עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, איך עוברים בWINDOWS 7 למצב XP MODE ו/או - איך עוברים ממצב למצב?,ואיך חוזרים למצב הרגיל (WINDOWS 7)? במה זה תלוי ו/או איך זה מתאפשר;האם במעבד,בגודל הזיכרון,בלוח האם וכו'...? האם מצב XP MODE;אפשרי רק בגירסא מסוימת של (...WINDOWS 7 (HOME PREMIUM,ULTIMATE? תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by iakovl,

אני רוצה להכין לעצמי גרסאת XP ניידת (לימים שחורים שיבואו) אני קונה ככל הנראה עוד DOK של SUNDISK. גודל 1G (יותר ממספיק לנושא) אני מחפש מדריכים ועצות בנושא אם יש מישהו שעשה את זה בפורום ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד מדריך עיקרי לנושא http://www.tomshardware.com/2005/09/09/windows_in_your_pocket/index.html

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by yan_ymar,

האם שינוי ב POWER SCHEME בXP יכול לעשות שינוי בביצועים כמן ב ויסטא? כמו ה POWER OPTION ב ויסטא נגיד שאתה בוחר MAX PREFORMANCE בויסטא האם בXP יש דבר כזה ב POWER SCHEME? :s05:

4. יש לי כרגע 1 ג'יגה dual channel 400 DDR על כמה צריך להיות ה SWAP שלי ? 1024 או 2048MB ? (מקום בהרדיסק יש מספיק זו לא הבעיה)

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by shalabi,

שלום, לפני כשבוע קניתי XP PRO בגלל המערכת הדואלית שלא עבדה טוב עם גרסת ה HOME , התקנתי אותה ונרשמתי ב מיקרוסופט . אבל כשניסיתי להתקין את נורטון SYSTEM WORKS עם ה ANTIVIRUS המערכת מסרבת להתקין אותה,כלומר שהמערכת מתחילה להתקין את התוכנה...ומגיעה למצב 70% אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את AUTO UPDATE והתוכנית מתחילה לחזור בחזרה כאילו עושה רוורס ;D . האם למישהו יש מידע למה זה קורה ? תודה

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  6. בעיה שצצה לה שלשום במחשב של בת דודתי ולא הצלחתי לתקן את זה ככה : פותחים חלונות לא משנה מה , כאשר ממזערים זה לא מופיע בTASK BAR למטה ...כדי להגיע לזה זה רק דרך ALT+TAB ניסיתי הכל ...להזיז את הטסק באר ...לשנות שם בהגדרות מראה תצוגה ...להוסיף להוריד שעון ,וכו לשחק שם עם הכל (כפתור ימיני בטסק באר ואפשרויות) ניסיתי להסיר את כל הוואג'אאראס מהמחשב שלא צריך לבטל כל סרויס לא נחוץ מ TASK MANAGER....להחזיר את הWINDOWS ל LAST KNOWS CONFIGURATION .... להפעיל בSAFEMOD ...וירוסים וטרויינים כמובן . הממ למישהו יש עוד רעיונות ? תודה .

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  7. כאשר אני משחק ברשת ב CS או משתמש ב SKYPE אני רואה את המיקרופון יורד לי מול העיניים כאשר אני מדבר (עוצמת המיקרופון איפה שהרמקול למטה בווינדווס) זה מטריף ! איך אפשר לקבע אותו בלי שיוריד עוצמה איך ומתי שמתחשק לו ?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  8. משהו ברשת הפנימית פה שולח בכוונה אליי פקודות של SHUT DOWN (זה שסופר שניות עם הודעה שהוא בוחר לרשום גם ) אני חושב שזה NET START - MY IP .....וכ'ו ... איזה סרביס אחראי לזה ? איזה לבטל ב services.msc ?? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by The_Byter,

לאחר התקנת SP1 לXP pro נעלמה האפשרות ללחוץ מקש ימני בתוך הexplorer n e 1 ?

10. שידרגתי את המחשב ומשום מה הווינדוס החליט להחליף לי את שמות הכוננים ...D: נהיה E ....F: נהיה G אין לי מושג למה אז ניכנסתי לשנות את זה , ו : (תמונה) מה עושים ?[br]פורסם בתאריך: 30.06.2008 בשעה 13:47:19 תודה מצאתי את הבעיה ....הסרביס שהיה אחראי לזה היה מבוטל מ MSCONF נ.ב למה אין אפשרות של מחיקת הודעה ? [attachment deleted by admin]

11. רשת פנימית בעבודה - כנראה אחד העובדים (העובדים החדשים האילה גם כן ...) משחק פה ושולח פקודה של החלון הזה של כיבוי המחשב בעוד כ10 שנית או מה שהוא בוחר עם הודעה גם או בלי ..(סטייל הוירוס בלאסטר...) האי פי שלי ידוע לכל מחשב אחר בגלל זה ....אני יודע ש SHUTDOWN -A מבטל את זה לרוב אבל אני לא מספיק זה סרויס בווינדוס שאחראי על זה אולי ? כי אם כן ניתן לבטל ... תודה !!!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. כאשר המחשב עולה הוא מבקש ממני ססמה הבעיה פה שאני רוצה שנחלון של הססמא יעלה אחרי שכבר הוא נכנס עם היוזר שלי כי אני רוצה שהאי מיול יפעל מתי שהמחשב נידלק בדרך כלל ב 5 בבוקר .... המחשב שלי נידלק בשביל לאפשר אינטרנט למחשב השני בבית אני מעוניין שכאשר שלי נידלק האי מיול בינתיים יעבוד הבעיה שהססמא שעולה מגיעה לפני שהיוזר עולה כלומר אני צריך שהחלון של הססמא ינעל אבל לא-ח-ר שהיוזר שלי עלה ולא לפני כמו שיש את החלון בחירה של היוזרים ... בקיצור איך אני מכניס את החלון ססמא (שלוחצים על כפתור הווינדוס+L) שיופיע לאחר הכניסה לווינדוס תחת היוזר שלי ? יש דרך לשים אותו ב STURTUP ?...כי אם זה קובץ של ווינדוס מסויים שהוא מעלה אז זה כן אפשרי ..... ? תודה.

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  13. איזה קובץ אני צריך בכדי להפוך XP PRO SP3 לעברית מלאה ? כרגע זה HEBREW ENABLED ... ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by DEMON HUNTER,

מה עדיף איזו מערכת הפעלה עדיפה למערכת שלי ( להיסתכל במפרט ).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ilanb0,

מה ההבדלים המהותיים בין הגרסאות? אני צריך לרכוש מערכת הפעלה למחשב החדש של הילד.

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by hamtsani,

אני קונה מחשב חדש ולא כל-כך ברור לי מה ההבדלים בין שתי הגרסאות. האם מישהו יכול להאיר את עיני בהבדלים העיקרים ומה בדר"כ מספיק למשתמש הביתי (משחקים)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by AZANKOT,

האם יש אפשרות לשדרג מערכת XP PRO מאנגלית לעברית ללא פירמוט והתקנה מחדש. הכוונה שכל התצוגה של מערכת ההפעלה תופיע בעברית

18. Started by omerba,

בתור סטודנט אני זכאי לרשיון חינם מהאוניברסיטה לגירסת הMSDN. מישהו יודע במה היא שונה מהגירסא הרגילה?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  19. Started by nw,

לפני כמה חודשים התקנתי אותו על p2-300 ולמרות שהכל עבד כל העסק כמעט לא זז. זה יהיה אותו הדבר על P3-450 256 SDRAM?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. טוב בבקשה אל תגידו לי שהכותרת לא עניינית כי אני לא מצליח לקצר אותה יותר , זה ארוך , אם למישהו יש רעיון לכותרת תגידו ואני אשנה אוקיי ככה.... יש לי עכשיו על המחשב XP PRO ו-98SE... הבאס שלי הוא 150 בלוח CUV4X של אסוס , ניסיתי להעלות ל-160 וראיתי ישר שזה עושה צרות אז החזרתי ל-150... אח"כ באתי ואני מדליק את המחשב ה-XP עולה לי מוזר ב-16 צבעים ורזולוציה של 800*600.... והוא כאילו "נתקע" במסך שבו בוחרים משתמש...אבל אצלי הוא עולה אוטומטית ככה שהוא אמור לעבור , מה שגם לא מופיע לי שמות של משתמשים או בצד לא כתוב LOGGING IN... וזה פשוט ככה , עד שאני מנסה Ctrl +alt + del ואז אני רואה את הרקע שלי ב-16 צבעים (לא נחמד..) ואין שום דבר....לא השורה של ההתחל לא סמלים לא כלום...הימני ל…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מידי פעם כאשר המערכת עולה המחשב נתקע ולאחר ריסטרט אחד עד שלושה המחשב ממשיך לעבוד , הסתכלתי ב EVENT VIEWER וזה מה שכתוב : The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was C0000005 from line 44 of d:\qxp_slp\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error. לפי מה שקראתי מחיפושים ב GOOGLE זה נגרם כתוצאה מעדכוני אבטחה אבל לא רשום באף מקום איך לטפל בזה , אשמח אם מישהו יודע איך לעזור. המשך יום מעולה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by tal.hwzone,

שלום יש לי בעיה עם משונה עם המחשב. מותקנת אצלי מערכת הפעלה windows xp pro ולאחרונה יש לי תקלה: לאחר ניתוק מהאינטרנט נתקעת מערכת ההפעלה (נשארת תמונת הרקע ללא האייקונים) ןהמחשב נתקע. בחלק מהמקרים המחשב מאתחל עם נגיעה על מקש כלשהוא ובמקרים אחרים אין בריריה אלא לעשות restart מהכפתור. הדבר היחיד שלמדתי על התקלה הוא שהיא מתרחשת אך ורק לאחר ניתוק מהאינטרנט - בדיוק חצי שעה לאחר הניתוק. אשמח לשמוע על הסברים אפשריים ועוד יותר על פתרונות. בתודה מראש טל לא בטוח שקשור אבל שווה לציין: כשאני בודק ב-event log אחרי כל תקלה כזאת, יש הודעת אזהרה: The time service has not been able to synchronize the system time for 49152 seconds because none of the time providers has been able to provide a …

23. Started by The UnKnown,

האם ישנם "באגים" שיש בגרסת ההום שאין בפרו? והאם בגדול הפרו עדיף על ההום, ולמה? תודה על העזרה, יום טוב!

24. Started by bora-aa,

האם יש הבדל בין 2 הדברים האלה יפרמט ויתקין windows Xp pro +SP2 לפני 4חודשיים שיצא ואז יורד עידכונים, או שאני יתקין windows pro xp with sp2 + עידכונים של החודש האחרון? זה יהיה אותו דבר נכון?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by oded6188,

אני מתקין על המחשב XP Proffesional, במהלך ההתקנה הוא מבקש ממני את דיסק מספר 2.... (בחיים לא נתקלתי ב XP עם יותר מדיסק 1) אני עושה לו ביטול, וההתקנה ממשיכה ומסתיימת בהצלחה.... עכשיו כשאני נכנס ל Run>Winver, הוא מראה לי Windows Media Center Edition... קרה למישהו?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.