עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hagai-,

מהיום בבוקר נתקלתי בתופעה מוזרה, קודם כל השארתי את המחשב מחובר לאינטרנט בלילה ובבוקר הופתעתי לגלות שהוא עבר ריסט, ומאז כל פרק זמן שונה אני מקבל ריסט למחשב באמצע העבודה עליו. יש לציין שהריסט הוא מיידי כמו שלוחצים על כפתור ה RESET במחשב ולא יציאה מסודרת ל Restart .. נשמע כמו בעיית חומרה אבל זה לא קרה עד עכשיו כאשר ה XP מותקן במחשב כמעט חודש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך (והוא עלה לא מעט כמו שאתה רואה במפרט). אני סטודנטית לאנימציה וכרגע עובדת על הפרויקט גמר שלי בתלת מימד ולכן המחשב הוא פחות או יותר הדבר שהכי חשוב לי בחיים . בכל מקרה, במשך שנה (מאוד לא כיפית) היה לי blue screen of death בתדירות של כל חצי שעה, אבל כשהבאתי את זה למעבדה שבה קניתי את המחשב (גם נאלצתי לנסוע לשם כי קניתי את זה במרכז ובינתיים עברתי לירושלים) אז הם אמרו לי "מחשב בסדר, תוכנות לא חוקיות" :s07: :s07: במילים האלו, ואני יודעת שזה בולשיט, אז פירמטתי אותו כל פעם כדי שלא יהיה להם מה לטעון ונסעתי לשם שוב ושוב והם לא פתרו לי את הבעיה. שמתי trail versions בשביל שלא יהיה להם מה לטעון. ידעתי שהם יודעים שאני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות את התוכנות…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Funkyzord,

ראיתי את זה בWARP2SEARCH http://www.warp2search.net/article.php?sid=6669&mode=thread&order=0&thold=0 אז זה הגירסה הסופית והרשמית? עם כן אז למה זה לא באתר הרשמי?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. כשאני גולש באינטרנט ופותח את חלון הדפדפן אוו שאני לוחץ על אחד הקישורים שבדפי האינטרנט אז זה נפתח לי בגדול כמו שאני רוצה אבל עים אני לוחץ עים הכפתור הימני של העכבר על אחד הקישורים ונותן הוראה פתח בחלון חדש אז הוא פותח לי את הדף בגודל קטן ולא על כל המסך מי שיודע איך אפשר לגרום שתמיד יפתח בגדול אודה לו מאוד נא לא להגיב להודעותי ביום שבת תודה!

5. הלינוקס Mandrake SNF 7.2.

6. שלום, עד כה הווינדוס עבד יופי, אני המשתמש היחיד במחשב ולכן הוא נכנס ישר לווינדוס בהפעלה. אחרי שהתקנתי google sketch up , הוא הכריח אותי להתקין net framework v1.0 K למרות שכבר מותקנת גירסת 2.0 במחשב. מאז אותו אירוע, בכל הפעלה של המחשב יש לי את המסך המעצבן של בחירת משתמש, במקום כניסה אוטמטית. גם מסך הכיבוי השתנה, במקום 3 האיקונים, יש תפריט בחירה כמו בwindows 2000. גם שאני נכנס לtaskmanager, במקום שיכנס ישר, נעלם הרקע ויש לי מסך בחירה ( Log off' shut. task manager..). בדקתי אפשרות לשנות את זה בuser accounts ב control panel , אבל לא ראיתי אפשרות כזו, מה גם שהתווסף שם עוד יוסר ASP.net machine , תוצאה ישירה מהתקנת הframework1/0 אני משער. קיצר, איך אני חוזר למצב הרגיל והנוח? אם …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. בעיקר בכונן D, כשאני לוחץ מקש ימני על תיקיה מופיע הודעת שגיאה Windows Explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר. מה שמוזר זה שלא תמיד אבל לרוב ולפעמים גם בכונן C. במידע נוסף אני מקבל AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModName: shell32.dll ModVer: 6.0.2900.2180 Offset: 0005e9ec נראה לי בעיה באיזה DLL חסר ? יש למשהו פתרון לבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי וינדוס 7 וזה שהתקין אותו הריץ קובץ RemoveWAT אך שמעתי שזה יכול להיות בעיה והוא לא מומלץ. מישהו יודע מה הקובץ עושה והאם הוא אכן בעייתי?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Raistelyn,

אני מנסה להתקין Windows XP PRO, וההתקנה נתקעת ב34 דקות האחרונות. ^כלומר הוא מגיע לי למסך של הגדרת השפות והאזור, אח"כ הוא מגיע לי לקבוע את הרשת, ואז נותרות לו 16 דקות, ובהן הוא נתקע. ^הדיסק שאני מתקין ממנו הוא דיסק מקורי ולא שרוט. בעיה ממש מוזרה, אני מודה מראש לכל עוזר, ואשמח לכל עזרה שתינתן. Raistelyn88. *אם נדרשים עוד פרטים על מנת לאבחן את הבעיה, אנא אימרו. **ניסתי לעשות כמו שכתוב ב-"שאלות נפוצות" , לא הצלחתי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by juve12,

העתקתי בטעות את הקובץ ממחשב אחר ולאחר שהתחלתי את המחשב הכול השתגע שאלתי היא זו האם יש אפשרות איך שהו לחזיר את הקובץ שדרסתי תודה מראש לכול מי שיעזור מדובר במערכת הפעלה WIM 98SE

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי אני מצרף תמונה כדי להסביר על מה מדובר.. לפי מה שזכור לי זה התחיל אחרי העדכון האחרון של windows update אבל לא בטוח לגבי זה.. האם זה בעיה נפוצה לאחר העדכון האחרון או שזה קורה רק לי? ניסיתי לעשות reset לstore דרך ההגדרות וזה לא פתר את הבעיה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אוקי. אני צריך מערכת DOS (ממש מערכת הפעלה של DOS!) ומערכת של XP על אותו מחשב. מה שאני יודע עד עכשיו: יש צורך ב- 2 מחיצות. יש צורך להתקין קודם את המערכת הישנה יותר ואז את החדשה. (כלומר קודם DOS ואז XP) השאלות שלי: 1. מאיפה ניתן להשיג DOS 6.22? 2. האם ניתן להתקין רק את ה- DOS מ- 98? אשמח לתשובות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי חבר'ה.. איך אני מוריד את הרקע הכחול של האייקונים בשולחן עבודה...שלא יהיה תמיד רקע כחול קבוע אלא רק כשלוחצים עליו... מקווה שהבנתם.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. כאשר אני מנסה לרשום את קובץ ה DLL ,לפי הפקודה הבאה ב- regsrv32 mshtml : RUN , אני מקבל את ההודעה הבאה : mshtml was loaded, but the dllunregisterserver entry point was not found. היתה לי בעיה עם קובץ אחר שסרב להרשם, פשוט כיוון שהיה חסר ,MSJAVA , אבל הורדתי אותו ושמתי אותו ב system32, ועכשיו הוא נרשם כמו שצריך. מה עושים עם הקובץ MSHTML שאכן נמצא בספרית SYSTEM32 ? win XP HOME SP2 IE7 תודה למשיבים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by 999,

כשנכנסים ל WINDOWS UPDATE הוא מראה לנו קבצים שבהם אנחנו יכולים לעדכן את המערכת . מורידים ומתקינים אותם !!!! לאחר מכן יוצאים ונכנסים שנית ....... WINDOWS UPDATE מראה את אותם קבצים עוד פעם כאילו לא הותקנו כאילו שהמערכת שוכחת את ההתקנה של הקבצים אף על פי שב "הסטוריית ההתקנה" מופיע שהם הותקנו בהצלחה . כל זה קורה כאשר מתקינים את WINDOWS XP PRO על התקנה קיימת של WINDOWS XP PRO . איך ניתן לתקן את זה ????

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. היי אחרי התקנת WIN7 מסתבר שיש כמה דברים מעצבנים. הסרת המייל היא אחת מהן. כעת צריך להתקין את הלייב מייל והבעיה היא שאי אפשר להתקין את זה באנגלית ומסנג'ר בעברית. שניהם חייבים להיות באותה שפה וזה מאד מעצבן. יש אפשרות להוריד קובץ התקנה למסנג'ר בלבד בעברית ולא כחלק מחבילת הלייב?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by BlackTalon,

יש לחבר שלי מחשב ישן מאוד עם מערכת הפעלה Windows 98. הוא פירמט, יש ברשותו דיסק עם אותה מערכת הפעלה אבל הוא לא יודע להתקין. אין לא דיסקט אתחול. הוא שאל אותי מה לעשות וממש לא ידעתי לענות לו מכיוון שאף פעם לא התקנתי מערכת הפעלה ובטח שלא Windows 98. השאלה שלי היא מה הוא יכול לעשות עכשיו? האם הוא חיב דיסקט אתחול בשביל להתקין Windows 98? האם אפשר ליצור דיסקט אתחול כאשר המחשב מפורמט? אם לא צריך דיסקט אז איך בדיוק הוא מתקין אותה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מערכת ה-Remix OS שהתיימרה להיות תחליף ראוי, חינמי וזריז לחלונות ולהפצות לינוקס בדרכה להיעלם מפני השטח לכתבה

20. לפני כמה זמן המחשב הפסיק להפעיל CHECK DISK בעת נפילת המחשב (הפסקת חשמל וכו') איפה בדיוק ההגדרות של זה? איפה אני מחזיר את זה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by corios4982,

איך אני גורם למחשב דרך הביוס להעלות את הווינדוס של כונן קשיח ספציפי? (יש לי ווינדוס מותקן בכל כונן קשיח בנפרד) מישהו יכול להסביר לי בדיוק איך עושים את זה בביוס עצמו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. טוב אז אני רוצה לבצע מעבר של המייל מoutlook express ל Outlook 2016 במחשב שמותקן בו Outlook express מותקן גם outlook 2007 ואז יש את הסעיף של import internet and mail addresses ואז זה לא בעיה, והקליינט מייבא את כל המידע הבעיה שאני מייצא את כל הנתונים מ2007 לקובץ pst, ואז טוען אותו בoutlook 2016, חלק מאנשי הקשר מוצג בג'יבריש, והרשימות תפוצה פשוט לא מכילות את האנשים שהיו בהן. חשבתי על לנסות לייבא באופן ישיר מexpress ל 2016 אבל אין את האופציה הזאת.. חשבתי על לנסות לייצא רק את האנשי קשר בתור PST , או לייצא אותם בתור קובץ Comma Separated Values וזה גם לא עוזר (express to 2007 to 2016 ) אודה לעצות בנושא

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by royyei,

היי, החלפתי לוח במחשב שלי ואחרי החלפת הלוח, כשהווינדוס מנסה לעלות הוא קורס. אני יודע שפירמוט יעזור פה אבל שמעתי שיש דרך אחרת שתמנע את הפירמוט, עשיתי חיפוש קטן ללא הצלחה... אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. זה די מעצבן, אני מעדיף כפתור או משהו כזה. אודה מאוד למי שיעזור לי.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. חברים יש לי שאלה, עד כמה מעבדים תומכת מערכת ההפעלה XP?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים