עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Joob69,

קניתי מצלמת אינטרנט logitech quickcam messenger. על הקופסא כתוב במפורש שהמצלמה תומכת בויסטה אולם לאחר ההתקנה שנראתה תקינה לחלוטין..... הדבר היחיד שקיבלתי זה וידאו מרצד, מקוטע ולא שלם עם עיוותי צבע ושלל תקלות.... האם הדבר קשור בויסטה שאולי מתקשה לתקשר עם המצלמה או שהמצלמה פשוט פגומה???

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by roadrunner,

כשאני מפעיל windows xp ומפעיל תוכנה כלשהי לקרור המעבד (idle) או משנה את הערך באופן ידני ב-registery ל-52 ההרד דיסק מואט בצורה משמעותית לפי דעתי זה מבטל את ה-write caching למישהו יש פיתרון? (אודה לכם אם הפיתרון לא יהיה לבטל את הקירור)

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אני רוצה לדעת אם יש בעיה של תאימות בין ווינדוס7 לחיבור HDMI. (יש לי בעיות של רזולוציה ושל קצב רענון) כ.מסך HD4770, מתאם DVI שנכנס לכ.מסך ומתחבר לכבל ה-HDMI שהולך לטלוויזיה. עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה יש כזה טעינה קטנה של ווינדוס ורואים כזה לוגו, האם יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה את הלוגו הזה? כי אני לא רואה אותו, עוד בהתקנה של ווינדוס.. וכאשר אני מחליף את החיבור ל-VGA רגיל פתאום אני רואה אותו. יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה אותו? במסך השחור עוד לפני שמערכת ההפעלה ממש עולה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי מצרף תמונה,הבעיה מוקפת באדום מה עושים?התיאשתי.... המון תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by 114508534,

באחד מהעידכונים של הוינדואוס הותקן איזה משהו שנקרא "windows genuine advantage" הדבר הזה משגע אותי ומציק לי וכל פעם קופץ . איך אני מוחק אותו, ניסיתי למחוק את העידכון האחרון של הוינדואוס וזה לא עזר, חיפשתי למחוק את זה ולא מצאתי איפה זה מסתתר . תעזרו לי בבקשה כי זה משגע אותי תודה

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by fux,

שלום לכולם המצב שלי ככה הרד דיסק אחד של 40 ג'יגה. יש לי כונן FAT32 שעליו יש מידע מאוד חשוב, ועוד מחיצה של לינוקס{לינדוס אם זה משנה}... אני לפרמט את המחיצה של הלינוקס אבל אני לא יכול כי הוא לא מזהה לא אותה... לא בבוט של ווינדוס 98 {במצב של דוס} בבוט של אקס פי אני מצליח להתקין והכול אבל שאני מתבקש לעשות ריסט עולה לי הלינוקס כרגיל הוא לא ממשיך לי את ההתקנה איך אני ימפרמט את המחיצה ? מבלי לגעת במחיצה של הנתונים השנייה ! תודה ויום טוב לכם!

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by evman007,

בזמן האחרון קורה לי שהמחשב מראה לי דרך ה task manager שהשימוש ב cpu עומד על 100 אחוז,דבר שממש מאיט את המחשב... זה קורה במיוח שאני גולש באינטרנט תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by R.L,

שאלה קטנה. אם כשרציתי להתקין ווינדוס אקס פי דרך הדוס הייתי מקיף את הצירוף הבא CD I386\WINNET אז אם אני רוצה להתקין את הויסטה איזה צירוף אני אמור לתת??? בבקשה שמישהו יחפש מידע.. תודה.

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by Gorge25,

שלום לכולם, שאלה אולי מוזרה אבל רציתי לדעת איך אני יכול למנוע התקנה של ווינדווס XP (או כל ווינדווס אחר) על דיסק קשיח (יחיד במחשב) מפורמט ללא גרימת נזק פיזי כלשהו לדיסק עצמו כמובן?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by HELPMAN,

שלום וחג שמח השאלה שלי היא האם יצא פאטצ' ל-windows xp שמסיר את הבאג שגורם לפינגים גבוהים במשחקי רשת? תודה מראש מקווה לעזרה! : ;D

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by avive,

יש בלפטופ שלי (asus u36sd) מספר יציאות, לאחרונה ווינדוז מזהה באחת מהם חיבור של התקן לא מזוהה, מיותר לציין שליציאות לא מחובר כלום. ניסיתי להשבית את ההתקן, להסיר אותו, להפוך אותו ללא זמין ולעדכן אותו. עדיין שום דבר לא עוזר, המערכת אינה מזהה אותו וכל כמה דקות קופצת הודעה מציקה שמתריעה על כך. יש פתרונות לעניין? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום הכנסתי נושא זה לפורום וינדוס ולא למשחקים למרות שהבעיה היא במשחק, נראה לי כי הבעיה היא קשורה לדרייברים של כרטיס מסך (העבירו לפורום משחקים אם יש צורך) Win XP SP2 + updates + DirectX 9c אני עושה איחוי קבוע, יש לי אנטי וירוס כמובן ותוכנה נגד ריגול AthlonXP 2000 ATI Radeon 9600 PRO 1 GB ram כמובן התקנתי דרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך שלי (7.7) ומה שקרה זה שבזמן של צפיה בוידאו <פתחתי סרט במדיה פלאייר בפורמט WMV> או בזמן ששיחקתי פיפה 2007 אז המחשב איתחל עצמו מחדש בצפיה בוידאו זה היה כל מספר שעות, אך אם אני משחק בפיפה זה קורה כל מספר דקות ביטלתי את האפשרות של איתחול אוטומט בזמן כישלון מערכת, ומה שקרה שקיבלתי מסך כחול "ללא שום מידע" פשוט כחול בלי שום כיתוב והמחשב נתקע אז…

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by eliav-peretz,

איך עושים פקס דרך וינדוס? הרבה אמרו לי שיש אפשרות.. מישהו יכול להסביר לי? לפני שאני מביא מספר לקו. תודה מראש.EliaV-PeretZ

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום יש לי כונן שהוא לא של המערכת שבו היו מותקנות כמה תוכנות, לאחר שידרוג ברצוני למחוק אותם כי ההתקנה של הWIN לא נגעה בהם והקובצי UNINSTALL לא בידיוק עובדים בכולם מה אפשר לעשות בכדי להסיר אותם בצורה נורמלית? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Oranili,

שלום, אני רוצה להפעיל DIREXT 10 בוויסטה ! שיהיה ליבמשחקים... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  16. השאלה פחות או יותר בכותרת. בשבוע הקרוב אני הולך לאסוף את השילוש החדש שלי ומנצל את ההזדמנות בשביל "לשדרג" את מערכת ההפעלה(יש לי XP PRO). השאלה היא, האם לקנות 7 או 8? יש לי ניסיון עם 7 בעבודה ומחשבים של חברים והיא מרגישה לי פחות נוחה מXP, אך אני מניח שזה בעיקר עניין של זמן. אני רואה בכל מקום שמציעים את 8 במחיר מאוד נמוך - אולי כדאי כבר לקפוץ על 7 ולעבור ישר ל8? איך התמיכה של משחקים ותוכנות ב8? תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. במעמד הרכישה, אי אפשר לשנות מדינה, אז הכנסתי כתובת של חבר שגר בניו ג'רזי אבל עם פרטי כרטיס האשראי הבינלאומי שלי ועדיין... לא הצלחתי לבצע רכישה. מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by אישי555,

אני לא מבין-בלעדיו אי אפשר להדפיס? אפשר לעצור אותו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Evyatar,

היי, יש לי דיסק מקורי של XP בעברית. לאחר כמה פירמוטים שהשתמשתי בו בשנים האחרונות אני מנסה לבצע הפעלת ווינדוס (אתם יודעים, ההפעלה לאחר הפירמוט של ה30 יום) והוא אומר לי שחרגת מההגבלה של ההפעלות. לXP דיסק מקורי יש הגבלה של מספר פירמוטים? שילמתי על הדיסק הרבה כסף בשביל שאני יוכל לפרמט מתי שאני רוצה וללא הגבלה אני לא מבין את זה.. אין אפשרות לבצע ריאקטיב לדיסק או משו? תודה.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by galCool,

תראו: תמונה מצורפת... איך אני מסדר שיראו את האייקונים נורמלי? תודההה!!!! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by shmaia1,

התקנתי WINDOWS לפי ההוראות של הדיסק התקנה. אני מה זה לא מבין בזה (5 שנים לא נגעתי או הסתכלתי על מחשב) אז ניסתי להתקין דריברים (פעלתי מההיגיון שלי) שקיבלתי עם המחשב, דיסקים של הכרטיס מסך ולוח אם. הכנסתי לכונן ועשיתי INSTALL. אבל יש לי הרגשה כאילו משהו לא בסדר ניסיתי להריץ משחק די ישן CM2002 וכשניסתי בתוך הממשק של המשחק להתחיל לשחק הוא כותב לי שאין לי מספיק MEMORY ושאני צריך לפנות מקום. מה שבעצם אני רוצה לדעת זה 1)איזה דרייברים צריך להתקין 2)מה צריך לעשות במערכת הפעלה חדשה כדי שתתחיל לעבוד כמו שצריך 3)מאיפה אני מתקין DIRECTX ובכלליות הסבר מה אני צריך לעשות. תודה

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by SPIDERRRMAN,

קניתי הארדיסק חדש ששמתי עליו וינדוס ובמקום שהוא יהיה C הוא נהיה G ושינה לי את השאר... מישהו יודע איך משנים את האותיות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by EasyPooper,

שלום רב! לפני כשנה התקנתי ווינאוס XP עם הSP2 והSP3. לפני כמה ימים כשהפעלתי GTA IV גיליתי הודעת שגיאה שבה נאמר שהמשחק לא יכול לרוץ על ווינדואוס לא מעודכן לSP3. הופתעתי שכן התקנתי את העידכון. בדקתי באפשרויות המערכת ואכן, הווינדואוס שלי בSP2.... הורדתי את ההתקנה של SP3 דרך הUPDATE של הWIN. ההתקנה רצה לה כמה דקות ואז קופצת הודעת שגיאה- " CANNOT find dmserver.dll" אם אני בוחר להמשיך בהתקנה ההתקנה מסתיימת ואז קופצת הודעה שאירעה שגיעה במהלך ההתקנה וSP מותקן לא בצורה מלאה ועלול לא לעבוד כראוי... ניסיתי להתקין SP2 מחדש, אותו סיפור... כמו כן ברצוני לשאול עוד שאלה, בזמן האחרון המחשב שלי פולט לי יותר מידי הודעות שגיאה.. בBSP פלייר אחרי שאני עושה FAST FORWARD עם החצים תמיד יוצאת הודעה…

24. Started by ojo4mojo,

שלום לכולם. אני עומד לרכוש מחשב חדש ואני צריך יעוץ מבעלי ניסיון. חשוב לציין שהמראה של ויסטה בהחלט קוסם לי אבל לא הייתי רוצה לחוות בעיות בצפיית סרטים וסדרות שהורדתי. אם מישהו מביניכם משתמש במחשב כמו בעיקר לצפייה בסרטים, בהורדות ובקצת עריכת סרטים פשוטה אני אשמח להמלצות. אין לי צורך במחשב למשחקי מחשב מסובכים. נ.ב המחשב שאני קונה בעל מעבד כפול ליבה, דיסק קשיח 250 וזיכרון פנימי 2גיגה. תודה

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by duk4u,

התקנתי וינדוס באנגלית, הוספתי את השפה בעברית אולם הכתב יוצא הפוך (גם שאני כותב). איך אני פותר את הבעייה ?. אשמח לתגובות...

• 8 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.