Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בתוכנה TUNEUP ובהגדרות רשום לי : disabling driver and core paging can increase system preformance on computers with 256MB memory or more. Driver and Windows system core : 1.Page as needed 2.Always keep in memory מה לבחור, 1 או 2? אני דואג לפרטיות ולמהירות המחשב. ומי ששואל את עצמו למה לא צילמתי פשוט אז אני אענה שלא היה לי כוח להעלות את התמונה :-) עוד שאלה קטנה : איפה, איך ומה אני עושה כדי להגדיר את ההגדרות הכי מומלצות לרשת ביתית עם 2 מגה? אם זה לא קשור אז אל תענו פשוט יש לי בהגדרות של ה TCP\IP כמה דברים שאני מתעניין לגביהם מה להגדיר ומה הם עושים [MTU וגם RWIN] תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מספר DOK ודיסקים חיצוניים, בכולם יש את אותה הבעיה, העברת הקובץ "טסה" לפי הפס התקדמות אך נעצרת באמצע/בסוף זמן רב מאוד. כאילו הקובץ עובר אבל יש בעיה עם ה"סגירה", לא יודע, אין לי מושג מה גורם לזה. מדובר על וינדוס 7 בגרסא 64 ביט. ניסיתי לחבר ישירות ללוח-האם ללא HUB באמצע, לא שינה כלום. כל עצה תתקבל בברכה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס חדש הזה 64 win 7 enterprise. יש לי בעיה לראות סמלים של קבצים וקיצורי דרך. ז"א קבצי ה- EXE לא מוצגים עם הסמל של הקובץ אלא סמל של קובץ חסר סיומת (אבל זה פועל כרגיל). כך גם שאני עושה קיצור דרך לקבצים אלו לשולחן העבודה או שורת המשימות. קשה ככה לגשת לתוכנות שלכולן אותה תמונה כי בשורת המשימות אין שמות לקיצורי דרך. מה אני עושה כדי לראות סמלים אמיתיים של כל תוכנה ספציפית? ועוד דבר אחד..אני מוריד מלא קבצי RAR בחלקים, מישום מה אני לא מצליח להגדיר את החלקים כקבצים שנפתחים בתוכנה WINRAR וגם שהם יוצגו עם תמונה של קבצי RAR. אם לא הבנתם את הבעייה אני יעלה תמונות או משהו..
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ביום בהיר אחד השילוב של ALT+SHIFT החליט להפסיק לעבוד ללא שום אזהרה מוקדמת. כמה נתונים רלוונטיים: 1. הבעיה היא כללית ולא מוגבלת לתוכנה ספיציפית (דפדפני אינטרנט לדוגמא). 2. יש לי מדפסת לוגיט'ק וייב. 3. ההגדרות של השפות והמעברים בינהם בלוח הבקרה מוגדרות נכון. 4. החלק המוזר - כאשר השתמשתי בתוכנה של LOGITECH כדי לקבוע רצף מקשים, ראיתי שהתוכנה מזהה כאשר אני לוחץ ALT וSHIFT בנפרד, אבל ביחד היא מזהה רק את המקש הראשון שנלחץ. יש לציין שבצירופי מקשים אחרים אין שום בעיה והתוכנה מזהה ששניהם נלחצים. יש לציין שערכתי חיפוש בפורום והפתרונות התגלו כלא רלוונטיים לבעיה. אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה פה פעם שרשור על זה נראה לי אבל לא מצאתי בחיפוש.. זה קובץ ISO איך אני מתקין את זה בלי לצרוב כי אין לי צורב DVD
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה במחשב.. אתמול הייתי במחשב כרגיל ופתאום המסך קפץ, וראיתי את הDESKTOP הרבה פעמים על המסך (דרך אגב, לא פעם ראשונה שזה קורה) אז עשיתי RESET, והמערכת פשוט לא עלתה אחר כך... ניסיתי גם להכנס עם SAFE MODE וגם לא עלה... אני פשוט רואה את כל המסך שחור ואת הלחצן של העכבר... מה שמוזר שאם אני משאיר את זה ככה אז הSCREEN SAVER עולה לצורך העניין, המחשב חדש (חודשיים) ויש לי מערכת הפעלה WINDOWS VISTA מה יכולה להיות הבעיה?? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי זה בחינם ממייקרוסופט אבל כשאני עושה הכל בסוף זה מביא איזה אתר שכבר לא קיים אז אי אפשר להמשיך.. אז למשיהו אולי מהעבר יש את הKEY או איכשהו להשיג?
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אז ככה ברגע שאני לוחץ ctrl + alt + del בשביל לפתוח את ה-task manager קופץ לפי חלון עם ההודעה הבאה : task manager has been disabled by your adminstartor . הנה תמונה להמחשה - http://img223.imageshack.us/img223/9258/untitledcu2.png חברה אני חייב את זה אז בבקשה מי שיעזור אני ממש יודה לו
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי לווינדוס 8 ונוכחתי לדעת שבהפעלה יש לי שני בוטלואודרים של גרסאו ישנות של ווינדוס (ווינדוס 7, לואודר XE, כן, זה היה פרוץ!) איך אני מוחק את הבוטלואודרים הישנים כדי לחסוך את ה-10 שניות האלו בהפעלה? יש לציין שמערכות ההפעלה הקודמות כבר לא קיימות. תודה לעוזרים! נ.ב, אני יודע שכבר פתחתי נושא בפורום הזה פשוט זו שאלה שונה, על הקודמת ענו.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הממשק יפייפה גראפית זה אני יכול לומר לכם בבדאות אבל העבודה על המערכת ? עוד לא ניסיתי אבל לא נראה לי ממש שונה מ XP חוץ מעיצוב משובח ומה יותר טוב ממספר תמונות משובחות ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. השעון שמופיע אצלי בצד שמאל למטה מראה שעה של 12 שעות 1:34 במקום 13:34. איך אני יכול לשנות אותו? 2. כאשר אני נמצא בסייר, אני מוסיף לספריה מסויימת שיראו בה גם משך זמן של שיר/ סרט. הוא מראה לי את זה בדקות ללא שנויות (כלומר שיר של 4:35 ארבע דקות ו35 שניות יופיע כ 00:04). איך אני מתקן את הבעייה הזו? שני הבעיות האלה קרו לאחרונה. לא ממש שמתי לב מתי או איך. תודה רבה ושבת שלום, מושיקו
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
@!?@#!#@!#@!#!@#@! אני והמזל שלי!@# אתמול פיצלתי את כונן C בעזרת התוכנה הזאת.. משהו Magic 8.0, הכל הלך סבבה והיה לי כונן C וכונן G. העברתי כל מה שאני צריך לכונן C, הכנסתי את הדיסק של ווינדוס ודילגתי על הקטע של "הורד עידכון התקנה" או משהו כזה, וכשהגעתי לחלון של הפרמוט הכחול חשבתי לעצמי "טוב אני פשוט אחזור לווינדוס להתקנה ואלחץ על הורדת עידכון ואז אני אפרמט". עשיתי ריסטרט, עשיתי מחדש את ההתקנה ולחצתי על ההורדת העדכון ואז לצערי הרב החלון הכחול של הפרמוט לא עלה וזה פשוט המשיך בהתקנת ווינדוס, נתתי לזה להמשיך מכיוון שכשעשיתי ריסטרט זה פשוט חזר לחלון של ההתקנה.. לא יכולתי לחזור לווינדוס. זה התקין והלכתי להתקלח בינתיים, אני חוזר ואני רואה חלון כחול עם שגיאה שאני ממש לא זוכר מה כת…
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כבר 2 דיסקים של גרסאות שונות של ווינדאוס XP שאני מנסה להתקין ומשום מה זה לא מצליח אני עושה BOOT לדיסקים על המחשב הוא מתחיל את התהליך הראשוני ובאמצע מקבל מסך כחול משום מה. המחשב הוא חדש מחשב: MSI גרסה: PR601X תודה.
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני גולש להנאתי (ממש) בנענע ופתאום קופצת לה הפרסומת לסרט פגוש תפוקרס אבל זה לא פופ אפ של חלון שהXP יכול לעצור. יש תוכנה קלה קטנה שעוצרת גם כאלה ? בעיגור ירוק מסומן הX יצאה של הפרסומת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
סליחה על הבורות קניתי מחשב לאבא והוא זקוק לעברית מלאה ואני לא מצליח לאתר גירסת עברית שהיא גם 64 ביט (xp , vista)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך לכל השדים והרוחות אני יכול להיפטר מה-WMP9 הדפוק הזה שהתקין את עצמו בייחד עם SP2, ולחזור חזרה ל-WMP8 ? זאת פשוט תוכנה גרועה בטירוף. WMP10 מסדרת כמה דברים נוראים שיש ב-9, אבל יוצרת חדשים וכבדה בטירוף.. אני פשוט רוצה לחזור ל-WMP8 שהיה לי לפני התקנת SP2.. יש דרך כלשהיא ? ולא, אין קשר עכשיו לשימוש בתוכנות אחרות, כי אני עושה את זה בכל מקרה (MediaPlayer Classic, בעיקר, שאגב אין לה שום קשר למייקרוסופט והיא ממש טובה) אבל אני עדיין רוצה את WMP8 כ-default כי היא פשוט נוחה יותר בפעילות יום יומית.. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שמח להודיע שסוף כל סוף, בעלי חלונות 98, 2000, NT ומילניום יכולים לחזור ולהוריד עדכונים דרך Windows Update! שלושה חודשים חיכינו לזה לא?...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אני אסביר לכם את הסיפור מה קרה: התחלתי את המחשב ואז הוא דרש ממני סיסמא. אני בטפשותי שכחתי את הסיסמא, וכבר בתחלתי להלחץ. בסופו של דבר הפעלתי אותו ב safe mode ואז נכנסתי דרך חשבון אחר (אני לא יודע איך) שבמקרה ידעתי את הסיסמא שלו. בחשבון הזה שיניתי את הסיסמא של החשבון הנוכחי שלי (יש לי כאמור ווינדוס אקס פי) ואז הייתי שמח ומאושר והייתי בטוח שפתרתי את הבעיה אז הפעלתי את המחשב מחדש (כי הוא היה עדיין במצב בטוח) ואז, כשהמחשב נדלק מחדש, החזרתי אותו למצב רגיל (F5 ואז העברתי ל NORMAL או משהו כזה..) אח"כ הוא נכנס לי לווינדוס אבל משום מה הוא נמצא לי על רזזולוציית 800*600 שזאת חצי צרה (אני משתמש ב 1024*768) אבל ב color quality הוא על Lowest 4 bit ואין לי אפשרות לשנות את זה!!! זה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ה- windows שלי מתעלמת בהפגנתיות מהחלפת דיסקים בכוננים. יש לי שני כוננים CD Reader של ASUSx52 וצורב DVD של סוני DRU-510. מה שקורה זה שאם אני מוציא דיסק, ומכניס דיסק אחר במקומו, הקבצים של הדיסק הישן עדיין מופיעים כאילו הדיסק בפנים. זה גם קורה אם אני לוחץ על eject ולא מכניס שום דיסק אחר. יותר מזה, הדרך היחידה לעקוף את הבעיה, היא ללחוץ כפתור ימני על הכונן, לבחור eject, ללחוץ F5 ואז מופיעה הודעה please insert disk ואז להכניס את הדיסק החדש. לרוע המזל גם הדרך הזו לא מבטיחה הצלחה של מאה אחוז. רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
המחשב מפורמט וכשאני מתקין את הווינדווס הוא לא מקבל את הסידיקי שלי - סידיקי שאני יודע שהוא נכון, ועבד בפעמים קודמות, ובוא לא נכנס לחוקי\לא חוקי, אלא אם למישהו יש רעיון למה זה קורה לדוגמא, שיגיב .
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות התקנתי ווינדוס 8 ולפני יומיים שמתי לב שהמחשב לא נכנס למצב שינה, הוא פשוט מכבה את המסך(אני לא יודע אם זאת בעיה שצצה לאחרונה או שרק עכשיו שמתי לב). יש לכם רעיונות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש באפשרותי לקבל (באופן חוקי): Windows Vista Buisness 32bit או Windows XP pro 64bit . אני מתכוון להתקין את המערכת על מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 זיכרון: Kingston 1024MBx2 DDR2 667MHz Cl5 5300 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 250GB כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7300GT TD 256MB בהתחשב בכך שהמחשב תומך ב 64bit, האם כדאי ללכת על ה XP ולהנות מיתרונות ה-64, או שבכל זאת כדאי את ה Vista, שהיא רק 32 (אין לי אפשרות לויסטה 64 ביט)? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הטפיל הזה נדבק אלי ואני לא יודע איך אפשר להוריד אותו תראו בצד שמאל עמודת פרסומות שמופיעה אצלי בהרבה מסכים במיוחד ב GOOGLE אבל עכשיו נדבקת גם לאתרים רגילים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
איזה גרסאת Windows אתה משתמש? (במידה ויש יותר מאחת בחר את העיקרית)
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-