עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. דחוף-שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ? מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) עם השלמות דרייברים לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה). א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elitebook 6930p 3GB - וינדוז 8.1 (8) או 7? ב.האם לקחת את ההצ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. זה די מעצבן, אני מעדיף כפתור או משהו כזה. אודה מאוד למי שיעזור לי.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי אני צריך לפרמט מחשב ולהתקין בו ווינדוס. מותקן עליו כרגע XP. מדובר על מחשב עם מעבד אינטל E2140, לוח אם פשוט של אינטל, זכרון 512MB, כ. מסך מובנה. האם אפשר להתקין עליו 7 או שהוא יקרטע?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by aviram20,

לאחרונה קניתי דיסק אונקי ושחיברתי אותו למחשב עם וינדוס ויסטה סרויס פאק 2 עברית הוא שאל אם אני רוצה להישתמש בחלק מהדיסק כשטח אחסון למערכת עשיתי כן \ומאז יש שמה קובץ שקוראים לו ReadyBoost והוא לא רוצה להימחק איך אני מוחק את זה ומקבל את הדיסק שלי בחזרה? חמזה הקובץ הזההה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by jj516,

ב windows xp החדש שהתקנתי אין תמיכה ל java ויש המון אתרים שדורשים את זה כדי שיעבדו מאיפה אני יכול להוריד את ה plugin???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by OmerS,

שלום, האם מישהו יודע כיצד אפשר להגביל משתמשים מסויימים או קבוצת משתמשים מלבצע את המשימות הבאות: 1. התקנה / הסרה של תוכנות (תתאפשר רק באמצעות סיסמת Administrator). 2. פתיחה של לוח הבקרה / לוח הבקרה של Internet Explorer 3. ביצוע Windows Update 4. שמירת קבצים בכונן C (אני רוצה שכל הקבצים כגון מסמכים, תמונות ומוסיקה ישמרו בכונן נפרד אך עדיין לאפשר התקנת תוכנות ב- C). ניסיתי להשתמש ב- Group Policy אבל הסתבכתי עם זה ולא הבנתי כיצד אני יכול להחיל את ההגדרות רק על קבוצת משתמשים מסויימת. כמו כן לא היתה שם אפשרות כלשהי להגביל התקנת תוכנות. המחשב אגב הוא Stand-alone ולא מחובר ל- Active Directory או משהו בסגנון. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by tidan27,

שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 10 לפני הכניסה למערכת הפעלה מופיעה לי השם שלי+מייל שלי + סיסמת כניסה כיצד אני מבטל את זה על מנת שיכנס לי ישירות למערכת ההפעלה?

8. Started by Grim Reaper,

כיום יש לי XPPRO שעובד על FAT32, האם כדאי לי לשים את הווינדוס פעם הבאה שאני עושה פורמט על NTFS? אני בעיקר צריך את המחשב לגלישה ומשחקים, קצת תוכנות אבל לא משהו כבד.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. באיזה תיקיות או קבצים השתמשת לאחרונה ובאקספלורר באיזה אתרים היית הכי הרבה? (לא אלה שמופיעים בשורת הכתובת אלא אלה שמופיעים אם לוחצים מקש ימיני על האקספלורר בשורת משימות ) זה פשוט מעצבן שכל דבר שאתה עושה הוא מתעד... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. החלטתי שיותר נוח ומקצועי לעבוד עם הווינדוס כאשר שפתו תיהיה אנגלית... אני הולך ל: לוח הבקרה> אפשרויות אזור ושפה , שם ניסיתי לשחק בהגדרות ובסוף לא יצא מזה כלום. למישהו יש דרך או פיתרון אחר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1001778957&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום אני מנסה לפתוח את כונן c והוא נותן לי פתיחה באמצעות! (זה ניראה לי כמו וירוס כי התקנתי את המחשב והתחברתי לאינטרנט ישר ולא שמתי אנטי וירוס! היא לי גם תבעיה של המנהל משימות שהיה מוגדר כלא זמין,אבל סידרתי אותו אבל עכשיו הכונן עדיין לא עובד) תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by אiשר,

המחשב לא קולט אודיו, לא שומעים כלום לא מהרמקולים ולא מהאוזניות, לא דרך חיבורי ה-3.5mm ולא דרך USB. התקנתי דרייברים ועדיין לא שומעים כלום. יש לי ווינדוס 10, 32 סיביות וזה המעבד: מה אפשר לעשות? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום רב, יש ברשותי נייד toshiba satellite L655 בן 3 שנים לערך. הוא חזר אתמול מתיקון של הלוח אם, ואני מעוניין לפרמט אותו ולהתקין עליו את הוינדוס מחדש. לפני שנה עשיתי זאת ע"י המדריך שנתנו לי מחברת מפעיל (היבואנית הרשמית של טושיבה) ,ניתן לראות את התמונה של ההוראות לפרמוט והתקנה. היום אני שום מעוניין לבצע את הפעולות אך המחשב מציג שגיאה בדיוק לאחר הלחיצה על "repair your computer", העליתי את פרטי השגיאה. לאחר לחיצה על enter, המחשב מעלה את ווינדוס רגיל. אשמח לעזרה מכם. תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Thunder Child,

אהלן קיבלתי את המחשב: P4-2.4B GA-8PE667 512 DDR PC2700 RADEON 9700PRO 40GB MAXTOR ספק 380W TRUE POWER של אנטק מארז טאואר שחור של אנטק מסך "19 F900B 3DMARK למתעניינים 13623 וזה אם אנטי וירוס ברקע. אבל די להשוויץ. אחרי התקנת XP HOME שמתי לב שרשימת ה CONTACT באאוטלוק אקספרס מופיעה עם סימני שאלה. כנ"ל הודעות שהתקבלו עם שם השולח בעברית וכן גם שם ה ACCOUNT שרשום בעברית. התקנתי תמיכה בעברית אבל נראה לי שפספסתי משהו. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי את רשימת המושגים הבאה ואני מחפש פירושים אליהם ואני לא מוצא אני מוצא בויקפדיה אבל יש דברים שאני לא מכיר וקשה לי לתרגם אותם אשמח אם מישהו יעזור לי Samba page file Inode cmd Driver native API Bootloader DLL Thread CLR Process .NET Framework Service WindowStation Registry Desktop %SYSTEMROOT% Handle lsass.exe Boot.ini system call UAC תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. זה קורה לי ב-2 מחשבים שונים בבית, עם מסכים שונים (MAG,SAMSUNG) , ב-2 מערכות הפעלה שונות (ME,XP): אחרי שחוזרים ממצב שהשומר מסך עבד - המסך מתכווץ 2 מ"מ (מעט אבל מעצבן!) גם מלמעלה וגם מלמטה, ולסירוגין "תופס רוחב" : מתפרס ימינה ושמאלה 2 מ"מ. ז"א צריך כל פעם מחדש לשחק עם ההגדרות של המסך, אבל שהמסך נכבה ונדלק מחדש (בכיבוי המחשב למשל) , אז ההגדרות ה"חדשות" לא טובות - כי זה שונה מהמצב הנורמלי. אני מקווה שהבנתם... : יש מישהו שזה גם קורה לו? מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי תיקיה ענקית של קבצי וידיאו בפורמטים שונים (MP4 , WMV , FLV וכו) בחלקם הגדול לא מופיעה לי תצוגה מקדימה של הסירטון, כיצד אני גורם למערכת להציג לכל הסרטים ולכל הפורמטים תצוגה מקדימה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Guymz,

אהלן חברה! יש לי ווינדווס 10 כבר בערך חודשיים. הורדתי את העדכון האחרון ואני מקפיד לעדכן כל הזמן. משום מה כל הזמן אני שומע את המחשב עובד... כל הזמן. כשאני נכנס ל resource monitor אז אני רואה שב disk usage הסיסטם כל הזמן בפעולה... חיפשתי רוגלות, חיפשתי וירוסים ניקיתי את המחשב הסרתי דברים מיותרים, חיפשתי מקרים דומים בגוגל ושום דבר. יש לכם מושג אולי מה אני יכול לעשות? מה זה יכול להיות ואיך אפשר לבדוק מה הסיבה לכך? סך הכל אני מאוד מרוצה וחוץ מבעיה הזאת מעולם לא נתקלתי בבעיה כלשהי עם מערכת ההפעלה. תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן ! תקשיבו, יש לי תקלה ממש ממש מוזרה. יש לי מחשב של LENOVO מסדרת NETVISTA. עשיתי פרמוט מחדש ל XP SP3. הכל עובד כמו שצריך, קיימים כל הדרייברים חוץ מדבר אחד.. כשניסיתי לחבר את העכבר הUSB שלי מחברת LENOVO הוא לא הצליח לזהות אותו והביא אותי לאשף הוספת חומרה חדשה ששם הוא הציג את העכבר בתור HID compilant devide.. כשאני לוחץ על התקן באופן אוטומטי הוא מחזיר לי שגיאה שחסר ערך חיוני ויתכן שהערך INF נכתב עבור וינדוס 95.. מה לעזזל ? ? ? למה אני לא יכול להתקין עכבר פשוט ? כל התקן USB אחר עובד, חוץ מעכבר ........ מה לעשות ?? זה דחוף!! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. שלום . שאלה ראשונה : איך אני נכנס לרגיסטר דרך הדוס מה אני רושם בחלון כדאי להיכנס ? שאלה שניה : אני רוצה לשים אייקונים בתקיות בדיסק און קי ושאם אני עובר מחשב יראו את האייקונים בדיסק און קי על התקיות ולא כל פעם שאני עובר מחשב צריך לשנות . תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by haim.hdd,

שלום, שמתי לב שב-EBAY מוכרים מפתחות לחלונות 10 במחירים של פחות מ-100 ש"ח. איך זה יכול להיות כשבארץ המחיר מתחיל מ480 ש"ח? זה זיוף לא? ואם כן, ואיך אפשר לגלות שזה זיוף?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by eh123,

יש לי WIN 98 וסרגל הכלים למטה משמאל (תוכנות פעילות) לא יציב בזמן האחרון הוא קופץ , נמחק ושוב חוזר מה הסיבה תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום , נגמר לי הרישיון של מקפיי ואני מעוניין להפעיל את WINDOWS DEFENDER בווינדוס 8.1 במקום מקפיי אך זה לא מאפשר לי כי MCAFEE שולט במחשב , עכשיו שני אפשרויות עומדות בפני : 1) מחיקה - משהו שאני לא מעוניין שאם אני ירצה לקנות בעתיד רשיון שהיה לי 2) לעשות DISABLE על MCAFEE והוא ישאר מותקן אך לא יפעל וWINDOWS DEFENDER יקח פיקוד - את האופציה הזאת אני רוצה ולא מצליח ליישם , עכשיו בגוגל חיפשתי ואמרו ע"י מדריך זה : Click Start > Control Panel > System Go to the Hardware tab Click Device Manager Go to the View tab Click Show Hidden Devices Select Non-Plug and Play Drivers Right-click on NaiAvTdi1 Select the Disable option A new pop up will…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני הולך להחליף את הלוח אם אצלי במחשב. הלוח הוא ASUS P8P67 PRO. הינכם ודאי יודעים מדוע אני צריך להחליף אותו. המצב של הווינדווס הוא כזה… זהו WINDOWS 7 PRO 64BIT OEM ENGLISH. התקנתי את מערכת ההפעלה בפעם הראשונה לפני כ-חודשיים. כעבור 3 שבועות ביצעתי רישום (הפעלה) טלפוני. המחשב עוד לא היה מחובר לאינטרנט. התקשרתי, הזנתי את הקוד למערכת, והזנתי את הקוד שקיבלתי בחזרה אצלי במחשב. יש לי את הקוד רשום. אחרי כ-שבועיים מחקתי לגמרי את הכונן ועשיתי התקנה חדשה. לגבי הרישום עוד לא עשיתי דבר. מדי פעם המחשב מבקש שאני אבצע ACTIVATION. אתמול גיליתי שהלוחות המתוקנים הגיעו לארץ ומבחינתי זהו הזמן האידאלי להחליף את הלוח, מפני שרק התחלתי לסדר את המחשב הזה ואני לא אבכה אם אני אצטרך למחוק את הכל ולהת…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.