עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן יש לי וינדוס ויסטה עם חשבון משתמש אחד שהוא administrator במחשב שעליו אני מחובר תמיד הבעיה היא כזאת אין לי הרשאות לבצע שינויים בכל מיני תיקיות במחשב ושאני מנסה לתת הרשאות לכונן הוא נותן לי אקסס דיניי ואני לא מבין למה זה קורה אם אני מחובר כמנהל מחשב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי חיבור דרך כבלים כאשר אני מפעיל OUTLOOK EXPRESS קופץ לי ה MESNGER ומתק אותי מהאנטרנט אני לא משתמש בו, ואני רוצה להעיף אותו מהמחשב או שלפחות לא יעלה לי איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by snapdragon,

שלום, אני רציתי לעדכן לSP2 כי FIFA07 לא מתקין את זה בלי (נראה לי שזאת הסיבה). הורדתי במשך הלילה את העדכון והבוקר לא ראיתי אפשרות להוריד אותו ולכן הנחתי כי הוא הורד ועודכן, אבל לא, הגרסה שרשום היא עדין SP1. מה פה קורה פה ? תודה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  4. יש את אותם CODEC WIN2000 SP4 בשניהם אני מנסה להריץ דרך BSPLAYER ב-XP עולה. WIN2000PRO לא. פיתרון?

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  5. מיקרוסופט חוזרת בה מתחזיתה, שניבאה בשנה שעברה ש-Windows 10 תגיע למיליארד משתמשים חודשיים עד 2018 כשמיקרוסופט הציגה את Windows 10 למפתחים לפני קצת יותר משנה, היא העריכה כי בתוך שלוש שנים מההשקה מערכת ההפעלה תרוץ על גבי מיליארד מכשירים במגוון פלטפורמות – מחשבים אישיים ובכללם מותג ה-Surface שלה, קונסולת ה-Xbox One ומכשירי המובייל שלה. ענקית […] מיקרוסופט מודה שהפריזה כשחזתה את מידת הצלחתה של Windows 10 המשך לכתבה המלאה

6. Started by erez_hazan,

שלום לכולם..! הכונן שלי נעלם ולכן עשיתי קצת חיפושים בגוגל ומצאתי את זה: CDgone שהיא כביכול תיקון ברג'סטרי אמורה לעזור להחזיר את הכונן. http://www.geekstogo.com/forum/CDgone-file8.html אך במקום זה, זה עשה עוד יותר נזק והעלים את הכונן לגמרי. מכל רישומי המערכת! אשמח אם למישהוא יש פיתרון למצב הזה. תודה לכל העוזרים! עריכה:: לא משנה! הכבל היה רופף

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. בס"ד מחפש תוכנה להוספת כפתור ההתחל, שמעתי שיש הרבה תוכנות, חלקם חינמיות, חלקם בתשלום איזה תוכנה הכי מומלצת? (בלי לפגוע במשק החדש של וינדוס 8) קישורים להורדה? נ.ב. אה ועוד משהו חשוב שיתאים לוינדוס בעיברית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by kkkk,

אני מתכוון במערת רגילה שעובדת כמו שצריך כאשר מכניסים CD של משחק או תוכנה הוא מריץ ישר את ה AUTORUN שלו ומשנה את שם הכותר במסר הסייר נכון עג כה . עכשיו אצלי יש את הבעיה משהתקנתי את win XP pro הוא לא מעלה את בריצה האוטומטית ולא משנה את שם הכותר אלה לאחר איתחול המחשב עכשיו אולי אנשים כאן יצליחו לענות לי על השאלה הפשוטה שלי (:

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  9. Started by Sting,

התקנתי היום XP מחדש לאחר שהארד-דיסק הישן שלי נדפק , לא עבר הרבה זמן וישר נדבקתי ב blaster , עכשיו בארד-דיסק הקודם היה לי קובץ תיקון לחור האבטחה של הblaster אבל מאחר שארד-דיס' ההוא נדפק אז אין לי אותו יותר למישהו יש לינק לקובץ הזה ? אני צריך רק את הקובץ הזה כי כל האפשרויות האחרות לא עבדו מסיבות שונות שאין לי כח לפרט

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  10. שלום, יש לי ויסטה באנגלית ואני רוצה להתקין אופיס. האם אפשר להתקין גם אופיס בעברית או שיהיו בעיות תאימות? עדיף להתקין אופיס עברית או אנגלית? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. אני לא ממש זוכר איך זה קרה אבל בקיצור כשאני מדליק את המחשב יש לי שתי ווינדוסים לבחירה וכאילו רק אחד עובד כי בכונן D אין כלום.... אבל אני לא רוצה שיהיה שתיים אני רוצה שיעלה אוטומטי התקין... איך אני עושה את זה? תודה רבה למי שיעזור לי!!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by can_not_lose,

מיקרוסופט שלחו לי הזמנה ל HOTMAIL להיות בטה טסטר של RC1 זה תרגיל ?

13. Started by yoxo,

יש לי מחשב נייד HP CQ60 וקיבלתי אותו עם WIN VISTA . אחרי שבוע החלטתי שאני לא יכול להשתמש יותר בויסטה ועשיתי FORMAT והתקנה של XP עם דרייבר SATA כי המחשב לא נתן לי להתקין את XP בלעדיו. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עולה ממש לאט (שתי דקות) הכוונה היא לבוט ואחרי שהמחשב עולה הוא לא מזהה את כונן הDVD והמחשב עצמו גם נוטה להתקע ללא סיבה מיוחדת ואחרי התקנה נקייה של XP עם דיסק מקורי XP SP2 . אשמח לעזרה כי אני ממש מכור לXP ולא מתכוון לחזור לויסטה

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by TimTam,

My Received Files מופיע בתוך תיקית My Documents. בכל פעם שאני מוחק את התיקיה, היא חוזרת כ-Default. מה עושים בכדי להוריד אותה?

15. יש לי בעיה עם הכ.קול שאני מתקין תדרייברים עם הADD HARDWARE WIZARD שזה מגיע לסיום של התקנת הכ.קול מופיעה שגיאה : "THIS DEVICE COULD NOT START. (CODE 10)" מישהו יודע מה הבעה ואיך לתקן את זה??

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by omri123,

שלום צצה לי בעיה שתהיתי אם ניתנת לפיתרון במחשב שלי מותקנות שתי מערכות WIN בכוננים ניפרדים וכאשר אני מפעיל את המחשב אכן הוא נותן לי אפשרות בחירה בDOS עד כאן הכל יפה לאחרונה התקנתי מחדש את אחת ממערכות ההפעלה ומאז נעלמה לי אפשרות הבחירה אני יודע שבWINXP יש אפשרות "לשחק" עם הקובץ BOOT.INI ולהוסיף שם שורות השאלה אם ניתן גם לעשות זאת בWIN7 יש לציין ששתי המערכות הפעלה מותקנות על כוננים שונים והן אכן קיימות השאלה איך אני יכול להחזיר את אפשרות הבחירה בDOS כיוון שהיא נעלמה לי לאחר ההתקנה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by alex28,

חברים תעזורו לי בבקשה יש לי מסך כחול אני לא יודע מה הבעיה http://img99.imageshack.us/img99/3079/dsc01225h.jpg אך אני יכול לפתור את בעיה תודה חברים על עזרה שלכם

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  18. שלום. יש לי הארד דיסק חיצוני של 1TB 2.5 אינץ' אני מחבר אותו למחשב והמחשב מזהה אותו וגם מראה אותו בביוס כאשר אני נכנס להתקנה של וינדוס 7 אני לא רואה אותו ולא מסוגל להתקין עליו את הוינדוס משום מה(אני רוצה להתקין עליו וינדוס רק כדי להוציא מידע מהארד דיסק השני ואז להעיף ממנו את הוינדוס. אין לי כוונה לשחוט אותו). אשמח לדעת מה צריך לעשות כדי שההתקנה תזהה אותו ותאפשר לי להתקין עליו את הוינדוס תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by mrraz,

לפי הפירסומים יצא SP1 לחלונות 7 שתומך ב- 32 ו-64 ובעברית / אנגלית בגירסת RTM התקנה על אחריות המשתמש http://letitbit.net/download/07448.008a0ccdf618463a6d90300eb7ed/Windows.7.Service.Pack.1.RTM.Build.7601.17514.WAVE1-WW.rar.html

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by wallace,

ראשית כל אציין כי אני משוכנע שהבעיה היא בהגדרות הויסטה, ועל כן זה הפורום המתאים. שבוע שעבר התקנתי ויסטה 64. ההתקנה של הרשת יחד עם הXP 32 שיש לי הייתה פשוטה, רשמתי את כתובת מחשב הXP ברשימת הכתובות וקיבלתי חלון בו נתבקשתי להזין את שם המשתמש והסיסמה של המחשב. הזנתי, ומיד הייתי בתוך המחשב, עם גישה מלאה לכל התיקיות המשותפות. אולם כעת, כשאני מנסה להתחבר למחשב באותה הדרך, הוא שוב מבקש את שם המשתמש והסיסמה, וכשאני מזין אותם הוא רושם שהם לא נכונים. יש לציין כי אני מצליח להתחבר למחשב הויסטה ממחשב הXP בלי בעיות וללא סיסמאות. כמו כן, הצלחתי להתחבר למחשב הXP ממחשב XP אחר שנמצא ברשת, ועל ידי הזנת שם המשתמש והסיסמה הייתי בפנים. מכל אלה הסקתי כי הבעיה נמצאת בהגדרות כלשהן בויסטה, שלצערי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by The-Magician,

קוד שגיאה 0x0000003b

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Access Denied,

יש לי בעיה כבר די הרבה זמן באקספלורר, וזה מתחיל לעלות כבר על העצבים.. למה כשאני לוחץ על קישור ג'אווה סקריפט כל שהוא לפעמים, האקספלורר קופא כאילו ולא מצליח להפעיל את הקישור... בזמנו לא יכולתי גם לראות את המפרטים הפרטיים של האנשים פה בפורום כי הקישור... לא מצליח לעבוד לי!! בבקשה תעזו לי!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by tomchook,

Sorry for writing in english, but it's easier to type this way A week ago I spilled some water inside my laptop keyboard. At the beginning I couldn't type at all, but now the only problem I have is whenever I click the "n" or "b" keys the caps lock turns on (but the letters appear). Clicking on the actual caps lock key doesn't work. I think the solution wouldn't be to map the caps lock key, but to completely disable its function (as if caps lock function doesn't exists in the system). How can I do it? I'm running Windows 7 Enterprise, and my laptop is HP Pavilion dv9750 Thanks in advance! Tom

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by lader,

היום בבוקר הייתה הפסקת חשמל פעמיים ברציפות בהפרש של 5 דקות בבית שלי ולאחר מכן כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נדלק, אך כאשר הוא מגיע לטעינת WINDOWS XP כעבור מספר שניות מופיע מסך כחול לחצי שניה ונהיה ריסט. גם בסייף מוד אותו דבר. בבקשה עזרה מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by TermiNal,

מוזר, מוזר מאוד.. פתאום בלי הודעה מוקדמת שומר המסך פשוט לא נטען לאחר הזמן שהקצבתי לו. זה מעצבן ולא טוב למסך, הסקתי שבטח איזו תוכנה מפריעה לו, איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? או האם זו בכלל בעיה אחרת? תודה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.