Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לא יודע למה אנשים עושים את זה זה פשוט הורג אותי מה אנשים נהנים לעצבן אנשים אחרים הינה תמונה כל התוכנות כל הדברים אני לא מצליח להיפטר מזה http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/%e0%f0%e9%20%ec%e0%20%ee%f6%ec%e9%e7%20%ec%e4%e9%f4%fa%f8%20%ee%e6%e4.JPG
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כונן משני D ויש בו תקיית WINDOWS ששוקלת 2 ג'יגה האם ככה זה צריך להיות ? או שהמחיצה צריכה להיות ריקה ? (כי הווינדוס מותקן לי במחיצת C על HD מאסטר) ניתן למחוק את התקייה הזאת ?
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שמזמן לא הייתי בפורום(יש לימודים והרבה)אבל אחרי הרבה זמן שלא הייתי באתי להתעדכן ורציתי להוריד ערכת נושא פירמטתי את המחשב ונתתי לו "רענון" קטן ועכשיו הכל טוב ויפה הורדתי את כל העידכונים והכל,ובא לי להוריד גם איזה ערכת נושא נחמדה,מעדיף צבע שחור(שיתאים למדיה)כמובן שהווינדוס חוקי וכל זה מבקש לעלות לפה ערכה אחת טובה או לתת לי קישור ואני יודע שיש סטיקי בנושא אבל פעם אחרונה שהתקנתי משם ערכת נושא(מהלינקים)הם החליפו לי מקומות של קבצים ואני לא רוצה להסתבך בזה שוב אני רוצה רק ערכת נושא(אני מתכוון רק שורת משימות בצבע שחור)תודה לכל העוזרים eli_Asus.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים במחשב. כל אחד מהם מחולק ל-2 מחיצות. מותקנת ויסטה (התקנה חדשה מיום שישי). משום מה כאשר אני מקלילק פעמיים כל אחד מהכוננים (מלבד C) הוא שואל אותי באיזו תוכנה להשתמש ע"מ לפתוח את הכונן (אותה תיבת דו שיח של פתיחת קובץ שאינו מוכר למערכת ולא משוייך לשום תוכנה). ברור לי שפרמוט יתקן את הבעיה (כנראה משהו בסקטורים הראשונים) אך יש פתרון אחר? ד"א, אם אני באקספלורר בוחר כתובת שניגשת לכונן אין שום בעיה (כלומר זו לא בעיית חומרה, רק הגדרה של המחיצה או משהו).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת - אני צריך לאפשר שימוש במחשב גם ברוסית וגם בעברית , אבל בRAGIONAL OPTIONS לתמיכה ב- non-unicode programs אפשר לבחור רק שפה אחת כך שנגיד אני פותח קובץ טקסט ומקליד בעברית ורוסית יש סימני שאלה עבור השפה שלא מסומנת... יש דרך להגדיר את שתי השפות ע"י בו זמנית,אולי ע"י העתקה של פונטים לאנשהוא ... ?
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני משאיר תמחשב דולק.. ואני מריץ עליו כמה דברים והוא נהיה טיפה עמוס.. והולך.. שאני חוזר פתאום אני רואה שהמחשב התכבה מעצמו.. וכל פעם אחריי הדלקה רשום לי הודעה שגיאה חמורה במערכת וכו..! שלח דוח שגיאות תראהת שגיאות .. פעם זה לא היה קורה לי..עשיתי הצג שגיאות זה הוביל אותי לקובץ שיש ב TEMP מחקתי אותו אני מקווה שזה יעזור.. המחשב פתאום נתקע ועושה ריסט כמו התקף לב כזה דום לב לכמה שניות ועושה ריסט ..רק שהוא בעומס.. ופעם זה לא היה קורה לי זה רק השבוע|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 איך פותרים אתזה????
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה מסודר ומעודכן של התקנת XP בעברית אבל אני רוצה את הווינדוס באנגלית. האם האנגלית תהיה מובנת בכל מקרה או שלא?
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי ווינדוס 7 מעליאקספרס ב 8.5 דולר היתה אקטיבציה ללא שום בעיה רציתי לשאול האם יש מצב שזה חוקי ? או שבוודאות מדובר באיזה עבירה על תקנון מיקרוסופט ?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב. קיבלתי את המחשב הניד שהזמנתי עם WINDOWS 8 מובנה. אני רוצה להוסיף לו את ה Windows Media Center. הבנתי שאני צריכה להוסיף את זה ב"הוספת תכונות ל WINDOWS 8". הבעיה היא שהוא מבקש ממני להכניס קוד מוצר ואני לא יודעת מה הוא רוצה, מאיפה יש לי? הייתי אמורה לקבל את זה עם המחשב? אם לא, מאיפה אני יכולה להשיג? תודה. http://up380.siz.co.il/up2/kzmmz1tjmlzz.png' alt='kzmmz1tjmlzz.png'>
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את WINDOWS PRO SP2 פעמיים..פעם אחת על הקודם ופעם שניה פירמטתי את C והתקנתי אותו עליו.עכשיו אני אחרי הפירמוט ואחרי ההתקנה.. יש לי את 1900GT והתקנתי את הדרייבר האחרון שלו 6.8. אני מנסה להיכנס למשחקים שתומכים בDX9 ומופיעים לי שגיאות.. התקנתי את הDX9 אבל שהוא מתקין הוא עושה את זה לשניה.. מה לעשות?? נגיד WINNING ELEVEN 9 עובד לי אבל COD2 וMOST WANTED לא... אפשר אולי קישור להורדת הדרייברים הכי עדכניים למחשב שלי...?.
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ועדיין יש לי התלבטות קשה מאוד האם כדאי לקנו את Windows Vista Ultimate 64 Bit. הבנתי שכרגע המע' לא מושלמת ועדיין יש איתה בעיות אבל הבנתי שיצא sp1 שתיקן הרבה דברים. את המחשב אני הולך לקנות מ sky pc ושמה לא המליצו על vista Ultimate 64 bit ואמרו לי שעדיף את ה 32 bit, כי אני אצטרך דרייברים מעודכנים ל 64 ביט וגם הרבה דברים לא יעבדו לי בו. לסיכום אני רוצה לשאול אותכם: מה עדיף להתקדם כבר ולעבור ל vista או להישאר עם ה xp? אני מבחינתי כגיימר חושב שעדיף לעבור ל vista בגלל ה DX10. מצורפת תמונה של המפרט שלי למטה. אודה לכם על עזרתכם [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים ומתלבט בין 64bit ל 32bit . עזרתכם הדחופה תתקבל בברכה.
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הקליק הזה שאחרי שמתקינים windows יש אותו לכמה חודשים ופתאום הוא נעלם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לצורב \כונן dvd. מסוג GSA4082B של LG. מערכת הפעלה: Windows XP Professional בעברית.
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה את הWIN במחשב שלי.אני מגיע לאיקון חשבון משתמש שלי, אני צריך ללחוץ אליו ואז להכנס לשולחן העבודה. אך מבטלים זאת כדי לעלות ישר לשולחן העבודה? בעבר היה לי את אותו הבעיה, וזכור לי לא במדויק שכתבתי בהפעלה משהו כמו CONTROLUSER2 תזכירו לי בבקשה את הכתובת המדויקת שאני צריך לכתוב בהפעלה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לוח אם - Gigabyte p55us3l. יכול להיות שמקור הבעיה היא בעכבר? המחשב מתעורר מקליק שמאלי בעכבר בעקרון. יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אבל גם כאשר אני מכבה את העכבר עצמו המחשב מתעורר לבד. מדובר במחשב חדש עם ווינדוס 7 , הבעיה היא שהמחשב מתעורר לבד ממצב שינה (Sleep). למישהו יש השערה איפה מקור הבעיה? תודה
-
- 8 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
המחשב פעל עד לפני שעה בסדר ,הפעלתי אותו מחדש כדי לנקות אותו מכל מיני דברים שפעלו ברקע ומאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נתקע כמעט ישר אחרי שהוינדוס עולה. אני עכשיו בsafe mode ניסיתי להפעיל בדיקה של וירוסים וזה לא מצא. מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שכבר כמעט 3 שנים אצלי. מותקן עליו Win98 ואני רוצה גם להשאיר את המערכת הזאת. העניין הוא שעם הזמן צברתי על המערכת כל מיני שטויות, למרות שהשתדלתי להימנע, ועכשיו ניראה לי שהיגיע הזמן להתחיל מחדש. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר איך מתקינים מחדש Win98 ? יש לי את CD מערכת ההפעלה, אני רוצה לפרמט הכל ולהתקין מחדש. אני צריך תיאור של צעד צעד, או הפניה לאתר אמין שמסביר. ניסיתי לחפש פה באתר ולא הצלחתי למצוא. תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה הווינדוס לא פותח חלונות(LOL)זאת אומרת תוכנות וכו',אני צריך להקיש את הפקודה שלו כדי להכנס דרך הmanager,נכנסתי לפיירפוקס כי אני מכיר את הפקודה אבל לא את הפקודות האחרות וזה גם לא נוח.. מה לעשות ? אני משתגע.....
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום כולם! קניתי מחשב חדש, וקיבלתי אותו עם מערכת הפעלה vista home premium. אחרי שראיתי שהויסטה לא תומכת הכרטיס קול שלי החלטתי לפרמט ולחזור ל XP לפני שהספקתי לפרמט (כשעוד חשבתי שאני נשאר עם ויסטה) הספקתי לחלק את ההארד דיסק שלי (500GB) לכמה חלקים, דרך my cumputer --> manage, ואם אני זוכר נכון חילקתי אותו ל 4 חלקים, כשבכונן הראשי השארתי 120 ג'יגה. אז ככה, הבעיה היא שכשהתחלתי להתקין את הXP רציתי לפרמט את ההארד דיסק, ובמקום להראות שיש 500 ג'יגה בכונן, הוא הראה שיש רק 120, ולא הראה כל זכר ל380 הנוספים! חשבתי שאולי זה בסדר אז פירמטתי, ושאם אני אכנס ב XP ל- my computer --> manage הוא יראה לי את הכמות שנעלמה. אבל כלום! מישהו יודע איך אני יכול להחזיר את הזכרון היקר שנעלם?? תו…
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אם יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 10 PRO דיגיטלית והיא מקושרת לחשבון הMICROSOFT שלי אפשר לחבר את המערכת הפעלה למחשב חדש דרך החשבון של המיקרוסופט או שצריך לקנות מערכת הפעלה חדשה?
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתקין win7 במחשב יחסית ישן, אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות לממשק פחות כבד
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
החלטתי להתקין על המחשב את לינוקס אובונטו 9.04, פעולה זאת הסתבר לי מחקה את כל המחיצות הקודמות של המחשב, הבעיה התחילה כשניסיתי לשחזר את הויסטה דרך דיסקי השיחזור שצרבתי בהפעלה הראשונית של המחשב, השיחזור לא ממש הצליח בדיאבד התברר לי שזה בגלל חוסר במחיצות של הויסטה המקורי, אשמח לעזרה בשיחזור הויסטה המחשב הוא מחשב אייסר 6930G תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי על המחשב מערכת ויסטה אולטימייט עם SP1 שאני מנסה להכנס נגיד לתיקיה local settings זה לא נותן לי... זה כותב שהגישה נדחתה. אני המשתמש היחיד על המחשב אין עוד חשבונות משתמשים... איך אפשר להכנס לתיקיה זו? תודה
-
- 8 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי דרייברים ותוכנת צפיה לכרטיס TV שיש לי החלונות לא עלה אז בחרתי במסך ה-BOOT ב-LOAD LAST KNOWN CONFIGURATION. החלונות עלה אבל בלי דרייבר לכרטיס מסך (שזו לא בעיה) ועוד כל מיני תקלות מוזרות בתוכנות. התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך, עשיתי RESTART , הכול עלה כמו שצריך ואז שמתי לב שמייד אחרי שהחלונות עולה השימוש ב-Commit Charge הוא ג'יגה שלם!!!! לפני זה השימוש היה איזה 300 מגה גג ישר אחרי ה-BOOT. אחרי שאני מפעיל תוכנות השימוש ב- Commit Charge מן הסתם ממשיך לעלות ואז אני מקבל הודעה שכמות הזיכרון הוירטואלי נמוכה אז חלונות יגדיל אותה וכו'.... ככה זה כל פעם כשאני מפעיל הרבה תוכנות. הן מתחילות להיתקע ולא להגיב. כל מיני תוכנות גם תופסות הההההמון מקום בזיכרון. FF תופס 50…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-