עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ReDrugOn,

שלום לכולם... רציתי לדעת, האם מחשב עם נתונים כאילה, מסוגל לפעול עם windows xp home ? - מעבד פנטיום3 - 500mhz. - זכרון - 64sdram. ???

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by Matan22494,

שלום! יש לי ווינדוס ויסטה ונזכרתי שיש בו את הפונקצייה הזאת שאפשר להעביר מחלון לחלון בתלת מימד כזה... איך אני עושה את זה ?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  3. יש לי מחשב נייד שעליו WINDOWS XP HOME EDITION , ועכשיו אני לא מצליח להתחבר רק לאתר של מיקרוסופט , אין לי מושג למה , אשמח לעזרה. דר"כ ניסיתי להיכנס דרך אקספלורר 8 , פייפוקס , קרום , ושום דבר וגם נסייתי להתחל מחדש את הגדרות של אקפלורר ושום דבר.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by e.s,

תראו ניסיתי להתקין את הווינדוס נכנסתי לדיסקט עשיתי e:\setup.exe לא פעל זה אומר לי שהוא לא יכול לקרוא מכונן e וגם עשיתי שהמחשב יפעל ישר מהסידירום וזה שוב העלה לי את זה לתקליטון מה צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Jesper,

יש לי WIN XP SP3. היה לי בשבוע שעבר וירוס XP internet security 2011 שלא איפשר לעבוד על המחשב. הצלחתי להסיר את הוירוס באמצעות התוכנה SPYDOCTOR אבל מאז אני מצליח להעלות את WINDOWS רק במצב safe mode with networking. אם אני מנסה להעלות אותו במצב הרגיל אני מגיע למסך שבו אני מתבקש להקליד את סיסמאת הכניסה ל-WINDOWS, ואחרי שאני מקליד אותה עולה הרקע של הדסקטופ בלי אייקונים ובלי שום דבר אחר. לא הצלחתי לעשות שחזור מערכת, ואין לי אפשרות להתקין WNDOWS מחדש או לעשות REPAIR מהדיסק התקנה (המחשב לא שלי ואין לי סיסמאת ADMINISTRATOR). אני גם מעדיף שלא לפרמט. מה אני יכול לעשות כדי ש-WINDOWS יעלה במצב הרגיל?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by $שלומי$,

יש לי בעיה האם פירמות מחשב של XP ב 98 יש לי מספיק זיכרון מה הבעיה .................... (לא לידוג יש לי בבית XP יש לי שתי מחשבים)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by 1900GT,

שלום, יש לי VISTA 64BIT וכבר מזמן הייתה לי הבעיה הזו שEXPLORER לוקח 100 אחוז מהמעבד. אבל בזמן האחרון זה חוזר כל הזמן. יש לכם מושג מה גורם לזה? המפרט שלי: מעבד AMD AM2 3800X2 לוח אם ASUS M2N-E זכרונות TWINMOS 512X4 667 (2 ג'גה) ארדיסק WD SATA2 160GB ארדיסק WD SATA2 320GB ספק ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך ATI SAPPHIRE 1900GT 256MB מארז 6919 compucase Super Midi Tower

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by Psycho17,

צהריים טובים אנשים. אתמול נכנסתי לאתר של Windows וגילית להפתעתי בעמוד הראשי שיצא WIN XP 64Bit... יש אפשרות להוריד איזה קובץ ולהתקין (משדרג את מערכת ההפעלה הנוכחית של XP של 64 ביט). הנה קישור:קישור יש לי שאלה גם האם אתם ממליצים להתקין אותו??? (ה64 BIT) ;D ;D ;D

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  9. טוב אז אין סיכוי שאני נוגע יותר ב SP2 השאלה שלי היא.. XP PRO הרגיל הישן והטוב או 98SE יש לי מחשב חזק אבל הSP2 גמר אותו.. AMD 64BIT 3000+ ג'יגה זכרון במהירות 400 ג'יפורס 6800GT של לידטק לוח אם EPOX 8KDA3J אני מתכנן OC שהופך מ 2 ג'גה הרץ ל2.5 או2.4 אז אני רוצה מערכת שלא תתחמם אבל שתתמוך בכל המשחקים החדשים...(ובצורה הכי טובה..)

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by the ultimate,

שלום לכולם. בטח כולכם מכירים את העדכון האחרון שיצא מבית מיקרוסופט, עם ה-GENIUNE החדש שמציק בהתחלה ובכיבוי. להבדיל מאנשים אחרים, שמתי לב במקרה שהעדכון ירד, אבל עוד לא הותקן, ככה שעוד אפשר למחוק אותו. השאלה איך אני מוחק עדכון, לפני שבעצם התקנתי אותו? היכן הקבצים נמצאים? תודה רבה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by someone,

יש לי 512MB זיכרון מעבד XP2000 וכרטיס מסך RADEON 9700PRO. קודם כל, לפני בערך שבוע היה לי שינוי IP (לא יודע עם זה קשור) משום מה, בלי שום סיבה מיוחדת או הודעה.. לאחר מכן אני אני כל הזמן מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון פנוי, וקובץ SVCHOST עולה לגדלים ממש גדולים (מגיע לפעמים עד 100MB) ואין לי מושג מזה אומר גם... המחשב שלי נקי מפרסומות, (ADAWARE 6) ואין כל סיבה אחרת שאני חושב עליה לבעייה.. משחקים יוצאים באמצע שקופצת ההודעה על הזיכרון הפנימי, וגם החלונות עובד מאוד לאט שהSVCHOST גדל. למישהו יש רעיונות או פתרונות?? תודה מראש תומר

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by asdfg,

י שלי וינדאוס אקס פי ולאחרונה גילתי פה שאין לי service pack 1 טוב הורדתי והזמן ההתקנה ניקתי סתם תמקלדת ונלחץ לי ה ALT הרבה זמן בערך ....פתאום מתחיל המחשב שלי להסגר הכל נסגר ועשוה הפעלה מחדש.... ניסיתי להדליק תמחשב מחדש ואני מגיע למסך פתיחה של וינדאוז אקס פי לפני שיש את בחירת היזורים !... זה נתקע לי שם ומתחיל תמחשב מהתחלה ככה כל הזמן......... ניסיתי לעשות Safe Mode !!! כלום הכל אותו דבר בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני מעריך שזה בגלל זה שההתקנה לא הסתיימה ועשיתי ריסטרט .. איך אני מחזיר תמשחב למצב הקודם!!!!!!! בתוד המראשששששששששש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ben_20,

איך אפשר לסדר את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shahar07,

זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה לעלות המערכת, מה שקרה הוא שניסיתי להתקין מערכת נוספת על הארד דיסק השני שלי אך כאשר הוא שאל אותי היכן אני רוצה להתקין הוא נתן לי 2 אפשרויות כאשר אחד הראה לי דיסק בגודל 465 או משהו כזה והשני בגודל 100 עם 78 ג׳יגה פנוי אך מכיוון שזה לא הספיק להתקנה נתתי הוראה לפירמוט של הדיסק הקטן כביכול ומאז לא עולה לי המערכת מה אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by aviv5588,

ההתקנה של ווינדוס 7 פרו בנייד היא כמו בנייח?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם שמי דור ואני חדש פה בפורום.. אומנם רשום כבר המון זמן ולא פעיל מכיוון שלקח לי המון זמן להבין שזה ה - פורום לגלוש בוא.. ויש לי שאלה אליכם.. אז ככה יש לי Microsoft Windows Vista Home Premium וכשאני לוחץ על "המחשב שלי" מקש ימני ואז מאפיינים מופיע לי החלון הזה: עכשיו ראיתי במחשבים של חברים שקנו מחשבים שכבר היה בהם ווינדוס וויסטה ויש להם במאפיינים את זה: מה אני מתכוון זה לאיפה שיש את הסמל של האות M הזאת.. רק שבמקום זה.. ראיתי אצל חברים שיש את הסמל של INTEL של ASUS אפילו ראיתי במחשבים ניידים את הסמל של DELL איך אני יכול לעשות את זה גם במחשב שלי רק לשים את הסמל של INTEL?.. תודה וסליחה על הסיבוך חח.. מחכה לתשובה.. תודה יום טוב.

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  17. מאז שהתקנתי ווינדוס 8 64, בכל פעם שאני מדליק את המחשב באמצע הטעינה הוא עושה RESTART לעצמו ורק אז זה נכנס לווינדוס ואומר לי לעשות SEND או DONT SEND. למשהו יש מושג?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by dark_zero,

יש לי C2D E6600 2GB DDR-2 667MHZ GF8600 256MB 250GB אני הייתי רוצה לדעת איזה וינדוס להתקין XP32\64BIT או בכלל VISTA(יש לי אפשרות להשיג אחד כזה) המחשב ישמש בעיקר למשחקים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. נעלמו לי כל השמירות,כל השמירות נמצאות בADMINISTRATOR והם קבצים ירוקים ואני לא יכול להעתיק אותם לחשבון החדש מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רוצה להתקין את הווינדוס ב-HD חדש של 250GB SATA על לוח אם חדש ויש לי 2 HD של 80GB בחיבור IDE (על אחד מהם מותקן הוונידוס) האם לאחר התקנת הווינדוס על ה-250 ניתן לחבר את ה-80 שיתפקדו ככוננים משניים או שחייבים למחוק את הויונדוס שב-80 ? וצריך לעשות משהו עם הג'מפר ?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  21. התקנתי ווינדוס והוא מויע לי בעברית, איך אני הופך אותו לאנגלית?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. המקלדת לא עובדת רק ביונדוס XP (בביוס היא כן עובדת....) שאני מסתכל במאפיינים של לוח המקשים כתוב "אין אפשרות להפעיל התקן זה (קוד 10)" ניסיתי כבר להסיר את המקלדת ולהתקין שוב מהווינדוס וגם ניסתי עם עוד שתי מקלדות אך כלום לא עזר.... אם למישהו יש פיתרון אני ישמח מאוד. מקווה שתעזרו לי תודה אלון נ.ב התלבטתי בין לשים את זה בתמיכה טכנית ללשים את זה בפורום הזה אז אם צריך תעבירו ;D

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by shloosh,

היי לכולם, אני מתכנן להיכנס לתחום הרשתות ואני מעוניין לקנות לפטופ חדש ולהתקין עליו ווינדוס סרבר 2012 החדש שיגע או 2008 R2. האם הדבר אמור להיות בעייתי?? מבחינת דרייברים וכו'? אם כן האם יש לפטופים שמיועדים במיוחד למערכת של הסרברים? וגם אם במקרה מישהו יודע למרות שזה לא הפורום - אם יהיה אפשרי להתקין גם UBUNTU SERVER על אותו לפטופ.? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by WizMaster,

מה התוכנית הזו שרצה ברקע בזמן פעולת WINDOWS XP? סימנתי אותה, ורואים שהיא לוקחת את מרבית כוח החישוב והרבה(!) זיכרון... בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. זה כבר תופס לי ג'יגה ,אז אך מוחקים את זה????

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.