Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי חלונות 7 וגם תוכנה לעדכון דרייברים.ישנם כמה דרייברים שאינם חתומים.לא ברור לי האם זה מסוכן או זהירות יתר?.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. התקנתי עכשיו וינדוס XP על דיסק חדש. מזמן לא עשיתי את זה, ויש משהו שלא ברור לי בקשר לחשבונות משתמשים. לאחר שטרחתי והתקנתי מלא תוכנות וכו', האנטי-וירוס (AVIRA-פעם ראשונה שאני משתמש בו) הודיע לי שאני מחובר כאדמיניסטרטור וזה לא בריא. לצערי אני לא זוכר איך הייתי מחובר בעבר... האם אני צריך להגדיר חשבון חדש ללא הרשאות מנהל וממנו לעבוד כל הזמן?...(וכל פעם שארצה להתקין תוכנה או להסיר אצטרך להתחבר מחדש כמנהל?...) אני אמנם לא זוכר איך היו ההגדרות שלי בעבר, אבל אף פעם לא הייתי צריך לעבור לחשבון אחר כדי לבצע פעולה כלשהי. רצ"ב צילום מסך של ה- user accounts כפי שמופיע אצלי. תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, להורים שלי יש מחשב PC וכל פעם שאתה עושה ריסטרט אתה עומד בפני השאלה באיזו מערכת הפעלה אתה רוצה לבחור? איזו אתה רוצה להעלות? אני רוצה לפרמט להם את המחשב כליל/לגמרי. איך עושים זאת כאשר קיימות שתי מערכות הפעלה על מחשב? איזה פרמוט הכי טוב, יעיל, נקי? בעצם איזה פרמוט ישרת אותי בצורה הטובה ביותר? האם פשוט ע"י Boot מהדיסק של ווינדווס (זה מה שאני מכיר)? תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כותרת מזאת גירסת הOEM ווינדוס 7 ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני אובד עצות! לוח - GA-P55A-UD5 (rev. 1.0) 2 מערכי RAID0. אני מתחיל להתקין, והמחשב קורס. אני מנסה להתקין כאשר רק מערך אחד מחובר - ושוב קורס. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חברה לאחר כמה זמן שהגדרתי ל windows לכבות את הצג ולהיכנס למצב המתנה פשוט לא קורה כלום יש למישהו מושג איך פותרים את זה?
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לפרמט ולהתקין וינדוס 7 אבל כשאני מעלה את הוינדוס זה עושה לי שהוא מתקין קבצים של וינדוס ומדלג על כל שלב הפירמוט , מישהוא יכול לעזור לי ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קטע וידיאו מאוד מעניין שסוקר את מערכת השידרוגים של Windows מגרסא 1.0 ועד לאחרונה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברה האם זה הגיוני ששיניתי את הערך menu show delay ברג'יסטרי ב windows ואני פשוט לא מרגיש הבדל במהירות של תפריט ההתחל מישהו יודע למה? שיניתי את הערך מ400 ל1 ניסיתי גם ל8 ו 100 ופשוט לא מרגישים
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי, למישהו יש אולי מושג למה הwindows update לא מציע לי להוריד את הSP החדשה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני שואל את זה במקום הנכון. התקנתי היום תוכנת הורדות ולאחר שהגדרתי את התיקיית יעד להורדות בהגדרות, התוכנה פשוט הוציאה את כל הקבצים שהיו קיימים כבר בתת-תיקיות של התיקייה אל התיקייה עצמה ויצרה בלאגן מטורף. התיקייה המדוברת היא תיקייה של בערך 70 ג'יגה עם מיליון קבצים מכל הסוגים ולכן רציתי לשאול האם קיימת איזושהי דרך להחזיר את הקבצים אל התיקיות המקוריות שלהן כמו שהם היו (מלבד לעשות זאת ידנית כמובן, שאלוהים יודע כמה זמן ייקח לי לעשות את זה...). תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את העדכון האחרון, שיחקתי עם ההגדרות ואני לא מצליח לראות או לגשת למחשבים האחרים ברשת שמותקן עליהם XP. המחשבים האחרים כן מסוגלים לגשת אחד לשני. למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו יכל להסביר לי איך מתקינים סקינים/ גאדג'טים חדשים למחשב? ואם אפשר אתרים שלהם בבקשה... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי עולה באופן מהיר רק במצב בטוח. במצב רגיל הוא עלה לאחר הרבה זמן והתוכנת האנטי וירוס AVG מפסיקה לפעול פתאום ואי אפשר להפעיל אותה. עוד דבר שמופיע רק במצב הרגיל הוא שפתאום המחשב מודיע שאין מספיק מקום בכונן שעליו מאוכסנת מערכת ההפעלה (כונן C) במצב הבטוח הכל חוזר לקדמותו וכל התוכנות פועלות במצב תקין. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בזה שאחרי כמה דקות שאני לא עובד עם המחשב המסך נכבה ואם אני רוצה לעבוד עם המחשב אז אני צריך להזיז את העכבר עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את הדבר הזה פשוט אני לא זוכר איך אשמח אם תגידו לי איך מבטלים את זה אגב יש לי windows 7 בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכללי היה לי על המחשב כבר WINDOWS 7 בכונן קשיח א' אבל התקנתי עוד פעם על המחשב רק עם כונן קשיח ב' שונה והוצאתי את אותו כונן ושמתי במחשב אחר, עכשיו והוא מראה לי לפני הפעלת ה-WINDOWS שני מערכות הפעלה ששתיהן עם שם Windows 7 עכשיו רציתי למחוק את ההיא שלא עובדת שהותקנה על הכונן הקשיח ב' ואני לא רוצה לפרמט מהכונן הקשיח ההוא.. תודה על העזרה, ניב.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שקבלתי אתמול: (לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, מעבד AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple (Core AM3 Box אל המחשב חיברתי את הכונן הקיים עליו מותקנת חלונות 7 אולטימט, בהנחה שאו שזה יעבוד או שאני עושה תיקון/התקנה מחדש וכו'.. החלונות 7 זיהתה את כל החומרה החדשה ואחרי אתחול עלתה מעולה..איזה כיף!! (אז זהו שלא..) ואז מהיותי ילד טוב ירושליים שרוצה שהמחשב שלו יהיה טיפטופ - ראיתי לנכון להתקין את הדרייברים שהגיעו עם לוח האם ומקנים יכולות משופרות (כגון טעינה מהירה דרך USB, ועוד תופינים) ההתקנה הסתיימה, המחשב אותחל - והופ (נחתנו בבאזל) החלונות לא מוכנה לעלות, עושה אתחול ואחריו עוברת למאבחן הבעיות של חלונות 7 הנ"ל אבחן מה שיכולתי להגיד לו לבד - שהדרייב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי (חלונות 7) נמצא כרגע בתיקון במעבדה. מתברר שהדיסק הקשיח נפגם. מאחר והרכיב (ולמעשה המחשב כולו) עדיין באחריות, הובטח לי שאקבל מהיצרן דיסק חדש. אחרי התייעצות עם הטכנאי, החלטתי לרכוש דיסק קשיח נוסף, כך שבסופו של דבר יהיו לי במחשב שני דיסקים. על אחד תהיה מערכת ההפעלה והתוכנות, והשני יכיל בעיקר מידע ותכנים. כעת אני שוקל את האופציה להתקין את מערכת ההפעלה על שני הדיסקים. מצב כזה יאפשר לי להמשיך לעבוד עם המחשב, גם אם אחד הדיסקים יקרוס (כפי שקרה עכשיו). ואז במועד שיהיה לי נוח, אוכל לטפל בדיסק שנפגם. אינני מבין הרבה במחשבים, אך נראה לי שטכנית דבר כזה אפשרי. השאלה אם מדובר באמת במהלך חכם, או שמערכת הפעלה כפולה , רק עלולה לגרום לכל מיני התנגשויות ובעיות אחרות. אשמח ל…
-
- 27 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם : GA-890GPA-UD3H זיכרון : DDR3 4GB לא זוכר את השם שלהם. אני בעיקר משחק משחקים על המחשב ( גיימינג) , האם כדאי לי את ה 64 ? יש לו חסרונות למשחקים ? או שכדאי לי 32? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להוריד את קובץ ההתקנה (exe, לא דרך Windows update) של SP2 ל-Windows XP Home Edition 32bit בעברית, כדי לחסוך זמן הורדה והתקנה, במידה וארצה לפרמט. SP3 כבר הורדתי, אך לא הצלחתי למצוא SP2. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה ואני מקבלת הודעת שגיאה. האם יכול להיות שבגלל שיש איזו שהיא הגדרה בביוס שאני צריכה לשנות מ-disable ל-enable כדי שיתאפשר לי לבצע פירמוט והתקנה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מותקן לי במחשב WIN XP בכונן C: WIN 7 בכונן D: לאחר התקנה חוזרת של XP נעלמה לי האפשרות להכנס ל WIN 7 היה פה פעם מדריך איך לשחזר את זה בעזרת דיסק התקנה של WIN 7 ניסיתי לבד ומה שקרה בסוף זה שהצלחתי להכנס לWIN 7 אבל האפשרות להכנס ל XP נעלמה. התקנתי מחדש XP וכרגע חזרתי למצב של רק מערכת אחת . איך לשחזר לאפשרות של 2 מערכות הפעלה?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב. זהו המפרט של המחשב: מעבדי אינטל Core i7 860, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston כפול 4: 8 ג'יגה זיכרון. דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ עוד דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיסי מסך Inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) מערכת ההפעלה שלי היא WIndows 7 64 bit שנרכשה באופן חוקי מההסכם עם משרד החינוך. הבעיות שלי …
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כתבתי סקריפט שמאפשר לכבות את כל המחשבים במקום העבודה שלי על ידי הרצת הפקודה shutdown בcmd המטרה שלי בנוסף לזה לשלוח "תזכורת" על כך שאנשים צריכים לצאת מהכיתות והפקודה נראת בערך כך: shutdown -s -t 300 -c "this pc will shutdown in five minutes" -m \\comp1 המחשבים מקבלים את ההודעה. הבעיה שכל המשתמשים במחשבים עם הרשאות administrator (אין לי אפשרות לשנות זאת, מכיוון שחלק מהתוכנות מחייבות את ההרשאה) לכן כל בנאדם עם ידע במחשבים יכול ללכת לrun ולרשום shutdown -a, מה שיפסיק את הפעולה. אני כמובן יכול להריץ את הסקריפט מחדש בעוד חמש דקות ולשים -t על 0 כדי שהמחשבים ייסגרו מיידית, אבל אני רוצה להיות בטוח אם אין איזשהי דרך פשוטה יותר לתקן את "הבעיה" הזאת. תודה מראש לעוזרים עריכה: …
-
- 26 תגובות
- 5k צפיות
-