Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
CTF Loader has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience מה זה הבעיה הזאת הוא עושה לי אותה על כל פעולה קטנה שאני מוציא מהמחשב אם זה לפתוח מסנג'ר ואם זה לפתוח בראוזר איך אני פותר אותה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי שאין לו גירסא חוקית של ווינדוס לא יכול להתקין אסקפלורר 7? ואם כן מאיפה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום, עברתי ל win7 וחוץ מלהשמיע זעקות מצוקה אינני עושה מאום. בימי XP העליזים כשרציתי לשמור ב notepad קובץ html, נכנסתי ל folder options וביטלתי: hide ms-dos extension. ב win7 כשאני שומר קובץ abc.html בנוטפד, הווינדוז הופך לי אותו ל abc.html.txt. ב organize אין לי את האפשרות לבטל hide ms-dos extension. אז מה עושים ? בוכים ? מישהו יואיל לעצור את זרם הדמעות ?[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן חיפשתי איך אפשר לגרום למחשב להתכבות אוטומטית אחרי סריקה של האנטיוירוס AVAST מצאתי רעיון שמשתמש ב scheduled tasks אך בשביל להשתמש בזה עלי ליצור קיצור דרך שבעצם גורם לכיבוי במחשב אז יש לי שני שאלות: איך אני יוצר קיצור דרך לכיבוי המחשב? ואם אני יכול בscheduled tasks לגרום למשימה אחת להתבצע מיד אחרי שהאחת שלפניה מסתיימת תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני יכול להתקין שוב את Windows XP לאחר שהתקנתי את Windows 7? (הוא מתחיל להציק לי עם הפעלות מחדש והחלטתי שהגיע הזמן לחזור ל-XP)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חשוב לי לציין שניסיתי לחפש לזה פתרונות בגוגל וכל מה שמצאתי זה פתרונות לא כ"כ יעילים - ומעייפים - של מייקרוסופט. אז החלטתי לפנות ישירות לפורום. יש ברושתי מחשב נוסף שהייתי רוצה שיהיה עליו ווינדוס XP, אבל מיכוון שאני גם רוצה להמשיך לשחק משחקים חדישים עליו, הייתי רוצה להשאיר גם את הווינדוס 7. השאלה שלי, זה האם זה אפשרי להתקין שתי מערכות הפעלה בו זמנית? אני כבר יודעת שאפשר להתקין לדוגמא פעמיים את ווינדוס 7 (לאלו שלא יודעים לפרמט זה קורה הרבה) ויש אפשרות בחירה כשההארד דיסק עולה, אבל האם אפשר לעשות את זה עם שני מערכות הפעלה נפרדות לחלוטין? ווינדוס 7 Ultimate ו-ווינדוס XP pro? המחשב חזק מספיק להכיל את זה, אם יש בעיה כלשהי. (אני אשמח אם לא יהיו תשובות כגון: "אל תהיי בררנית …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום 1. אני חושב להתקין 2 מערכות הפעלה על 2 דיסקים שונים . בדיסק אחד אני אשתמש בתוכנות החשבות לי , ובדיסק השני ( דיסק הג'אנק ) אני אבצע הורדות טורנטים וכד ומידי פעם אני אפרמט אותו. השאלה שלי האם הווירוסים שיכנסו לדיסק השני ( דיסק הג'אנק ) יפגעו\ישפיעו על התוכנות שבדיסק הראשון? 2. מדוע כשמתקינים עדכונים לווינדוס 10 גוגל כרום נדפק והעכבר נתקע . (זה קורה שמתקינים ווינדוס חדש ומעדכנים) גם אם מתקינים גוגל מחדש זה לא עוזר? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני שומע מוזיקה רק דרך הרמקולים ולא דרך האוזניות איך אפשר שישמעו בשניהם בו זמנית? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב כמובן שהטעינה איטית ויש הרבה שימוש בהרד דיסק(אין לי SSD). אבל לעיתים אחריי שהמחשב דלוק נהיית איטיות מוזרה. בTASK MANAGER אני רואה שכל מיני תהליכים של ווינדוס גורמים לנציול של 100% או קרוב ל100% של התעבורה של ההרד דיסק. ואז אני צריך לעשות RESTART כדי "לתקן" את זה.(הCPU דווקא מראה אחוזים נמוכים. גם הRAM) האם יש משהו לעשות בנידון? לפעמים יש סריקה נגד ווירוסים אז זה מובן שזה מאט את המחשב, אבל לא תמיד מתבצעת סריקה ובכל זאת המחשב נהיה פתאום איטי. כמה מקום פנוי צריך בHDD בשביל שלא תיווצר איטיות כזו או שזה לא קשור? אם יש 30GB פנוי זה מספיק?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי XP Pro sp2. עכשיו יש לי שתי בעיות: 1. יש לי חמש svchost שפועלים במחשב ואחד מהם לוקח 19,416k. בדקתי עם avg וקאספרסקי והם לא מצאו שום וירוס... מה יכולה להיות הבעיה? 2. אני לא יכול לפתוח את אותו אתר בשתי חלונות של IE כי אז הם נתקעים כזה. במיוחד HWzone שאז זה כמעט ולא זז. עשיתי סריקות על המחשב ממש עכשיו עם תוכנות מעודכנות: Kaspersky AV, AVG AV, Webroot Spysweeper, Microsoft Antispyware והבעיות נמשכות... בבקשה תעזרו!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את האייקונים אבל שהתוכנה תמשיך לרוץ כרגיל (מהטולבר בצד שמאל למטה שמראה איזה תוכנות פעילות עכשיו)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה. הבנתי שעכשיו עם עושים Remote Desktop אז אפשר להריץ ישומים משחקים על החומרה של המחשב המארח? כלומר מחשב פנטיום 4 עם 1GB של זיכרון יכול להריץ למשל COD6 על חשבון מחשב מרוחק (נניח E8400 עם 9800GT) בתנאי ששניהם יש להם חיבור מהיר ושניהם מריצים windows 7 SP1 שתומך בחיבור מרוחק (Pro או ultimate). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב כאשר אני פותח את צג המשאבים בחלונות 7 ונכנס למצב הזיכרון אני רואה את שתחום הזיכרון מחולק ל 5 צבעים כאשר מתוכם ישנו הצבע האפור שמסמן "חומרה שמורה" אשמח לדעת למה הכוונה ואיך להתיחס למיקרא הזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש עם 2 ג'יגה זיכרון וכאשר אני מתקין win7 גם עם 32bit וגם 64bit הוא מזהה לי רק 1.68 ג'יגה זיכרון למה? איך לפתו את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
להתקין את WIN 98SE, האם ניתן להתקין על ה- WIN98(כלומר שתדרוס את הגירסה הישנה) או צריך להסיר/לפרמט ואח"כ להתקין. במקרה שאפשר לדרוס האם כל התוכנות הישנות נשמרות?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
העברית הוגדרה בהגדרות האזוריות כך שניתן לראות/לכתוב בעברית, אבל כשאני פותח קבצים שהיו מכווצים ב-WIN ZIP(ב- WIN98 FAT32 ) והשמות שלהם היו בעיברית, יש בעיה רואים גיברי'ש???
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסרגל ההתחל שלי התבלאגן... סתכלו את החלק המסומן בתמונה... איך אני מעיף אותו? גם כשאני מוריד את lock the taskbar ומנסה להוציא את זה איכשהו אנלא מצליח. עוד דבר- אם מוריד את lock the taskbar עושה restart אז החלק הזה עף, אבל הוא חוזר שוב לאחר האתחול הבא :\ למי יש רעיונות איך נפטרים מזה לתמיד?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באיזה תיקיות או קבצים השתמשת לאחרונה ובאקספלורר באיזה אתרים היית הכי הרבה? (לא אלה שמופיעים בשורת הכתובת אלא אלה שמופיעים אם לוחצים מקש ימיני על האקספלורר בשורת משימות ) זה פשוט מעצבן שכל דבר שאתה עושה הוא מתעד... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לכאן, ואם לא אז בבקשה להעביר לפורום הנכון. אחי קנה מחשב חדש עם הלוח Gigabyte G31M-S2L ו-E5200, הוא התקין עליו וינדוס XP בעברית, אבל בגלל שהוא רוצה אנגלית וגם כי הוא לא חילק את ההארד דיסק נכון, הוא רוצה לפרמט. הבעיה היא שכשמכניסים את דיסק ההתקנה לכונן DVD ומאתחלים את המחשב, בשלב שבו אמור להיות רשום "Press any key to boot from DVD" או משהו כזה, רשום רק "Boot from DVD", המחשב מחכה שניה, והוינדוס עולה כרגיל. ניסינו ללחוץ על כל מיני כפתורים, ניסינו לשנות את סדר הBOOT דרך הביוס, ושום דבר לא עזר. המחשב פשוט ממשיך להעלות את הוינדוס כרגיל. חיפשתי בחוברת של הלוח ולא מצאתי לגבי זה כלום. מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כיום יש לי XPPRO שעובד על FAT32, האם כדאי לי לשים את הווינדוס פעם הבאה שאני עושה פורמט על NTFS? אני בעיקר צריך את המחשב לגלישה ומשחקים, קצת תוכנות אבל לא משהו כבד.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי לפטופ ממוצע של HP בן כשנתיים. אתמול האודיו פשוט הפסיק לעבוד. לא מהרמקולים של הלפטופ, לא מרמקולים חיצוניים או אוזניות, נאדה. לפי הדרייבר וכל הגדרות האודיו במחשב, הכל אמור להיות תקין. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה שעות שאני מנסה לתקן את הקבצים במחשב שלי וכל פעם לפני שהמחשב אמור לעלות לשולחן עבודה הוא מציג לי לשניה מסך כחול עם מספר השגיאה הזה: 0x0000006B ובנוסף גם ההודעה הזאת: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? לפי מה שהבנתי יש שלושה אפשרויות לתקלה או רכיבים חדשים שלא מותקנים הייטב שאת זה לא עשיתי, או ווירוסים שאין לי, או קבצים של ווינדוס שחסרים שזאת הבעיה אצלי, אבל אני לא מצליח לתקן אותם בשום דרך... תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו בסגנון VMWare, כשההבדל העיקרי הוא שאני לא רוצה להתקין מחדש שום מערכת הפעלה, אלא להשתמש בעותק נוסף של ווינדוס שכבר מותקן אצלי. יש דרך לעשות את זה? (אם זה צריך ליהיות בפורום תוכנה מצטער, אבל השאלה היא ספציפית על ווינדוס)
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-