עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בוקר טוב חבריה, בעיה:התאריך בביוס שנת 2003 ,וינדוס לא עולה רק לאחר שינוי ידני לתאריך עדכני. המחשב p4r800vm גירסא ver 1.02 מה צריך לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  2. שלום שמתי לב לתופעה כבר זמן רב עוד מהמחשב הקודם שלי, שקיימת גם בנוכחי עם חומרה שונה לחלוטין ושתי מערכות הפעלה שונות xp/7 בפינה השמאלית העליונה של שולחן העבודה מופיעים שני קווים אנכיים אחד מתחת לשני (אפשר לראות בתמונה המצורפת). לא משנה אם יש שם סמל או לא. כאשר אני לוחץ על כפתור הshow desktop הקווים נעלמים. הם מופיעים שוב מיד כאשר אני פותח חלון כלשהו בוינדוס. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by SilverCivic,

אהלן. למען שיפור הידע הכללי שלי אני פונה אליכים בכמה שאלות.. תחילה אצרף תמונה : 1. מסומן באדום - שימוש במערכת - רואים שפוטושופ לוקח 200 מגה. זתומרת שאם זיכרון הRAM שלי במחשב הוא 512MB , הוא לוקח 200 מהם? 2. מסומן בירוק - אחוזי שימוש בCPU , אם פוטושופ לוקח לי 200 מגה מתוך 512 , אז למה הוא כותב שאחוזי השימוש הם רק 4%? מה זה אומר? 3. מסומן בכחול - Commit Charge - אפילו אין לי השערה לגבי המספרים האלו ??? אשמח לסגור את הקצוות תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by shainov,

שלום, יש לי בעיה לאחר שהתקנתי XP חדש בגירסת SP3. ההתקן לא מזוהה שלא הצלחתי להתקין נקרה :SM BUS CONTROLLER ואיני מצליח להוריד דרייברים אליו. אשמח ללינק שמפנה אותי להורדה ותיקון של הבעיה הזו ועקב כך פעולה תקינה של הלוח. ברשותי X1950 PRO אם זה שייך לעניין הגרפיקה.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  5. Started by Lanzar,

התקנתי ווינדוס ויסטה בעברית במחשב של מישהו, אין לי את האפשרות להפוך בן עברית לאנגלית, נכנסתי לשפות והוספתי אנגלית, ועדיין לחיצה על ALT+SHIFT לא משנה כלום... עזרה..

6. התקנתי אתמול Windows XP על המחשב החדש שקיבלתי, הכל טוב ויפה. התקנתי דרייברים של הלוח אם+ הכרטיס מסך. לאחר שעשיתי ריסטרט למחשב לאחר שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, מערכת ההפעלה לא עלתה והיה רשום לי במקום- ntldr is missing הוצאתי את הכבל של האינטרנט ועשיתי ריסטרט למחשב , ומערכת ההפעלה עבדה. עכשיו כל פעם שאני מדליק או עושה ריסטרט למחשב, אני צריך להוציא את הכבל אינטרנט(כדי שלא יהיה מחובר למחשב בזמן ההפעלה, ורק אחרי שמערכת ההפעלה עולה לחבר אותו). ניסיתי להתקין מחדש XP, והבעיה לא נפתרה . אשמח לקבל עזרה/סיוע במתן הבעיה תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  8. שלום לכולם, כשאני לוחץ בהתחל על לחצן הכיבוי המחשב לא מגיב לפקודה. רק כשאני לוחץ על "שינה" הוא מגיב.(הדרך היחידה לכבות זה לחיצה ארוכה על הכפתור הפיזי של הכיבוי) מה לעשות? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by dids22,

כנראה שבטעות לחצתי על משהו ועכשיו מנהל המשימות שלי הוא בלי כל האפשרויות שהיו לי בהתחלה(סתכלו בתמונה ד"א איך הציור? ולא מצאתי דרך להחזיר את זה אולי משהו יודע? [attachment deleted by admin]

10. שלום לכם חבר'ה... שעות שאני מנסה להתקין את המצלמה בהמון דרכים! וזה פשוט לא יוצא. אין שגיאות או משהו, ההתקנה הולכת כרגיל, אבל כשאני מפעיל את התוכנת בדיקה למצלמה זה לא מזהה אותה. לדעתי זה בגלל שהמצלמה ישנה והיא לא תואמת לווינדוס 7 להלן המצלה : מבית GPT - Chicony icam dc 4120 תודה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  11. טוב אני מקווה שתוכלו לעזור לי אחרת אני פשוט ישתגע :errr: זה היתחיל כשהוא סרב בכל תוקף :nono: להכיר בסורק או המצלמה שלי :AR15: זה ממשיך למרבה הפלא :s05: :s05: בכך שהוא סוגר לי מתי שבא לו את מה שבא לו כולל את האינטרנט ומודיע על שגיאה ורוצה גם לישלוח דו"ח שגיאות ליפני הניתוק :2gunsfiring_v1: עכשיו הבעיה שלי (העיקרית) זה איך גורמים לו (מאלצים/מכריחים)אותו לימחוק/להסיר :itschy: התקנים לא מוכרים :lamer: מ-לוח הבקרה/מאפיני מערכת את אותם התקנים כבר ניתקתי מהמחשב אבל הוא ממשיך להריץ אותם ועוד לא מוכן לימחוק בגלל שלתענתו הינם חיוניים לתיפעול המערכת :2gunsfiring_v1: אני מדבר על התקנים תחת הכותרת imagin devicse בבקשה תעזרו כבר אין לי כוח בישבילו

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. היי לחבר שלי יש כנראה XP מותקן לא חוקי... ועכשיו הוא קיבל אחד חוקי! יש דרך במקום להתקין הכל מחדש כולל דרייברים וקונפיגורציות ועוד ועוד... פשוט להחליף את הסיריאל ושהמערכת תשאר אותו הדבר?? אם כן זה היה ממש נס במקום לחדש את הכל כי המערכת עובדת יופי ;D

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by lev-27,

יש לי בעיה עם מיקרופון בויסטה. אם אני מפעיל מיקרופון ושם ווליום על 0 במטרה לא לשמוע את עצמי המיקרופון לא עובד ואני לא יכול לדבר בסקייפ. אם אני מעלה את הווליום המיקרופון עובד, אבל אני שומע את עצמי ברקע. ב-XP הבעיה לא הייתה קיימת. כיצד ניתן להתגבר עליה בויסטה?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by yan_ymar,

הייתי רוצה הסבר קצרצר אל הדבר הזה שנקרא Dual Boot. הבנתי את העקרון אבל הייתי רוצה טיפה יותר הסברים, והאם זה בכלל מאיט את המחשב וכו'. (אם אפשר מדריך ברור למי שמתחיל את הDUAL BOOT אם XP) תודה מראש לעוזרים

15. אני רוצה להעביר את תפריט ההתחל ואת האיקונים לצד שמאל בווינדוס בעברית אפשרי?

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by godisme171,

התקנתי את הWINDOWS XP PRO ואי אפשר לרשום בעברית מה לעשות

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by orior,

כבר בערך שלושה חודשים שאני פשוט משלים עם זה, אבל זה כבר התחיל לעלות על העצבים. הבוט של הWINXP שלי לוקח בסביבות ה-40 פסים !! אין ספק שמשהו דפוק שם. העניין הוא שלפרמט לא בא בחשבון (יש לי כל מיני פלאגינים של תוכנות אודיו שלקח שעות רבות וארוכות של התקנה ועוד אלפי תוכניות אחרות והגדרות) אין לי מושג איך פותרים את הבעיה, ניסיתי איזה TOOL של מייקרוסופט שאמור לטפל בבעיות BOOT של הWINXP בשם BOOTVIZ אבל הוא לא יעיל במיוחד. אציין רק שאני במערכת של ATHLON XP 1800 GIGABYTE 7VTXP 256 DDR אנא ממכם אם למישהו יש איזה רעיון מה לעשות...? תודה מראש...

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. שלום, במשרד אדריכלים הוחלף אחד המחשבים העתיקים במחשב חדש עם Windows 8 64bit Home Premium. הבעיה: Autocad Architecture 2008 32bit מסרב להיות מותקן עליו! רק לוחצים על קובץ ההתקנה וישר מתקבלת הודעת השגיאה. ניסיתי לשנות לכל הcompatibility modes שיש אך לא עזר... האם ישנו איזשהו סוג של סימולטור שיכול להריץ הדמייה של Windows XP 32 bit על גבי הווינדוס 8? נגיד כמו שהיה virtual pc לווינדוס 7? ראיתי שאין את זה ב-8... אין אפשרות לקנות גרסה חדשה לאוטוקאד (עניין של 15,000 ש"ח) וגם העובדת שמתמשת במחשב מעדיפה את ה-2008, מה גם שיש בשבילו כל מיני פלאגינים קנויים שבעצמם עלו סכומים נכבדים ולא יעבדו על שום גרסה אחרת. אנא עיזרו, אנו על סף ייאוש.... המפרט של המחשב החדש, אם זה משנה: Intel Quad-…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by marking,

היו לי 3 וינדוסים מותקנים במחשב, ואז החלטתי שאני צריך רק את XP, ופירמטתי את הכוננים... בלה בלה בלה... ועכשיו כשאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין הוינדוסים, אבל באמת אני צריך לבחור רק את XP אחרת הוא יעשה ריסט... אז אני שואל איך אפשר לעשות שהמחשב אוטומתית יכנס לXP ולא יחכה 30 שניות...??? :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: אני כבר שובר את הראש בניסיון להבין מה יש באפשרויות כשאני לוחץ על F8 ושם יש כל מני שטויות... אפשר לקבל הסבר? :bash:

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  20. שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם 512MB זכרון ושמתי לב שהרבה פעמים המחשב משתמש במעט מהזיכרון הפיסי שבמחשב ובהרבה מה- PAGING FILE על הדיסק הקשיח. מישהו יודע למה זה והאם ביטול ה- PAGING FILE יכול להאיץ את ביצועי המחשב או דווקא להאט אותם? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by xTz,

יש לי 4 ג'יגה זיכרון ויסטה X64 זאת בעיית חומרה? או דרייבר? מה ניתן לעשות? תודה(:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by assaf990,

אני עושה קליק ימני על ספריה כלשהי ובוחר חיפוש כשהמטרה שיחפש רק בתקייה זו. למרות זאת תיבת "חפש ב" נותרת ריקה למה זה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  23. הי, יש לי חשבון זום בכסף וחשבון פייסבוק, עברתי מחשב כשהזום אותו זום, הפייסבוק אותו דבר ולא יכול לשדר LIVE מה-ZOOM שידור חי ממצלמה לפייסבוק קורה, הוא מנסה להתחבר לפייסבור והדף מתחיל להיטען ושואל על איזה דף לשדר ואז נתקע. בדקתי בישן ועובד פיקס אז זה לא הגדרות זום או פייס אלא משהו במחשב WIN10 חוקי, אשמח לכיוונים מה עוצר את זה, בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  24. הי הוא מסומן כתקול במנהל התקנים. המחשב שלי איטי+רוב האפקטים של W7 לא ניתנים להפעלה. מקווה שרק הוא הבעיה....יש רעיונות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי dell inspiron n5110 עם 8 ג'גה זכרון,קיבלתי את המחשב עם וינדוס 7 64 ביט הום פרמיום (עם הדרייברים מותקנים ועם מקאפי) זה הגיוני שגם כשהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ישר היה משהו כמו ג'גיה וחצי-2 ג'גיה של זכרון בשימוש? (זה תמיד ככה כשעולה המחשב) האם זה תקין? ואם לא איך אפשר להוריד בכמות הזכרון שהמחשב משתמש בו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.