עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי לכולם יש לי במחשב 4 דיסקים קשיחים. אני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה על 2 דיסיקים שונים. אני יודע שניתן לעשות זאת אבל אין לי מושג איך מתקינים מערכת מבלי שתיהיה תלויה באחד הדיסקים. למה כוונתי, אם אני מתקין בדיסק :C ומתקין גם בדיסק אם דיסק :C נופל אין לי אפשרות להפעיל את המערכת שמותקנת ב בקיצור האם הדבר אפשרי באמצעות תוכנת צד שלישי? ואם כן איזו תוכנה עושב את הדבר. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. כל הזמן הexplorer קורס לי. יש דרך לתקן את זה ? מערכת WIN7 64

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by dani k,

היי אנשים ! מותקן אצלי במחשב windows xp 64 bit באנגלית. מישהו יודע כיצד ניתן לשנות את שפת הממשק מאנגלית לעברית ? תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ben060,

שלום, יש לי מחשב חדש עם מעבד I5, 4GB שעל פניו הנתונים די טובים. הבעיה היא שאני חש באיטיות בלתי נסבלת יחסית למחשב חדש. המערכת היא ווינדוס 8 64ביט לא יודע אם זה רלוונטי אבל BSPLAYER באמת בלתי נסבל. ד"א התקנתי את כל העדכונים שיש. עוד דבר, כשאני נכנס לטסק מנג'ר הוא כותב לי בלשונית של DISK שהוא מנצל 100%. משמעותי/רלוונטי? בתודה בן.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by OzZzZz,

שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים מערכת הפעלה חדשה(WIN7ׁׂׂ). כאשר סיימתי את ההתקנה יצרתי יוזר בשם ADMIN. לאחר מכן רציתי ליצור ח\יוזר נוסף ולמחוק את היוזר Admin. מחקתי את היוזר כולל התיקיות שלו. למרות הכל היוזר עדין מבקש להכנס כיוזר ברירת מחדל כל פעם כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי למחוק שוב אך היוזר לא קיים, מחקתי את המפתח של היוזר הזה ברג'יסטרי ועדין לא עזר, עדין מבקש להכנס קודם ליוזר המחוק ולא ליוזר הקיים החדש. האם למשהו יש מושג איך אני מחוק אותו לגמרי? כלומר שלא יופיע יותר ב- LOGON SCREEN

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אולי מישהו יודע ? ביטלתי את כונן הפלופי ואת הבקר שלו ב-BIOS ואני לא הולך להשתמש בו יותר. עכשיו שתי האותיות הראשונות A ו-B פנויות לגמרי ובכל זאת אני לא רואה שום דרך להשתמש בהן. יש בכל זאת אפשרות כזאת או שאני אשכח מזה וזהו ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by MaTaN_Sh,

עם אתם יודעים איך הופכים את כל הכתב הזה שנרא כמו גי'בריש לעברית רגילה אתם יכולים לעזור לי??.? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, יש לי ויסטה באנגלית ואני רוצה להתקין אופיס. האם אפשר להתקין גם אופיס בעברית או שיהיו בעיות תאימות? עדיף להתקין אופיס עברית או אנגלית? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. כשאני לוחץ על מקש ctrl (קונטרול) המחשב פותח לי כמה דברים בו זמנית: - גם את ההאטלוק - גם את ה BSplayer - וגם עזרה כאילו לחצתי על F1 ונשמע ביפ כזה מהרמקולים אני לא מוצא מה מפעיל לי את כל אלה כקיצור ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ולסגור את כל התוכניות למעט משימות של הוינדוס מה ל***** עושה לי את זה?!?!? זה משגע אותי תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by gshhar,

אני רוצה להתקין WIN מ-DISK ON KEY היות וה-CDROM שלי דפוק. משהו מיוחד שצריכים לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Cynicoren,

שלום, ישנם אתרים שונים המוכרים את ווינדוז 7 בגרסת OEM במחיר מאוד נמוך (וטוענים שזה חוקי) - 1. האם זה חוקי? מה המשמעות של זה? 2. האם בעתיד יהיה אפשר להמיר אותו ל ווינדוז 10? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by sharonp28,

שלום לכולם. אני מנסה להריץ ידנית עדכונים, לאחר משהו כמו רבע שעה שזה מחפש עדכונים יוצאת לי הודעת שגיאה עם קוד: OX80075B4 נסיתי להריץ תיקון אוטומטי לא עזר. נסיתי להפעיל מחדש את המחשב גם לא עוזר. עשיתי חיפוש ברשת מצאתי פתרונות לתקלה הזו אך למערכות 7 ו 8 לא 10 כרגע אני מריץ פקודת: sfc /scannow האם למישהו יש עוד הצעות אולי?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by tintin,

יש לי עכשיו XP PRO 32 אני רוצה לשדרג את הזכרון שיש לי עכשיו ל ocz 2X2gb 800 reaper hpc סטיק אחד מהזכרונות שיש לי עכשיו לא עובד ואני מקבל על זה זיכוי אז בגלל זה אני כבר משדרג כי אלו זכונות יותר טובים וזולים ב200 שקל. עד כמה GB המערכת הפעלה שלי תגביל אותי? אם אני אעבור לXP 64 או VISTA אילו גירסאות יאפשרו לי להשתמש בכל ה4GB שלי? שמעתי שבויסטה יש דבר שמגביל את הזכרונות לתוכנות שלא תומכות מעבר ל2GB ועוד כל מני דברים שלא הבנתי לגבי תוכנות שעובדות ב64 ביט או 32 ביט. אתם יכולים להסביר לי בבקשה איך הדברים האלה הולכים ומה עדיף לי כדי לנצל את כל הזכרון. המחשב בעיקר לעריכת סרטים על תוכנת AVID שצריכה המון המון משאבים והדרישות המומלצות הם 3.5-4GB לעריכת סרטים ב HD. וכמובן גם הרבה משחק…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי איזה מקלדת מוזרה ומקשי הF משמשים לדברים שונים, נגיד F4 זה "New" , F5 "open".... כדי שהשימוש בהם יהיה שימוש במקשי הf צריך ללחוץ על כפתור בצד "F lock" , עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות שהם ישמשו קודם כל כמקשי F ואם רוצים לעשות את השימושים שכתובים עליהם אני אצטרך ללחוץ על הכפתור בצד, (להפוך את הסדר שלהם) אני מקווה שהבנתם מה אני שואל כי לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב, האם אפשר לעשות זאת?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by roipow,

כל כמה דקות או כל פעם שאני עושה ריסט מופיעה לי שחומת האש שלי כבויה למרות שאני מדליק אותה כל הזמן... וניסיתי לבדוק בהגדרות ולא מצאתי פתרון..אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. איך אני עושה את זה? אני רוצה לעשות פורמט ואז להתקין תתווינדוס מהדיסק און קי ..וזה קובץ ISO

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by 34N1A1N79,

היי אם אני מתקינה ווינדווס חדש ולדרוס את הישן (לא שדרוג)*זה מפרמט לי את המחשב? או שיש דרך קיצור בלי להתחיל להתקין מחדש את כל התוכנות והדרייברים וכל מה שיש לי ...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Daver,

שלום לכולם! יש לי שלושה כוננים במחשב. (D,C,G אם זה משנה) ואני רוצה לאחד את D ו-G לכונן אחד שנקרא לו D. איך אני עושה את זה במערכת ניהול הדיסקים של ווינדוס xp? תודה לעוזרים, דור

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Dark Tetris,

CTF Loader has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience מה זה הבעיה הזאת הוא עושה לי אותה על כל פעולה קטנה שאני מוציא מהמחשב אם זה לפתוח מסנג'ר ואם זה לפתוח בראוזר איך אני פותר אותה?

20. אהלן, יש לי ווינדוס 10 64BIT והוא כבר תקופה לא מצליח להוריד עדכונים - הם פשוט תקועים כל פעם באחוז אחר עד שההורדה נכשלת. האם יש פתרון? תודה.

21. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1001778957&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by udi_goldberg,

שלום, יש לי כונן קשיח של 1TB מתוכם 100GB הם כונן C של מערכת ההפעלה ו900 מהם של כונן D. רציתי להוריד מכונן D מאה ג'יגה ולהעביר אותם לכונן C, הצלחתי לכווץ את הגודל שלו ב100GB וכעת יש לי 100 ג'יגה שטח פנוי, אבל כשאני לוחץ מקש ימני על כונן C יש לי אפשרות רק לכווץ אותו ולא להרחיב, לעומת זאת אם אני לוחץ מקש ימני על כונן D(הכונן שממנו נלקח השטח) יש לי אפשרות להרחיב אותו. יש אפשרות להעביר את זה לC?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. כרגע אני עם SP2, מרוצה, המחשב מהיר, כמעט ואין טענות השאלה אם כדאי להוריד את העידכון שמוצע לי SP3?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי, השאלה בכותרת,אם אפשר להשיב בתשובה - לפי השלבים לביצוע משימה זו. תודה רבה מאוד מראש .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by tomer_S,

שלום לכולם ותודה על העזרה מראש אני מקווה שההודעה קשורה לפרום הזה במידה ולא אנה אמרו לי לאיזה פרום לפנות ואני אפנה ולבעיה : אתמול בלילה המחשב נתקע לי אז לחצתי על לחצן הreset כאשר הוא עלה מחדש במקןם להתקדם אל עליית הwindows הוא הראה לי את ההודעה הבאה Reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected Boot device and press key יש לי דיסק של win7 וניסיתי לשחזר דרך נקודות שיחזור אבל לצערי הוא לא הצליח משום שאין כאלה לפי ההודעה שנרשמה הביעה היא שיש לי קובץ מאוד חשוב על המחשב האם אני חייב לפרמט או שיש דרך אחרת להשיב את המחשב לקדמותו ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים