Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה אבל אני אנסה... אני רוצה להתקין לחבר שלי XP התקנה חדשה ושאני מעלה אותו מהדיסק הוא טוען את כל קבצי ההתקנה ואז שאני נותן לו ENTER הוא אומר שלא נמצאו הארד דיסקים וצריך שיהיה הארד דיסק וזה נותן לי רק אפשרות של יציאה אבל אחרי זה אם אני ממשיך נגיד להעלות את המחשב רגיל אז הכל בסדר זה הארד דיסק של סמסונג SATA יחיד ויש עוד סידירום במחשב שהוא IDE אין ג"אמפרים לא על ההארד דיסק ולא על הסידירום מה אני צריך לעשות כדי שהתקנה של ווינדווז תזהה הכל רגיל ואני אתן לו להמשיך....!?? אני חושב אולי אחרי התהליך זה מעלה משהו שקשור ללוח אם שמעלה את ההארד דיסק לא בטוח .....או שזה בטוח משהו ב BIOS אבל מה זה יכול להיות!?! תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איפה הדרעקXP שומרת את כל התמונות הקטנות האלה שיש ליד שם הUSER ב WELCOME SCREEN
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמעט כל משחק שאני מוריד מהרשת עושה לי בעיות (ולא מדובר על משחקים חדשים) עכשיו הורדתי את THE LONGEST JOURNEY והוא עושה לי בעיות שלשום הורדתי את RA2 וגם הוא לפעמים נתקע לי.... :asthanos: :asthanos: :asthanos: נראה לי בקרוב אחזור ל98...
-
היה לי BLUE SCREEN OF DEAD והיה כתוב לי שם שמשהו שקשור לביוס הפסיק לפעול ושצריך לבדוק אם הדרייברים מעודכנים. איך עושים אופדייט לביוס?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי כשרק מתקינים XP, האם יש איזשהם אופטימיזציות שכדאי לעשות בשביל להפוך אותו למהיר יותר או יציב יותר? (המחשב עצמו הוא מחשב חדש ומאוד חזק)
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן באופטיקה יישומית ואין לי את החומר אז חשבתי אם אתם מכירים איזה אתר שיש בו את החומר הבא: הכל ברמה בסיסית.. -ספרות בינאריות BIT ,בייטים וכל זה.. - סריקה משולבת - PAL ,NTSC ושיטות שידור, הסברים על ה"שורות".. - רזולוצייה,פיקסלים.. כל הנושאים הללו של אופטיקה ברמה הבנה.. זה דחוף
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר חיפוש בפורום אני רוצה לשאול האם יש איזה שהוא פאטץ' או עדכון שיש עלי לעשות לXP SP3 כדי שמערכת ההפעלה תעבוד יותר טוב מצאתי באתר של מיקרוסופט פאטץ' כזה לSP2 אבל אני לא יודע אם זה מתאים גם ל SP3 או שSP3 כבר כוללת בתוכה את האופטימיזציה הנ"ל
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אם אני רוכש סיריאל של אופיס, האם יש חובה להיות מחובר לחשבון של מיקרוסופט? במידה וכן, האם אחרי ההתקנה ניתן לבטל אותו / להתנתק ממנו?
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בצל האירוע המתקרב של מיקרוסופט למערכת ההפעלה הבאה, אנחנו מקבלים הצצה לחבילת האופיס בגרסתה ה-16 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-16-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%a9%d7%97%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%95%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%a6%d7%9e%d7%95%d7%93/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יצא סרוויס פאק 2 לאקספי לפני חצי שנה בערך. גם לאופיס יש סרוויס פאק, כאילו יש אופיס אקספי סרוויס פאק 2? ו2003 סרווי ספאק 2?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב לכולם הבוקר הווינדוס 7 שלי ביצע עדכון (*בלי ידיעתי*) ולאחר שהמחשב הופעל מחדש גיליתי ששום תוכנה מהאופיס 2007 לא עובדת אני מקבל את ההודעה הנ"ל microsoft office word has not been installed for the current user. please run setup to install the application אציין שלפני העדכון הזה הכל עבד חלק. לפני שמציאים לי להתקין מחדש את האופיס ולראות מה קורה, אציין שזהו מחשב נייד וקיבלתי את האופיס מותקן יחד איתו, ככה שאין לי אופיס זמין. מה לעשות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מאז שהתקנתי את WIN 7 32 BITהאופיס שלי לא מתפקד כראוי. מדובר על אופיס 2007 הגרסה העברית. כשאני מקליד "שלום כתה א" אז על המסך מופיע "א כתה שלום". גם הCTRL +z/x/v/c/y וכו לא עובדים. יסיתי להתקין אופיס 2003 שהייתי משתמש בו לפני הווידוס החדש וגורנישט, אותה בעייה. ניסיתי את ההצעה לשינוי ב control panel>> region and language>>Admenistrativ לHebrow וישראל איפה שניתן. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מותקן אופיס 2016. שידרגתי את הווינדוס מ- 7 ל - 10 ומאז האופיס לא מציג לי תמונות במסמכים. הסרתי את האופיס והתקנתי מחדש וזה לא עזר. מישהו יכול לסייע? תודה מיכל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עושה פה התקנה נקיה של ווינדווס 7 על SSD חדש. צריך כבר לקנות מחשב חדש אבל פשוט אין לי את הזמן. התכנון הוא להביא מחשב חדש בעוד פחות משנה (ולהתקין עליו ווינדווס 10).אז לבינתיים, יש לי רשיון OEM על ווינדווס 7 והמחשב הזה עוד יכול לשרת אותי. עכשיו, יש לי גם רשיון של אופיס 2010 אבל אני רוצה כבר שיהיה לי משהו יותר טוב, לדוגמא, אקסל גם בסמרטפון ואחסון בענן. רציתי כבר זמן מה לשדרג ל-365 אבל ראיתי שזה לא כולל OneNote ואני חייב את זה. אומנם, לפני כמה ימים ראיתי שאפשר להוסיף את זה "במקומבינה" ובעוד כמה חודשים OneNote בכלל יהיה כלול בחבילה הזאת. אז באתי כבר לקנות את Office 365 Personal (מנוי שנתי) וראיתי שם שאחרי 14 לינואר זה לא יתמך בווינדווס 7. ממש לא ב…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה באנגלית ואני רוצה להתקין אופיס. האם אפשר להתקין גם אופיס בעברית או שיהיו בעיות תאימות? עדיף להתקין אופיס עברית או אנגלית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
דליפה בסניף הסיני של מיקרוסופט חשפה את מערכת ההפעלה הבאה של החברה, Windows 9 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%a1-%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%98%d7%99%d7%96%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9c-windows-9/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, ברשותי Win7 ואין לי שמץ איך לבצע בו חיפוש.. האם זו תקלה או שצריך להיות מהנדס פצצות גרעיניות בשביל לחפש קבצים במערכת ההפעלה החדשה? צירפתי תמונת מסך של התפריט התחל והמחשב שלי חסרי אפשרות החיפוש. אגב: ניסיתי להפעיל ולכבות ולהפעיל ולכבות ושוב להפעיל את אפשרות הIndexing Service מההוספה\הסרה של רכיבי הווינדוס ווידאתי כמובן שהשירות על Automatic והוא מופעל. -ללא הועיל. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מצב שמייקרוסופט שחכו להוסיף אופציה של חיפוש שם של אפליקציה מסויימת? אז נכון שעדיין אין יותר מדי אפליקציות.אבל עדיין.אני צריך לחפור כדי לחפש משהוא.
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ערב טוב ושנה טובה לכל חברי הפורום יש לי בעייה בהתקנת WIN 7,ההתקנה מגיעה עד המסך השחור ומופיעות לי הודעות שגיאה: 0X000000D1 DRIVERֹ_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0XC0000221/0XC0000098 KERNEL IS MISSING OR CORRUPT WINDOWS\SYSTEM32\NTKRNLPA.EXE הדיסק כולו מפורמט,דיסק מקורי של WIN7 לפי דעתי יכול להיות שיש לי בעיה בזיכרונות או בסלוטים עצמם של הלוח(הבדל של 1000 ש"ח לזכרונות חדשים לבין 5300 למחשב חדש),כך שאני לא יודע אם לפרסם את זה כאן או בפורום של תקלות חומרה תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגעתי ל.... מחיצה בלוח הבקרה ב"ניהול מחשב" שם איך יוצרים מחיצה נוספת שם?0_0
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה כזו: כל כונן, אם זה הארד דיסק, או התקן סידירום, שאני משנה את האות שלו לF: - לא מופיע בMy Computer. כאשר אני מקליד ידנית f:\ הוא נכנס אליו. כאשר אני משנה לאות אחרת, מופיע כרגיל (נגיד h:). שינוי השמות מתבצע דרך הdisk management שבcomputer management שבAdministrative Tools (שבControl Panel). הורדתי Tweak UI, הלכתי לMy Computer והיה מסומן שם כן להראות את f: . בכל מקרה, ביטלתי את הסימון, הפעלתי מחדש את המחשב, והחזרתי את הסימון - ועדיין, אותה בעיה. שוב, הדבר קורה עם כל התקן, הארד דיסק, דיוידי, צורב, u name it, ובכל אות אחרת אין בעיה. מה לעשות? :-\
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה שבועות כתבתי פה הודעה על הודעה שעולה לי לפעמים בווינדוס שעוד 60 שניות יכבה המחשב. כמה אנשים ענו לי ואמרו לי שזה וירוס תולעת ואמרו לי לעשות חיפוש בפורום להודעות שנכתבו כבר. אני קראתי את ההודעות וניסיתי לחפש ב- Task Maseenger את התולעת ולא מצאתי... ואני לא יודע איך אפשר להוריד את התולעת בבקשה תרשמו לי את הפתרון שלכם פה, ושאני לא אצטרך לעשות חיפוש כי לא ממש הצלחתי לעשות לפי איך שמסבירים שם. תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מדי פעם, כשאני עובר לשימוש באותיות עברית חל בלבול במחשב, ואותיות שאני לוחץ עליהן מופיעות כאחרות, לדוגמא האות ט' כשאני לוחץ על א', וכן כל מיני סימנים (symbols) במקום אותיות. זה קורא בעיקר בשימוש בשורת ה-search כשאני בעמוד של google, אבל לא רק. משום מה אם אני כותב בחלק שבו אמורים לכתוב את כתובת האתר הכל תקין אני משתמש בחלונות 7 גירסא 64 סיביות. האם מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-