עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hagay21,

התקנתי עותק חדש של וינדוס וסל המחזור ניהיה ממש ממש איטי גם שזורקים אליו דברים גם שמשחזרים וגם שמנסים להיכנס ל properties יש למישהוא פיתרון מה לעשות או ידע איך מסירים את הפח ומתקינים אותו מחדש? מישהוא שמע פעם על תופעה כזו?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  2. שלום, יש לי חיבור IRDA על הלוח הראשי במחשב שאני מאפשר את ה IRDA דרך הביוס, הוינדווס ישר מתקין לי אוטומטית את ההתקן של ה IRDA שלו יש אפשרות לגרום לו לא להתקין את זה אוטומטי? אני רוצה לגשת ל IRDA כמו ליציאת COM ניסיתי לשחק עם הפורטים של ה IRQ ולבנות יציאת COM "חדשה" עם הפורטים שקבעתי ל IRDA בביוס זה רק משגע את המערכת הפעלה וגורם לריסטים.. יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by pinky_28,

יש לי Windows XP שקניתי לפני שנה ואני משתמשת בו במחשב בבית של ההורים. עכשיו עברתי לדירה משלי ואני קונה מחשב חדש, האם אני צריכה לקנות עוד מערכת הפעלה או שאוכל להשתמש בזו שכבר יש לי? מותר להתקין את אותו רשיון בשני מחשבים שונים?

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  4. אז ככה, לפני 3 ימים המחשב החל לשלוח בפראות מיילים. עצרתי את הרשת וגיליתי שיש תולעת בשם wans.exe שהתלבשה עלי. הסרתי אותה אך מאז המחשב לא עולה והווידוס נתקע בחלון וולקם תכלת. ניסיתי להעלות באמצעות דיסק (חוקי) של ווינדוס- נאדה. המחשב לא מצליח לעשות ריסטור לתאריך מוקדם יותר. הפותר נכונה (פירמוט זו תשובה לא נכונה) יקבל ש"ח. תודה אורי

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by yotam.m,

בזמן האחרון התחילו לי מסכים כחולים שבהם רשום IRQL LESS OR EQUAL משהו כזה. ניסיתי לבדוק את קבצי המינידאמפ עם windbg אבל בתוכנה רשום שמקור הבעיה הוא: unknown_image למישהו יש איזושהי דרך להתחיל ולנסות לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ido-nava,

יש ברשותי windows xp pro sp2 ... עשיתי ריסט למחשב .. ואחרי שהוא נפעל צצה לה מן הודעה בשם: מניעת ביצוע נתונים (מצורף תמונה מס 1 ex.jpg) כל פעם שאני לוחץ על סגור הודעה .. מופיע לי ההודעה הבאה: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר ...... (מצורף תמונה מס 2 ex2.jpg) ואי אפשר ללחוץ על אתר באגים כי זה סוגר את explorer.exe ומפעיל אותו מחדש ושוב אותה הודעה מרגיזה(מניעת ביצוע נתונים) ... כנל גם אל תשלח. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה ??? ואיך מבטלים את זה ?? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by dd7,

כבר כמה ימים שאני פותח את האקספלורר הוא נתקע ואז אני פותח עוד אחד ואז גולש בו והראשון נתקע לתמיד עד שאני עושה לו סיים כעת.. מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי כמה תוכנות שאני יודע שב-Windows 98 הן מציגות עברית בלי בעיה, אבל ב-Windows 2000 הן כותבות ג'יבריש. שינוי של פונטים בתוכנה לא עוזר (באחת התוכנות לא ניתן בכלל לבחור פונטים). בתמיכה הטכנית של התוכנה אמרו לי כי הבעיה היא ככל הנראה בהצגה של Unicode. ניסיתי לבטל ב-Regional Options שפות שהן לא אנגלית ועברית, אבל זה לא עזר. יש למישהו מושג מה צריך לעשות (שינוי של הגדרות או התקנת פונטים חדשים)?

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  9. שלום מדובר ב WIN XP , והאפשרות לראות את השפה בסרגל הכלים לא קיימת , שאני ניכנס ללוח הבקרה ומנסה משם לסדר את העניין , החלונית סרגל שפה לא "עובדת" יש תמונה . כנראה שצריך לשנות משהו - בהפעלה - "עורך הרישום". אז בבקשה אלה שמיתמצאים בעניין תנו יד. דבר נוסף שורת הכתובת גם היא נעלמה לי מהתיקיות - על התיקיות - עשיתי איפוס תיקיות וזה לא עזר , באקספלורר , שורת הכתובת קיימת . כנראה שגם כאן צריך לבצע שינוי בהפעלה - "עורך הרישום". תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by nadigold,

היי אנשים, שמעו הפעלתי הרגע את המחשב מחדש ויש איזה הודעת שגיאה כזאת: http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SS.JPG http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SH.JPG את האמת זה כבר ככה יומיים בערך תמיד שאני מדליק ת'מחשב זאת ההודעה שאני מקבל... מה הבעיה?

11. Started by Dj BeN Co-N,

שלום , שכחתי תסיסמא של הכניסה למחשב מה עליי לעשות לגבי זה אין איזשהו דרך לסדר ?? זה די דחוףף בבקשה ממכם. :-\

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by cobmetal,

שלום ! רכשתי היום דיסק קשיח חדש של WD בנפח של 250 ג"ב , חיברתי אותו והמחשב מזהה אותו , איך בעת ההתקנה של WIN XP , זו השגיעה שאני מקבל , אין לי כונן דיסקטים 1.44 , לכן יצרתי דיסק התקנה SLIPSTREAM עם דרייברים של SATA , ועדין אותה השגיאה , פירמטתי את הדיסק בצורה ידנית וגם חילקתי אותו , עדין הבעיה נשארת , אפילו הצלחתי להתקין עליו חלונות 98 ומתות WIN 98 , ניסיתי להתקין XP , ואני מקבל את אותה השגיעה . תודה !

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  13. הדיסק הוא לא BOOT לכן הוא לא עולה ישר. אחרי שהפלתי את הדיסק אתחול, מה אני צריך לעשות?? נסתי את הפקודה הבאה: CD I386 --> WINNT אבל זה לא עובד. תודה

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  14. בוינדוס XP ביטול 20% מרוחב הפס שמיקרוסופט שומרת לעצמה - כדאי לבצע!!!! <http://support.earthlink.net/mu/1/psc/img/walkthroughs/windows_XP/6800.psc.html> אם מישהו יצליח לעשות את זה בוינדוס xp home... שיסביר לי בבקשה איך כי לא נפתח לי הקובץ הפעלה בהתחלה שצריך להכנס אליו.... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אוקיי יש לי בעיה קצת תמוהה אולי מישהו יוכל לעזור... העניין הוא שקניתי מחשב חדש לפני קצת יותר משבוע, והדבר הראשון שעשיתי הוא להעביר את כל הקבצים מהמחשב הישן לחדש - פשוט הנכסתי את ההארד דיסק הישן למחשב החדש, העתקתי (או ברוב המקרים פשוט העברתי), והחזרתי אותו למקום. הבעיה היא ששכחתי שהיו לי שם מספר קבצים די חשובים לי שחסמתי גישה אליהם באמצעות אפשרות ה- Encryption של ווינדוס. אחרי ההעתקה, הסתבר שאני לא יכול לפתוח את הקבצים האלו יותר. ניסיתי כמה תוכנות אבל כולן מבקשות Encryption Key שאין לי כי אני מתאר לעצמי שהם נשארו במחשב הישן. אני גם לא יכול להחזיר את הקבצים למחשב הישן בשביל לחפש שם, כי כשאני מנסה להעתיק ווינדוס ויסטה מודיעה לי שאין לי גישה למרות שאני מחובר בתור Administrat…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. התקנתי על כונן אחר WIN 64BIT.. אבל לא אהבתי ומחקתי את הכונן ופירמטתי את הכונן הזה.. אבל משום מה המחשב עדין שואל אותי באיזה מערכת הפעלה להשתמש כשאני מפעיל אותו.. ואם אני לא עושה את זה תוך 20 שניות זה בוחר לבד את הWIN שכבר לא מותקן.. איך אני מעיף את זה לגמרי?

17. אבל לא אני!! זה במחשב המשרדי של אחותי - כשהווינדוס עולה, יש הודעת שגיאה של קובץ msnp32.dll (או שהוא לא נמצא או שהוא בעייתי, אני לא זוכר). מישהו יכול להגיד לי על מה הוא משפיע, ואיך אפשר להפטר מההודעה הזו כל פעם שווינדוס עולה? ועוד משהו, הסיבה היחידה שיש לאחותי ווינדוס 98 היא שהיא עדיין משתמשת בתוכנות דוס מסוימות ובמדפסת סיכות (לא יאומן, אני יודע). יש מניעה להעביר אותה ל-XP?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by bennyriz,

נקודה למחשבה :argue: כמה פעמים שוטטתם לכם בפורום ונתקלתם בהודעה שמישהו פירסם ובה הוא מבקש עזרה פשוטה לגבי משהו שעושים בוינדוס ? אני מתאר לעצמי שיש רבים שלא פעם ולא פעמים שלחו הודעות בסגנון "לוח הבקרה/הגדרות/מתקדם/" וכד'. אבל כמה פעמים קרה לכם שתהיתם אם לאותו אחד שאתה מנסים לעזור יש מערכת הפעלה באותה שפה שיש לכם ? במקרים רבים הכי פשוט לכתוב בשפה שבה המערכת שלכם מותקנת, תוך תקווה שמי שמבקש עזרה התקין את המערכת באותה שפה כמו אצלכם או יצליח למצוא את האנלוגיה בין עברית לאנגלית. אבל כמה פעמים ניסיתם לתרגם מאנגלית לעברית או ההיפך מושגים מעצבנים שיש בוינדוס ? נכון שזה מתסכל מצחיק הא, נכון ? הכל בגלל ביל גייטס ! :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by itaysk,

מה זה נותן?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by roisg,

שלום רב, בשבועיים האחרונים המחשב בחל לקרוס בצורה פתאומית תוך כדי עבודה (מסכים כחולים) ולאחר מכן לא תמיד מצליח לעלות. לפעמים כאשר פועל הדיסק לפעמים כאשר המדייה פלייר אבל גם במקרים אחרים. לא הצלחתי למצוא מכנה משותף. תוכנה אחרונה שהותקנה - אייטיונס (לפני כן לא היו קריסות עד כמה שזוכר). העלתי תמונות של המסכים שצילמתי כאשר קורס וגם לאחר שלא מצליח לעלות. אני אשמח אם מישהו מבין ויכול לכוון למהות הבעייה. קישורים: http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0160.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0167.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0170.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20scr…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by most,

משיטוט בפורום ראיתי מה שכבר עשיתי שזה שילוב דרייברים ל DELL VOSTRO 1510 בעזרת תוכנת NLITE שאלה: האם דרייברים אלו טובים לכל מחשב שצריך אותם או כל מקרה לגופו? ראיתי גם שיש אפשרות להתקין אותם בעליה של דיסק ההתקנה ( F6) מתוך DOK האם נכון או שאפשרי רק מפלופי כמו שאני יודע??

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by huber,

שלום חברים. באחד המחשבים בביתי ה WMP לא מפסיק לקרוס. ניסיתי להסיר אותו, לנקות את הרג'יסטרי, לאתחל ולהתקינו מחדש אך הבעיה עדיין קיימת. יש למשיהו רעיון נוסף? הנה הודעת השגיאה ד"א: שם היישום: wmplayer.exe גירסת היישום: 12.0.7601.17514 חותמת הזמן של היישום: 4 ce7a485 שם מודול התקלה: StackHash_0a9e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 00000000 קוד החריגה: c0000005 נתוני החריגה: 00000008 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 0 a9e מידע נוסף 2: 0 a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 מידע נוסף 3: 0 a9e מידע נוסף 4: 0 a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. זה קורה לי ב-2 מחשבים שונים בבית, עם מסכים שונים (MAG,SAMSUNG) , ב-2 מערכות הפעלה שונות (ME,XP): אחרי שחוזרים ממצב שהשומר מסך עבד - המסך מתכווץ 2 מ"מ (מעט אבל מעצבן!) גם מלמעלה וגם מלמטה, ולסירוגין "תופס רוחב" : מתפרס ימינה ושמאלה 2 מ"מ. ז"א צריך כל פעם מחדש לשחק עם ההגדרות של המסך, אבל שהמסך נכבה ונדלק מחדש (בכיבוי המחשב למשל) , אז ההגדרות ה"חדשות" לא טובות - כי זה שונה מהמצב הנורמלי. אני מקווה שהבנתם... : יש מישהו שזה גם קורה לו? מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Inertia,

שלום לכולם. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי שנית את חלונות 2000. מאז כל פעם שאני עוזב את המחשב לכמה שעות אני חוזר וההרד דיסק שלי מלא עד אפס מקום. בדיקה קלה העלתה שבתוך תיקית Temp של windows יש קובץ בגודל כל הכונן שלי... כמובן שמחקתי אותו אך הבעיה חוזרת... סרקתי את המחשב לוירוסים ונמצאו 12 קבצים נגועים... אך גם לאחר שתיקנתי אותם (כלומר שלא אמורים להיות לי וירוסים על המחשב כרגע) הבעיה ממשיכה.... אני לא זוכר את שם הקובץ שנוצר אך אני ארשום אותו בפעם הבאה שאתקל בבעיה. עזרה! :-\ יש למישהו רעיונות עד כה?

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  25. Started by אוריפ,

מישהו יודע איך לעזאזל מעיפים את החלון של ה-WELCOME בכל פעם שמדליקים את המחשב בווינדוס XP? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.