Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
http://neowin.net/news/main/07/11/24/windows-xp-sp3-yields-performance-gains-over-vista-sp1 כפי שנראה מהבדיקות שם העדכון הצפוי יביא איתו קצת יותר ביצועים בחלק מהתוכנות.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
Look I wanna Change my Service pack too 1 From 2 My quisten is If I need Too format or i can do it any way elso Please help me
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
כאשר אני לוחץ מאפיינים על הספריה הזו C:\Documents and Settings\------\Local Settings\Temporary Internet Files רשום לי כמעט ג'יגה אבל כאשר אני נכנס פנימה אני רואה 40 קבצים שלא לוקחים מעל מגה !!! אבל לא ניתנים למחיקה גם מסייפ מוד אפילו מה הולך כאן ? כמובן שב INTERNET OPTION שמתי רק על 100MB את שמירת ה COOKIES לא יותר , זה לא זה .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש איפה שהו בXP אפשרות לבטל את חלון ההזהרה\אבטחה המעצבן הזה כל פעם שאני מנסה לפחוח באימייל סרט או מצגת או קובץ WORD או EXCEL ? אני לא מצאתי ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר דרך תוכנות TWEAK אבל האחרונה סתם עשתה לי המון בעיות יש איזה פקודה שם ברגיסטרי ??..משהו ?...... תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן חבריה, היה לי וינדוס XP עם SP1 והיה לי טוב איתו. לעדכן לSP2 לא יכולתי כי החלונות שלי לא "חוקי" יענו. בקיצר מצאתי גרסת SP2 והתקנתי. מאז... רק בעיות. המחשב כל הזמן אומר שלא מספיק לו "וירטואל ממורי", כל הזמן Errors. תוכנות מסויימות לא ניתנות להתקנה. נמאס! האם יש מצב שהגרסה שלי דפוקה? בכל מקרה אני חוזר לSP1 שהיה לי, שם הכל עובד.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלומות חברים, אחרי פירמוט והתקנה מחדש של XP PRO (ואחר כך - SP1 ו-SP2), מזוהה לי רק 127 ג'יגה מתוך דיסק של 160 (לפני הפירמוט היה מזוהה 150 ומשהו, וזה הגיוני בגלל ההבדל בין 1000 ל 1024). הבנתי שזאת בעיה ידועה עם XP שאמורה להיפתר עם SP2. אבל עד כה - כלום. יצויין שאני לא רוצה להגדיר את החלק הלא מזוהה ככונן נוסף. anybody help ?
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כל פעם מסך כחול WIN32K.SYS DUMP מופיע. מה בעיה בדיוק? Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 10000050, {e300001c, 0, bf8b9425, 1} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image win32k.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for win32k.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for win32k.sys Probably caused by : win32k.sys ( win32k+b9425 ) Followup: MachineOwner
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
[table][tr][td] last performed operation was: spawning תודה מראש לכל מי שיכול לעזור[/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בהתחלה כשהו יצא היה אית מל בעיות ואמרו לחכות קצת עד שיסדרו את כל הבאגים הראשים.. אז מה קורה עם הגרסה הזו? אפשר להתקין אותה? מלבד זאת, יש צורך?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
זהו הדיון הרשמי והיחידי על XP SP3/Vista SP1, כל דיון אחר בנושא ינעל. מיקרוסופט פרסמו רשימה של תוכנות שלא עובדות עם SP1 http://support.microsoft.com/kb/935796 להורדת XP SP3 RC1 לחצו פה (שוקל 336MB) שימו לב שזוהי גרסאת RC, והגירסא האחרונה תצא בחצי הראשון של 2008, ללא תאריך מוגדר. להורדת VISTA SP1 RC לחצו פה(שוקל 348KB לתוכנת ההורדה) שימו שגם זאתי גירסת RC, ותאריך היציאה של הגרסא האחרונה לא ידוע. אם יש לכם לינק להוסיף אפשר לשלוח בפרטי או בפורום.
-
- 766 תגובות
- 100.1k צפיות
-
-
שמתי לב לעובדה המעניינת לפני כחודשים.... כאשר מנסים לפרמט בעזרת הדיסקט הפעלה של XP - בעזרת הפקודה הרגילה.... זה כותב: bad command or file name בפעם שעברה שפירמטתי זה היה בעזרת דיסקט של WIN98... ואז חשבתי לתומי - חייבת הרי להיות דרך - לא ייתכן שדיסקט הפעלה יהיה ללא אופציית פירמוט.... פשוט אני כנראה לא מצאתי דרך.... מישהו?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
An automatic program that turns off unneeded processes to improve performance in games and sort. Havn't used it myself yet, but ppl that have report of better resaults in aquamark and other benchmarks. http://freewebhosting.hostdepartment.com/p/publicfree/gamexp.htm Like I said, havn't tried it myself yet so use at your own risk.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אז בלי שיותר מדי התעניינתי שמעתי שלויסטה שלל תקלות ובעיות ואף פעם לא בחשתי בנושא עד עכשיו, כי עוד המעט יגיע המחשב ואני צריך לבחור מערכת הפעלה. ממה ששמעתי הXP תעבוד בסדר גמור אבל הבנתי שהויסטה בנויה יותר טוב לניצול 4 הליבות, האם זה נכון ואם כן במה זה מתבטא? על איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים בכללי למחשב עם קוואד קור? תודה, דניאל.
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יהיו ההבדלים בין הגרסאות מה יתמוך במה והאם ההבדל יהיה כזה גדול כמו ב98 הרגיל וה98 SE המצויין.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מנסה להפעיל קובץ ההתקנה מהדיסק הוירטואלי שהפעלתי בעזרת Deamon Tools אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "The Image Is Valid But is for a machine type other than the current machine". בדקתי קצת והבנתי שזאת הודעת שגיאה שהגיעה בגלל שאני משתמש בגרסת ה- x64bit של חלונת XP. שאלתי היא האם יש דרך כלשהי לעקוף את הבעיה הזו? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לשים ווינדוס 98 מבלי להסיר את הXP Pro x64 כל אחד במחיצה שונה, שניהם מקוריים, יהיה אפשרי? המפרט <<<
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אנשים אני בהתלבטות קשה איזו מערכת אני יתקין על המחשב החדש שלי אני מעוניין בגלישה באינטרנט, משחקים, יישומי אופיס, ופיתוח יישומים (VB, C וכד') שמעתי ליש לXP לא מעט בעיות עם משחקים, כיבוי פתאומי, מודמים וכד' אז איזו מערכת כדאי לי להתקין ?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש אפשרות ב XP בעזרת תוכנה או אפילו חומרה לחבר שני משתמשים (עם שני מסכים,מקלדות ועכברים) למחשב אחד, כך שיכולו לעבוד בו זמנית ? אני יודע שהיה מוצר כזה ל WIN98 שנעלם מזמן, מישהו מכיר פתרון ב XP ?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה וגם מצליח לשמור על קבצי הבוט החיוניים לוינדוס 2000 שלי ? כמובן שהעדיפות היא להתקנה חדשה...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את המחשב: P4-2.4B GA-8PE667 512 DDR PC2700 RADEON 9700PRO 40GB MAXTOR ספק 380W TRUE POWER של אנטק מארז טאואר שחור של אנטק מסך "19 F900B 3DMARK למתעניינים 13623 וזה אם אנטי וירוס ברקע. אבל די להשוויץ. אחרי התקנת XP HOME שמתי לב שרשימת ה CONTACT באאוטלוק אקספרס מופיעה עם סימני שאלה. כנ"ל הודעות שהתקבלו עם שם השולח בעברית וכן גם שם ה ACCOUNT שרשום בעברית. התקנתי תמיכה בעברית אבל נראה לי שפספסתי משהו. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה כל הטקסט כתובים אחד על השני ולא ניתן לקרוא אותם. כאילו שהכל מיושר לצד ימין במקום להיות פרוס על העמוד כמו שצריך. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה ?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בזמן האחרון הXP שלי החל להפוך ממערכת הפעלה מהירה לאחת גוססת.... הרבה פעמים זמן התגובה שלו מאוד איטי....זה מתבטא בהקלדה, פתיחת תוכנות, הזזת עכבר.... האם זה סימן לכך שהגיע הזמן לפורמט? :'( מוזר...פירמטתי לפני חודשיים.....
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-