עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ולשים פייר פוקס במקום? ולהוסיף גם למשל בי.אס. פלייר ווינאמפ. איך?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by holler1,

שלום, הותקנו בארגון, שני שרתי Еxchange 2003 על אותו הארגון (Site), בשני השרתים אין בעייה לקבל ולשלוח דואר לעולם ודואר פנימי לעצמם. הבעייה היחידה היא שליחת דואר בין שני השרתים(בינם לבין עצמם), וכל ההודעות נתקעות ב Queue. כנראה הבעייה ב SMTP, השאלה היא מה הבעיה, ואיך פותרים אותה. ה DNS נבדק וההגדרות של ה DNS נבדקו ומצאו תקינים. ב- nslookup וב tracert הכל נראה בסדר. ההודעה שרואים ב Tracking היא: mail was rejected by administration policy on destination server אשמח לקבל פתרונות, תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by 8-Ball,

יש לי מחשב דיי ישן ואני שוקל לעבור לXP...אבל אני מפחד שהכל יעבוד ממש לאט כי אולי זה כבד מדי בשביל המחשב... P2 -450mhz 192mb sdram riva TNT 2 16mb

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by Ran B,

היי חברים, השבוע רכשתי מחשב חדש ומערכת הפעלה WIN7 הום-פריום 64BIT. היום לקחתי את המחשב וגליתי שהתקינו לי את הWIN7, שזה מעשה מכובד. הבעיה היא שחילקו לי לPARTITIONים - מה שלא בא לי. בא לי פרטישן אחד על כל הדיסק. בשביל זה אני צריך לפרמט ולהתקין מחדש את כל המערכת הפעלה ולהגדיר פרטישנים נקיים לפני. אין לי בעיה לעשות את זה, אני יודע מה לעשות. יש לי רק שאלה אחת חשובה מאוד! על הWIN7 שלי, כבר עשו אקטיבציה. יש לי את הדיסק המקורי עם הPRODUCT KEY. השאלה אם אחרי הפירמוט וההתקנה - אני לא אצליח לעשות אקטיבציה, כי הPRODUCT KEY הזה כבר עשה אקטיבציה... :\ יש מצב שהוא אפילו עשה אקטיבציה היום, כי היום הרכיבו לי והתקינו לי אותו. אשמח לעזרה. תודה מראש, רן.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by def,

הXP הישן שלי לא עובד התקנתי שוב XP ולא מחקתי את הישן השאלה היא איפה אני מוצא את כל האי מיילים הישנים שלי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MasterOr,

שלום, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג מצביעים יפים לסמן של העכבר לWindows XP? אם מישהו מכיר בערוץ techTV יש תוכנית שנקראת CallForHelp ולמנחה שם יש סמנים יפים שאני לא יודע מאיפה להשיג אותם... תודה

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by tmpusr,

אני מעוניין לבנות שרת קבצים/גיבויים ממחשב ישן (P4) בבית עם 6 מחשבים. מה ההבדל ביכולות ובעיקר בפשטות בין WHS, FreeNas וסתם XP עם שיתוף תיקיות ותוכנת גיבוי חינמית טובה? ברור לי ש-WHS עולה כסף (הבדל משמעותי) ומסוגלת ליצור גיבוי IMAGE מרחוק, אבל בהנחה שאני מעוניין לגבות קבצים ולא מחיצות שלמות, מה ההבדל? מה עדיף (בדגש על פשטות התקנה/הפעלה/תחזוקה)?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT ואת המפרט אתם יכולים לראות בצד שמאל. ההבעיה היא שכאשר אני עושה הפעלה מחדש ומגיע לשולחן עבודה לוקח לו איזה 2 דקות להעלות את כל התוכנות ולהיות מוכן לעבודה כמו שאתם יכולים לראות יש לי 8 ג'יגה זיכרון איכותי ועל המחשב מותקנות רק תוכנות הכרחיות והוא אחרי פירמוט. כמו כן נטרלתי מלא תכונות של ויסטה שלא היו נחוצות כולל משימות שעולות עם המערכת למינימום האפשרי. בגדול אחרי טעינה מלאה של המערכת המחשב עובד ממש מהר אבל תמיד לוקח לשולחן עבודה להיות מוכן "שנים". בבקשה עם מישהו יכול לעזור :s05:

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  9. המחיצה של מערכת ההפעלה (xp pro) היא C. מכיוון שגם שולחן העבודה הוא ב-C, נשאר לי מעט מקום פנוי. האם אפשר לקבוע שהשולחן עבודה יהיה במחיצה אחרת, D, לצורך הדוגמא?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  10. התקנתי ויסטה על מחשב Pentium D (dual-core) CPU 2.8GHz, 2GBRAM, GeForce 7300LE 512 MB. המחשב עומד בדרישות החומרה. ההתקנה עברה חלק ומהר, אך לאחר האיתחול האחרון ניתקלתי בבעיה הבאה: השלב האחרון של ההתקנה (בדיקת ביצועי המערכת אם איני טועה) לקח למחשב המון זמן: חושב לכמה שניות, קופא למשך דקות ארוכות (שוב, המון זמן), ממשיך עוד כמה שניות לחשוב, שוב קופא, וכן הלאה. לאחר מכן הוא עלה בסופו של דבר, אך גם אז נמשכה הבעיה - בשביל להגיע למצב שאפשר ללחוץ על אייקון כלשהו, לוקח שוב דקות רבות, וגם וגם אז "חלון הההזדמנויות" הוא לשניות מועטות בלבד. ראוי לציין שניסיתי בעבר גירסא אחרת של ויסטה, שלאחר התקנתה צצה הבעיה. חשבתי שהיה מדובר בבעיית זיכרון, אז שידרגתי ל-2GB, אך הנה אני כאן היום שוב עם א…

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  11. פירמטתי את המחשב היום והתקנתי וינדוס עם סרביס פאק2 באנגלית.. במשך ההקנה שחכתי להוסיף את התמיכה של העיברית בווינדוס אז לאחר ההתקנה הוספתי את התמיכה בעיברית ואני מצליח לכתוב בעיברית אבל עדיין יש מקומות שרואים סימנים מוזריםם כמו סימני שאלה במקום עיברית.. (בלוח בקרה-שפה הגדרתי הכל על עיברית-ישראל) מה לעשות תודה!

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by alienboo,

hello folks, any1 of u guys have a win xp or win xp sp1 ? if so, i need help and i need it now. please goto your windows\system32 folder and find a file "sfc_os.dll" and email that file to me. my email is nirshoval1@bezeqint.net please use the subject : SFC_OS.DLL so i'll know not to delete the email thank you very much. Solvd the problem, thanks, dont send any files :ylsuper: .

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  13. כן, ידוע שאת כל ה-4 גיגה אני לא אראה בלי מערכת הפעלה 64 ביט. אבל, האם יש משהו שאפשר בכל זאת לעשות כדי לשכנע את המחשב להכיר בקצת יותר מהזיכרון?

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. שלום! יש לי 2 שאלות: 1. אני משתש הרבה בסייר (אייקון של ספריה עליה זכוכית מגדלת). כאשר אני פותח אותו תמיד מופיע לי כונן C. איך אני יכול להפוך לכונן D? החלונות מותקן בכונן C. 2. במאפייני ספריה-> התאמה אשית-> איזה סוג תיקיה אתה מעוניין - האם ניתן להוסיף תבניות אחרות שאני צריך להרבה מחיצות? תודה ושבת שלום, מושיקו

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by idofr,

אז ככה אני בא להפעיל את הטאסק מנג'ר והוא כותב לי your task manager has beed disabled by your administrator והקטע הוא שאף אחד לא נגע בזה!!! אם מישו יודע בבקשהההה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by civic,

האם ניתן לבצע readyboost בכרטיס sd בווינודוס 7? אם כן באיזה סוג כרטיס? ראיתי כל מיני סוגי מהירויות של כרטיסים... תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Big_White,

היום התקנתי ווינדוז 7 אולטימייט X64 הורדתי את כל הדרייברים/תוכנות... ויש בעיה... המקלדת שלי לא מתפעלת את הווינמפ מכפתורי המולטימדיה, בשביל לעשות את זה צריך ללחוץ על הסמל שלה למטה כדי שהוא יעלה למסך ורק אז אפשר לתפעל את הווינאמפ עם הכתפורים אבל אז זה לא מועיל כי אינ יכול פשוט ללחוץ על הכתפור בתוכנה. במערכת הקודמת זה עבד כמו שצריך ובזאת הוא מסרב... מקלדת של מייקרוסופט. כמובן שהורדתי את הדרייברים המתאימים מאתר החברה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lazy-bones,

אני אני יכול למחוק אותו?? אני משתמש במסנג'ר של MSN

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by סהר שבת,

ביצעתי ניקוי מחשב דרך התוכנה Ccleaner לאחר מכן ביצעתי הפעלה מחדש של המחשב ומאז המחשב שלי לא עובד. ברגע שאני מדליק את המסך יש מסך שחור עם העיגולים של הטעינה הנקודות האלה כאילו זה טוען משהו ואין לוגו אין כלום רק מסך שחור עם נקודות טעינה. התקשרתי לחברה של המחשב שלי (מחשב נייד LENOVO YOGA 900) והם אמרו שאין ברירה צריך לפרמט את ההמחשב ע"י כמה שלבים שהם הראו לי וזה יעבוד לי הבעיה שזה מוחק את כל תוכן של המחשב. הם אמרו בנוסף שאם אני לא רוצה למחוק את כל התוכן אני אצטרך לפנות למישהו שמבין בזה יותר כי הם לא מתעסקים בתוכנה. השאלה שלי היא כזו האם ישנה דרך לגבות את התמונות שנמצאות במחשב שלי בלי להיכנס מערכת הפעלה כלומר דרך ה-BIOS אני חייב לגבות כמה תמונות ועבודות ש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ה-Explorer שמסומן בכחול מה זה התהליך הזה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by galav1,

יש לי מחשב נייד מדגם 1215n של asus ואני רוצה לפרמט אותו בגלל שאין לו כונן דיסקים אז השתמשתי בתוכנה windows 7 usb dvd download tool כדי לשים את הקובץ iso של ה-windows 7 שאני רוצה להתקין דרך ה-dok את זה הצלחתי לעשות מה שלא הצלחתי זה אחרי שה-dok מוכן וזה מראה כאילו המערכת הפעלה נמצאת עליו זה דרך ה-bios בחרתי ב-boot priority וקבעתי שם שה-dok יהיה ראשון אבל משום מה אחרי שעשיתי את כל זה זה מעלה לי את ה-windows כרגיל זה לא כאילו מכניס אותי ב-dos להתקנה של ה-windows וזה למרות שהוא מזהה את ה-dok מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום רב ברשותי מחשב אשר מריץ ווינדוס XP Professional. נגיד שאני פותח כמה טאבים בדפדפן, ובאחד מהם רואה סרטונים ביוטיוב- שם אני מחפש באנגלית. לאחר מכן אני עובר לפייסבוק ומצ'טט בעברית. הבעיה היא שכשאני חוזר ליוטיוב השפת כתיבה היא עברית ואני צריך להחליף, וכשאני שב לפייסבוק השפה נשארת על אנגלית והמחשב לא "זוכר, שבדף הזה כתבתי בעברית. לאחר כמה זמן זה מתחיל מאוד להציק, ורציתי לדעת כיצד ניתן, אם בכלל, לפתור את הבעיה הזאת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  23. זה נמצא בClasses Root הקטגוריה היא unknown אם אפשר לעשות לזה ייצוא או Export ולהעלות זה ממש יעזור לי.

24. Started by mich4el,

שלום, יש לי מחשב חדש שקניתי לפני יומיים עם וינדוס ויסטה 64 ביט. יש בוינדוס באג - כל פעם שאני מכניס את המחשב למצב סליפ (או שהוא מכניס את עצמו לבד אחרי שעה) במקום להיכנס לסליפ המחשב מתרסק ועושה BOOT מחדש, במקום לעלות בחזרה עם המצב שהוא היה בו, ובזמן העלייה הוא מציג את המסך שבו הוא אומר שהוינדוס נפל והוא שואל אותי אם לעלות במצב נורמאלי או במצב SAFE MODE, ולאחר סיום העלייה הוא אומר "Windows has recovered from an unexpected shutdown." יש לבעייה הזו איזשהו פתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

ערכתי חיפוש, ומצאתי תוצאה של לפני כשנתיים ובא כתוב שיש דברים שפשוט אי אפשר להסתדר בלי הpro אז ככה, השימושים שלי הם רוב הזמן אינטרט, סרטים/סדרות ומשחקים. אני יוכל להסתדר עם ה home edition ? כי אני רוצה משהו פשוט בלי דברים מיותרים, ולכן אני שואל אם אני יכול להסתדר בלי גרסת הpro. אם אפשר תכתבו לי גם מה יש בפרו שאין בהום-אדישן שמשתמש ממוצע כמוני יכול להצטרך בין היתר תודה רבה. ד.א אני עכשיו על ויסטה ומאוד התאכזבתי וינדוס עם הרבה בעיות ונמאס לי כבר.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.