Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, כאשר אני נכנס למחשב שלי ולשאר התיקיות שורת התפריטים לא מופיעה, איך אפשר להחזיר אותה? בתודה מתן. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע משדרג מחשב ישן מ95 ל98 אבל אני לא מצליח כי ההודעה הזאת מופיעה ולא מאפשרת לי: אני צריך עזרה תודה Setup error: windows character set mismatch! Setup has detected an incompativle windows character set. setup can not proceed! You have to install windows into a clean directory . Press any key to continue. כשאני לוחץ על כפתור זה פשות יוצא
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין מה להוסיף מי מהם טוב יותר, למשחקים אנטרנט מוזיקה...??
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני עושה טבלאות באופיס?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ווינדוס XP"מותאם "\ ומופחת דרייברים וכו' יותר קל למחשב? לא מבחינת מקום על ההארד דיסק... האם זה באמת משמעותי למחשבים ישנים (CELERON 600 128MEGA) מקל על המעבד וכו'?....או שזה רק עניין של מקום על ההארד דיסק? ראיתי שיש אפשרות לעשות את זה וראיתי גרסאות כאלה שקיימות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קראתי את כל המדריכים, שאלתי אנשים ופשוט לא הצלחתי להבין מה התשובות לשאלות שלי. אז נתחיל מאפס, יש לי שתי שאלות עבור שני מקרים נפרדים לחלוטין ללא קשר ביניהם: 1. לחברה שלי יש על הלאפטופ ויסטה 32 ביט (הלאפטופ עצמו בעל חומרה תואמת 64 ביט אבל זה מה שקיבלה איתו פעם). אני רוצה שתקנה את השדרוג לוינדוס 8 בגרסת 64 ביט וכמובן שיש לי העדפה חזקה מאוד לעשות clean install ולא לשדרג על המערכת הקודמת. האם זה אפשרי? והאם באותה עלות שידרוג של 40 דולר? מה הפרוצדורה גם ע"מ ליישם זאת? 2. להורים שלי יש מחשב ממש ממש ישן (AMD Sempron 2200) שכבר לא מצליח לסחוב עבודה רגילה באינטרנט. יש לו XP מקורי, כמובן 32 ביט ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות שדירוג לוינדוס 8 בגרסת 64 ביט, לצרוב על דיסק ואז עם רכ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי את win98 ב win xp ב win98 היו דרכים\כלים לשפר את המערכת, כך שwin98 תנצל כמה שפחות את משאבי המערכת ותותיר משאבים פנוים לתוכנות אחרות. [כמו איחוי , סורק הדיסק ,רזולוציה נמוכה,הורדת תוכנות מתפריט התחלה ועוד ] לכן אני מבקש לקבל עיצות איך אני גורם ל winxp לצרוך כמה שפחות משאבים .בכדי שמשאבי מערכת רבים יהיו פנויים. חלק מהדבברים קיימים גם בwinxp למשל את סורק הדיסק לא מצאתי .הקובץ msconfig [ קובץ תצורת המערכת ] השתנה. אני לא מצליח להוריד תוכנות מקובץ התחלה המחשב שלי משמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. הערה : כאשר השתמשתי במחשב ב win 98 לאחר הפעלת המחשב היו לי 94% משאבים פנויים ז"א 6% מנוצלים כיום ב win xp בהפעלת המחשב יש לי 12%--15% משאבים מנוצלים ז"א שרק 85%--8…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, ברשותי מחשב ניד עליו מותקנת מערכת הפעלה windows 7 pro באנגלית. התקנתי על המחשב mui עברית בעזרת vistalizator. עכשיו הוא רוצה להתקין service pack 1. אני זוכר שקראתי איפשהו שיש בעיות תאימות בין שני הדברים, אבל אני לא זוכר האם זה היה רק בשלב ההתקנה (אי אפשר להתקין עם vistalizator כאשר sp כבר מותקן) או שגם עכשיו אני לא יכול להתקין sp. מישהו התנסה בזה בעבר ויכול להגיד לי מה יקרה? אם אני אתקין sp1, וזה ייצור לי בעיות "תאימות", חזרה לאחור בעזרת נקודת שחזור תחזיר את המצב לקדמותו או שהבעיות עדיין יישארו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעדכן את הווינדוס בWINDOWS UPDATE פעם הייתי מצליח הוא כותב לי שגיעה בתופס רישום משהו כזה. אינ זוכר שקראתי לפני חוד משהו כזה באתר TECHNO כתבה אל העניין הזה וישנו תלאי שמתקן את זה אבל אני לא מוצא את הכתבה בTECHNO. מישהו יכול לעזור להביא לינק או פיתרון אחר גם יבורך. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. נתבקשתי לעזור לאבי במשרד שלו. מדובר על משרד עם 5 עמדות מחשב. כדי להפחית סיכונים, הייתי מאוד רוצה להיות מסוגל להגביל את המשתמשים. למשל - למנוע מהם התקנת תוכנות על המחשב, התקנה של סרגלי כלים, וכן הלאה. הבעיה - אני לא כל כך יודע איך מבצעים זאת. אשמח אם אוכל לקבל עזרה (אולי אפילו לינק?). תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת עד כמה FAT32 היא מחיצה יעילה בגדלים גדולים (עשרות עד מאות Giga) תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב כל מיני תיקיות כמו אימיול או תיקיה של משחק כל שהו או סתם קבצים שהשם שלהם מסומן בצבע כחול ואני רוצה לדעת מזה אומר תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול המחשב שלי עוד עבד כמו שצריך, והיום הוא פשוט לא עולה. כשאני מדליקה את המחשב מופיע מסך שחור שמציע לנסות להעלות את הוינדוס בצורה רגילה (מופיע הלוגו של וינדוס, מסך כחול לשברירי שנייה ואז ריסטארט) ואפשרות לעשות REPAIR מדיסק, שלא עובדת כיהוא לא מזהה מערכת הפעלה.. אני לא ממש רוצה להתקין את הוינדוס מחדש.. יש לציין שהמערכת הפעלה מותקנת על דיסק SSD של אינטל (320). אני מניחה שהדיסק לא נדפק (כי הוא מזוהה בביוס). עזרה? >:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם צריך לוחות אם מיוחדים כדי לעבוד עם windows xp 64 bit
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, יש לי 9 ג'יגה וקצת פנוי בC, אני לא כל כך מבין למה כי בעיקרון הוא חולק כך שיהיה לו 15 ורק 2 ג'יגה בערך בשימוש כנראה שהלכו כמה ג'יגה בFDISC. בכל אופן, רציתי לדעת כמה מקום צריך להיות בערך בונן C: כדי שהמחשב ירוץ נורמלי, וכמה בכללי צריך שישאר תמיד? תודה רבה לכל המגיבים מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה , מה יותר טוב? עד עכשיו השתמשתי ב ULTIMATE וקיבלתי המלצה לעבור ל ENTERPRICE
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה להתקין עכשיו על המחשב ווינדוס דרך usb, והוא נותן לי שתי אפשרויות בהתחלה. אחד עם uefi ועוד אחד השאלה היא מה לבחור?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט אצליל לא זז מה אני יכול לעשות בישביל לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ראשית הבעיה החלה,שהמחשב הגיע למצב בו הוא פשוט לא ישן. איך מחזירים את האפשרות "מצב שינה" בהתחל?,ואיך לגרום למחשב לישון,למרות שהוא מסרב? ניסיתי לפתור בעצמי,וכנסתי להגדרות צריכת חשמל>עיתוי שינה של המחשב>שיחזור הגדרות ברירת מחדל,ולאחר מכן,כשלוחצים על התחל=אין אפילו את אפשרות הבחירה ב"מצב שינה",שנעלמה ויש פשוט "שינה" - מה עושים,כדי שאפשרות זו תחזור והמחשב יוכל לישון?. אין לי מקלדת ו/או עכבר אלחוטיים. שיניתי והורדתי את כל ה"שירותים"+"הפעלה" - בmsconfig,אשר לא הכרחיים. למה המחשב שלי עדיין לא מצליח לישון?,במה הבעיה? (הוא ישן כדקה,ומיד לאחר מכן "מתעורר".!). אילו שינויים,עליי לשנות בניהול צריכת חשמל,כדי שיישן כמו,שצריך ובאופן תקין? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64 ביט rtm . כאשר המחשב נכנס למצב שינה ואני בא להעיר אותו הוא נדלק ונכבה ככה בלי סוף אלא אם אני עושה ריסטרט ידני!! שיחקתי קצת עם הגדרות בביוס ובצריכת חשמל ביטלתי לגמרי כל מה שקשור לשינה היברידית ומה שקורה עכשיו המחשב מתעורר קבוע אבל המסך נשאר כחול כאילו אין אות בכלל!!! אשמח לקבל פיתרון לנושא
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי הוא מסומן כתקול במנהל התקנים. המחשב שלי איטי+רוב האפקטים של W7 לא ניתנים להפעלה. מקווה שרק הוא הבעיה....יש רעיונות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. כבר כמה שנים טובות שלא יצא לי להשתמש במחשב מעבר לפייסבוק וקצת וורד. הייתי עד עכשיו עם מחשב פנטיום 4 עם וינדוס XP עברתי לנייד חדש עם ווינדוס 8 וכסטודנט אני מניח שעכשיו השימוש במחשב יהיה יומיומי. השאלה שלי - האם יש בכלל להתקין אנטיוירוס וחומת אש? נראה שיש תוכנות מובנות כאלה בווינדוס. ובכלל, השאלה אם זה באמת חשוב למשתמש ממוצע כמוני... יש המלצות? בעבר השתמשתי בקספרסקי ו-nod32 שהיו המובילים. מה עכשיו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני קונה לוח אם חדש, וחשבתי שכדאי לפרמט ולהתקין מחדש כדי למנוע בעיות של דריברים והתנגשויות וגם בשביל סופסוף לעשות התקנה נקייה ולדלג על כל הטעויות שעשיתי בזמנו. הבעיה היא שאני לא יודע אם הרשיון שלי תקף להתקנה שנייה על אותו המחשב, איך אני עושה זאת? האם הרשיון של השדרוג יאפשר לי התקנה נקייה? במידה ואין לי את מספר הרשיון אני יכול לבקש שישלחו לי אותו שוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, הכנסתי את ההארד-דיסק החיצוני שלי, ואני קולט שכל התיקיות שמה מוגנות כתיקיות של מערכת.. ככה שאי אפשר לראות אותם, וצריך דרך ה"אפשרויות תיקיה" להציג קבצי מערכת. יש דרך לבטל את הדבר הזה מהתיקיות האלו? זה אולי קרה בגלל שהכונן הזה נכנס לכמה מחשבים, שאולי לא כאלו "מוגנים" עם אנטי-וירוס. תודה רבה לכם.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-