עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hofshi,

מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לכתוב בעברית גם עם נ?יקו?ד מלא! הדרך לעשות זאת מעט מוזרה, אך די פשוטה. מדריך זה מראה איך לכתוב עם ניקוד ביישומי ווינדוס (לדוגמא בוורד, אקסל, פאוור פוינט או Notepad ) מדריך לכתיבה עם ניקוד בווינדוס

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tal147,

אני רוצה להפעיל מחשב שהיה למשחקים סרטים וכו..... אני צריך מערכת הפעלה במזה עוזר?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by puvsc,

שידרגתי מ8 ל8.1- ופתאום הכרום שלי נהיה עם BLUR כזה...- מעין מטושטש... וכרטיסיות שלי ממורכזות למרכז במקום לימין או לשמאל... יש למישהו רעיון למה זה קורה??? זה לא קורה בדפדפנים אחרים! תודה מראש- אני מצרף תמונה....

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by DJO,

מתי ש ה XP עולה אז לכמה שניות יש אייקון כזה ליד השעון ואז הוא נעלם: מישהו יודע מה זה? חחח אני בקושי מצאתי את התמונה.. זה מאוד קטן להסתכל מתחת לחתימה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי בעיה... אני לא יודע מה קרה, אבל פתאום הדפדפן פותח לי קבצי rar ו-mp3 אוטומטית מהרשת, במקום להציג לי את החלון שבו אני יכול לבחור אם אני רוצה לשמור את הקובץ או לפתוח אותו ישירות - הוא פשוט פותח את הקבצים אוטומטית, כאילו שלחצתי על OPEN... ואני כמובן מעדיף לשמור... האם ישנה דרך שאני אוכל להחזיר את התיבה שבה אני בוחר אם אני רוצה לשמור או לפתוח?? אני משתמש ב-WinXP Pro ודפדפן Internet Explorer 6 תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי חבר'ה.. איך אני מוריד את הרקע הכחול של האייקונים בשולחן עבודה...שלא יהיה תמיד רקע כחול קבוע אלא רק כשלוחצים עליו... מקווה שהבנתם.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by KoM,

היום הדלקתי תמחשב של אחותי שעד הניום עבד כרגיל, וכשהוא נלק והוינדוס XP עלה, הייתה בעייה עם הסאונג אשר החליט לא לעבוד, כלומר הדרייברים מותקנים כמו שצריך אבל כל תוכנת ניגון לא מוכנה לנגן מוזיקה, כמו כן כל שיתופי הכונן נעלמו, וה--THEM השתגע לגמרי, מה זה קרה ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by cganir,

שלום לכולם ! מי מכם מבצע שיתוף אינטרנט בין מספר מחשבים ברשת ביתית אחת ? במה אתם משתמשים ? (Wingate,Windows internet sharing,WinRoute או אחר ? ) נתקלתי בבעיה מוזרה תחת Windows XP ו Wingate 4.4.2 , כאשר החיבור מתנתק, למרות שה Wingate מוגדר לחיוג אוטומטי, הוא מפסיק להגיב כלל, ומנתק את שירות החיוג שלו. רק אתחול של מנוע ה Wingate באופן ידני מחזיר את החייגן שלו לפעולה. עוד מישהו מכיר את התופעה ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by The UnKnown,

אני קצת לא מעודכן בכל מה שהולך עם החומרה\תוכנה בזמן האחרון [אולי קצת יותר], בכל אופן היום ראיתי את המערכת הפעלה הנ"ל ונאמר לי שהיא הכי חדשה ומעודכנת לפני VISTA. חשוב לציין שהיא נראית מצויין... רצה מעולה... ומבחינת מראה מהווה הכלאה בין XP לVISTA [בקטנה]. זאת גרסה מומלצת לי בתור משתמש 32BIT שעדיין לא מרגיש צורך לעבור לVISTA ? מה גם שהמערכת שלי תיאורטית לא אמורה להריץ את ויסטה בצורה יותר מדי טובה, לפחות בהיבט של משחקים. תודה !

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי חברים אני נמצא כבר חצי שנה עם ה- VISTA ולאחרונה התקנתי גם את ה- SP1 ששוחרר... המערכת זזה יותר טוב, אבל עדיין אני מרגיש מועקה כזה יחסית למחשב שעליו היא רצה 4 ליבות, 2 גיגה זכרון וכרטיס מסך 8800GT512MB השאלה היא האם כדאי לחזור ל- XP ? איזה משחקים אני אפספס אם אני אחזור ל- XP ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. ברשותי ווינדוס 7 אולטימט 64 K, ווינדוס 10 מוצע לי עד סוף החודש חינם, השאלה האם אני יכול להוריד אותו ולהתקינו כמערכת ווינדוס נוספת על כונן אחר באותו מחשב? כמו כן אין לי הרבה מקום על כונן סי ,נשאר כ-5 ג'יגה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי מחשב נייד עם XP SP2, ולרוב סמל הסוללה לא מופיע על הSYSTEM TRAY... גם כאשר המחשב לא מחובר לחשמל (ולרוב הוא כן). ניסיתי לשנות בהגדרות של צריכת החשמל-הצג תמיד סמל סוללה בשורת המשימות-אך זה עדיין לא מראה את הסמל. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

אם יש לי לוח אם יש שבאתר יש דרייברים בשבילו לווינדוס 7, האם הם מתאימים גם לווינדוס 8?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. העוזרת הדיגיטלית של מיקרוסופט משתדרגת ותאפשר לכם לבצע את ההתאמות של מערכת ההפעלה מבלי לגעת בעכבר לכתבה

15. אהלן! כשאני מוריד מהדפדפן, המהירות בסדר גמור, הבעיה היא שנגיד אני אומר שיוריד לשולחן עבודה. הוא עובר קודם בתיקיה אחרת ואז מעתיק אותו. הבעיה זה שההעתקה הזאת לוקחת זמן על כונןIDE, וזה חבל. אני מדבר על הורדה מFILEFLYER ראפידשר וכד'. איך מבטלים את זה? אריאל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shikasha,

שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש בעל 6GB של RAM ויש לי מס' תהיות לגבי זכרון וירטואלי: * האם ביטול הזכרון הוירטואלי ( ה PF) יביא לשיפור בביצועים? * האם 6GB מספיקים כדי לבטל אותו? (אם לא, כמה כן?) * האם מערכת ההפעלה (Window 7) תשתמש בזכרון הוירטואלי (ובמידה וקיים) גם כאשר יש עדיין מקום בRAM? נראה לי שזהו בינתיים, תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by roy132,

שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש ולא מיזמן קניתי win 7 home premium בעיברית 64-bit גירסת retail וכמו כן אני רוצה להתקין את ה windows על המחשב החדש אך אני לא רוצה ליפגוע במקוריות יש דרך לעשות. אשמח לקבל מידע מורחב בנושא ואיך ליפעול.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. טוב לאחר התקנת WIn 7 כמערכת הראשית יש לי כמה שאלות שלא ממש הצלחתי למצוא להן תשובות. 1.העדכונים אוטומטיים קלים והכל טוב ויפה אבל עדכונים שבהם אני לא מעוניין ממשיכים להציק - אין גורמים למערכת להבין שאני לא מעוניין וזהו? 2.משום מה המסנג'ר מופיע בשורת המשימות גם אחרי שאני מצמצם/סוגר את החלון הראשי. זה לא היה ככה ב-XP. אפשר לעשות עם זה משהו?. 3.ה-Winamp מוגדר שכאשר אני לוחץ פעמיים על קובץ הוא מוסיף אותו לרשימה בלי להעיף את כל הרשימה ( כמו בברירת המחדל) משום מה פה זה לא ממש עובד. מישהו מכיר פיתרון?. 4.הבעיה הכי מעצבנת - יש לי תקייה עם כמה תיקיות בפנים ופשוט אי אפשר לסדר אותן לפי איך שמתחשק לי (באופן ידני הכוונה). איך אפשר לעשות את זה? ניסיתי כמובן להזיז את זה ידנית אבל זה פ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by mazoneli,

ראיתי שבארץ מערכת הפעלה חוקית עולה כ 1400 ש"ח ואילו ב EBAY ניתן לרכוש עבור כ 100-140 USD, יש מניעה חוקית לרכוש מחול ?, זה הבדל של כמעט אלף ש"ח. מה עלולות להיות הבעיות, כמובן שאשים לב לא לרכוש מערכת שמיועדת למותג מחשבים ספציפי אלא את העותק הרגיל.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Svensk.il,

החשבון GUEST אצלי מסרב לעבוד עם יותר משפת מקלדת אחת. יש עברית ואנגלית מותקנות, ואפשר לעבוד רק עם השפה שמוגדרת כברירת מחדל. אי אפשר להחליף לשפה השניה. מה עושים? :\

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. כבר תקופה די ארוכה שמדי פעם - אחת לכמה ימים כשמפעילים את המחשב לא ניתן לגשת לאינטרנט - מופיע בנוסף לחיבור הרגיל לרשת עו חיבור ורשום לידו "רשת לא מזוהה" רק שאני פותח את חיבורי הרשת וכותב עליו הפוך ללא זמין ואחרי זה מפעיל "פתור בעיות" ו נסה לפתור את הבעיה כמנהל הוא מבצע תיקון ואפשר להתחבר לרשת.. מה זה ? איך אפשר לפתור את זה ? מה גורם לזה ? יש למישהו רעיון ? תודה ! * זה מאוד מציק - בעיקר לאישתי כשאני לא נמצא לסדר לה את זה... שכחתי לציין שהמחשב מחובר לראטר D_LINK של בזק (תקן N) בחיבור קווי !

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by eladbu,

מעוניין להחליף את הקבצים באופן ידני דרך חיבור ה HD למחשב אחר איפה נמצאים הקבצים בדיסק ה XP SP3? לא מעוניין לעשות את ההליך דרך ה CONSOLE מטעמי נוחות.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by boss,

עדכון חלונות 10 ולא אהבתי ביצוע שלו אני רוצה לעשות שחזור חלונות 7. צריך לפרמט הכול? או אפשר שחזור?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by MetalB,

יש לי בכונן C 4GB ואני משתמש רק ב-1.5GB משום מה כתוב לי שאני משתמש ביותר והוא כותב שיש לי רק 800MB מקום פנוי! אפילו מחקתי הרבה תוכנות וחוץ מ- windows ועוד כמה תוכנות שלא תופסות הרבה מקום (כמו ICQ וכדומה) אין לי כלום בכונן C לאן נעלם לי המקום? מחקתי גם את תקיית ה- Temp וה- Temporary internet files וזה לא bad sectors... ובכלל כל תקיית ה- windows שלי היא 680MB... אני חושב שרק פירמוט יעזור אני צודק?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אז ככה, סוף החודש אני מביא מחשב חדש ב TMS. עכשיו החלטתי לעזוב את WIN XP SP2 הפרוץ שלי (מעולם לא קניתי מערכת הפעלה), ועכשיו אני שוקל אם לקנות OEM (לא שדרוג) של 8, ויש לזה הרבה יתרונות: - אני יכול לשדרג את מערכת ההפעלה, כולל SP בלי לדאוג מעידכונים (ברגע שיש SP חדש המשחקים לא עובדים אם אין לך אותה, ככה שזה חשוב לי). - לא לדאוג שהמערכת תחסם פתאום. - מגיע 32/64 ביט וגם עברית/אנגלית. שוב, אין לי בעיה לשלם 450 פעם אחת ולדעת שאני מסודר לכמה שנים, והנה 2 הבעיות: 1. כמה שנים?? פתאום אני רואה דיבורים על win blue, אין לי זמן לחכות קרוב לשנה בשביל לקנות אותה, ואני לא רוצה לקנות 8 ב 450 שקל ועוד פחות משנה לקנות שוב מערכת הפעלה ב 400, זה לא הגיוני (למרות שעדכון מערכת הפעלה עולה 10…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים