עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אחרי התקנת WIN 7 כונן D נעלם,התקנתי שוב XP ושם אני רואה את כונן D,מה הולך כאן?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. התקנתי בנוסף לויסטה שמותקנת בכונן C התקנתי WINXP64 BIT ב D. (C ו D שניהם מערך RAID 0. 1.אני לא מצליח להכנס לויסטה - אני אמור לצרוב תמונות היום לבחור שחוזר לחו"ל...דחוף.... ניסיתי F8 בבוט אבל אני לא מקבל מסך בחירה וישר ה XP עולה התיקיות בויסטה הן ב PRIVATE אי אפשר להכנס מה XP. 2.אחרי שהתקנתי הכל מהדיסקים נשאר לי העדכון (ראה קובץ מצורף) ב XP שאני לא מצליח לאתר עבורו דרייבר ,אין לי מושג מזה. אודה לתשובתכם. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. שלום. פרמטתי והתקנתי מחדש Win7 Pro על מחשב נייד. יש לי דיסק חיצוני עם המון חומר, ויש כמה בעיות: 1. יש תיקייה מסויימת שהיה בה 700GB ופתאום אני רואה 100GB. חשבתי שאולי וירוס מסתיר קבצים, ופתחתי הכל עם Attrib ... זה עזר במקצת, ועכשיו אני רואה שהתיקיה מכילה 200GB. עדיין חסר הרבה. 2. בתיקיות שאני כן רואה, אין לי גישה אליהם, והמחשב שואל אותי אם אני רוצה לקחת בעלות. אני מאשר, והוא נותן לי להיכנס לתיקיה אבל אני לא מצליח להפעיל את הקבצים. (קבצי מוזיקה לדוגמא) ניסיתי לשנות את הבעלים על התיקיות הללו, אבל הגישה נדחית וזה לא עוזר. מה אפשר לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. אחרי פירמוט מלא והתקנת וינדוס ודרייברים , שהמחשב עולה לאחר הדלקה שהביוס מסיים את ה POST אז יש מסך שחור למשך כ 20 ,30 שניות ורק אז מגיע שלב של המסך הכחול ברוך הבא.... ניסיתי שוב התקנה וזה אותו הדבר ? בוינדוס שהיה בהרדיסק היישן היה עולה נורמלי ובזה יש איזה הפסקה לאחר שהביוס ראה את כל ההתקנים שיש ,בדקתי את ההרדיסק והוא תקין מישהו יודע על איזה פיתרון ? המחשב P-4 2.4 500 MB DDR

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. הזמנתי מערכת הפעלה והתקנתי אותה ומבירור עם טכנאי של בזק התברר לי שאין לי התקנה של דרייבר של כרטיס רשת במחשב ובבדיקה עם החנות הבנתי שבעצם לא התקנתי דרייברים של לוח אם וכרטיס מסך ( יכול להיות שהיה עדיף להשאיר לחנות לעשות את כל זה כי אני לא מבין בזה.אבל אולי עכשיו אני אבין). אז האם אני צריך לקחת את שני הדיסקים אחד של לוח האם והשני של כרטיס מסך להכניס ל DVD ולהתקין או שזה נעשה בצורה אחרת? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. היי התקנתי את ויסטה על מחיצה נפרדת מה-XP, לא היה שום הודעת שגיאה במשך ההתקנה, אבל בסיום ההתקנה רק ה-XP עולה! איך אפשר לגשת לויסטה? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.03.2007 בשעה 22:15:58 (בדיקה)

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. איך מפסיקים את עליית החלון (log on to windows)הזה באיתחול המחשב?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אחרי 15 דקות חצי שעה ה TASK MANEGER פשוט מסרב להיפתח,עשיתי סריקה עם קספרסקי Ad-Aware וספיי בוט והמחשב נקי! והמחשב נורא נורא מאיט!! עשיתי פירמוט רק לפיני יומיים מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  9. זה בעיה, כי אני משאיר הורדות ובגלל שזה יוצא לי למסך בחירת יוזרים של חלונות הכל מתנתק! אני לא מצליח למצוא איפה אני יכול לבטל את זה , למרות שאני משוכנע שראיתי את האופציה הזאת איפהשהו. תודה לכל מי שיכול לעזור!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. משום מה , בכל פעם שאני עושה BOOT בWIN XP הגדרות הצבע והבהירות של המסך לא חוזרות למה שכיוונתי לפני וגם הרקע לא חוזר . איך מתקנים בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. WIN7 64 אם אפשר לעזור תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אחרי כל פרמוט מחדש האינטנרנט נתקע וגם הווינדוס נתקע עד שאני עושה עידכונים.למה זה האינטרנט נתקע אחרי כמה דק' וגם המחשב אני מקבל הודעת שגיאה "אל תשלח" ואז זה קורה הבעיה נפתרת שאני מוריד מוווינדוס אפדייט את התוכנה הראשונית להתקנת עידכונים ה1 מ3 הזה וזה קורה בהרבה מחשבים שפירמטתי למה ההוונדוס והאיטנרנט נתקע עד שלא עושים את העידכון הזה?

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  13. היה לי וינדוס ויסטה על המחשב ואחרי זה התקנתי אובונטו (לינוקס) על מחיצה אחרת, רציתי להסיר את האובונטו אז מחקתי את הפרטישן שלו דרך הויסטה (ב DISK MANAGEMENT), ואחרי ריסטרט יש הודעת שגיאה grub loading, please wait error 17 ניסיתי להריץ את ה STARTUP REPAIR הקיים בדיסק של הויסטה אבל זה לא עזר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by צפיד,

אחרי שקראתי כאן שהגירסא זאת מומלצת למחשב כמו שלי(בעל חומרה חזקה+) התקנתי את הויסטה ULITMATE 64 BIT. והאמת ככל נראה שעובד הרבה יותר מהר,אני לאוו דווקא יכול להגיד שזה בגלל מערכת ההפעלה היות והגדרתי מערך RAID 0 עבור מערכת ההפעלה. מספר שאלות ברשותכם: 1.איך אני מבטל את כל ההודעות המעצבנות האלה בדבר פתיחת קובץ וכ'? 2.האם אתם יכולים להמליץ על ה MEDIA CENTER בגירסא הזו? 3.אלו הם קודקים מומלצים למערכת הפעלה הזו?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  15. שלום. בכונן C יש לי VISTA מותקן. התקנתי את 7 על כונן D ואחרי השלב של COMPLETING INSTALL הוא עושה ריסטארט ואז עולה לי חלון שחור שבו רואים את הסמן של העכבר אך שום דבר פרט לסמן של העכבר. ניסיתי לתת לו זמן (45 דקות של שיעמון במשחק של בית"ר חח ) ועדיין לא קורה כלום. אין לי בעיה להתקין מחדש ולנסות אבל איך אני עושה את זה על חשבון הוינדוס שהתקנתי כרגע בלי פירמוט (הכונן מלא בדברים חיוניים שאין לי מצב למחוק ולפרמט) ? תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לכולם, המסך בו אני משתמש למחשב הוא טלוויזיה 50" של פנסוניק. אחרי העדכון האחרון של Windows אני לא מקבל תמונה מלאה אלא חתוכה בערך ב1-2%. הסתכלתי בהגדרות תצוגה, וזה 1920*1080 כמו שהיה לפני והכל נראה תקין. מה ששמתי לב זה כשאני משנה את קצב הרענון של הטלוויזיה מ50HZ ל 30HZ, אני מקבל תמונה מלאה- אבל מן הסתם פחות איכותית. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by XTZ-Mike,

שלום לכולם, לידידה שלי יש מחשב עם לוח אם של FOXCONN דגם: 945P7AD-8EKRS2H. בפינה הימנית התחתונה של הלוח ישנו לד קטן אדום שדולק גם כאשר המחשב לא עובד ורק מחובר לחשמל. אחרי הפוסט והכל פשוט המסך נהיה שחור ולא מופיע המסך שבו מתבצעת טעינת הווינדוס והמחשב לא עולה. מישהו יכול לעזור לי בנושא?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אחרי פורמט של המחשב והתקנת SP2 על WINDOWS XP המחשב לא נותן לי לשנות הגדרות תיקייה. לדוגמא- אני עושה קובץ מוסתר הוא נעלם, אבל אחרי שאני עושה הצג קבצים מוסתרים הוא אינו מציג אותם.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  19. בזמן התקנת מערכת הפעלה Win7 לא מחקתי את המחיצה של system-משהו, ובזמן תהליך ההתקנה, באחד האתחולים, הופיעו 2 מערכות הפעלה. כרגע, לאחר שההתקנה הושלמה, המערכת הפעלה עולה ישר בלי לרשום שיש לי 2 מערכות הפעלה. אבל עדיין הייתי רוצה להיות בטוח שהעניין הזה לא יפריע לי בהמשך. (יגרום לאיזה באגים או מה שזה לא יהיה)

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  20. בחור שלאחרונה פירמטתי לו את המחשב והתקנתי לו Xp Pro SP3 (לכל הקופצים - עותק מקורי שהוא קנה) הודיע לי שהוא חש באיטיות לעומת המצב שהיה לפני הפירמוט. צריך לציין שעברו 24 שעות מאז ההתקנה מחדש ולטענתו רק גלש באינטרנט ולא פתח מילים ולא הוריד כלום, כך שהסיכוי לוירוסים ומניהם קטן. כמובן שאחרי התקנת המערכת מחדש הרצתי בדיקת עם Nod32 מלאה שיצאה בסדר גמור והראתה שהמחשב נקי לחלוטין. מדובר במעבד 6300 עם 512Mb בלבד. בהתחלה אמרתי לו שזה כנראה בגלל הזיכרון (אמר שכשמנסה לשמוע רדיו באינטרנט יחד עם גלישה במקביל זה איטי להחריד), אבל מצד שני גם לפני הפירמוט היתה לו בדיוק אותה כמות זיכרון והכל הלך חלק באותו השימוש בדיוק. מעבר לזה, הוא הלך למחשב אחר (נייד) שיש לו מעבד חלש יותר ואת אותה כמות זי…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. פירמטתי היום את המחשב והעברתי את שתי המחיצות (C ו-D) מ-FAT32 ל-NTFS. עשיתי CONVERT לכונן D, ואז העלתי את הדיסק התקנה של XP PRO, מחקתי את המחיצה הראשית ©, פירמטתי חדשה כ-NTFS ועשיתי התקנה של חלונות מחדש. מה שראיתי אחרי ההתקנה, זה שחלק מקבצי ה-BOOT יושבים בכלל על D באופן מוזר... אני מדבר על הקבצים: boot.ini ntldr NTDETECT.COM VIRTPART.DAT הקבצים האלה נמצאים רק בכונן D ולא נמצאים ב-C. עד כמה שידוע לי זה אמור להיות ההיפך (רק ב-C). אני מפחד למחוק אותם ולגלות אח"כ שהמחשב לא עולה... מצד שני, אני כזה פרפקציוניסט ופדנט שאני לא יכול לראות קבצי BOOT שוכבים ב-D... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  22. היי אנשים. בכונן C היה מותקן XP ובמחיצה אחרת W7. אחרי פירמוט והתקנה מחדש של XP בכונן C נעלם תפריט ה dual boot,ואין לי גישה ל W7. בעבר היתה לי בעיה דומה וכתבתי אותה כאן.אחד המומחים יעץ לי כך: אבל כשאני מכניס את ה CD לכונן,(אחרי שה XP עלה),לא מופיעה לי שום אופציה של תיקון....רק התקנה רגילה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. המפרט רשום. היו בעיות של וירוס VUNDO ולא עזר כלום,רק פירמוט. 1.בוצע פירמוט מלא לכל הכונן הקשיח דרך HIREN. 2.הותקנה מערכת הפעלה כולל SP2 במחיצה נפרדת.כולל התקנה מלאה של דרייברים לוחM. 3.בדיקת ה-HD עם HDD REGENERATOR שוב מ-HIREN במשך 12 שעות ללא בעיות כלל. 4.בדיקת זכרונות MEMT86 במשך 3.5 שעות ללא בעיות(הבנתי שצריך לעשות 7 שעות,אחכה לתגובה בנושא). 5.טפ' מצויינות ומבוקרות כל הזמן. שאלות: 1.האם יש מצב למעבד פגום. 2.האם יש אפשרות לבדיקת מעבד EXTENDED כי אחרת המחשב יתקע. 3.מה עוד יכולה להיות הבעיה? עריכה:שכחתי דבר חשוב.. ב-SAFE MODE זה עובד בסדר גמור.לא נתקע ולא כלום.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  24. אחרי פרמוט המחשב ,המחשב הגיב בצורה מהירה בווינדוס וגם בגוגל כרום ! אחרי עדכון עדכונים של הווינדוס הוא נהיה פחות מהיר עכשיו גלשתי באקספלורר לראשונה אחרי עדכונים של הווינדוס , ופשוט חווית גלישה גועלית ! וגם היה דילי בהקלדה של טקסט בתוך הפורום hwzone.. דרך אקספלורר , יעני הקלדתי והיה מין תקיעה והדפדפן גם לא הגיב . האם זה הדפדפן הוא דפדפן הכי גרוע בעולם ויותר גרוע מימה שאפשר לתאר או שזה משהו אחר? והאם העדכונים הם מכבידים על המחשב עושים משהו שלא הייתי רוצה ? למה צריך עדכונים ? והאם אפשר לא להתקין אותם? לקח לי כמה שעות להתקין את כל החרא הזה שנקרא עדכונים תודה חברים בבקשה עזרו לי ולא להגיד לי לקנות SSD או משהו כזה כי אני לפני קניית מחשב ואני לא הולך להשקיע בSSD ובלי שום קש…

25. הייתי לי בעיה בmbr בקיצור בטעות אנוש עשיתי בהתקנה של הוינדוס או יותר נכון בדיסק ריפייר לכל הוינדוס בקיצור אני נכנס לוינדוס אחרי שתיקנתי את הבעיה והוא פותח לי כאילו אני מתקין את הוינדוס מחדש והוינדוס הוא נשאר כמו פעם לא פירמטתי לא כלום האם אפשר לעשות משהו בנידון? להתחמק מזה איך שהוא

• 2 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.