עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bomsa400,

היי מדובר ב winXP Pro הרקע: ניסיתי לעשות CLON לדיסק שלי עם GHOST , ממש בהתחלה נאמר לי שה CLON נכשל, לא זוכר למה... כיביתי את המחשב והוצאתי את הדיסק שאליו רציתי להעתיק (השארתי רק את המקור) באתחול וינדוס אמר שיש בעיה ב PARTITION וצריך לתקן שגיאות - באמצא התהליך הזה ניתקתי אותו מהחשמל (בטעות...נשבע לכם...) הבעיה\תקלה: כשאני מנסה לעלות בוינדוס רגיל הוא מגיע עד למסך הנחמד שבו אני מזין שם משתמש וסיסמא, והפרטים מתקבלים ואז מופיע הצבע רקע של ה DESKTOP שלי. אבל אין כלום, צבע רקע ( blank) ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר, קליק ימני לא עושה כלום, אבל עם CTRL +ALT +DELETE . יש TASK MANAGER . ב SAFE MODE עולה בסדר אבל אין אינטרנט. מה שניסיתי: 1) לעלות ב SAFE MODE ולעשות SYSTEM…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  2. שלום, האם זה אפשרי להתקין windows 10 על מחשב שכבר מותקן עליו windows 8.1? ואם כן, האם הוא יעבוד בצורה טובה על המחשב הנייד שלי, Lenovo M30-70 (המפרט שלו באתר Ivory).

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by LL@SS,

היי חבר'ה, אני חייב לדעת אחת ולתמיד איך עושים את זה, אני צריך להתקין לחברה שלי WINDOWS על הנייד ואין לי שמץ איך עושים את זה , הבנתי שאפשר, מה הקריטריונים? מדריך, וכו'..... ולאיזה מערכות הפעלה זה תקף? XP/7/VISTA?? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  4. חבר שלי החליף רק לוח אם לפני כמה חודשים ואני זוכר שהיו לו בעיות עם הוינדוס.. הוא לא עלה בכלל.. אני לא יודע אם הייתה לו בעיה, או שבגלל שהוא החליף חומרה הוינדוס עשה לו בעיות. אני רוצה לדעת כדי להכין ולגבות לפני את כל מה שחשוב לי במידה ואני אצתרך להתקין מחדש את הוינדוס.. תודה, איתי

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by benyben,

אבל גם כשאני לא מתקין, הסרט עובד נהדר. מדוע התוכנה מבקשת ממני להתקין Direct X? האם יש צורך בהתקנה של Direct X? תודה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  6. Started by Dark Tetris,

ידידה שלי עשתה עבודה במחשב הבת שלה מחקה לה אותה מהמחשב... השאלה שלי היא איך היא יכולה לשחזר את העבודה? יש לה windows xp sp2 והאם תוכנה כמו אקרוניקס תעזור לי ועוד שאלה אני למשל פותח קובץ טקסט רושם כמה שטיות ואז מוחק אותו איך אני משחזר אותו תודה רבה (-:

7. היי,התקנתי WIN10 64 bit על SSD חדש SanDisk Extreme PRO 480GB במהלך ההתקנה של הדרייבר amd-catalyst-15.7.1-win10-64bit (המפרט בפרופיל),המסך נכבה ואז נדלק לאחר מכן,כל תוכנה שאני נכנס אליה,היא נשארת ממוזערת ולחיצה עלייה לא עושה כלום זה קורה גם אם ה-Windows Update מתקין לי את הדרייבר מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by wow,

אני סוגר את כל התוכנות,ממש הכל ואני עדיין מקבל את ההודעה הזו. וגם למה כשאני נכנס ל-RUN ורושם MSCONFIG כדי לבטל את זה שה-MSN MASSENGER יופיע מתי שה-WIN עולה אז זה מחזיק פעם אחת ואח"כ התוכנה המעצבנת הזאת שוב מופיעה? נ.ב מה אתם אומרים על הבחורה?

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by UnPluggeD,

שלום, אני לא זוכר את הסידיקי של האיקספי שלי, ופעם היתה לי תוכנה שמוציאה את הסידיקי מהערכת שמותקנת. תודה רבה לעוזרים נ.ב המערכת הפעלה שלי חוקית. ואני לא מוצא את הדיסק והסיסמא שלו.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by noambar,

חבר שלי קנה סוף סוף מחשב חדש "והשיג" Windows Vista Ultimate הוא התקין את המערכת עדכן את כל הדרייברים והעדכונים שצריך, וכשניסינו להתקין משחקים ותוכנות הוא אומר שחסרים קבצים וההתקנה מפסיקה באמצע, זה ככה בכמעט כל המשחקים ובחלק מהתוכנות, מה לעשות, זה קרה פעם למישהו, לא התקין טוב את המערכת???

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לילה טוב למומחים בפורום, לאחר שהתקנתי מחדש לאחר פורמט מלא את WINDOWS XP (אוריגינל באנגלית) , הורדתי את כל העדכונים בצורה מסודרת, צצה לי בעיה מוזרה. התקנתי CODEC PACK של KAZAA מאתר אמין ונתקלתי בתופעה חדשה לי. כאשר רציתי להריץ את הסרטים(מהדיסק הקשיח שעבדו בצורה תקינה לפני הפורמט במערכת הפעלה XP אך בעברית) בWINDOWS MEDIA PLAYER 6.4 קיבלתי אוטומאטית אתחול מחדש. זאת אומרת, הסרט נפתח אבל אם אני רוצה להריץ אותו קדימה \אחורה בזמן הוא נותן לי אחרי מס' פעמים שאני עושה זאת REBOOT אוטומאטי. הסרתי את הCODEC PACK הנ"ל והתקנתי CODEC PACK של "CCC" . הבעיה לא נפתרה. התקנתי SERVICE PACK 3 - הבעיה לא נפתרה. * וכעת חל משהו מוזר נוסף, הרצתי DVD במחשב בMEDIA PLAYER 11 אחרי דקה - קיבלתי REBO…

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה מידי פעם מופיע לי הודעה על LOW virtual MEMORY מה לדעתכם גורם לבעיה בדקתי פרוססס וראיתי שאין שום דבר מיוחד שקורע לי תמחשב יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 512 דדר דואל צאנל מה יכול לגרום לבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by sofix4,

עריכה: --------------------------------------- אוקיי, אז ככה: התקנתי תיקון לווינדוס (לא בדרך שכתבתי למעלה ^^, אלא כאילו אני בא להתקין ווינדוס או לפרמט, אבל אז אני בוחר בREPAIR). עכשיו, לפני שבועיים בערך הורדתי תוכנה (שהומלצה כאן או בפורום תוכנות מתישהו) שמשנה את הPATH של הדסקטופ מ-c: ל-d: . לפני שלחצתי על תיקון, זה הראה לי שיש לי ווינדוס מותקן, והוא נמצא בכונן d, למרות שהתקנתי אותו על C בזמנו. יכול להיות שזה קשור? בכל מקרה, ההתקנה תיקנה את הווינדוס ואז הגעו כמה הודעות על דריוורים שאם אני בטוח שאני רוצה להתקין כי לא בטוח שיש להם תאימות ל-XP. לחצתי כן. לבסוף ההתקנה הסתיימה והווינדוס התחיל לעלות, עד שהוא הגיע לשלב שכתוב WINDOWS XP ויש סטטוס כזה שזז.. מיד אחרי זה הופיע מסך כח…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by smulikon,

ראיתי פעם באתר של מיקרוסופט (כן, באתר של מיקרוסופט) שיטה להסרה של ה WGA. היה רשום שם שצריך להיכנס לאיזה תקייה של וינדוס ולשנות שם קובץ לold אני פשוט לא זוכר איך בדיוק... מישהו יכול להגיד לי איך אני מסיר את ה wga מהמחשב שלי? http://support.microsoft.com/kb/921914/ זה רשום כאן אבל לא ממש הבנתי...

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  15. היום קניתי HD חדש אז נכנסתי למנהל ההתקנים כדי לראות אם הכל מותקן ופתאום ראיתי שני סימני שאלה צהובים וגדולים תקועים לי מול העינייים (בתמונה המצורפת) רציתי לדעת מה פשר העניין,האם זה ה-HD או משהו אחר? איך אני מסדר את זה ומאיפה זה בא. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  16. שלום אחים שלי יש לי בעיה כשאני מכניס דיסק בעיברית המחשב מראה אותו והכל טוב אבל כשאני מעתיק ממנו משהו או מפעיל משהו הוא עושה את ההודעה הזאתי של מיקרוסופט אל תשלח או שלח דוח שגיאות עשיתי שהיוניקוד יהיה עברית ולא נפטרה הבעיה אני מכווה עזרה ותודה לכם

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  17. כל פעם שאני מפעיל תמחשב וניכנס לווינדוס ישר מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: http://planet.nana.co.il/aass22/001.JPG מה לעשות תעזרו בקשה....

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by Dorimani,

שלום לכולם, כשאני גולש בכל מיני אתרים באינטרנט או מנסה להיכנס לצ'אטים קופצת לי מדי פעם הודעה אשר אומרת לי כי על מנת לראות את התוכן המבוקש בעמוד זה, עלי להתקין רכיבי ג'אווה. אוקיי, לחיצה על Download מביאה אותי לאתר הבא: http://www.microsoft.com/windows/ie/getosver/javaxp.asp ושם יש לי הפניית קישור לאתר של Sun: http://www.java.com/en/index.jsp -באתר של סאן אני מוריד את רכיבי הג'אווה, ואז לאחר שהכל מותקן בהצלחה אני חוזר לאותם האתרים שבהם הוצגה לי ההודעה אבל שוב מוצגת לי ההודעה שאומרת שעליי להתקין ג'אווה (!!). כאילו וכלום לא קרה. המחשב מתעלם לחלוטין מההתקנה...! מה עושים? -תודה מראש.

19. Started by xena,

I can`t change language with alt+shift. I have english and hebrew installed and i can`t switch between them. Y is that? More info: I installed the hebrew fonts properly. I can see hebrew. I can write in hebrew and in english if i change it menualy from the anguage settings. but i just cant swith from the alt+shift option. When i change the hotkey to ctrl+shift, it works. BUT I WANT ALT+SHIFT! :-[ Thanks

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  20. בכל פעם שאני מהתחל את המחשב כשהwin8 עולה,אני מקבל הודעה במרכז המסך שאי אפשר לסגור אותה: "השרת לא פנוי.אין אפשרות להשלים את הפעולה.מכיוון שהתוכנית האחרת אינה פנויה.לחץ על מעבר אל כדי להפעיל את התוכנית שאינה פנויה ולפתור את הבעיה. כשאני לוחץ על מעבר אל הוא פותח לי את ההתחל של הwin8 וההודעה עדיין נשארת.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. הארד דיסק הראשי שלי נדפק ואי אפשר להפעיל דרכו את המערכת הפעלה (xp pro) למזלי שאני מחבר את הארד דיסק למחשב אחר (כslave) עדיין אפשר לראות את הקבצים שיש עליו ואני יכול לגבות אותם לפני שהוא מת סופית. הבעיה היא שאין לי גישה את המסמכים שלי והתמונות והשירים (הם נמצאים בתיקיה של המסמכים) כי כשאני מנסה להכנס לתיקיה Documents and Settings\my name הוא רושם לי "אקסס דנייד", זה כנראה בגלל שהגדרתי שרק דרך היוזר שלי יהיה אפשר להכנס מסמכים שלי. אבל אף פעם לא ידעתי שלא יהיה גישה אל המסמכים גם שאני מפעיל את הארד דיסק כסלייב על המחשב אחר. בכל מקרה לפני שהארדיסק מת סופית איך לעזאזל אני משיג הרשאה כדיי לגבות את הקבצים שלי?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by manenbu,

שלום, כשאני לוחץ על לינקים ל PDF בIE10 על W8 לפעמים זה פותח אותם ישר (חיצונית, לא בתוך הדפדפן) בלי לשאול אם אני רוצה לשמור או לפתוח. איך מסדרים את זה שהוא תמיד ישאל אם לשמור או לפתוח?

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by steve_morse,

שלום רב, אחרי שימוש רב בחלונות 7 החלטתי להשתדרג צעד אחד קדימה ל-8. אני ממש מתרשם מהמערכת,אבל יש כמה דברים שאני צריך לברר. 1. מסך כניסה: יש אפשרות לבטל את הסיסמה בכניסה למחשב? 2. גופן: הגופן ממש מכוער פה,אני מנסה לכוון ולא מצליח.. אני רוצה שיהיה גופן כמו ב-7 וגם שהשעון יהיה יותר גדול אם זה אפשרי.. (אני לא בטוח שזה קשור לגופן) 3.סקייפ: נניח ואני נמצא בשולחן העבודה ולא באריחים,ומישהו מתקשר לסקייפ זה יופיע לי? 4. כרום: הפונט בכרום ממש גדול,ובשורת הסמניות אני לא מצליח להכניס את כל הסימניות שלי,זה קשור לגופן של המערכת? כי כרגע זה מוגדר בהכי קטן.. 5.אפשר לקבל מספר קיצורי דרך חיונים ושימושים ? 6. האם אפשר לסנכרן את הלוח שנה של GMAIL עם הלוח שנה של הוינדוס,וכנ"ל את הדו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קניתי מחשב נייד חדש של asus ללא מערכת הפעלה (רק msdos) ואני רוצה להתקין ווינדוס 8 64 ביט שיש לי (חוקי). איך אני עושה את זה? האם אפשר פשוט להכניס את הדיסק ולהתקין. או שיש צורך בסוג של פירמוט או משהו אחר לפני? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eitanbts,

http://www.lostintechnology.com/windows/7-things-to-do-after-installing-windows-7-rc

• 0 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.