Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום רב התקנתי windows 10 64 bit ena על המחשב, התקנה נקייה, זאת אומרת לאחר פירמוט הדיסק קשיח. משום מה לפני כמה ימים התווספה לי תיקיית windows.old בנפח של כ - 11 גי'גה בייט, אני יודע שתייקיה כזאת נוצרת רק בהתקנה על מערכת הפעלה קיימת. האם התיקייה הזאת נוצרה בעקבות update ש win 10 עשתה או שאין קשר, ואם כן למה נוצרה התיקייה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מסדר את זה כל 5 דקות זה קופץ לי שמתי את הדיסק של הוינדוס וזה חוזר לי אחרי 10 דקות .
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא צריך להגיע לי מחשב חדש שהזמנתי, intel i7 עם 16GB RAM. מערכת ההפעלה תותקן על כונן SSD. עד כמה שידוע לי לא תהיה בעיה מבחינת חומרה של המערכות הנ"ל, ההתלבטות היא מבחינת כדאיות, המחשב עצמו ישמש בעיקר למשחקים ושימוש יומיומי רגיל של סרטים וגלישת אינטרנט, מדי פעם עריכת סרטים עם premiere\after fx יש יתרון בולט ל win8 או שעדיף win7? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרנה יש לי תקיעות של המחשב שנובעות מקפיצות CPU, ובכלל ה-CPU במצב IDLE לפעמים הוא על 50 אחוז כששום דבר כמעט לא פועל למשל אם אני מנגן שיר יש לפעמים תקיעות(או יותר נכון השיר נהייה איטי) לאחר שסרקתי תמחשב עם nod32 ועוד תוכנות spyware למיניהן , והכל נמצא תקין, החלטתי לבדוק בגוגל מ הבעיה... מברור קטן באינטרנט הבנתי שהבעיה היא שמופיע אצלי ב-device manager כמה דברים בצהוב: sm bus controllr ועוד כמה שטויות שקשורות לזה מאחר וזה לא מותקן זה גורם לקפיצות CPU נכנסתי לאתר של intel בשביל להתקין את זה והוא נורא מסורבל ומבלבל, בסופו של דבר הורדתי איזו תוכנה שאמורה הייתה להתקין את זה(הצ'יפסט שלי הוא p965), ורוב הדברים שלא ציינתי את שמם שהיו גם קשורים ל-controller נעלמו, כלומר הותקנ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם קניתי סטרימר MINIX Z64 עם ווינדוס 10. עשיתי "התקנה ראשונית" - בעצם פשוט חיברתי את המכשיר לחשמל והפעלתי, עניתי על כל השאלות כולל שפה וכדומה. עכשיו אני צריך לעשות אקטיבציה לווינדוס וכאשר אני מנסה הוא רושם לנסות מאוחר יותר. המכשיר מחובר לאינטרנט ע"י WiFi. בנוסף כשאני פותח את דפדפן האינטרנט ורושם כתובת של אתר מסוייםואז אנטר, הוא נותן הודעת הבטחה של איסור כניסה לכתובת, ואני צריך לאשר את הכניסה לאתר, אפילו בכניסה לגוגל. אשמח ללינק לסרטון אקטיבציה או הסבר איך עושים את זה תודה רבה לעונים. גיל רמה .
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה כל הזמן ש WIN98-me וכו'... נתקע-נופל באמצע העבודה זה לא נכון !!!!! אני לא אומר שזה הדבר הכי יציב שיש אבל אני עובד עם מליון תוכנות בהרבה אתרים וזה לא ממש מזיז לWIN98 המסכן שלי... ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חברים לאחר רכישה של מחשב חלומות עם מעבד Q9550 זכרון 4GB 1066 וכרטיס מסך GTX260 גיליתי למורת רוחי וביאוסי שחלק נכבד מהתוכנות והדרייברים שאני עובד איתם לא תומך בגירסת 64 ביט. אני יודע שהנושא נטחן כאן עד עפר אבל בכל זאת אני רוצה לבדוק אם לאחר שהתאוששתי הבנתי כמו שצריך את ה"נזק" שייגרם לי במעבר ל32ביט: 1) זכרון ה4GB שלי לא ינוצל עד תומו אלא רק 3-3.5 GB יוכלו לעבוד. 2) עדיין מהירות הזכרון (1066) תנוצל. 3) עדיין תוכנות שעובדות עם 4 ליבות יוכלו לנצל את הארבע ליבות בדיוק כמו ה64 ביט. 4) ההבדל בין 64 ל32 ביט הוא לא כזה גדול ועדיין הקנייה של מחשב כזה השתלמה לי. 5) אין דרך לעבור מ64 ל32 בלי להתקין מחדש את הווינדווס. 10X
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש כרגיל במחשב כשפתאום נפתח לו דפדפן אינטרנט אקספלורר עם אחת מהפרסומות טריוויה האלה שאם תנצחו תזכו באיפון (אעלק). המקרה חוזר על עצמו כל חצי שעה בערך. בכל מקרה אינטרנט אקספלורר הוא לא דפדפן ברירת המחדל שלי- אז לא נראה לי שזה אחת התוכנות שנמצאות במחשב. בנוסף לכך הרצתי את האנטי וירוס שלי (AVAST) והוא טוען שהמחשב נקי מוירוסים. למישהו יש רעיון מה קורה? אני משתמש בווינדוס XP תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים מותקנת אצלי מערכת WIN 7 בעברית גירסת PRO עם SERVISE PACK 1 המערכת הותקנה רק לפני מספר ימים על דיסק קשיח חדש לגמרי יש בעיה שאני לא מצליח להחזיר את המחשב משינה. לא משנה על מה אני לוחץ, עכבר מקלדת לא עוזר עד שאני לא לוחץ על כפתור ה-RESET בעיה נוספת שאיני יודע אם קשורה או לא והיא הייתה קיימת גם לפני ההתקנה החדשה: בזמן שהמחשב מבצע כיבוי לא רצוני ועולה מסך שחור בהתחלה שבו כתוב שיש לבחור עם לחצני החצים על אחת האופציות כמו SAFE MOE או להפעיל את WIN רגיל בזמן שיש ספירה של 30 שניות... המקלדת לא מגיבה ואז אני בעצם צריך לחכות את כל ה-30 שניות המקלדת היא USB אלחוטית של MICROSOFT והדרייבר שלה מותקן. דרייבר מסוג INTELIPOINT התואם את דגם המקלדת אודה לכם על פתרונות לש…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד בן שלש בערך מסוג LG X110 הוא בא עם XP אין לי את התעוד. הוא משמש רק לגלישה בזמן האחרון הוא נהיה כבד והוא נתקע כל הזמן חשבתי שהגיע הזמן לפרמט. אני יודע שבניידים של IBM ההתקנה יושבת על המחשב כך שבלחיצת כתור חוזרים ל day one - אולי מישהו יודע אם זה קיים גם ב LG? דבר שני המעבד זה אינטל אטום עם 1GB זיכרון האם יש מצב להתקין WIN 7 או שזה יהיה בלתי נסבל? אני די מתעב את ה XP ואת ההתקנה של הדרייברים איתו.. הייתי שמח להמנע מזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ב-WIN XP תמיד כאשר הייתי לוחץ על Alt+Ctrl+Del הייתי מקבל חלון שיש בו איזה 4 טאבים שונים (או איך שקוראים לזה) היום אני לוחץ Alt+Ctrl+Del ואני רואה שיש לי רק את כל התוכניות שרצות כמו ב-Windows הקודמים. איך מחזירים את זה? ויש לי עוד שאלה, למה הרבה פעמים כאשר אני משחק באיזה משחק או לפעמים זה ביציאה ממשחק, ה-WIN מראה לי מסך כחול כזה שכתוב בו מלא דברים ואז עושה לי Restart. אחרי זה שאולים אותי אם אני רוצה לשלוח את זה למיקרוסופט... אה ועוד משהו אחד, יש אפשרות לבטל את ה-Disc Scan לאחר שהמחשב לא נסגר כמו שצריך? כמו בבעיה מלמעלה למשל... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לא יודע בדיוק מה עשו לי במחשב (למעשה אין לאף אחד גישה מנהלים במחשב, אלא רק מוגבל).. אבל כשאני חוזר.. אני רואה את הגפנים בשולחן עבודה כבולט הכל.. ובתוך הדפדפן וכל התוכנות האחרות.. הכל בטקסט נטוי ולא ברור.. הנה צילום לדוגמא: האם יש פתרון לבעיה הזו?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
WIN XP PRO SP2 1. שחזור מערכת: משום מה נקודות השחזור שיצרתי או שנוצרו אוטומטית נמחקות , ותמיד נשארת לי נקודת שחזור אחת (האחרונה). כנראה לאחר כיבוי. 2. משימות מתוזמנות: כשמנסה להוסיף מזימה מתוזמנת נדרש להקיש סיסמת ADMIN , למרות שלא הוגדרה סיסמה. ניסיון לעקוף הדרישה לסיסמה מבהיר כי ללא סיסמה המשימה לא תופעל לפי התזמון. הצעות ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אשמח מאד אם לדעת כיצד ניתן להעביר תיקיות המצויות בכונן C לכונן D. אני מתכוון בעיקר לתיקיות שיתוף קבצים ותיקיות שתופסות המון מקום והתוכנות שלהם מותקנות על כונן C. האם יש דרך לעשות זאת מבלי לפגום בתוכנה, כלומר שהתוכנה שמעביריה לאותן תיקיות קבצים תמשיך להעביר לשם את הקבצים כאילו היו מותקנות בכונן C. ואם כן האם לאחר פירמוט והתקנת התכונות מחדש כגון תוכנות שיתוף קבצים, האם התוכנות יקשרו בין התיקיות שהעברתי ל-D או שיש צורך בהגדרות חדשות. בקיצוראשמח אם מישהו מכיר דרך אלגנטית לעשות זאת, כרגע כונ C מלא לחלוטין ו D כמעט ריק. הדרך החידה והבטוחה שמצאתי היא פשוט להעביר משם קבצים לתיקיות חדשות שיצרתי על D אבל אז התוכנות כמובן לא מקשרות את התיקיות הללו לשיתוף הקבצים למשל וחבל תודהלכל…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד בשביל אישתי. משהו ישן אבל סביר. מדובר על hp פוילון dv 1000 התקנתי לה כמה תוכנות אופיס ועוד כמה תוכנות נוספות וראיתי שה 1/2 גיגה רם לא סוחב אז מצאתי זיכרון מתאים באי ביי והרחבתי ל2 גיגה. אני מניח שהמעב כבר זקן אבל יש מצבים שהמחשב עובד יפה ולפעמים הוא ממש זוחל עד נתקע. נכון לעכשיו הוא אחרי פירמוט ללא וירוסים וכלום. העינין הוא שהוא עדין לא רץ במהירות הרצויה ואני בטוח שזה בגלל משימות שפועלות ברקע ודורשות משאבים למרות שאין לי שימוש שותף בהם. השאלות הם אלה: 1) האם ניתן לנתרל משימות שאין לי בהם שימוש שותף ואם כן איזה מתוך הרשימה? 2) איך אני מנתרל אותם בצורה כזאת שלא אצטרך לעשות את זה כל פעם שאני מאתחל את המחשב? 3) איך אני מנתרל כל מני תוכנות שנפתחות ליד השעון? ש…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, התקנתי על הנייד שלי win7 ultimate (ואפילו חוקי :-) ) איך אני מפעיל xp mode ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלו ם לכם אנשים. אני עובד עם מערכת ההפעלה Win Xp SP2. יש לי בעיה עם מערכת הפעלה זו והיא: כאשר אני נכנס למנהל המסימות => תהליכים, אני רואה שיש תהליך של system והשם שלו לא פעיל אבל הcpu שלו נע בין 90 ל99 והשימוש בזכרון רק 21K. בנוסף כאשר הרצתי תוכנה מסוימת להפיכת שיר מדיסק לקובץ MP3 המחשב עבד באיטיות לא רגילה. (מפרט המחשב מופיע בחתימתי) אשמח אם תעזרו לי בנושא זה... בתודה מראש אלדד כהן. ;D ;D
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במעמד הרכישה, אי אפשר לשנות מדינה, אז הכנסתי כתובת של חבר שגר בניו ג'רזי אבל עם פרטי כרטיס האשראי הבינלאומי שלי ועדיין... לא הצלחתי לבצע רכישה. מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי בטעות איזשהו דפדפן לא מוכר וישר מחקתי אותו ,אחרי שמחקתי אותו כל הלינקים שהיו בשולחן עבודה שינו את את הסמל שלהן לסמל כאילו של "error" ואף לינק עכשיו לא עובד וכשאני מנסה להפעיל אחד מהלינקים זה רושם לי "Application not found" וגם כשאני מנסה למשוך מדף האינטנט לשולחן העבודה קישור/קיצור דרך חדש זה עושה לי את אותה הבעיה. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני נתקל בשני מחשבים שונים בבעית איטיות ודילאיי שלא הייתה ב-Win7. מאז השדרוג ל-Win8, הכל נעשה קצת יותר בדילאי והעומס נראה גדול יותר. חשבתי שאולי בגלל השדרוג מהמערכת 7 ל-8 זה קורה, אז ביצעתי Clean Install. מדובר ב-2 לפטופים חזקים עם מעבדי אינטל i3 & i7 ו- 8GB DDR3. המערכת מנצל כ-3GB בעומס של הזכרון והמחשב זז לאט. המעבד עומד על כ-2-10% ועדין המחשבים זזים בדילאי די מרגיז. מישהו נתקל בתופעה המוזרה? האם ישנו פתרון? קורה מהרגע שהתקנתי את המערכות. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם,אתמול סוף סוף פרמטתי את המחשב שלי והתקנתי מערכת הפעלה של x64 bit התקנתי את כל הדרייברים,האפדייטים וכו'. אבל נתקלתי בבעיה קטנה - משום מה הוינדואס לא מציב רוסית/עברית (השפות היחידות שהתקנתי מבלד אנגלית שזה ה default של הוינדוס) למה אני מתכוון - לדוגמה ב WMP שמות של שירים ברוסית/עברית נראים כמו גי'בריש בתקיות של קבצים ה title בגי'בריש וכו' הנה דוגמה : מישהו יודע מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דבר ראשון סלחו לי אם אני כותב דברים בעברית כמו סאטא אני כותב מהאייפוד עכשיו לבעיה שלי שאגב אני מיואש ממנה לחלוטין אני מנסה להתקין אקס פי על דיסק קשיח סאטא וההתקנה לא זיהתה את הדיסק הקשיח אז שמתי את הדרייבר על דיסקט וניסיתי שוב הפעם ההתקנה זיהתה את הדיסק קשיח בחרתי להתקין את הוינדוס ואחרי שזה פירמט את הדיסק הקשיח זה נתן לי את השגיאה הבאה: windows installtion cannot copy the file raidsys.sys f3 quit esc skip enter retry זה לא הנוסח המדויק אבל זאת השגיאה אין קוד שגיאה או משהו כזה בכל מקרה ניסיתי להכניס את הדרייבר לדיסק עם אן לייט אבל במצב הזה ההתקנה לא מזהה את הדיסק קשיח בכלל רק שיהיה ברור ניסיתי 2 צריבות שונות של הכנסת הדרייבר לדיסק עם אן לייט ו3 דיסקטים שונים עם הדרייברי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר התקנת העידכונים לחלונות 10 ששוחררו אתמול ה 13 ליוני, נקוי הדיסק מפנה כ 2 גיגה בייט מהקשיח. שווה לבצע נקוי לאחר העידכון הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ישלי XP SP2 שהותקן לפני חודשיים (עדיין לא צבר קילומטרז' של התקנות / הסרות וכו'), האם כדאי לפרמט, להתקין XP נטול עדכונים, נטול SP1 ונטול SP2, ואז SP3 ישירות ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-