עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום אנשים יש לי Windows 7 Proffesional (חוקי, מ- MSDN Academic Aliiance) דבר ראשון, איפה אני מוצא את המידע על המסך הכחול האחרון שהיה לי? דבר שני, בXP הייתה ב- My Documents איזו תיקייה מוסתרת, נראה לי שקראו לה Application Data או משהו כזה בכל מקרה, היה צריך לעבור דרך התיקייה הזאת כדי להגיע בסופו של דבר לתיקיה שבה הדפדפנים שומרים מידע כמו ה session האחרון שנסגר (כדי לפתוח מחדש את כל הטאבים והדפים שהיו לפני שסגרת את הדפדפן) איפה אני מוצא את זה? עוד דבר - כשאני מנסה לאתחל את המחשב אני מקבל מסך כחול (זה אחרי שאני צריך לחכות הרבה זמן עד שסוף סוף זה יקרה, בד"כ אני פשוט מוותר ולוחץ על הכפתור אתחול לפני שזה מסיים לנסות), כרגע חיפשתי מידע על הבעייה הזאת (ולכן גם רציתי לדעת איפה המ…

2. Started by TAMIRRR013,

משהוא מוזר קרה אני בה להתחיל פירמוט ב WIN 7 כמו שאני תמיד עושה ואצלי זה ככה כונן C עליו מותקן המערכת ועוד 2 D ו E ובפירמוט תמיד היה כתוב לי לוגי היום שבאתי לפרמט הוא מראה לי באחד הכוננים בימקום לוגי, כתוב מורחב! אז אני לוחץ חדש עושה החל וזה עושה לי שגיאה באדום ואומר לי שאי אפשר להתקין על כונן מורחב , WTF?? איך אני מחזיר תכונן להיות לוגי???? זה ממש דחוףף לי!! המחשב כרגע על המצב של הבניית מחיצות מהבוקר אני חייב עזרה!!!!1 :'(

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by paveln1234,

שלום רב! אתמול חבר הביא לי מחשב של gigabyte שעליו התקנתי win7 כבר לפני חודשים והכל עבד בצורה חלקה. אתמול בבוקר הוא הדליק את המחשב המחשב נתקע באמצע ההפעלה ומאז הוא נכנס לו למצב של תיקון ... כותב שהוא לא מצליח לזהות את הבעיה ומציג את הלוג הבא Problem signature Problem Event Name: StartupRepairOnline Problem Signature 01: 6.1.7600.16385 Problem Signature 02: 6.1.7600.16385 Problem Signature 03: Gigabyte Technology Co., Ltd. Problem Signature 04: 0 Problem Signature 05: 1 Problem Signature 06: AutoFailover Problem Signature 07: 1 עשיתי כבר בדיקה לזכרון הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי פתרון שהוא לא התקנה מחדש של הwin.. אשמח לקבל ראינות

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. יש ברשותי מחשב עם WIN XP PRO OEM מקורי. הגרסא של הוינדוס היא גרסא עברית. אני רוצה לשנות את הגרסא לאנגלית ולפי מה שהבנתי צריך להתקין מחדש את הוינדוס בגרסא אנגלית. האם יש דרך לשנות את השפה מבלי להתקין מחדש את הגרסא האנגלית ? האם הסריאל שלי יעבוד על הגרסא האנגלית של הוינדוס ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by civic,

עשיתי רדיבוסט איך אני יוגע אם הוא עובד\מועיל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ואם כן איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rjjb7,

הורדתי את הMUI כדי לשנות את הממשק של המחשב שלי מאנגלית לעברית. כאשר אני מנסה לפתוח את קובץ ההתקנה - MUISETUP, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Windows XP Multilingual User Interface Pack cannot be installed on this platform אני עובד על נטבוק של HASEE עם SP3 מהי הבעיה?!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  8. שלום התופעה המרגיזה הזו קרתה לאחר ניקוי וירוסים עם AVIRA ניסיתי להכנס עם administrator אבל אותו דבר נכנס למשתמש שתי שניות ולוג אווט מישהוא יש רעיון חוץ מפרמוט המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי בעיה כבר המון זמן ואני חושב שכבר פתחתי בעבר נושא ולא קיבלתי מענה אך אנשים נוספים אמרו שזה קורה להם הבעיה שאחרי שהמחשב יוצא ממצב שינה יש מסך כחול והמחשב נתקע, זה דיי מציק כי אני משאיר ככה את המחשב דולק סתם... הווינדוס הוא Win 7x64 enterprise כ.מסך: HD4850 מעבד: q9450 לוח אם: gigabyte EP45-DS3 ספק: PCP 500W תודה מראש

• 24 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. שלום , יש לי שגיאות ואשמח לדעת איך לטפל בהם ואם הם קשורות לקריסות מערכת שונות דר"כ מפרט מחשב : nvidia 8600gt 256 ram זיכרון רם במחשב : 1 גיגה E6550 2.33 GHZ השגיאות הן : http://img259.imageshack.us/i/69661642.png/ http://img820.imageshack.us/i/84570167.png/ http://img193.imageshack.us/i/95808415.png/ http://img826.imageshack.us/i/48379490.png/ -- עידכון -- נכון לעכשיו השעה 10:07 דקות , המחשב עשה לי לבד ריסטארט , שבאתי לבדוק תיעוד באירוע לא נמצאה שום שגיאה בשעה הזאת בכלל , למה ? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה ,.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Alonleibo,

שלום. לאחרונה עידכנתי את ה-XP שלי ל-7. אבל פתאום אני שם לב שהדריוורים שיש לי לכרטיס רשת אלחוטית שלי לא מזוהה ע"י המערכת. יש לי D-Link DWL-120. ואני לא מצליח למצוא לו דריוורים, לא ל-7 ולא ל-64 של כל דבר אחר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שמעתי על זה ואני מעוניין להישתמש בזה כי מפריע לי להתקין הכל מחדש כל פעם. יש באת תוכנה כזאת בתוך הWIN 7? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי בעיה קטנה עם המצב שינה ב-WIN 7. לפעמים אני משאיר הורדות פתוחות שנמשכות שעות ארוכות. המערכת עובר למצב שינה לאחר 30 דקות שזה דווקא נחמד. הבעיה היא שהחיבור לאינטרנט אינו פעיל במצב שינה (כרטיס רשת לייתר דיוק) וההורדות מפסיקות. אפשר להגדיר למערכת להשאיר את הכרטיס רשת פעיל או משהו בסיגנון? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by HiTiT,

היי, ברשותי Dell E6410 עם4GB זיכרון. לא מזמן התקנתי עליו Windows 7 32BIT (כן אני יודע שזה קורא רק 3). עכשיו הבעייה היא אחרת, כשאני מדליק את המחשב וזה מגיע לשלב שבו אני מכניס את הסיסמא ב Login או מעביר טביעת אצבע, זה עושה איזה 3 תקיעות קטנות כאלו שמקפיאות ותוקעות את הצליל של הכניסה. מה אפשר לעשות?? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by deathil93,

שלום אני צריך עזרה מאוד דחוף בזה. התקנתי תוכנה אחת, אבל היא הותקנה בלי תקייה בתוך תיקייה ראשית (PROGRAM FILES), אז עשיתי UNINSTALL לה כדי להתקין אותה מחדש בתיקייה מסודרת, אבל אחרי שעשיתי את זה כל מה שהיה לי בתיקייה (סביבות ה-10 תוכנות פלוס 4 משחקים) נעלמו! אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי ריסטארט ו-SYSTEM RESTORE ושום דבר לא עזר. אין לי מושג מה לעשות, זה תוכנות שלקח לי סביבות השבוע להתקין... אני חייב עזרה דחוף וגם איזשהו הסבר לבעיה הזאת תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. הייתה לי מצלמה של LOGITECH וכמובן שהייתה מותקנת על המחשב התוכנה של המצלמה , כשהפסקתי להשתמש במצלמה ביצעתי הסרה לתוכנה של לוג'יטק ומאז כל דבר שאני עושה כמעט במחשב גורר אחריו ארור שמחרפן אותי העליתי תמונה שלו . הרצתי CCLEANER וTWEAKNOW REGCLEANER ושום דבר לא עוזר .. הוא לא מופיע בהסרה תוכנות של הווינדואז ואני לא יודע מה לעשות כבר . תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. חיפשתי מידע על תוכנית שאני לא מכיר- wininit. אתר אחד אמר שזה חשוב לוינדוס, ואתר שני אמר שזה תועלת. אפשר המלצה על אתר אמין וטוב?

18. Started by Raz20,

כשאני עושה הפעלה מחדש של המחשב המסך לא נדלק לי ונשאר במצב standby רק לאחר כ-10 נסיונות של לחיצה על כפתור ריסט או כיבוי של המחשב אז המחשב מצליח לעלות לוינדווס כרגיל. ניסיתי להחליף מסך וקיימת אותה בעיה . מה אפשר לעשות ? (אין מה לפרמט את המחשב מכיוון שלפני חודשיים פירמטתי אותו והכל היה בסדר גמור. תודה ענקית לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי. אופציית show desktop icons מבוטלת בכל עליה מחדש של המחשב. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ? תודה מראש.

20. Started by civic,

האם ניתן לבצע readyboost בכרטיס sd בווינודוס 7? אם כן באיזה סוג כרטיס? ראיתי כל מיני סוגי מהירויות של כרטיסים... תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום היום סתם הסתכלתי במחשב שלי לחצתי על מאפיינים במחשב שלי ופתאום אני רואה שיש שלוש משתמשים שאני לא מכיר. מישהו יכול לומר לי אם משתמשים/פרצו למחשב בלי לדעת? התמונה: http://www.siz.co.il/my/dfndn0qwzylw.png תודה למגיבים! [br]פורסם בתאריך: 24.11.2010 בשעה 14:34:24 http://www.siz.co.il/my/dfndn0qwzylw.png

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ido-nava,

יש לי מחשב נייד של DELL LATITUDE מדגם D830. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core2Duo T7100 1.8GHZ זיכרון: 1X1024MB DDR2 667MHZ כ.מסך: Intel 965 Express כ.קשיח: Hitachi HTS541680 80GB וזה נראה לי מספיק פרטים על המחשב... יש לי ווינדאוס 7 על 4 מחשבים שיש לי בבית והייתי רוצה להתקין windows 7 גם על המחשב הזה. עכשיו השאלה שלי היא האם המחשב יעמוד בעומס של win7 ויריץ אותו כמו שצריך? או שעליי להתקין שוב וינדאוס XP (אני מפרמט אותו)... ואיזה גרסא של המערכת הפעלה להתקין, 64bit או 32bit ? אני יודע שה64 זה בשביל לקבל יותר זכרון (מה שאני לא יקבל) והוא גם יותר מאובטח אך הוא זקוק למינימום 2GB זכרון על המחשב בשביל שיעבוד כמו שצריך ? תודה ושבת שלום !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by AliceInChains,

לאחרונה המחשב התחיל לעלות לי בקרטוע כאשר בין ה"ברוך הבא" לשולחן עבודה ישנו מסך שחור ורק העכבר בר הזזה. הדבר השני הוא, שהחלפתי את החיבור לאינטרנט בחיבור לרשת אלחוטית ועכשיו עם כל הפעלה של ווינדוז הוא לא זוכר את הסיסמה של הרשת ואני צריך להקליד אותה שוב ושוב ולחזור על ההליך כדי להתחבר לאינטרנט. יש הצעות?

24. Started by noodle,

שלום רב, המחשב החדש שלי הגיע עם וינדוס 7 מותקן, רציתי לבצע התקנה חדש עקב כמה בעיות, שנכנסתי להתקנה של וינדוס ראיתי שהוא לא מזהה את כל הדיסק הקשיח (320GB). הופיעו לי 2 מחיצות: הראשון 39MB והשני 9GB שעליו היה מותקן הוינדוס כביכול, פירמטתי את המחיצה של ה-9GB חשבתי שזה יעזור, עדיין לא השתנה, התקנתי את הוינדוס על המחיצה הזאת וכאשר המערכת הופעלה מופיע לי רק 9GB. בביוס מזוהה לי דיסק קשיח 320GB מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מדובר על ווינדוס 7. כשאני מנתק את העכבר הלאחוטי אז הוא כן עובר לשומר מסך כשצריך, אבל כשאני מחבר אותו אז הוא פשוט לא עובר לשומר מסך! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים