עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by RayZ,

איפה אוכל להוריד דיסק BOOT ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. זה קורה לי ב-2 מחשבים שונים בבית, עם מסכים שונים (MAG,SAMSUNG) , ב-2 מערכות הפעלה שונות (ME,XP): אחרי שחוזרים ממצב שהשומר מסך עבד - המסך מתכווץ 2 מ"מ (מעט אבל מעצבן!) גם מלמעלה וגם מלמטה, ולסירוגין "תופס רוחב" : מתפרס ימינה ושמאלה 2 מ"מ. ז"א צריך כל פעם מחדש לשחק עם ההגדרות של המסך, אבל שהמסך נכבה ונדלק מחדש (בכיבוי המחשב למשל) , אז ההגדרות ה"חדשות" לא טובות - כי זה שונה מהמצב הנורמלי. אני מקווה שהבנתם... : יש מישהו שזה גם קורה לו? מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by hagai-,

מהיום בבוקר נתקלתי בתופעה מוזרה, קודם כל השארתי את המחשב מחובר לאינטרנט בלילה ובבוקר הופתעתי לגלות שהוא עבר ריסט, ומאז כל פרק זמן שונה אני מקבל ריסט למחשב באמצע העבודה עליו. יש לציין שהריסט הוא מיידי כמו שלוחצים על כפתור ה RESET במחשב ולא יציאה מסודרת ל Restart .. נשמע כמו בעיית חומרה אבל זה לא קרה עד עכשיו כאשר ה XP מותקן במחשב כמעט חודש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש בעיה פתאם כשאני מנסה לפתוח בלוח הבקרה את חומת האש מופיעה לי הודעה זו: עקב בעיה לא מזוהה אין ל-Windows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. היי. במחשב אינספירון של דל היה לי ווינדוס שמונה ועדכנתי לווינדוס 8.1. מאז - המחשב שלי נורא נורא איטי. למישהו יש דרך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך (והוא עלה לא מעט כמו שאתה רואה במפרט). אני סטודנטית לאנימציה וכרגע עובדת על הפרויקט גמר שלי בתלת מימד ולכן המחשב הוא פחות או יותר הדבר שהכי חשוב לי בחיים . בכל מקרה, במשך שנה (מאוד לא כיפית) היה לי blue screen of death בתדירות של כל חצי שעה, אבל כשהבאתי את זה למעבדה שבה קניתי את המחשב (גם נאלצתי לנסוע לשם כי קניתי את זה במרכז ובינתיים עברתי לירושלים) אז הם אמרו לי "מחשב בסדר, תוכנות לא חוקיות" :s07: :s07: במילים האלו, ואני יודעת שזה בולשיט, אז פירמטתי אותו כל פעם כדי שלא יהיה להם מה לטעון ונסעתי לשם שוב ושוב והם לא פתרו לי את הבעיה. שמתי trail versions בשביל שלא יהיה להם מה לטעון. ידעתי שהם יודעים שאני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות את התוכנות…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני מקווה שזה קשור לכאן, ואם לא אז בבקשה להעביר לפורום הנכון. אחי קנה מחשב חדש עם הלוח Gigabyte G31M-S2L ו-E5200, הוא התקין עליו וינדוס XP בעברית, אבל בגלל שהוא רוצה אנגלית וגם כי הוא לא חילק את ההארד דיסק נכון, הוא רוצה לפרמט. הבעיה היא שכשמכניסים את דיסק ההתקנה לכונן DVD ומאתחלים את המחשב, בשלב שבו אמור להיות רשום "Press any key to boot from DVD" או משהו כזה, רשום רק "Boot from DVD", המחשב מחכה שניה, והוינדוס עולה כרגיל. ניסינו ללחוץ על כל מיני כפתורים, ניסינו לשנות את סדר הBOOT דרך הביוס, ושום דבר לא עזר. המחשב פשוט ממשיך להעלות את הוינדוס כרגיל. חיפשתי בחוברת של הלוח ולא מצאתי לגבי זה כלום. מה אפשר לעשות? תודה מראש.

8. Started by doviknohl,

שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה כבר כמה ימים- כמעט כל התוכנות שאני מנסה להפעיל- אינטרנט, וורד,אנטי ווירוס,תוכנה לצפייה בתמונות וכו' במקום שזה ייכנס לתוכנה, ישר קופץ לי החלון של "פתיחה באמצעות" ואז אני צריך למצוא ב"עיון" את התוכנה ורק אז זה פותח לי אותה. וחלק מהתוכנות בכלל לא נפתחות וכתוב שהיישום לא נמצא. (אבל אם אני לדוגמא במקום לפתוח ישירות את הוורד , אני פותח קובץ שלי מהמסמכים שלי זה כן פותח רגיל.) כמו כן, אם אני מנסה לפתוח את ההגדרות של התצוגה והמראה, או כל מיני דברים שקשורים למערכת , מופיע לי החלון הזה- (קובץ מצורף) לכן חשבתי שאולי זה קשור לקובץ שחסר במערכת, ואולי תיקון של התקנת המערכת יעזור..? (דרך הדיסק התקנה ושם במקום להתקין מחדש, רק לעשות FIX...) תודה על העזרה, דובי[b…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by messi,

יש לי וינדוס ויסטה ואני לא יודע איך להתקין אותו מישהו יכול לתת לי הסבר מפורט ומדוייק איך להתקין את הוינדוס תודה מראש תחזירו תשובה.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by e-r-a-n,

שלום יש לי בעיה עם הקבצים, לפתע כל קובץ MP3 שקיים לי על המערכת, ויש לי כמעט איזה 5 ג'יגה של קבצים כאלה, שוכפל ויצר קובץ נוסף בעל אותו שם אבל סיומת שונה, שנקרא VBS FILE, כל קובץ VBS שוקל כ 11.8 קיי הייתי מוחק אחד אחד בעצמי אבל לא רק שזה הרבה קבצים, אני רוצה לדעת מה הבעיה האמיתית לתוצאה הזאתי אולי וירוס כלשהו ? או ש?.. אודה אם תעזרו לי .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. למרות התביעה המשפתית (המטופשת) אני רוצה להשתמש ב JAVA של מייקרוסופט! מאיפה אני יכל למצוא ווירטואל משין ל WindowsXP? או גירסה אחרת וטובה של Java רק לא של סאן (אטיות לא נורמלית בצאט'ים... לא כל האפלטים פועלים וכו'...)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי מחשב נייד שעליו WINDOWS XP HOME EDITION , ועכשיו אני לא מצליח להתחבר רק לאתר של מיקרוסופט , אין לי מושג למה , אשמח לעזרה. דר"כ ניסיתי להיכנס דרך אקספלורר 8 , פייפוקס , קרום , ושום דבר וגם נסייתי להתחל מחדש את הגדרות של אקפלורר ושום דבר.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני שואל זאת כיוון שלחלונות XP היו בעיות בקריאת מערכת ExFAT בדיסק און קי שלי (SanDisk Cruiser Micro)(הדריבר שמגיע כברירת מחדל עם XP פגום ויש צורך להוריד ידנית דריבר תקין וגם התמיכה קיימת רק ב-SP מאוחרים, לכן פרמטתי אותו בחזרה ל-FAT32, על מנת שהוא יהיה קריא גם ב- XP ולא רק בויסטה ו-7). על כן אני חושב להמיר את הדיסק און קיי שלי ל-NTFS עם חלונות 7 שלי, ואין לי מושג האם חלונות XP תוכל לקרוא אותו, מאחר שאף על פי מערכת NTFS היא מערכת הקבצים העיקרית של XP, אין אפשרות לפרמט בה דיסק און קי עם NTFS (שזה כביכול שה-XP לא יוכל לגשת לדיסק און קי שלי אם הוא מפורמט עם NTFS). ועם FAT32 נוכחתי לשים לב שכשאני מעתיק קובץ כלשהו לדיסק און קיי שלי, התאריך ושעת היצירה של הקובץ משתנים לתאריך והשע…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. טוב אז אני רוצה לבצע מעבר של המייל מoutlook express ל Outlook 2016 במחשב שמותקן בו Outlook express מותקן גם outlook 2007 ואז יש את הסעיף של import internet and mail addresses ואז זה לא בעיה, והקליינט מייבא את כל המידע הבעיה שאני מייצא את כל הנתונים מ2007 לקובץ pst, ואז טוען אותו בoutlook 2016, חלק מאנשי הקשר מוצג בג'יבריש, והרשימות תפוצה פשוט לא מכילות את האנשים שהיו בהן. חשבתי על לנסות לייבא באופן ישיר מexpress ל 2016 אבל אין את האופציה הזאת.. חשבתי על לנסות לייצא רק את האנשי קשר בתור PST , או לייצא אותם בתור קובץ Comma Separated Values וזה גם לא עוזר (express to 2007 to 2016 ) אודה לעצות בנושא

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני לא יודע אם אני בפורום המתאים אבל אני אשאל. יש ערכת נושא של מק שאני רוצה להתקין אבל אני לא מוצא, הבעיה שיש לי ווינדוס 7 64 ביט. אני מעוניין להתקין את זה ואני לא מצליח להוריד, מישהו יכול לעזור לי עם איזה לינק ל-64? זו הערכה: http://joshhhab.deviantart.com/art/Mac-OS-X-Installer-x86-x64-141625775

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי ווינדוס באנגלית ויש לי קוד משלי, רציתי לדעת אם אני מתקין ווינדוס בעברית אני יוכל להשתמש בקוד שלי , של האנגלית , בשביל שלא יהיו התנגשיות עם שתי מחשבים שבשניהם מותקן אותו ווינדוס ואותו קוד.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אהלן, יש לי לפטופ ממוצע של HP בן כשנתיים. אתמול האודיו פשוט הפסיק לעבוד. לא מהרמקולים של הלפטופ, לא מרמקולים חיצוניים או אוזניות, נאדה. לפי הדרייבר וכל הגדרות האודיו במחשב, הכל אמור להיות תקין. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by IL200,

בווינדוס 8 יש באג/בעיה במקלדת במקש W באנגלית גדולה ( כאשר caps lock ) לחוץ והשפה הנבחרת היא עברית. דוגמא: במקום W מופיע ' לעוד מישו יש תבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. ישן לא ישן, רק רציתי להמליץ לכם על DESKTOP MANAGER, חלק מחבילת הPOWERTOYS לXP מMICROSOFT כמו בלינוקס, יוצר לך 4 דסקטופים נפרדים לעבודה, מאוד נוח! :-* http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/DeskmanPowertoySetup.exe או לדף הראשי של הPOWERTOYS לXP בMICROSOFT ISRAEL: http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/pro/downloads/powertoys.asp

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, עד כה הווינדוס עבד יופי, אני המשתמש היחיד במחשב ולכן הוא נכנס ישר לווינדוס בהפעלה. אחרי שהתקנתי google sketch up , הוא הכריח אותי להתקין net framework v1.0 K למרות שכבר מותקנת גירסת 2.0 במחשב. מאז אותו אירוע, בכל הפעלה של המחשב יש לי את המסך המעצבן של בחירת משתמש, במקום כניסה אוטמטית. גם מסך הכיבוי השתנה, במקום 3 האיקונים, יש תפריט בחירה כמו בwindows 2000. גם שאני נכנס לtaskmanager, במקום שיכנס ישר, נעלם הרקע ויש לי מסך בחירה ( Log off' shut. task manager..). בדקתי אפשרות לשנות את זה בuser accounts ב control panel , אבל לא ראיתי אפשרות כזו, מה גם שהתווסף שם עוד יוסר ASP.net machine , תוצאה ישירה מהתקנת הframework1/0 אני משער. קיצר, איך אני חוזר למצב הרגיל והנוח? אם …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by corios4982,

איך אני גורם למחשב דרך הביוס להעלות את הווינדוס של כונן קשיח ספציפי? (יש לי ווינדוס מותקן בכל כונן קשיח בנפרד) מישהו יכול להסביר לי בדיוק איך עושים את זה בביוס עצמו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by alonpartuk,

יש לי מחשב נייד והוא צריך לחזור לחול יום שני אני מקווה שנצליח לתקן את הבעיה עד אז אז ככה שמדליקים את המחשב הוינדואז עולה ,אבל רק התמונה של השולחן עבודה מיפיע בלי הסמלים, בלי השורת משימות ,ושאני מנסה להעלות את המנהל משימות שום דבר לא מגיב. ניסיתי להפעיל את המחשב בסייפ מוד(מצב בטוח) והכל עובד כמו שצריך המחשב נקי אין וירוסים או כל מיני קבצים מזיקים סוסים טרוייאנים וכ"ו תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by YRP99,

יש לי כרטיס מסך 8800GTS + מסך 22" סאמסונג 226bw עם מערכת הפעלה ויסטה עכשיו הרזולוציה כרגע עומדת על המקסימום 1680x1050 יש אפשרות להגדיל אותה עוד? או לפחות להקטין את הגודל של האייקונים, כי הכל עדיין גדול לי מידי תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by POPCORN,

שלום יש לי במחשב win 7 עם שני משתמשים User ו admin עכשיו user הוא משתמש בלי סיסמא ו admin הוא משתמש עם סיסמא אני מחפש איך אפשר לגרום למחשב להכנס יש למשתמש user ורק אם ארצה להחליף ל admin אבצע התנתקןת מ user ואז אקבל את שני המשתמש זאת אומרת לדלג על השלב של בחירת משתמש עם ההפעלה מחדש של המחשב תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים