עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gameon,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441264.msg3781549#new אמרו לי לשאול כאן

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by dark_zero,

איך אני יכול לדעת אם יש לי 98 רגיל או 98SE כי הורדתי MEDIA PLAYER 9 היה כתוב שם שהוא מתאים רק לSE וכשניסיתי להתקין הוא אמר שאין לי מערכת הפעלה מתאימה

• 14 תגובות
    • 819 צפיות
  3. ב-Windows XP כשיש תמונה רואים אותה כזאת מצונזרת ! איך אני יכול לעשות שתמונה ב-98 תהיה מצונזרת כמו ב-XP תודה מראש על העזרה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dorman2,

לאחרונה הופיעו בשני המחשבים בביתי בעיות בניגון DVD. במחשב אחד אני משתמש בתוכנת power dvd 5 שסופקה עם הכונן והיא מודיעה לי שלא מצליחה לזהות את הכותר (כלשהוא) במחשב השני יש את אותה התופעה. במחשב השני ניסיתי להקרין באמצעות media player. לא ראיתי תמונה. באמצעות windows xp video video decoder checkup utility בחרתי מחדש את ה DECODER המומלץ לעבודה עם מדיה פלייר. עכשיו אני רואה תמונה אבל לא שומע קול ?? מאחר והתופעות הופיעו בשני המחשבים באותו הזמן יש לי חשד שאחד העדכונים האחרונים של XP גורם לשיבוש - האם יש דברים בגו? האם מישהו נוסף נתקל בבעיות דומות?

5. Started by e-r-a-n,

שלום יש לי בעיה עם הקבצים, לפתע כל קובץ MP3 שקיים לי על המערכת, ויש לי כמעט איזה 5 ג'יגה של קבצים כאלה, שוכפל ויצר קובץ נוסף בעל אותו שם אבל סיומת שונה, שנקרא VBS FILE, כל קובץ VBS שוקל כ 11.8 קיי הייתי מוחק אחד אחד בעצמי אבל לא רק שזה הרבה קבצים, אני רוצה לדעת מה הבעיה האמיתית לתוצאה הזאתי אולי וירוס כלשהו ? או ש?.. אודה אם תעזרו לי .

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם אני מעוניין בעזרתכם האדיבה להתקנת שפה נוספת עברית על מחשב נייד שמותקננת בו מע' הפעלה וויסטה פרימיום 64 ביט במחשב דל שנרכש זה עתה בחו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by holly man,

שלום לכולם !!!! :hi: איך אני מגדיר ריבוי קישורים ב win2000 יש לי isdn 64k ואני רוצה לעבור ל 128k :AR15: איך אני מגדיר את זה ב :bash:win 2000 תודה רבה וחג שמח!! :)

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי מחשב עם כונן קשיח בעל חיבור SATA, לוח אם של חברת GIGABYTE GA-P35-DS3L ו- DVD בעל חיבור IDE עד היום עבדתי עם חלונות XP ולא היתה שום בעיה בהתקנה או זיהוי כונן כלשהו. החלטתי לעבור לחלונות 7 שם אני נתקל בבעיה שלא מאפשרת לי להתקדם בהתקנה. לאחר BOOT דרך ה CD ובחירת שפת ההתקנה והמקלדת. כאשר אני לוחץ על INSTALL NOW ומנסה להגיע לשלב בו אני בוחר את הכונן / מחיצה עולה לי הודעה של DRIVER LOAD "a required cd/dvd drive device driver is missin. if you have a driver floppy disk, cd, dvd, or usb flash drive, please insert now ברגע שאני לוחץ OK המחשב מבצע חיפוש נוסף ומקפיץ לי את ההודעה "no device drivers were found" אני נשאר עם חלון ריק בבחירת הכוננים להתקנה ולחיצה על br…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים אני משתמש בWIN2K + SP3 +IE6 ויש לי בעיה חמורה ביומיים האחרונים! כאשר אני מנסה לגשת לאספלורר בכל דרך (MY COMPUTER...........) זה לוקח לו איזה 10 שניות לפתוח את החלון! וכל פעולה שאני מבצע עליו אחר כך לוקחת גם הרבה מאוד זמן! לידיעתכם כל שאר נתוכנות והאלמנטים של ווינדוס עובדים כרגיל (אפילו אם הIE פתוח) ומצ הזכרון\ניצול מעבד מצויין! אנא עיזרו לי בדחיפות!! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by theYORKdude,

היי! בסוף השבוע האחרון נסעתי אל מחוץ לעיר, וכשלא הייתי בבית היה שימוש קל במחשב שלי. כשחזרתי חיברתי את כל הכבלים למקומם הנכון(מישהו בילגן אותם אחרי שחיבר את המחשב שלו) מלבד הכבל של החשמל(שהוא היה כבר במקום). הדלקתי את המחשב, מסתבר שהוא היה על היברניישן. נכנסתי למשתמש שלי, וכשניסיתי לפתוח תוכנה כלשהי הופיע מסך כחול ועשה ריסטרט למחשב. אחרי שהוא עשה ריסטרט למחשב, עלתה הבעיה אליה אני צריך פתרון: "windows failed to start. ar recent hardware or software change might be the cause. fo fix the problem:" כאן מופיעות הוראות - להכניס דיסק התקנה של חלונות 7, ולעשות ריפייר יור קומפיוטר. עשיתי עם הדיסק התקנה שלי - לא עבד. ביקשתי מאחד מהחברים שלי שילווה לי את הדיסק שלו - …

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  11. שלום רב, את התקנת מערכת ההפעלה במחשב שלי לא אני ביצעתי, אלא אדם אחר. אותו אדם כתב ג'יבריש על המקלדת כשהתקין את המערכת והדבר מציק לי מאוד, מפני שארצה לראות את שם משפחתי או כל דבר אחר שאחליט עליו, במקום... מה גם שתוכנות אחרות שעל המחשב "מקבלות את המידע" ונפתחות תחת השם הקיים, כולל כתובות הפקס וכו'... הדבק מאוד-מאוד מציק לי ונאמר לי שאוכל לשנות את השם גם מבלי לפרמט את המחשב ולהתקין את המערכת מחדש. התוכלו לעזור לי בנושא ולהדריך אותי כיצד לשנות את השם המעצבן? התמונה עם סימון הבעיה: http://img163.imageshack.us/my.php?image=untitled6hr.jpg בתודה, מתחילון.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  12. Started by YRP99,

יש לי כרטיס מסך 8800GTS + מסך 22" סאמסונג 226bw עם מערכת הפעלה ויסטה עכשיו הרזולוציה כרגע עומדת על המקסימום 1680x1050 יש אפשרות להגדיל אותה עוד? או לפחות להקטין את הגודל של האייקונים, כי הכל עדיין גדול לי מידי תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני קונה בעוד כמה חודשים מחשב חדש עם ויסטה הום פרימיום מקורי. יש לי כמה שאלות לגבי הרשיון: - האם אני יכול להתקין בעצמי או שבגלל שזה oem החנות צריכה להתקין? - האם אני יכול לפרמט ולהתקין מחדש כמה פעמים שאני רוצה? - האם אני יכול להתקין על עוד מחשב? - האם אפשר להסיר ממחשב אחד ולהתקין במחשב שני? ועכשיו שאלה לגבי ההתקנה: ההתקנה מסובכת? צריך לקבוע איזו הגדרה שאתה לא עושה כשאתה מתקין משחק או תוכנת אבטחה? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום יש ל יWIN 7 והסמל ש להIE בשורת המשימות התהפך כאילו הוא כתוב בכתב מראה... איך מחזירים אותו לקדמותו? ניסיתי למחוק אותו ולהצמדי שוב אך זה לא עזר שמתי לב עוד שכל הסמלים התהפכו זאת אומרת הWMP למשל במקום שהשפיץ של החץ יהיה ימינה הוא שמאלה ..למשל סמל של אימיול במקום שהחמור יהיה ימינה הוא שמאלה (זה עברית ) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חבריה שלום כל השנים התוכנת הפעלה WIN XP שברשותי היתה תקינה ועברה אימות ועדכונים לאחרונה קבלתי הודעה שהתוכנה לא מקורית נסיתי לעדכן אבל שוב מקבל שבגלל העוגיות _COKIS אז פעלתי כנדרש ושוב אותו בעייה לא מזהה מה עושים קראתי לא מזמן שהיה תקלה במיקרוסופט והמון מערכות נפלו בגלל שהיה להם איזה תקלה באימותים אשמח לסיוע ומה לעשות ואיך מורדים מהסרגל את הכוכבנית של הודעה בברכה וממתין לסיוע

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by אוריפ,

שלום! לאחרונה אני נתקל בהרבה בעיות של תוכנות שדורשות רשות אדמינסטרטיבית (המחשב הי הבער מחובר לרשת גדולה ועכשיו הוא בבית). גם בשבעיל להקל על שיתוף הקבצים בבית חשבתי אולי לשדרג את המחשב לWINXP. למחשב יש מעבד סלרון 733 מגה-הרץ ו128 מגה בייט ראם כאשר מוקצים 4 מגה בייט לכרטיס מסך. מבחינת מקום בHD יש מספיק (6-8 גיגה בייט). אומנם המחשב עומד בדרישות המינימום, אך כדי באמת לעבור? האם שדרוג ל256MB יעזור? האם המעבד מהווה בעייה רצינית? תודה!

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by oz4225,

לאחר בעיה עם הקבוצה הביתית שאי אפשר ליצור קבוצה ביתית- "ל Windows אין אפשרות להגדיר קבוצה ביתית במחשב זה"... החלטתי לעשות תיקון\שידרוג לווינדוס(לא פירמוט)כשאני מכניס את הדיסק ובוחר בשידרוג, השדרוג נכשל בגלל שהעידכונים במחשב יותר עדכנים ממה שאני מנסה לשדרג: [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]‏‏הבעיות הבאות מונעות את ביצוע השדרוג של Windows. בטל את השדרוג, השלם כל אחת מהמשימות ולאחר מכן הפעל מחדש את השדרוג כדי להמשיך. [/TD] [/TR] [/TABLE] ‏‏הגירסה הנוכחית של Windows המותקנת במחשב שלך היא עדכנית יותר מהגירסה שאליה אתה מנסה לשדרג. ל- Windows אין אפשרות להשלים את השדרוג. [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]‏‏שדרוג Windows ישפיע על התכונות הבאות: [/TD] [/TR] [/TABLE] ‏‏כל ערכות השפה המותקנ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום יש לי 4 כוננים מנהל הדיסקים מזהה את ארבעתם המחשב שלי מציג רק 3 תודה

19. שלום לכולם יש לי ווינדוס ויסטה מותקן על המחשב. זאת ההתקנה השניה שלו כבר אחרי שהראשונה קרסה מסיבות לא ברורות. יש לי שאלה. לפני הפירמוט בהתחלה שהייתי שם את המחשב על מצב שינה הוא ממש היה נכבה כזה המאווררים היו נכבים וכו' הוא לא היה עושה רעש לא כלום... ועכשיו [לאחר ההתקנה השניה] שאני עושה מצב שינה הוא סך הכל מכבה את המסך =\ מישהו יכול להסביר לי אולי איך להחזיר את זה לכמו שזה היה פעם? תודה

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, החל מאתמול בלילה המחשב השני בבית שלי לא עולה. כאשר נותנים לו לעלות (גם בSafe Mode וגם רגיל) הוא מגיע לשלב שיש לפעמים אחרי שמתקינים משהו "Please wait while windows updates blablabla" - אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון. בשלב זה הוא פשוט קופא. לא שומעים כלום מההארד-דיסק וכלום לא קורה. הדברים שעשיתי בפעם אחרונה שהמחשב עבד כמו שצריך: 1. Adaware - עשיתי סריקה מקיפה ומצאתי מעל 1000 ספייוור שאת כולם מחקתי (אני לא משתמש במחשב הזה בד"כ, רק אבא שלי, אם זה הייתי אני לא היו ספיירוורים חוץ מה Tracking Cookies) 2. הסרה של תוכנה - מצאתי תוכנה מוזרה על המחשב, ועשיתי לה Uninstall תקני. אפשרי אולי שאחד משני אלו מחק משהו שהוא לא היה צריך? יש למישהו הצעות איך לסדר את זה? תודה מראש, A…

21. שלום לכולם, ניסיתי לשנות מיקום של סמלים בתיקיית קבצים פתוחה ב- 7 באופן ידני (גרירת סמל בחלון התיקייה והצבתו בין שני סמלים אחרים, על מנת להעביר קבוצות של קבצים מתיקייה אחת לתיקייות אחרות, לפי סיווג אישי מסויים), והמערכת משום מה סרבה לקבל את השינוי שרציתי לבצע. הסמל קפץ מייד בחזרה למקומו מקורי. בחלונות XP לא התעוררה בעייה כזו. מי מכם נתקל בתופעה? למי יש פתרון? אגב, נדמה לי שבשולחן העבודה של 7, זה אפשרי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  22. יש לי בעיה בעיה באקספלורר של וינדוס זה קרה פטעום האיקון של אקספלורר ניהיה מטושט זה ניראה מגיל כילו הרזולוציה זה 256 ביט תראו בעצמכם! http://www.siz.co.il/up/k4qny2y2zemt.jpg

23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

זה התחיל מאתמול בבוקר המחשב עושה לעצמו ריסט,בנוסף לזה הרשת שביני לבין אחי לא פועלת,והSystem Restore לא פועל גם. אני עבוד עצות מה לעשות? עם אני לא מוצא פיתרון עד הערב אני מפרמט אאא וגם עשיתי סריקה לוירוסים עם Kaspersky לא מצא כלום וגם סריקה עם AD AWARE לא מצאה כלום! מה זה יכול להיות אני שמתגע פה :s05:

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  24. Started by shimon956,

שלום לכולם אני יודע וראיתי פה בחיפוש שלעוד אנשים היתה בעיה דומה לי יש משהו אחר אני הקדמתי את כול הקטע של הסריקה אנטיוירוס וספיורס הכול בדקתי ואין לי כלום ניסתי לבדוק אולי יש משהו שרץ לי בשורת משימות לא מצאתי משהו חשוד רק שש CSRSS.EXE זה עובד לי על 50 אחוז ויש עוד כמה תוכנות שממש מעמיסות לי לא יודע קחו אתם את הרשימה תגידו לי מה לא בסדר בזה אני כבר מאוד מתוסכל מזה אני אולי חושב בכיוון של הוינדוס של מתאים למעבד של ה AMD 64 BIT עם מערכת הפעלה של SP2XP לא יודע כבר מה לעשות???? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by danieltrt,

אני מנסה להתקין לשכנים שלי מדפסת חדשה , הם מחקו כל מה שהיה להם מהמדפסת הישנה ועכשיוו כשאני מנסה להיכנס לadd printer זה רושם שצריך להפעיל print spooler ואי אפשר להפעיל אותו בגלל שהוא לא נמצא בServices מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.