עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by watch out,

שלום יש לי בעיה בהפעלת windows defender. שאני מעלה את action center ומקליק turn on לא קורה כלום שאני מנסה להפעיל את defender ב services אני מקבל הודעה 577

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, לאחרונה התקנתי על מחשב חדש התקנה נקייה של Win 8 - מעודכנת. כ. מסך Sparkle gtx660, דרייבר Nvidia 310.70 (האחרון). בטעינת לשוניות חדשות בFirefox, מופיעים המלבנים במקום הטקסט עד שאני נכנס ללשונית - רק לגבי תווים בעברית) - מצורפת תמונה. ובמשחקים (Crysis, Assassins creed) מופיעים אותם מלבנים במקום אותיות (באנגלית) לפני Action (לדוגמה Press E to interact). לא מצאתי בגוגל תיעוד לבעיה. האם מישהו נתקל בכך? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כשאני מדליק את המחשב כמובן שהטעינה איטית ויש הרבה שימוש בהרד דיסק(אין לי SSD). אבל לעיתים אחריי שהמחשב דלוק נהיית איטיות מוזרה. בTASK MANAGER אני רואה שכל מיני תהליכים של ווינדוס גורמים לנציול של 100% או קרוב ל100% של התעבורה של ההרד דיסק. ואז אני צריך לעשות RESTART כדי "לתקן" את זה.(הCPU דווקא מראה אחוזים נמוכים. גם הRAM) האם יש משהו לעשות בנידון? לפעמים יש סריקה נגד ווירוסים אז זה מובן שזה מאט את המחשב, אבל לא תמיד מתבצעת סריקה ובכל זאת המחשב נהיה פתאום איטי. כמה מקום פנוי צריך בHDD בשביל שלא תיווצר איטיות כזו או שזה לא קשור? אם יש 30GB פנוי זה מספיק?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שאלה בכותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לא לצורכי פריצה. אני מעוניין למצוא כמה ססמאות במחשב כמו מנהל ועוד אותן שכחתי. למישו יש משהו? תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yuvalm2,

איך אני יכול להתקין שוב את Windows XP לאחר שהתקנתי את Windows 7? (הוא מתחיל להציק לי עם הפעלות מחדש והחלטתי שהגיע הזמן לחזור ל-XP)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. איך אפשר להתקשר לטלפון דרך המחשב עם אינטרנט מהיר של כבלים יש לי XP ונישיתי ב Phone Dialer ולא הצלחתי מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. כשאני גולש באינטרנט ופותח את חלון הדפדפן אוו שאני לוחץ על אחד הקישורים שבדפי האינטרנט אז זה נפתח לי בגדול כמו שאני רוצה אבל עים אני לוחץ עים הכפתור הימני של העכבר על אחד הקישורים ונותן הוראה פתח בחלון חדש אז הוא פותח לי את הדף בגודל קטן ולא על כל המסך מי שיודע איך אפשר לגרום שתמיד יפתח בגדול אודה לו מאוד נא לא להגיב להודעותי ביום שבת תודה!

9. שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד אינטל ולוח אם ASUS והתקנתי אותו (כבר 4 פעמים). התופעה שחוזרת על עצמה היא שבשלב מסויים הוא מבצע restart ומרגע זה לא ניתן לעלות את ה - Windows בכלל ויש כל פעם restart. לעיתים ניתן לעלות עם Safe mode במודים השונים ולעיתים בכלל לא. זה קרה כל פעם בהתקנה אחרת של תוכנות שהשתמשתי בהן בעבר. ביצעתי Check disk והכל בסדר. באחת מההתקנות לא ניתן היה להתקין את ה - Windows וכל פעם הוא קרס בעת העתקת קובץ כלשהו (מסך כחול). אח"כ הצלחתי לבצע התקנות אחרי פורמט והגדרת מחיצות מחדש ע"י כלים מ - Hirens.BootCD. באחת הפעמים עליתי עם Mini XP ואז שניסיתי לגשת למחיצה Windows, קיבלתי הודעה שלא ניתן כי המחיצה נדפקה. אחרי Check disk ניתן היה לגשת למחיצה ואח"כ הצלחתי לעלו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by OzZzZz,

שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים מערכת הפעלה חדשה(WIN7ׁׂׂ). כאשר סיימתי את ההתקנה יצרתי יוזר בשם ADMIN. לאחר מכן רציתי ליצור ח\יוזר נוסף ולמחוק את היוזר Admin. מחקתי את היוזר כולל התיקיות שלו. למרות הכל היוזר עדין מבקש להכנס כיוזר ברירת מחדל כל פעם כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי למחוק שוב אך היוזר לא קיים, מחקתי את המפתח של היוזר הזה ברג'יסטרי ועדין לא עזר, עדין מבקש להכנס קודם ליוזר המחוק ולא ליוזר הקיים החדש. האם למשהו יש מושג איך אני מחוק אותו לגמרי? כלומר שלא יופיע יותר ב- LOGON SCREEN

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אורח
    Started by אורח,

יש לי 2 שאלות: 1. איך אני מוחק תיקיות/קבצים שלא רוצים להימחק? 2. כל פעם בויסטה שאעני מפעיל משהו יש טבה כזאת כשאני צריך לאשר שאני מפעיל את אותו יישום. איך אני מעיף את זה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by gaziter,

יש לי ויסטה אולטימט 64 ביט ופתאום ביום בהיא אחר המחשב פשוט הפסיק לבצע SLEEP ??? מה עושים???

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by 2004,

התקנתי את הדיסק של הווינדוס XP ואין לי עברית (התקנתי גרסא אנגלית) אין לי את הדיסק מאיפה אני יכול להוריד תמיכה בעברית? נ.ב אני בטוח שכבר היה הודעה כזאת אבל עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא מישהו יכול לתת לי קישור או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. ברצוני להפוך אחת ממחיצות הfat32 שלי לNTFS, אבל ישנם שתי אפשרויות, אחת לבצע format והשניה convert. מה ההבדל?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. פרמטתי עכשיו את המחשב, אני עם ווינדוס 7 ואני לא מפסיק לקבל את השגיאה הזו: בפעם האחרונה שהיה לי משהו דומה לזה, ברגע שעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה יותר והייתי צריך לפרמט... מה אני אמור לעשות? רואים את הדגם של הדיסק הקשיח בשגיאה, אבל בכל זאת: Westen Digital 3200AAKS עריכה: קיבלתי עכשיו את השגיאה בתופסת אפשרות אחת- אני מניח שלהתעלם מהבעיה זה לא פתרון....

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, כבר כמה שעות שאני מנסה לתקן את הקבצים במחשב שלי וכל פעם לפני שהמחשב אמור לעלות לשולחן עבודה הוא מציג לי לשניה מסך כחול עם מספר השגיאה הזה: 0x0000006B ובנוסף גם ההודעה הזאת: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? לפי מה שהבנתי יש שלושה אפשרויות לתקלה או רכיבים חדשים שלא מותקנים הייטב שאת זה לא עשיתי, או ווירוסים שאין לי, או קבצים של ווינדוס שחסרים שזאת הבעיה אצלי, אבל אני לא מצליח לתקן אותם בשום דרך... תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by tomy669,

שלום לכולם.. הורדתי תוכנה גדולה לא מזמת והיא הורדה כקבצי RAR ניסיתי לחלץ אותם לתיקיה כלשהיא מספר פעמים ולא הצלחתי. בסוף מצאתי את הקבצים וכל ההתקנות בתוך תיקיה מוסתרת במחשב שלי- כונן C- מסמכים והגדרות - USER- הגדרות מקומיות (LOCAL SETTINGS) - ובתוך תיקיית TEMP התקנתי את התוכנות והכל וראיתי שיש בנוסף להתקנות של התוכנות כל מיני דברים שלא שימושיים עבורי. עשיתי ניקוי דיסק לכונן C, הורדתי את התוכנה CCLEANER והקבצים הנ"ל לא נמחקו.. רציתי לדעת אם אפשר למחוק את כל הקבצים והתיקיות שמופיעות לי בתיקיית TEMP מהסיבה שהם תופסים לי הרבה מקום בכונן. אשמח לקבל תשובות ענייניות ומתוך ניסיון.. שיהיה לכולם לילה טוב!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי H.D 40 ג'יגה שמחולק ל 2 מחיצות C=10 D=30 NTFS מה שקרה לי זה אסון. רציתי להתקין win me במקום ה xp לא הצלחתי לפרמט את הדיסק .נסיתי עם דיסקט הפעלה של ה win me ,ניסיתי דרך fdisk ניסיתי אפילו עםmagik 7 partitation ולא הצלחתי . מה שעשיתי זה הכנסתי דיסקט הפעלה של win 98 וכשנשאלתי האם אני רוצה לפרמט ? עניתי בחיוב. וראיתי בפירוש שהמחשב מפרמט את כונן c. לאחר ההתקנה של ה win me חשכו עיניי. פשוט היה לי דיסק אחד של 40 ג'יגה במערכת קבצים FAT32 . 30 ג'יגה של מידע מוזיקה ועבודה עפו לשמיים. שאלתי היא האם אפשר לשחזר משהו? איפה טעיתי ? ומה באמת עושים אם רוצים לחזור למערכת הפעלה יותר ישנה?ואיך מפרמטים כונן עם NTFS?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, חשוב לי לציין שניסיתי לחפש לזה פתרונות בגוגל וכל מה שמצאתי זה פתרונות לא כ"כ יעילים - ומעייפים - של מייקרוסופט. אז החלטתי לפנות ישירות לפורום. יש ברושתי מחשב נוסף שהייתי רוצה שיהיה עליו ווינדוס XP, אבל מיכוון שאני גם רוצה להמשיך לשחק משחקים חדישים עליו, הייתי רוצה להשאיר גם את הווינדוס 7. השאלה שלי, זה האם זה אפשרי להתקין שתי מערכות הפעלה בו זמנית? אני כבר יודעת שאפשר להתקין לדוגמא פעמיים את ווינדוס 7 (לאלו שלא יודעים לפרמט זה קורה הרבה) ויש אפשרות בחירה כשההארד דיסק עולה, אבל האם אפשר לעשות את זה עם שני מערכות הפעלה נפרדות לחלוטין? ווינדוס 7 Ultimate ו-ווינדוס XP pro? המחשב חזק מספיק להכיל את זה, אם יש בעיה כלשהי. (אני אשמח אם לא יהיו תשובות כגון: "אל תהיי בררנית …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by made in zauglom,

מתי כבר וינדוס אקס פי מהדורה שניה יצא כבר נמאס מהבגים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אהלן, ניסיתי להתקין דרייברים מהאינטרנט שיגרמו לג'ויסטיק לעבוד על וינדוס 7 64 ביט. לאחר ההתקנה המחשב עשה בעיות מוזרות, כמו לא להפעיל את האינטרנט ולהציג בצד ימין מעל השעון את השורה כאילו שאני משתמש בוינדוס לא מקורי אלא TEST WINDOWS. צירפתי תמונה. לאחר ריסטור למערכת המחשב שוב עלה, הפעם נורמלי עם אינטרנט תקין, אבל עדיין מופיעה השורה מצד ימין לגבי הוינדוס עצמו. איך אפשר להעלים את זה? השתמשתי במדריך להפעלת הג'ויסטיק של פלייסטישן3 בוינדוס 7 64 ביט, מהאתר הנ"ל: http://www.hardcoreware.net/how-to-playstation-3-controller-64-bit-windows-7-vista/ עשיתי את השלבים עד ה RESTART, לאחר שהרצתי את הפקודות שנתנו שם ב CMD.EXE ומאז מופיעות לי ה TEST MODE BUILD 7600 בצד. איך אני מחזיר את המערכ…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. זוכרים את טכנולוגיות ה-Securom וה-SafeDisc שעשו לגיימרים חיים קשים במהלך העשור הקודם? חלונות 10 רואה בהם נוזקות ותבלום שימוש במשחקים הכוללים אותן לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקים-עם-הגנות-קבצים-וותיקות-וידועות/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן אנשים! לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 מחדש. מאז יש לי בעיה רצינית - במידה ואני מוריד קובץ טקסט שכולל עברית, גם notepad וגם wordpad יציגו לי אותו בג'יבריש. התקנתי את ווינדוס 7 בצורה תקינה ועברית מותקנת עליו ללא שום בעיה. פרט לשתי התוכנות הנ"ל גם לא נתקלתי בבעיות נוספות עם העברית. הבעיה היא שבמידה ואני רוצה לצרף כתוביות לסרט, הווינדוס מדיה פלייר יציג את אותן הכתוביות גם כן בג'יבריש. האם למישהו יש הצעות מה עליי לעשות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by captaincaveman,

כמה דברים: 1. המקלדת/עכבר לא מעירים ממצב שינה, רק כפתור ה-POWER. 2. לפעמים, המחשב רק "חצי" מתעורר. המסכים נדלקים, והסמן של העכבר נראה על המסך ומגיב לעכבר, אבל זה הכי הרבה. אני לא רואה את ה-desktop ואין תגובה ללחיצה על המקלדת מלבד הדלקה וכיבוי של נורות ה-num lock וכו'.

25. Started by overload,

יש אפשרות לבטל את הMEMPRY DUMP או להקטין אותו, בהגדרות של הWIN, נכון? אולי באמת פשוט עדיף לבטל אותו לגמרי? או שיש לו איזה תפקיד?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.