עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sdrum177,

שלום חברים מותקנת אצלי מערכת WIN 7 בעברית גירסת PRO עם SERVISE PACK 1 המערכת הותקנה רק לפני מספר ימים על דיסק קשיח חדש לגמרי יש בעיה שאני לא מצליח להחזיר את המחשב משינה. לא משנה על מה אני לוחץ, עכבר מקלדת לא עוזר עד שאני לא לוחץ על כפתור ה-RESET בעיה נוספת שאיני יודע אם קשורה או לא והיא הייתה קיימת גם לפני ההתקנה החדשה: בזמן שהמחשב מבצע כיבוי לא רצוני ועולה מסך שחור בהתחלה שבו כתוב שיש לבחור עם לחצני החצים על אחת האופציות כמו SAFE MOE או להפעיל את WIN רגיל בזמן שיש ספירה של 30 שניות... המקלדת לא מגיבה ואז אני בעצם צריך לחכות את כל ה-30 שניות המקלדת היא USB אלחוטית של MICROSOFT והדרייבר שלה מותקן. דרייבר מסוג INTELIPOINT התואם את דגם המקלדת אודה לכם על פתרונות לש…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by dubl,

אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל רוץ הוא מגיע לשלב שהוא אומר לי את ההודעה הבאה. NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה קרה למחשב? איך מסדרים את הבעיה? בבקשה אני זקוק לעזרה במהירות האפשרית [פרסמתי במקביל גם בפורום תמיכה טכנית מכוון שאני לא יודע, אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, עמכם הסליחה.]

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה קטנה. אני רוצה ליצור תקייה בשם CON בחלונות XP. זה בלתי אפשרי כי CON זו מילה שמורה עוד מימי DOS. יש באינטרנט הצעות לפתרון, אחת מהן היא דרך ה - Command line: md\\.\\c:\\con מישהו יכול להסביר לי בשביל מה צריך את הנקודה אחרי ה - \\ ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. כל האייקונים בדסקטופ ובכל המחשב נעלמו יש רק תשם של התוכנה שאני לוחץ על התחל זה לא מגיב . מה אני יכול לעשות ? עשיתי סריקת וירוסים וזה לא מצא שום וירוס. יש לי ווינדונס 7 32 בייט . תעזרו לי בבקשה !! תודהה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by rollita,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לעסק קטן בבעלותי. כחלק מרכישת המחשב נדרשת רכישת תוכנת ווינדוס חוקית כמובן. השאלה שלי - בידי עותק חוקי של ווינדוס 98 שרכשתי לפני למעלה מ-10 שנים, במסגרת רכישת מחשב. האם אני יכול להשתמש בחלונות 98 שיש בידי ושאינם מותקנים בשום מחשב, על המחשב החדש והאם זה יחשב חוקי, כלומר כתוכנה עם רישיון וכו'? או שהדבר אסור ואני אאלץ להוציא 500 ש"ח לקניית עותק חדש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ^ השאלה בכותרת. 1.קניתי מחשב עם 4GB זיכרון, והכוונה שלי הייתה לקנות מערכת הפעלה 64bit כדי לנצל אותו. עכשיו חסרון משמעותי ששקלטתי מההסטיקי: ממה שהבנתי שלא רק שהויסטה תתפוס יותר זיכרון אלא גם כל תוכנה אחרת וזה רע מאוד. האם ב-4GB וה-64bit אני אוכל למשל לשחק קרייסיס על high, להריץ אנטי וירוס, פיירפוקס ועוד 2 תוכנות קלות ברקע ולא להרגיש איטיות? אם כן אז איזה ווינדוס מומלץ: Vista 64bit או XP 64bit. 2. לאור הדיבורים על windows 7 שהיא מחליפה את ה-vista שהיא בעצם רק מערכת ביניים בינונית, האם עדיף לא להשקיע בה את הכסף ולקנות XP? האם ה-Vista תשרת אותי היטב למשך ה-שנתיים וחצי/3 הקרובות לפני שמשהו ראוי יחליף אותה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. גודל כונן C הוא 39GB והמקום הפנוי הוא 5GB - אחרי שחיפשתי שעות לא מצאתי מה תופס לי מקום גם לאחר חיפוש מתקדם לא מצאתי... מה שאבסורט כאן שאם אני עושה ctrl a ומאפיינים על התוכן של הכונן הוא מראה לי גודל של 18.7GB למישהו יש עצה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ~BaRaK~,

בזמן האחרון שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה מוזרה כזו: http://img237.imageshack.us/img237/2118/38221718.png אחרי שאני לוחץ אישור: http://img151.imageshack.us/img151/9881/57166680.png איך אפשר להוריד את זה??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. חזרתי לחלונות 8 יש פעולות שרצוי לעשות אחרי התקנה מחדש? למשל נקודת שחזור , תמונת מערכת וכו'? יש עדכונים שלא מומלץ להתקין - גורים להאטה ,לבעיות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. נו טוב אז אולי הכותרת לא הכי נכונה בעולם (אבל זה הכי טוב שיצא לי). בכל מקרה, מהי הפקודה המקבילה ל- fdisk /mbr ב-WINXP. אני פשוט רוצה להעיף את GRUB שהוא BootLoader של לינוקס למי שלא יודע ולחזור לעבוד עם ה- Boot Loader של WINXP. מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. היי חבריה, מחשב נייד לנובו בעבר היה מותקן וינ' 7 לא חוקי,מחקתי את המחיצות אך אני מקבל מסך כחול ושגיאה כאשר אני מנסה להתקין וינ' xp חוקי אין בעיה להתקין וינ' 7 ואו ויסטה. איך אני יכול להתקין בכל זאת xp? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Liran.D,

שלום רב, התקנתי היום את מערכת ההפעלה windows standard embedded 7 מפני שהמחשב הנייח ממש חלש... ואני חיפשתי ולא מצאתי אקטיבציה. אני ממש זקוק לעזרתכם, הנה העמוד שהורדתי משם את מערכת ההפעלה: http://horadot.net/view,33363,%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%A1_7_-Microsoft_Windows_Standard_7_August_2010_x86-LiTE__*%D7%A0%D7%91%D7%93%D7%A7*.html תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. ענקית התוכנה מבטיחה להפסיק ולהציק לכם עם הצעות והמלצות לעדכון לחלונות 10 בקרוב, ומכריזה סוף כל סוף על זמינותם של התוספים הפופולריים עבור דפדפן ה-Edge שלה יותר משנה לאחר שהשוק באופן רשמי, נראה שדפדפן הדור החדש של מיקרוסופט, ה-Edge שמחליף את ה-Explorer, מתקדם סוף סוף אל עבר העידן המודרני – ומוסיף תמיכה בתוספי ה-AdBlock וה-Adblock Plus לחסימת באנרים ופרסומות קופצות באתרי הרשת השונים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99-adblock-%D7%9C%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%AA-%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי Win7 Premium ויש לי בעיה, כל פעם שאני מדליק את המחשב זה רושם לי הודעה כזו: "There was a problem starting winaco32.rom" "The specified module could nott be found" אני יודע מה הם אומרים לי פה, אבל חיפשתי בגוגל את השם של הקובץ ולא מצאתי, אני צריך עזרה. אני חושש שהאנטי וירוס מחק אותו.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. רכשתי בעבר ווינדוס 7 32 סיביות הבנתי שמיקרוסופט מאפשרים להוריד את אותה גירסה של ווינדוס 64 סיביות ולהישתמש באותו מספר סידורי, איפה אני יכול להוריד את הגירסה 64 סיביות?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by UrielZ,

לא מזמן רציתי להתקין וינדוס 7 כדי לבדוק אותה ועשיתי שטות. יש לי כרגע שתי וינדוסים, XP ואת ה-7 שאני רוצה למחוק. את ה-XP התקנתי במחיצה C שעשיתי בשבילו ואת ה-7 התקנתי סתם על מחיצה של משחקים. איך אני נפתר מה-7 מבלי לפרמט את המחיצה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני נתקל בשני מחשבים שונים בבעית איטיות ודילאיי שלא הייתה ב-Win7. מאז השדרוג ל-Win8, הכל נעשה קצת יותר בדילאי והעומס נראה גדול יותר. חשבתי שאולי בגלל השדרוג מהמערכת 7 ל-8 זה קורה, אז ביצעתי Clean Install. מדובר ב-2 לפטופים חזקים עם מעבדי אינטל i3 & i7 ו- 8GB DDR3. המערכת מנצל כ-3GB בעומס של הזכרון והמחשב זז לאט. המעבד עומד על כ-2-10% ועדין המחשבים זזים בדילאי די מרגיז. מישהו נתקל בתופעה המוזרה? האם ישנו פתרון? קורה מהרגע שהתקנתי את המערכות. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי לכולם קניתי סטרימר MINIX Z64 עם ווינדוס 10. עשיתי "התקנה ראשונית" - בעצם פשוט חיברתי את המכשיר לחשמל והפעלתי, עניתי על כל השאלות כולל שפה וכדומה. עכשיו אני צריך לעשות אקטיבציה לווינדוס וכאשר אני מנסה הוא רושם לנסות מאוחר יותר. המכשיר מחובר לאינטרנט ע"י WiFi. בנוסף כשאני פותח את דפדפן האינטרנט ורושם כתובת של אתר מסוייםואז אנטר, הוא נותן הודעת הבטחה של איסור כניסה לכתובת, ואני צריך לאשר את הכניסה לאתר, אפילו בכניסה לגוגל. אשמח ללינק לסרטון אקטיבציה או הסבר איך עושים את זה תודה רבה לעונים. גיל רמה .

19. שלום חבריה. בבוקר שבדקתי את המחשב הוא היה תקוע עם מסך שחור והופיע ההודעה ntldr is missing press ctrl + alt+ delete to boot. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 אולטימייט. לא התקנתי שום חומרה חדשה, לא ביצעתי שום שינוי בהגדרות. המחשב דלק בלילה ובבוקר היה תקוע. מדובר במחשב חזק בן 4 חודשים גג. (icore 7 860, לוח אם P55, הדיסק הקשיח 1גיגה של סמסונג (בן פחות מ4 חודשים) וישנם עוד 3 דיסקים נוספים ...) ביצעתי כמה נסיונות לתיקון העניין... עשיתי ריסטארט. לא עזר. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אך משום מה לא מצאתי מועדים אחורה חוץ מיום אחד... לא עזר. ניסיתי לעשות תיקון בעזרת דיסק ההתקנה: הקטע המוזר שבאחד השלבים של תיקון ה- start up הווינדוס מבקש לבחור מערכת הפעלה מתוך הרשימה אך לא מופיע לי שום…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by LL@SS,

שלום חבר'ה, התקנתי ויסטה בנוסף לWIN7 שלי ובהתקנה התווסף לי כנון בגודל 200 MB והוא מאוד מציק לי בעיין , איך אני מסתיר אותו? למחוק אותו בלתי אפשרי כי הוא הBOOT DRIVE של הויסטה ,יש דרך להסתיר ? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by elad-k1,

שלום אני לא מצליח להכנס "למנהל המשימות" זה רושם לי -מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך! איך מסדרים את זה?! וגם אני לא מצליח ליראות תיקיות שמתי על "מוסתר" אני רגיל להכנס לכלים ואז אפשריות תקייה אבל אין לי את רשום לי רק מיפוי,ניתוק וסינכרון .

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום מדובר במחשב של אחי הקטן, שנורא אוהב להתקין דברים על המחשב כאמור כמה דקות אחרי שהווינדוס עולה, עושה רושם שהאקספלורר קופא, כי כל שורת המשימות לא מגיבה, והעכבר הופך לעיגול חושב כשמצביעים עליו. כשמנסים להפעיל את הTASK MANAGER אז גם הוא קופא, ואי אפשר לדעת מי אחראי על זה, ואי אפשר לסגור כלום. נכנסתי לסייף מוד, ומחקתי כל דבר שלא נראה לי קשור. בדקתי בMSCONFIG בדברים שעולים, ואין שם דבר חריג. כרגע אני מריץ סריקה עם AVAST במחשב ההוא. יש עוד משהו שאפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי מחשב נייד של ACER דגם 4314 והמערכ הפעלה שלי (ויסטה) קרסה לגמרי.. עכשיו במחשב יש מחיצה שנמצא בה ההתקנה של הוינדוס המקורי עם כול הדרייברים של המחשב.. איך לעזאזל אני גורם למחשב להיכנס לזה במקום לנסות לעלות את הוינדוס? דרך הביוס אני לא רואה שום פקוד או משהו דומה שנותן את האפשרות .. מישהו אולי מכיר איזה כפתור ללחוץ או משהו כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ItamarVa,

שלום לכולם יש לי מחשב קומפאק מיני 311 אין בו CD כרגע מותקן בו WIN7 עקב מחסור בזיכרון אני רוצה להתקין עליו XP ניסיתי מדריכים שונים באינטרנט והכל ללא הצלחה הצלחתי להגיע לשלב ההתקנה אבל הוא נתקע לי ודופק מסך כחול לפני שאני מגיע לשלב שאני יכול לעשות משהו בבקשה תעזרו לי משום שהמחשב בקושי זז עם 7 תודה מראש לכולם איתמר

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by shlomibandit,

יש לי מחשב נייד חדש, שיש לו ווינדוס חוקי. במחיצה על המחשב, אני רוצה להחליף הארדיסק ולפי מה שהבנתי אני צריך לעשות אימג' כדי להשאר עם הווידוס הנ"ל. אם אני מוותר על המידע ומוריד ווינדוס ברחבי הרשת, ושם לו הסידי קי החוקי שקיבלתי עם המחשב. בגב של המחשב. הווינדוס ישאר חוקי? או לא? על כמה מחשבים אני יכול להתקין את הוינדוס הנ"ל? אם למשהו יש גם הסבר פשוט לאיך עושים את האימג' זה גם כן יעזור. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים