Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי את המקלדת כמתאימה לעברית, ויש לי גם אנגלית. הבעיה שניתן לעבור בין השפות רק ע"י בחירה ע"י העכבר ולא ע"י ALT+SHIFT, למרות שנראה לי שזה מוגדר כך. ד"א, על המחשב מותקנת רק מערכת ההפעלה כרגע, ללא אף תוכנה אחרת או דרייבר חומרה. איך אני פותר את הבעיה של ה ALT+SHIFT להחלפת שפה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בסלון שמריץ ויסטה ומחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט (ספק בזק בינל). דרך הקיר עובר נקודת רשת לחדר אחר עם מחשב נייד. עד עכשיו הייתי מתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים בלי בעיה בשיטה הבאה: מחשב 1 בעל 2 כרטיסי רשת כרטיס אחד מחובר למודם כרטיס שני מחובר לקיר במחשב השני (בחדר השני) הייתי מחבר כבל רשת מוצלב וגולש בלי שום בעיה באינטרנט,המחשב הריץ XP כעת קניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 חיברתי את הכבל רשת המוצלב כמו שהיה במחשב ההוא בלי להגדיר משהו מיוחד.הוא מזהה הוא נותן לי לגלוש אך האינטרנט לא עובד בצורה חלקה יש לי איקסים במקום לינקים/תמונות (למרות שמותקן פלאש וג'אווה),לעיתים קרובות אני רואה את השגיאה הבאה: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, העתקתי WIN7 מתוך דיסק מקורי לכרטיס SD שברשותי (לא בהישג ידי כרגע ההארד הנייד USB שלי...). הכנסתי אותו לסלוט של ה-SD ב-netbook וכמובן ב- boot priority סידרתי אותו בראש הרשימה. המחשב תקוע עם ה-dash המהבהב כבר למעלה משעה... ניסיתי את אותה אופרציה גם עם קורא כרטיסים וגם ע"י הסלוט המובנה.. האם אני מפספס משהו ? כרגע קיימת מע' הפעלה WIN XP HOME שאני מעדיף לוותר עליה ולהתקין fresh על C את ה- WIN7. יש לי כונן D האם אני יכול להשתמש בו באיזשהו אופן שיכול לעזור לי להתקין ? תודה !!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה שלי היא : windows xp ואיך אני יודע אם 32 bit או64?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות דיווחתי על בעיה עם הצגת הג'אדגטים שלי בווידוס 7. מסתבר שיש עוד אנשים שיש להם את אותה בעיה. אתם בד"כ עונים מהר לשאלות... מה קורה? זה יהיה ממש משמח אם תגיבו בקרוב עם תשובה מספקת. אני יודע שאתם לא מייקרוסופט, אבל עדיין.... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480886.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485241.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480426.0 מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתקלתי במסך הבא כאשר ניסיתי להריץ מחשב שעליו פועלת מערכת הפעלה Windows XP. הבעיה מופיעה מיד עם הפעלת המחשב. שימו לב שבתמונה זו הבעיה מוצגת כאשר מנסים להריץ את המחשב דרך safe mode. הייתי רוצה לדעת אם מישהו נתקל בעבר בבעיה הזו ואם אתם יודעים איך ניתן לפתור אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים!! חייב את עזרתכם אני פשוט לא יודע מה לעשות! נתקלתי בשני בעיות אחת, מחשב כל פעם נתקע ברגע שעולה וכבר מריץ את מערכת ההפעלה, ואז קופא, לא תמיד , הרבה פעמים התקנתי XP מחדש עם SP2 באנגלית הכל עובד סבבה, מרגע שהתקנתי SP3 (ההתקנה עברה בהצלחה!) המחשב שוב חזר להיתקע, אני מאמין שיש איזו התנגשות עם אחד מהדרייברים והSP3 מישהו מכיר את התופעה!? אולי פיתרון? כרגע הסרתי את הSP3, הותקן MUI בעברית אך התפריטים חלקם בעברית והרוב באנגלית, לחצן ההפעל הוא באנגלית אך בצד ימין, כמובן שניסתי למחוק את עדכון הפירצה kb943460 שגורם לבעיה אך הוא איננו ברשימה (בהוספה והסרה) מישהו יודע איזה מה עושים?! כמובן שניסתי כב להסיר את הMUI ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה שכחת…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי ווינדוס חדש על הרד-דיסק חדש, בהתקנה כנראה לא הגדרתי משהו נכון ונתקעתי עם המצב הזה (מצורף בתמונה), איך אני יכול לאחד את שני המחיצות הUNALLOCATED האלה ביחד? בנוסף - אני רוצה שבכונן C ישאר 100 ג'יגה ולא 420 כמו שיש עכשיו... איך עושים את זה? Uploaded with ImageShack.us תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. חלונות 7 retail - האם מישהו מכיר מחיר נמוך יותר מ-890 ש"ח 2. מה אפשר לעשות עם גרסת upgrade שאין בעצם מה לעשות איתה כי הסתבר בדיעבד שאין טעם לשדרג גרסת OEM של XP כי המחשב חלש מדי בשביל חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב דל ווטרו 1014 (יד שניה) עם מערכת הפעלה וינ 7 רישמית. אין שום משחקים ב"GAME". כנראה שנמחקו. אני מעוניין במשחקים (FREECELL) ודומיו שבאים אורגינלי. כיצד מעלים אותם מחדש? חן חן על הייעוץ
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ברשותי HD502HF של סמסונג ומערכת ההפעלה WIN7U, ולאחרונה, בעזרת HDTUNE, אני שם לב שהתהליך explorer.exe פשוט לוקח לי את כל מהירות הקריאה והכתיבה. כאשר יש את הבעיה ואתה מריץ BENCH ב-HDTUNE, המהירות הממוצעת היא 15 מגהבייט (שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק מתעסק בקבצים קבצים ששוקלים מעל 8 ג'יגה) כאשר אתה סוגר את התהליך, המהירות הממוצעת היא 99 מגה, תקין. למישהו מכם יש רעיון מה הבעיה ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה בעייה כלשהי רצינית עם ווינדוס 7? אני רוצה להתקין אותו השאלה שלי האם יש בעייה של משחקים בויינדוס הזה כמו כן האם יעבוד לי מסנג'ר דפדן וכל הדברים הרגילים ללא שום בעייה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אהלן ! תקשיבו, יש לי תקלה ממש ממש מוזרה. יש לי מחשב של LENOVO מסדרת NETVISTA. עשיתי פרמוט מחדש ל XP SP3. הכל עובד כמו שצריך, קיימים כל הדרייברים חוץ מדבר אחד.. כשניסיתי לחבר את העכבר הUSB שלי מחברת LENOVO הוא לא הצליח לזהות אותו והביא אותי לאשף הוספת חומרה חדשה ששם הוא הציג את העכבר בתור HID compilant devide.. כשאני לוחץ על התקן באופן אוטומטי הוא מחזיר לי שגיאה שחסר ערך חיוני ויתכן שהערך INF נכתב עבור וינדוס 95.. מה לעזזל ? ? ? למה אני לא יכול להתקין עכבר פשוט ? כל התקן USB אחר עובד, חוץ מעכבר ........ מה לעשות ?? זה דחוף!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפני כשנה רכשתי לפטופ של לנובו g550 עם זכרון של 4G.באותו הזמן הדגם היה נמכר עם WIN 7 HOME PREMIUM 32BIT ולא היה את הגירסה של 64 ביט.השאלה שלי היא האם מגיע לי לקבל את הגירסה של 64 ביט?כי היום הדגם הזה נמכר עם 64 ביט.במקרה ומישהו נתקל במצב כזה ויודע אשמח לתגובה,תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואם אני קונה היום וינדוס 7 ואקס' 8 האם השדרוג ל 9בחינם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים אתם חייבים להציל אותי הווינדוס שלי לא עולה .. אוקיי זה הלך כך נכנסתי לMSCONFIG וביטלתי שם כמה תוכניות שאני רוצה שלא יעלו לי על המחשב עשיתי אחרכך ריסט ואז עלו לי מלא שורות כאלה שרשום . 1.0.5 וכל מיני ארורים כאלה הייתי רושם אותם אבל זה ארוך אני לוחץ אנטר שוב ושוב פעם עולה הודעה כזאת אחרי שאני לוחץ שוב אנטר זה רושם לי משהו MINIMAL Bash-like line editing is supported ואז זה נותן לי שורה כזאת להכניס בה כל מיני פקדות שקוראים לה grub . אני לא יודע מה לעשות אני דיי לא רוצה לעשות פורמט מכיוון שיש לי מלא דברים שאין להם גיבוי ניסיתי גם לעזור תיקון מערכת על ידי הדיסק של הווינדוס אבל זה לא נותן לי זה אומר שזה לא תואם או משהו כזה .. אני חייב הודעות זריזות בבקשה ממכם תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האינטרנט עובד. אין בעיה להיכנס למועדפים. כשלוחץ עם "כף היד" לא קורה כלום, אלא אם מפעיל OPEN LINK. מע' ההפעלה WIN7 7 64BIT תודה
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום חברים. בבקשה עזרה- מה אני עושה לא בסדר? יש לי במחשב דיסק קשיח אחד, ובו 150GB. אני מעוניין להתקין Win7 ולחלק את הכונן לשתי מחיצות. כאשר עשיתי זאת, לפי ההוראות שהיו לי בעת ההתקנה, עלה Win7 רק עם כונן המערכת! לאן נעלם כל שאר הזכרון? האם ניתן להחזיר אותו בלי להתקין שוב את Win7? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה עם מנהל המשימות לא משנה מה אני עושה ובכל דרך שאני מנסה לעלות אותו הוא פשוט לא עולה.. הוא כן נפתח ואז שנייה אחר כך הוא נסגר! אני לא מצליח לסגור תהליכים ולא לעשות כלום!! מערכת הפעלה:win xp עשיתי בדיקת וירוסים - ללא ממצאים - malwarebyte free וגם superantispyware free וגם הירצתי את הכלי להסרת תוכנות זודוניות של מיקרוסופט אשמח לרעיונות.... תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי מחובר לשני מסכים 21 אינצ (המסך הראשי) ו 32 אינצ ( המסך המישני) רציתי לדעת אם יש אפשרות בווינדויוס 7 או בדרייברים של הכרטיס מסך לפתוח משחקים במסך המישני ולא במסך הראשי? ???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי מחדש Windows 7 64bit ועכשיו אחרי יומיים אני שם לב לבעיה. כשאני רוצה לחפש משהו דרך תיבת החיפוש בתפריט "התחל" לא מופיע טקסט בתיבה, אני יכול לבצע חיפוש ואני מקבל תוצאות אבל אני לא רואה מה רשמתי - התיבה נשארת ריקה. יש לציין שהחיפוש דרך אקספלורר פועל כרגיל ובצורה תקינה והבעיה מתרחשת רק בחיפוש דרך תפריט "התחל". מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה. נוסף בעריכה: אני מצרף צילום מסך, הנה התוצאות לאחר שרשמתי "paint" וכאמור התיבה ריקה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ מאפיינים על הספריה הזו C:\Documents and Settings\------\Local Settings\Temporary Internet Files רשום לי כמעט ג'יגה אבל כאשר אני נכנס פנימה אני רואה 40 קבצים שלא לוקחים מעל מגה !!! אבל לא ניתנים למחיקה גם מסייפ מוד אפילו מה הולך כאן ? כמובן שב INTERNET OPTION שמתי רק על 100MB את שמירת ה COOKIES לא יותר , זה לא זה .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה של ה64 ביט לאחר פרמוט ולאחר כמה דקות של שימוש במחשב, הוא נתקע בכל פעם מחדש גרסת ה-32 ביט לא נתקעת מה יכולה להיות הבעייה? תודה ???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת. בהתחלה ניסיתי למחוק את הקובץ בדרך הרגילה של לסמן את הקובץ וDELETE אבל הוא כותב שהקובץ פתוח וכו'. אחרי זה ניסיתי למחוק אותו דרך your uninstaller וזה אומר לי אותו דבר שהקובץ פתוח. הנה תמונה של מה שהמחשב כותב כשאני מנסה למחוק את הקובץ עכשיו לשאלות: 1. איך אני מוחק את הקובץ הזה מהמחשב שלי? 2. איך אני מוחק\יודע שמחקתי כל זכר לתוכנה ושלא נשארו שום קבצים שלה במחשב? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
איך ניתן לצרוב בXP ושהתאריך ישאר אותו דבר ולא ישתנה לזמן הצריבה (מדובר על צריבה עם מערכת ההפעלה ולא ע"י תוכנה חיצונית) בבברכה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-