Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני כרגע נמצא בסייף מוד. הבעיה פשוטה. הוינדוס לא עולה , המחשב לא מגיע לloading של הוינדוס. מחר אני נוסע לכנרת. אז אני ינסה להיכנס לפה בעזרת הפלאון ולראות תגובות. כי אחותי נשארת בבית והיא צריכה את המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את המשחק פיפא 2007. המשחק כבר היה מותקן על המחשב פעם והכל היה בסדר. אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי DX9 . עדכנתי את כל הדריברים של הכרטיס מסך,לוח אם. ויש לי מלא משחקים אחרים שרצים בסדר כמו גוסט ריקון 2 החדש. לעומת זאת כשניסיתי להתקין את פיפא 2007 בלפטופ שלי זה הותקן בלי בעיות. יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בוקר טוב, 1.יש לי עכשיו שני משתמשים במחשב והייתי רוצה שכשאני מדליק אותו אז אחד מהם יעלה לי ישר ולא יבוא לי המסך הזה שאני אבחר בניהם. מישהו זוכר איתך עושים את זה? וד"א: משום מה עכשיו כשאני לוחץ על להוריד קובץ ZIP זה ישר שומר INTERNET TEMPORARY FILES ופותח אותו. אתם יודעים איך לבטל את זה? :-\ כאילו שזה ישאל אותי קודם אם אני רוצה לשמור ואיפה או ישר לפתוח וכל זה.... תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בכל פעם שיוצאת גרסה חדשה של DirectX או עדכון מסוים, אני מתקין אותה על המחשב שלי. מאחר שההתקנה אוטומאטית, אני בעצם אף פעם לא יודע איפה המחשב דוחף את כל הקבצים הללו. אני אשמח אם תספרו לי היכן. ולשאלה המקורית בעצם: כיצד אני יכול להסיר גרסה ישנה של DirectX לפני שאני מתקין חדשה?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
hello ppl Each time I use Firefox in Vista, I get a message saying Firefox has stopped working each time I close the program. יש לי ויסטה 64 ביט ואת הFIREFOX הכי חדש,2.0.0.6
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה שיעבור כמה שיותר חלק והאפקטים של vista לא כל כך מעניינים אותי. היקר הביצועים. הבנתי ש-basic יותר קלילה, השאלה היא אם אני אהיה מוגבל מבחינה כלשהי עם המערכת הזאת? רציתי XP, אבל אני ממש בבעיה של מציאת driverים ול-vista יש לי את הדיסקים שבאו עם המחשב... מעוניין להתקין במחשב נייד, מפורמט, 2.0GHz DUAL CORE T7300 עם 2 ג'יגה זכרון פנימי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי חברה! יש לי בעייה חמורה עם המסך הכחול.... כל פעם שאני משתמש בתוכנות גדולות כמו נרו או פוטושופ המחשב מראה לי את המסך הכחול וכתוב שם שיש בעייה ב nv4_disp.dll אם אני מקבל פעם ראשונה את ההודעה לעשות רסטרט ולבדוק אם יש מספיק זיכרון ועידכון דרייברים (אחרי תרגום קצר שלי.... ;D) בדקתי ויש לי מספיק זיכרון (5 ג'יגה....) איך אני יכול לתקן את זה? בקשה תעזרו לי זה נורא חשוב לי.... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
I have a system on which there is only one HDD with XP loaded but the system is refusing to boot without the XP installation CD in the CD-ROM drive. This is a new system that was under construction and the only time XP was booted was with the installation done by the CD in the CD Drive. After we power on and we get the error message "DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" and we put the CD in and press enter - sooner or later the system is running on the XP loaded on the hard disk and we can take out the installation CD to no interruption on the XP functioning itself. How do I get rid of the need to have the installation CD in the ATPI CD ROM drive. I hav…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שידרגתי את המחשב ל- WINDOWS 98 (כן, כן, אני יודע שאני פרימיטיבי... ועוד זה אחרי השידרוג!), והחלטתי ליצור לי תיקיה שתכיל את החולרע שלי. אני הייתי רוצה מאוד לראות סמל אחר במקום הסמל הצהוב והמשעמם של התיקיה הרגילה. איך עושים את זה? בנוסף, אני לא יודע איך רואים את כל הסמלים האפשריים במחשב. אני יודע שצריכים לפתוח קבצי *.DLL מסויימים, אבל האם אין דרך טובה יותר להציג את כל הסמלים הקיימים (בנוסף לאלה שב- Shel32.dll) ? אני אשמח לקבל כל תשובה הנוגעת לנושא! תודה הוד רממותו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי התמים פתח את הקובץ המקולל שהופץ באייסיקיו.בתחילה לא היו בעיות רציניות,אבל ביומיים האחרונים זה פשוט מכה.קובץ בשם SYSSHIT מפיץ את עצמו ללא הרף,מחיקתו לא עוזרת כלל,המון המון קריסות של המחשב,60 שניות כבר ביטלתי אז אין ריסטים אבל שום דבר לא מנקה לי את המחשב כמו שצריך.אני כרגע על נוד32 אבל נראה לי שהתוכנה נדפקה קצת.יש רעיונות כיצד לטפל בבעיה באופן יסודי? אה,בנוסף,אני מקבל הודעות שגיאה רבות של המערכת שאומרת ש GENERIC HOST גרם לבעיות ועליו להסגר בערך כל 10 דקות זה חוזר! עריכה: שכחתי לציין ש SAFE MODE אינו עולה כלל.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון... בכניסה לאתרים מסויימים, קופצת הודעה (כמו בתמונה), בה ישנו כיתוב ברוסית המופיע כג'יבריש. כיצד ניתן לסדר/לעקוף זאת? בינתיים ניסיתי לשנות בלוח הבקרה את language for non-unicode programs לרוסית. זה מסדר את הבעיה עבור איכספלורר אך לא לפיירפוקס. כמו כן, אני מניח שזה יצור לי בעיה עם עברית במקומות מסויימים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לא לעסקים אלא לבית אבל חשוב לי שלא יהיו לי בעיות תאימות עם תוכנות או בעיות אחרות כי אני משתמש בכל מיני תוכנות חיצוניות.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש דרך לשחזר את התוכן של תפריט Programs בתפריט של מערכת ההפעלה ? הבן הקטן של קולגה בעבודה מחק הכל ! בדקתי בסל מיחזור ואין דבר.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מה עושים שה recycle bin מסרב למחוק את תכולתו?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
נראה לי שזה קשור בהגדרות של הWIN ולא של הGETRIGHT...לא?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
זה התחיל לפני יומיים בערך, כל פעם שאני משנה את שפת ההקלדה לאנגלית או משתמש בCAPS LOCK. המחשב נתקע לכמה שניות ואז כותב. זה גם במשחקים ככה, אני לא יודע מה בדיוק הבעיה. עשיתי ריסטרט, בדיקה נגד רוגלות, איחוי דיסק (על כל מקרה) ניקיתי TEMP. מה הלאה? זה דיי מציק, כשאני כותב מכתב או מייל חשוב. זה פתאום נתקע לי, ואני עסוק בהקלדה ואני לא שם לב לזה, עד שאני צריך להקליד כמה שורות מהתחלה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את ההודעה הזאת בעיקר במשחקים, האם יש פתרון? ניסיתי להתקין מחדש את המשחקים, האם יש פתרון אחר?
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום לכרטיס קול שלי לעבוד עם ויסטה! audigy 2 zs וניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קריאטיב ל- 64 ביט, ואחרי שאני מתקין הוא אומר לי שפג תוקפו של הדרייבר למרות שהתוקף הוא עד סוף ינואר. ניסיתי דרייברים שמצאתי בפורומים, לא עובד.. ניסיתי להתקין את הכרטיס קול המובנה של Realtek ולא עובד! יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
הנה תמונה http://img20.imagevenue.com/img.php?image=54580_12333_123_1139lo.JPG מה עושים במצב כזה.. פעם ראשונה שאני נתקל בזה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, כמאמר השיר הידוע, הסיפור שלי הוא קצת מוזר. לאחר חקירה שערכתי, מסתבר כי הbuilds החדשים של חלונות 10 אינם יציבים עם כרטיס הקול המקצועי שלי שמחובר בfirewire. כשכרטיס הקול מחובר ואני עובד עם הbuild העדכני ביותר אני זוכה בלפחות blue screen אחד ביום ובנסיבות מסוימות הרבה יותר מזה. למזלי היה לי ssd שעליו מותקן build ישן, אאל"ט 1703, שפשוט ישב בצד. חיברתי אותו ואכן המערכת יציבה, ללא בעיות. מאחר וכרטיס קול מקביל לשלי בחיבור usb עולה כ7000 שקלים, אני מעוניין פשוט להשאר עם הbuild הישן. אם אתעדכן, אני כבר אהיה בצרות כי אין לי עוד התקנה כזו. מה שעשיתי בינתיים זה לבטל את הservice של windows update ב-gpedit לפי מדריך שמצא online…
-
- 16 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אם מישהו יודע אם אפשר לשדרג מילניום לXP?
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אחרי שאני לוחץ עלminimize החלונות נעלמים במקום להיכנס לשורת ה TASKBAR (הם לא מופיעים שם ) ניסיתי ללחוץ על המקש הימיני בעכבר על "שורת המשימות" ולהיכנס ל TOOLS ולהוסיף פונקציה שנעלמה / או שהוסרה אך ללא הצלחה !מצ"ב תמונה [[glow=red,2,300]URL=http://imageshack.us][/glow] -------------------------------------------------- פתרתי את הבעיה ע"י קריאה ממושכת tech support guy בנוסף התקנתי תוכנה הנקראת SUPERAntiSpyware Free Edition מומלץ בחום ( איזה הרגשה נפלאה )
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לאחר התקנת SP3 על XP והתחרפנות הלפטופ (הרשת נעלמה לה כלא הייתה) וRESTORE לווינדוס תוכנת REMOTE DESKTOP הפסיקה לעבוד. היא נמצאת על המחשב אבל דאבל קליק עליה לא מפעיל אותה. האם יש דרך לראות אם היא "מותקנת" והאם יש דרך לחלצה ולהתקינה מחדש?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הדיסק מקור של HOME WIN XP עברית קניתי מחשב חדש עכשיו הם מתקנים את הווינדוס הם אמרו לי שאני צריך לקנות ווינדוס בשביל שהם יתקינו אז אמרתי להם שייש לי ווינדוס XP מקורי אבל הבעיה שאני לא יודע מה הקוד של הווינדוס אמרו לי שייש איזה שיטה איך לבדוק מה הקוד.. במחשב שייש לי עכשיו מותקן הWIN XP HOME מקור איך אני בודק מה הקוד? :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-