עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ari,

אני מתכוון כמובן למחשב יש לי אקס פי ואני ממש ממש כבר מתחרפן עליו אני נוהג להשאיר את המחשב שלי דולק במיוחד בלילות (מסמן לינק והולך לישון..) אולם בבוקר המחשב מפתח התנהגות "סלומושנית" שכזו מה לעזאזל.. שנית אם אני מנתק אותו ידנית מהאינטרנט הוא משתגע אייקון הסיסטםטריי של ההתחברות נשאר ובכיבוי הוא נתקע בשמירת הנתונים(בעייה נפוצה) אשמח אם תעזרו לי לאפס אותו.. ד"א יש לי מעבד 1.2 amd 256 ddr

2. אהלן חברים, כל כמה זמן מופיע לאחותי במחשב הודעה של כיבוי תוך כמה שניות,יש בעיות להתחבר לאינטרנט ואי אפשר להריץ תוכנות - בפרט אנטיוירוס. מן הסתם הבעיה היא וירוס/ים השאלה שלי מה אפשר לעשות כשאי אפשר להתקין בכלל אנטיוירוס והאנטיוירוס שהיה לה בכלל נוטרל איכשהו. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אין אפשרות להתקין מנהלי התקנים (WINDOWS 7 ) כל דרייבר לכל דבר, פשוט אי אפשר להתקין כנראה מכיוון שהערכים אינם נרשמים ברגיסטרי, ולכן לצורך הדוגמא אם אכניס דיסק און-קי חדש אז הוא לא יותקן (במנהל התקנים יהיה כתוב קוד 28) נראה שעורך הרישום מקולקל, לא רושם דברים חדשים

4. הלוח אם לא מזהה את הדיסק הקשיח, ולכן ההתקנה של חלונות לא רוצה להתחיל. למרות שבעצם הלוח אם כן מזהה את הדיסק (הוא רק לא רושם את זה בBIOS ) , איך אני יודע ? מאחר וההתחלה הישנה של חלונות מתחילה לעלות עד שהיא נתקעת... הבנתי זו בעיה של כמה לוחות אם...בכל מקרה, אין לי כונן 1.44" . עוד משהו מוזר, שפעם שעברה לא הייתה בעיה בהתקנה של החלונות ( אותו דיסק התקנה) ומאז אף אחד לא פתח את המחשב או התעסק בביוס או שום דבר כזה... אין לי שום דרך להתקין את החלונות.... העברתי את הדיסק למחשב אחר, ושם הצלחתי לעשות תיקון לחלונות בלי בעיה, אבל כשהחזרתי את הדיסק למחשב הזה אז החלונות מתחיל לעלות וישר עושה ריסטרט.....בכל מקרה ....איך אני מתגבר על הבעיה הזאת שההתקנה לא רוצה להמשיך בכלל שהיא לא מ…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by dorlevy,

לפני בערך שבועיים אני לא יכול לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב דרך הווינדוס אלא ללחוץ על הכפתור כיבוי 6 שניות או ללחוץ על הכפתור ריסטרט. אני לא יודע למה אבל זה משגע אותי אז אם יש מישהו שיכול לעזור לי... בתודה, דור לוי

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  6. אלה 4 קבצי וידאו (MKV), גם אחרי ריסטרט ובסייף מוד אי אפשר, בדקתי מה משתמש בקבצים ומסתבר שexplorer.exe משתמש משום מה בקבצים האלה.. אז אני לא יכול פשוט לסגור את התהליך ולמחוק את הקבצים.. נ.ב. כשהעתקתי אחד מן הקבצים האלה אז שני הקבצים בסופו של דבר נשארו "תחת שימוש" ואני לא יכול למחוק אף אחד מהם.. למישהו יש מושג?

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. הורדתי קובץ של סרט עכשיו השם ארוך מידי ולפי ווינראר הוא מזוהה כקובץ מערכת או משהו כזה. אני לא מצליח לעשות איתו כלום. איך אני מפרסם תמונות כאן??

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  8. שלום לכולם, ניסיתי לעדכן את הוינדוס (עותק מקורי) ע"י אתר התמיכה של מיקרוסופט. כשאני סורק לעדכונים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שישנה שגיאה ולא ניתן לסרוק לעדכונים. האם מישהו יודע מה הבעיה והאם מישהו יודע היכן אני יכול להוריד את האקספלורר 6.0 בעברית? מדובר בפנטיום 1 233 עם 64 מ"ב זיכרון על Windows 98 ואקספלורר 5.0 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by nivezrati,

שלום לכולם התקנתי דיסק של XP PRO ללא בוט עצמי דרך הדוס במחשב עם XP HOME המחשב הוסיף את כל הדריברים של ההתקנה והכל ואז הגיע חלון שהוא שאל אותי 1. set up a new installation..... 2.repair .... 3. exit בקיצור זה החלון שעולה שאתה נכנס שוב להתקנה רצוי לציין שבחרתי באפשרות הראשונה והוא שאל אותי על איזה מחיה והכל אבל הוא לא נתן לי להתקין אותה על C וגם לא נתן לי למחוק את C ולעשות מחיצה חדשה כי אני רוצה לפרמט את הכונן הזה! אני לא יודע מה לעשות כבר וזה דיי דחוף לי! בתודה ניב!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by blackbimer,

???? ?ג???????? זה מה שרואים כאשר אני מנסה לכתוב.. לא יודע איך זה קרה פתאום...ולא שאין עברית יש לי אני עכשיו כותב את ההודעה בכתבן ואני יכול חופשי לרשום באי סי קיו אבל באף פורום או משהו אני לא יכול לרשום.. מישהו יודע מה הבעיה..? יש לציין שיש לי אקס פי הום אדישין מקורי בהחלט

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. Started by marvje,

פרמטתי ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את ה EXPLORER הוא ישר נכנס לכתובת http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome ואז אחרי 2 שניות זה נכנס לאתר של msn , וגם אם אני משנה בהגדרות לאתר אחר הוא נכנס לזה שוב.. גם עדכנתי את ה IE וזה לא עזר :=( תודה.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  12. Started by EcSm,

שלום אני לא מצליח לשנות את הרקע במחשב שלי (מלבד הרקעים הכחולים והירוקים של windows) לא באפשרויות על מקש ימני ובטח שלא על בחירת תמונה כתמונת רקע. זה כבר הרבה זמן ככה אבל עכשיו זה כבר מתחיל לעצבן, אז אני אשמח אם תיהיה דרך לפתור את הבעיה. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. אתמאל בערב פרמטתי את המחשב,ועימו התקנתי PS3, לאחר שהתקנתי את כל העדכונים הקריטיים ועדכוני החומרה מאתר MC - אני לא מצליח להתקין את עדכוני התוכנה. אני לא יודע למה,הדבר היחידי שעולה בראשי הוא שהם לא תואמי SP3 (אבל אם לא איך ייתכן שהם מוצגים לי?). אין קוד שגיאה,לכן אני לא יכול לחפש פיתרון לבעיה. התקנה של כל עדכון בנפרד לא עוזרת. קיוויתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי כרגע, (תמונה מצורפת), בתודה מראש, MuTaTiOn. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. אתמאל,בהיותי מנסה להתקין את חבילת האבטחה ה-3 של מייקרוסופט ל-XP המחשב נדפק. בכל מקרה,החלטתי לפרמט,היה לי יותר נוח. הבעיה היא שדיסק ה-XP שברשותי הוא באנגלית. לאחר שהתקנתי את חבילת האבטחה ה-3 התקנתי גם את חבילת השפה שמייקרוסופט שיחררה לבעלי SP3. שיניתי את כל ההגדרות לעברית - אך שום דבר לא משתנה. מה אני יכול לעשות? תודה מראש, MuTaTiOn.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. שלום חברים בשורת המשימות למטה ישנם סמלים, הסמלים אינם תואמים לאפליקציה הרלוונטית, מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  16. Started by icq27086783,

שלום. התקנתי לאחרונה מערכת הפעלה VISTA X64 ובינתיים התמודדתי עם כל הבעיות שבאו עם המערכת החדשה חוץ מבעיה אחת. המערכת לא מזהה את מצלמת האינטרנט שלי שהיא של חברת SILVERLINE ובחו"ל שם המותג הוא TRUST (ראה TRUST.COM ) - המצלמה מדגם SPACECAM 360. אמנם זאת מצלמה זולה יחסית וגם באתר היצרן מצוין שלא קיימים דריברים למצלמה שתומכים בויסטה. האם יש למישהו מושג מה לעשות חוץ מאשר לחכות ולקוות שהיצן יכתוב דריברים חדשים למצלמה? לכתוב מכתב לMS אולי? בעיה(סוגיה) נוספת היא בהקצאת הזכרון . הנני בעל מערכת עם 2 GB זיכרון RAM . שמתי לב שויסטה היא מערכת הפעלה זוללת זכרון ואולי עקב זאת היא מקצה את הזכרון לתוכנות שונות בצורה שונה מאשר WIN XP . שמתי לב שבמשחק BATTLEFIELD 2 . כשהמשחק טוען מפה הוא הת…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by Maurice,

מישהו נתקל בבעיה הזו? אצלי בעבודה, כל מדפסות הרשת נהיו בלתי מזוהות מייד אחרי התקנת SP3 . כיוון שיש לי DUAL BOOT עם ויסטה, בדקתי שהכל עובד ואכן כך בויסטה. הסרה והתקנה של המדפסות לא עזרה. בXP המדפסות לא עובדות! כעת, במחשב החדש שלי בבית, עליו הותקן XP מדיסק הכולל את SP3 , המדפסת לא מזוהה. אותה מדפסת עבדה על המחשב הישן ב SP2 . מישהו מכיר את הבעיה או פתרונה? תודה

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by CybeR_CoM,

אני משתמש בכרטיס קול onboard realtek AC'97 כרגע, וכשאני מנסה לשמוע בווינאמפ קובץ midi,אני מקבל את ההודעה הבאה בדקתי בהגדרות של הכרטיס קול, ובכרטיסיית ה Audio למטה ב"midi music playback" מסומן לי "כלום" (התא ריק) וכשאני פותח אותו יש לי שם Microsoft GS Wavetable SW Synth ונגיד ואני בוחר אותו, ומאשר ופותח מחדש את ההגדרות הוא נעלם וחוזרת הבחירה של ה"כלום". ניסיתי כמה וכמה פעמים להתקין מחדש את הכרטיס קול ואת הדרייברים שלו ושום דבר לא עוזר - אותה ההודעה כל פעם.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by hck,

היי על המחשב של אח שלי השתלט איזה spyware בשם WToolsS.exe ואי אפשר להסיר אותו כי הוא בשימוש של המערכת. אני רוצה להסיר אותו במצב של דוס, ואני פשוט לא זוכר איך לרשום בדוס את שם התיקייה:Program Files ! אני זוכר משהו כזה ~ וגם מקס' 11 תווים... מישהו יכול לעזור לי עים זה?

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by Kakadu,

אהלן חברים! אחרי הרבה זמן החזרתי את הנייח לשימוש. התקנתי לו מערכת הפעלה widows 7 64bit אך משום מה הוא מנצל רק 2.81 מתוכם (useable) בבקשה עזרו לי להבין ולפתור את התקלה ..! אני חשבתי שזה אולי בכלל שהכרטיס מסך עם 256MB וחלק מהזכרון הולך אליו. המערכת: מעבד - Intel Core2Dau E6600 2.4 GHZ לוח - ASUS P5B DLX זכרון - 2X1 Gskill 800 MHZ + 2X1 Super tallent 800 MHZ - 4 GB of RAM תודה רבה מראש לכל העוזרים!!

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by MalGano,

שלום לכולם, אחרי לבטים רבים החלטתי לפרמט את הלפטופ שלי אתמול אחרי תקופה ארוכה של איטיות לא מוסברת (תהליך של וינדאוס שטחן את הדיסק. ולא מדובר ב-Indexing service ). לכאורה הבעיה הסתדרה אחרי הפורמט אך משהו אחר הופיע: כאשר מביטים במאפייני המחשב רשום כי לא כל הזיכרון מנוצל (ראו להלן) דבר שלא היה קיים לפני הפורמט. חשוב לציין כי מדובר בלפטופ ולא נעשו בו כל שינויי חומרה. כל העידכונים מ-Windows Update הותקנו וכך גם הדריוורים. חיפוש בגוגל העלה כמה פתרונות אפשריים שלא עזרו: 1. הגדרות בביוס - אין אצלי בביוס שום דבר הקשור להגדרות Ram פרט לזה שמופיע שם 4Gb Installed. 2. נסיון לעשות boot עם הגדרות זיכרון משתנות - לא עוזר. במקום לרשום ש-3.86 מנוצלים אז הוא רושם 2.99 מנוצלים ( :-\ ), כך ש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן , לפני כשבועיים חבר שלי קנה מחשב חדש (מצטער , לא זוכר את המפרט). הוא טוען כי Windows XP SP1 בלתי ניתן להתקנה על המחשב שלו. הוא יכול להתקין רק Windows XP SP2 או Vista. אני בקרוב מתכוון לרכוש מחשב חדש , ואני רוצה רק Windows XP SP1 בלבד. זה קשור במפרטים מסויימים , או שכל המחשבים החדשים כיום כבר לא תומכים Windows XP SP1 ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  23. לא מוצאים את הקוד שלו. כמה אמור לעלות חדש? ואיפה כדאי לקנות? יש אולי דרך לשחזר את הרישיון שלנו אגב? כבר התקנו מחדש על כל ה-SSD תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Lior Azi,

כן, אני יודע שזה מעשה מאוד חכם לעשות.... Windows XP Home היו שני יוזרים, אחד admin והשני guest, והסיסמא של ה admin פשוט נשכחה.... ואין לי מושג מהי עכשיו. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by whoisgod,

ברשותי מערכת הפעלה vista ultimate שרכשתי בזמנו ברשיון (מטעם משרד החינוך). נאלצתי לפרט את המחשב, ושהתקנתי מחדש נוכחתי לדעת כי איבדתי את קוד ההתקנה. כרגע יש לי 29 יום על מנת להכניס את הקוד, האם ישנה דרך לשחזר קוד או לקנות קוד חדש?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.