Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום, עברתי ל win7 וחוץ מלהשמיע זעקות מצוקה אינני עושה מאום. בימי XP העליזים כשרציתי לשמור ב notepad קובץ html, נכנסתי ל folder options וביטלתי: hide ms-dos extension. ב win7 כשאני שומר קובץ abc.html בנוטפד, הווינדוז הופך לי אותו ל abc.html.txt. ב organize אין לי את האפשרות לבטל hide ms-dos extension. אז מה עושים ? בוכים ? מישהו יואיל לעצור את זרם הדמעות ?[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים! אז ככה: למה במספר תיקיות אצלי אני יכול לארגן אותן לפי modified ובחלק אין לי את האופציה לסדר כך? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרנה יש לי תקיעות של המחשב שנובעות מקפיצות CPU, ובכלל ה-CPU במצב IDLE לפעמים הוא על 50 אחוז כששום דבר כמעט לא פועל למשל אם אני מנגן שיר יש לפעמים תקיעות(או יותר נכון השיר נהייה איטי) לאחר שסרקתי תמחשב עם nod32 ועוד תוכנות spyware למיניהן , והכל נמצא תקין, החלטתי לבדוק בגוגל מ הבעיה... מברור קטן באינטרנט הבנתי שהבעיה היא שמופיע אצלי ב-device manager כמה דברים בצהוב: sm bus controllr ועוד כמה שטויות שקשורות לזה מאחר וזה לא מותקן זה גורם לקפיצות CPU נכנסתי לאתר של intel בשביל להתקין את זה והוא נורא מסורבל ומבלבל, בסופו של דבר הורדתי איזו תוכנה שאמורה הייתה להתקין את זה(הצ'יפסט שלי הוא p965), ורוב הדברים שלא ציינתי את שמם שהיו גם קשורים ל-controller נעלמו, כלומר הותקנ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח מסוג LENOVO עם מע' הפעלה ויסטה הום פרמיום שנרכש לפני שבועיים. להבנתי אני זכאי לשדרוג מוזל לגירסה 7. למי אני פונה ע"מ לרכוש את השדרוג המוזל? למיקרוסופט או ללנובו? אשמח מאוד לקבל לינק לרכישת השדרוג... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה ואני לא יודע איך להתקין אותו מישהו יכול לתת לי הסבר מפורט ומדוייק איך להתקין את הוינדוס תודה מראש תחזירו תשובה.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שבוע בערך הייתה לי את אותה הבעיה עם וינדוס ויסטה עכשיו עברתי חזרה לXP אבל הבעיה חזרה, זה פשוט לא מאפשר להעלות את הוינדוס, עשיתי חיפוש בפורום פה ל"winload.exe" וראיתי שמישהו הצליח לפתור את זה בעזרת כלי לפתרון בעיה בהפעלה, אבל לא הבנתי בדיוק איך אני עושה את זה,ובנוסף הוא השתמש בוינדוס ויסטה ואני בXP. מישהו יודע אם יש את האפשרות גם בXP?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מי מכם מבצע שיתוף אינטרנט בין מספר מחשבים ברשת ביתית אחת ? במה אתם משתמשים ? (Wingate,Windows internet sharing,WinRoute או אחר ? ) נתקלתי בבעיה מוזרה תחת Windows XP ו Wingate 4.4.2 , כאשר החיבור מתנתק, למרות שה Wingate מוגדר לחיוג אוטומטי, הוא מפסיק להגיב כלל, ומנתק את שירות החיוג שלו. רק אתחול של מנוע ה Wingate באופן ידני מחזיר את החייגן שלו לפעולה. עוד מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמראה לך את דגם לוח האם של המחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם לא משנה כמה זיכרון אני אשים רשום לי בווינדוס שאני צריך להוסיף עוד כאילו המערכת ההפעלה שותה זיכרון .. כמו רכב אמריקאי רק שהוא דלק . אני עובד רק עם האקספלורר 2 וחצי דפים בלחץ 512MB פנוי 84 MB נו באמת .. איך זה הגיוני ? רשום 396 USED ! ? WTF !
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב נייח שכיביתי את המחשב הנייד וינדוס התחיל להתקין עידכונים ונשאר תקוע על העידכון השני מתוך 11 מכוון שזה נמשך המון זמן (רק התקנת העידכון השני) כיביתי את המחשב...ועכשיו שאני מפעיל אותו הוא שוב תקוע על התקנת העידכון השני... גם במחשב הנייח הוא תקוע על התקנת העידכון השני (דרך windows update) שאני לוחץ על עצור את ההתקנה שום לא קורה... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה באנגלית ואני רוצה להתקין אופיס. האם אפשר להתקין גם אופיס בעברית או שיהיו בעיות תאימות? עדיף להתקין אופיס עברית או אנגלית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249613,00.html הוויסטה נראית די נוחה ויפה לשימוש מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי שזה הפורום המתאים לשאול את זה, כי נראה לי שהבעיה היא במערכת הפעלה. אני במחשב של אחותי עכשיו (אל תשאלו מה קרה לשלי.. ), יש לה WIN98, ועכבר מחובר למחשב... הבעיה-כל פעם שהעכבר זז, יש זמזום מעצבן. זה לא ממש זמזום, יותר נכון שכל פיקסל שהוא זז על המסך יש איזה ביפ מעצבן, וכשמזיזים את העכבר (בד"כ זה יותר מפיקסל אחד), נוצר מן זמזום מעצבן. גררר... זה כ"כ מעצבן. בינתיים כיביתי את הרמקולים, כי אני פשוט לא יכול לסבול את זה, אבל אני לא יוכל לשרוד עם רמקולים כבויים הרבה זמן. מישהו יכול לעזור?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיקר בכונן D, כשאני לוחץ מקש ימני על תיקיה מופיע הודעת שגיאה Windows Explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר. מה שמוזר זה שלא תמיד אבל לרוב ולפעמים גם בכונן C. במידע נוסף אני מקבל AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModName: shell32.dll ModVer: 6.0.2900.2180 Offset: 0005e9ec נראה לי בעיה באיזה DLL חסר ? יש למשהו פתרון לבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה, ואין לי מושג ממה (למרות שהאיקון מוכר לי..), היא פשוט מופיעה. כשאני לוחץ OK היא נעלמת ומופיעה מחדש תוך כמה שניות. ניסיתי לחפש פתרון בגוגל, אך ללא הועיל (מה הפלא עם שגיאה כזו לא-אינפורמטיבית). אני מקווה שתוכלו לפחות לעזור לי לזהות את התוכנה שגורמת לשגיאה (ע"פ הסמל), כדי שאוכל לטפל בה. מצטער אם ההודעה הייתה צריכה להפתח בפורום תוכנות, לא הייתי בטוח בקשר לזה.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בארגון שאני נמצא בו כרקע מופעל רקע על כל המחשבים ע"י החלת GPO. אני לא מצליח להחליף רקע מהתפריט של ווינדוס (הקליק ימני על שולחן העבודה וכו') ולא ע"י שינוי ערכים ברגיסטרי. מה שכן הצליח לשנות את הרקע אם פתחתי את התמונה שרציתי בIE ואז קליק ימני על התמונה (בתוך הדפדפן) ולחיצה על להפוף אותה לרקע של שולחן העבודה. אבל זה תמיד מתחלף חזרה כשאני מתנתק ומתחבר חזרה. רציתי לדעת איך בדיוק הדפדפן הופך את הרקע בשולחן העבודה כדי לחקור קצת את הנושא לעומק.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם התקנתי חלונות 10 מחדש האם השיתוף תיקיות ברשת הביתית שעשיתי בכונן D עדיין פעיל או שהפירמוט של C מוחק את ההרשאות של הקבצים בD?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין Windows XP PRO, וההתקנה נתקעת ב34 דקות האחרונות. ^כלומר הוא מגיע לי למסך של הגדרת השפות והאזור, אח"כ הוא מגיע לי לקבוע את הרשת, ואז נותרות לו 16 דקות, ובהן הוא נתקע. ^הדיסק שאני מתקין ממנו הוא דיסק מקורי ולא שרוט. בעיה ממש מוזרה, אני מודה מראש לכל עוזר, ואשמח לכל עזרה שתינתן. Raistelyn88. *אם נדרשים עוד פרטים על מנת לאבחן את הבעיה, אנא אימרו. **ניסתי לעשות כמו שכתוב ב-"שאלות נפוצות" , לא הצלחתי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ללא חיבור אינטרנט,למטרה אחת ומטרה אחת בלבד. גיימינג. בלי יותר מדי בולשיט,בלי תוכנות צד שלישי,רק משחקים עליו. שאלה! האם WIN98 ייקח את המשחקים החדשים שבשוק?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה FAT 32/NTFS ? תירשמו מה זה כול אחד תירשמו מה האבדל.. ומה יותר מומלץ? 2-מה זה להתחל-->הפעלה-->Chkdsk מה זה?CHKDSK?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הצוות. יש לי מחשב P4 1.4 של אינטל וזיכרון 255 RDRAM. המחשב כולל פקס מודם, ADSL מודם , GFORCE2, SB criative, וכרטיס טלויזיה וידאו fly video. מאז שאני זוכר את המחשב עובד בעת חיבור לאינטרנט, גם מהמודם הטלפוני. מדי פעם, בתכיפות די גבוהה, המחשב פשוט נתקע, בד"כ רק בחלונות האקספלוררים. אולם גם הרבה כולו. לאחר כדקה ומשהו, פתאום הוא משתחרר ומבצע את כל הפעולות ברצף (אלו שנלחצו כשהיה תקוע, כגון פתיחת דפדפן חדש או סגירה של קיים וכן פתיחה של תוכניות אחרות). מעניין וחשוב לציין כי התקיעות המרחשות בד"כ כאשר קורה שפעולה בדיוק מתחילה ואז "הפרעתי" לה ע"י ביצוע פעולה נוספת, דוגמא, בדיוק הגיע הודעה ב- ICQ באותה שניה שלחצתי לפתוח דפדפן. כמובן שזה קורה גם כאשר נשלח מי…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ווינדוס 10 64BIT והוא כבר תקופה לא מצליח להוריד עדכונים - הם פשוט תקועים כל פעם באחוז אחר עד שההורדה נכשלת. האם יש פתרון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה של מסך כחול וכריסת המחשב בכל עבודה מול הדריוורים של הכרטיס מסך אם בשינוי הגדרות בסיסיות של רזולוציה ומספר צבעים או בפתיחת משחקים. ניסיתי לעדכן את ההדריוורים לעדכן את ה directx אך דבר לא עזר. אני עובד עם כרטיס מסך של ati hd8450 ו win 7 נתוני המחשב: Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: P35-DS3L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 5120MB RAM Available OS Memory: 5118MB RAM Page File: 1556MB used, 8678MB available Windows Dir:…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-