Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, נדפק לי ווינדוס XP במחשב ישן ואני רוצה לפרמט אותו, אבל אני צריך לגבות את הקבצים ואין לי מושג איך כי הוא בכלל לא עולה (ה-BIOS עולה אבל אז פשוט מסך שחור). מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי על תוכנה שיכולה לגבות את הקבצים לדיסק חיצוני? (יש לי דיסק של WD עם 500 ג'יגה).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי . אז ככה , לאחר שאני מדליק את המחשב , ונכנס עם הסיסמא , פשוט רואים מסך שחור עם הלחצן של העכבר .. בכדי להיכנס לאנשהו אני צריך ללכת למנהל משימות ולעשות תוכנית חדשה ... כל עזרה תתקבל בברכה , תודה : )
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן פיזי אחד שמחולק ל 2 מחיצות ואני מעוניין להגדיל אחת מהן על חשבון השניה. האם ניתן לעשות את זה ב ב disk management בלי שמידע כלשהו ייפגע בשתי המחיצות, וללא פרמוט? ואם כן אז איך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות רשיון לווינדוז (כן, לא פיראטי) ... מה הדרך הכי טובה/זולה להגיע לווינדוז 7 אצלי במחשב האם אני יכול לקנות OEM (מה שנקרא system builder) ואז Upgrade - האם הרשיון ישאר OEM (זאת אומרת טוב רק למחשב שעליו הותקן הזה בהתחלה). אם אני מבין נכון רשיון OEM מת עם המחשב הפיזי. האם כדאי לי (בהינתן שמחשבים מחליפים לא מעט) גרסת הRetail היא ממש יקרה 1000 ש"ח??? האם יש מקום לקנות בזול (שוב רשיון מערכת הפעלה ראשוני, לא Upgrade שכולם מציעים)? האם יש תוכניות של מיקרוסופט שמציעות הנחה? אה כן, אני צריך לפחות שתי רשיונות, אז אם יש תוכנית שמדברת על נגיד שלישיית רשיונות - זה גם מעניין. עוד אופציה היא להצטרף לתוכנית של מיקרוסופט למפתחים שעולה אי אלו שקלים, אבל שם מ…
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד עם מערכת הפעלה שכבר מותקנת עליו. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הווינדוס, יש איזושהי אפשרות דרך המחשב או שצריך דיסק חיצוני לזה? ואם צריך דיסק, האם יש אפשרות של הורדה של הווינדוס שלי כי סיריאל יש לי שקניתי את המחשב. תודה
-
- 6 תגובות
- 27.2k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח חדש 1T ואני מעוניין לחלק אותו למחיצות בהתקנת חלונות 7 32BIT יש לי 4GB זיכרון פנימי. וזה לא מספיק לכן אני חייב PAGING FILE. חשבתי על החלוקה הזו: 50GB לכונן C שבו מותקנת מערכת ההפעלה + PROGRAM FILES. 5GB לכונן D שבו יש רק את הPAGING FILE בגודל של 4GB קבוע. 60GB כונן E למשחקים. וכל השאר כונן F לסרטים,מוזיקה,תמונות וכול'. מה אתם אומרים לגבי החלוקה הזו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא התקנתי אף דרייבר או משהו מיוחד בימים האחרונים לתופעה של הריסטים החוזרים אני זוכר בXP שיש אפשרות לקבל מסך כחול במקום ריסט פתאומי או קפיאה, ובמקומו קוד שגיאה ויצירת קובץ DUMP איפשהו בC:/WINDOWS שאפשר לאבחן לפי אותו קובץ מה גורם לזה השאלה איפה ואיך אני מגדיר בWIN 7 את זה? (ווינדוס בעברית) כנראה עכשיו שזה לא מוגדר אם אני מקבל מסך שחור ל2-3 שניות ואז ריסט פתאומי ( או קפיאה). גם חיפשתי קבצים כאלה בכונן C ולא מצאתי * 100% נשללו בעיות חימום, דרייברים, חומרה(ספק כוח, זכרונות , הארדיסק), ווירוסים, אשר גורמים לאותה בעיה כל תקופה אקראית. ( למעוניינים אפשר להסתכל בנושאים הישנים שלי), כאן למשל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471551.msg4028939#msg4028939 ונושא יותר יש…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל לעבוד עם WIN 7 ומתלבט בין ה HOME לבין ה PRO. אחת התכונות שחסרה ב HOME זה מצב Windows XP שכפי שהבנתי אמור לאפשר להפעיל תוכנות שעבדו ב XP. מה הכוונה? איזה תוכנות למשל שעבדו ב XP לא יעבוד ב WIN 7???
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לצבוע להבליט או להוסיף הערות לקבצים ותיקיות שיעזור לי ויעשה לי סדר בקבצים. אם אפשר שזה יהיה בכל דרך שאשתמש בסייר עדיף (גם בהעלאת קבצים/שמירה וכל פעם שנפתח חלון סייר) אשמח לרעיונות תודה שכחתי להוסיף מדובר ב WIN 7
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השגיאה: לאחר כמה נסיונות: * SYSTEM RESTORE לא עבד. * סריקה: לא נמצא שום ווירוס תיקיות + כוננים קשיחים לא נפתחים. אבל אם אני לוחץ מקש ימני ואז על OPEN IN NEW WINDOW זה כן נפתח. בדקתי בפורום אחר ואמרו שם שהרשאות התבלגנו לי " looks like your permissions are messed up.." מה עוד עושים?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
כשאני מקליק על rate this computer לא קורה כלום, לפי הצעות לפתרון באינטרנט מחקתי את תכולת C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore וריסטרתי, אך זה לא עזר. לאחרונה החלפתי זכרונות מ2 סטיקים של800MHZ 1GB לסטיק 2GB 666MHZ
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העדכון KB976902 נמצא ב- important updates אך לא היה מסומן, והיה כתוב שם after you install this update, it cannot be removed מה שמלחיץ אותי קצת. למישהו יש מושג מה זה עושה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב אני מנסה לעדכן את המחשב ומשום מה וזו הפעם הראשונה שאני לא מצליח ואין לי מושג מהיכן מתחילים בכדי לפתור את הבעיה אשמח לקבל עזרתכם בנושא מצורף תמונה תודה רבה ויום טוב רובי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסיפור מתחיל לפני חודש כאשר החלטתי לפרמט את הלפטופ הגוסס של אחותי. התוצאה הייתה חיובית. התקנתי מחדש את ויסטה+ עדכונים והכל עבד יפה. החלק הרע מתחיל ששמתי לב שאין אופיס. אל דאגה אמרתי, ובאתי להתקין אופיס 2010. הופתעתי שקיבלתי הודעה שהאופיס דורש SP1 שכן התקנתי את כל העדכונים של וינדוס. רציתי לבחון את מצבו של ויסטה היקר. ניסיתי להיכנס לחלון העדכונים- לא נותן לי, לוח בקרה- לא נותן לי, מאפייני המערכת -שוב אין תגובה (במצב בטוח רק לפה הצלחתי להיכנס). מה זה יכול להיות? האם בעיה של ויסטה? אולי וירוס (למרות שסרקתי במצב בטוח וירוסים ורוגלות)?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס שהוא BOOTABLE ואני לוחצת F12 כשעולה המחשב אז הוא נותן לי לבחור מאיפה אני רוצה להעלות - אני בוחרת בכונן CD/DVD שאני רוצה ואז הוא נותן את ההודעה press any key to boot from cd, אני לוחצת על איזשהוא מקש והוא מתחיל להעלות את הווינדוס רגיל, למה?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
נתחיל בכך שיש לי רקע מאד חזק במחשבים ונתקלתי בבעיה מוזרה ביותר לדעתי נובעת ממערכת ההפעלה - הגדרה או משהוא, יש לציין שלא שינית שום דבר בהגדרות כפתורים כלשהם אז הבעיה היא כזו מאז ומתמיד השתמשתי בצמד הכפתורים ctrl+c ן ctrl +v להעתקה והדבקה, לפני שבועיים בערך התחילה תופעה שכאשר אני לוחץ על צמד ההעתקה דבר לא קורה רק לאחר מס' לחיצות מרובה לפעמים זה מגיב, לפעמים זה מעתיק דבר שלא קשור לעניין בקיצור תופעה ממש מוזרה. יש לציין ששני הכפתורים גם C וגם CTRL עובדים כשורה, בדקתי. מה יכולה להיות הבעיה? מישהוא מכיר הגדרה של העניין? מדובר ב WIN7 תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנושא, כבר די הספיק לתמצות הבעיה, אני משתמש ב- windows 7 ויש לי בערך 15 פעמים את השירות svchost.exe פועל בתהליכים, ויש כל מיני סוגים שלו יש כאלה שזה system חלק network service חלק local service, זה אמור להיות ככה בעקרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני מבין שהנושא די לעוס, אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית. יש דרך שWindows 7 Home Premium 32bit תזהה ותשתמש בכל ה-4GB שמותקנים במחשב? או שאין ברירה וחייב להתקין 64bit? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם ניתן לשנות את גודל הפונט (בויסטה) מלבד שינוי הDPI ?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין עדכון SP2 ידני שכבר מותקן בתחנה SP1 מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי ווינדוס 7 ויש לי 2 שאלות: 1. כשאני רוצה לעשות כל מיני פעולות בתיקייה של ווינדוס (כמו מחיקה או העברה של קבצים) אז זה אומר שאני צריך הרשאה אפילו שאני משתמש בחשבון מנהל. איך אני מסדר את זה שיהיה לי הרשאה? 2. באפשרויות תצוגה-> ערכות נושא-> איך אני מוחק ערכות נושא שיצרתי לווינדוס (כל הזמן מופיע לי שיש ערכת נושא זמנית וכו')? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה כל כך מתאים לכאן אבל אני אסביר את הבעיה בדיוק יש לי מחשב די חזק ולאחרונה כשחיברתי אליו הארד דיסק כדי לגבות ממנו מידע החיבור של ההארד דיסק הוא בעזרת חיבור אי סטה המחשב המשיך לפעול כמו שצריך אבל כשהפעלתי את המחשב מחדש הוא כותב שאין הארד דיסק לאחר שבדקתי את המחשב מסתבר שנמחק לי הMBR גם לא מזמן לאחר עידכון של מערכת ההפעלה המחשב ביקש להפעיל מחדש ושוב אותה שגיאה כמו שכתבתי למעלה וגם לפעמים כשהמחשב נתקע ואני עושה ריסט אותה השגיאה השאלה שלי היא האם זה בעיה של הארד דיסק או שזה בעיה במערכת ההפעלה שגורמת לMBR להמחק?? בתודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום היום בע"ה אני מקבל את הנייד של אחותי, הוא לא עד כדי כך גרוע, אבל: Intel Pentium dual core processor T2310 RAM 1024MB איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים לי ? אני ממש רוצה להמשיך עם 7, שיהיה כמו הנייח שלי, אבל האם הזכרון מספיק ? אולי אפילו מערכת לא של ווינדווס ? אפילו שאין לי נסיון שם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום . אם השאלות מתאימות יותר לפורום IT אז בבקשה להעביר . 1) איך אני מגביל למשתמש : לוקח בקרה ( שיופיע רק הגדרות תצוגה ) התקנת\הסרת תוכנות. CMD התעסקות בקבצי מערכת \ גישה למנהלי התקנים בלי תוכנות חיצוניות \ בלי להתעסק ברג'סטרי (לא ניראה לי שזה אפשרי ) ואם כן להתעסק ברג'סטרי . איפה אני מוצא מידע ברשת בתחום הזה ? 2) איך אני עושה את את כל מה שרשמתי למעלה . על קבוצה מסויימת . וכאשר אני אקים פרופיל חדש הוא ישוייך אוטומטית לקבוצה הזו .? 3) לא ניראה לי שזה קשור לפה .האם הרשאות GPO של WIN SERVER 2008 יכולות לבצע את כל זה או עד איזה רמה ( אני בטח אקרא על זה בימים הקרובים במדריכים שנימצאים ברשת אבל סתם מעניין אותי לדעת כרגע ) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פיתום דברים רגילים הפסיקו להיפתח אצלי ומופיע לי הארור שבתמונה במקרה הזה זה מופיע כשאני מנסה למחוק היסטוריה באקספלורר במקרה אחר כשאני מנסה לעשות rar לכמה קבצים הוא לא נותן לי לפתוח winrar (סימון בכפתור ימני וקיבוץ קבצים) אבל אם אני פותח ראר בצורה ידנית זה כן עובד. או כשאני מחבר את הnokia שלי למחשב זה גם מופיע הדראק הזה בדקתי באינטרנט אבל הביאו פתרונות לא מתאימים לי אולי מישו פה מכיר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-