Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כשאני מדליק את המחשב כמובן שהטעינה איטית ויש הרבה שימוש בהרד דיסק(אין לי SSD). אבל לעיתים אחריי שהמחשב דלוק נהיית איטיות מוזרה. בTASK MANAGER אני רואה שכל מיני תהליכים של ווינדוס גורמים לנציול של 100% או קרוב ל100% של התעבורה של ההרד דיסק. ואז אני צריך לעשות RESTART כדי "לתקן" את זה.(הCPU דווקא מראה אחוזים נמוכים. גם הRAM) האם יש משהו לעשות בנידון? לפעמים יש סריקה נגד ווירוסים אז זה מובן שזה מאט את המחשב, אבל לא תמיד מתבצעת סריקה ובכל זאת המחשב נהיה פתאום איטי. כמה מקום פנוי צריך בHDD בשביל שלא תיווצר איטיות כזו או שזה לא קשור? אם יש 30GB פנוי זה מספיק?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עומד בפני שדרוג וזה תמיד מביא איתו התקנה של ווינדוס. היה לי דיסק ( לא קיים יותר) מקורי של ווינדוס 8.1 וכשיצא ווינדוס 10 אז עדכנתי אליו בחינם, איך אני יוצר כונן התקנה? והבעיה העיקרית היא שאין לי יותר את ה product key. יש איזה פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש winxp pro עברית בהתקנה הראשונה ואח"כ שודרג לאנגלית עברית עם SP2 (תפריטים של וWINDOWS באנגלית ובאופציות שפה שתיהן מופיעות ) קיצור ניסיתי להתקין ICQ עברית כל התפריטים(של ההתקנה עצמה - עוד לא התקנתי! ) - בג'יבריש כשניסיתי להתקין את האנגלית קיבלתי שגיאה שאי אפשר להתקין אותה (not a valid win32 application) -אולי בגלל הליבה הכפולה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אהלן חברה! יש לי ווינדווס 10 כבר בערך חודשיים. הורדתי את העדכון האחרון ואני מקפיד לעדכן כל הזמן. משום מה כל הזמן אני שומע את המחשב עובד... כל הזמן. כשאני נכנס ל resource monitor אז אני רואה שב disk usage הסיסטם כל הזמן בפעולה... חיפשתי רוגלות, חיפשתי וירוסים ניקיתי את המחשב הסרתי דברים מיותרים, חיפשתי מקרים דומים בגוגל ושום דבר. יש לכם מושג אולי מה אני יכול לעשות? מה זה יכול להיות ואיך אפשר לבדוק מה הסיבה לכך? סך הכל אני מאוד מרוצה וחוץ מבעיה הזאת מעולם לא נתקלתי בבעיה כלשהי עם מערכת ההפעלה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה... אני לא יודע מה קרה, אבל פתאום הדפדפן פותח לי קבצי rar ו-mp3 אוטומטית מהרשת, במקום להציג לי את החלון שבו אני יכול לבחור אם אני רוצה לשמור את הקובץ או לפתוח אותו ישירות - הוא פשוט פותח את הקבצים אוטומטית, כאילו שלחצתי על OPEN... ואני כמובן מעדיף לשמור... האם ישנה דרך שאני אוכל להחזיר את התיבה שבה אני בוחר אם אני רוצה לשמור או לפתוח?? אני משתמש ב-WinXP Pro ודפדפן Internet Explorer 6 תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תיקיה ענקית של קבצי וידיאו בפורמטים שונים (MP4 , WMV , FLV וכו) בחלקם הגדול לא מופיעה לי תצוגה מקדימה של הסירטון, כיצד אני גורם למערכת להציג לכל הסרטים ולכל הפורמטים תצוגה מקדימה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפתוח את כונן c והוא נותן לי פתיחה באמצעות! (זה ניראה לי כמו וירוס כי התקנתי את המחשב והתחברתי לאינטרנט ישר ולא שמתי אנטי וירוס! היא לי גם תבעיה של המנהל משימות שהיה מוגדר כלא זמין,אבל סידרתי אותו אבל עכשיו הכונן עדיין לא עובד) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן ! תקשיבו, יש לי תקלה ממש ממש מוזרה. יש לי מחשב של LENOVO מסדרת NETVISTA. עשיתי פרמוט מחדש ל XP SP3. הכל עובד כמו שצריך, קיימים כל הדרייברים חוץ מדבר אחד.. כשניסיתי לחבר את העכבר הUSB שלי מחברת LENOVO הוא לא הצליח לזהות אותו והביא אותי לאשף הוספת חומרה חדשה ששם הוא הציג את העכבר בתור HID compilant devide.. כשאני לוחץ על התקן באופן אוטומטי הוא מחזיר לי שגיאה שחסר ערך חיוני ויתכן שהערך INF נכתב עבור וינדוס 95.. מה לעזזל ? ? ? למה אני לא יכול להתקין עכבר פשוט ? כל התקן USB אחר עובד, חוץ מעכבר ........ מה לעשות ?? זה דחוף!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב win 7 עם שני משתמשים User ו admin עכשיו user הוא משתמש בלי סיסמא ו admin הוא משתמש עם סיסמא אני מחפש איך אפשר לגרום למחשב להכנס יש למשתמש user ורק אם ארצה להחליף ל admin אבצע התנתקןת מ user ואז אקבל את שני המשתמש זאת אומרת לדלג על השלב של בחירת משתמש עם ההפעלה מחדש של המחשב תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי WIN 98 וסרגל הכלים למטה משמאל (תוכנות פעילות) לא יציב בזמן האחרון הוא קופץ , נמחק ושוב חוזר מה הסיבה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה קורה לי ב-2 מחשבים שונים בבית, עם מסכים שונים (MAG,SAMSUNG) , ב-2 מערכות הפעלה שונות (ME,XP): אחרי שחוזרים ממצב שהשומר מסך עבד - המסך מתכווץ 2 מ"מ (מעט אבל מעצבן!) גם מלמעלה וגם מלמטה, ולסירוגין "תופס רוחב" : מתפרס ימינה ושמאלה 2 מ"מ. ז"א צריך כל פעם מחדש לשחק עם ההגדרות של המסך, אבל שהמסך נכבה ונדלק מחדש (בכיבוי המחשב למשל) , אז ההגדרות ה"חדשות" לא טובות - כי זה שונה מהמצב הנורמלי. אני מקווה שהבנתם... : יש מישהו שזה גם קורה לו? מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , נגמר לי הרישיון של מקפיי ואני מעוניין להפעיל את WINDOWS DEFENDER בווינדוס 8.1 במקום מקפיי אך זה לא מאפשר לי כי MCAFEE שולט במחשב , עכשיו שני אפשרויות עומדות בפני : 1) מחיקה - משהו שאני לא מעוניין שאם אני ירצה לקנות בעתיד רשיון שהיה לי 2) לעשות DISABLE על MCAFEE והוא ישאר מותקן אך לא יפעל וWINDOWS DEFENDER יקח פיקוד - את האופציה הזאת אני רוצה ולא מצליח ליישם , עכשיו בגוגל חיפשתי ואמרו ע"י מדריך זה : Click Start > Control Panel > System Go to the Hardware tab Click Device Manager Go to the View tab Click Show Hidden Devices Select Non-Plug and Play Drivers Right-click on NaiAvTdi1 Select the Disable option A new pop up will…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את המחשב: P4-2.4B GA-8PE667 512 DDR PC2700 RADEON 9700PRO 40GB MAXTOR ספק 380W TRUE POWER של אנטק מארז טאואר שחור של אנטק מסך "19 F900B 3DMARK למתעניינים 13623 וזה אם אנטי וירוס ברקע. אבל די להשוויץ. אחרי התקנת XP HOME שמתי לב שרשימת ה CONTACT באאוטלוק אקספרס מופיעה עם סימני שאלה. כנ"ל הודעות שהתקבלו עם שם השולח בעברית וכן גם שם ה ACCOUNT שרשום בעברית. התקנתי תמיכה בעברית אבל נראה לי שפספסתי משהו. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לבצע מעבר של המייל מoutlook express ל Outlook 2016 במחשב שמותקן בו Outlook express מותקן גם outlook 2007 ואז יש את הסעיף של import internet and mail addresses ואז זה לא בעיה, והקליינט מייבא את כל המידע הבעיה שאני מייצא את כל הנתונים מ2007 לקובץ pst, ואז טוען אותו בoutlook 2016, חלק מאנשי הקשר מוצג בג'יבריש, והרשימות תפוצה פשוט לא מכילות את האנשים שהיו בהן. חשבתי על לנסות לייבא באופן ישיר מexpress ל 2016 אבל אין את האופציה הזאת.. חשבתי על לנסות לייצא רק את האנשי קשר בתור PST , או לייצא אותם בתור קובץ Comma Separated Values וזה גם לא עוזר (express to 2007 to 2016 ) אודה לעצות בנושא
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אשמח לקבל את עזרתכם לבעיה הבאה: כאשר אני מצלם תמונה מתוך סרט דרך המקש prtscm, נכנס לצייר ומבצע הדבקה, שומר את התמונה לאחר שאני פותח את התמונה השמורה אני רואה רק שחור. ניסיתי גם בסרטים אחרים ואותו הדבר...הוא לא מראה לי את התמונה מלבד כתוביות ומסך שחור. גם עם תוכנות אחרות זה נהיה כך. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? ??? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום משום מה כשהפעלתי את הוינדוס XP שלי, כשהגעתי למסך הלוגין בו ישנן שתי אפשרויות בחירה למשתמשים, כאשר לחצתי על המשתמש שלי האייקון נהייה חזק יותר אבל כלום לא קרה... גם לאחר מספר שניות נראה כאילו כלום לא קורה, רק לאחר לחיצת ctrl+alt+del וחזרה למסך הכל עבד כרגיל, מה זה לכל הרוחות ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים! לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 מחדש. מאז יש לי בעיה רצינית - במידה ואני מוריד קובץ טקסט שכולל עברית, גם notepad וגם wordpad יציגו לי אותו בג'יבריש. התקנתי את ווינדוס 7 בצורה תקינה ועברית מותקנת עליו ללא שום בעיה. פרט לשתי התוכנות הנ"ל גם לא נתקלתי בבעיות נוספות עם העברית. הבעיה היא שבמידה ואני רוצה לצרף כתוביות לסרט, הווינדוס מדיה פלייר יציג את אותן הכתוביות גם כן בג'יבריש. האם למישהו יש הצעות מה עליי לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הורדתי גירסת ניסיון של וינדוס ואני מנסה להתקין אותה על ssd ה ssd מפורמט ומחובר ללוח אם, ההתקנה לא יכולה להמשיך טוענת שהיא לא יכולה ליצור partition , ניסיתי להחליף sata port כמה פעמים וזה לא עזר...ה ssd הוא ocz vertex 3 מה הדרך להתקין על ssd?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. איך אני מוריד את הרקע הכחול של האייקונים בשולחן עבודה...שלא יהיה תמיד רקע כחול קבוע אלא רק כשלוחצים עליו... מקווה שהבנתם.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. בבקשה עזרה- מה אני עושה לא בסדר? יש לי במחשב דיסק קשיח אחד, ובו 150GB. אני מעוניין להתקין Win7 ולחלק את הכונן לשתי מחיצות. כאשר עשיתי זאת, לפי ההוראות שהיו לי בעת ההתקנה, עלה Win7 רק עם כונן המערכת! לאן נעלם כל שאר הזכרון? האם ניתן להחזיר אותו בלי להתקין שוב את Win7? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
להתקין את WIN 98SE, האם ניתן להתקין על ה- WIN98(כלומר שתדרוס את הגירסה הישנה) או צריך להסיר/לפרמט ואח"כ להתקין. במקרה שאפשר לדרוס האם כל התוכנות הישנות נשמרות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי לפטופ ממוצע של HP בן כשנתיים. אתמול האודיו פשוט הפסיק לעבוד. לא מהרמקולים של הלפטופ, לא מרמקולים חיצוניים או אוזניות, נאדה. לפי הדרייבר וכל הגדרות האודיו במחשב, הכל אמור להיות תקין. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגירסה של מערכת ההפעלה החדשה שתישלח ליצרניות וספקיות מערכות המחשב עתידה להיחתם במהלך הימים הקרובים, ולקרב אותנו צעד נוסף אל עבר התוצר הסופי שמצפה לנו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%94-rtm-%d7%9c%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%aa%d7%95%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%9e%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-