Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. באחד המחשבים בביתי ה WMP לא מפסיק לקרוס. ניסיתי להסיר אותו, לנקות את הרג'יסטרי, לאתחל ולהתקינו מחדש אך הבעיה עדיין קיימת. יש למשיהו רעיון נוסף? הנה הודעת השגיאה ד"א: שם היישום: wmplayer.exe גירסת היישום: 12.0.7601.17514 חותמת הזמן של היישום: 4 ce7a485 שם מודול התקלה: StackHash_0a9e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 00000000 קוד החריגה: c0000005 נתוני החריגה: 00000008 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 0 a9e מידע נוסף 2: 0 a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 מידע נוסף 3: 0 a9e מידע נוסף 4: 0 a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי לינוקס , לא מצא חן בעיני ולא הסתדרתי אז הלכתי ל pration magic ועשיתי delete על החלק של לינוקס ועשיתי restart וכשנכנסתי לwindows ראיתי שלא השתנה כלום ושעדיין 3 הג'יגה שהשארתי לא זזו ויש לי בהארדיסק רק 35 ג'יגה במקום 38 איך מסדרים את זה? וגם איך אני עושה שאני לא אראה את לינוקס בהתחלה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חוץ מלמחשבי... :-[ האח האדיוט שלי החליט שפרצו לנו למחשב וריסטרט את המחשב אחרי שהמחשב עולה הוא כותב שהקובץ הבא חסר או פגום: C:/WINDOWS/SYSTEM32/c_1255.nls עכשיו, הוא כותב שההתקנה של XP PRO תוכל לתקן את הקובץ האם הפתרון היחיד הוא התקנה מחדש של הווינדוס? תודה לעונים...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לעדכן לWIN 8.1, העדכון מופיע אצלי בחנות אבל מתי שאני לוחץ על זה זה מוציא לי את ההודעה הבאה: מה אני עושה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני צריך לעשות MOUNT ל FOLDER (לא לISO או IMAGE) ז"א יש לי כמה ספריות בנות 60-70 ג'יגה שאני רוצה לשתף ברשת .. אבל ,אני צריך שהם יראו כאילו הם LOCAL ולא ממחשב אחר ברשת. אפשרות מסורבלת לעשות את זה היא להפוך את כל ה70 ג'יגה לISO ואז לעשות לו MOUNT עם DEAMON TOOLS או משהו דומה. אבל אני לא רוצה לבזבז זמן וכפול מקום על פתרון כזה אם היה אפשרות לתת לDEAMON TOOLS ספריה במקום ISO ושהיא תופיע לי ככונן זה היה טוב (אבל לא מצאתי אפשרות כזאת) לחילופין היה יכול לעזור לי אם היה משהו שבמקום לעשות קובץ ISO רגיל (שמכיל את כל המידע בתוכו בנוסף לספריה עצמה) אם היה קובץ ISO שהוא רק לינק למידע ולא מאחסן אותו (כמו QUICKTIME REFERNCE מי שמכיר - שזה קובץ QUICKTIME קטנטן שרק מחזיק בתוכ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש אפשרות לשנות נתיב לדסקטופ לכונן אחר מאשר C אני יודע שמחשב בדומיין דרך הגרופ פוליסי מאפשר שינוי כתובת דסקטופ ליוזר האם אפשר לעשות זאת גם במחשב שבוורק גרופ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מזה זמן רב יש לי בעיה מוזרה שכשאני מפעיל את המחשב אז בזמן העלאת המערכת מופיעה שגיאה לפני הצגת הלוגו של WINDOWS מופיעה כיתוב כזה: error BOOT.INI booting from c\windows בערך זה מה שכתוב, אבל המערכת עולה ללא בעיות וללא תקלות או תקיעות שונות, פשוט אין לי מושג למה זה חודש כבר מופיע ככה.. מישהו יודע מה זה או אם יש בעיה עם הוינדוס?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קצת רקע, אני משתמש בXP. אני מעוניין לשנות תמונות של התיקייה, פעם ידעתי איך עושים את זה, היום כבר שכחתי.. לדוגמא, התיקייה של התמונות שלי ב"מסמכים שלי" משום מה נראית רגיל, בלי הסמל המובנה של windows לתיקייה של "התמונות שלי", איך אני מחליף אותה שכן תיראה ככה? ובכללי - תיקיות אחרות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לרשום את קובץ ה DLL ,לפי הפקודה הבאה ב- regsrv32 mshtml : RUN , אני מקבל את ההודעה הבאה : mshtml was loaded, but the dllunregisterserver entry point was not found. היתה לי בעיה עם קובץ אחר שסרב להרשם, פשוט כיוון שהיה חסר ,MSJAVA , אבל הורדתי אותו ושמתי אותו ב system32, ועכשיו הוא נרשם כמו שצריך. מה עושים עם הקובץ MSHTML שאכן נמצא בספרית SYSTEM32 ? win XP HOME SP2 IE7 תודה למשיבים.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. על מחשב יחסית ישן שמחובר לטלויזיית CRT בסלון ע"י כבל S-video התקנתי WIN7 ULTIMATE. לאחר כל העידכונים של ווינדווס( לא עדכנתי בנפרד את הדרייבר של כרטיס המסך כי וידוווס זיהה אותו-ומראה שהוא עובד בצורה תקינה), התמונה על המסך הפכה ללא ברורה ומרצדת בצורה נורא מעצבנת. הבנתי שכניראה זו בעיית רזולוציה והגדרה של התדר refresh rate וכשבאתי לשנות אותו אז הוא מופיע באפור שלא ניתן לשינוי ותקוע על 25Hz בלבד!!! גם ברשימת הדגמים כל שנתמכים מופיעים רק generic non-PnP monitor בתדר 25Hz? ניסיתי למצוא איך לחייב את המערכת לקצב ריפרוש דרך ה CMD אבל לא מצאתי עדיין כלום ברשת וגם איזה "תוכנת" צד שלישי שניסיתי Qres.exe לא פעלה. האם למישהו יש מושג איך להגדיר את זה דרך ה CMD או שיש …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי אם זה יעזור למישהו כך הצלחתי להתקין גירסת שידרוג על מחשב נקי ממערכת הפעלה מעלים את המחשב מדיסק ההתקנה (ולא מהדיסק קשיח הריק כרגע) כעת יש שני אפשרויות להתקנה 1.upgrade 2.custome (new copy בוחרים באפשרות השנייה למרות שהמספר הסיריאלי על הדיסק לא מיועד לסוג התקנה זה במהלך ההתקנה הוא יבקש מספר סיראלי יש להקיש על NEXT ולא לרשום שום מספר לאחר סיום ההתקנה מעלים את המחשב ,מכניסים שוב את דיסק ההתקנה ומפעילים את קובץ הsetup כעת הוא שוב יש לנו את שני האפשרויות להתקנה 1.upgrade 2. CUSTOME (new copy הפעם נבחר ב-upgrade וכשנתבקש להכניס סיריאל נכניס את המספר שקיבלנו עם הדיסק THE END בסופו של דבר יוצא שהתקנו פעמיים את מערכת ההפעלה פעם אחת התקנה מלאה ובפעם הש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו בסגנון VMWare, כשההבדל העיקרי הוא שאני לא רוצה להתקין מחדש שום מערכת הפעלה, אלא להשתמש בעותק נוסף של ווינדוס שכבר מותקן אצלי. יש דרך לעשות את זה? (אם זה צריך ליהיות בפורום תוכנה מצטער, אבל השאלה היא ספציפית על ווינדוס)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ובכן, מאחר והייתי חייב להתקין WIN98SE לאחר שהתקנתי XP, עשיתי זאת, כמו בהמלצת מספר חברים - התקנתי את ה98 במחיצה אחרת, וכך נעשה ובוצע הצלחה. הבעיה היא שה98 השתלט על הBOOT - אין אפשרות לבחור באיזו מערכת הפעלה להתשמש ; ה98 עולה אוטומטית...! זה ממש מייאש מכיוון שאין לי גם גישה לכל מה שהיה בXP (תוכנות וכו'). אז... אם מישהו בבקשה יוכל לעזור לי אשמח מאוד!!! תודה מראש, חן.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך לדיון על בחירת מערכת קבצים לדיסק SSD כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480894.msg4112592#msg4112592 משום מה בעת התקנת XP אני יכול לבחור לפרמט רק ל-FAT או NTFS, לא FAT32 משום מה. אפשר להמיר ל-FAT32 מאוחר יותר? אם כן, איך? זה משנה משהו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם קניתי סטרימר MINIX Z64 עם ווינדוס 10. עשיתי "התקנה ראשונית" - בעצם פשוט חיברתי את המכשיר לחשמל והפעלתי, עניתי על כל השאלות כולל שפה וכדומה. עכשיו אני צריך לעשות אקטיבציה לווינדוס וכאשר אני מנסה הוא רושם לנסות מאוחר יותר. המכשיר מחובר לאינטרנט ע"י WiFi. בנוסף כשאני פותח את דפדפן האינטרנט ורושם כתובת של אתר מסוייםואז אנטר, הוא נותן הודעת הבטחה של איסור כניסה לכתובת, ואני צריך לאשר את הכניסה לאתר, אפילו בכניסה לגוגל. אשמח ללינק לסרטון אקטיבציה או הסבר איך עושים את זה תודה רבה לעונים. גיל רמה .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים!! חייב את עזרתכם אני פשוט לא יודע מה לעשות! נתקלתי בשני בעיות אחת, מחשב כל פעם נתקע ברגע שעולה וכבר מריץ את מערכת ההפעלה, ואז קופא, לא תמיד , הרבה פעמים התקנתי XP מחדש עם SP2 באנגלית הכל עובד סבבה, מרגע שהתקנתי SP3 (ההתקנה עברה בהצלחה!) המחשב שוב חזר להיתקע, אני מאמין שיש איזו התנגשות עם אחד מהדרייברים והSP3 מישהו מכיר את התופעה!? אולי פיתרון? כרגע הסרתי את הSP3, הותקן MUI בעברית אך התפריטים חלקם בעברית והרוב באנגלית, לחצן ההפעל הוא באנגלית אך בצד ימין, כמובן שניסתי למחוק את עדכון הפירצה kb943460 שגורם לבעיה אך הוא איננו ברשימה (בהוספה והסרה) מישהו יודע איזה מה עושים?! כמובן שניסתי כב להסיר את הMUI ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה שכחת…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה כל הזמן ש WIN98-me וכו'... נתקע-נופל באמצע העבודה זה לא נכון !!!!! אני לא אומר שזה הדבר הכי יציב שיש אבל אני עובד עם מליון תוכנות בהרבה אתרים וזה לא ממש מזיז לWIN98 המסכן שלי... ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,אתמול סוף סוף פרמטתי את המחשב שלי והתקנתי מערכת הפעלה של x64 bit התקנתי את כל הדרייברים,האפדייטים וכו'. אבל נתקלתי בבעיה קטנה - משום מה הוינדואס לא מציב רוסית/עברית (השפות היחידות שהתקנתי מבלד אנגלית שזה ה default של הוינדוס) למה אני מתכוון - לדוגמה ב WMP שמות של שירים ברוסית/עברית נראים כמו גי'בריש בתקיות של קבצים ה title בגי'בריש וכו' הנה דוגמה : מישהו יודע מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום שישי כיביתי את המחשב ובמוצ"ש הדלקתי והמערכת הפעלה לא רוצה לעלות ניסיתי את כל האפשרויות שיש לעליה בתפריט וכלום לאחר כל נסיון המחשב עושה ריסטרט לעצמו...(יש מצב שיש את המסך הכחול הזה ואז במהירות הבזק זה עושה ריסטרט לעצמו!). יש לי מלא דברים חשובים שהורדתי אני חייב לסדר את זה ללא פרמוט המחשב... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כבר הרבה ימים לא כיביתי את המחשב והבעיה מתחילה להתבטא כל פעם באיטיות. בעת כתיבת שורות אלה כשפועלים: אקספלורר, קאזה, ICQ, נורטון אנטי וירוס, פיירוול של סיגייט וזהו בערך הPF USAGE הוא על 260MB !. אין צורה לרוקן את זה עם תוכנה מסויימת או אפשרות של הווינדואז ? אני זוכר שפעם היו כל מיני תוכנות כאלה עם יעילות בספק
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב של לקוח עם ווינדוס 7 "השתדרג" לווינדוס 10 באישון ליל לפני זמן מה. עשיתי rollback. היום פתאום הווינדוס מדווח ש" this copy of windows is not genuine" וכאשר אני מנסה לעשות לו אקטיבציה הוא אומר "מפתח המוצר שהקלדת אינו חוקי להפעלה". העותק חוקי לחלוטין (מחשב OEM של HP הגיע עם המערכת הפעלה). מלבד זה שזה פשוט קורע מצחוק (ועצוב ממש) - מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי החליט להאיט את הקצב,הדבר מתחיל עוד בהעלת המערכת ונמשך זמן רב מין הרגיל. רציתי לדעת אם ישנם תוכנות אפשר יכולות לאבחן את המערכת או לחילופין "לשפץ" אותה קלות ? עוד נושא שרציתי תשובה עליו,בתיקיה windows ישנם מלא קבצים בודדים שאינני יודע אם הם שימושיים או לא,איך אני יכול לגלות מה אפשרי למחוק ומה לא ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להקליד טקסט עברי בממשק הטקסטואלי של windows7, ( cmd בתיבת החיפוש בתפריט "התחל"). תצורת ה region and language, בלוח הבקרה, מוצגת בתמונה הרצ"ב. בממשק , אני לוחץ alt_shift לקבלת עברית והתווים המוקלדים הינם ביוונית או קירילית. לא מה שאני רוצה. מישהו יכול לאבחן את הבעיה ולכוון אותי כיצד מקלידים תווים בעברית בממשק הטקסטואלי (dos לשעבר)? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה וינדוס כדאי לי בשביל המחשב החדש שלי אני חשבתי בכיוון 98 או xp השימושים יהיו בעיקר למשחקים אז איזה הכי לא מעמיס על המערכת ובלי הרבה באגים?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-