Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. הבעיה שתיארתי בכותרת, הייתה במחשב הנייח עד לא מזמן לחודשיים לפחות. המחשב כיבה את המסך, ובעת חזרה מהכיבוי מסך, הוא היה נתקע ומתעורר לאחר דקה. לאחר זמן מה זה השתנה, הוא חזר לעצמו רק אחרי כיבוי מסך נוסף. איכשהו הבעיה עברה לה ולא עשיתי כלום ( הרבה זמן שאני חושב על פירמוט, אבל מחכה עוד טיפה בגלל שיפוצים כי במילא המחשב יהיה בצד כשנתחיל לשפץ את המיקום שהוא נמצא בו. עכשיו הבעיה התחילה במחשב הנייד. בהתחלה זה היה משתחרר אחרי כמה שניות ( בדיוק אותה התופעה ), ועכשיו לוקח לזה דקה להשתחרר. בשני המחשבים יש נורטון אינטרנט סקיוריטי מעודכן ( מקורי לצורך העניין ), פיירוול פועל, ואני מקפיד על נקיון מוירוסים וכו'. אבל אני פשוט עובד עצות. משותף? וינדוס 7 64 ביט. במ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב לא שלי הוא של חבר אבל מכיוון שאני התקנתי אותו אני אספר לכם את הסיפור המלא כדיי לתת רקע: נרכש מחשב Core I5 750 לוח Gigabye GA-P55-UDL3 זיכרון 1333 DDR3 של Geil של 2 גיגה (2 סטיקים סה"כ 4 גיגה) על המחשב הותקן windows 7 64bit בתום ההתקנה לאחר עבודה קצרה, הורדות פה ושם גיליתי שרוב הקבצים שאני מנסה לפתוח נותנים שגיאה NCRC משהו כזה ואם מדובר בקובץ RAR אז יש שגיאת CRC כמובן שעשיתי מייד פורמט עם התקנה מחדש ושוב אותה בעיה, ניסיתי לחבר את הדיסק הקשיח על הבקר השני (של גיגבייט) גם לא עזר אגב ניסיתי גם עם AHCI וגם בלי בשניהם בקיצור כלום לא עוזר הלכנו לחנות עם התלונות הנ"ל הוחלף הלוח ל Gigabyte GA-P55 USB3 מיד רצתי הביתה ניסיתי שוב פורמט מחדש אבל שוב אותם תסמינים אמרתי לעצמ…
-
- 17 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע מחשב די ישן אם לא ישן מאוד (AMD 2800 עם לוח לא כלכך מזוהה של epox) והארדיסק sata של WD. בכל התקנה חדשה של מערכת הפעלה נדרשתי להתקין קודם דרייברים של הכונן הקשיח דרך כונן A. בפעם האחרונה שניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה נחרדתי לגלות שאני לא מצליח להתקין את הכונן הקשיח (כונן דפוק \ דיסקט דפוק). האם ניתן לשדרג ביוס כדי לפתור את הבעיה \ האם הסוגיה תיפתר אם אתקין חלונות 7 \ ויסטה \ XP עם SP3 ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש ברשותי עותק של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT היום כשניסיתי לבצע UPDATE למערכת (KB2387149) הוא נתן לי שגיאה 800B0100 ולא נותן לי להמשיך בעדכון. הורדתי תוכנה ממיקרוסופט שאמורה לעזור ולתקן את זה אבל זה עדיין לא נותן לי להוריד אותו. אודה מאוד לכל העוזרים. :s05: שגיא
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל האייקונים בדסקטופ ובכל המחשב נעלמו יש רק תשם של התוכנה שאני לוחץ על התחל זה לא מגיב . מה אני יכול לעשות ? עשיתי סריקת וירוסים וזה לא מצא שום וירוס. יש לי ווינדונס 7 32 בייט . תעזרו לי בבקשה !! תודהה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חבר הגיע אליי היום בדמעות ומלמל "המחשב שלח הלך וכל העבודות לתואר שלי הלכו איתו". מה הוא עשה? היה לו חלונות לא חוקי והוא התקין "מפעיל חלונות" שהוריד מאתר כולשהו. כמובן שהוא לא טכנאי ואין לו מושג מה כל סוג פרצת WAT עושה. הבעייה: לאחר התקנת השינוי, חלונות לא עלתה יותר ולאחר הפעלת המחשב והמסך השחור עם המידע, הוא נתקע עם מסך שחור ובו ההודעה: "Windows Loading Operating System". פתרתי לו את הבעייה ע"י הפעלת הפקודות הבאות מה-System Recovery ע"י הכנסת דיסק מקורי של Windows 7 והכנסת הפקודות הבאות bootrec.ece/fixmbr bootrec.exe/fixboot מסקנה? אל תתקינו את מה שאין לכם מושג בו גם אם אתם יודעים אנגלית ויודעים לקרוא Readme, כי פריצות WAT זה לא משחק ילדים. חג שמח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אתמול וינדוס 7 על מחשב נייד שהיה עליו XP. במחשב יש דיסק אחד שמחולק ל-2 partitions. בטעות התקנתי את הוינדוס על כונן C כאשר ה-XP נשאר מותקן בכונן D. אני מנסה להיפטר מה-XP אבל לא מצליח לפרמט את כונן D ולא מצליח למחוק את ה-partition דרך ה-disk management של וינדוס 7. זה מעצבן גם בגלל המקום שזה תופס לי וגם בגלל שכשעושים boot נפתח תפריט ששואל אותי איזו מערכת הפעלה להעלות. האם יש דרך להיפטר מה-XP בלי לפרמט עוד הפעם את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקייה שאני רוצה להגן עליה... אמנם אני היוזר היחיד במחשב והפרופיל היחיד גם, ועשיתי הכל במצב Private אך עדיין אפשר להיכנס לתיקייה בחופשיות, ומצד שני אני לא רוצה שומר מסך כי זה מפריע לי לפעמים... איך אפשר לשים סיסמה על תיקיה? אני מחפש תוכנה חופשית וחינמית שעושה את זה, אבל צריך משהו שבאמת עובד.. מה שאז היה לי היה דיי בעייתי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בווינדוס XP 32 , יכולתי להפעיל עוד תוכנות, אך לאחר התקנתק ווינדוס 7 אי אפשר לשמוע משום תוכנה אחרת בזמן שהASIO עובד(ביחד עם guitar rig 4) , אם אני מפעיל את הASIO לאחר (לדוגמא) שהרצתי שיר במדיה פלייר, אז בASIO ההתקן Realtek hd output במצב "Unavailable" , ורק לאחר סגירת הנגן הוא חוזר למצב תקין. לפני שהתקנתי WIN7, בXP לא הייתה את הבעיה.. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה התחילו אצלי בעיות בכמה משחקים, ובחיפושיי הנואשים ברחבי הרשת גיליתי משהו קצת מוזר כאשר ניסיתי להפעיל DXDIAG. לאחר סריקה קצרה אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: Problem getting input info, result code = 0x80004005 כמו כן, ניסיון ללחוץ על Game Controllers בControl Panel פשוט... לא עושה כלום. לא פותח את החלון שצריך להיפתח, לא הודעת שגיאה, כלום.... אנא עזרו לי
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי! אני רואה שאין דרך מובנת כמו בגירסאות הULTIMATE והENTERPRISE להחליף שפה מתוך המערכת. האם יש אפשרות אחרת? להתקין MUI או משהו בסגנון? אשמח מאד לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, כבר כמה ימים שאני מתקין את עדכוני האבטחה עשרות פעמים ולמרות זאת, המחשב לא מפסיק לבקש ממני להתקין את העדכונים שוב ושוב.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה.... קניתי נטבוק ואני לא יודע איך לעשות את זה? יש איזושהי דרך לא מסובכת לעשות את זה ??? תודה..........
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול קיבלתי את המחשב החדש (המפרט בגדול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482690.msg4130143#msg4130143),הכנסתי את הדיסק של WINDOWS 7 איך ממש בתחילה מופיעה הערה שלא מאפשרת לי להמשיך "מנהל התקן נדרש על כונן תקליטורים/DVD אנו זמין אם יש לך מנהל התקן בתקליטור תקליטור DVD או כונן הבזק מסוג USB נא הכנס אותו כעת" הבעיה היא מחשב הוא חדש ואין עליו עוד Windows כמו כן קיבלתי רק את הדיסק של לוח אם כרטיס מסך ושל המסך. עכשיו מאיפה אני אמור להביא דרייבר לאותו כונן שיש לי ?הכונן מזוהה בביוס אך הWINDOWS מן הסתם מעלה לי את ההודעה הנ"ל. הכונן שלי LG GSA-GH24N X24 SATA DVD. ניסתי להוריד מאתר של הלוח אם שלי את הדריבר RAID ואז לטעון אותו אך הוא אומר שהוא לא תואם אשמח לדעת …
-
- 4 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק חוקי של ווינדוס 7 32 ביט אולטימייט ברשיון. הדיסק הוא עם רשיון מרובה למיטב הבנתי מכיוון שהוא של חברה. שאלתי היא: אין לי דיסק 64 ביט. האם על בסיס הרשיון החוקי שיש לי אני יכול לשדרג ל64 ביט?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ווינדוס 7 STRATER לתדהמתי כאשר פתחתי היום בבוקר את המחשב גיליתי שאין לי אפשרות לכתוב בעברית. לפי סרגל השפה אני אמור לכתוב בעברית אבל איכשהו זה לא קורה. ניסיתי כמובן להדליק מחדש את המחשב ובדקה או שתיים הראשונות יכולתי לכתוב שוב בשפת הקודש אך לאחר מכן הבעיה חזרה עזרה בבקשה עריכה: השתמשתי בפתרון שניתן לבעיה בFAQ אבל הצלחתי רק להגיע לפתרון של צירוף המקשים ALT+SHIFT+1 כדי לשנות לעברית האם יש אפשרות לשנות את זה כך שאצטרך להקיש רק ALT+SHIFT וללא המספר הנוסף?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לפני זמן מה היתה לי ככל הנראה חדירה למערכת (XP pro) וקובץ בשם lsass.exe הושתל לי בתיקיית מצביעי העכבר (cursors) שנמצאת בתוך תיקיית הקבצים של חלונות. הקובץ ההוא אמנם סולק כבר מזמן, אבל מאז, בכל אתחול של המערכת קופצת לי מול העיניים הודעה ולפיה הקובץ הזה לא נמצא. כלומר, ישנו איזה תהליך או שירות שנוצרו בעת ההדבקה, שמופעלים בעת האתחול, ומחפשים את הקובץ הזה. יש מישהו מכם שיודע באיזה תהליך/שירות וכו' מדובר, כך שניתן יהיה סופסוף להפטר ממנו סופית? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר את העלמות המכוונים - ראו תמונה.
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני נוהג לגלוש בהמון טאבים (דפים) בדפדפן שלי, העניין הוא שזה צורך המון זיכרון מתוך ה 4GB שיש לי, הבעיה היא שגם כאשר אני סוגר את כל החלונות, עדיין תפוסים לי כ 3 ג'יגה זיכרון (כמובן שאין אף דבר כבד אחר שרץ עוד ברגע) מה הבעיה? והאם יש אפשרות או תוכנה כפי שפעם היית לי שהיית מפנה זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש בלי שום מערכת הפעלה ועכשיו בבית חיברתי אותו ואת המסך, הפעלתי אותו והכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס 7. המחשב כן עושה קולות "חשיבה" ומהבהב וקורא את הדיסק, אבל מבחינת המסך - לא מופיע עליו כלום, לחלוטין. בהתחלה עולה הלוגו של החברה (LG) ואז הוא עובר ל-power save mode והמסך נכבה. יש למישהו רעיון מה לא בסדר או מה אני עושה לא טוב? אני אוסיף גם שהמסך הגיע עם שני כבלים, אחד עם יציאות כחולות והשני עם לבנות, חיברתי אחד מהם ולאחר מכן את השני ובכל מקרה הוא ישר עובר ל-power save mode ובזאת זה נגמר.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב! הלוח אם שלי הלך.... היתי רוצה לדעת איך להעביר את הדיסק הקשיח למחשב עם לוח אחר ושהמערכת הפעלה תוכל לעלות כמו שצריך מדובר בWIN7. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. עשיתי פירמוט וניסיתי להתקין ווינוס 7 אך ההתקנה כל הזמן קרסה והראתה לי מסך כחול וכתוב שם שגיאת חומרה. התקנתי אחרי זה XP והכל היה בסדר, אני לא מבין למה אני לא מצליח להתקין את הווינדוס 7. המפרט שלי - AMD ATHLOM 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 6000+ 3.01 GHZ 2 GB RAM ניסיתי להתקין גם גירסאת 64 ביט וגם 86 והקריסה קרתה בשניהם ובמספר פעמים. הקריס לא קרתה בזמן מסים, לפעמיים היא הגיעה בתפריט של הבחירת שפה בהתחלה ולפעמים ב-90% אחוז של ההתקנה. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, לא נראה לי שזאת בעיית חומרה כי אין סיבה ש-XP יעבוד ו-7 לא. עוד דבר, התקנתי XP אבל אין לי שם עברית ולא היה גם באופציות, יש מצב להתקין את השפה ההעברית בדרך אחרת ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מגרסה אחת של Win7 על אותו מחשב? (לדוגמא - על כונן פיזי אחד, גרסת home premium, ובכונן פיזי אחר גרסת ultimate). ושאלה נוספת כדי לחסוך בשרשור מיוחד - כיצד ניתן לשנות את מידות האייקונים ב- win7, בלי להכנס לשם כך לעורך הרישום? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם העתקתי כמה עשרות קבצי מוזיקה מהמחשב הישן אל DOK והעברתי למחשב החדש, הבעיה היא שסדר הקבצים שונה. אני רוצה שהקבצים יסודרו לפי סדר ההורדה שלהם. (הקובץ שהורד אחרון הכי למטה וכן הלאה). ניסיתי להגדיר לפי date modified אבל זה עדיין לא סידר את זה ממש טוב.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-