עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, השבוע אני רוצה להתקין ווינדוס למחשב החדש... ואני אל דיוע אם להתקין שוב את ה XP PRO או ללכת על משהו חדש כמו ה2005 או לחכות לSE.. מתי הSE יוצא? ומה מיוחד בMC 2005? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by THE FOX,

איזה ווינדוס מסידרת ויסטה מומלץ להתקנה במחשב המיועד למשחקים? במחשב יש 4GB RAM, ומעבד E7300. והאם יש גירסאות מושפרות של ויסטה ללא צריכת משאבים מיותרת?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  3. שלום. קניתי מחשב חדש וזה המפרט של החלקים החשובים: Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 8 MB Cache s775 1066 MHZ Corsair DHX 2X2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 Zotac 8900GTX + 512MB GDDR3 DX10 HDTV @XDVI PCI-E 2.0 מטרת המחשב היא בעיקר משחקים אבל גם עריכה על אוויד ולעיתים גם הקרנת סרטים בטלוויזיה הבנתי שווינדוס 32 ביט לא מנצל את כל הזכרון שלי, מצד שני 64 ביט לא מתאים לכל מיני תוכנות או רכיבים ושואב יותר זכרון מהמחשב. איזה ווינדוס כדאי לי להתקין כדי לקבל ביצועים מקסימליים מהמחשב (XP/VISTA - 32/64)? תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  4. מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם : GA-890GPA-UD3H זיכרון : DDR3 4GB לא זוכר את השם שלהם. אני בעיקר משחק משחקים על המחשב ( גיימינג) , האם כדאי לי את ה 64 ? יש לו חסרונות למשחקים ? או שכדאי לי 32? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by blue_wolf,

שלום אני מתלבט איזה ווינדוס הכי טוב... אני צריך המלצות בבקשה: WINDOWS XP HOME HEBREW WINDOWS XP HOME ENGLISH WINOWS XP PRO HEB WINDOWS XP PRO ENG WINDOWS XP PRO SP1 WINDOWS XP PRO SP2 WINDOWS XP 2004 BILL GATES EDITION איזה הכי כדאי ולמה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  6. שלום, עוד כמה ימים מגיע אלי המחשב החדש, AMD 3500 ATHLON 64. ורציתי לדעת איזה ווינדוס כדאי לי להתקין? האם את הרגיל או את הגרסא החדשה של 64? אני לא יודע איזה דרייברים יגיעו עם המחשב אבל מבחינת הגיון אני חושב שהדרייברים המקוריםם של הלוח יגיעו עם תמיכה ל64 כי לזה המעבד מיועד.. עוד משהו רציתי לדעת אם על התוכנות שאני עובד איתם ביום יום לא יעשו לי בעיות תוכנות כמו : KASPERSKY,BITLORD,BINTORRENT,TRILIAN,MIRC ומה עם משחקים? הם יהיה לי בעיות במשחקים? תודה רבה מראש על תשובה קובי.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי, מדגם Asus X301A-RX011V, לא שדרגתי שום רכיב, אך שהוא נשאר במפרט המקורי שלו. ברשותי Windows 7 Ultimate ו-Windows 8.1 Pro שתיהן בגרסות של 32 ביט ו-64 ביט. אשמח להמלצתכם לאיזה ווינדוס ואיזו גרסה מומלצת להתקנה על המחשב הנייד שלי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by gal200920,

קונה מחשב חדש לשימוש משרדי (לא הכי איכותי) ומתלבטת איזה ווינדוס להתקין, המליצו לי 10 אבל אני לא מבינה גדולה, הבאתי מפרט של המחשב אם זה חשוב - https://tms.co.il/desktops/office-desktop?product_id=107767

9. קניתי 4 זכרונות של קינגסטון של 667 כל אחד 1 ג'יגה איזו מערכת הפעלה יכולה לתמוך ולנצל את כל -ה 4 ג'יגה זכרון האם זה הווינדוס 64 ביט XP או ה- Vista 64 ביט ??? תודה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by motogt,

אני מתכוון לשים ויסטה אולטימייט. אבל אני לא יודע איזה גרסה מתאימה לי. יש X86 ,X64 ,X32 מה מתאים לי? ??? המחשב עדיין לא נקנה,אבל יהיה לי בטוח מעבד 45 ננומטר מטכנולוגית "פיירמן"(או איך שכותבים את זה).

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Wunderbar,

היי, אני מעוניין לדעת איזה win מתאים להתקין למחשב זה: http://ksp.co.il/?uin=23247 בנוסף, איך אפשר להתקין ווינדוס על מחשב שאין לו כונן דיסקים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by lael,

מה עדיף ?! Windows XP 32 OR 64 bit ? המפרט בצד

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by Lanzar,

מותקן אצלי במחשב ווינדוס XP PRO וחברים אומרים לי שמשחקים רצים יותר טוב ב ווינדוס HOME מה אתם אומרים כאלה שהיה להם את שניי הגרסאות ??

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  14. איזה ווינדוס עדיף על המפרט הבא AMD BARTON 2600 1.5 GIGA RAM RADON 9600 ווינדוס XP ווינדוס 7 סטארטר ווינדוס 7 ???? המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט אין חשיבות ממש למשחקים גם ככה הוא ישן מידי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by B@By-KiLLeR,

Win 98 sec Win ME Win 2000 כולם עובדים מעולה ! המחשב שלי הוא p2 - 4oo mhz 192 ram voodoo 3 3000 ( im feeling ashame for this vibra 128 MOTOROLA 56K MODEM

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by IDOnoach,

7 או 8? והאם בגרסת 64 ביט? תודה

17. 64 ביט או 32 ביט? המחשב בעיקר למשחקים כבדים ולעבודה מינימלית בפוטושופ [בלי רינדורים ודברים רציניים, סתם עריכות פשוטות, העיקר שהתוכנה תעבוד]. שמעתי ש 64 ביט לא נותן להתקין תוכנות בלי חותמת דיגיטלית או משהו בסגנון וזה עלול להיות מאוד מתסכל ושהמון משחקים לא פועלים.. :\ מצד שני 2 ג'יגה ראם על 32 ביט וויסטה יהיה לא הכי משהו לא? Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX CPU Cooling: Thermaltake Big Typhoon VX Monitor: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Motherboard: Gigabyte GA-P35C-DS3R Case: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel GFX Card: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Memory: OCZ 2GB DDR2 800Mhz Special Ops Edition Urban Elite Pow…

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by locdog,

Q6600 8800GT 2GB, אני אוסיף עוד ככל הנראה יש לי עכשיו XP HOME 32 :-X מישהו אמר לי שQUAD וXP 32 לא הולכים טוב ביחד, זה נכון? וכבר יצא SP1 סופי?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by dddddd,

שלום אני רוצה להתקין על אותו מחשב גם וינדווס XP וגם VISTA אז ככה איזה מהם צריך להתקין קודם?

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by guy 12,

איזה וינדוס כדאי לי בשביל המחשב החדש שלי אני חשבתי בכיוון 98 או xp השימושים יהיו בעיקר למשחקים אז איזה הכי לא מעמיס על המערכת ובלי הרבה באגים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by KOBrA,

חברה יש לי וינדוס 6 ב 1 ו הוא מזה מעפן אני מעתקין ממנו את XP PRO COR... והוא דפוק... אז אני רוצה וינדוס אחר אז איזה וינדוס XP אתם ממליצים לי ?? ומזה INTERGRATED ?? ומה אתם אומרים על הגרסה הזאת של הוינדוס ?? WINDOWS XP PRO CORPORATE (BOOTABLE) + SP1 INTERGRATED ??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי לפטופ של סמסונג, הוא הגיע עם Windows 8 Pro. מאוד עיצבן אותי שההתקנה לא "נקייה"... הווינדוס מגיע עם כל מיני תוכנות מיותרת שמותקנות עליו... פימרטתי את ההארד-דיסק (מחקתי את כל המחיצות, כולל מחיצת השחזור שתופסת 20 ג'יגה מתוך 256... SSD...) ברוב חוכמתי שחכתי לשמור את מספר הרישיון של הווינדוס... ואין על המחשב מדבקה עם מספר רישיון.... מה אני אמור עכשיו לעשות כדי להנות מהרישיון שקיבלתי עם המחשב, אבל גם להנות מהתקנה נקייה של ווינדוס 8.1? תודה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by idank,

?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by dark_zero,

יש לי C2D E6600 2GB DDR-2 667MHZ GF8600 256MB 250GB אני הייתי רוצה לדעת איזה וינדוס להתקין XP32\64BIT או בכלל VISTA(יש לי אפשרות להשיג אחד כזה) המחשב ישמש בעיקר למשחקים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם אני קונה השבוע מחשב עם מעבד Q6600 כרטיס מסך GEFORCE 8800 640 ו 2 ג'יגה זיכרון. איזה מערכת כדאי לי להתקין על מנת לנצל את כל היכולות של המחשב הזה? ומה ההבדל בין ויסטה 64 ל ויסטה 32 לויסטה ULTIMATE? והאם יכול להיות בכלל שעדיף XP? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.