עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי בTaskbar למטה את הסמל של ה"Safetly Remove Hardware" (אשר קשור להתקן USB) מישהו יודע איך אפשר להסיר את הסמל הזה לחלוטין? (ז"א שלא יראו אותו גם כשאני לוחץ על החץ הזה בשביל לראות את הסמלים הלא פעילים...) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ענקית התוכנה מבטיחה להפסיק ולהציק לכם עם הצעות והמלצות לעדכון לחלונות 10 בקרוב, ומכריזה סוף כל סוף על זמינותם של התוספים הפופולריים עבור דפדפן ה-Edge שלה יותר משנה לאחר שהשוק באופן רשמי, נראה שדפדפן הדור החדש של מיקרוסופט, ה-Edge שמחליף את ה-Explorer, מתקדם סוף סוף אל עבר העידן המודרני – ומוסיף תמיכה בתוספי ה-AdBlock וה-Adblock Plus לחסימת באנרים ופרסומות קופצות באתרי הרשת השונים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99-adblock-%D7%9C%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%AA-%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by imac,

קיבלתי מחשב ישן ואני נותן אותו לאחותי (עם קצת שיפורים) הנה המפרט הצעות למערכת הפעלה שימוש: ICQ וWORD מפרט: P1 200MHZ 80 MB SDRAM 1.5 WD (הראשונים של WD) אם צריך עוד פירוטים אני יתן

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי, יש לי win 8.1 שמחובר גם למסך מחשב וגם לTV בHDMI כאשר המחשב מכבה את המסך [DELL] אחרי הזמן שהוגדר לו כשאני חוזר אל המחשב ומזיז את העכבר או המקלדת המסך נשאר שחור אני פותר את זה במעבר כאילו לטלויזיה [Winkey + p ואז לחיצה למטה/למעלה ואנטר, ושוב ואז חזרה ל "pc screen"] רק שאני עושה את זה על עיוור. יש דרך להגדיר שהשומר מסך ישאר על המסך מחשב בלבד ולא יעבור לטלויזיה על דעת עצמו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by vered,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1542348,FF.html

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by itayze,

התקנתי לינוקס , לא מצא חן בעיני ולא הסתדרתי אז הלכתי ל pration magic ועשיתי delete על החלק של לינוקס ועשיתי restart וכשנכנסתי לwindows ראיתי שלא השתנה כלום ושעדיין 3 הג'יגה שהשארתי לא זזו ויש לי בהארדיסק רק 35 ג'יגה במקום 38 איך מסדרים את זה? וגם איך אני עושה שאני לא אראה את לינוקס בהתחלה?

7. Started by Component,

ברשותי מחשב חדש עם מודם AMR ו win XP המודם לא מצליח לחייג את המספר של השרת. ניסיתי כל מני קומבינציות עם האזור חיוג ומספרים אחרים אבל כלום לא עזר. הציעו לי להחליף דרייברים אבל ה windows התקין דרייברים מתאימים ואין דרייברים אחרים באתר של היצרן. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. תודה עוזרים.

9. מחפש קישור לקניית רשיון לכל החיים לגרסת 2013 של אופיס. מישהו מכיר? יש אולי לינק? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by FordF13,

יש לי מערכת הפעלה 64 ביט פרו ווינדוס 7 ושאני נכנס להוספה הוסרה חצי מהתוכנות שהמחשב מתקין אוטומטית מ WIN UPDATE זה 32 ביט איך זה ? אפילו ה IE 10 אצלי רשום 32ביט !!!! עשיתי התקנה של FLASH PLAYER ורשום באתר שהוא מזהה שיש לי מערכת 64 ולוח בקרה רשום שיש לי 32 ביט איך זה ? ? ? איך זה ? והתקנתי FLASH 64 ! אפילו ה IE10 זה 32 ולא מצאתי זכר למילה 64 !!!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, ברצוני להקליד טקסט עברי בממשק הטקסטואלי של windows7, ( cmd בתיבת החיפוש בתפריט "התחל"). תצורת ה region and language, בלוח הבקרה, מוצגת בתמונה הרצ"ב. בממשק , אני לוחץ alt_shift לקבלת עברית והתווים המוקלדים הינם ביוונית או קירילית. לא מה שאני רוצה. מישהו יכול לאבחן את הבעיה ולכוון אותי כיצד מקלידים תווים בעברית בממשק הטקסטואלי (dos לשעבר)? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. חבר שלי קנה מע' AMD חדשה עם 1GB זכרון, ממה שאני זוכר הומלץ פה בפורום להוריד את הזכרון הוירטואלי במידה ומשתמשים ב1GB RAM או יותר, לכן המלצתי לו לעשות זאת. האם המלצתי לו נכון? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by moshe gidian,

9המחשב לא עולה win 10

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by KoDkOd,

בזמן האחרון המחשב שלי החליט להאיט את הקצב,הדבר מתחיל עוד בהעלת המערכת ונמשך זמן רב מין הרגיל. רציתי לדעת אם ישנם תוכנות אפשר יכולות לאבחן את המערכת או לחילופין "לשפץ" אותה קלות ? עוד נושא שרציתי תשובה עליו,בתיקיה windows ישנם מלא קבצים בודדים שאינני יודע אם הם שימושיים או לא,איך אני יכול לגלות מה אפשרי למחוק ומה לא ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by huber,

שלום חברים. באחד המחשבים בביתי ה WMP לא מפסיק לקרוס. ניסיתי להסיר אותו, לנקות את הרג'יסטרי, לאתחל ולהתקינו מחדש אך הבעיה עדיין קיימת. יש למשיהו רעיון נוסף? הנה הודעת השגיאה ד"א: שם היישום: wmplayer.exe גירסת היישום: 12.0.7601.17514 חותמת הזמן של היישום: 4 ce7a485 שם מודול התקלה: StackHash_0a9e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 00000000 קוד החריגה: c0000005 נתוני החריגה: 00000008 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 0 a9e מידע נוסף 2: 0 a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 מידע נוסף 3: 0 a9e מידע נוסף 4: 0 a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by iveco,

אחרי התקנה נקיה של מערכת הפעלה Win7 יש בעיה , " עידכונים " טוב מה עושים ? קובץ תיקון , עכשיו מה הבעיה ? הניהול דיסקים לא עובד ואחרי שאני לוחץ ניהול דיסקים לא רק שהוא לא עובד הוא תוקע את המדיה פלייר לא יודע מה הקשר בינהם אבל זאת עובדה אחרי שאני לוחץ ניהול דיסקים המדיה פלייר פשוט נתקע לגמרי וצריך להיכנס למנהל המשימות ... דברים הזויים ... חשבתי על משהו סיכוי קלוש שאולי זאת בעיה בכונן הקשיח שגורם למערכת ההפעלה להיות " באגית " למרות שבדקתי אותו ב MHDD והוא תקין , אחרת אין לי מושג . פשוט מערכת ה' הזויה , כל הזמן אני מגלה באג' אחר והאמת נמאס לי , ה JAVASCRIPT גומר את המעבד אתרים כבדים לאללה , מערכת הפעלה באגית אין הנאה מהמחשב פשוט , אני מתחיל להאמין שאולי הבעיה היא בלו…

17. Started by shay0200,

שלום האם פריט האתחול המסומן בתמונה,אמור להיות? זה נורמלי? אני לא מבין בזה יותר מדיי... (ב'תהליכים',הוא אינו מופע) שמתי לב גם שה-boot time לוקח יותר זמן מהרגיל - 6-8 שניות... זה קשור? - חוץ מזה,הכל כרגיל... רוב תודות

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. עשיתי חיפוש לא הצלחתי לקבל תשובה לכן אני חייב עזרה אני בטוח שאפילו שלא הצלחתי למצוא תשובה לבעיה היא דיי נפוצה יש לי מחשב חדש לוח אם GA-K8NF-9 עם דיסק SATA איך אני מתקין WINDOWS? אני יודע שצריך ללחוץ F6 ולהכניס דיסקט אבל אין לי אותו ואני לא מצליח ליצור אותו (קיבלתי רק דיסק התקנה) אם מישהו יוכל להגיד לי מה להתקין.... תודה אני כבר מת לעבוד על המחשב החדש....

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Armageddon1,

יש לי win 7 64bit ו 4gb ram משום מה אני תמיד רואה שהמערכת זוללת הרבה זיכרון לפעילויות השונות. מה ההבדל בין available ל free ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי. לאחרונה קניתי דיסק של היטאצ'י (1 טרה-בייט) ל-DELL הישן שלי (P4). המטרה היתה להתקין W7 עליו (במקביל ל XP שמותקן על הדיסק הרגיל שלי-120GB של WD). רציתי להתנסות קצת ב W7 לפני שאני סופית קונה מחשב חדש.כ"כ התכוונתי להשתמש בנפח העצום גם להורדות. ההתקנה של ה W7 עברה חלק (וינדוס חוקי למהדרין),ושתי מערכות ההפעלה פעלו במקביל ללא דופי.הגדרתי לפני כן את הדיסק החדש בביוס כדיסק משני, והדיסק עם ה XP נשאר דיסק ראשוני (primary). אה-מה, הבעיה עם הדיסק החדש שהוא הרבה יותר רועש ממה שהתרגלתי....אין לי מושג למה.לא כל הזמן, אבל כשמתקינים עליו תוכנות, הוא חורק בצורה נוראה.... החלטתי לבדוק אם הבעיה היא בדיסק או ש W7 (עם כל תהליך האינדוקס שם-למרות שביטלתי אותו..) גורמת לדיסק להרעיש. החלטתי ל…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by dor444,

היי, קצת רקע, אני משתמש בXP. אני מעוניין לשנות תמונות של התיקייה, פעם ידעתי איך עושים את זה, היום כבר שכחתי.. לדוגמא, התיקייה של התמונות שלי ב"מסמכים שלי" משום מה נראית רגיל, בלי הסמל המובנה של windows לתיקייה של "התמונות שלי", איך אני מחליף אותה שכן תיראה ככה? ובכללי - תיקיות אחרות תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by POD,

היי, אני מעוניין ליצור IMAGE, על דיסק, שמורכב משני IMAG-ים. אחד מעלה את המחשב ב-DOS והשני ב-LINUX. שניהם בנפרד עובדים כשאני צורב אותם על הדיסק. יש ברשת הרבה תוכנות שעושות את זה, אך כולן מיועדות לדיסק און קי. ניסיתי עם MagicISO, אך ה-IMAGE של ה-LINUX לא עלה :( אני חושב שיש יותר אופציות ב-LINUX מאשר ב-WINDOWS, אך אולי מישהו מכיר תוכנה, חוץ מ-MagicISO, שיכולה לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם קניתי מיני-מחשב שהגיע עם Windows 11 Pro. אני מעוניין להתקין עליו Windows 10 Pro. יש לי Product Key ל-Windows 10 Home, אבל לא ל-Pro. תוכלו להגיד לי מאיפה הכי זול לקנות Product Key ל-Windows 10 Pro? תודה

24. Started by beniloew,

שלום לכולם! בטעות מחקתי את האייקון של המחשב שלי ו מיקומי רשת ב XP. איך אני מחיר אותם?(מחקתי לצמיתות - הם לא בסל מיחזור)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. היי לכולם קניתי סטרימר MINIX Z64 עם ווינדוס 10. עשיתי "התקנה ראשונית" - בעצם פשוט חיברתי את המכשיר לחשמל והפעלתי, עניתי על כל השאלות כולל שפה וכדומה. עכשיו אני צריך לעשות אקטיבציה לווינדוס וכאשר אני מנסה הוא רושם לנסות מאוחר יותר. המכשיר מחובר לאינטרנט ע"י WiFi. בנוסף כשאני פותח את דפדפן האינטרנט ורושם כתובת של אתר מסוייםואז אנטר, הוא נותן הודעת הבטחה של איסור כניסה לכתובת, ואני צריך לאשר את הכניסה לאתר, אפילו בכניסה לגוגל. אשמח ללינק לסרטון אקטיבציה או הסבר איך עושים את זה תודה רבה לעונים. גיל רמה .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.