עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. משהו בסגנון VMWare, כשההבדל העיקרי הוא שאני לא רוצה להתקין מחדש שום מערכת הפעלה, אלא להשתמש בעותק נוסף של ווינדוס שכבר מותקן אצלי. יש דרך לעשות את זה? (אם זה צריך ליהיות בפורום תוכנה מצטער, אבל השאלה היא ספציפית על ווינדוס)

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Lirans,

שלום יש לי 2 מחשבים עם וינדוס 7 אני יכול לגשת ממחשב מספר 2 למחשב מספר 1. ממחשב מספר 1 אני יכול להיכנס לתיקיה על שם המחשב ושם נמצאים הכוננים שבשיתוף אך לא ניתן לגשת - הוא טוען שאין הרשאות למרות שהגדרתי במחשב השני הרשאות. שני המחשבים מוגדרים על אותו שם בworkgroup ונמצאים כעת באותו homegroup כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Grim Reaper,

כיום יש לי XPPRO שעובד על FAT32, האם כדאי לי לשים את הווינדוס פעם הבאה שאני עושה פורמט על NTFS? אני בעיקר צריך את המחשב לגלישה ומשחקים, קצת תוכנות אבל לא משהו כבד.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. האם יש אופציה שכאשר אני עובר בין רזולוציות שונות ישתנה גם גודל הפונט? יוצא לי לעבור המון בין עבודה על לפטופ והמסך שלו, לתחנת עגינה שאליה מחובר מסך גדול יותר (12 אינץ' לעומת 22 אינצ') בזמן המעבר הרזולציה משתנה אוטומטית בהתאם למסך, אבל גודל הפונט אינו משתנה אוטמטית. האם קיימת אופציה כזו בWIN 7? כלומר הגדרת גודל פונט עבור רזולצייה מסוימת או גודל מסך מסויים שגם תתקיים אוטומטית?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום התקנתי ווינדוס XP בכונן נפרד איך אני מוחק את הקודם מהכונן הקודם? כרגע הוא נותו לי בתחילת ההרצה אפשרות לבחור בין שניהם תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. באיזה תיקיות או קבצים השתמשת לאחרונה ובאקספלורר באיזה אתרים היית הכי הרבה? (לא אלה שמופיעים בשורת הכתובת אלא אלה שמופיעים אם לוחצים מקש ימיני על האקספלורר בשורת משימות ) זה פשוט מעצבן שכל דבר שאתה עושה הוא מתעד... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Amir Ch,

שלום. אני מחפש תוכנה *אמינה* כדי להקליט את המסך. אני מכיר את ה-game bar המובנה בווינדוס. מחפש משהו בסגנון (אם יש משהו יותר טוב). הדגש הוא שזה צריך להיות אמין ולא להתרסק באמצע, כי אני מתכוון לצלם עם זה הרצאות מקוונות (כל השיעורים באוניברסיטה עברו למערכת zoom בגלל הקורונה). ולא תהייה אפשרות הקלטה, ולכן אני רוצה להתארגן על זה בכוחות עצמי. אם כבר המצב חרא, לפחות להפיק ממנו את המירב. אז זה צריך להקליט מסך (רצוי באיכות גבוה) + סאונד + מחזיק להרצאה של שעה וחצי. אני כמובן מתכנן להקליט את זה במסגרת צפייה בהרצאה (אז אין צורך בתיזמון הקלטה או משהו. אני מקליט כדי שתהייה לי גישה חוזרת להרצאה). אני מעריך שהקבצים יתפסו נפח רציני, אז מתכוון לקנות כונן חיצוני (פשוט) של…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by itayze,

התקנתי לינוקס , לא מצא חן בעיני ולא הסתדרתי אז הלכתי ל pration magic ועשיתי delete על החלק של לינוקס ועשיתי restart וכשנכנסתי לwindows ראיתי שלא השתנה כלום ושעדיין 3 הג'יגה שהשארתי לא זזו ויש לי בהארדיסק רק 35 ג'יגה במקום 38 איך מסדרים את זה? וגם איך אני עושה שאני לא אראה את לינוקס בהתחלה?

9. לחבר שלי יש בעיה עם אחת מ-2 מחיצות. כשהוא מנסה להיכנס דרך my computer למחיצה הזאת, החלון של המחיצה נסגר לאחר כמה שנית בלי שהוא ביצע פעולה כלשהי. הוא ניסה כבר להריץ איחוי דיסק אבל זה לא עזר. על המחיצה הוא שומר משחקים, סרטים וכו' (מ"ה מותקנת על מחיצה אחרת). הדיסק הקשיח הוא Maxtor 80GB 7200 חדש.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מקווה שזה קשור לכאן, ואם לא אז בבקשה להעביר לפורום הנכון. אחי קנה מחשב חדש עם הלוח Gigabyte G31M-S2L ו-E5200, הוא התקין עליו וינדוס XP בעברית, אבל בגלל שהוא רוצה אנגלית וגם כי הוא לא חילק את ההארד דיסק נכון, הוא רוצה לפרמט. הבעיה היא שכשמכניסים את דיסק ההתקנה לכונן DVD ומאתחלים את המחשב, בשלב שבו אמור להיות רשום "Press any key to boot from DVD" או משהו כזה, רשום רק "Boot from DVD", המחשב מחכה שניה, והוינדוס עולה כרגיל. ניסינו ללחוץ על כל מיני כפתורים, ניסינו לשנות את סדר הBOOT דרך הביוס, ושום דבר לא עזר. המחשב פשוט ממשיך להעלות את הוינדוס כרגיל. חיפשתי בחוברת של הלוח ולא מצאתי לגבי זה כלום. מה אפשר לעשות? תודה מראש.

11. Started by hofshi,

מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לכתוב בעברית גם עם נ?יקו?ד מלא! הדרך לעשות זאת מעט מוזרה, אך די פשוטה. מדריך זה מראה איך לכתוב עם ניקוד ביישומי ווינדוס (לדוגמא בוורד, אקסל, פאוור פוינט או Notepad ) מדריך לכתיבה עם ניקוד בווינדוס

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מי שאין לו גירסא חוקית של ווינדוס לא יכול להתקין אסקפלורר 7? ואם כן מאיפה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני שואל זאת כיוון שלחלונות XP היו בעיות בקריאת מערכת ExFAT בדיסק און קי שלי (SanDisk Cruiser Micro)(הדריבר שמגיע כברירת מחדל עם XP פגום ויש צורך להוריד ידנית דריבר תקין וגם התמיכה קיימת רק ב-SP מאוחרים, לכן פרמטתי אותו בחזרה ל-FAT32, על מנת שהוא יהיה קריא גם ב- XP ולא רק בויסטה ו-7). על כן אני חושב להמיר את הדיסק און קיי שלי ל-NTFS עם חלונות 7 שלי, ואין לי מושג האם חלונות XP תוכל לקרוא אותו, מאחר שאף על פי מערכת NTFS היא מערכת הקבצים העיקרית של XP, אין אפשרות לפרמט בה דיסק און קי עם NTFS (שזה כביכול שה-XP לא יוכל לגשת לדיסק און קי שלי אם הוא מפורמט עם NTFS). ועם FAT32 נוכחתי לשים לב שכשאני מעתיק קובץ כלשהו לדיסק און קיי שלי, התאריך ושעת היצירה של הקובץ משתנים לתאריך והשע…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. זה קורה לי ב-2 מחשבים שונים בבית, עם מסכים שונים (MAG,SAMSUNG) , ב-2 מערכות הפעלה שונות (ME,XP): אחרי שחוזרים ממצב שהשומר מסך עבד - המסך מתכווץ 2 מ"מ (מעט אבל מעצבן!) גם מלמעלה וגם מלמטה, ולסירוגין "תופס רוחב" : מתפרס ימינה ושמאלה 2 מ"מ. ז"א צריך כל פעם מחדש לשחק עם ההגדרות של המסך, אבל שהמסך נכבה ונדלק מחדש (בכיבוי המחשב למשל) , אז ההגדרות ה"חדשות" לא טובות - כי זה שונה מהמצב הנורמלי. אני מקווה שהבנתם... : יש מישהו שזה גם קורה לו? מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. החלטתי שיותר נוח ומקצועי לעבוד עם הווינדוס כאשר שפתו תיהיה אנגלית... אני הולך ל: לוח הבקרה> אפשרויות אזור ושפה , שם ניסיתי לשחק בהגדרות ובסוף לא יצא מזה כלום. למישהו יש דרך או פיתרון אחר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by hagai-,

מהיום בבוקר נתקלתי בתופעה מוזרה, קודם כל השארתי את המחשב מחובר לאינטרנט בלילה ובבוקר הופתעתי לגלות שהוא עבר ריסט, ומאז כל פרק זמן שונה אני מקבל ריסט למחשב באמצע העבודה עליו. יש לציין שהריסט הוא מיידי כמו שלוחצים על כפתור ה RESET במחשב ולא יציאה מסודרת ל Restart .. נשמע כמו בעיית חומרה אבל זה לא קרה עד עכשיו כאשר ה XP מותקן במחשב כמעט חודש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by e-r-a-n,

שלום יש לי בעיה עם הקבצים, לפתע כל קובץ MP3 שקיים לי על המערכת, ויש לי כמעט איזה 5 ג'יגה של קבצים כאלה, שוכפל ויצר קובץ נוסף בעל אותו שם אבל סיומת שונה, שנקרא VBS FILE, כל קובץ VBS שוקל כ 11.8 קיי הייתי מוחק אחד אחד בעצמי אבל לא רק שזה הרבה קבצים, אני רוצה לדעת מה הבעיה האמיתית לתוצאה הזאתי אולי וירוס כלשהו ? או ש?.. אודה אם תעזרו לי .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכם, אני רוצה לסדר את הקבצים או התיקיות בחלונות 7, בסדר שאני רוצה (לא לפי א'-ב' ולא סדר הגיוני אחר). האם אפשר לעשות זאת (בXP היה אפשר)? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by avram,

סליחה על הבורות קניתי מחשב לאבא והוא זקוק לעברית מלאה ואני לא מצליח לאתר גירסת עברית שהיא גם 64 ביט (xp , vista)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום , נגמר לי הרישיון של מקפיי ואני מעוניין להפעיל את WINDOWS DEFENDER בווינדוס 8.1 במקום מקפיי אך זה לא מאפשר לי כי MCAFEE שולט במחשב , עכשיו שני אפשרויות עומדות בפני : 1) מחיקה - משהו שאני לא מעוניין שאם אני ירצה לקנות בעתיד רשיון שהיה לי 2) לעשות DISABLE על MCAFEE והוא ישאר מותקן אך לא יפעל וWINDOWS DEFENDER יקח פיקוד - את האופציה הזאת אני רוצה ולא מצליח ליישם , עכשיו בגוגל חיפשתי ואמרו ע"י מדריך זה : Click Start > Control Panel > System Go to the Hardware tab Click Device Manager Go to the View tab Click Show Hidden Devices Select Non-Plug and Play Drivers Right-click on NaiAvTdi1 Select the Disable option A new pop up will…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מנסה להתקין תוכנה ( גיטר ריג 4) אבל מקבל תמיד באותו מקום הודעת שגיאה 2329. ניסיתי להתקין במחשב אחד XP ולא הייתה שום בעיה. מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]

22. שלום רב, יש ברשותי נייד toshiba satellite L655 בן 3 שנים לערך. הוא חזר אתמול מתיקון של הלוח אם, ואני מעוניין לפרמט אותו ולהתקין עליו את הוינדוס מחדש. לפני שנה עשיתי זאת ע"י המדריך שנתנו לי מחברת מפעיל (היבואנית הרשמית של טושיבה) ,ניתן לראות את התמונה של ההוראות לפרמוט והתקנה. היום אני שום מעוניין לבצע את הפעולות אך המחשב מציג שגיאה בדיוק לאחר הלחיצה על "repair your computer", העליתי את פרטי השגיאה. לאחר לחיצה על enter, המחשב מעלה את ווינדוס רגיל. אשמח לעזרה מכם. תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום וברכה, יש לי בעיה מעצבנת מאוד באקספלורר שהוא לא שומר לי קבצים שאני מוריד בעברית המחשב שלי כולו מוגדר בעברית (עשיתי הגדרות עברית מחדש לוודא את העניין) אבל משום מה, האקספלורר הוא הדפדפן היחידי שכשאני מוריד קובץ עם שם בעברית הוא שומר לי אותו גי'בריש. הבעיה הזאת פתאום קרתה לי, בהתחלה הכל עבד לי טוב. אני עובד על ווינדוס 8.1 עם האקספלרר הכי עדכני. אני אשמח לכל עזרה אפשרית

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. https://www.theverge.com/platform/amp/22715331/how-to-install-windows-11-unsupported-cpu-intel-amd-registry-regedit בהצלחה !

25. Started by POPCORN,

שלום יש לי במחשב win 7 עם שני משתמשים User ו admin עכשיו user הוא משתמש בלי סיסמא ו admin הוא משתמש עם סיסמא אני מחפש איך אפשר לגרום למחשב להכנס יש למשתמש user ורק אם ארצה להחליף ל admin אבצע התנתקןת מ user ואז אקבל את שני המשתמש זאת אומרת לדלג על השלב של בחירת משתמש עם ההפעלה מחדש של המחשב תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים