עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by deelad,

שלום,יש לי בעיה, כשאני עושה ניקוי דיסק בהארד דיסק של המערכת דרך הכלי של המערכת ,אז במסך שהוא רושם פעולה זאת עשויה להמשך כמה דקות, אז זה נמשך ונמשך וחיקיתי גם 20 דקות וזה לא זז, ממש בהתחלה, מה עושים??? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  2. אוקיי ככה, כשהתקנתי חלונות 7, השתמשתי בפיצ'רים המלאים של 7, בSidebar וברקעים המתחלפים ובכל השטויות האלה, ואז הבחנתי שהפרוסס שנקרא svhost.exe תופס 130 מגה בערך... וכל פעם הייתי צריך לסגור את הפורסס ואז היה לי קצת זמן שהוא לא תפס כל כך הרבה.. ואז התייעצתי עם Nihility והוא המליץ לי לבטל את הרקעים המתחלפים ולבדוק בתוכנת חוץ את הפרוססים.. לאחר שבדקתי ראיתי שהDesktop Window Manager תופס את כל הזיכרון הזה.. לפני כמה ימים בדקתי שוב וראיתי שהפרוסס (svhost) עכשיו תופס 320 מגה, ואין לי sidebar ולא רקעים מתחלפים אז הכל נראה לי מוזר.. בכל מקרה בדקתי את הקובץ דרך NOD32, תוכנת anti malware ודרך אתרי אנטיוירוסים ולא מצאתי איזה קשר לוירוס או malware.. בנוסף בדקתי שוב וראיתי שיש סרביס שק…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  3. אני לא מוצא אותם בהסרה /הוספה של תוכניות... ויסטה נותן לי מלא פעמים מסכים כחולים וקראתי איפושהוא שזה קשור לעידכונים ודרייברים של הכרטיס מסך אני רוצה להסיר תעידכונים ולהתקין דרייברים מחדש בתיקווה שזה יפתור את העסק....

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  4. שתיהן שוקלות 0 קילו ושמנסים למחוק זה אומר שהווינדוס משתמש.. הוא משתמש ב0 בייט של תקיה ? אנלא מביןןן

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by avihy,

כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק Spider-Man Friend or Foe בגרסת דמו מופיעה השגיאה הבאה : יש לי Vista Ultimate 32bit בעברית.

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  6. רציתי לדעת אם יש אפשרות לקבע איקון אחד בלבד על שולחן העבודה. הכוונה שלי היא שכל האיקונים יסודרו בסדר עולה ע"י WINDOWS (באופן רגיל ע"י סידור אוטומטי), בזמן שלחצן אחד ישאר בצד השני במקום שבו אני אמקם אותו. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Feed Headlines 1. איך אני מבטל Feeds מהרשימה שלי? 2. איך אני מוסיף Feeds חדשים? 3. איפה נשמרים ה-Headlines שירדו למחשב שלי, ואיך אני יכול לאפס אותם? 4. איך מבטלים את ההפעלה האוטומאטית של ה-Feed Headlines (אני רוצה שהוא יופיע על המסך, אבל יוריד Headlines רק כשאני אלחץ על האייקון הכתום שלו)? Weather כתוב לי "Service not availble in your language or region". האם יש אפשרות להפעיל את זה בישראל?

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  8. פשוט שכחתי...

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  9. לאחר התקנה נקייה של win7 שמתי לב שכל פעם שהמערכת עולה היא מראה את ההודעה "Windows Loading Operating System". חיפשתי כאן בפורום וגיליתי עוד מישהו שהיה לו את זה אבל לא קיבל תשובה חד משמעית, או שלפחות הוא לא כתב האם באמת הפתרון היה מה שבקשו ממנו לבדוק. המשותף בשני המקרים הוא התקנה על דיסק SSD. ראו את התופעה בפוסט של הבחור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514633.msg4398209#msg4398209 האם זה באמת קשור להגדרות ביוס? אני עובד עם לוח Gigabyte Z68X-UD3H-B3 תודה לכול העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. טמפרטורות: בממוצע 30 מעלות מעבד: P4 2000MHZ זיכרון: 256MB OS: WIN XP מה יכולה להיות הבעיה? וגם הרבה פעמים זה יוצא לי מהINTERNET EXPLORER ומבקש לשלוח דו"ח כמובן איך מבטלים את האפשרות הזאת שמופיע לי כל פעם ההודעה על שליחת דו"ח??

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by mito,

איך מתקינים windows xp במחשב חדש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אוקי, אז ככה... ! שאני מתקין עדכונים של ווינדוס יש לי גם עידכונים של SECUIRTY וגם עידכונים של : Update for windows XP עכשיו חייב להתקין את כולם ? אני מסמן רק את ה Update fo windows XP ואת הSECURITY אני לא מסמן ... איך אתם עושים ?.. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  13. היי המחשב לפתע נתקע לי. ואז עשה ריסט ומאז לא עלה.. רושם לי preapering automatic repair ואז רושם repairing disc errors ואומר שזה ייקח שעה. אבל זה לוקח יותר ושום דבר לא זז זה חוזר על עצמו עם דיסק ניסיתי להכנס לתיקון אבל שום אופציה שם לא הצליחה לי מה עושים? תודה

• 21 תגובות
    • 6k צפיות
  14. בויסטה עושים פחות ריסטרטים מXP אחרי התקנות/הסרות למיניהם?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by IlanF,

נעלם לי ה text file מתפריט ה new. למישהו יש מושג איך מחזירים אותו? ניסיתי להסתדר בלעדיו, אבל נראה שאני יוצר המון קבצי טקסט בדרך הזאת וקשה לי להתרגל אחרת

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  16. אני דואג לסגור את כל התוכנות והיישומים לפני שאני מפעיל מחדש את המחשב. וזה פשוט תקוע, לא מצליח למצוא פתרון לזה. מלא זמן כותב "שומר את ההגדרות שלך.." ולא מצליח להגיע ל"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי...". אני חייב ללחוץ ריסט במחשב כל פעם מחדש. אין לי ווירוסים ולא כלום. המחשב נקי. איך אני פותר את זה??

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by ras81,

שלום התקנתי מחדש את WINXP אבל הוא לא מצליח להוריד לי תSP2 הוא פשוט כותב FAIL במסך של ההורדה, מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by אבי11,

עזרה הצילו כאשר אני מפעיל את המחשב ומתחילה לעלות מערכת ההפעלה windows98 אני מקבל הודעה שהכותרת שלה microsoft registry checker ולאחר מכן תוכן ההודעה you have restored a good registry windows found an error in your system files and restored a recent backup of the files to fix the problem. press enter to restart your computer. אני לוחץ enter המחשב עושה ריסטרט ושוב אני מגיע לאותה הודעה כך במין "loop" אנא עזרתכם במציאת פתרון אבי11

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. Started by noy165,

שלום רב אני מעוניין לדעת האם ניתן להתקין גם XP וגם WINDOWS7 על אותו דיסק קשיח ולבחור באיתחול לאיזה מערכת אני רוצה להפעיל על המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  20. Started by oded6188,

1) אם אני ישנה עכשיו את הסוג של מערכת הקבצים מ NTFS ל FAT32 בעזרת התוכנה Paration Magic, זה יכול לדפוק משהו בווינדוס? 2) איך אני עושה שהחשבון שנקרא Administrator, שאפשר להיכנס אליו רק דרך Safe Mode, יוכל לעבוד גם במצב רגיל? תודה.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  21. http://blog.stevex.net/index.php/2007/05/21/80071a91/ יש לי את אותה הבעיה שנידונה בשאלה שם. כאשר ניסיתי להשתמש בפתרון שהוצע נתקלתי באותה בעיה של האדם המכונה Neeraj. למישהו יש רעיון לפתרון?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by neil4,

מחקתי אותו ב TASKBAR , ואני לא יודע איפה הוא נמצא ה WINNT , ואני לא אוהב לעשות = מקש ווינדוס+D. [ווינדוס 2000]

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  23. כתבתי בשירשור אחר את כל הפרטים , ראו הודעות 9 ו- 16 כאן : http://hwzone.co.il/newsflash/%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-10-%D7%9C%D7%95%D7%A7%D7%97%D7%AA-%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%91-%D7%94%D7%A4%D7%A1-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A0%D7%AA-%D7%9C%D7%A2%D7%93/#comment-49624 בעיקרון , לא ביקשתי שידרוג לחלונות 7 שבמחשב שלי , ועדיין , הנוכלים ממייקרוסופט מנסים שוב ושוב לכפות עידכון לחלונות 10 . מישהו יודע כיצד מפסיקים זאת ? תודה , משה

24. Started by Yosi_Eden,

היי חבר'ה, אני חדש כאן ויש לי בעייה במחשב שאין לי פיתרון לגביה... בכל מקרה הבעייה: יש תיקייה שאני לא מצליח למחוק אותה. יש הודעת שגיאה שאומרת לי כך: "אין אפשרות למחוק את קובץ. אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור". זאת ההודעת שגיאה... לא נתקלתי בזה אף פעם. יש לי WindowsXP Pro. אם תצטרכו עוד פרטים אני יגיד לכם, תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.