Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ניסיתי להתקין דרייברים מהאינטרנט שיגרמו לג'ויסטיק לעבוד על וינדוס 7 64 ביט. לאחר ההתקנה המחשב עשה בעיות מוזרות, כמו לא להפעיל את האינטרנט ולהציג בצד ימין מעל השעון את השורה כאילו שאני משתמש בוינדוס לא מקורי אלא TEST WINDOWS. צירפתי תמונה. לאחר ריסטור למערכת המחשב שוב עלה, הפעם נורמלי עם אינטרנט תקין, אבל עדיין מופיעה השורה מצד ימין לגבי הוינדוס עצמו. איך אפשר להעלים את זה? השתמשתי במדריך להפעלת הג'ויסטיק של פלייסטישן3 בוינדוס 7 64 ביט, מהאתר הנ"ל: http://www.hardcoreware.net/how-to-playstation-3-controller-64-bit-windows-7-vista/ עשיתי את השלבים עד ה RESTART, לאחר שהרצתי את הפקודות שנתנו שם ב CMD.EXE ומאז מופיעות לי ה TEST MODE BUILD 7600 בצד. איך אני מחזיר את המערכ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סליחה על הבורות קניתי מחשב לאבא והוא זקוק לעברית מלאה ואני לא מצליח לאתר גירסת עברית שהיא גם 64 ביט (xp , vista)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים מערכת הפעלה חדשה(WIN7ׁׂׂ). כאשר סיימתי את ההתקנה יצרתי יוזר בשם ADMIN. לאחר מכן רציתי ליצור ח\יוזר נוסף ולמחוק את היוזר Admin. מחקתי את היוזר כולל התיקיות שלו. למרות הכל היוזר עדין מבקש להכנס כיוזר ברירת מחדל כל פעם כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי למחוק שוב אך היוזר לא קיים, מחקתי את המפתח של היוזר הזה ברג'יסטרי ועדין לא עזר, עדין מבקש להכנס קודם ליוזר המחוק ולא ליוזר הקיים החדש. האם למשהו יש מושג איך אני מחוק אותו לגמרי? כלומר שלא יופיע יותר ב- LOGON SCREEN
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1. איך אני מוחק תיקיות/קבצים שלא רוצים להימחק? 2. כל פעם בויסטה שאעני מפעיל משהו יש טבה כזאת כשאני צריך לאשר שאני מפעיל את אותו יישום. איך אני מעיף את זה?
-
שלום שלום לכולם! נכון יש את ה Volume Shadow Copy ב WINDOWS SERVERS וב VISTA... שאני יכול להחזיר גירסאות אחרונות של קובץ\תיקייה. יש מצב שאפשר לעשות את זה איכשהו עם XP רגיל או 64 BIT? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימט 64 ביט ופתאום ביום בהיא אחר המחשב פשוט הפסיק לבצע SLEEP ??? מה עושים???
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש I5 760 עם 8 GB RAM התקנתי את 7 64B ובעקבות זה השאלות... עד כאן הייתי עם XP 32 והתהקנה של הווינדוס הייתה ג'יגה וקצת, בעליית שולחן העבודה זה תמיד צרך 150-200 MB גג. 1- כמה אמורה לשקול המערכת של 7? לי זה משהו כמו 15 ג'יגה זה תקין? 2- עליית שולחן העבודה הוא 800-950 MB? מה למה? יש איזה בעיה? 3- האם יש תמיכה מלאה ל 32B והאם את תוכנות שלא זמינות ב 64 אני אמור לעשות אינסטול בתיקיית PROGRAM FILES שונה, כי יש שמה שתיים? 4- כמה מומלץ לעשות PAGING FILE? 5- יש תהליכים שידועים כלא יעילים וסתם גוזלים משאבי מערכת? כמו שאפשר לימצוא בXP על ידי MSCONFIG?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חשוב לי לציין שניסיתי לחפש לזה פתרונות בגוגל וכל מה שמצאתי זה פתרונות לא כ"כ יעילים - ומעייפים - של מייקרוסופט. אז החלטתי לפנות ישירות לפורום. יש ברושתי מחשב נוסף שהייתי רוצה שיהיה עליו ווינדוס XP, אבל מיכוון שאני גם רוצה להמשיך לשחק משחקים חדישים עליו, הייתי רוצה להשאיר גם את הווינדוס 7. השאלה שלי, זה האם זה אפשרי להתקין שתי מערכות הפעלה בו זמנית? אני כבר יודעת שאפשר להתקין לדוגמא פעמיים את ווינדוס 7 (לאלו שלא יודעים לפרמט זה קורה הרבה) ויש אפשרות בחירה כשההארד דיסק עולה, אבל האם אפשר לעשות את זה עם שני מערכות הפעלה נפרדות לחלוטין? ווינדוס 7 Ultimate ו-ווינדוס XP pro? המחשב חזק מספיק להכיל את זה, אם יש בעיה כלשהי. (אני אשמח אם לא יהיו תשובות כגון: "אל תהיי בררנית …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את כונן C בשבוע שעבר והתקנתי WINDOWS XP מחדש. הדבר כמובן שיפר פלאים את ביצועי המחשב. שאלתי היא כזאת: ספריית מערכת ההפעלה תופסת Fucking 8 ג'יגה (להזכירכם מדובר במערכת בת פחות משבוע) כיביתי את ה System restore, ואת Recycle Bin. אחרי ההתקנה הייתי צריך לעשות עדכון למערכת (היו 120 עדכונים לבצע) למה?? 8 ג'יגה ואיך אפשר להוריד קצת מהכמות המטורפת הזאת? מה אפשר למחוק/ להסיר? שמתי לב שיש המון ספריות בשמות כאלו:$NtUninstallKB2286198$ שביחד תופסות 420 מגה. מה עוד אפשר להעיף כדי לפנות מקום?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי H.D 40 ג'יגה שמחולק ל 2 מחיצות C=10 D=30 NTFS מה שקרה לי זה אסון. רציתי להתקין win me במקום ה xp לא הצלחתי לפרמט את הדיסק .נסיתי עם דיסקט הפעלה של ה win me ,ניסיתי דרך fdisk ניסיתי אפילו עםmagik 7 partitation ולא הצלחתי . מה שעשיתי זה הכנסתי דיסקט הפעלה של win 98 וכשנשאלתי האם אני רוצה לפרמט ? עניתי בחיוב. וראיתי בפירוש שהמחשב מפרמט את כונן c. לאחר ההתקנה של ה win me חשכו עיניי. פשוט היה לי דיסק אחד של 40 ג'יגה במערכת קבצים FAT32 . 30 ג'יגה של מידע מוזיקה ועבודה עפו לשמיים. שאלתי היא האם אפשר לשחזר משהו? איפה טעיתי ? ומה באמת עושים אם רוצים לחזור למערכת הפעלה יותר ישנה?ואיך מפרמטים כונן עם NTFS?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שאני פותח את האתר hwzone הוא נפתח לי בתצוגה הזאת מערכת win 8 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש בעיה פתאם כשאני מנסה לפתוח בלוח הבקרה את חומת האש מופיעה לי הודעה זו: עקב בעיה לא מזוהה אין ל-Windows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני להפוך אחת ממחיצות הfat32 שלי לNTFS, אבל ישנם שתי אפשרויות, אחת לבצע format והשניה convert. מה ההבדל?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני משחזר אותו ?? יש את התוכנה Easy Recovery אבל זה רק ל-98 95
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש אפשרות לבטל את הMEMPRY DUMP או להקטין אותו, בהגדרות של הWIN, נכון? אולי באמת פשוט עדיף לבטל אותו לגמרי? או שיש לו איזה תפקיד?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לנטרל את אינטרנט אקספלורר,כך,ששום תוכנה שמתחברת לאינטרנט, לא תוכל להפעילו,אלא,תגיע ישירות לדפדפן ברירת המחדל שלי : פיירפוקס. לצערי הרב אני לא מוצא דרך לעשות זאת. לחילופין,ניסיתי למחוק את IE אך לצערי אני רק האדמיניסטרטור של ווינדוס 8 ולא מנהל המערכת עצמו. השאלה שלי , האם יש דרך להפסיק את הפעילות של IE לגמרי או האם אפשר למחוק אותו, כי לצערי מכיון שאני לא מנהל המערכת של ווינדוס 8 שלי, ווינדוס חוסמת לי את הגישה . האם יש דרך להיות מנהל המערכת שלי ולא רק האדמיניסטרטור ? אשמח לקבל עזרה מכם. תודה Robitusinm נ.ב. מצורף קובץ תמונה להמחשת הבעייה .[ATTACH=CONFIG]4595[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ! ראיתי למכירה את המערכת הפעלה (64 ביט) בשפה האנגלית וגם בשפה העברית - יש הבדלים ביניהן ? אני יודע שאפשר להוריד עדכון עברית הרי.. אז מה בעצם ההבדל ? אני מתכוון להוריד את העדכון ולהתקין שיהיה בעברית וכרגע הזמנתי באנגלית, לבקש להחליף לעברית ? (עוד לא מאוחר לשינוי). פשוט מסקרן אותי מה ההבדל בעצם.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי הרצתי בדיקה באתר http://www.systemrequirementslab.com ב- "can you run it?" לראות אם אני יכול להריץ כמה משחקים ואחרי הבדיקה פתאום בתוצאות זה רושם לי שיש לי ווינדוס וויטסה home premium (build 6000) מה שלא מתאים להרבה משחקים וזה ממליץ לי להשיג ווינדוס 7 או 8. מה שמטריד אותי זה שכשקניתי את המחשב אני קניתי אותו עם ווינדוס 7, זה מה שביקשתי מהחנות וגם שילמתי בהתאם, אני גם כמעט בטוח שאני התקנתי את הווינדוס לבד, אני פשוט לא זוכר. כשאני הולך להגדרות מערכת זה רושם לי שיש לי windows 7 home premiud service pack 1. אז למה בעצם באתר זה אומר שיש לי וויסטה? האתר הזה צדק בכל החומרה שיש לי במחשב אחד לאחד חוץ מה- OS. אז מה בעצם יש לי? וויסטה או 7? אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - א…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתקלתי בתקלה מסובכת שבה ה-XP נתקע בוולקאם סקריין (מתחבר רואים חצי שניה את שולחן העבודה וחוזר לוולקם סקריין) סייף מוד לא עובד ותיקון ההתקנה דרך דיסק WINXP לא זמין (כתוצאה מגרסאות שונות בין הדיסק התקנה לדיסק שיש ברשותי כעת) במצב כזה אני משתמש ב-BOOT CD שנקרא ERD COMMNDOR ומשם עושה שיחזור מערכת לנק' מסוימת הבעיה עכשיו היא שמחקתי את נק' השיחזור דרך ההגדרות של "ניקוי דיסק" ואין לי נק' שיחזור לחזור אליהם לכן, אשמח לדעת האם יש דרך שאני אצליח לשחזר את קבצי השיחזור שמחקתי (לפני שהתקלה הופיעה) מההגדרות של "ניקוי דיסק" ??? איפה קבצים אלו ממוקמים?? ומה הסיומות שלהם? זה הדבר היחיד שאני חושב שיכול להצליח אבל אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי במשרד מחשב חדש, ואין לי ממש כוח להתקין את כל ה1000 ו1 דברים שיש על הישן שוב. אני אוכל לקחת את הארד דיסק הישן לעשות גוסט ממנו לחדש להפעיל את המחשב וזה יעבוד? הבנתי שאני כנראה יצטרך דיסק של ווינדוס, אבל האם זה אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי WINXP SP1, והמסנג'ר המובנה לא רוצה להיסגר, הוא אומר לי שכמה תוכנות אחרות צריכות להיות כבויות וכולם כבויות. אבל גיליתי שלאחר שאני סוגר במנהל המשימות את CCAPP.EXE שזה משהו של SYMANTEC כנראה של האנטי וירוס 2003 כי זה הדבר היחיד שהתקנתי אצלהם, רק אז המסנג'ר נסגר... האם אני יכול לבטל אותו בMSCONFIG או שזה ייפגע לי באנטי וירוס? עוד משהו! יש לי בעיה מוזרה, לפעמים פתאום שומעים רק ברמקולים השמאליים שלי! הכל מחובר נכון! בהגדרות קול זה נמצא באמצע, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר, אבל לפעמים זה עדיין משמיע רק ברמקול השמאלי! את המפרט של המחשב תוכלו לראות.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ליד השעון הקטן בפינה, כשמתחברים לאינט' אמורים להיות שני מחשבים כאלה נכון? נכון. אז לא רואים אותם...מערכת הפעלה ווינדוס2000. מישהו יכול לעזור לי שכן יראו אותם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עכשיו הוא נעלם עכשיו איך אני רואה אותו ? WIN 7 באנגלית
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין תיקון עדיין. יש הוראות עקיפה ממיקרוסופט בקישור https://portal.msrc.microsoft.com/en-us/security-guidance/advisory/adv200006#march-23-flaw
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-