עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Svensk.il,

החשבון GUEST אצלי מסרב לעבוד עם יותר משפת מקלדת אחת. יש עברית ואנגלית מותקנות, ואפשר לעבוד רק עם השפה שמוגדרת כברירת מחדל. אי אפשר להחליף לשפה השניה. מה עושים? :\

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Unmountable_boot_volume חיפשתי בגוגל ניתן לתיקון דרך הרקאברי קונסול שאני עושה בוט מהדיסק של הXP הוא לא נותן לי את האופציה ללחוץ R בשביל להגיע לקנסול SAFE MODE גם לא עולה מה לעשות תודה מראש גיא

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. לחבר שלי הלך כונן קשיח. הצלחתי להעתיק את מה שהיה בכונן C להרד דיסק אחר שיש במחשב והתקנתי חלונות על אותו הכונן. עכשיו הכוננים שלו מתחילים מכונן H... (וינדוס מותקן על H) איך אני יכול להחליף את האות של H ל-C?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Ivan,

אין תיקון עדיין. יש הוראות עקיפה ממיקרוסופט בקישור https://portal.msrc.microsoft.com/en-us/security-guidance/advisory/adv200006#march-23-flaw

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, אני עומד בפני שדרוג וזה תמיד מביא איתו התקנה של ווינדוס. היה לי דיסק ( לא קיים יותר) מקורי של ווינדוס 8.1 וכשיצא ווינדוס 10 אז עדכנתי אליו בחינם, איך אני יוצר כונן התקנה? והבעיה העיקרית היא שאין לי יותר את ה product key. יש איזה פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Ashand,

שלום הורדתי גירסת ניסיון של וינדוס ואני מנסה להתקין אותה על ssd ה ssd מפורמט ומחובר ללוח אם, ההתקנה לא יכולה להמשיך טוענת שהיא לא יכולה ליצור partition , ניסיתי להחליף sata port כמה פעמים וזה לא עזר...ה ssd הוא ocz vertex 3 מה הדרך להתקין על ssd?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by puvsc,

שידרגתי מ8 ל8.1- ופתאום הכרום שלי נהיה עם BLUR כזה...- מעין מטושטש... וכרטיסיות שלי ממורכזות למרכז במקום לימין או לשמאל... יש למישהו רעיון למה זה קורה??? זה לא קורה בדפדפנים אחרים! תודה מראש- אני מצרף תמונה....

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by master af,

הי, יש לי WIN98-SE מותקן בעיברית. והדפדפן של האינטרנט שודרג לגרסה 6 (אנגלית) הבעיה היא שאני לא יודע איך משנים את הדפדפן לעברית, (סרגלי כלים, תפריטים...) תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. באיזה תיקיות או קבצים השתמשת לאחרונה ובאקספלורר באיזה אתרים היית הכי הרבה? (לא אלה שמופיעים בשורת הכתובת אלא אלה שמופיעים אם לוחצים מקש ימיני על האקספלורר בשורת משימות ) זה פשוט מעצבן שכל דבר שאתה עושה הוא מתעד... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yoav9,

אני לא יכול איתו, כזה מערכת הפעלה תת רמה... עזבו את העובדה שאין לה טעימות לחצי מהמשחקים שיצאו לפני חצי שנה... עזבו את העובדה שאחרי פירמוט והתקנה אתה צריך להוריד 40 מגה של פאתצ'ים כדי שלא יפרצו לך למשחק ושהוא בכלל יעבוד בלי לקרוס... עזבו שלוקח לו יותר זמן לעלות מאפילו 98... עזבו את העובדה שאפילו לgta 3 יש בעיות תאימות איתו... עזבו שכאשר מסתכלים בtroubleshooting בsof 2 demo כתוב ואני מצטט xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) me prob: (שטויות) linux prob (דרעק) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) לא יכול כזה ווינדוס נידח, ןעזבו את זה!!!! מי שפה vgamer בוודאי יודע שאי אפשר לקרוא את ההודעות כי אז המערכת נתקעת... אתם יודעים, עזבו שהיא יותר כבדה... אבל למה!!! אנ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. ישן לא ישן, רק רציתי להמליץ לכם על DESKTOP MANAGER, חלק מחבילת הPOWERTOYS לXP מMICROSOFT כמו בלינוקס, יוצר לך 4 דסקטופים נפרדים לעבודה, מאוד נוח! :-* http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/DeskmanPowertoySetup.exe או לדף הראשי של הPOWERTOYS לXP בMICROSOFT ISRAEL: http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/pro/downloads/powertoys.asp

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ברשותי ווינדוס 7 אולטימט 64 K, ווינדוס 10 מוצע לי עד סוף החודש חינם, השאלה האם אני יכול להוריד אותו ולהתקינו כמערכת ווינדוס נוספת על כונן אחר באותו מחשב? כמו כן אין לי הרבה מקום על כונן סי ,נשאר כ-5 ג'יגה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by haim.hdd,

שלום, שמתי לב שב-EBAY מוכרים מפתחות לחלונות 10 במחירים של פחות מ-100 ש"ח. איך זה יכול להיות כשבארץ המחיר מתחיל מ480 ש"ח? זה זיוף לא? ואם כן, ואיך אפשר לגלות שזה זיוף?

14. אז ככה, סוף החודש אני מביא מחשב חדש ב TMS. עכשיו החלטתי לעזוב את WIN XP SP2 הפרוץ שלי (מעולם לא קניתי מערכת הפעלה), ועכשיו אני שוקל אם לקנות OEM (לא שדרוג) של 8, ויש לזה הרבה יתרונות: - אני יכול לשדרג את מערכת ההפעלה, כולל SP בלי לדאוג מעידכונים (ברגע שיש SP חדש המשחקים לא עובדים אם אין לך אותה, ככה שזה חשוב לי). - לא לדאוג שהמערכת תחסם פתאום. - מגיע 32/64 ביט וגם עברית/אנגלית. שוב, אין לי בעיה לשלם 450 פעם אחת ולדעת שאני מסודר לכמה שנים, והנה 2 הבעיות: 1. כמה שנים?? פתאום אני רואה דיבורים על win blue, אין לי זמן לחכות קרוב לשנה בשביל לקנות אותה, ואני לא רוצה לקנות 8 ב 450 שקל ועוד פחות משנה לקנות שוב מערכת הפעלה ב 400, זה לא הגיוני (למרות שעדכון מערכת הפעלה עולה 10…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by achiya1,

צהריים טובים! אז ככה: למה במספר תיקיות אצלי אני יכול לארגן אותן לפי modified ובחלק אין לי את האופציה לסדר כך? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני הולך להחליף את הלוח אם אצלי במחשב. הלוח הוא ASUS P8P67 PRO. הינכם ודאי יודעים מדוע אני צריך להחליף אותו. המצב של הווינדווס הוא כזה… זהו WINDOWS 7 PRO 64BIT OEM ENGLISH. התקנתי את מערכת ההפעלה בפעם הראשונה לפני כ-חודשיים. כעבור 3 שבועות ביצעתי רישום (הפעלה) טלפוני. המחשב עוד לא היה מחובר לאינטרנט. התקשרתי, הזנתי את הקוד למערכת, והזנתי את הקוד שקיבלתי בחזרה אצלי במחשב. יש לי את הקוד רשום. אחרי כ-שבועיים מחקתי לגמרי את הכונן ועשיתי התקנה חדשה. לגבי הרישום עוד לא עשיתי דבר. מדי פעם המחשב מבקש שאני אבצע ACTIVATION. אתמול גיליתי שהלוחות המתוקנים הגיעו לארץ ומבחינתי זהו הזמן האידאלי להחליף את הלוח, מפני שרק התחלתי לסדר את המחשב הזה ואני לא אבכה אם אני אצטרך למחוק את הכל ולהת…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by sherlock1212,

לפני שבוע בערך הייתה לי את אותה הבעיה עם וינדוס ויסטה עכשיו עברתי חזרה לXP אבל הבעיה חזרה, זה פשוט לא מאפשר להעלות את הוינדוס, עשיתי חיפוש בפורום פה ל"winload.exe" וראיתי שמישהו הצליח לפתור את זה בעזרת כלי לפתרון בעיה בהפעלה, אבל לא הבנתי בדיוק איך אני עושה את זה,ובנוסף הוא השתמש בוינדוס ויסטה ואני בXP. מישהו יודע אם יש את האפשרות גם בXP?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by CASSPY,

שלום כשאני לוחץ לחצן ימני מאפיני מחשב אני מקבלאת ההודעה הבאה פעולה זו בוטלה עקב הגבלות הפעילות במחשב זה נא לפנות למנהל המערכת במחשב מותקן וינדוס xp pro sp2 בתודה מראש כספי

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by norco,

שלום, לאחרנה יש לי תקיעות של המחשב שנובעות מקפיצות CPU, ובכלל ה-CPU במצב IDLE לפעמים הוא על 50 אחוז כששום דבר כמעט לא פועל למשל אם אני מנגן שיר יש לפעמים תקיעות(או יותר נכון השיר נהייה איטי) לאחר שסרקתי תמחשב עם nod32 ועוד תוכנות spyware למיניהן , והכל נמצא תקין, החלטתי לבדוק בגוגל מ הבעיה... מברור קטן באינטרנט הבנתי שהבעיה היא שמופיע אצלי ב-device manager כמה דברים בצהוב: sm bus controllr ועוד כמה שטויות שקשורות לזה מאחר וזה לא מותקן זה גורם לקפיצות CPU נכנסתי לאתר של intel בשביל להתקין את זה והוא נורא מסורבל ומבלבל, בסופו של דבר הורדתי איזו תוכנה שאמורה הייתה להתקין את זה(הצ'יפסט שלי הוא p965), ורוב הדברים שלא ציינתי את שמם שהיו גם קשורים ל-controller נעלמו, כלומר הותקנ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. קיבלתי במשרד מחשב חדש, ואין לי ממש כוח להתקין את כל ה1000 ו1 דברים שיש על הישן שוב. אני אוכל לקחת את הארד דיסק הישן לעשות גוסט ממנו לחדש להפעיל את המחשב וזה יעבוד? הבנתי שאני כנראה יצטרך דיסק של ווינדוס, אבל האם זה אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by RayZ,

איפה אוכל להוריד דיסק BOOT ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by d3mo-killer,

יש לי שאלה,איפה אפשר להשיג (עדיף בארץ) ווינדוס 10 פרו בזול? הייתה לי בעיה בזמן העדכון ל-windows 10 והייתי צריך לבצע פרמוט כדי שיעבוד ולהתקין עליו ווינדוס מהקובץ עדכון באתר של מיקרוסופט ולכן הוא לא מופעל,חיפשתי KEYS באינטרנט ושמתי קוד של ווינדוס פרו (בלי שידעתי שזה פרו) ועכשיו המחיר בשמיים ולפי מה שהבנתי אי אפשר לשנמך חזרה לרגיל,רק עם פרמוט, מה שאני לא יעשה. ויש לי עוד שאלה,אם אני לא אפעיל את ווינדוס הוא עדיין יעבוד לי? אחרי שתקופת השדרוג בחינם תגמר?

23. היי חברים, לאחר שנה וחודשיים שהמחשב נמצא ברשותי ברצוני לפרמט אותו בעקבות תוכנות לא רצויות, קריסות משחקים ועוד בעיות... קניתי בזמנו window 8 pro מקורי כמובן ולשידרגתי ל-windows 8.1 (חשוב לציין שזה השדרוג החינמי שכל בעלי windows 8 יכלו לעשות, דרך החנות). רציתי לשאול כיצד לבצע פרמוט (סליחה על הבורות, מעולם לא ביצעתי פרמוט מחשב) ורציתי לשאול האם לאחר הפרמוט ה-windows יחזור ל-8 או שישאר 8.1 ובמידה שיחזור ל-8 האם יהיה ניתן לשדרג שוב בחינם ל-windows 8.1. אשמח לעזרה

24. Started by ToMeRv32,

אם יש לי לוח אם יש שבאתר יש דרייברים בשבילו לווינדוס 7, האם הם מתאימים גם לווינדוס 8?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by King Of Action,

החלתי להתקין את הוינדוס, הוא עושה רסטרט ואז באופציות לא מופיעה האופציה לפרמט את C . כשאני מנסה למחוק את המחיצה C הוא אומר שהוא לא יכול מפני שיש קבצים זמניים של הוינדוס בתוך המחיצה. מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.