Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שמופיע ב"מנהל המשימות" התהליך "rundll32.exe" שלושה מופעים (שלושה פעמים) כשאני סוגר את התהליכים הם חוזרים שוב לאחר כמה רגעים, זה קורה גם כשאני מפעיל על "מצב בטוח". הרצתי אנטי וירוס (מעודכן) ולא מצא כלום. מערכת ההפעלה: XP, אודה אם מישהו יוכל לעזור..
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי. אני צריך מערכת DOS (ממש מערכת הפעלה של DOS!) ומערכת של XP על אותו מחשב. מה שאני יודע עד עכשיו: יש צורך ב- 2 מחיצות. יש צורך להתקין קודם את המערכת הישנה יותר ואז את החדשה. (כלומר קודם DOS ואז XP) השאלות שלי: 1. מאיפה ניתן להשיג DOS 6.22? 2. האם ניתן להתקין רק את ה- DOS מ- 98? אשמח לתשובות.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אחרי התקנת WIN7 מסתבר שיש כמה דברים מעצבנים. הסרת המייל היא אחת מהן. כעת צריך להתקין את הלייב מייל והבעיה היא שאי אפשר להתקין את זה באנגלית ומסנג'ר בעברית. שניהם חייבים להיות באותה שפה וזה מאד מעצבן. יש אפשרות להוריד קובץ התקנה למסנג'ר בלבד בעברית ולא כחלק מחבילת הלייב?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטתי שיותר נוח ומקצועי לעבוד עם הווינדוס כאשר שפתו תיהיה אנגלית... אני הולך ל: לוח הבקרה> אפשרויות אזור ושפה , שם ניסיתי לשחק בהגדרות ובסוף לא יצא מזה כלום. למישהו יש דרך או פיתרון אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . שאלה ראשונה : איך אני נכנס לרגיסטר דרך הדוס מה אני רושם בחלון כדאי להיכנס ? שאלה שניה : אני רוצה לשים אייקונים בתקיות בדיסק און קי ושאם אני עובר מחשב יראו את האייקונים בדיסק און קי על התקיות ולא כל פעם שאני עובר מחשב צריך לשנות . תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס להוטמייל...הוא רושם לי בוצע אך יש שגיאות בדף.....מה לעזאזל לעשות?!?!?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באיזה תיקיות או קבצים השתמשת לאחרונה ובאקספלורר באיזה אתרים היית הכי הרבה? (לא אלה שמופיעים בשורת הכתובת אלא אלה שמופיעים אם לוחצים מקש ימיני על האקספלורר בשורת משימות ) זה פשוט מעצבן שכל דבר שאתה עושה הוא מתעד... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה *אמינה* כדי להקליט את המסך. אני מכיר את ה-game bar המובנה בווינדוס. מחפש משהו בסגנון (אם יש משהו יותר טוב). הדגש הוא שזה צריך להיות אמין ולא להתרסק באמצע, כי אני מתכוון לצלם עם זה הרצאות מקוונות (כל השיעורים באוניברסיטה עברו למערכת zoom בגלל הקורונה). ולא תהייה אפשרות הקלטה, ולכן אני רוצה להתארגן על זה בכוחות עצמי. אם כבר המצב חרא, לפחות להפיק ממנו את המירב. אז זה צריך להקליט מסך (רצוי באיכות גבוה) + סאונד + מחזיק להרצאה של שעה וחצי. אני כמובן מתכנן להקליט את זה במסגרת צפייה בהרצאה (אז אין צורך בתיזמון הקלטה או משהו. אני מקליט כדי שתהייה לי גישה חוזרת להרצאה). אני מעריך שהקבצים יתפסו נפח רציני, אז מתכוון לקנות כונן חיצוני (פשוט) של…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של סמסונג שלפעמים הסאונד נעלם כדי שהוא יחזור צריך לעשות הפעלה מחדש. הדרייברים מעודכנים, ניסיתי לכבות/להדליק את התהליך בווינדוס לא עזר. מאז שהיה עדכון לפני כ שבועיים +- הבעיה התחילה, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכם, ובכן, הבעיה כי כדיקלמן: ברגע אחד, האייקונים נהפכו כולם ל256 צבעים. מערכת ההפעלה היא ווינדוס 2000, גירסת detonator היא 7.58 עם GTS 32 MB. מה שנוסה עד עכשיו בשביל לפתור זה, כולם לא עבדו: 1. להשתמש בTweak UI בשביל לעשות Repair לאייקונים. 2. במאפיינים בשולחן העבודה, Effects וסימון ה Show Icons using all Possible Colores. 3. הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים, כולל הוצאת הכרטיס מסך מהמקום. 4. העברת האייקונים לדיפולט שוב פעם ללא הוצלחה. למישהו יש מושג מה הפתרון והאם זאת בעיה מוכרת? בתודה, גוסט.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה לעיתים קרובות קופץ לי "מסך כחול" וזה מה שהוא רושם: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. the problem seems to be caused by the following file: unishieldxp.sys page_fault_in_nonpaged_area if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable bios memory op…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס XP בכונן נפרד איך אני מוחק את הקודם מהכונן הקודם? כרגע הוא נותו לי בתחילת ההרצה אפשרות לבחור בין שניהם תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב יש לי שתי מחיצות אחת שעלייה מותקן xp על ntfs (או איך שלא קוראים לזה) על השנייה אין מערכת הפעלה והיא על fat 32 אז רציתי לדעת עם כדאי לי לפרמט אותה לntfs ואם כן אז איך אני עושה את זה.....
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, במחשב של חבר יש בעיה מוזרה, כל קיצורי הדרך במחשב שלו נפתחים באמצעות מדיה פלייר, גם קיצורים חדשים שיוצרים, כדי לפתוח את אותה תוכנה שהקיצור שייך לה יש צורך בopen file location. יש אפשרות לשנות את תוכנת ברירת המחדל שאיתה ייפתח הקיצור, אבל אין לי מושג במה לבחור כדי שקיצור דרך ייפתח כמו שצריך. איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת ואם מישהו כבר נתקל בה בעבר? מדובר בווינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע למה אני כותב את זה פה, אני מניח שאף אחד לא יוכל להחזיר לי את הכסף שבזבזתי לשווא, אולי כדי שאף אחד אחר לא יעשה את אותה הטעות... קניתי מחשב נייד ללימודים לא ממזמן, במקור הוא מגיע ללא מע' הפעלה. החלטתי ללכת הפעם על חוקיות ולקנות ויסטה (home premium) ביחד עם המחשב. ואכן כך עשיתי. בכל מקרה, חבר הראה לי היום דבר שנקרא msdnaa - זהו בעצם "פרוייקט" אם אפשר לקרוא לזה ככה, שסטודנטים בפקולטות מסוימות יכולים להוריד באופן חוקי תוכנות של מייקרוסופט לצרכי הלימודים. אני שייך לפקולטה ששייכת לפרוייקט ברשימת ההורדות מופיעה לא פחות ולא יותר - vista buisness (גם 32 וגם 64). מה אגיד, הלכו לי ה350 שקל לפח... ועוד לגרסא פחותה יותר... טוב, אולי לפחות אני אוריד גרסא לנייח שלי, נש…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העתקתי בטעות את הקובץ ממחשב אחר ולאחר שהתחלתי את המחשב הכול השתגע שאלתי היא זו האם יש אפשרות איך שהו לחזיר את הקובץ שדרסתי תודה מראש לכול מי שיעזור מדובר במערכת הפעלה WIM 98SE
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 10 לפני הכניסה למערכת הפעלה מופיעה לי השם שלי+מייל שלי + סיסמת כניסה כיצד אני מבטל את זה על מנת שיכנס לי ישירות למערכת ההפעלה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום לכולם! נכון יש את ה Volume Shadow Copy ב WINDOWS SERVERS וב VISTA... שאני יכול להחזיר גירסאות אחרונות של קובץ\תיקייה. יש מצב שאפשר לעשות את זה איכשהו עם XP רגיל או 64 BIT? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הפעלתי היום את Windows Media Center (ב Windows 7 Ultimate x64) לראשונה. לאחר תהליך ה Setup אני יכול לנגן ברטים - בעיקר קבצי MKV אך אינני רואה את הכתוביות בעברית. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שיוצגו הכתוביות (בעברית) לסרטים ב Media Center ??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, החלפתי לוח במחשב שלי ואחרי החלפת הלוח, כשהווינדוס מנסה לעלות הוא קורס. אני יודע שפירמוט יעזור פה אבל שמעתי שיש דרך אחרת שתמנע את הפירמוט, עשיתי חיפוש קטן ללא הצלחה... אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ללא חיבור אינטרנט,למטרה אחת ומטרה אחת בלבד. גיימינג. בלי יותר מדי בולשיט,בלי תוכנות צד שלישי,רק משחקים עליו. שאלה! האם WIN98 ייקח את המשחקים החדשים שבשוק?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב כאשר אני פותח את צג המשאבים בחלונות 7 ונכנס למצב הזיכרון אני רואה את שתחום הזיכרון מחולק ל 5 צבעים כאשר מתוכם ישנו הצבע האפור שמסמן "חומרה שמורה" אשמח לדעת למה הכוונה ואיך להתיחס למיקרא הזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי בעיה מעצבנת מאוד באקספלורר שהוא לא שומר לי קבצים שאני מוריד בעברית המחשב שלי כולו מוגדר בעברית (עשיתי הגדרות עברית מחדש לוודא את העניין) אבל משום מה, האקספלורר הוא הדפדפן היחידי שכשאני מוריד קובץ עם שם בעברית הוא שומר לי אותו גי'בריש. הבעיה הזאת פתאום קרתה לי, בהתחלה הכל עבד לי טוב. אני עובד על ווינדוס 8.1 עם האקספלרר הכי עדכני. אני אשמח לכל עזרה אפשרית
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי פתרון... :-X
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-