עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pakariel,

קניתי מחשב חדש עם 2 ג'יגה זיכרון וכאשר אני מתקין win7 גם עם 32bit וגם 64bit הוא מזהה לי רק 1.68 ג'יגה זיכרון למה? איך לפתו את זה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ron_king60,

שלום,יש לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה ללחוץ על מקש ימיני בעכברבשולחן עבודה או על אייקון במחשב לדוגמא: סל מיחזור אני רוצה ללחוץ מקש ימיני על עכבר וזה לא מאפשר לי, או שזה לא מאפשר לי ללחוץ על שולחן עבודה במקש ימיני .מי שיכול לעזור לי תודה !תודה לכל העונים !

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כשאני לוחץ על מקש ctrl (קונטרול) המחשב פותח לי כמה דברים בו זמנית: - גם את ההאטלוק - גם את ה BSplayer - וגם עזרה כאילו לחצתי על F1 ונשמע ביפ כזה מהרמקולים אני לא מוצא מה מפעיל לי את כל אלה כקיצור ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ולסגור את כל התוכניות למעט משימות של הוינדוס מה ל***** עושה לי את זה?!?!? זה משגע אותי תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Aviad6,

שלום, ברצוני להתקין וונדוס XP גירסת הטאבלט לנייד thinkpad x41 דרך USB מכיוון שלנייד אין כונן דיסקים. אני קראתי המון בעברית ואנגלית על איך לעשות את זה ואני לא מצליח (כולל המדריכים שהביאו פה שזה יוצא איזה 4-5 דרכים בערך ). אני יודע גם שיש תמיכה למחשב לבצע בוט מUSB. ניסיתי כבר 3-4 תוכנות ופעלתי לפי ההוראות אבל משהו ממש דפוק שם, על המחשב כרגע יש מערכת אובנטו אז יכול להיות שזה מקור הבעיה והמחשב לא יודע איך לקרוא את הקבצים. מישהו יוכל לעזור לי? אני משתמש בכונן של sandisk 8 giga cruzer.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by tomer_S,

שלום לכולם ותודה על העזרה מראש אני מקווה שההודעה קשורה לפרום הזה במידה ולא אנה אמרו לי לאיזה פרום לפנות ואני אפנה ולבעיה : אתמול בלילה המחשב נתקע לי אז לחצתי על לחצן הreset כאשר הוא עלה מחדש במקןם להתקדם אל עליית הwindows הוא הראה לי את ההודעה הבאה Reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected Boot device and press key יש לי דיסק של win7 וניסיתי לשחזר דרך נקודות שיחזור אבל לצערי הוא לא הצליח משום שאין כאלה לפי ההודעה שנרשמה הביעה היא שיש לי קובץ מאוד חשוב על המחשב האם אני חייב לפרמט או שיש דרך אחרת להשיב את המחשב לקדמותו ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לא מוצאים את הקוד שלו. כמה אמור לעלות חדש? ואיפה כדאי לקנות? יש אולי דרך לשחזר את הרישיון שלנו אגב? כבר התקנו מחדש על כל ה-SSD תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי מחשב חדש, סמסונג RV511 ואני רוצה לבחור שבעת סגירת המסך המחשב יכבה או משהו בסגנון. נכנכסתי למקום המתאים כדי לשנות את זה, אך אין לי אפשרות כזו. כשאני לוחץ על כפתור השינוי, הוא אומר שאין לי אופציה כזו ושולח אותי ל"עזרה" אך שם לא רשום כלום. יש לציין שאני "מנהל" המערכת מבחינת משתמשים (יש רק משתמש אחד בכל מקרה). מצורפות שתי תמונות כדי להמחיש. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by SoapSeller,

תאריך עברי במסך הלוג-אין!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי Windows Vista Ultimate x64. מסיבה לא מובנת, האייקון של הקבצי TXT נעלם. הקבצים נפתחים בדאבל-קליק עם Notepad, אבל אין להם את האייקון של Notepad. אין אני משחזר את האייקון?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש לי ווינדוס אקס פי עכשיו יש לי יוזר עם קוד אבל שכחתי את הסיסמא יש דרך להיכנס ולשנות את זה או משהו?!! תודה רבה רבה רבה למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, יש לי ויסטה באנגלית ואני רוצה להתקין אופיס. האם אפשר להתקין גם אופיס בעברית או שיהיו בעיות תאימות? עדיף להתקין אופיס עברית או אנגלית? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. החתולה נרדמה על המקדלת וכשהעפתי אותה משם, קיבלתי הודעה כלשהי. לא ממש קראתי אותה אבל אני די בטוח שהיא היתה על הפעלת sticky keys. ביטלתי וישבתי לעבוד, אבל דברים התחילו להתנהג מוזר: אני לא יכול להחליף שפה עם Alt-Shift או עם CTRL-Shift, לחיצה על Shift-t מחזירה כלום במקום T ו- Shift-' לא מחזיר גרשיים. ביטלתי את כל הגדרות המקלדת ב- ease of access, וידאתי שהמקלדת מוגדרת כמו שצריך, החזרתי את ההגדרות בדרייבר של לוג'יטק לברירת המחדל, איתחלתי, שום דבר לא עזר. החלפתי את הכפתורים לשינוי השפה ל- CTRL-Shift ועכשיו הרצף הזה עובד, אבל זה לא פתרון (וזה לא עוזר לי עם ה- t או עם הגרשיים). מערכת ההפעלה היא Windows 7 x64 עם כל העדכונים למעט IE9. יש רעיונות, חוץ מלהחילף את החתולה?

13. Started by Sango,

התקנתי היום את win10 ושמתי לב שאין אפשרות לבחור איזה עדכונים לעדכן ואיזה לא. אני אוהב להתקין דרייבירים בעצמי ולא דרך העדכון האוטומטי שבדרך כלל לא מתקין את הכל. האם יש צפי שבעתיד מייקרוסופט יחזירו את האפשרות כך שנוכל לבחור מה לעדכן ומה לא? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. כשאני מדליק את המחשב כמובן שהטעינה איטית ויש הרבה שימוש בהרד דיסק(אין לי SSD). אבל לעיתים אחריי שהמחשב דלוק נהיית איטיות מוזרה. בTASK MANAGER אני רואה שכל מיני תהליכים של ווינדוס גורמים לנציול של 100% או קרוב ל100% של התעבורה של ההרד דיסק. ואז אני צריך לעשות RESTART כדי "לתקן" את זה.(הCPU דווקא מראה אחוזים נמוכים. גם הRAM) האם יש משהו לעשות בנידון? לפעמים יש סריקה נגד ווירוסים אז זה מובן שזה מאט את המחשב, אבל לא תמיד מתבצעת סריקה ובכל זאת המחשב נהיה פתאום איטי. כמה מקום פנוי צריך בHDD בשביל שלא תיווצר איטיות כזו או שזה לא קשור? אם יש 30GB פנוי זה מספיק?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. כרגע אני עם SP2, מרוצה, המחשב מהיר, כמעט ואין טענות השאלה אם כדאי להוריד את העידכון שמוצע לי SP3?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by OzZzZz,

שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים מערכת הפעלה חדשה(WIN7ׁׂׂ). כאשר סיימתי את ההתקנה יצרתי יוזר בשם ADMIN. לאחר מכן רציתי ליצור ח\יוזר נוסף ולמחוק את היוזר Admin. מחקתי את היוזר כולל התיקיות שלו. למרות הכל היוזר עדין מבקש להכנס כיוזר ברירת מחדל כל פעם כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי למחוק שוב אך היוזר לא קיים, מחקתי את המפתח של היוזר הזה ברג'יסטרי ועדין לא עזר, עדין מבקש להכנס קודם ליוזר המחוק ולא ליוזר הקיים החדש. האם למשהו יש מושג איך אני מחוק אותו לגמרי? כלומר שלא יופיע יותר ב- LOGON SCREEN

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אהלן, יש לי ווינדוס 10 64BIT והוא כבר תקופה לא מצליח להוריד עדכונים - הם פשוט תקועים כל פעם באחוז אחר עד שההורדה נכשלת. האם יש פתרון? תודה.

18. הINTERNET EXPLORER לא פותח לי אותו מה שהוא בד"כ אמור לעשות...הוא מביא לי תחלון הבא (אהה וברור שמותקן אצלי פלאש 8)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by elad-k1,

שלום אני מנסה לפתוח את כונן c והוא נותן לי פתיחה באמצעות! (זה ניראה לי כמו וירוס כי התקנתי את המחשב והתחברתי לאינטרנט ישר ולא שמתי אנטי וירוס! היא לי גם תבעיה של המנהל משימות שהיה מוגדר כלא זמין,אבל סידרתי אותו אבל עכשיו הכונן עדיין לא עובד) תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by 2004,

התקנתי את הדיסק של הווינדוס XP ואין לי עברית (התקנתי גרסא אנגלית) אין לי את הדיסק מאיפה אני יכול להוריד תמיכה בעברית? נ.ב אני בטוח שכבר היה הודעה כזאת אבל עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא מישהו יכול לתת לי קישור או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by alex241286,

היי חבר שלי נתן לי את המספר הסידורי של ה XP HOME EDITION המקורי שלו(הוא קנה VISTA) המספר של הXP HE בעברית...אם אני הוריד XP HE באנגלית המספר הסידורי הזה יתאים גם לאנגלית? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by domuzy,

מה יכולה להיות הסיבה שנייח עם win7 יידלק ויגיע עד ללוגו של וומנדוס, ואז המסך יחשיך והמחשב ירשום no input ויכנס לשינה כאילו אין לו לאן להמשיך, א-ב-ל בסייף מוד הוא עולה סבבה???

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. שלום. יש לחבר שלי בעיה. הוא גר דירה מתחת לבית (של ההורים) ולשם כך בזק כשנתנה לו את הראוטר האלחוטי הביאה לו מודם-ראוטר של SIEMENS ומאחר שאין לו כרטיס רשת אלחוטי אז הביאו לו מתאם מכוער שלהם. באתר שלהם יש את הדרייבר הנ"ל : http://www.bezeq.co.il/NR/rdonlyres/A7557951-9AFB-49A2-98A8-17A5F1CA8F5F/3830/DRUCU3.zip אך כשמנסים להתקין אותו הוא נותן הודעת שגיאה שחסר קובץ בשם prismapi.dll. כשניסיתי לדבר עם בזק הם אמרו שהם לא תומכים בוינדוס 7 ואין מה לעשות בנידון. השאלה היא מה בעצם אנחנו עושים? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Raul,

הסרגל ההתחל שלי התבלאגן... סתכלו את החלק המסומן בתמונה... איך אני מעיף אותו? גם כשאני מוריד את lock the taskbar ומנסה להוציא את זה איכשהו אנלא מצליח. עוד דבר- אם מוריד את lock the taskbar עושה restart אז החלק הזה עף, אבל הוא חוזר שוב לאחר האתחול הבא :\ למי יש רעיונות איך נפטרים מזה לתמיד?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם..אתמול החלפתי מעבד במחשב שלי..מ-2.8 ל-3.0.. החלפתי..הכל היה בסדר,המחשב עלה והודיע לי שהתקנת המעבד הצליחה ושאני צריך לעשות ריסט כדי שכל השינוייםן יכנסו לתוקף.. עשיתי ריסט ומאז המחשב לא מגיע לווינדווס..כל מה שניסיתי לא עובד!..הוצאתי את הבטריה..איפסתי את הג'אמפר של הביוס..הכל הכל והמחשב פשוט לא עולה.. ניסיתי גם לתקן את ההתקנה של הווינדווס(ריפר) וזה גם לא נותן..זה תמיד מסיים את ההתקנה של הווינדווס עצמו ושזה מגיע לחלק שהמחשב אמור לעשות ריסט לבד ואז להמשיך להתקין..(אחרי כל הבדיקה וההתקנה שהוא מבצע במסך הכחול..)..הוא לא ממשיך ופשוט עושה ריסט!.. גם אחרי שאני מסיר את הבטריה ומחזיר,זה כותב לי שהאוברקלוקינג נכשל כשבפועל אין אוברקלוק..אומר לי שהבטרייה כמעט ריקה בזמן שלא מש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים