Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכלום, מדובר במערכת הפעלה שסך הכל אני מרוצה ממנה אבל לפעמיים יש מצבים למשל ש האינטרנט מגיע למצב שהוא לא מגיב וצריך לאתחל מחדש את הדפדפן ,או תוכנה שלא מגיבה או סתם חלון ב my computer (מדובר בשימוש שגרתי) השאלה מה גורם לבעיות אלה ,מדובר ספציפית במערכת הפעלה שאני התקנתי לא תקינה? או שזאת בעיה מוכרת בויסטה 64? יש דרך לפתור את הבעיות האלו? נ.ב :ברושתי מחשב חדש ויחסית חזק.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי . אז ככה , לאחר שאני מדליק את המחשב , ונכנס עם הסיסמא , פשוט רואים מסך שחור עם הלחצן של העכבר .. בכדי להיכנס לאנשהו אני צריך ללכת למנהל משימות ולעשות תוכנית חדשה ... כל עזרה תתקבל בברכה , תודה : )
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפתוח את כונן c והוא נותן לי פתיחה באמצעות! (זה ניראה לי כמו וירוס כי התקנתי את המחשב והתחברתי לאינטרנט ישר ולא שמתי אנטי וירוס! היא לי גם תבעיה של המנהל משימות שהיה מוגדר כלא זמין,אבל סידרתי אותו אבל עכשיו הכונן עדיין לא עובד) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או : WIN 2000 + 98 תכתבו למה לדעתכם המערכת הפעלה שאתם משתמשים בה יותר טוב. בתודה מראש, IP.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, סמסונג RV511 ואני רוצה לבחור שבעת סגירת המסך המחשב יכבה או משהו בסגנון. נכנכסתי למקום המתאים כדי לשנות את זה, אך אין לי אפשרות כזו. כשאני לוחץ על כפתור השינוי, הוא אומר שאין לי אופציה כזו ושולח אותי ל"עזרה" אך שם לא רשום כלום. יש לציין שאני "מנהל" המערכת מבחינת משתמשים (יש רק משתמש אחד בכל מקרה). מצורפות שתי תמונות כדי להמחיש. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה פקודות לא פועלות לי. הפקודות נכונות. הם זאת בעיה של הדוס או שזאת הבעיה שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה שנייח עם win7 יידלק ויגיע עד ללוגו של וומנדוס, ואז המסך יחשיך והמחשב ירשום no input ויכנס לשינה כאילו אין לו לאן להמשיך, א-ב-ל בסייף מוד הוא עולה סבבה???
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64. מסיבה לא מובנת, האייקון של הקבצי TXT נעלם. הקבצים נפתחים בדאבל-קליק עם Notepad, אבל אין להם את האייקון של Notepad. אין אני משחזר את האייקון?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום האם ניתן עדיין להשיג את ווינדוס 10 חינם למחשב חדש. אני נכה עם תעודת נכה שמעתי שנכים עדיין יכולים לקבל את ווינדוס 10 חינם .
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
התקנתי היום את win10 ושמתי לב שאין אפשרות לבחור איזה עדכונים לעדכן ואיזה לא. אני אוהב להתקין דרייבירים בעצמי ולא דרך העדכון האוטומטי שבדרך כלל לא מתקין את הכל. האם יש צפי שבעתיד מייקרוסופט יחזירו את האפשרות כך שנוכל לבחור מה לעדכן ומה לא? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים פירמטי הרבה פעמים סוגים שונים של מחשבים דיסקים שונים וכו. קרה לי מקרה שחבר עשה עידכונים ונכבה המחשב עקב נפילת מתח מאז הווינדוס לא עולה ונשאר בלופ. העברתי את המידע מהדיסק למחשב אחר ועכשיו כשאני מנסה לפרמט כל דרך של פירמוט אני מגיעה לאותו מצב בו יש עליה מהדיסק מגיע לחלון של הווינדוס ועושה לופ שוב? משהו מכיר? מדובר במחשב hp dv6 נייד. אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב נמאס לי מהוויסטה,רציתי לדעת איזו גרסה של חלונות xp מנצל 4 גיגה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה באנגלית ואני רוצה להתקין אופיס. האם אפשר להתקין גם אופיס בעברית או שיהיו בעיות תאימות? עדיף להתקין אופיס עברית או אנגלית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לחבר שלי הארד דיסק חדש והוא רוצה להתקין עליו win xp pro ניסינו להפעיל את הדיסק התקנה דרך הדוס אך קיבלנו הודעה שהקובץ הזה רץ תחת ווינדוס בלבד. אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס כדי שהמחשב יידע לקרוא את הסי די במקום את ההארד דיסק בזמן ההפעלה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לכתוב בעברית גם עם נ?יקו?ד מלא! הדרך לעשות זאת מעט מוזרה, אך די פשוטה. מדריך זה מראה איך לכתוב עם ניקוד ביישומי ווינדוס (לדוגמא בוורד, אקסל, פאוור פוינט או Notepad ) מדריך לכתיבה עם ניקוד בווינדוס
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את ה VISTA ULTIMATE יחד עם תוכנות שהיו לי גם ב XP אך המקום שהכל תופס הוא לפחות פי 2 מה XP, הכל תופס לי איזה 20GB שבXP הכל תפס לי מקסימום 8GB . כשבדקתי כמה כל ספריה תופסת שמתי לב שהכל מגיע אולי ל 10GB היכן נעלמו לי עוד 10GB ? ואיך ניתן להחזיר אותם ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רק שלשום מיקרוסופט הציגה את ווינדוס 10, והיום אנחנו כבר מקבלים מידע חדש על המערכת ממסמך מודלף של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-10-%d7%9e%d7%9e%d7%a1%d7%9e%d7%9a-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את ה FOV במשחק METRO 2033... ואם ישלך WINDOWS 7 אז צריך להיכנס ל : Go to the user.cfg file located at X:\Users\<user name>\AppData\Local\4A Games\Metro 2033 עכשיו, לא מזמן היה לי את "AppData".. אבל עכשיו אני רואה : הוא לא קיים יותר! בנוסף, כאשר אני רוצה ללכת ל TASK MANAGER הוא לא נותן לי.. אומר ש"אין לי גישות" (ולא עשיתי דבר חריג במחשב..) תודה על העזרה עריכה : ישנה עוד בעיה, כאשר אני רוצה לבצע SYSTEM RESTORE ללפני שבוע נניח, הוא נותן לי טווח תאריכים מאוד קצר של כ-יומיים שלושה. כיצד אפשר לסדר את הבעיה ? שכחתי גם לציין כי, ביצעתי בדיקה נגד רוגלות עם AVIRA ועם MALWARE BYTES ולא נמצא דבר. תודה =) עריכה #2 : צירפתי צילום מסך בקשר ל TASK MANAGER :
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1-האם אפשר להתקין את ה XP בתוך ההרדיסק ע"י הכנסת קובץ לתוכו ולא מתוך ה CD ROM ?, האם זה חוסך זמן בכלל ? 2-ראיתי שמכניסים תיקייה I386 לתוך מחיצה השנייה בהרדיסק לצורך מה זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , ביומיים האחרונים קיבלתי פעמיים מסך כחול והודעת שגיאה בווינדוס 64 ביט( לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט ) ההודעה שקיבלתי היא כדלקמן : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 4e BCP1: 0000000000000099 BCP2: 0000000000034731 BCP3: 0000000000000003 BCP4: 00000000000943A2 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\022211-21855-01.dmp C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-31325-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי USB מסוג SANDISK CRUZER BLADE עכשיו שאני מחבר אותו הכול תקין ועובד המחשב מזהה אותו והכול טוב ויפה שאני עושה סריקה בנוד 32 כללית של המחשב הוא מבטל את ה USB והופך אותו ל not recognized מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להכין דיסק (שיהיה בוטאבל) של WinXp כולל חבילת שירות 2. עכשיו ... המילכוד הוא שאני רוצה להכניס גם הגדרות מותאמות אישית ! כלומר המדריך מספק את הצרכים, אבל אני שהדיסק יהיה כאילו זה Ghost של המערכת. (דוגמה: לינק. אל תשימו לב לזמן ההתקנה והצ'יפסטים. זה לא העיקר). ישנה דרך כזו ? אפילו אם צריך לשחק עם הרג'יסטרי (אני מעדיף שלא..)... אשמח לתשובה, נעם בן-שבת.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמוע מוזיקה מאף נגן(בד"כ אני משתמש במדיה פלייר אבל ניסיתי גם אייטיונס ו-וינאמפ אני לוחץ בהם על פליי אבל לא קורה כלום) גם סרטים אני לא מצליח להפעיל,רק דרך VLC הם פועלים לי אבל בלי קול אין לי מושג מה הבעיה שאני מנסה לפתוח דרך מדיה פלייר הוא מחזיר שגיאה שאי אפשר לגשת לקובץ והוא כותב שייתכן שהקובץ בשימוש שאין לי גישה למחשב בו הקובץ מאוחסן או שהגדרות הפרוקסי שלי שגויות עכשיו הקובץ לא בשימוש כי רק אני משתמש בו והמחשב הוא המחשב שלי אני המשתמש היחיד ואני אדמין אז יש לי גישה לכל הקבצים והם נמצאים על הכונן הקשיח הפנימי של המחשב ובקשר להגדרות פרוקסי אני לא יודע אני לא יודע מה קרה פתאום הבעיה הזאת צצה לי משום מקום ואני רוצה לשמוע מוזיקה אבל לא יכול אגב גם אין לי קול…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-