עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by HellBoY,

שלום לכולם.. שאני מעלה את הוינדוס (הבעיה התחילה עכשיו,אחרי repair) אז הוא נתקע לי בערך 2 -3 דקות במסך של ה windows is starting up מה שקודם ביכלל לא הופיע לי ..מרוב שזה היה מהיר זה ישר היה קופץ לוואלקאם סקרין..סרקתי וירוסים וספייווארים וניקיתי הכול ועדיין לא עזר?מה עוד אפשר לעשות זאת בעיה ממש מעצבנת.תודה מראש לכל העוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by cobmetal,

שלום ! רכשתי מחשב נייד של GIGABYTE מדגם 468 , ההתלבטות שלי היא , האם להתקין לו WINDOWS VISTA ULTIMATE או WINDOWS VISTA HOME PREMIUM ... המחשב מיועד להכל . תודה !

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by DUDEnamE,

יש לי מחשב נייד של סמסונג שלפעמים הסאונד נעלם כדי שהוא יחזור צריך לעשות הפעלה מחדש. הדרייברים מעודכנים, ניסיתי לכבות/להדליק את התהליך בווינדוס לא עזר. מאז שהיה עדכון לפני כ שבועיים +- הבעיה התחילה, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by captaincaveman,

כמה דברים: 1. המקלדת/עכבר לא מעירים ממצב שינה, רק כפתור ה-POWER. 2. לפעמים, המחשב רק "חצי" מתעורר. המסכים נדלקים, והסמן של העכבר נראה על המסך ומגיב לעכבר, אבל זה הכי הרבה. אני לא רואה את ה-desktop ואין תגובה ללחיצה על המקלדת מלבד הדלקה וכיבוי של נורות ה-num lock וכו'.

5. ליד השעון הקטן בפינה, כשמתחברים לאינט' אמורים להיות שני מחשבים כאלה נכון? נכון. אז לא רואים אותם...מערכת הפעלה ווינדוס2000. מישהו יכול לעזור לי שכן יראו אותם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי . אז ככה , לאחר שאני מדליק את המחשב , ונכנס עם הסיסמא , פשוט רואים מסך שחור עם הלחצן של העכבר .. בכדי להיכנס לאנשהו אני צריך ללכת למנהל משימות ולעשות תוכנית חדשה ... כל עזרה תתקבל בברכה , תודה : )

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. הזמנתי מחשב חדש עם לוח אם GA-B75M-D3H. לפי מדריכים שונים להתקנת ווינדאוס 7 דרך USB (דיסקאוןקי), אני צריך שלוח האם יתמוך באופציה USB Boot כדי שכל העניין יעבוד. לוח האם שציינתי תומך באופציה הזו? באתר הבית של המוצר לא הצלחתי למצוא אזכור לאופציה כזו שקיימת בו.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Jviega,

היי הרצתי בדיקה באתר http://www.systemrequirementslab.com ב- "can you run it?" לראות אם אני יכול להריץ כמה משחקים ואחרי הבדיקה פתאום בתוצאות זה רושם לי שיש לי ווינדוס וויטסה home premium (build 6000) מה שלא מתאים להרבה משחקים וזה ממליץ לי להשיג ווינדוס 7 או 8. מה שמטריד אותי זה שכשקניתי את המחשב אני קניתי אותו עם ווינדוס 7, זה מה שביקשתי מהחנות וגם שילמתי בהתאם, אני גם כמעט בטוח שאני התקנתי את הווינדוס לבד, אני פשוט לא זוכר. כשאני הולך להגדרות מערכת זה רושם לי שיש לי windows 7 home premiud service pack 1. אז למה בעצם באתר זה אומר שיש לי וויסטה? האתר הזה צדק בכל החומרה שיש לי במחשב אחד לאחד חוץ מה- OS. אז מה בעצם יש לי? וויסטה או 7? אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - א…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by gaziter,

יש לי ויסטה אולטימט 64 ביט ופתאום ביום בהיא אחר המחשב פשוט הפסיק לבצע SLEEP ??? מה עושים???

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, עד כה הווינדוס עבד יופי, אני המשתמש היחיד במחשב ולכן הוא נכנס ישר לווינדוס בהפעלה. אחרי שהתקנתי google sketch up , הוא הכריח אותי להתקין net framework v1.0 K למרות שכבר מותקנת גירסת 2.0 במחשב. מאז אותו אירוע, בכל הפעלה של המחשב יש לי את המסך המעצבן של בחירת משתמש, במקום כניסה אוטמטית. גם מסך הכיבוי השתנה, במקום 3 האיקונים, יש תפריט בחירה כמו בwindows 2000. גם שאני נכנס לtaskmanager, במקום שיכנס ישר, נעלם הרקע ויש לי מסך בחירה ( Log off' shut. task manager..). בדקתי אפשרות לשנות את זה בuser accounts ב control panel , אבל לא ראיתי אפשרות כזו, מה גם שהתווסף שם עוד יוסר ASP.net machine , תוצאה ישירה מהתקנת הframework1/0 אני משער. קיצר, איך אני חוזר למצב הרגיל והנוח? אם …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by hanna magniv,

משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס להוטמייל...הוא רושם לי בוצע אך יש שגיאות בדף.....מה לעזאזל לעשות?!?!?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Lirans,

שלום יש לי 2 מחשבים עם וינדוס 7 אני יכול לגשת ממחשב מספר 2 למחשב מספר 1. ממחשב מספר 1 אני יכול להיכנס לתיקיה על שם המחשב ושם נמצאים הכוננים שבשיתוף אך לא ניתן לגשת - הוא טוען שאין הרשאות למרות שהגדרתי במחשב השני הרשאות. שני המחשבים מוגדרים על אותו שם בworkgroup ונמצאים כעת באותו homegroup כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by tomy669,

שלום לכולם.. הורדתי תוכנה גדולה לא מזמת והיא הורדה כקבצי RAR ניסיתי לחלץ אותם לתיקיה כלשהיא מספר פעמים ולא הצלחתי. בסוף מצאתי את הקבצים וכל ההתקנות בתוך תיקיה מוסתרת במחשב שלי- כונן C- מסמכים והגדרות - USER- הגדרות מקומיות (LOCAL SETTINGS) - ובתוך תיקיית TEMP התקנתי את התוכנות והכל וראיתי שיש בנוסף להתקנות של התוכנות כל מיני דברים שלא שימושיים עבורי. עשיתי ניקוי דיסק לכונן C, הורדתי את התוכנה CCLEANER והקבצים הנ"ל לא נמחקו.. רציתי לדעת אם אפשר למחוק את כל הקבצים והתיקיות שמופיעות לי בתיקיית TEMP מהסיבה שהם תופסים לי הרבה מקום בכונן. אשמח לקבל תשובות ענייניות ומתוך ניסיון.. שיהיה לכולם לילה טוב!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שם התוכנה: Vista Ultimate 32bit MUI -ערכת שפה לויסטה בעברית מערכת הפעלה: Vista Ultimate 32bit תיאור: תוכנה שהופכת את הויסטה לשפה עברית , שהתכונה תתאים ל Vista Ultimate 32bit . חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי לינק נורמאלי.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי אנשים טובים, אני מקווה שזה המקום המתאים להעלות בעייה כזו - אנ'לא בטוח שזו בעיית Windows. אתמול במהלך משחק, המחשב החליט לעשות Restart, ומשם לא הסכים לעלות - בגלל בעיית Boot ההודעה שהוא נתן היא "DISK BOOT FAILURE - INSERT BOOT DISK AND PRESS ENTER" אז העליתי את המחשב דרך איזשהו CD שיש לי עם כל מיני תוכנות כמו Winternals, Bart PE, וכו' הסתבר לי בדרך שמשום מה הוא לא מזהה את ה HD עם מערכת ההפעלה, אז בדקתי חיבורים ואז וניסיתי לבצע System Restore. לא עזר. עכשיו, אחרי שניסיתי לשחזר משהו ב BOOT, הוא נותן הודעה של :NTLDR is missing, press ctrl+alt+del to restart האם יש תקומה למחשב או שחייבים להתקין מחדש? אני מריץ WIndows XP המון תודה על כל עזרה אייל

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום האם ניתן עדיין להשיג את ווינדוס 10 חינם למחשב חדש. אני נכה עם תעודת נכה שמעתי שנכים עדיין יכולים לקבל את ווינדוס 10 חינם .

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי מחשב נייד שעליו WINDOWS XP HOME EDITION , ועכשיו אני לא מצליח להתחבר רק לאתר של מיקרוסופט , אין לי מושג למה , אשמח לעזרה. דר"כ ניסיתי להיכנס דרך אקספלורר 8 , פייפוקס , קרום , ושום דבר וגם נסייתי להתחל מחדש את הגדרות של אקפלורר ושום דבר.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי ווינדוס באנגלית ויש לי קוד משלי, רציתי לדעת אם אני מתקין ווינדוס בעברית אני יוכל להשתמש בקוד שלי , של האנגלית , בשביל שלא יהיו התנגשיות עם שתי מחשבים שבשניהם מותקן אותו ווינדוס ואותו קוד.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

יש לי 2 שאלות: 1. איך אני מוחק תיקיות/קבצים שלא רוצים להימחק? 2. כל פעם בויסטה שאעני מפעיל משהו יש טבה כזאת כשאני צריך לאשר שאני מפעיל את אותו יישום. איך אני מעיף את זה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by hagai-,

מהיום בבוקר נתקלתי בתופעה מוזרה, קודם כל השארתי את המחשב מחובר לאינטרנט בלילה ובבוקר הופתעתי לגלות שהוא עבר ריסט, ומאז כל פרק זמן שונה אני מקבל ריסט למחשב באמצע העבודה עליו. יש לציין שהריסט הוא מיידי כמו שלוחצים על כפתור ה RESET במחשב ולא יציאה מסודרת ל Restart .. נשמע כמו בעיית חומרה אבל זה לא קרה עד עכשיו כאשר ה XP מותקן במחשב כמעט חודש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by YRP99,

יש לי כרטיס מסך 8800GTS + מסך 22" סאמסונג 226bw עם מערכת הפעלה ויסטה עכשיו הרזולוציה כרגע עומדת על המקסימום 1680x1050 יש אפשרות להגדיל אותה עוד? או לפחות להקטין את הגודל של האייקונים, כי הכל עדיין גדול לי מידי תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by gameplan,

פשוט לא מופיעים שם פתאום,זה קרה לי בעבר וסידרתי,לא זוכר איך מישהו יודע? win xp ד"א אין בעיה בחיבורים,כי כשאני מפעיל משל כונן וירטואלי סגנון deamon tools זה עדיין לא מראה את הכוננים...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. התקנתי ווינדוס והוא מויע לי בעברית, איך אני הופך אותו לאנגלית?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by alonpartuk,

יש לי מחשב נייד והוא צריך לחזור לחול יום שני אני מקווה שנצליח לתקן את הבעיה עד אז אז ככה שמדליקים את המחשב הוינדואז עולה ,אבל רק התמונה של השולחן עבודה מיפיע בלי הסמלים, בלי השורת משימות ,ושאני מנסה להעלות את המנהל משימות שום דבר לא מגיב. ניסיתי להפעיל את המחשב בסייפ מוד(מצב בטוח) והכל עובד כמו שצריך המחשב נקי אין וירוסים או כל מיני קבצים מזיקים סוסים טרוייאנים וכ"ו תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מדבר על משחקים בעיקר (ישנים אמנם אבל לא עד כדי כך ישנים), וגם כמה אפליקציות קצת יותר רציניות, כמו גרסת הסטודנטים של SOLIDWORKS, היחידה למיטב ידיעתי שניתן להשיג חוקית ובחינם (ושאני די צריך לצורכי לימודים). מה ההגיון אם כן להתקין מערכת 64 ביט? כדי לנצל עוד 0.5-0.8 גיגה זכרון?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.