עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by PeaS,

נראה לי שזה הפורום המתאים לשאול את זה, כי נראה לי שהבעיה היא במערכת הפעלה. אני במחשב של אחותי עכשיו (אל תשאלו מה קרה לשלי.. ), יש לה WIN98, ועכבר מחובר למחשב... הבעיה-כל פעם שהעכבר זז, יש זמזום מעצבן. זה לא ממש זמזום, יותר נכון שכל פיקסל שהוא זז על המסך יש איזה ביפ מעצבן, וכשמזיזים את העכבר (בד"כ זה יותר מפיקסל אחד), נוצר מן זמזום מעצבן. גררר... זה כ"כ מעצבן. בינתיים כיביתי את הרמקולים, כי אני פשוט לא יכול לסבול את זה, אבל אני לא יוכל לשרוד עם רמקולים כבויים הרבה זמן. מישהו יכול לעזור?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by cganir,

שלום לכולם ! מי מכם מבצע שיתוף אינטרנט בין מספר מחשבים ברשת ביתית אחת ? במה אתם משתמשים ? (Wingate,Windows internet sharing,WinRoute או אחר ? ) נתקלתי בבעיה מוזרה תחת Windows XP ו Wingate 4.4.2 , כאשר החיבור מתנתק, למרות שה Wingate מוגדר לחיוג אוטומטי, הוא מפסיק להגיב כלל, ומנתק את שירות החיוג שלו. רק אתחול של מנוע ה Wingate באופן ידני מחזיר את החייגן שלו לפעולה. עוד מישהו מכיר את התופעה ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי לכולם. בעקבות דברים שקראתי, שקלתי (מטעמי אבטחה) להגדיר ב- 7 שני פרופילים בהם אני אשתמש. פרופיל יוזר ופרופיל מנהל, כאשר בפרופיל המנהל אשתמש לרוב לשם התקנות, ובפרופיל היוזר אעשה את רוב העבודה השותפת. העניין הוא שבחלק מהמקרים יהיה עלי לעשות עבודות גם כאשר אהיה בפרופיל מנהל, עבודות אותן ארצה להמשיך כאשר אעבור לפרופיל יוזר. כלומר בעצם, ברצוני שבעת שאהיה בפרופיל מנהל תהה לי גישה לכל הדברים במחשב גם לדברים תהשמורים תחת פרופיל היוזר , וזאת בלי להגדיר את אותם דברים כפרופיל משותף (ייתכן וארצה להכניס פרופיל נוסף). האם הדבר אפשרי (וכדאי)? היה וכן, אשמח להסבר בנושא. תודה מראש לעוזרים ולמתייחסים אגב, אם זה רלוונטי, גם את פרופיל היוזר הגדרתי כפרופיל תחת סיסמא.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. בעיקר בכונן D, כשאני לוחץ מקש ימני על תיקיה מופיע הודעת שגיאה Windows Explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר. מה שמוזר זה שלא תמיד אבל לרוב ולפעמים גם בכונן C. במידע נוסף אני מקבל AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModName: shell32.dll ModVer: 6.0.2900.2180 Offset: 0005e9ec נראה לי בעיה באיזה DLL חסר ? יש למשהו פתרון לבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by gkman,

בארגון שאני נמצא בו כרקע מופעל רקע על כל המחשבים ע"י החלת GPO. אני לא מצליח להחליף רקע מהתפריט של ווינדוס (הקליק ימני על שולחן העבודה וכו') ולא ע"י שינוי ערכים ברגיסטרי. מה שכן הצליח לשנות את הרקע אם פתחתי את התמונה שרציתי בIE ואז קליק ימני על התמונה (בתוך הדפדפן) ולחיצה על להפוף אותה לרקע של שולחן העבודה. אבל זה תמיד מתחלף חזרה כשאני מתנתק ומתחבר חזרה. רציתי לדעת איך בדיוק הדפדפן הופך את הרקע בשולחן העבודה כדי לחקור קצת את הנושא לעומק.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by dani,

כל פעם שאני יוצא מתכנה מסויימת (אקספלורר, ומשחקים) אני מקבל הודעת שגיאה מעצבנת http://www.pic.co.il/Files/D8E4025A23EA46ED9E1360B9C45BA0D4/norm_6664FF7944F449A1B3A6EA9DBE7EF03A.JPG היא לא גורמת לכלום לקרוס או משהו פשוט זה מעצבן כל פעם... תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by wollmann,

אהלן, רציתי לדעת מהם בערך מחירי בחינות ה MCSE (MCP) ללא קורס כמובן. ואיפה ניתן להשיג את המחירים הזולים ביותר? (אני יודע שיש מלא אתרים ברשת, אבל מה שאני מוצא לא יורד מ $100, ואני יודע שיש יותר זולים) תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מי שאין לו גירסא חוקית של ווינדוס לא יכול להתקין אסקפלורר 7? ואם כן מאיפה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yotam.m,

אהלן, כבר המון זמן תקוע עם הבעיה הזו. כשאני בוחר Release Preview בבחירה איזה עדכונים לקבל אני מקבל הודעה שאין שום עדכונים חדשים להתקין. (גם ב-Beta) כשאני בוחר ב - DEV אני מקבל עדכון בשם "Windows 10 Insider Preview 21354.1 (co_release)" שנכשל כל פעם מחדש עם קוד השגיאה "0x80070057" כמובן שהמערכת המחורבנת מעלה כל פעם הודעה שפג תוקף הגרסא שברשותי כבר לפני חודשיים הגרסא כרגע היא: 2004 בילד: 20180.1000 "חוויה": 120.19101.0.0 * מה לא חיפשתי ברשת כולל ביטול סרוויסים מחיקת התיקייה של ה Distribution והחזרת הסרוויסים מחדש. * בדיקות תקינות לקבצי המערכת. מחפש משהו שיבצע חריש עמוק לפני שאני מתייאש ונאלץ להתקין עותק נקי ב…

10. התמונה המצורפת מראה את הבעייה. תודה מראש לפותרי הבעייה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by lumi,

יש לי מספר תוכניות שהותקנו במקרה תוך כדי גלישה והן מעצבנות כל הזמן רוצות להכנס לאינטרנט פותחות חלונות וכל מה שאפשר לחרפן בן אדם, בהסרת\התקנת תוכניות אין אפשרות להסיר את התוכניות כי התוכניות רוצות שאני ארשם לאתרים שלהם ואז יהיה אפשר להסיר אותם, באמת! שיא החוצפה! איך אפשר להעיף את התוכניות האלה קיבינימט

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by messi,

יש לי וינדוס ויסטה ואני לא יודע איך להתקין אותו מישהו יכול לתת לי הסבר מפורט ומדוייק איך להתקין את הוינדוס תודה מראש תחזירו תשובה.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אכן יש לי סורק ישן HP Scanjet 2100c[h=1]לא שווה לי לרכוש חדש >>> כי משתמש בו פעם בכמה חודשים כשצריך לסרוק איזה מיסמך[/h]לאחרונה שידרגתי ל WIN8 .....ויש דרייברים רק עד XP ( קודם היה לי XP לא הצלחתי למצוא אף פיתרון....אפילו לא לWIN7 מי עוזר לי ? PLZZZZZ ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by FORMAT1,

מה זה FAT 32/NTFS ? תירשמו מה זה כול אחד תירשמו מה האבדל.. ומה יותר מומלץ? 2-מה זה להתחל-->הפעלה-->Chkdsk מה זה?CHKDSK?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום רב, כשאני מנסה ללחוץ על כפתור F8 עם אתחול של המחשב , זה מגיע לי למסך של priority בין הדיסק הקשיח לCD-ROM.. ניסיתי ללחוץ גם על F5 אבל זה לא הולך.. אולי מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי להגיע למסך של בחירה של מצב בטוח? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by 34N1A1N79,

היי, אני שוקלת לרכוש עכשיו את גרסה 8.1 של ווינדווס, הבנתי שעל גרסה 8 יש הרבה ביקורת ובאגים .. האם יש על 8.1 גם ביקורת כזאת? ואולי בכלל עדיף להשאר עם 7? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. נכנסתי למנהל ההתקנים ויש לי התקן שרשום עליו לא מוכר והוא גם לא מותקן אז איך אני ידע איך להתקין אותו? הכנסתי את כל הדיסקים של הדרייברים ועשיתי חיפוש והוא רשם שהוא לא מצא ... עם מישהו יודע איך להתקין אותו אז שיגיד ..

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by sabosal,

אני מנסה להקליט קטע מתוכנית הרדיו שמשודרת דרך הדפדפן (באתר של גלי צה"ל)יש לי ווינדוס 7, נכנסתי להגדרות של הכרטיס קול, ושיניתי את ברירת המחדל בהקלטות ל stereo mix. ואני לא מקבל סיגנל מהמערכת. אני לא יכול להקליט.. מה אני עושה לא נכון? איך מסדרים את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Funkyzord,

ראיתי את זה בWARP2SEARCH http://www.warp2search.net/article.php?sid=6669&mode=thread&order=0&thold=0 אז זה הגירסה הסופית והרשמית? עם כן אז למה זה לא באתר הרשמי?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by satlan1,

פרסמתי את הבעיה בפורום חומרה כי חשבתי בהתחלה שהבעיה בהארדיסק.. אבל יש מצב שזה במערכת הפעלה. כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע לעמוד שניתן לבחור בו איך להעלות את הווינדוס(SAFE MODE, NORMAL ואלה..) כשאני בוחר באחת האפשרויות הווינדוס מתחיל להיטען כמה שניות ואז מופיע לשניה מסך כחול. צילמתי אותו בערך אם זה עוזר לכם: http://www.siz.co.il/up/e2jwnmwnjzm2.jpg ואז המחשב שוב חוזר לעמוד הראשון ונכנס ללופ כזה.. ממ אמרו לי לנסות להפעיל את המחשב עם WINDOWS PE או לעשות REPAIR . ניסיתי לעשות REPAIR אבל הבעיה שליד כונן C רשום לי unknown. ואין לי את האפשרויות לעשות REPAIR על הכונן. מה אתם מציעים לעשות? אני חייב לגבות איכשהו את הקבצים שיש לי בהארדיסק תודה!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכם, אני רוצה לסדר את הקבצים או התיקיות בחלונות 7, בסדר שאני רוצה (לא לפי א'-ב' ולא סדר הגיוני אחר). האם אפשר לעשות זאת (בXP היה אפשר)? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by KoM,

היום הדלקתי תמחשב של אחותי שעד הניום עבד כרגיל, וכשהוא נלק והוינדוס XP עלה, הייתה בעייה עם הסאונג אשר החליט לא לעבוד, כלומר הדרייברים מותקנים כמו שצריך אבל כל תוכנת ניגון לא מוכנה לנגן מוזיקה, כמו כן כל שיתופי הכונן נעלמו, וה--THEM השתגע לגמרי, מה זה קרה ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Ibrow-Now,

אני צריך תוכנה שמראה לך את דגם לוח האם של המחשב.

24. Started by warezon,

רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להפוך את השפת הווינדוס לעברית בלפטופ שעליו הותקנה מערכת vista home premium באנגלית!!!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אהלן, יש לי ווינדוס 10 64BIT והוא כבר תקופה לא מצליח להוריד עדכונים - הם פשוט תקועים כל פעם באחוז אחר עד שההורדה נכשלת. האם יש פתרון? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.