עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MichaelZ,

קניתי מחשב חדש ו-ווינדווס 7 OEM. ביקשתי מהחנות שלא יתקינו לי את מערכת ההפעלה ושלא יפרמטו לי את הכוננים. הסיבה לכך היא שהחלטתי לבנות מערך RAID מאותם הכוננים ובמלא אני אצטרך לפרמט את הכל ולהתקין מחדש. בינתיים אני משחק פה עם ה-BIOS, RAID וכל מיני פירמוטים והווינדווס יושב על השולחן אטום בתוך הקופסא המקורית שלו. בזמן שהמחשב מפרמט החלטתי לקרוא את מה שכתוב על הקופסא והבנתי שבעצם יש בעיה עם הרישיון הזה. גלשתי ל- www.microsoft.com/oem וראיתי שכתוב שם שאת הווינדווס צריך בכלל להתקין בעזרת ה- OPK. מה אני הולך לגלות מחר כשאני אתחיל להתקין? יש לי בכלל דרך להתקין את הגרסה הזאת? ישנם חסרונות ב-OEM? (אני לא מדבר על התמיכה והעובדה שאי- אפשר להחליף לוח אם). אני מקווה שאני לא אצטרך להחזיר, א…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. קיים לי בעיה במחשב.. מישהו נגע ליבcontrol userpasswords2 שיחק עם הסיסמאת וכל זה עכשיו הממחשב תמיד מחובר על משתמש שהוא בהרשאות של GUEST ואין לי אפשרות לעשות כלום... תראו תמונה לדוגמה כמו שאתם רואים אין לי איפה להכניס סיסמה והלחצן של הכן חסום אין אפשרות כרגע להתקין \ למחוק כל דבר מהמחשב אם אפשר מישהו שידריך אותי איך לסדר את זה תודה רבה אלון

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by IG,

שלום לכולם. לפני כשבוע פירמטתי את המחשב ולאט לאט אני מחזיר את המערכת למצב הקודם. מכיוון שאני לא המשתמש היחיד במחשב, יש לי כמה תיקיות שאני רוצה להגביל אליהם את הגישה (אני האדמין). אני זוכר את הפעולה בתור משהו פשוט מאוד- מאפיינים על התיקיה, שיתוף, ושם הופכים את התיקיה לפרטית או שנכנסים להרשאות ומוחקים את כל המשתמשים שלא רוצים שיכנסו\ ימחקו את התיקיה.... הבעיה שאני לא מוצא את האופציה שפותחת את הלשונית של ה"אבטחה" באפשרויות של התיקיה והצ'אקבוקס של ה"הפוך לפרטי" משום מה לא ניתנת לסימון... מה אני מפספס פה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by pure perfection,

מה המצב ?? אני רוצה לשנות את שפת הממשק ב וינדוס 7 אבל אחקי התקנת SP1 השפות נעלמו מ WU . עכשיו הורדתי קבצים של שינוי שפת הממשק אבל הוא לא נותן לי לשנות אותו מה לעשות ?? תודה

5. שלום, מאתמול בערך יש לי פתאום תופעה מאוד מוזרה במחשב. כל פעם שאני נכנס ליוטוב למשל, או סתם אתר עם איזה סרטון הדפדפן קורס (גם אופרה,גם כרום וגם IE ) , הסקייפ לא נכנס, הספוטיפיי קורס כשאני מפעיל שיר, וכשאני מפעיל סרט מהמחשב הנגן קורס... ניסיתי לעדכן גאוו'ה , פלאש, ודרייבר של כרטיס מסך. אין לי מושג מה עוד אפשר לנסות... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by maxwell10,

סיימתי לפרמט את המחשב ולהתקין XP32SP3 ברצוני לגבות או לעשות Ghost . אני מבין שיש express recovery ואיזשהו "דיסק הצלה". אילו אפשרויות חינמיות יש על מנת לגבות Image שלא אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש בפעם הבאה?

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. שלום אני מתכוון לקנות כונן חדש (SSD). יש אפשרות להעביר אליו את כל המערכת הפעלה כמו שהיא? כולל התוכנות, ההגדרות, הדסקטופ, וכו'? האם הBackup and Restore זו הדרך הנכונה לעשות את זה? תודה!

8. Started by 00Amir,

במחשב נייד דל התקנתי חלונות xp , בעקבות בעייה בכונן הקשיח נאלצתי לעשות ריבטרט למחשב כמה פעמים, לאחר כשבסוף הצלחתי להתקין בהפעלת המחשב הוא נותן לי מולטי בוט עם 3 אופציות של כניסה לחלונות, אני משתמש רק בראשון, איך אני מעלים את 2 ההפעלות האחרות?

9. Started by shirist80,

היי יש לי win 7 home premium 32bit באנגלית ואני מעוניינת להפוך את הממשק לעברית. קראתי שזה ניתן רק בגירסה UMI, הייתכן? הורדתי איזה קובץ, אבל בכלל אין את האופציה להתקין שפה נוספת ב region and languageאולי בכל זאת אתם מכירים דרך לעקוף? תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם. צצה לי משום מקום בעיה חדשה במחשב הנייד ( וינדוס 7 64 ביט ). בדר"כ אם מגדילים חלון ע"י לחיצה הריבוע למעלה בצד ימין ( ליד ה X ) וזה היה מגדיל אותו בצורה יפה שישתלב על כל המסך, צצה לי בעיה שברגע שאני מגדיל את החלון לכל המסך, שורת המשימות כאילו לא נחשבת כחלק מהמסך, והחלון עולה עליה. תמונה מצורפת, בה אפשר לראות שלדוגמא האפשרות של לראות את החברים שזמינים בפייסבוק "מוחבאת" מתחת לשורת המשימות. כמובן שזה לא קורה רק בפיירפוקס, אלא בכל תוכנית ( וורד, יוטורנט וכו' ) -------- למרות שהפעלתי מחדש את המחשב, כיביתי והדלקתי, זה לא עזר ( וכמובן שניסיתי את זה לפני שפירסמתי את ההודעה ) הרגע התקנתי ג'אווה ופלאש ( היה עדכון ) והבעיה עברה. אין לי משוג איך, אני לא שואל. תודה בכל זאת. …

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. חבר'ה אני חייב עזרה, אני ממש משתגע Windows 7 Home Premium 64 bit הגיעה מותקנת על הנייד (אסוס). קינפגתי מקלדות באנגלית ועברית (ב-Region and Language ב-Control Panel). יש לי את המחשב כבר מעל חצי שנה, ורק לאחרונה (חודש בערך) התופעה המוזרה הבאה התחילה: אחת לכמה ימים (לאחרונה זה נהיה ממש כל יום) פתאום מתווספת לי השפה הסינית לרשימת השפות במערכת. בסרגל השפות אני רואה EN, HE ואז גם CH. השפה הזו *לא* מופיעה ב-Region and Language, כלומר כשאני נכנס לתפריט כדי לראות האם המקלדת הסינית מופיעה שם - היא לא! היא מופיעה רק בסרגל. כמובן שכשאני מנסה לעבור מעברית לאנגלית, אני עובר דרך CH וזה ממש מטריד. רק Restart מסדר את המצב, עד הפעם הבאה. חשבתי שאולי איזו אפליקציה גורמת לזה לקרות,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Bakshi1,

שלום, לאחרונה צצה לי תקלה מוזרה. לפני עליית ה windows (יש לי windows 7) מופיע מסך שחור ובו רשום Minimal Bash edit והמחשב נשאר במסך השחור הזה. ברגע שאני מבצע reset ולוחץ על F12 ובוחר את ה HDD כמקו ל boot אז ה windiws עולה אך לאחר כיבוי המחשב והדלקתו לאחר כמה שעות הבעיה שוב חוזרת. ניסיתי לברר באינטרנט על הבעיה אך כתוב שהבעיה קשורה ללינוקס ואין לי בכלל את תוכנה הזאת על המחשב (מעולם לא הותקנה). נ..ב כשהמחשב עולה יש את הצפצוף הבודד של הביוס שמסמל שהכול תקין אך כמה שניות לאחר מכן אני שומע צפצוף רציף ואז מופיעה לי התקלה. כשאני מבצע reset ומגדיר את ה HDD כמקו ל boot הצפצוף נעלם ויחד איתו התקלה. אודה אם מישהו יוכל לענות ולעזור לי לפתור את הבעיה הזאת.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by israeln,

לא לעסקים אלא לבית אבל חשוב לי שלא יהיו לי בעיות תאימות עם תוכנות או בעיות אחרות כי אני משתמש בכל מיני תוכנות חיצוניות.

14. יש לי 2 מערכות הפעלה מותקנות, 7 ו-XP, בשתיהן יש בעיה עם התחלת הווינדוס. במשך 2 דקות עם התחלת הווינדוס שום תוכנה לא עולה, וכשאני לוחץ על איזשהו אייקון זה לא מגיב. אחרי 2 דקות פתאום הכל מתחיל לפעול, וכל מה שלחצתי לפני 2 דקות פתאום עולה בבת אחת, האנטי וירוס עולה, בקיצור הכל. מה יכול לגרום להשהייה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jungle-man,

מי זוכר איך מוסיפים את הפונקציה add/remove snap in תחת תפריט FILE בMMC?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. נתחיל ונציין שהמחשב עבר פירמוט מלא של כונן הוינדוס בתקווה שזה יעזור אבל זה חזר כמה שבועות אחרי הפירמוט . הבעיה הראשית היא שהמחשב נתקע מידיי פעם שאני מתכוון נתקע אני רוצה לציין שברגעים אלו שאני כותב את ההודעה המחשב תקוע . שורת ההתחל לא מגיבה שולחן עבודה לא מגיב והכי גרוע גם מנהל המשימות לא מגיב בשביל לאתחל תהליך אקספלורר וכו' . אין לי מושג למה זה קורה לא בטוח שזה בגלל עומס או בגלל מה זה אני רוצה לקוות שזה לא תקלת חומרה אבל כבר אין לי מושג . בנוסף בעיה קטנה נוספת היא שגאדג'ט של מזג האוויר מציג לי "השירות אינו זמין " יש למישהו פיתרון ? הבעיה הראשונה הרבה יותר קריטית .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכל הסטודנטים שאלה לכל מי שרכש או קיבל בחינם win7 באמצעות MSDNAA. לפי מה שהבנתי הרישיון מוגבל להתקנה אחת. האם המגבלה היא התקנה על מחשב אחד כמו כל עותק OEM? או שבאמת ניתן להתקין רק פעם אחת ואחרי זה הדיסק משמיד את עצמו כמו במשימה בלתי אפשרית? מה עושים במקרה זה אם צריך לפרמט את המחשב?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  18. אפשרי לשנות את שם המחשב אחרי התקנה כבר של הwindows ? ואם כן ,איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by gsheepmaster,

אני יתחיל בתוכנות ואז בבעיה(היא מורכבת ממספר דברים) לניטור האינטרנט שלי אני משתמש בתוכנה networx יש לי חייגן בכבלים מכרטיס הרשת ישירות למודם של טריון ב012 אני משתמש בתוכנות הורדה של מגה אפלוד mega manager ו התוכנה jdownloader אנטי וירוס נוד 32 מעודכן ותקין אז ככה: 1) הנוד 32 מזהה בכניסה לוינדוס את הוירוס 10/02/2011 11:43:15 Startup scanner operating memory Operating memory Win32/Olmarik trojan הוא לא מצליח להסיר אותו וצצ מדי פעם,ניסיתי את ONE CARE של מיקרוסופט באינרטנרט כולל בדקית אנטי וירוס ותיקון שגיאות וזה עדיין לא עבר,וPANDA ANTIVIRUS LIVE 2)אחרי שימוש באחת מתוכנות ההורדה למעלה(שניהם עושים שימוש ב JAVA) קורה לי שמהירות ההורדה וההעלאה יורדות ל0 אבל הוינדוס מראה עדיי…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by __MIKO__,

איך אני מוחק ומה בעצם התוכנה הזו? אני רוצה שלא יעלה לי עם הווינדוס (7) .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by hellfire03,

השאלה המקורית היא האם יש דרך בעזרת שורת הפקודה למנוע ולאפשר טעינה של הסוללה האמת היא שאני שואל בגלל שאם אני לא טועה (יש כל מני סיפורים) שעדיף להוציא את הסוללה בנייד בזמן טעינה כדי לשפר את אורך החיים שלה נכון?/לא נכון? קראתי שלתיום יום אוהבות שטוענים אותן כל הזמן (לא לתת להן להיגמר) אבל מצד שני שמעתי שעדיף להוציא את הסוולה כי זה מזיק לה (חום ודומה) או שבכלל אין לי במה להתעסק כי ניהול הטעינה של WIN 7 מצוין ולא צריך לדאוג? בכל מקרה אשמח לתשובה אפילו לאחת השאלות אריה

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם קציתי לדעת איך אני מעלים את הכותרת שאומרת HARD DISK DRIVE 2 NETWORL LOCATION 19 וכו... תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by blancman,

הצורב שלי תקין ומזוהה בביוס, וגם אפשר להריץ לינוקס בBOOT, אבל בוינדוס משום מה הכונן לא מופיע אצלי ברשימת כוננים. מה הסיבה לזה ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ranyr,

שלום יש לי win7 נעלמו לי כל הפתקים הדביקים משולחן העבודה ישר רצתי ל %AppData%\Microsoft\Sticky Notes\ כדי לנסות להוציא משם את הפתקים שלי את מה שהיה כתוב באנגלית הצלחתי למצוא בין כל הג'יבריש אבל מה שהיה כתוב לי בעברית נעלם או הפוך לגיבריש בעצמו למישהו יש פיתרון??

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by leoleo,

היי, התקנתי win 7 home ועכשיו את -ה office 2007. אילו עדכונים אני צריך להוריד מהאתר של מיקרוסופט? האם service pack 1 ו -2 רלוונטים? לא רשום במפרט שהם מתאימים ל-win7. האם יש עוד עדכונים ל-office חוץ מאלה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים