עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ברשת ביתית, פיצלתי מסד של אקסס ל frontend וטבלאות ב backend. כרגע יש שני מחשבים עם win xp pro, כאשר המחשב המשני ניגש עם מסכי ה frontend שלו, אל ה backend של המחשב הראשי שנמצא בכתובת הלוגית: /MainComputer/my documents// כעת אני מעוניין לחבר לשני המחשבים, מחשב משני נוסף (נייד) שיגיע עם מערכת ויסטה OEM המותקנת מראש. השאלה: איזו מערכת ויסטה תתמוך בהתקנת ה access frontend על הנייד ותאפשר גישה ממנו למחשב הראשי באמצעות הכתובת: /MainComputer/my documents// הפתרון הפשוט, אבל יקר, הוא התקנת xp pro על הנייד (תדרוש רכישת מחשב נייד יקר עם vista business שיעבור שנמוך ל xp pro) תודה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  2. Started by maxwell10,

כרגע יש לי מחשב עגלה (ראה פירוט) אולי בעוד שנה או שנתיים אקנה מחשב סוס. איזו גרסת ווינדוס 7 כדאי לי לרכוש? Windows 7 Language Pack (x64) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Language Pack (x86) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) Windows 7 Professional (x86) - DVD (English) Windows Automated Installation Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86, x64, ia64) - DVD Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x64) - DVD (English) Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86) - DVD (English) יש לי הזדמנות לרכוש עכשיו אחת מהגרסאות בחינם באמצעות msdn .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by EAD,

יש לא מעט גרסאות חלונות VISTA שיצאו בקרוב אז קודם כול יש גרסאות 64 ביט ויש 32 ביט ואח"כ יש את גרסת הULTIMATE business home וכו' איזה תשימו ולמה?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. רציתי לדעת איזו גירסה מומלצת למשתמש ביתי רוב העבודה על המחשב הינה גלישה/הורדות, צפייה בסרטים+קידוד, משחקים. איזו גירסה תתן ביצועים טובים אל מול יציבות?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Microsoft Windows XP Corporate Edition + SP1 Integrated או שמא Microsoft Windows XP Professional זה כל מה שברצוני לדעת, אשמח מאוד לקבל השוואות/מידע על מערכות ההפעלה האלו כאן כתגובות או כאן כקישורים תודה לכם.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. XP או 7? עם ה-XP אף לא נתקלתי בבעיה עם משחקים. כשהתקנתי WIN7 32 BIT, הופיעו באגים חמורים במשחקים. אייקונים נעלמו משולחן העבודה, רקע המסך הפך לשחור, ושומר המסך הפסיק לעבוד. בגרסת ה-64 ביט היו פחות באגים. עד כמה שידוע לי, מיקרוסופט הוציאה עדכונים חדשים שסידרו את חלק מהבאגים ב-64 ביט. כרגע אני על XP PRO SP3. אם אני אתקין מחדש את ה-7 64 ביט, אתקין משחקים רק מהדור החדש (משחקים מהדור הישן עשו בעיקר באגים), אעשה עדכון ל-DX11, ואוריד את כל העדכונים של מיקרוסופט, האם יתוקנו כל הבאגים? נקודה חשובה שצריך לציין שאני עושה עוד דברים אחרים על המחשב חוץ ממשחקים, שקרוב לודאי יעבדו טוב יותר על ה-XP מאשר על ה-7. אני די מתלבט. מה דעתכם? נ.ב. ויסטה לא בא בחשבון.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי, קניתי מחשב חדש מעבד E8400 2ג'יגה זיכרון הרדיסק 320 ג'יגה כרטיס מסך 8600 עכשיו השאלה היא איזו מערכת הפעלה להתקין? מה אתם ממליצים? תודה לעונים קובי

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by אור כהן,

לי בכל אופן יש XP

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי מעבד amd אתלון 64 bit windows xp רגיל או windows 64 bit בשביל בישביל ביצועים והכל איזה מהם יותר טובה?

10. אי כל הזמן שומע על מערכת ההפעלה לינוקס, אבל עם כל ידיעה עליה כותבים שהיא עדיין לא יכולה להתחרות עם Microsoft על נתח השוק של המשתמש הביתי. השאלה שלי היא איזו מערכת הפעלה יותר טובה בשבילי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by benor,

למרות מחשבי הרעוע ה-XP עובד דיי מהר. עכשיו לשאלתי מה היתרון בכלל ב- XP. ווינדוס 2000 יותר מהירה??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קניתי היום מחשב HTPC, הנה המפרט: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤367 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤369 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤555 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤124 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤550 מקלדת: XGENE WIRELESS MINI KEYBOARD w/ OPTICAL TRACKBALL 2.4GHz ¤377 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤384 איזו מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין עליו? VISTA ?WINDOWS 7? 32 או 64 ביט? יש גירסאת MEDIA CENTER שאולי כדאי לי להתקין?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. איזו מערכת הפעלה להתקין על המחשב החדש? אז כבר הזמתי מחשב חדש עם אינטל שתי ליבות E8400 ו 4GB זיכרון DDR2-800 וכרטיס מסךRADEON 4850 אז תהיתי איזו מערכת הפעלה תוציא את המקסימום מן המחשב החדש וגם שהתוכנות שאני בדרך כלל משתמש בהן ירוצו כמובן- 32 או 64, XP או ?VISTA והאם ה XP PRO 32 שכבר יש לי לא תבזבז את המשאבים של המחשב החדש?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  14. היי, קניתי מחשב חדש ואני מתלבט איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין, אני יותר מתחבר לממשק ולפשטות בווינדוס 7, אבל צריך מתישהו להתקדם ולכן אני שוקל להתקין על המערכת ווינדוס 8. זה המפרט של המחשב: i7 4790K Asrock z87 extreme4 Corsair Vengeance 8GB 1600mhz Samsung SSD 850 Evo 120GB Seagate 2tb Barracuda Seasonic G-550 איזו מערכת הפעלה לדעתכם כדאי להתקין? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן של LENOVO עם מעבד כפול ליבה ישן יחסית 1.83 גה"ז בערך. שדרגתי לו את הזיכרון מ 1 ג"ב ל- 4 ג"ב זיכרון. כרגע מותקנת מערכת הפעלה חלונות 7 32 ביט וכמובן שרק 3 ג"ב נמצאים בשימוש, האם כדאי להתקין במקומה מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט כדי לנצל את כל הזיכרון או שהמחשב יעבוד לי יותר לאט בסופו של דבר? רצוי לציין שהכרטיס מסך הוא של ATI (ישן) ובעל זיכרון משלו ואינו לוקח זיכרון מהזיכרון הראשי.

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  16. Started by ofir_16,

היי! ברשותי מחשב פנטיום 2 350mhz עם 128mb זיכרון והרדיסק 6.4 (משהו כזה). רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה לשים בו? האם את ה- xp (לא כבד מדיי למחשב כזה) או מערכת הפעלה אחרת כמו ה- 98 או ה- me? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dor444,

איזו מערכת הפעלה מומלצת ביותר? win xp/win 7/vista או בכלל מערכת הפעלה אחרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום חברים, רציתי בבקשה לברר איזו מערכת הפעלה עובדת יותר מהר,XP SP2 PRO או XP MEDIA CENTER? האם יש לכם כתבות או מאמרים בנושא?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Diana0000,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. בעיקר אני עובדת עם VISUAL STUDIO - תוכנה לפיתוח תוכנה. איזו מערכת הפעלה כדאי WIN8 או WIN7 אני מבררת בחנויות כל אחד מושך אותי לכיוון אחר ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום! יש לי מחשב נייד ישן עם מעבד T4400 שיש עליו DDR2 GB 3 זיכרון ללא כרטיס מסך אני משתמש עם זה בתור מחשב גיבוי לגרפיקה, ברצוני להתקין עליו מחדש מערכת הפעלה WIN10 נקיה שאלתי היא האם שווה להגדיל את הזיכרון ל4GB ולהתקין גירסא של 64 BIT או להתקין 32 ובזה כמה יתן לי להוסיף עוד 1 GB RAM תודה מראש

21. יש לי שרת ישן אבל חזק עם שני מעבדים ליבה כפולה ו8G RAM רציתי להתקין 2008 X64 אבל אין דרייברים לבקר רייד שלו. אז מה עדיף SERVER 2008 X86 או 2003 X64? (יש לי רשיונות לשניהם)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Rockstatement10,

אני מדבר על מחשבים ישנים שיש להם 1GB RAM. עדיף ווינדוס 7 או 8.1?

• 32 תגובות
    • 7.5k צפיות
  23. יש לי מחשב ACER ASPIRE ONE 532H שהוא מיני נייד ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה שתרוץ עליו טוב ומהיר, איזו מערכת אתם ממליצים לי להתקין? הנתונים שלו הם : מעבד 1.66GHZ זכרון 1GB כונן קשיח 250GB מסך 10.1" איזו מערכת אתם אומרים שכדאי לי להתקין?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי עוד מחשב והוא די מעפן פנטיום 3 550MHz זיכרון 160 SDRAM 13.2 ג'יגה כרטיס מסך ממש מעפן TNT2 32MB אקס פי לא יילך לי פה כמו שצריך זה בטוח... 2000 יש עליו ואני לא מרוצה כל כך ממנו והוא ממש לא נוח... יש לכם מה להציע? (מערכות הפעלה של מייקרוסופט)

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by levyonfire,

אז מחר מגיע מחשב חדש ואני לא בטוח מה להתקין במפרט החדש יש לי בסך הכל 6GB זכרון, כך שאני מניח ש32BIT לא בא בחשבון וזה אומר שאני עובר מXP 32 שאני כל כך אוהב למשהו חדש אז מה עדיף? XP 64 bit? ויסטה 64? או בכלל ווינדוס7? אין לי זמן להתעסק עם באגים או חוסר תמיכה וכל שאר השטויות האלה אם זה עוזר: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 7-7-7-18 PK

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.