו יודע איך מורידים את זה? ולמה זה קרה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לאחר ריסטרט של המחשב [מחשב של שכן] כונני ה-cd והצורב לא מופיעים במחשב שלי בביוס הכוננים מזוהים , בדיוויס מנגר ליד הכוננים מופיעה הערה צהובה פעולות שבוצעו - ריסטור ליום אתמול לא עזר גימפור הסידי עם הדיסק הקשיח לא עזר [הדיסק הקשיח היה בכבל נפרד הסידי והצורב בכבל השני ] ניתוק הצורב לגמרי וחיבור הסידי לקשיח לא עזר ביצעתי בדיוויס מנגר אנאינסטול לבקרי ה-ide המסטר והסלב לאחר ריסטרט של המחשב הוא זיהה תומרה חדשה את שני הכוננים האופטיים אבל עדיין עם כוכבית צהובה כך שהם לא מופיעים במחשב שלי ואין גישה אליהם האם ניתן עוד משהוא לעשות או לפרמט את המחשב וזהו מפרט המחשב xp בעברית לוח-אם msi +via ציפסט p4x-533 סוקט-478 +מעבד אינטל 2.8
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 1.8GHz והוא מראה לי שיש לי רק ליבה אחת פעילה :'( לא יודע איך התבטלה לי ליבה אחת.. מישהו יכול לעזור לי? הנה תמונה גם http://www.zix.co.il/viewer.php?id=406871151.JPG
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני הארד-דיסקים במחשב, על אחד מהם מותקנת windows vista, ועל השני windows 7. אני משתמש בויסטה ואת ה-7 רציתי להסיר, אז פירמטתי את הדיסק שה-7 היתה עליו. הבעיה שעכשיו כשהמחשב נדלק הוא עדיין מציג לי את האפשרות להפעיל את ה-7. רציתי לשאול איך אני מסיר את האופציה הזאת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט שלו: INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה. הוא בן כמה שנים וישן, יש לו כרגע WIN7 HOME BASIC והוא איטי גם כשמדובר בגלישה באינטרנט.. וממש איטי. מה אפשר לעשות? מומלץ XP?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לחזור ל-XP, קובץ של 5 מגה לוקח הרבה מאוד זמן להעתיק, אותו דבר עם התקנת תוכנות ומשחקים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. קודם צריך לציין שמדובר במחשב חדש. התקנתי vista על הדיסק הקשיח החדש שקניתי, ובבית היה לי דיסק קשיח חדש נוסף(250) שאותו חיברתי למחשב לאחר כמה ימים, לאחר התנסות עם vista. כשניסיתי להתקין את xp על הדיסק של ה250 הוא עשה רק את השלב הראשון כלומר העביר קבצים מהדיסק של ההתקנה לדיסק הקשיח. לאחר מכן כשהוא מפעיל מחדש את המחשב הוא רושם שיש בעיה והוא לא מצליח להפעיל את ההתקנה של xp (החלק השני) והוא גם לא מצליח להפעיל את הוויסטה כלומר הוא גם פוגע בקבצים של וויסטה ודופק את המערכת. בשביל לתקן את זה השתמשתי בדיסק של וויסטה ותקנתי את הבעיה. אני עדיין לא מצליח להתקין את xp על הדיסק הקשיח של ה-250. הוא גם לא נותן לי לעשות אתחול לדיסק הקשיח. אני יודע שיש הרבה מדריכים שמסבירים אי…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני נכנס לתיקיה, או שאני רוצה להוסיף תמונה אני חייב להיכנס לתמונה בשביל לראות אותה. פעם פשוט במקום לראות אייקון הייתי רואה את התמונה בקטן. מצטרף תמונה[br]פורסם בתאריך: 21.06.2010 בשעה 00:24:51 תוקן[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ שכשאשר אני נמצא בבית הוא משמש לי גם כנייח. אני מציב אותו על שולחן איפה שיש לי גם מסך רגיל (20 אינץ') ומחבר ליציאת VGA שיש למחשב את המסך ולוחץ על הכפתור של דל להגדרות הרחבת המסך ובוחר ב Extand ויש לי בעצם שולחן עבודה מאורך, שאני משתמש בו ככה שבמסך אחד אני יכול לראות סרט לדוגמא ובמסך השני אני עובד ואני פשוט יכול להריץ את העכבר ביניהם. השאלה שלי - אני מתכנן לקנות כרגע מסך 32 או 37 אינץ', ולחבר אותו לקיר מעליי ואני רוצה שהוא ישמש אותי במקום המסך החיצוני הנוכחי שאני מחבר ל VGA. מה שקורה הוא שבגלל שהוא גבוה מעליי הוידאו יהיה במסך והאודיו יהיה מהרמקולים של המחשב, כי ה VGA מעביר רק את הוידאו, אז אני רוצה להשתמש ביציאת HDMI שיש לי בשביל לנסות לראות אם זה עובד גם …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חייב עזרה ממש דחוף כי בלתי אפשרי בעליל להשתמש במחשב!! סייר ווינדוס מרגע הפעלת המחשב מפעיל את עצמו בלי הפסקה לא משנה איזה תוכנות פתוחות(סגרתי את כולם וזה עדיין קורה). ניסיתי שחזור ועדיין לא עזר. בדקתי וירוסים עם כמה תוכנות כולל של ווינדוס בחינם עדיין לא עוזר. אין לי מושג מה לעשות!!! בבקשה תעזרו לי אני באמצע הלימודים ולא יכול להשתמש בו! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני בא לפתוח קבצים מסוג MS-DOS ...... יש לי ווינדוס אקס פי..שמתי לב שווינדוס אקס פי הורידו את הדוס מהמערכת שלהם ולכן חשבתי שנצטרך להתרגל...אבל פתאום גילית שיש המון אנשים עם ווינדוס אקס פי שמפעילים יישומים של MS-DOS חשבתי לעצמי שזה בגלל שאין לי SP2 ולכן התקנתי אותו במחשב שלי אבל עדיין זה לא עובד לי הנה לכם תמונה שמתארת את המצב שלי.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, בעייתי היא כאשר אני מעלה את הwindows האייקונים והסרגל למטה פשוט לא מופיעים, ולא משנה מה אני עושה. מה זה יכול להיות? תודה רבה לעונים, אמיר.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ טושיבה שמותקן עליו וינדוס 10 היוזר מחובר לחשבון שלי במיקרוסופט לייב והסיסמא של החשבון פותחת את המחשב. כבר זמן מה לא ניתן לפתוח את המחשב מתקבלת הודעה שהסיסמא שגויה למרות שהיא לא והיא הנכונה ומאפשרת לי גישה לחשבון לייב במחשב אחר. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום ברשותי WINDOWS 7 ואני רוצה לגרום לדפדפן FIREFOX לעבוד קבוע ב REALTIME האם יש תוכנה שיכולה לגרום לזה לקרות באפן קבוע ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה רצינית במחשב שאני לא יכול לשחק במשחקים כמעט מכיוון שהמשחקים נופלים מעצמם.. ניסיתי לעשות המון ושום דבר לא סידר.. עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שבמעבר מוינדוס 7 64 ביט ל32 הבעיה תסתדר? כי לפני שהתקנתי וינדוס 7 היה לי XP ושם כל המשחקים עבדו לי מעולה.. פשוט אני לא רוצה לחזור לXP.. ד"א: יש לי 4 גיגה ראם. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי VISTA HOME PREMIUM 64BIT שלא מזהה את המשתמש שלי כADMIN למרות שהוא מוגדר ככה ב USER ACCOUNTS.... מישהו יכול לעזור? :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-