Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני הולך להתקין את ווינדוס 7 64 ביט. בכונן C יש לי 35GB וב-D יש לי 198GB. כמה מומלץ להעביר לכונן C בשביל שלא יהיו בעיות של חוסר מקום אחר כך? בעזרת איזה תוכנה אתם ממליצים לעשות שינוי מחיצות? האם כדאי לפרמט (את C מן הסתם כי אני מתקין ווינדוס) אבל גם את D לאחר שינוי המחיצה? האם צריך לעשות איזה סריקת שגיאות או DEFRAG לאחר מכך?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד בן שלש בערך מסוג LG X110 הוא בא עם XP אין לי את התעוד. הוא משמש רק לגלישה בזמן האחרון הוא נהיה כבד והוא נתקע כל הזמן חשבתי שהגיע הזמן לפרמט. אני יודע שבניידים של IBM ההתקנה יושבת על המחשב כך שבלחיצת כתור חוזרים ל day one - אולי מישהו יודע אם זה קיים גם ב LG? דבר שני המעבד זה אינטל אטום עם 1GB זיכרון האם יש מצב להתקין WIN 7 או שזה יהיה בלתי נסבל? אני די מתעב את ה XP ואת ההתקנה של הדרייברים איתו.. הייתי שמח להמנע מזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זה bootable ? יש לי בעיה עם לפרמט את הווינדוס ומשהו אמר לי שזה קשור ל-bootable
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאבא שלי יש לפטופ: מעבד: CELERON 400 MHZ זכרון: 160 MB SDRAM לוח אם: תואם מעבד (לא יודע מה הדגם) דיסק קשיח - בעזרת השם נקנה את הדיסק הנ"ל: 20 GB 4200 סל"ד. מכיוון שאנו עושים רשת בבית, ובדיסק הקשיח הישן מותקן ווינדוז 98 לא SE, והרשת חייבת מינימום ווינדוז 98 SE, אנו צריכים ווינדוז חדש. רציתי לשאול איזה ווינדוז הכי יתאים למפרטת שנכתב למעלה? (אני לא חושב שXP בא בחשבון כי הוא לא יזוז על המחשב הזה... חשבתי אולי ME?) מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש עם וינדוס 7, וחבר שלי הגדיר את ההגדרות הראשוניות במחשב. חלק מההגדרות שהוא הגדיר זה- השם של המחשב - RUTH. השם שמופיע במסך פתיחה. ניסיתי בכל מיני דרכים לשנות את השם- דרך הלוח בקרה- משתמשים וכדו', ולא הצלחתי. יש לכם מושג איך אני יכול לשנות את השם? אני מצרף כמה תמונות שתבינו על מה אני מדבר- כמו שאתם רואים בתמונה השנייה, הצלחתי לשנות את השם מ Ruth-THINK\Ruth ל Dovi-THINK\RUTH אבל זה רק חצי עבודה. אני לא מצליח לשנות את זה לגמרי. יש למשהו רעיון? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קפץ לי מסך כחול... לא ממש הצלחתי למצוא מה הבעיה... עשיתי בדיקת שגיאות במערכת, ברג'יסטרי, בזיכרון... בדיקת וירוסים... וכלום - הכל תקין! בנוסף, גם משום מה לא קיימת לי שום תיקיית minidump ב- Windows ככה שגם אין לי ממש קצה חוט בקשר לאותה בעיה... מה יכולה להיות הסיבה לכך שאין לי את התיקייה הזאת? או לחלופין, מה עוד נשאר לבדוק?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 32 ביט על המחשב אחד שמפרטו: מעבד C2D 1.86 עם 3 גיגה זיכרון.ההתקנה כאן היהת מהירה מאוד כ-15 דקות והכל עובד סבבבה. דווקא על מחשב נוסף שלי , חדש יותר שמפרטו: מעבד Q9550 עם 4 גיגה זיכרון לוקח יותר משעתיים להתקין ולאחר מכן גם העברה של קובץ 1.2 גיגה מדיסק און קי לוקחת המון זמן (4 מגה לשניה).ובכלל המערכת לא רצה חלק וכבדה מאוד. למישהו פתרון לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אל שלי דפק לי את הכונן A ולמרבה הנאכס הווינדוס שלי כבר עושה מלא בעיות והגיע הזמן לפרמוט ולהתקנה חדשה ובגלל שנהרס לי הכונן A והתיקון שלו יתעקב מחוסר תקציב וסיבוך ההרס (מפורט בפורום "אמצעי איכסון") כך שהשיטה הישנה והטובה שלי להתקין את הווינדוס לא יכולה לצאת לפועל בגלל החוסר בכונן A פעיל אז השאלה שלי היא בקיצור איך אני יכול לעשות פורמט ולהתקין את ווינדוס 98 או xp בלי להשתמש בתקליטון אתחול ??? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מסוג Lenovo v570 שיש בו כרגע ווינדוס 7 חוקי (OEM) ,שעוד לא הסכמתי בו לשדרוג לווינדוס 10. אני רוצה קצת לשדרג את הלפטופ , לכן אני הולך לנתק כונן הCD ולשים במקומו CADDY שיחבר את הכונן הקשיח (שכרגע מכיל את הווינדוס) ,בזמן שבמקום הדיסק הקשיח אחבר SSD חדש. אני כמובן חותר לזה שארצה שהווינדוס יהיה מותקן על הSSD , שיוגדר כראשי . בסופו של דבר ארצה שזה יהיה ווינדוס 10 ,אבל זה לא משנה אם קודם הוא יהיה 7 ואז ישודרג, העיקר כמובן שהווינדוס יעלה מה SSD. מה האפשרויות שעומדות בפניי כדי שזה יעבוד ? רעיונות? (מקווה שהסברתי את עצמי , אם לא אשמח לתקן) תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי Win7 Premium ויש לי בעיה, כל פעם שאני מדליק את המחשב זה רושם לי הודעה כזו: "There was a problem starting winaco32.rom" "The specified module could nott be found" אני יודע מה הם אומרים לי פה, אבל חיפשתי בגוגל את השם של הקובץ ולא מצאתי, אני צריך עזרה. אני חושש שהאנטי וירוס מחק אותו.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון (לא יודע אם זאת בעית תוכנה או חומרה ) המחשב שלי מכיל שני HD, אחד הוא WD 120 GB והשני הוא Sumsung 500GB שנקנה לפני פחות מחודש. לפני כיומיים יצאתי לעבודה השארתי את המחשב דלוק, וכשחזרתי מהעבודה כאשר ניסיתי להוציא אותו ממצב סטנד ביי לא הצלחתי ולכן עשיתי Reset כאשר המחשב עלה ניסיתי להיכנס כרגיל לאחת התיקיות במחשב וגיליתי שכונן D נמחק כליל בערך 100 ומשהו גיגה של מידע שאני ממש לא רוצה לאבד. יש לי במחשב 3 כוננים C D ו E, כונן C נמצא בWD וE ו D בSumsung. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן D אני מקבל את ההודעה הבאה: D:\ is not accessible Error performing inpage operation. כאשר אני לוחץ מאפיינים על הכונן, הוא מופיע לי כסוג RAW במקום NTFS וג…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעיה מוזרה, זה חדש ואפעם לא קרה. המחשב עובר לשומר מסך ולאחר זמן מה שהגדרתי, המסך נכבה. אך אי אפשר לחזור למחשב. לא משנה אם מזיזים את העכבר או מקישים על המקלדת המחשב עדין באותו מצב ואי אפשר לחזור אליו. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי הווינדוס 7 שלי מבקש לשדרג ל IE 10 יש לי כרגע IE 9 כדאי לי ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . משום מה לאחר התקנתי תוכנה מסויימת על המחשב החלה להופיע לאחר כול איתחול של המחשב חלונית שבא רשום שעליי לאקטב את תוכנת החלונות שלי תוך שבוע העניין הוא שכבר איקטבתי אותה וגם כאשר אני לוחץ על כן ועובר לשלב הבא אני מקבל הודעה שהתוכנה כבר אוקטבה . לכן מספר שאלות 1. רשום שעלי לבצע את האיקטוב בתוך 4 ימים מהיום מה אני עושה 2. האם ניתן להעיף את החלונית הזאת לחלוטין . 3. האם יש סיכוי שבעוד שבוע אני אאלץ לפרמט את המחשב שלי שוב ? 4. איקטבתי מחדש את מערכת ההפעלה אבל זה לא עזר גם תודה מראש ASAFCO12
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בס"ד שלום... אז ככה הייתי בפוטושופ מדיה פלייר + איסייקיו... התקנתי 2 גופנים ואז כל פעולה שניסיתי לעשות בפוטשופ נדחתה ע"י טענה שאין לי מספיק RAM... פתחתי את המנהל משימות וראית שהמחשב משתמש ב1.26 ג'יגה ראם ! (שרק התוכנות שלמעלה פתוחות) אז התחלתי לכבות את כל התוכנות וכאשר אני יושב מול מסך ריק בלי שום אפקטים של ויסטה עדיין 1 ג'יגה ראם בשימוש... עשיתי ריסטרט ושום דבר לא השתנה... למישהו יש פתרון? אגב זה המעבד והראם שלי ככה שלא נראה לי שאמורה להיות בעיה E6550 2 giga RAM אם צריך עוד משהו תבקשו..
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן. יש לי כיום מערכת הפעלה Windows 7 על המחשב, אני מעוניין להתקין על אותו מחשב גם XP. ידוע לי שיש דרך לבצע את זה, ובעצם מה שיקרה זה שבהפעלת המחשב אני אצטרך לבחור איזה מערכת להעלות. יש לי כרגע כונן C אחד (הארדיסק פנימי) וכונן H (הארדיסק חיצוני, מחובר ב USB). אני צריך לפצל את C לשתיים? או שאפשר להתקין על H ואז כאשר הוא מכובה המערכת של C תעלה מיד וכאשר הוא דלוק יעלה לי מסך הבחירה בין המערכות? או שבעצם אפשר להתקין על אותו כונן? יש איזה שהם הוראות נוספות קריטיות שצריך לדעת? מה לא לבחור בהתקנת ה XP, מה כן ומה לא וכו'? תודה ושבת שלום!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה קרה כאן? כתבתי הסבר שלם ומשום מה לא נקלט בשליחת ההודעה !! (מנהלים?) הסבר: התקנתי WINXP HOME HEBREW לאחר כל התקנה חשובה כמו דרייברים, אטני וירוס + עדכון, אופיס וכו, ביצעתי נקודת שיחזור. השלב האחרון אותו הספקתי לעשות הוא עדכון חלונות מאתר מיקרוסופט, קיבלתי רשימת עדכוני הורדות בנפח של 50 מגה !! חילקתי את ההורדות בשלבים, 15-20 מגה בכל פעם, בשלב השני בזמן קריאת עיתון בכדי להעביר את הזמן, פתאום ההורדה/עידכון נפסק והמחשב איתחל את עצמו. לאחר האיתחול גיליתי שאיני יכול להתחבר לאינטרנט, לאחר בדיקה עצמית + תמיכה (מהספק האינטרנט) מצאתי את הסיבה, גיליתי במנהל ההתקנים התקן רשת נוסף (המופיע בתמונה) עם סימן צהוב, ניסיון להסירו לא הצליח (תמונה מצורפת) גם במצב בטוח לא עזר, אות…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי בחתימה, מריץ WIN 7 64BIT, יש 3 מחיצות פעילות. C מערכת ההפעלה על קשיח 250GB. E אכסון קטן על אותו כונן 250GB כונן לוגי. G כונן אכסון למידע בעל ערך, 500GB בRAID1. הבעיה היא שכאשר נכנסים לכונן הG הוא מוגן מפני כתיבה, לא ניתן ליצור תקיות, להדביק אליו קבצים וכד'... האופציות הנ"ל כלל אינן מופיעות. כלומר כאשר לוחצים על הכפתור הימני אין בכלל RENAME / NEW / DELETE / PASTE יש רק COPY. ניסיתי ליצור דרך שורת פקודה תקיה על הכונן וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: "MEDIA IS WRITE PROTECTED". הפעלה מחדש פותרת אם כי זמנית בלבד את הבעיה וגם לא תמיד. יש לציין כי עם VISTA 32BIT התקלה לא הייתה קיימת. ניסיתי לחפש בGOOGLE מידע על הבעיה, והפתרונות שהוצעו כוללים שימוש בDISKPART שאני ממש מכיר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכונן מוגדר לי בביוס כמו שצריך אבל בוינדוס הוא מראה לי את זה: ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39) ניסיתי לחבר אותו למקום אחר בלוח אם(חיבור SATA)וגם לא עזר... ניסיתי למחוק את ההתן דרך הוינדוס ולהתקין מחדש... מה שמוזר כשהוינדוס עולה הוא מזהה חומרה חדשה מראה את הכונן לכמה שניות ב"מחשב שלי" ואז הוא נעלם
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני בערך חודש הפעלתי את המערכת הישנה שלי ופתאום להפתעתי לקח למערכת בערך 60-75 שניות לעלות (לפני זה בערך 15-20 שניות) אחרי הBOOT כשהמערכת עלתה פתחתי את מנהל המשימות וגיליתי שהקובץ SYSTEM לוקח בערך 80 מגה (כל השאר בסטנדרט) המערכת הישנה שלי היא המעבד Pentium 4 2.4Ghz presscot @ 3.4Ghz זיכרון 2GB 333mhz cl3 @ 415mhz cl2 כונן 120 שעליו המערכת מהן אפשרויותיי מה אני יכול לעשות מלבד פרמוט שאני רוצה להמנע ממנו [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי שנתיים החלטתי לפרמט את המחשב. עד עכשיו ה-WIN וכל התוכנות היו מותקנות על הארד דיסק ספציפי. עכשיו התקנתי את ה-WIN החדש על הארד דיסק אחר. בכל הפעלה המחשב מבקש ממני לבחור גרסה כי עכשיו הוא מזהה שתי מערכות הפעלה בשני הארד דיסקים שונים. הבעיה היא שעכשיו אחרי שהתקנתי את ה-WIN החדש. המחשב לא נותן לי למחוק או לפרמט את ההארד דיסק שעליו יושב ה-WIN הישן (כנראה כי עוד בהפעלה הוא ניגש אליו וזיהה את מערכת ההפעלה שיושבת שם ועכשיו הוא ניגש שם לקבצים לפעמים ואני לא יכול לפרמט את הכונן הזה). מה אני עושה? בנוסף, את מערכת ההפעלה החדשה התקנתי על כונן H ולמען הסדר הטוב אני רוצה שיקראו לו C. ניסיתי את Partition Magic Pro 7.0, אבל היא נתקעת באמצע (שוב, כנראה כי קשה עם שינויי שמות…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר להתקין באמצעות DOK או רק עם CD? לחלופין האם יש אפשרות להתקין עם דיימון טולס (בהנחה שיש 2 כוננים קשיחים ובאחד מהם יש מ"ה אבל רוצים להתקין על הכונן הריק)
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו לינוקס...ממש לא יודע איזו גירסה. ויש לי דיסק של וינדוס XP מקורי. אכשיו האם אני יכול להתקין וינדוס בלי להסיר לינוקס? ואחר כך להסיר את הלינוקס מהוינדוס? איך?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי כמה שאלות בנוגע להתקנה של 2 מערכות הפעלה על 2 HD נפרדים והגדרת אתחול כפול להם. 1. איך למעשה עושים את זה? ??? אם אפשר פירוט כללי של השלבים 2. אני יכול לפצל כל HD ל2 מחיצות ככה שיהיו לי בסה"כ 4 מחיצות ואז להתקין על 2 מהם מערכות הפעלה וה2 האחרים יהיו לDATA? תודה
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שמו לי קוד הפעלה כדי להדגים לי איך עושים אקטיביזציה לWINDOWS. כעת אני רוצה לשים את הקוד שלי אך WINDOWS מודיע לי שהוא כבר הופעל ולכן עלי ללחוץ אישור כדי לצאת. (הוא בכלל לא נותן לי את האופציות "דרך מודם, דרך טלפון וכ'ו) איך משנים את הקוד?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-