עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by stingeR-,

אנשים הסבירו לי בבקשה בפירוט איך בידיוק יש להתקין את WINDOWS XP PROFESSIONAL מהדוס על מחשב חדש ואיך בידיוק להגדיר את השפה וכל... תודה מראש.. גיא.

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. היי חברים, החודש אני מתכנן לקנות את המחשב המיוחל שיכלול מעבד CORE 2 DUO 6600 או 6420, וכן כרטיס מסך 8800GTS 320MB ככל הנראה. אני מתכנן לקנות ויסטה יחד עם המחשב - השאלה היא איזו גירסה - כמובן שHOME PRIMIUM השאלה היא אם 32 או 64 BIT, אני ישתמש במחשב גם למשחקים כמובן. (,PRO EVO 2007C&C 3, NEED FOR SPEED CARBON,CRYSIS...).

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  3. ב-XP יש אפשרות של QUICK FORMAT, ובווינדוס 7 לא זכור לי שיש אפשרות לבחור. האם הפירמוט המהיר, פחות פוגע (בהנחה שפירמוט בכלל פוגע דיסק קשיח)?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בעיה מאוד מוזרה.. סתם תקיית תמונת שמתי בדסקוט.. העברתי אותה לתיקקית JUNK... אבל זה אומר שאי אפשר להעביר את זה... שתוכנה משתמש בזה.. הקטע הוא שאין שום תוכנה ברקע ! סגרתי כל פרוסס אפשרי ! אבל !FILE CANNOT BE DELETED !!! מה זה הבאג הזה ? יש גם סתם קובץ EXE שאני הכנתי שגם אותו אני לא יכול למחוק אני לא מבין איך מסדרים את הבאגים האלו עכשיו סתם יש לי תיקיה ריקה בדסקטופ שאני לא יכול למחוק אלוהים ! בבקשה שמישהו יעזור... ממיקרוסופט כבר התיאשתי אני נראה לי עובר ללינוקס

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הייי אחרי כמה חודשים בודדים שאני עובד עם הויסטה הלא מקורי (תקופת ניסיון) החלטתי שהוא טוב ולא עושה בעיות וקניתי מקורי מאז הכל התחיל להיות גרוע האודיו מידי פעם פשוט נתקע עד לריסטרט מלא, משום מה פתאום אין קליטה באינטרנט האלחוטי (מ100 ירד ל60-70 %) האיי סי קיו 6 כל הזמן התנתק אז חשבתי שזה בעיה של הגירסה וחזרתי ל5.1 שעכשיו משום מה אני לא יכול לראות את השמות של מי שאני מתכתב איתו (רק סימני שאלה) הרבה פעמים הוא נתקע סתם כדי "לחשוב" וזה אחרי שאני לא מתייחס לקטע שכדי לעבוד לתפריטים באנגלית הייתי צריך לחבר את האינטרנט להכנס לupdate להוריד חצי שעה עידכון ואז להתקין עוד 1 ג'יגה של תוכנה בקיצור מאז המקורי אני רק סובל פה ואם למישהו יש הצעה לפתרון לכל אחת מהבעיות הנ"ל היא תתקבל בברכה …

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by malcolmx9,

קודם כל אני מבקש, בלי המלצות על פיירוול שונים. אין בזה צורך. רק אני מבקש שתענו לי על השאלה.... תשובות מבוססות, לא סתם לזרוק "זה חרא של דבר" וכו'. תודה XP PRP SP2

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by adielfr,

בס"ד שלום לכולם. ברשותי win7 מקורי. אתמול אחרי שהרצתי איזושהי תוכנה לסריקה אחר מזיקים (נמצאו משהו כמו 8) המחשב עשה restart ומאותו רגע בכל הפעלה של הווינדוס כשאני נכנס אל ה-user אני רואה מסך אפור מוזר. כלומר הווינדוס לא נטען. ניסיתי להכנס ממצב safe mode והתוצאה זהה. במקום לראות מסך אפור ה-safe mode לא נטען כפי שצריך. ניסיתי לשחזר את המערכת אמנם לא הצלחתי למצוא נקודת שחזור שעובדת כראוי, בכולן הווינדוס מודיע על תקלה. אם יש למישהו פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע. אם לא אני כנראה אפרמט את המחשב וכאן מגיעה השאלה שלי, כיצד ניתן לגבות קבצים שנמצאים על הדסקטופ כאשר אין לי גישה אל הדסקטופ (שהרי מערכת ההפעלה לא נטענת כפי שצריך) האם אפשר דרך תפריט הפירמוט לגבות קבצים הנמצאים בדסקטופ? תודה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shlosi,

שלום לכולם, ברגע שאני מנסה להתקין Windows 7 64bit על הלפטופ שלי, כשההתקנה אמורה לשאול אותי האם אני רוצה לפרמט את המחשב אני לא נשאל את השאלה הזאת. מצד שני, כשאני מפעיל את המחשב מחדש אין לי אופציה לעשות Boot מהדיסק כמו שההתקנה אומרת לי שאני צריך לעשות. מכיוון שאני מעוניין בפרמוט לפני ההתקנה אני נמצא במבוי סתום. למישהו יש רעיון? (מצורפת תמונה של החלון הבעייתי בהתקנה). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by roei88,

יש לי ווינדווס 98 באנגלית ואי אפשר לכתוב או לראות שם עברית. שנכנסים לאתרים בעברית זה כותב שצריך להוריד פונט בעברית או משהו כזה, ושזה בא להוריד יש איזה שגיאה. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by מאור247,

רציתי לדעת אם מדייה סנטר צריך מערכת הפעלה משלו או שאפשר להתקין לו את ה - XP הרגיל???

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  11. Started by אנדי,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד compaq pressario cq61 שקניתי ברשת מחשבים ידועה מאוד בשנת 2012. המחשב הגיע עם מערכת חלונות 7 home מובנית. בחודשים האחרונים, כאשר אני רוצה לעדכן את מערכת ההפעלה, אשף העדכון מדווח לי שיש עדכונים זמינים אולם נראה שהעדכונים אינם יורדים למחשב (מד ההתקדמות של ההורדה נשאר תקוע על 0% דקות רבות). אין בעיה של חיבור לאינטרנט, על המחשב מותקן אנטי-וירוס של אווסט וחומת אש של comodo (יש מצב שמקור הבעייה הוא אחד מהם?) העדכון המוצלח האחרון נעשה באוגוסט שעבר.. תודה מראש לכל מי שיוכל לסייע לי לטפל בבעיה בלי צורך לפנות למיקרוסופט. את זה אני אעשה רק כאפשרות אחרונה. שבוע טוב ושנה אזרחית טובה לכולכם!

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. טוב אז ככה, יש לי רשת ביתית עם הרבה מחשבים בבית - על כולם יש וינדוס 7. וכולם ב HomeGroup. עכשיו, אני רוצה שממחשב מסוים - היו הרשאות שיתוף רק למחשב מסוים (המשפט לא כזה ברור אז אני אסביר - נגיד אני רוצה שרק לי תהיה הרשאה למחשב storage-pc לתיקיה מסוימת) וכל שאר המחשבים בבית לא יוכלו להיכנס אליה. עכשיו אני יודע שאתה נכנס לתוך תיקיה יש את האופציה הנחמדה של Share with ואז אתה יכול לבחור specific people ..אבל אני לא יכול לבחור שם מחשבים ספיציפיים... רק לשתף לכל ה homegroup או לכל הרשת... אז מה עושים ? איך אני יכול לגרום לזה שרק המחשב שלי יוכל לגשת לתיקיה מסוימת במחשב אחר ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ReDeOn,

שלום, יש לך כתב גיברש בתוכנה בשם אינצקלודפיה יש לי מערכת XP ובמחשב שלי אבא שלי ושלח אחי שיש להם 98 זה עובד יפה למה אצלי לא? ואיך אני מסדר את זה

14. Started by someone,

השאלה שלי היא כזאת: האם חלונות עושה לאחר כל פעולת RESTART של המחשב איזשהו שחזור למצב הקודם שלו? כי כל פעם שאני מנסה להוריד SPYWARE הן כל פעם חוזרים בחזרה.. עכשיו הבעיה עם הSPYWARE.. יש לי בSTRATUP משהו שנקרא save and balm.. אני לא יודע עם זה קשור, אבל זה (או משהו אחר) מקפיץ לי חלונות פרסמות מדי פעם, פותח מן סרגל כחול כזה מעוצב בסגנון XP בחלק התחתון של המסך (שאותו אפשר לסוגר, אבל זה עדיין מעצבן שהוא קופץ), ומשום מה יש לי שני קבצי IEXPLORE.EXE פתוחים באופן תמידי ולא מוכנים להסגר... מישהו יכול לעזור? תודה ענקית מראש..!

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  15. שלום, חג שמח דבר שמאוד מעצבן אותי הוא שבתיקיית המשתמש על שולחן העבודה ב- Windows 7 נמצאות כמה תיקיות מאוד לא קשורות, שאני לא משתמש בהן ולא רוצה שיהיו שם. מדובר בתיקיות Contacts, Downloads, Favorites, Searches, Saved Games תמונה להמחשה: ניסיתי למחוק אותן, הן חוזרות לבד. ניסיתי להגדיר Hidden אבל זה לא משפיע עליהן - בתמונה הן כבר במצב מוסתר. ניסיתי להכריח Attributes של הסתרה ע"י Administrator אבל זה גם לא עושה שינוי. מישהו יודע איך להעלים את התיקיות הללו? תודה!

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  16. את שאר הדברים דווקא כן הצלחתי אבל משום מה את הקובץ רגדיט של המדיה פלאייר אני לא מוצא. אני מדבר רק על האפשרות ביטול שבלחיצה ימנית עם העכבר לא אראה אותו. יש למישהו מושג איפה הוא כדי שאוכל למחוק אותו? שלושה אפשרויות(שלושתם של המדיה פלאייר) שברצוני לבטל\למחוק: Add to windows media player list Play with windows media player Shop for music online ניסיתי גם עם התוכנה FileMenuTools, וגם שם אין את האפשרות. תודה.

17. Started by Goat17,

שלום לכולם! מישהו מכיר אולי איזושהי תוכנה שמאפשרת לשחזר את הסיסמה של משתמש WINDOWS7, מצאתי כמה תוכנות שיודעות לאפס את הסיסמה ע"י דיסק איתחול אבל לא מצאתי שום דבר שיודע רק לגלות את הסיסמה בלי לבצע בה שינויים וחשוב לי שהסיסמה לא תשתנה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by wooper,

היי אני רוצה להפחית את המקום שהמערכת לוקחת כרגע עם התוכנות זה לוקח 20 גיגה על c ביטלתי את ה system restore יש עוד הצעות ?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  19. האם ישנה תוכנה שיכולה לתת לי לשאוב מקום מכונן D:?? אשמח לקבל את עזרתכם הדחופה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. מישהו מוכן להסביר לי למה כאשר אני מפעיל תוכנה כמו פיירפוקס, וורד וכדומה לפני שהמערכת עלתה במלואה, יש לי את הבעייה המעצבנת הזאת? נ"ב: זה הצילום האיכותי ביותר של הבעייה שיכולתי ליצור.

21. אהלן יש לי בעיה מטרידה מעט.. בעת טעינת הווינדוס (XP PRO) המחשב מגיע למצב שבו הוא על סף הכניסה לשולחן העבודה (מסך ה-welcome), אך בשלב זה הוא מתאתחל ואני צריך להפעיל את הסקן דיסק (שכמובן קופץ אוטומטית כי ווינדוס לא כובה כראוי בלה בלה). אחר כך הבעיה לא חוזרת על עצמה ואני נכנס לווינדוס ללא שום בעיות. מה שמוזר הוא שהבעיה לא מתרחשת בכל ריבוט אלא בערך כל שתי פעמים :\. עכשיו, עשיתי סריקות וירוס, ספייוור, בלאגנים.. לא יודע כבר מה לעשות. אתם הישועה שלי איך אני פותר את הבעיה המטרידה? בתודה מראש, אלון

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by uzi230,

המ... אז ככה - זו הפעם הראשונה שאני עורך פירמוט למחשב באופן עצמאי... הייתי רוצה לשמור את כונן E, ולפרמט את כונן C בלבד (כונן המכיל את הווינדוס). האם זה אפשרי? עד כמה מורכב הדבר? אשמח אם ברשותכם מדריך טוב לפירוט באופן הזה, או פירמוט בכלל... ט'נקס

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by BlackTalon,

יש לחבר שלי מחשב ישן מאוד עם מערכת הפעלה Windows 98. הוא פירמט, יש ברשותו דיסק עם אותה מערכת הפעלה אבל הוא לא יודע להתקין. אין לא דיסקט אתחול. הוא שאל אותי מה לעשות וממש לא ידעתי לענות לו מכיוון שאף פעם לא התקנתי מערכת הפעלה ובטח שלא Windows 98. השאלה שלי היא מה הוא יכול לעשות עכשיו? האם הוא חיב דיסקט אתחול בשביל להתקין Windows 98? האם אפשר ליצור דיסקט אתחול כאשר המחשב מפורמט? אם לא צריך דיסקט אז איך בדיוק הוא מתקין אותה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. עריכה: כן הבנתי שזה לא המקום הנכון =\ אני יפתח שם. אם מישהו יודע שיענה בכל זאת. תודה [: שלום [: אוקי אז אינלי מושג איך זה קרה, רק לפני איזה פחות משבועיים פירמטתי את המחשב. עכשיו, בדקתי ווירוסים וספייווארים עם מיטב התוכנות ad aware, spybot S&D והאנטי ווירוס שלי הוא McAfee ביומיים שלושה האחרונים הוא נותן לי כל פעם הודעה אחרי שאני עושה ריסט למחשב שיש ווירוס והMcAfee מחק אותו אוטומטית. הווירוסים שיש הם: Downloader PS וZarox וגם יש איזה משהו שקוראים לו Generic StartPage.g שנראה לי ZAROX הדביק אותו והוא הדביק איזה שהוא קובץ ב \C:\Documents and setting\Nadav\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\JU75O3O3 הDownloader PS הדביק איזה קובץ שנקרא Boot וגם יש איזה …

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  25. Started by נטלי(:,

אחרי כמה דקות שאני מפעילה את המחשב זה עולה לי :\ וזה מציק!!! ואם אני לוחצת "סגור" או "אתר באגים" אז מתנתק לי האינטרנט ואני צריכה להפעיל את המחשב מחדש.. מישהו יודע מה עושים ???? ???

• 1 תגובה
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.