עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lidor12303,

שלום לכולם, ותודה מראש לעוזרים! הגיעה אליי המחשב היום מורכב ופירמטתי והתקנתי את ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית כולל התקנת דרייברים עכשיו הבעיה היא שבמנהל ההתקנים מופיעה לי השגיאה controller i simple communications מלווה בסימן שאלה צהוב ואין לי מושג איזה דרייבר חסר או בעייתי ואיך אפשר לסדר את זה... חייב בבקשה עזרה ועצות כיצד לפתור תבעיה?

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. Started by itayze,

התקנתי לינוקס , לא מצא חן בעיני ולא הסתדרתי אז הלכתי ל pration magic ועשיתי delete על החלק של לינוקס ועשיתי restart וכשנכנסתי לwindows ראיתי שלא השתנה כלום ושעדיין 3 הג'יגה שהשארתי לא זזו ויש לי בהארדיסק רק 35 ג'יגה במקום 38 איך מסדרים את זה? וגם איך אני עושה שאני לא אראה את לינוקס בהתחלה?

3. Started by yfraint,

שלום מישהו מכיר דרך להסיר את הIE6 מהXP? לא מופיע ב ADD/REMOVE.

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by 114508534,

אהלן אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת שחלק מההתקנה שלה היא מנסה להתקין את Microsoft Visual C++ SP1 2005 וכל פעם מוצגת לי הודעת שגיאה - ניסיתי להתקין ידנית את זה אבל גם פה יש בעיה - מוצגת לי השגיאה הבאה (תמונה ) מערכת הפעלה חלונות 7 תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by The Un4givN,

יש איזה שהוא קובץ שאני מנסה למחוק (הוא לא בשימוש) ואז קופץ לי הדבר הכי מעצבן בעולם: "you need permission to perform this action...you require permission from SYSTEM to make changes to this file" הרשאות ממי? אני קניתי את המחשב הזה, הרכבתי אותו בעצמי הדברתי טרמיטים בבאר שבע ודימונה בשביל לחסוך כסף לחלקים... הSYSTEM הזה זה SYSTEM שלי... WTF? יש איזה שהיא דרך למחוק את הבן ז***? יש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, עם 4g זיכרון ומותקן עליו ויסטה שהגיע מחנות (משהו זמני, עם רישיון של 30 ימים, בינתיים יש עוד 28 ימים). הכל עבד טוב ויפה עד היום. אתמול בלילה, בזמן שישנתי הוא ביצע עידכון לויסטה ואתחל את המחשב מחדש. לאחר שאני מעלה את המחשב, ומסך פתיחה עובד וכו'.. אני עובד על המחשב כמה דקות והוא נהיה "קפוא". שום דבר לא זז, אפילו לא העכבר. אני גם לא מצליח להפעיל גם את הtask manager. למישהו יש מושג למה ? אגב, הויסטה היא ultimate 64bit. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by slrr,

אני לא יודע אם הכותרת בסדר או לא אז סליחה מראש... אוקי... יש לי MAGIC CARD במחשב , והמטרה היא להפטר מימנו ואני לא יודע איך !!! למי שלא יודע מה זה זה כרטיס קטן מאוד עם צי'פ אחד עליו שמתחבר בחיבור PCI אם הכרטיס לא שם אז שמדליקים את המחשב הוא רושם ארדוור פיילור(שגיאה בחומרה).. זה מעיין אימובילייזר למחשב כמו באוטו זה המפתח התנעה שלו.... וזה הפורום הכי קרוב לבעיה ניראה לי..... מדובר באבטחה ברמה גבוהה בבקשה עזרה תודה... עוד מיידע: http://www.rogev.com/company/company.htm הגירסא של הכרטיס שלי היא: MAGIC CARD EXTRA III 3.5\3.6

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי אר דיסק של 38 GB איך אחרי פירמוט יש לי 18 GB למה? בהתחלה הייה לי 2 כוננים שבכול כונן בערך 18 GB בטעות מחקתי אחד ועכשיו שהתקנתי את הווינדוס והכול ראיתי שייש לי רק 18 GB למה?? איך אני מסדר את זה :-\

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by udi,

יש לי בעיה בשבוע האחרון ה WINXP עושה ריסט לעצמו הוא לא מודיע הודעה על 60 שניות עד לאיתחול או כל דבר אחר אלא פשוט המחשב נכבה ומופעל מחדש . חשוב לציין שהסרתי את ההגדרה שיש בWINXP שכאשר הוא נתקע או נופל הוא יכול לעשות איתחול מחדש כמו כן ב BIOS הסרתי את ההגדרה כאשר המחשב מתחמם יותר מידי לעשות איתוחל. יש לי אנטי וירוס NORTON 2004 והוא לא מצא וירוס וגם לא התקנתי שוב דבר חדש במחשב מה היא הסיבה לשיגעון החדש של המחשב .

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  10. בלאגן עצום בשבילי לגבות ולהעביר את מערכת ההפעלה להארדיסק החדש יותר . קניתי מחשב חדש ואני שוקל להתקין את הWINDOWS על ההארדיסק הישן ... (20GB WD 5400 RPM ). אז ככה.. מה אתם אומרים ? האם זה ישפיע על מהירות המחשב ? amd athlon 64b 939 3000 . תהיה השפעה מבחינת מהירות אם אני אתקין על הכונן המהיר יותר ?.. פשוט היישן כבר מגובה, והוא תפור על המערכת (20GB) Thanks

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by eggr,

היי, קניתי מחשב חדש לאחרונה והתקנתי ווינדוס 7. (גרסא X86 אם זה חשוב). לעתים תכופות מופיע לי מסך כחול עם הודעה של dumping physical memory אז זה כאילו סופר מ1 עד 100 ועושה רסטארט למחשב... זה הכי מציק שיש! מישהו יודע משהו על פתרון לשטות הזו??? אגב אם זה עוזר המפרט של המחשב שלי: i5 QUAD 750 2.66 8 MB p55 gd65 MSI לוח אם כרטיס מסך : GEFORCE 210 POV 518MB זכרון GOLD OCZ 2GB DDR3 1066MHZ תודה מראש על העזרה......

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Atlon-Xp,

כשאני לוחץ על קובץ אשר הפורמט שלו זה HTML כמו למשל בהתחל שבדר"כ יש קובץ דף בית של משחק או תוכנה כול שהיא בתיקיה שלה... אז כשאני לוחץ נפתח לי דף אקספלורר אבל הוא לא מגיב כאילו שה זה לא מראה למטה בנתומים : קורא דף, מזהה דף, או משהו... יש פתרון לכך זה גם הורס לי דברים חשובים שלפני כן היה ביכולתי להשתמש. אז עם יש פתרון או קובץ פיקס או כול דבר אפשרי תוכלו לעזור בבקשה. ותודה מראש.

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by Psy,

כשאני עושה ניקוי דיסק לכונן הוא מסיים את השלב הראשוני של ה'סריקה', ברגע שאני לוחץ על מחיקת קבצים הוא מתחיל את הפעילות ואז פשוט יוצא החוצה מבלי להמשיך את הניקוי. גם כשאני מנסה להפעיל שוב הוא מראה שוב את הקבצים שאפשר לנקות, ובמחיקת קבצים הוא מתחיל את התהליך וישר יוצא... ככה שאני לא יכול למעשה למחוק את 'דחיסת קבצים ישנים' , שתופסים הרבה מקום. מיותר לציין שבוצע ריסט והבעיה נשארה אותה בעיה. איך אפשר לתקן את ניקוי הדיסק ואיך אני מוחק את ה'דחיסת קבצים ישנים' ? תודה! \\ לא משנה, קבלו ביטול כאן הפתרון http://support.microsoft.com/kb/812248/he

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום חברים!! אני רוצה לעבור בקרוב למערכת הפלעה Windows Xp Pro!! לפני שאני עובר רציתי להשיג דרייברים לכל הרכיבים והכרטיסים שיש לי במחשב!! טוב אז ככה אני צריך דריבריים לרכיבים הבאים: Sound Card: Voodoo 3 3000 + Voodoo Tools Sound Card: Cretive Vibra 128 Modem: ESS ES56T-PI DATA Fax Voice Modem Tv Card: FlyVideo 98' וכמובן שהדריבריים יתמכו במערכת הפעלה : Windows Xp Pro.. בתודה מראש ד"ר טראנס....

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by vasser,

just wondering how many processes you got running in windows @ the moment you reading this post i got 31 ATM

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני רוכש מחשב גיימינג מtms בקרוב ואני לא יודע איזו גרסה של win8 לבחור חח.. יש מלא ואני לא יודע בדיוק מה לסמן ומה ההבדלים בין הפרו לפרימיום וכו. אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה כשאני מדליק את המחשב שמגיע למסך של האקספי בהטענה של הוינדוס לוקחת הרבה זמן הפס עובר 9 פעמים ואצל חבר שלי 6-7 למה זה ככה?

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by finish,

ל הזמן באות לי הודעות של MESENGER SERVICE וכל הזמן מביאים לי אתרים כאלה להוריד תוכנה לנקות את הרגיסטרי אבל זה עולה כסף לנקות את זה איך אפשר להעלים את זה בלי כסף?

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  19. היי. איפה אפשר לקנות את הWIN10 HOME במחיר המשתלם ביותר ? מצאתי את זה : https://keyforwindows.co.uk/windows-10 אבל זה ניראה מוזר . ולא צריך עותק . סיריאל יספיק .

20. Started by MPTG,

נתקלתי במסך הבא כאשר ניסיתי להריץ מחשב שעליו פועלת מערכת הפעלה Windows XP. הבעיה מופיעה מיד עם הפעלת המחשב. שימו לב שבתמונה זו הבעיה מוצגת כאשר מנסים להריץ את המחשב דרך safe mode. הייתי רוצה לדעת אם מישהו נתקל בעבר בבעיה הזו ואם אתם יודעים איך ניתן לפתור אותה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, התחלתי להשתמש בוינדוס 8, משום מה גם כשאני על משתמש אדמין, המערכת מקפ]יצה הודעות שגם העתקות קבצים פשוטות מצריכות אישור והרשאות אדמין נוספות (לפעמים אישור מעביר תקובץ לפעמים לא). ויש בעיות גישה של תוכנות מסוימות לכוננים ותיקיות מסוימות, זה נראה כאילו היוזר אינו אדמין אמיתי במחשב ויש שם כל מיני הגבלות משונות, מה הדרך לפתור את זה ? זה דברים שלא היו בוינדוס 7...

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. כיצד אני מחזיר אותו לגודל המקורי? אה, ועוד שאלה. איך אני עושה שטקסט בחתימה שלי יהיה קישור? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. טוב הנחתי את ידי על עותק שחבר שלי אירגן, עכשיו אני לא יודע אם זה המלא (יענו לא באטא לא כולם אלא XP64PRO המלא!) או שזה סתם אחד הבילטים אם תרצו אוכל לצרף קבצים/תצלומי מסך תודה תוספת: חיפשתי באת של ABIT דריברים ולא מצאתי איפה הם? אין שם..... שוב תודה

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  24. יש לי מחשב נייד של דל latitude d430 עם כרטיס רשת broadcom gigabit netxtreme והיה לי ויסטה לפני כן.. והכל עבד קשורה.. עכשיו פירמטטי את הויסטה , ואין לי את הדרייבר של הכרטיס הזה כנראה ושמתי xp , ואין לי אינטרנט ניסיתי לחפש בכל האתרים גם כולל האתר של דל את הדרייבר הנ"ל ולא מצאתי אם משהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הבא אני ישמח מאוד מה שלא מזוהה אצלי במחשב במנהל התקנים זה "בקר רשת" משהו יודע פתרון לבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.