עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hofshi,

מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לכתוב בעברית גם עם נ?יקו?ד מלא! הדרך לעשות זאת מעט מוזרה, אך די פשוטה. מדריך זה מראה איך לכתוב עם ניקוד ביישומי ווינדוס (לדוגמא בוורד, אקסל, פאוור פוינט או Notepad ) מדריך לכתיבה עם ניקוד בווינדוס

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by duk4u,

בזמן האחרון שאני צופה ביוטיוב אחרי כמה דקות קופץ לי השומר מסך, רק הזזת העכבר הסירטון חוזר לנגן, מה שלא קרה לי בעבר. בעייה שנייה באמצע הסירטון התמונה קופאת אבל הסאונד ממשיך להתנגן, רק הזזת המחוון קדימה או אחורה הסירטון ממשיך לנגן רגיל. אשמח לעזרה לפיתרון הבעייה, דרך אגב זה קורה בדפדפן פיירפוקס לא ניסיתי בדפדפן אחר. אשמח לתגובות...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by curdi1,

שבוע טוב לכולם, התקנתי על הנייד שלי win7 ultimate (ואפילו חוקי :-) ) איך אני מפעיל xp mode ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

אני צריך תוכנה שמראה לך את דגם לוח האם של המחשב.

5. Started by maoros,

אם מישהו יכול להביא לי מדריך איך למחוק ווינדוס אני אשמח. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by sabosal,

אני מנסה להקליט קטע מתוכנית הרדיו שמשודרת דרך הדפדפן (באתר של גלי צה"ל)יש לי ווינדוס 7, נכנסתי להגדרות של הכרטיס קול, ושיניתי את ברירת המחדל בהקלטות ל stereo mix. ואני לא מקבל סיגנל מהמערכת. אני לא יכול להקליט.. מה אני עושה לא נכון? איך מסדרים את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by dan9,

הי יש לי מערכת הפעלה VISTA 64 וכאשר אני רוצה להתקין בUPDATA עדכון של הSP1 הוא לעובד ומודיעה על בעייה!!!! מה אני עושה האים זו בעיה ידיועה? נסיתי להוריד התקנה מהאתר אבל שוב קיבלתי את אותו בעיה!!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by MotoCross,

בזמן האחרון המחשב שלי איטי בחרדה. ככל הנראה מהתקנת העדכון 811493. יש למישהו כתובת שממנה אפשר להוריד עדכון שמוחק את העדון הזה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי שרת משחק של משחק mmorpg שכל חפץ שנוצר בו בתוך המשחק יוצר קובץ של 1KB בתיקייה מסויימת על השרת שלי. יש לי בתיקייה הזאת מעל מיליון קבצים שכל קובץ הוא 1KB. אני רוצה למחוק את התיקייה הזאת לגמרי מהשרת (שלא יגיע לrecycle bin. שימחק לגמרי) אבל כשאני משתמש בShift+Delete למחוק את התיקייה הזאת השרת קופא ונתקע וזה יכול להגיע גם לכמה שעות שהוא תקוע. אני צריך את הדרך המהירה ביותר (ושלא תתקע לי את המחשב) למחוק את התיקייה הזאת לתמיד. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי לכולם. בעקבות דברים שקראתי, שקלתי (מטעמי אבטחה) להגדיר ב- 7 שני פרופילים בהם אני אשתמש. פרופיל יוזר ופרופיל מנהל, כאשר בפרופיל המנהל אשתמש לרוב לשם התקנות, ובפרופיל היוזר אעשה את רוב העבודה השותפת. העניין הוא שבחלק מהמקרים יהיה עלי לעשות עבודות גם כאשר אהיה בפרופיל מנהל, עבודות אותן ארצה להמשיך כאשר אעבור לפרופיל יוזר. כלומר בעצם, ברצוני שבעת שאהיה בפרופיל מנהל תהה לי גישה לכל הדברים במחשב גם לדברים תהשמורים תחת פרופיל היוזר , וזאת בלי להגדיר את אותם דברים כפרופיל משותף (ייתכן וארצה להכניס פרופיל נוסף). האם הדבר אפשרי (וכדאי)? היה וכן, אשמח להסבר בנושא. תודה מראש לעוזרים ולמתייחסים אגב, אם זה רלוונטי, גם את פרופיל היוזר הגדרתי כפרופיל תחת סיסמא.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שאלה דחופה!!! פתחתי מסמך דרך המייל- לחצתי על "הורד", אח"כ לחצתי על "פתח" (לא שמרתי במקום משלי), ערכתי שינויים על המסמך וכאשר יצאתי ממנו- הוא שאל אותי האם לשמור- לחצתי "כן"- ומאז איני מוצא את המסמך המעודכן שיצרתי-היכן המחשב שומר כברירית מחדל את הקבצים שמורידים מהאינטרנט? יש סיכוי למצוא זאת? ??? דחוף!!!!!!! תודה- מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. בטעות ובהיסח הדעת גררתי את העכבר עם קליק שמאלי לכיוון שורת המשימות והוא פתאום התרחב ולא יכול להחזיר אותו למצבו הקודם. ניסיתי להתעסק עם המאפיינים וכו, וכל פעם שאני מבטל את ההפעלה המהירה זה כאילו מסתדר, אבל כשאני מחזיר את ההפעלה המהירה זה חוזר. ניסיתי לעשות איתחול בתקווה שזה יתסדר מעצמו (כפי שקוה בתקלות אחרות) ולא עזר.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by gkman,

בארגון שאני נמצא בו כרקע מופעל רקע על כל המחשבים ע"י החלת GPO. אני לא מצליח להחליף רקע מהתפריט של ווינדוס (הקליק ימני על שולחן העבודה וכו') ולא ע"י שינוי ערכים ברגיסטרי. מה שכן הצליח לשנות את הרקע אם פתחתי את התמונה שרציתי בIE ואז קליק ימני על התמונה (בתוך הדפדפן) ולחיצה על להפוף אותה לרקע של שולחן העבודה. אבל זה תמיד מתחלף חזרה כשאני מתנתק ומתחבר חזרה. רציתי לדעת איך בדיוק הדפדפן הופך את הרקע בשולחן העבודה כדי לחקור קצת את הנושא לעומק.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אני רוכש מחשב גיימינג מtms בקרוב ואני לא יודע איזו גרסה של win8 לבחור חח.. יש מלא ואני לא יודע בדיוק מה לסמן ומה ההבדלים בין הפרו לפרימיום וכו. אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by KoM,

היום משום מה כשהפעלתי את הוינדוס XP שלי, כשהגעתי למסך הלוגין בו ישנן שתי אפשרויות בחירה למשתמשים, כאשר לחצתי על המשתמש שלי האייקון נהייה חזק יותר אבל כלום לא קרה... גם לאחר מספר שניות נראה כאילו כלום לא קורה, רק לאחר לחיצת ctrl+alt+del וחזרה למסך הכל עבד כרגיל, מה זה לכל הרוחות ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Guymz,

אהלן חברה! יש לי ווינדווס 10 כבר בערך חודשיים. הורדתי את העדכון האחרון ואני מקפיד לעדכן כל הזמן. משום מה כל הזמן אני שומע את המחשב עובד... כל הזמן. כשאני נכנס ל resource monitor אז אני רואה שב disk usage הסיסטם כל הזמן בפעולה... חיפשתי רוגלות, חיפשתי וירוסים ניקיתי את המחשב הסרתי דברים מיותרים, חיפשתי מקרים דומים בגוגל ושום דבר. יש לכם מושג אולי מה אני יכול לעשות? מה זה יכול להיות ואיך אפשר לבדוק מה הסיבה לכך? סך הכל אני מאוד מרוצה וחוץ מבעיה הזאת מעולם לא נתקלתי בבעיה כלשהי עם מערכת ההפעלה. תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dor444,

מבחינת חומרה, כדאי לי בכלל להתקין 7?: מעבד ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD לוח אם GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE כ. מסך ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR דיסק קשיח F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG כרטיס זיכרון פנימי KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL מאוור למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN מארז ENGINE PLUS AEROCOOL אם כן, מה ההליך? פרמוט? התקנה? לא יצא לי עד היום להתקין מערכת הפעלה, פעם ראשונה תמיד כיף

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by NoNickName,

שלום עברתי מחלונות 7 לשמונה דרך דואל בוט, הדיסק שלי מחולק ל3 מחיצות לפי הסדר על ההארד-דיסק: 1) מערכת חלונות 7 (נמחקה - כרגע ריק) 2) קבצים ומסמכים שלי. 3) מערכת חלונות 8 (כרגע מע רכת הפעלה יחידה ועובדת תקין). לדעתי ריכוז של מערכת ההפעלה בתחילתו של הכונן הקשיח תעזור לביצועים גבוהים יותר, לכן אני מנסה להעביר את המחיצה של חלונות 8 מ3 ל->1. איך אפשר לעשות את זה? ניסיתי לעשות קלון, לא הצלחתי להפעיל את חלונות. דיסק תיקון לא הצליח לפתור את הבעיה. יש למישהו רעיון/ניסיון איך מעבירים את המערכת למחיצה אחרת? ->אין מנוס מלהתקין שנית על מחיצה ראשונה? -> זה בכלל חשוב להתקין בתחילת הכונן? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. במעמד הרכישה, אי אפשר לשנות מדינה, אז הכנסתי כתובת של חבר שגר בניו ג'רזי אבל עם פרטי כרטיס האשראי הבינלאומי שלי ועדיין... לא הצלחתי לבצע רכישה. מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי אשמח מאד אם לדעת כיצד ניתן להעביר תיקיות המצויות בכונן C לכונן D. אני מתכוון בעיקר לתיקיות שיתוף קבצים ותיקיות שתופסות המון מקום והתוכנות שלהם מותקנות על כונן C. האם יש דרך לעשות זאת מבלי לפגום בתוכנה, כלומר שהתוכנה שמעביריה לאותן תיקיות קבצים תמשיך להעביר לשם את הקבצים כאילו היו מותקנות בכונן C. ואם כן האם לאחר פירמוט והתקנת התכונות מחדש כגון תוכנות שיתוף קבצים, האם התוכנות יקשרו בין התיקיות שהעברתי ל-D או שיש צורך בהגדרות חדשות. בקיצוראשמח אם מישהו מכיר דרך אלגנטית לעשות זאת, כרגע כונ C מלא לחלוטין ו D כמעט ריק. הדרך החידה והבטוחה שמצאתי היא פשוט להעביר משם קבצים לתיקיות חדשות שיצרתי על D אבל אז התוכנות כמובן לא מקשרות את התיקיות הללו לשיתוף הקבצים למשל וחבל תודהלכל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. מי שאין לו גירסא חוקית של ווינדוס לא יכול להתקין אסקפלורר 7? ואם כן מאיפה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. ???

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Rinus,

היי, כנסו ל CMD.. אצלי כתוב C:\users\גייבריש (צריך להיות כאן השם שלי למשל RON) איך אני משנה שם לאנגלית שלא יהיה גייביריש? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by UV1,

שלום, יש לי מחשב נייד בן שלש בערך מסוג LG X110 הוא בא עם XP אין לי את התעוד. הוא משמש רק לגלישה בזמן האחרון הוא נהיה כבד והוא נתקע כל הזמן חשבתי שהגיע הזמן לפרמט. אני יודע שבניידים של IBM ההתקנה יושבת על המחשב כך שבלחיצת כתור חוזרים ל day one - אולי מישהו יודע אם זה קיים גם ב LG? דבר שני המעבד זה אינטל אטום עם 1GB זיכרון האם יש מצב להתקין WIN 7 או שזה יהיה בלתי נסבל? אני די מתעב את ה XP ואת ההתקנה של הדרייברים איתו.. הייתי שמח להמנע מזה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. דבר ראשון סלחו לי אם אני כותב דברים בעברית כמו סאטא אני כותב מהאייפוד עכשיו לבעיה שלי שאגב אני מיואש ממנה לחלוטין אני מנסה להתקין אקס פי על דיסק קשיח סאטא וההתקנה לא זיהתה את הדיסק הקשיח אז שמתי את הדרייבר על דיסקט וניסיתי שוב הפעם ההתקנה זיהתה את הדיסק קשיח בחרתי להתקין את הוינדוס ואחרי שזה פירמט את הדיסק הקשיח זה נתן לי את השגיאה הבאה: windows installtion cannot copy the file raidsys.sys f3 quit esc skip enter retry זה לא הנוסח המדויק אבל זאת השגיאה אין קוד שגיאה או משהו כזה בכל מקרה ניסיתי להכניס את הדרייבר לדיסק עם אן לייט אבל במצב הזה ההתקנה לא מזהה את הדיסק קשיח בכלל רק שיהיה ברור ניסיתי 2 צריבות שונות של הכנסת הדרייבר לדיסק עם אן לייט ו3 דיסקטים שונים עם הדרייברי…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.