Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לאחותי פנטים 3, 734MHZ עם 384MB SDRAM, עכשיו הקנתי עליו XP, ויש לו בעיה כשמכבים את המחשב לוקח לו הרבה זמן ואז הוא רושם: IT IS NOW SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER או משהו בסגנון הזה, וגם אז לחיצה על הכפתור לא מספיקה, צריך ללחוץ איזה 7 שניות או משהו כזה. נראה לי צריך להגדיר משהו ב BIOS, אבל אני לא יודע מה. למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
חברה פירמטתי והתקנתי את החבילה שהופכת לעברית ומשום מה לא כל המחשב הפך לעברית .. תמונה:
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
עם גיגבייט EX58-UD5 רואה רק 2G RAM (מאפייני המחשב שלי - כללי, אע"פ שב System Info הוא רואה 3G). ב Boot.ini יש: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /PAE /3G מה קורה כאן. נדמה לי שבבורד הקודם שהיה לי (UD4) הוא כן ראה 3G . תודה.
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
התוכנות ממש חשובות לי, כך שאין מצב שאני מפרמט (תוכנות מקוריות) הXP מתחיל לעלות, ונותן מסך כחול והמחשב מתאתחל. אותו דבר גם ב-Safe Mode. איך מתקנים בלי לפגוע בתוכנות?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שמחשב עולה וניכנס למישתמש מקבלים שולחן עבודה רק לחלוטין רק תמונה ואפשרות ל ALT CONTROL DEL יש למישהוא פיתרון ?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, השבוע פירמטתי מחשב של חבר. במהלך הפירמוט הכל עבר בסדר (עשרות ריסטרטים...), שהוא הרכיב את המחשב אצלו בבית הוא סיפר לי שאחרי שהוא הדליק את המחשב, הוא נתקע על מסך שחור. כלומר, לא נתן אפילו את ההודעות הרגילות של הביוס ולוח האם. אחרי כיבוי אלים, הXP עבד והכל בסדר. ואז שוב, בהפעלה הבאה אותו סיפור. מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי היא קשורה לHD, או אולי לכרטיס מסך. יש אפשרות לבדוק את זה?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ראיתי תמונות מסך שעליהם היה בצד מין לוח שנה קטן כזה, שעון, מזג האוויר באיזור שלנו וכ'ו... איך עושים את זה? אולי זה בכלל רק לויסטה? ??? אשמח לקבל תשובה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שבאתי לתקן מחשב שלא זז, סרקתי לו וירוסים, מצא 110 וירוסים, לאחר ההסרה כנראה שהאנטי וירוס מחק גם קבצי מערכת חשובים, המחשב מצליח לעשות BOOT, מגיע לוינדוס אחרי שעשיתי LOG IN ,המחשב קורס אחרי כמה שניות ונותן מסך כחול לחצי שניה וREBOOT ניסתי ב ERD, ניסיתי מצב בטוח שלא עובד, ניסתי RECOVERY CONSOLE, לא עובד, ניסיתי Hiren's BootCD, שום דבר לא עזר גם SFC אי אפשר לעשות הקבצים מאוד חשובים ואני צריך לעבוד עם המערכת ההפעלה הספציפית הזאת. מערכת הפעלה של XP PRO' תודה לכולם !
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קודם כל , מדובר כאן בעותק חוקי למערכת הפעלה XP SP2 HOME EDITION - כלומר , כל אחד מקבל את ההעתק מכניס את הרשיון (הסריאל) החוקי שיש ברשותו מה שהופך את העניין לחוקי , ובכלל , פיצ'ר זה נמצא באתר מיקרוסופט. ובכל מקרה , אם ת'רד זה נראה לא חוקי בעיני המנהלים , הם מוזמנים למחוק - וסליחה מראש. מתחילים: כולם היום מפרמטים , העתק זה , או שיטה זו , ובכל פעם שמפרמטים מתישבים מול המחשב ומחכים למלא את השאלות שצצות במהלך ההתקנה , הגדרות רשת , הוספת הסריאל , הגדרות תצוגה וכו' וכו' ... , בשיטה זו אנו יכולים לענות על כל השאלות מראש כך , שכל מה נשאר לעשות בעת ההתקנה , להכניס את הדיסק לכונן , להיעלם לאיזה חצי שעה , ולחזור כשהכל מוכן והוינדוז החדש מחכה לכם. מה שאתם מתבקשים לעשות , זה…
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, בXP PRO שברשותי,ישנם שלושה פרופילים שלכל אחד יש סיסמא.רק את שלי אני יודע,ה2 האחרים פשוט שחכו את שלהם ואפילו הpassword hint לא עזר..ניסיתי את f8 לאחר הריסט-safe mode בתקווה והווינדוס יעלה ללא פרופילים, ואז אולי יהיה אפשרי לעשות משהו כבר-אך לצערי עלה עם פרופילים.(כך שלא עזר !) אני במצב limited אגב,כך שאין לי הרבה אפשרויות.. מה עושים ??? האם יהיה אפשרי לגלות את סיסמתם? אנא עזרו! בתודה(רבה) טל
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בזמן כיבוי הוא לא מגיב ולפעמים אחרי זמן ממושך הוא רושם מתנתק ושם הוא ניתקע קראתי דברים שרשמו אז בדקתי את נושא APM/ACPI זה עוזר מה עושים כדי לתקן זאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ביום ראשון הקרוב מחליפים לי את המחשב בעבודה, מגרוטאה ישנה שבטח עוד משתמשת בשפופרות ריק למחשב חדש והרבה יותר חזק. כל המחשבים מגיעים אלינו עם Win XP Pro מותקנת, אבל יש לנו גם site license לכל מערכות ההפעלה לשרתים של מיקרוסופט, מ- NT4 ועד Windows 2008 (טוב, האחרונה תגיע רק באמצע השבוע הבא - יש עוד מחלקות באירגון שרוצות להתחרע עליה לפנינו). שמעתי על אנשים שמשתמשים ב- Windows 2003 כמערכת הפעלה שולחנית ועכשיו גם על כאלו שמשתמשים ב- 2008. למעשה, בשבוע שעבר ראיתי מישהו שמריץ 2008 על מחשב הנייד שלו. היתרונות ברורים - הקוד הרבה יותר עדכני מאשר זה של Win XP. הבעיה היא שאין לי זמן להשקיע בניסיונות, בכל זאת זו העבודה, אם אני הולך להחליף מערכת הפעלה זה הולך להיות משהו חד-פעמי. והבחירה …
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מעונין להחליף לוח אם במחשב בו מותקן XP, אבל אני לא רוצה להתקין הכל מחדש, אני מודע לזה שיש פתרונות כמו UNIVERSAL RESTORE שמאפשרים ליצור גוסט אוניברסלי שיעבוד במקרה הזה אם אני זוכר נכון מישהו פעם הראה לי כלי פשוט יותר שמבצע את הפעולה על המחשב. האם אתם מכירים דרך "לאפס" את הWINDOWS כך שיקבל לוח אם אחר? שוב, אני מדבר על XP.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי וינדואס XP , ועכשיו אני מוריד יותר לאט מאשר שהורדתי בוינדואס הקודם שלי (2000). יכול ליהות קשר , מישהו יועד מה עושים ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 3 500MHZ 192 ram האם אני יכול לשדרג את מערכת ההפעלה שלי היא היום WIN98ENA לWIN XP ואיפה אני יכול להוריד את השומר המסך של XP השלולית מים עם העלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, האם מישהו פה יודע? במידה וזהו GUI בלבד, כיצד ניתן להשיגו?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אני עובד על Windows XP Proffesional מחשב ישן שמריץ 128RAM. עכשיו אני התקנתי את הכלי Microsoft Virtual for pc שמאפשר לדמות ריבוי מערכות הפעלה במקביל (עם כוננים קשיחים ווירטואלים). התקנתי שם Windows 95 והקצאתי לו 32MB . התקנתי WIndows 2000 PRO והקצאתי 40MB . עכשיו אני מנסה להוריד את המערכת שהציעו כאן בעבר "Windows FreeStyle!" הנקראת XSOS-V2.0 וניתנת להורדה חינם מhttp://www.nnstep.com . אך כשאני מריץ את קובץ הISO הוא מגיע להתקנה ואומר לי : '' יש שגיאה בשורה 14 בתיקייה I386\" אשמח לדעת מה זאת המערכת הפעלה הזאת ,האם Microsoft עזרו בפיתוחה, וקובץ חלופי אחר להורדה תקין בבקשה . שבת שלום! רפאל
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אנ מנסה להעלות על וינדוס XP תוכנה מבוססת דוס ואני מקבל הודעה שהוינדוס לא תומך ב Ms-dos הבנתי שיש איזה פאץ שמסדר את זה מישהו יודע למה אני מתכוון?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום יש לי מייל ביאהו. הוא מאוד חשוב (אז אשמח אם לא תגידו לי להחליף את היאהו) כל מייל שאני פותח לפי ה"encoding" הוא hebrew westren ואני רואה ג'יבריש. רק שאני בוחר UTF-8 הכל מסתדר ורואים את המיילים היטב. בגלישה רגילה באינטרנט (למשל עכשיו בHWZONE) אז באנקודינג מסומן hebrew windows ורואים היטב עברית. איך אני עושה שביאהו תשמר ההגדרה של UTF-8 או שלפחות לא יראו ג'יבריש כי כל דף או מייל שאני פותח מחדש הוא חוזר לג'יבריש. תודה אני אובד עצות.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
staklo.. ani yahol lirshom beicrit ba ICQ or MSN or internret.. aval matai sheze magia ledvarim nagid kmo po : be halonot text kaele ze roshem li kaha: ?? ח?ט??? ??? ?????? Rashamti po ma kore? hakoltov?? tiro aih ze niaia ze kiailo dofek Jibrish be ivrit... ve ze lo kashor le kidoodim
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מנסה להעתיק קובץ DLL לתוך התקנה של משחק ווינדוס לא מוכן לאפשר לי להעתיק! ניסיתי את כל המדריכים האפשריים ברשת, שינוי הOWNER לעצמי וכו' יש לכם פתרון אולי?
-
- 15 תגובות
- 18.5k צפיות
-
-
כל מיני אייקונים שינו את הצבע שלהם וגם את המראה הכללי. הכי מפריע מה שקרה ביוטוב משום מה כל פעם שבאים להריץ את הסרטונים כל התחתית מקבלת טשטוש לבן. מה שלא היה לפני העדכון למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? ניסיתי לשחק עם ההגדררות של ה DARK THEME אבל זה לא קשור מצרף תמונה של הבעיה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ברוב הסרטונים ביוטיוב ואתרים לצפיה ישירה יש לי פס ירוק למעלה במסך והכל מותאם ל3D (לא 3D כחול אדום) אלה 3D החדש למשקפיים שחורות. אין לי מושג איך האופציה נדלקה וזה ממש מציק.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-