Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הורדתי תקיה של איקונים לווינדואס אבל אני לא יודע איך לשנות את האיקונים...אם מישהו יודע אני אשמח..תודה..
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
winxp sp2 בתודה, בז'נגלו
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כאילו עכשיו זה מוגדר כ ישראל איך משנים את זה לארץ אחרת אם רוצים?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
במדיה סנטר של חלונות ויסטה יש אתרים. אצל כל מי שראיי יש אתרים בעברית כמו ואי נט ודפי זהב. רק אצלי יש אתרים מחו"ל... אני לא יודע מאיםה מוסיפים אתרים. ניסיתי דרך הלוח בקרה-> הדדגרות שפה ומיקום וגם שם שמתי הכל על עברית וישראל ועדיין לא הסתדר. מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בעיקרון אני משתץמש בפיירפוקס אבל יש אתרים שנאי חייב אקפלורר והוא לא זזזזזזזז לפני הפירמוט של המחשב הוא עוד איכשהו היה טיפה מהיר אבל עכשיו הוא בעייתי ובוקשי זז... יש שיטה או משהו? שינוי הגדרות אבטחה? תודה על כל רעיון
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
השתגעתי כבר... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להתחיל לכתוב ב word או במקום שכותבים את כתובת האינטרנט זה מתחיל לכתוב בעברית ,איך אני משנה במערכת ההפעלה לאנגלית כברירת מחדל? תודה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 21:51:40 הסתדרתי תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני משנה את המראה של הXP ? עם אילו תוכנות אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה שהכחול מאחורי האיקון יעלם. איך אני עושה את זה? http://img441.imageshack.us/img441/525/52437456tq7.jpg
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן. יש בשורת משימות (ליד ההתחל) כפתור של תיקייה. אם אני לוחץ עליה היא פותחת לי בתור ברירת מחדל את ה"ספריה". איך אני משנה את הברירת מחדל הזאת? ובנוסף, איך אני מקבע שם עוד תיקיות? אני יודע, יש אפשרות "לנעוץ" תיקיות ולהגיע אליהן ע"י מקש ימני על התיקיית ברירת מחדל הזאת. אבל אני רוצה לקבע אותן על השורת משימות עצמה ולא שאני אצטרך ללחוץ מקש ימני. תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את תצוגת הקבצים שיהיה בכל החלנות משהו אחד איך אני עושה את זה ?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קליק ימני -> properties לא נותן לי לשנות כלום. אופיר
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
איך אני משנה בהגדרות לראות תמונה על קליפים בתיקיה? (דוגמא בפנים) עד עכשיו ראיתי לפחות איזשהי תמונה על כל קליפ ועכשיו בכל תיקיה של סרטונים או סרטים אני לא רואה כלום חוץ מהסמל של WMP
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואני לא מתכוון לסרגלי כלים אלא לטקסט המוצג באתר,וגם לשנות את הפונט. נסיתי באפשרויות אינטרנט לשנות את הפונט והוא מגביל אותי לששה פונטים בלבד. מרגע שהתקנתי את אקספלורר 7 הפונטים המוצגים באתר השתנו וגם קטנים יותר בנוסף לא חדים כמו שהיו באקפלורר 6 . אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין אפליקציה כזו או אחרת ברירת המחדל היא כונן C איך אני משנה את זה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי למישהי ווינדאוס באנגלית, אבל יש לה אח בן 8 שלא מבין אנגלית. אז היא ביקשה ממני להתקין לה ווינדאוס בעברית. הבעיה היא שאין לה ווינדאוס בעברית וגם לי אין. אבל שמעתי שיש פאטצ' שמורידים שמשנה את כל הווינדאוס מאנגלית לעברית. חיפשתי באתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי את הפאטצ' הזה. למישהי יש מושגכ מאיפה אני יכול להשיג אותו? ועוד משהו: שינוי המערכת מאנגלית לעברית יכול לגרום לבעיות? אני לא הולך להתקין לה את SP2 כי אני יודע שהוא לא מתאים כרגע לעברית, אבל חוץ מזה יכולות להיגרם בעיות אחרות. יש לי XP PRO ד"א.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני משנה את הויסטה שלי לעברית? ואיך אני יודע איזה גרסה יש ברשותי 64 או 32 יש לי home priemum תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
איך אני משנה מFAT32 לNTFS שאני בתוך הווינדוס?(אני יודע שהכל ימחק לי) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזו דרך מבלי לפרמט את הכונן או להישתמש בתוכנה מיוחדת??
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה ש F יהיה D ועוד... עשיתי חיפוש ומישהו אמר לעשות בRUN את הפעולה diskmgmt.msc אבל כשאני עושה את זה זה כותב לי ACCESS IS DENIED אותו דבר עם אני עושה Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management יש אולי איזושהי דרך אחרת? או תוכנה שתעשה את זה תודה נ.ב.. WINXP PRO
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איך אני משנה סיסמה בכניסה לווינדוס ב WIN XP ? בויסטה זה כל כך פשוט,ב XP כבר שכחתי איך משנים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה בתיקייה מסויימת כל השירים שם עם אותו COVER שבכלל לא קשור. ואין את התמונה הזאת בכלל מחקתי אותה מזמן , איך אני מבטל את הCOVER הזה מהשירים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה זמן ווינדוס בישר לי (לפני הסטראטאפ) שקובץ מסוים היה חסר להפעיל את המחשב, c:\windows...system דבר ראשון, מה עושים במצב כזה? אני הלכתי לrecovery console והתברר לי שאני לא באמת יודע לתקן את הבעיה. עצות משהו? ברגעים אלה אני חושש פן המחשב יקרוס שנית ושוב תהיה הבעיה, רק שאז לא יהיה לי מזל שאני אעבור את ההזהרה הזו. תודה מראש חבר'ה.
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, יש לי מותקן Win7 RC ו-XP, כשאני בחלון הבחירה ביניהם אז המקלדת לא עובדת משום מה כך שאוטומטית הוא בוחר לי את וינדוס 7 RC. איך אני מתקן זאת?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-